Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Στα δικά μας τώρα

χτες ήταν μια καλή μέρα , γύρισα νωρίς από σχολείο, ήπια το καφεδάκι μου αφού έφαγα χάζεψα λίγο κ ξεκίνησα την προετοιμασία για το στολισμό. Περίμενα να έρθουν από το χωρίο οι πορτογύρες πατέρας κ κόρη

Γύρισαν , καθίσαμε τα είπαμε έφαγαν κοτοσουπίτσα που έστειλε η γιαγιά μου {πως γίνεται ρε παιδί μου κ 36 χρόνια μετά έχει πάντα την ίδια τέλεια γεύση?? Θα σκάσω!}

Της έδωσα το βιβλίο{α} του μήνα, {προσπαθώ κάθε μήνα να της αγοράζω από ένα βιβλίο εως 12 ευρώ} αυτή τη φορά της πήρα Μύθους του Αισώπου

OiprotoimouMythoitouAisopou-voskos250_zps87e5922b.jpg

τα είχε προσφορά στο βιβλιοπωλείο στα 5 ευρώ το καθένα κ μου άρεσαν πολύ κ τα δυο που τα ξεφύλλισα και ειδικά το δεύτερο με παραδοσιακές ελληνικές ιστορίες για τα χριστούγεννα [έχω παραγγείλει κ το άλλο εντωμεταξύ χε χε }

10aradosiakamegalo_zpsf9bace31.png

Της άρεσαν πολύ κ διαβάσαμε από τους μύθους χτες :D

Η μικρή ζουρλάθηκε με το στολισμα , σαν κατσίκι χοροπήδαγε μας τραγουδούσε {αχ τα αυτάκια μου από το τρίγωνο που κοπάναγε} ο χαζμπαντ μας το έστησε κ ανοιξε τα κλαδιά κ εγώ με την μικρή βάλαμε μπαλίτσες

Πήρε κ τα διακοσμητικά που ήθελε για το δωμάτιο της {ακόμα δεν της πήρα δεντράκι γκρρρ το περιμένει κ με ρωτάει κάθε μέρα }

Στολίσαμε μόνο το δέντρο δεν είχα κουράγιο τα υπόλοιπα, τα έχω στην θήκη τους σε τσάντα κάτω από το τραπέζι κ σιγά σιγά θα τα κανω.

αααααααααααααα κ ήθελα να σας δείξω το συρτάρι μου με τα καλλυντικά

Έκανα μεγάλη πρόοδο, πριν ήταν φίσκα γεμάτο, πέταξα πολύ πράμα χε χε

Και αυτή τη φορά για να μην παιδεύομαι τα πρωινά που βιάζομαι έκανα μια εξυπνάδα, στο μπροστινό κάτω αριστερά κουτάκι έβαλα ότι χρειάζομαι για το καθημερινο μακιγιάζ για να μην τα ψάχνω. Και στα υπόλοιπα τα χώρισα σε μόνο σκιές κ κραγιόν κ μόνο για πρόσωπο στο νεσεσέρ κ στο ροζ κουτάκι έβαλα μικρά δείγματα από αρώματα κ κοκκαλάκια κτλ.

photo-2013-12-05-09-23-36-158_zpsfbaf155b.jpg

Αεροδρόμιο ο χώρος που μου έμεινε χε χε πολύ το χαρηκα:mrgreen::mrgreen:

Εύγε για την αγορά των βιβλίων και πιο πολύ εύγε για το "άδειο τακτοποιημένο συρτάρι σου". Πού είσαι "μάνα" να χαρείς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

Όχι όχι...... δεν είναι καθόλου η άρτα και τα Γιάννενα. Μου αρέσει ΠΟΛΥ!!!!!!

Και εγώ είμαι του ΠΟΛΥ, οπότε είναι τέλειο το δέντρο σας. ΜΠΡΆΒΟ!!! Και του χρόνου.

