Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια αν και καθυστερημένα!

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Ειρήνη και 4U να χαίρεστε τους αντρούληδες σας.

Χθες πήγα στο γιατρό ο οποίος διέγνωσε πυώδη αμυγδαλίτιδα και μου έγραψε αντιβίωση. Με τα δύο πρώτα χάπια ένιωσα καλύτερα αλλά μου διέλυσε το στομάχι. Γενικά πάντως νιώθω ότι ανακτώ τις δυνάμεις μου. Το καλό είναι ότι ο μπέμπης είναι απύρετος από προχθές το πρωί.

Από δουλειές σήμερα έκανα σκουπισμα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα και μαγείρεμα για το παιδί. Για μας ευτυχώς που υπάρχει η μανούλα μου.

Σας διάβασα αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω. Φεύγω για δουλειά.

Φιλάκια σε όλες.

υ.γ. Δήμητρα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μπαμπά σου.

h6cQp3.png

Κικη μου προσπαθησα να μιλησω αλλα αφου επεσα σε τοιχο δεν συνεχισα..δεν θελω να το σκεφτομαι και στο σπιτι..επισης ο αντρας μου μου ειπε οτι χαλασε το παραθυρο στο αυτοκινητο και στο συνεργειο του ειπαν οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο και μπορει η ζημια να ειναι κανενα 200ευρω..τι ομορφιες..αυτο μας ελειπε χριστουγεννιατικα...

Όντως χρειάζεται ηλεκτρολόγο.. Το πάθαμε εμείς πριν 3 βδομάδες.. 90 Ευρώ το κουστουμάκι χωρίς απόδειξη (τώρα αν ήταν ορίτζιναλ το ανταλλακτικό ή μαϊμού θα σε γελάσω)...

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Χρόνια πολλά σε όλα τα εορτάζοντα παιδάκια και τους εορτάζοντες μπαμπάδες, αδελφούς και αδελφές..

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και ευτυχώς το πρωί πριν φύγει για δουλειά είχε ξυπνήσει ο μικρός μας και έτσι πήρε τη δόση μωρουδίλας και τα χρόνια πολλά στη μωρουδίστικη διάλεκτο και έφυγε χαρούμενος!

Σήμερα δεν θα δεχτούμε κόσμο μιας και θα γυρίσουμε και οι δυο κομμάτια σπίτι αλλά το συζητήσαμε και είπαμε να μοιράσουμε τους φίλους μας για να μπορέσουμε να τους δούμε όλους και να δουν κι αυτοί το μωρό με την ησυχία τους.. Έτσι οι μισοί θα έρθουν αύριο το βράδυ με ποτάκι και πίτσα και οι υπόλοιποι την Κυριακή το μεσημέρι για φαγητό..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γιορτάζει ο άντρας μου σήμερα και ευτυχώς το πρωί πριν φύγει για δουλειά είχε ξυπνήσει ο μικρός μας και έτσι πήρε τη δόση μωρουδίλας και τα χρόνια πολλά στη μωρουδίστικη διάλεκτο και έφυγε χαρούμενος!

Πολύχρονος!

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Ειρηνη,Δομνινα και 4u να χαιρεστε τους Νικολες σας!!!

Χρυσα μου να χαιρεσαι το αγορακι σου και τον πεθερο σου!!!

Δημητρα μου χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα καλα με το χειρουργειο του μπαμπα σου και ευχομαι να συνεχισουν ολα καλα!Σου επεσαν και σενα πολλα μαζεμμενα...

Καλαμαρακι το δεντρο σου ειναι τελειο!Και του χρονου με υγεια!!!

Λιλα επισης πολυ ομορφο το σπιτακι σου!!!Και του χρονου!!!

Σταυρουλιτσα σ'ευχαριστω πολυ!Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που μου γραφεις!!!

Λοιπον τα νεα μου:

H αδελφη μου ειναι πολυ καλυτερα!!!!Ποναει βεβαια πολυ....ειδικα οταν το παταει.....αλλα ευτυχως ολα καλα και σημερα βγαινει!!!!!!!!!!!Και εννοειται οτι ειμαστε πολυ-πολυ χαρουμενοι!!!!!

Σημερα το πρωι ξυπνησα πιασμενη,μαλλον στραβοκοιμηθηκα και δεν μπορω να γυρισω αριστερα.....σηκωθηκα,χαζολογησαμε λιγο με τον μικρο,πηγαμε κρεοπωλειο,σουπερ μαρκετ και καναμε μια βολτα στα μαγαζια,σε ενα απο αυτα ηταν μεσα ενα μωρακι 3 μηνων και κοιμοταν ειχε παει απο πανω ο μικρος μου και ειχε λιωσει και μου ελεγε:μαμα μωοοοο,γκαλιααααα,φιλιιιιιιιιι!!!

Γυρισαμε τον ανεβασα πανω στο παγκο της κουζινας και μαγειρεψα παρεα...φανταζεστε τι εγινε....ψαροσουπα γι'αυτο και τηγανια με πιπεριες και ρυζακι σπυρωτο για εμας!

Ακουστε (μαλλον διαβαστε :rolleyes:) γελιο εχθες το βραδυ...

Ηρθε και τρυπωσε ο μικρος στο κρεβατι μας και τον αφησαμε να κοιμηθουμε ολοι μαζι,καποια στιγμη ξυπναω (ειχε βαλει το ποπο του πανω στο κεφαλι μου....μαλλον γι'αυτο πιαστηκα...),σκουνταω τον αντρα μου και του λεω:

-αγαπη μου σηκω να πας το παιδι στο κρεβατι του

-μμμμμμ

-σηκω καλεεεεε

-μμμμμμμ

-τι μμμμμμ καλε????Θα τον πας?

