Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα!!

Ειρηνη μου,4αδακι και Δομνινα να χαιρεστε τους αντρουληδες,πολυχρονοι..

Χρυσα μου να χαιρεσαι το αντρακι σου γερο και ευτυχισμενο παντα..χρονια πολλα και για τον πεθερο σου..

Μιρτουλα και Αφροδιτακι χρονια πολλα για τους αδερφους..

Δημητρα να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου..πολλα πεσανε μαζεμενα..

Νασια περαστικα στον αντρα σου..

Βουλα καλη αναρρωση στην αδερφη σου..

Δεν θυμαμαι αλλα..ειχα αρκετη δουλιτσα σημερα αλλα περασε..ειναι Παρασκευη ειμαι σπιτακι μου με τα παιδακια μου..γυρισαμε τις εκανα μπανακι,φαγαμε μαζεψα την κουζινα,καθαρισα τους παγκους και τωρα που κοιμηθηκε η μικρη παω για σιδερο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακουστε (μαλλον διαβαστε :rolleyes:) γελιο εχθες το βραδυ...

Ηρθε και τρυπωσε ο μικρος στο κρεβατι μας και τον αφησαμε να κοιμηθουμε ολοι μαζι,καποια στιγμη ξυπναω (ειχε βαλει το ποπο του πανω στο κεφαλι μου....μαλλον γι'αυτο πιαστηκα...),σκουνταω τον αντρα μου και του λεω:

-αγαπη μου σηκω να πας το παιδι στο κρεβατι του

-μμμμμμ

-σηκω καλεεεεε

-μμμμμμμ

-τι μμμμμμ καλε????Θα τον πας?

-που να τον παω?στο Αιγαλεω????:shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως ο μικρος εφτασε στο δωματιο του με επιτυχια........

αααα!!!κ γω που νομιζα οτι μονο ο δικος μου τα κανει αυτα:roll:εμενα την μια μου ειπε να γυρισω φυλλο κ να βαλω χρωμα,κ την αλλη με ρωτησε αν γνωριζομαστε απο καπου:confused::confused:ε!τι του απαντας?

αχαχαχαχαχχα

Αμα είναι να κατέβω και να με κοιτάει στα φρύδια η 4U δεν πάω σε κανένα καφέ μαζί σας!

Πάντως στις 23/12 λέω να την πάω στο μουσείο. Αν είστε κι εσείς για εκεί να κανονίσουμε να πάμε παρέα να γνωριστούμε. Καλαμαρού ακούς;

Εγώ κόρες βόλταρα σήμερα.

Γύρισα στο παρα τσακ, ευτυχώς είχε ξυπνήσει το ταίρι μου κι είχε ανάψει το τζάκι (Διάλογος στην πόρτα: "-Καλά χριστιανέ μου, δε μου τηλεφωνούσες ότι ξύπνησες να μη γυρίσω; - Τι αγάπη μας έχεις γαμώτο..." )

Έριξα αρακά κοκκινιστό στη χύτρα, έβγαλα ψωμάκι απ την κατάψυξη, μάζεψα το νεροχύτη και έβαλα το πλυντήριο πιάτων που ξέχασα να βάλω πριν φύγω (επομένως τώρα έχω πάλι γεμάτο νεροχύτη).

Ήρθε η μικρή, την άλλαξα, έβαλα το πλυντήριο με ρούχα της να πλένει, φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι.

Τώρα θα αδειάσω το πλυντήριο πιάτων και θα το ξαναγεμίσω, θα βάλω τα ρούχα της στο στεγνωτήριο και θα καθίσω να φτιάξω κανα δώρο για τα χριστούγεννα.

Καλό απόγευμα everybody!

μπουχαχαχα.... θα κάνω κανονική εξέταση .... κάπως έτσι :)u15056782

Σε ποιο μουσείο? μίλα ! τώρα! πες τα όλα...... (με ανακριτικό φως απο πάνω σου.... :mrgreen:)

(στο παιδικό?)

Αν είναι να έρθει το θαλασσινο να την παμε στο Αττικο Ζωολογικό στα δελφίνια να είναι σε οικείο περιβάλλον....:tongue:

αααα!!!κ γω που νομιζα οτι μονο ο δικος μου τα κανει αυτα:roll:εμενα την μια μου ειπε να γυρισω φυλλο κ να βαλω χρωμα,κ την αλλη με ρωτησε αν γνωριζομαστε απο καπου:confused::confused:ε!τι του απαντας?

ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑ.....

Διαφημίσεις

μπουχαχαχα.... θα κάνω κανονική εξέταση .... κάπως έτσι :)u15056782

Σε ποιο μουσείο? μίλα ! τώρα! πες τα όλα...... (με ανακριτικό φως απο πάνω σου.... :mrgreen:)

(στο παιδικό?)

Αν είναι να έρθει το θαλασσινο να την παμε στο Αττικο Ζωολογικό στα δελφίνια να είναι σε οικείο περιβάλλον....:tongue:

Καλά σ έχω καταλάβει εγώ πως είσαι δικιά μας απ το άσυλο! αχαχαχαχαχα

Καλέ εσύ δεν το βαλες το λινκ τούτο;

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/soste-ton-ai-vasili/

Θα κατέβει και το μαλάκιο Αθήνα για τας εορτάς, δε χορταίνει πεθερικό! αχαχαχαχχαα

Έκανα τις δουλειές μου και χαζολογάω με τις κατασκευές μου

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σε ευχαριστώ Αρετή μου να είσαι καλά.

Το Περιστέρι θα έχει από τις 12/12/2013 έως 6/1/2013 τρενάκι,μπαλαρίνα και καρουζέλ στην Α Παιδική χαρά με ελεύθερη είσοδο.

ευχαριστούμε ;)

Καλά σ έχω καταλάβει εγώ πως είσαι δικιά μας απ το άσυλο! αχαχαχαχαχα

Καλέ εσύ δεν το βαλες το λινκ τούτο;

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/soste-ton-ai-vasili/

Θα κατέβει και το μαλάκιο Αθήνα για τας εορτάς, δε χορταίνει πεθερικό! αχαχαχαχχαα

Έκανα τις δουλειές μου και χαζολογάω με τις κατασκευές μου

εγώ στο άσυλο? που τέτοια τύχη ...δεν με δέχτηκαν...:tongue:

εγώ ...αλλά εγώ σας είπα και για το παιδικό μουσείο.... είσαι απλά μακριά και δεν πιάνω καλό σήμα με τον εγκέφαλό σου και μπερδεύτηκα:roll:

αχόρταγο μαλάκιο!

επιτέλους θα μας πεις τι κατασκευάζεις...όλο θέλω να ρωτήσω και όλο ξεχνάω.......

Διαφημίσεις

Εγώ ελλείψει δουλειάς έχω έναν χρόνο που ασχολούμαι εντατικά με οργάνωση/υλοποίηση εκδηλώσεων απ το Α ως το Ω αλλά έχω μια εξειδίκευση ας το πω στη ζαχαροπλαστική. Mix and match κοινώς, διαδικτυακή μου φίλη!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...