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Απο δουλίτσες έστρωσα κρεββάτια, συμμάζεψα το σαλόνι και τίναξα τα ριχτάρια, ψευτοκαθάρισα τα μπάνια, έβγαλα σκουπίδια από παντού, άδειασα το πλυντήριο των πιάτων, έβαλα ένα πλυντήριο του μπέμπη, μάζεψα τα στεγνά, έπλυνα κάτι λίγα πιατικά και τώρα μαγειρεύω κοτοπουλάκι για το παιδί. Θα έρθει η μαμά μου να μου τον κρατήσει για να πάω γιατρό και θα μου φέρει φαγητό για μας. Στο γυρισμό από γιατρό θα περάσω από βιολογική λαική να ψωνίσω για το μωρό.

Βλέπω τα δέντρα σας και ζηλεύω. Πραγματικά είναι υπέροχα!

Περαστικά σου Μαρία...... αλλά......

ψήθηκες όλη τη νύχτα, δεν κοιμήθηκες και παρόλα αυτά έκανες και χίλιες δουλειές. Α στο καλό πια.... δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να αρρωστήσουμε.

Να προσέχεις τον εαυτό σου!

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Εμενα η ψυχολογια μου ειναι ψιλοχαλια...μπηκε η αδελφουλα στο χειρουργειο,βγηκε και ειναι ολα καλα!Αλλα ποναει...:(

Ευχαριστω πολυ Κικη μου και Καλαμαρακι για της ευχες σας!

Ειρηνακη μου σε ευχαριστω και σενα!Δεν ειναι κατι σοβαρο,ειχε ενα προβλημα στο ποδι της,υποθεση ρουτινας,αλλα εμεις ειμαστε και λιγο ευαισθητοι οικογενειακως με αυτα...

Αυτο που με στεναχωρησε πολυ ηταν πως δεν ημουν εκει κοντα της,επρεπε να ειμαι σπιτι με το μικρο,αλλα ηταν οι γονεις μας εκει και εγω τους επερνα συνεχεια τηλεφωνο....

Σας διαβασα,αλλα το μυαλο μου ειναι....οποτε δεν θα σας σχολιασω...

Σας φιλω ολες!!!

Καληνυχτα!!!

Να πάρεις τα πάνω σου λέωωωωωω!!!!

Από ότι κατάλαβα η αδερφή σου δεν έχει κάτι ανησυχητικό!!!! Οπότε...... σταμάτα να αγχώνεσαι!!!! Μια χαρά θα είναι.... πονάει βέβαια και αυτό σε στενοχωρεί αλλά..... να κάνεις το σταυρό σου γιατί ένα χειρουργείο είναι πάντα ένα χειρουργείο όσο απλό και να είναι και η αδερφή σου αυτό το στάδιο το πέρασε. Να χαμογελάς λοιπόν, ή μάλλον καλύτερα να γελάς και να ΧΑΙΡΕΣΑΙ γιατί είσαστε όλοι καλά.

ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;

(και σου το λέω εγώ που είμαι τέρας άγχους με τέτοια πράγματα αλλά έχω ζήσει πολλά και μάλλον πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να λέμε δόξα το θεό και όχι "αμάν για το παιδί μου το σκεπαρνοσκοτωμένο" αυτό είναι μία ιστορία που λέγανε στο χωριό του μπαμπά μου)

Τι, κορίτσι μου? :confused:

:shock::shock::shock: οχι μικρή μου! Μην το αφήνεις το φρυδάκι! Μας χαλάει όλο το προσωπάκι, όταν είναι απεριποίητο!

Αφού έχουμε δώσει "τιπ" για να είναι πάντα περιποιημένο ;) .

Καλλυντικά ναι! Να τα φτιάξεις! Μπράβο!

Στα δικά μου:

Εφτιαξα 2 κέικ, ακολούθησα συνταγή του Λουκάκου για κέικ σοκολάτας και έχει μοσχομυρίσει το σπίτι μου.. οι σκάλες.. το τετράγωνο! :mrgreen: Ετοιμη να λιποθυμήσω!

Ετοιμη η κοτούλα μου, τώρα έριξα ρυζάκι. Προχωρώ...

Εβαλα και ένα πλυντήριο πιάτων.. ακούω easy, φυσικά! χιχιχιχι

Πρώτον

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!!!!

Να τον χαίρεσαι και να είσαστε πάντα καλά όλοι σας!

