Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

axaxaxxaxaxa

AXAXAXAXAXAXAXAA

Χτυπούσα μια σοκολατόπιτα βρε κορίτσι και είχα τα χέρια μου απασχολημένα!

έφτιαξα και εγώ σήμερα και δεν ζηλεύω .... νανανανα

για να πω την αλήθεια έφτιαξα τόσα σημερα που σχεδόν τελειωσαν όλα τα τρόφιμα της ψύξης. Μόνο 2 πακέτα τυρία και γαλοπούλα καπνιστή έβαλα στην κατάψυξη η οποία είναι ακόμα κρύα ... τι λέτε θα αντέξουν μέχρι αύριο πρωί? να τα βγάλω μπαλκόνι? ή να τα πετάξω απο τώρα?:roll::confused:

Εγώ ελλείψει δουλειάς έχω έναν χρόνο που ασχολούμαι εντατικά με οργάνωση/υλοποίηση εκδηλώσεων απ το Α ως το Ω αλλά έχω μια εξειδίκευση ας το πω στη ζαχαροπλαστική. Mix and match κοινώς, διαδικτυακή μου φίλη!

και εγώ έλλειψη δουλειάς ψαχνω να δω τι μπορώ να κάνω σε ώρες που το παιδί είναι σχολείο και να μπορώ να απέχω απο αυτό σε αργίες του σχολείου:roll: είμαι ακόμα σε αναζήτηση ιδέας.....

όσο πιο πολύ το σκέφτομαι το πιο κοντινό στις ικανότητές μου είναι ........

είναι .................

είναι...............

ο καραγκιόζης τι άλλο?:rolleyes:

4u εχω λιωσει :lol::lol::lol::lol:...να σαι καλα παντα με κεφια,να ανεβενουν κ τα δικα μας..α!!κ που να δεις τα δικα μου φρυδια...καραμανλης(ο μακαριτης):-):smile:

Θεά φιλενάδα είσαι τρενδυ..... :mrgreen:

Να 'μαι κι εγώ η χαμένη...!!!

Μωρέ πόσα γράψατε από χθες σας διάβαζα και σήμερα κατάφερα να τελειώσω και εννοείται δεν θυμάμαι ιδιαίτερα πολλά να σχολιάσω.Αφού έχω κρατήσει σημειώσεις για τα πιο σημαντικά που θέλω να γράψω,ούτε στο σχολείο τόσο επιμελής:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοιπόν ξεκινάω

Γιωτάκι τραβάω τα ίδια με τη δικιά μου κόρη και προσπαθώ να βρω λύση,αν τη βρω θα σου πω και σένα!!!

Κική μου δεν προβλέπεται ξεκούραση,οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για επανάληψη,έχω και παιδιά που δίνουν τον Γενάρη πτυχία οπότε μάλλον θα καταφέρω να ξεκλέψω 3 μερούλες μόνο για να ανέβουμε Αθήνα να καταλάβουμε γιορτές...αλλά δεν παραπονιέμαι οοοοοοοοοοοχι,δουλειά να υπάρχει

Ειρήνη 4U Χρύσα και Δομνίνα να τους χαίρεστε .Αν ξεχνάω καμία συγχωρέστε με έχω καεί αυτές τις μέρες...

Δήμητρα ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου

Σοφάκι και κάποια άλλη (ντροπή μου δεν το θυμάμαι) συλληπητήρια...

Τι υπέροχα στολίσματα έχετε κάνει ζηλεύω.Η κόρη μου έχει λυσσάξει και με πρήζει αλλά δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα Χριστουγεννιάτικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την άλλη βδομάδα γιορτάζει και η κόρη μου αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω ή ακριβώς τι θα προλάβω να κάνω...Ευτυχώς που πέφτει Κυριακή και κάτι σώζεται.Θα δείξει.

Εδώ μας έχει φάει το κρύο ανάβουμε καλοριφέρ και a/c εναλλάξ,όταν έρθει ο λογαριασμός να δω τι θα πρωτοπληρώσουμε.Μέσα στη βδομάδα που διανύουμε πλήρωσα 1200 Ευρώ και έπεται συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδατε βρε πόσο μου είχατε λείψει γράφω ασταμάτητα μόνη μου και τώρα που με διάβασα νομίζω ότι έχει αρχίσει και μου στρίβει:roll::roll::roll:θέλω μια μέρα off περιμένω πως και πως την Κυριακή!

Α να με υπολογίσετε και μένα για Χριστούγεννα που θα είμαι πάνω

Μάνα πρέπει οπωσδήποτε να σε δω δεν μου τη γλυτώνεις αυτή τη φορά:tongue:

Μίλησα το πρωί με το Σοφάκι μας και το ψιλοκανονίσαμε,συντονιστείτε και οι υπόλοιπες:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

και εγώ έλλειψη δουλειάς ψαχνω να δω τι μπορώ να κάνω σε ώρες που το παιδί είναι σχολείο και να μπορώ να απέχω απο αυτό σε αργίες του σχολείου:roll: είμαι ακόμα σε αναζήτηση ιδέας.....

όσο πιο πολύ το σκέφτομαι το πιο κοντινό στις ικανότητές μου είναι ........

είναι .................

είναι...............

ο καραγκιόζης τι άλλο?:rolleyes:

Θεά φιλενάδα είσαι τρενδυ..... :mrgreen:

ωωωω!!!!ναι ειμαι πολυ το ατιμο8-):cool:τη δευτερα τα εβγαλα δεν μπορω αλλο!!!:roll:

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Χρόνια πολλά σε όλα τα εορτάζοντα παιδάκια και τους εορτάζοντες μπαμπάδες, αδελφούς και αδελφές..

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και ευτυχώς το πρωί πριν φύγει για δουλειά είχε ξυπνήσει ο μικρός μας και έτσι πήρε τη δόση μωρουδίλας και τα χρόνια πολλά στη μωρουδίστικη διάλεκτο και έφυγε χαρούμενος!

Σήμερα δεν θα δεχτούμε κόσμο μιας και θα γυρίσουμε και οι δυο κομμάτια σπίτι αλλά το συζητήσαμε και είπαμε να μοιράσουμε τους φίλους μας για να μπορέσουμε να τους δούμε όλους και να δουν κι αυτοί το μωρό με την ησυχία τους.. Έτσι οι μισοί θα έρθουν αύριο το βράδυ με ποτάκι και πίτσα και οι υπόλοιποι την Κυριακή το μεσημέρι για φαγητό..

Να τον χαίρεστε το "μπαμπά σας" μανούλα και γιός!!!

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά αν φας 4 κανταΐφια στη σειρά μετά ότι καφέ και να παραγγείλεις σκέτο σου φέρνουν !

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Αλήθεια γίνεται και με άλλα γλυκά του ταψιού;;;;;;;

Να ρωτήσω κάτι άσχετο που τώρα το θυμήθηκα....σήμερα στον δρόμο άκουγα easy 98.2 και είχε συνέχεια χριστουγεννιάτικα....4 τραγούδια στην σειρά....έτσι κάνει αυτός ο σταθμός??? Θυμήθηκα που λέγατε ότι τον ακούτε αυτόν τον σταθμό και λέω....."λές να παίζει συνέχεια χριστουγεννιάτικα????" :lol: :lol: Για πείτε γιατί μου άρεσε, το δυνάμωσα κιόλας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...