-που να τον παω?στο Αιγαλεω????:shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως ο μικρος εφτασε στο δωματιο του με επιτυχια........

Διαφημίσεις

Φτερα θα βρεις Αγιου Μάρκου

Οποια κοπέλα θέλει εχω στολη αστεράκι - μελομακάρονα ( να δανεισω) 1φορά φορεμένη

Χαχα οχι ελεγχος ακομα στα φρυδια ειναι χάλια

:) :)

Καλησπέρα κορίτσια,

καταρχήν επειδή όπου Νίκος μάλαμα,όπου Νίκος μέλι,όπου Νίκος νέκταρ που πίνουν οι αγγέλοι.Να χαίρεστε Ειρήνη μου και 4u τα αγόρια σας καθώς και όσοι έχουν εορτάζοντες και εορτάζουσες.

Εμείς σήμερα μιας και ο σύζυγός έχει αργία λόγω του Αγίου Νικολάου αποφασίσαμε να στολίσουμε.Πάω τα παιδιά στο σχολείο και γυρνάω και βλέπω ότι έχει αλλάξει τους καναπέδες και έχει σηκώσει και το τραπεζάκι του σαλονιού για να έχουμε χώρο να στολίσουμε,αποτέλεσμα τον έπιασε η μέση του.Αυτό ήταν όσο και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.Τώρα έχω στολίσει σχεδόν όλο το σπίτι εκτός από το δέντρο που το στήσαμε,του βάλαμε τα λαμπάκια και σε λίγο που θα σηκωθούν και τα παιδιά θα βάλουμε και τις μπάλες.Στόλισα και την είσοδο της πολυκατοικίας και το ασανσέρ με λίγα πράγματα γιατί δεν αφήνουν και τίποτα όρθιο.Ελπίζω εντός της σήμερον να σας βάλω και φωτος.

Κατα τα άλλα ησυχία σήμερα.Το μενού είχε γαρίδες λεμονάτες και πατάτες τηγανητές.

4u μεγεια το ψυγείο.Ετσι όπως τα έχουν κάνει δεν είναι να επισκευάζεις τίποτα μόνο να το αντικαθιστάς.

αχαχαχαχαχχα

Αμα είναι να κατέβω και να με κοιτάει στα φρύδια η 4U δεν πάω σε κανένα καφέ μαζί σας!

Πάντως στις 23/12 λέω να την πάω στο μουσείο. Αν είστε κι εσείς για εκεί να κανονίσουμε να πάμε παρέα να γνωριστούμε. Καλαμαρού ακούς;

Εγώ κόρες βόλταρα σήμερα.

Γύρισα στο παρα τσακ, ευτυχώς είχε ξυπνήσει το ταίρι μου κι είχε ανάψει το τζάκι (Διάλογος στην πόρτα: "-Καλά χριστιανέ μου, δε μου τηλεφωνούσες ότι ξύπνησες να μη γυρίσω; - Τι αγάπη μας έχεις γαμώτο..." )

Έριξα αρακά κοκκινιστό στη χύτρα, έβγαλα ψωμάκι απ την κατάψυξη, μάζεψα το νεροχύτη και έβαλα το πλυντήριο πιάτων που ξέχασα να βάλω πριν φύγω (επομένως τώρα έχω πάλι γεμάτο νεροχύτη).

Ήρθε η μικρή, την άλλαξα, έβαλα το πλυντήριο με ρούχα της να πλένει, φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι.

Τώρα θα αδειάσω το πλυντήριο πιάτων και θα το ξαναγεμίσω, θα βάλω τα ρούχα της στο στεγνωτήριο και θα καθίσω να φτιάξω κανα δώρο για τα χριστούγεννα.

Καλό απόγευμα everybody!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια μου ευχαριστω πολύ για τις ευχες!

Δομνινα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρα σου,πολύχρονος να ειναι!Πολύ καλά το κανονισατε.Προσωπικα αν και ειναι κουραστικο ,πολύ μου αρεσει να δεχομαι κοσμο στο σπίτι.

4U ,μεγεια το ψυγειο!Τυχερος βρε ο συζυγος για το δωρο του!

Δημητρα,ειναι πολύ ευχαριστο που πήγε καλα το χειρουργειο ,νικησατε την πρωτη μαχη!Ολα καλά ευχομαι να πάνε και στο εξης.Καλά να περασετε το σκ!

Κωνμαμα ,καλη αναρρωση στην αδερφη σου!

Σταυρουλίτσα θα τα καταφερετε ,τουλάχιστον ,σημερα να τελειωσετε?Καλό κουραγιο!

Χριστινα τα παιδια από το χωριο ,πήραν αδεια για σημερα λόγω του πολυούχου Αγιου Νικολάου,και τα υπόλοιπα θα εκκλησιαστουν μεχρι τις 10 ,γιατι διπλα στο σχολειο υπάρχει ,επίσης, εκκλησια του Αγιου ,και μετα θα συνεχισουν μαθημα ,οπότε γιάυτο και τον κρατησα.Ειναι ημιαργια.

Εμεις πήγαμε εκκλησια ,και μετα επιστρεψαμε σπίτι μαζι με τον κουναδιο μου και τα παιδια του.Ηπιαμε καφε ,επαιξαν και τα παιδια και τα πήγα πίσω το μεσημερι.Περιμενα τη νονα του να ερθει για φαγητο αλλα εχει αρρωστησει ο μικρος της και το αναβαλλαμε.Σημερα δεν θα κανουμε τιποτα ,θα ξεκουραστουμε σπίτι μας.Από αυριο ξεκιναμε βολτιτσες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...