Δεύτερον και εγώ το "φρυδάκι τρόπος του λέγειν" είχα να το βγάλω από..... αλλά το έβγαλα προχθές.

Τρίτον... λίγο αγχώνομαι που όλες φτιάχνετε και καθαρίζετε τα σπίτια σας και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑς ΠΩ σήμερα ήρθαν οι υδραυλικοί στο σπίτι και φτιάχνουν.... φτιάχνουν.... φτιάχνουν....

Έτσι που το βλέπω δεν έχω και διάθεση αλλά τεσπα....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ!!!!!!

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

μου εχετε λειψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ενα μηνα στο τρεξιμο κ γιαυτο δεν μου φαινεται οτι περασε πολυς καιρος!

γραφω κ νιωθω μαζι σας οπως πριν!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για την συμπαρασταση σας στο θεμα υγειας του πατερα μου!! πραγματικα με κανατε να νιωθω πολυ καλυτερα..

Ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω κ κλαιω ωρες-ωρες μονη μου ή νιωθω τυψεις αν ξεχαστω κ γελασω κ περασω καλα εστω κ λιγο....

Τωρα ειναι σπιτι.Η εγχειρηση πηγε καλα...προσπαθουμε να τον παχυνουμε..εμεινε 72κιλα απο 90.....κ παλι ειναι δυσκολο να τον δυναμωσουμε γιατι ειναι διαβητικος κ επειδη εγχειριστηκε στο εντερο κ κανει συγκεκριμενο διαοτολογιο...

Στις 17αρχιζει χημειοθεραπειες.....δεν ξερω σε τι μορφη ακομη....

αυτα...δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλο....

εγω πηγαινοερχομουν ενα μηνα θεσ/νικη-Σερρες....

Οταν βγηκε ο μπαμπας επειδη δεν ηταν καλα κ επρεπε να μην κολλησει τιποτα δεν μπορουσαμε να παμε ολοι μαζι κ με τα παιδια....

Σημερα ομως θα παμε το απογευμα για πσκ!!

Θα φροντισω πρωι-απογευμα να λειπουμε για να ηρεμει,εξαλλου εχουμε κ διαφορες δουλειες οπως ψωνια επισκεψεις κτλ...

Τον Νοεμβρη ολο που γινοταν αυτο εντωμεταξυ,τα παιδια αρρωσταιναν συνεχεια!! οστρακια ! γαστρεντεριτιδα....ωτιτιδα... κρυωματα καθε ειδους με αντιβιωσεις εξετασεις ουρων τρεξιμο κτλ.....

Το λαπτοπ εκαναν ενα μηνα να μας πουν οτι τελικα η μητρικη που χαλασε δεν επισκευαζεται...τωρα περιμενουμε να δουμε αν μπορουμε να παρουμε καινουρια....υστερα σου λεει δεν εχουν δουλεια.... τσ τσ τσ

Επισης η πεθερα μου εσπασε τον σπονδυλο της ,ειναι στο κρεβατι κ γιανα της γραψω ζωνη ειδικη στο ικα των 250ε που της το ειπαν απο το Νοσοκομειο κτλ ετρεχα εγω!!! η κορη της δουλευει...μονη της στο κρεβατι ειναι...τι νακανω???εφαγα κ κληση 80ε για χαρη της!!!!!!!

Ας αλλαξω θεμα!!

Στολισαμε δεντρο την Τριτη!!

Πολυ γελιο!! Τραβουσαμε κ καμερα!!

Ο γιος μου ηθελε να βαζει μονο τις κοκκινες μπαλες κ ηταν ολες μαζεμενες μεχρι το 1μετρο που εφτανε!! Απο πανω το δεντρο ειχε τις ασημενιες!!!!!!!

Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ!!! Τεταρτη πρωι που ελειπαν ολοι εγω ξαναστολιζα!!!!

Τις ευχες μου στους/στις εορταζουσες!!!

Τις ευχες μου σε ολες απο καρδιας για ΥΓΕΙΑ!!

μου λειπετε πολυ!!

ειναι πολυ δυσκολο να μπαινω απο το κινητο ρε,,,,,

Καλες μου φιλες σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας ,την αισιοδοξια που μου μεταφερατε κ την δυναμη που μου δινατε!!!!!!!!

Ειστε πραγματικες φιλες παρολο που δεν εχουμε συναντηθει!!!!!!!

Περαστικά, περαστικά, περαστικά στο μπαμπάκα σου!!!

Και του χρόνου για το στολισμό σας. Να είσαστε όλοι πολύ πολύ καλύτερα.

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους αγαπημενους μας που γιορτάζουν και χρονια πολλα στον αντρα της Ειρηνης και στον αντρα της 4U!Να τους χαιρεστε κορίτσια!

Σημερα γιορταζει και το αγόρι μου καθως και ο πεθερός μου και πολλοι πολλοι μες στην οικογένεια!

Καλαμαρακι και Λιλα ,πολύ ομορφα τα δεντρα σας,και μην ακόυω χαζομάρες ,η μια λεει ειναι μικρο η αλλη λέει ειναι στραβο...Και του χρονου κορίτσια!

Αρετη,ελπίζω να εχεις καλύτερη ημερα σημερα,οπως και να εχει λίγες ωρες ειναι ,θα περασουν!Το κορίτσακι σου ειναι γλύκα ,αλλα με εσας γονεις ,ειναι λογικο!

Βασια,ευυτυχως που δεν εχει κατι η μικρη ,ελπίζω να της περασει συντομα και αυτο.

4U, και εγω μαλλον θα το επισκευαζα ,γενικα ειμαι της αποψης πως τα ηλεκτρικά μας ,μια επισκευη την αξίζουν ,από εκει και πάνω το σκεφτομαι,ποσο μαλλον που σου δινουν και εγγυηση.

Σοφακι ,μακαρι να ειναι η τελευταια στενοχωρια αυτη που περνας.Συλληπητηρια κοριτσακι...

Εχθες εκανα τις πίττες μου καθως και ολο το σπίτι.

Στα υπνοδωματια αλλαξα κρεβατια ,τακτοποιησα ,ξεσκόνισα ,εκανα τζαμια ,σκούπισα ,σφουγγαρισα,τακτοποιησα,εκανα τις πορτες και στο σαλονι τιναξα ριχταρια και πατακια ,εστρωσα ξανα τους καναπέδες ,εκανα τα τζαμια,ξεσκόνισα και εβαλα σκούπα.

Επλυνα καλά τα μπάνια,αλλαξα πετσετες και χαλάκια.

Στην κουζινα εκανα πάγκους νεροχυτη ,ελαφρως τα ντουλάπια εξωτερικα καθως και ολες τις ηλ.συσκευες.Σκούπισα ,εκανα τα τζαμια και αλλαξα κουρτινα.

Σκουπισα και τη βεραντα εξω ,εβαλα και ενα πλυντηριο και κατα τις 5 τελειωσα.Εκανα μπανακι ,εφτιαξα μαλλια,ηπιαμε καφεδακι και πήγαμε εκκλησια.

Σημερα ξυπνησα νωρίς ,μαζεψα τα παππουτσια που γυριζαν παντου,εστρωσα το κρεβάτι μας ,μαζεψα σκουπίδια ,εφτιαξα καφεδακι και πριν λιγο ξυπνησε και ο μικρος και θα ετοιμαστουμε να πάμε εκκλησια.

Το σπιτακι μου ειναι τακτοποιημενο και καθαρο και ελπίζω σημερα να το χαρουμε.

Χρυσακι μου χρονια σας πολα

γερο και δυνατο το αγορακι σου και πολυχρονο:)

και ο παπους σας πολυχρονος:)

καλες γιορτες

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας που γιορτάζουν!

Εγώ χαλαρά σήμερα. Πίνω το καφεδάκι μου και θα εκδράμω εις το jumbo να χαζέψω με την ησυχία μου και να αγοράσω κάποια υλικά για να ολοκληρώσω κάποιες παραγγελίες μου!

Και έχω να δηλώσω πως το φρύδι βγήκε και καμία 4U δεν μπορεί πια να με κοροϊδέψει! :-P

Άσε που έκανα το καλύτερο σχήμα ever!

χρειάζομαι φωτο.. δεν πείθομαι εύκολα εγώ...! :tongue:

Γέλα γέλα με τον πόνο μου! Κι εγώ αυτό κάνω άλλωστε για να μην φρικάρω!

Δεν έχω φιλήσει κανέναν εδώ και 1 μήνα περίπου.....τα παιδιά στα κεφάλια μόνο, αισθάνομαι μιαρή!!!!!

χαχαχαχα πω πω στέρηση....

περαστικά βρε ...

Καλημέρα παρεάκι μου!!!

Δυσκολη μέρα η χτεσινη και το βράδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω !!! ( φυσικα στην καρδια μου θα έχει μια ξεχωριστη θέση)

Αλλα σήμερα μια καινουργια μέρα ξεκινά με χαμογελο και αισιοδοξια και ετοιμαζομαστε για χριστουγενννα κους κους με τις φιλες μας...

Σας λατρευω!!! Λοιπον αν το κανονησετε μπορουμε να κανονήσουμε καφεδάκι τώρα που εχει Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!

Σήμερα θα συναντηθώ με την Βασιλική και ειμαι ειμαι πολύ χαρουμενη για αυτο!!!!

Στην δουλεια γινεται ενας σχετικος χαμος ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Χτες του μικρουλη μου του εφυγε το δοντάκι του το 1ο (αχ ειμαι πολύ χαρουμενη-μεγαλώνει το γλυκουλη μου)

Ωραιοι στολισμοι ωραια γλυκα ωραιο κους κους αχ τι φρυδια ειναι αυτά!!!

Χαχα :) :) :) :) :)

ναι όταν έρθουν και οι βόρειες .... (θέλω να τσεκάρω φρύδι ravt :mrgreen: θα φέρω και μεγεθυντικό φακό.. )

Πρώτον

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!!!!!!

Να τον χαίρεσαι και να είσαστε πάντα καλά όλοι σας!

Δεύτερον και εγώ το "φρυδάκι τρόπος του λέγειν" είχα να το βγάλω από..... αλλά το έβγαλα προχθές.

Τρίτον... λίγο αγχώνομαι που όλες φτιάχνετε και καθαρίζετε τα σπίτια σας και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί ΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑς ΠΩ σήμερα ήρθαν οι υδραυλικοί στο σπίτι και φτιάχνουν.... φτιάχνουν.... φτιάχνουν....

Έτσι που το βλέπω δεν έχω και διάθεση αλλά τεσπα....

κουράγιο!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χρόνια Πολλά σε Νικόλα & Νικολέτα. Να τους χαίρεστε όλες γιατί σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας ;)

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στο φιογκομπαμπά :)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για το σύζυγο!

Δήμητρα, σου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά!

και ναι είναι γεγονός πια ... το ψυγείο βγήκε οφ. Κανόνισα να πάω τα τρόφιμα κατάψυξης σε φίλο στο μαγαζί του (καφέ) που έχει αρκετό χώρο και επειδή είναι κοντά μου και ανοιχτό έως το βραδυ μπορώ να τα έχω διαθέσιμα ;)

Χτες μιλούσαμε όλη μέρα με ηλεκτρονικούς αλλά και ψυκτικούς .... Στο 3ο τηλ. στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θα φτιαχτεί η ήδη υπάρχουσα πλακέτα!!!!, καινούργια δεν υπάρχει .... αλλα ντ' αλλα δλδ ....! Μπορούν να την πάρουν Τρίτη και μάλλον θα την φέρουν Πέμπτη και αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα οκ.

Βαρέθηκα να ασχολούμαι με το ψυγείο (επειδή είναι 8ετίας φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να βγάζει προβλήματα και έχουμε ήδη κάνει μια επισκευή πριν από 2 χρόνια που μου θύμισε χτες ο σύζυγος). Τελικά θα πάρουμε άλλο και μάλλον θα το έχουμε την Τρίτη :)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ!!!!!!

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

μου εχετε λειψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ενα μηνα στο τρεξιμο κ γιαυτο δεν μου φαινεται οτι περασε πολυς καιρος!

γραφω κ νιωθω μαζι σας οπως πριν!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για την συμπαρασταση σας στο θεμα υγειας του πατερα μου!! πραγματικα με κανατε να νιωθω πολυ καλυτερα..

Ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω κ κλαιω ωρες-ωρες μονη μου ή νιωθω τυψεις αν ξεχαστω κ γελασω κ περασω καλα εστω κ λιγο....

Τωρα ειναι σπιτι.Η εγχειρηση πηγε καλα...προσπαθουμε να τον παχυνουμε..εμεινε 72κιλα απο 90.....κ παλι ειναι δυσκολο να τον δυναμωσουμε γιατι ειναι διαβητικος κ επειδη εγχειριστηκε στο εντερο κ κανει συγκεκριμενο διαοτολογιο...

Στις 17αρχιζει χημειοθεραπειες.....δεν ξερω σε τι μορφη ακομη....

αυτα...δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλο....

εγω πηγαινοερχομουν ενα μηνα θεσ/νικη-Σερρες....

Οταν βγηκε ο μπαμπας επειδη δεν ηταν καλα κ επρεπε να μην κολλησει τιποτα δεν μπορουσαμε να παμε ολοι μαζι κ με τα παιδια....

Σημερα ομως θα παμε το απογευμα για πσκ!!

Θα φροντισω πρωι-απογευμα να λειπουμε για να ηρεμει,εξαλλου εχουμε κ διαφορες δουλειες οπως ψωνια επισκεψεις κτλ...

Τον Νοεμβρη ολο που γινοταν αυτο εντωμεταξυ,τα παιδια αρρωσταιναν συνεχεια!! οστρακια ! γαστρεντεριτιδα....ωτιτιδα... κρυωματα καθε ειδους με αντιβιωσεις εξετασεις ουρων τρεξιμο κτλ.....

Το λαπτοπ εκαναν ενα μηνα να μας πουν οτι τελικα η μητρικη που χαλασε δεν επισκευαζεται...τωρα περιμενουμε να δουμε αν μπορουμε να παρουμε καινουρια....υστερα σου λεει δεν εχουν δουλεια.... τσ τσ τσ

Επισης η πεθερα μου εσπασε τον σπονδυλο της ,ειναι στο κρεβατι κ γιανα της γραψω ζωνη ειδικη στο ικα των 250ε που της το ειπαν απο το Νοσοκομειο κτλ ετρεχα εγω!!! η κορη της δουλευει...μονη της στο κρεβατι ειναι...τι νακανω???εφαγα κ κληση 80ε για χαρη της!!!!!!!

Ας αλλαξω θεμα!!

Στολισαμε δεντρο την Τριτη!!

Πολυ γελιο!! Τραβουσαμε κ καμερα!!

Ο γιος μου ηθελε να βαζει μονο τις κοκκινες μπαλες κ ηταν ολες μαζεμενες μεχρι το 1μετρο που εφτανε!! Απο πανω το δεντρο ειχε τις ασημενιες!!!!!!!

Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ!!! Τεταρτη πρωι που ελειπαν ολοι εγω ξαναστολιζα!!!!

Τις ευχες μου στους/στις εορταζουσες!!!

Τις ευχες μου σε ολες απο καρδιας για ΥΓΕΙΑ!!

μου λειπετε πολυ!!

ειναι πολυ δυσκολο να μπαινω απο το κινητο ρε,,,,,

Καλες μου φιλες σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας ,την αισιοδοξια που μου μεταφερατε κ την δυναμη που μου δινατε!!!!!!!!

Ειστε πραγματικες φιλες παρολο που δεν εχουμε συναντηθει!!!!!!!

Δημητρα μας εληψες

περαστηκα στο μπαμπα σου σιδερενιος,ολα θα πανε καλα :wink:

καλες γιορτες .....οταν ερθεις σαλονικα κανονησε να σε δουμε κι απο κοντα :wink:

4U να χαίρεσαι τον άντρα σου κοριτσάκι μου και να είσαστε όλοι οικογενειακώς καλά!!!

ευχαριστώ,

ευχαριστώ,

ευχαριστώ

(κάνε εικόνα καθε ευχαριστώ συνοδεύεται απο υπόκλιση ;) )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...