Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!!χρονια πολλα στα μεγαλα κ στα μικρα σας παιδια...παντα με υγεια κ πολλα πολλα χαμογελα.σημερα η μερα ειναι φουλ κ επειδη δεν προκηται να τα προλαβωμεχρι τις εντεκαμιση ολα ειπα να απολαυσω ενα πρωινο καφεδακι με μια φιλη κ μετα να αρχισω το τρεξιμο.πριν απο το σχολειο εκανα ενα περασμα χλωρινης στο μπανιο,παγκους κουζινας, αερισμα κουβερτοπαπλωματα,φτιαξιμο στα ριχταρια,κ ενα πλυντηριο να εργαζεται απο νωρις.για τωρα με περιμενει η σκουπα κ η σφουγγαριστρα.το ξεσκονισμα το καναμε παιχνιδι εχθες με τα μικρα..αα!!!κ τα λατρεμενα ασιδερωτα με φωναζουν με λαχταρα,αλλα κλεινω τα αφτια μου για την ωρα:lol::lol:.φαγακι λεω να τους κανω μπριζολιτσες με ρυζακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ!!!!!!

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

μου εχετε λειψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ενα μηνα στο τρεξιμο κ γιαυτο δεν μου φαινεται οτι περασε πολυς καιρος!

γραφω κ νιωθω μαζι σας οπως πριν!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για την συμπαρασταση σας στο θεμα υγειας του πατερα μου!! πραγματικα με κανατε να νιωθω πολυ καλυτερα..

Ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω κ κλαιω ωρες-ωρες μονη μου ή νιωθω τυψεις αν ξεχαστω κ γελασω κ περασω καλα εστω κ λιγο....

Τωρα ειναι σπιτι.Η εγχειρηση πηγε καλα...προσπαθουμε να τον παχυνουμε..εμεινε 72κιλα απο 90.....κ παλι ειναι δυσκολο να τον δυναμωσουμε γιατι ειναι διαβητικος κ επειδη εγχειριστηκε στο εντερο κ κανει συγκεκριμενο διαοτολογιο...

Στις 17αρχιζει χημειοθεραπειες.....δεν ξερω σε τι μορφη ακομη....

αυτα...δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλο....

εγω πηγαινοερχομουν ενα μηνα θεσ/νικη-Σερρες....

Οταν βγηκε ο μπαμπας επειδη δεν ηταν καλα κ επρεπε να μην κολλησει τιποτα δεν μπορουσαμε να παμε ολοι μαζι κ με τα παιδια....

Σημερα ομως θα παμε το απογευμα για πσκ!!

Θα φροντισω πρωι-απογευμα να λειπουμε για να ηρεμει,εξαλλου εχουμε κ διαφορες δουλειες οπως ψωνια επισκεψεις κτλ...

Τον Νοεμβρη ολο που γινοταν αυτο εντωμεταξυ,τα παιδια αρρωσταιναν συνεχεια!! οστρακια ! γαστρεντεριτιδα....ωτιτιδα... κρυωματα καθε ειδους με αντιβιωσεις εξετασεις ουρων τρεξιμο κτλ.....

Το λαπτοπ εκαναν ενα μηνα να μας πουν οτι τελικα η μητρικη που χαλασε δεν επισκευαζεται...τωρα περιμενουμε να δουμε αν μπορουμε να παρουμε καινουρια....υστερα σου λεει δεν εχουν δουλεια.... τσ τσ τσ

Επισης η πεθερα μου εσπασε τον σπονδυλο της ,ειναι στο κρεβατι κ γιανα της γραψω ζωνη ειδικη στο ικα των 250ε που της το ειπαν απο το Νοσοκομειο κτλ ετρεχα εγω!!! η κορη της δουλευει...μονη της στο κρεβατι ειναι...τι νακανω???εφαγα κ κληση 80ε για χαρη της!!!!!!!

Ας αλλαξω θεμα!!

Στολισαμε δεντρο την Τριτη!!

Πολυ γελιο!! Τραβουσαμε κ καμερα!!

Ο γιος μου ηθελε να βαζει μονο τις κοκκινες μπαλες κ ηταν ολες μαζεμενες μεχρι το 1μετρο που εφτανε!! Απο πανω το δεντρο ειχε τις ασημενιες!!!!!!!

Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ!!! Τεταρτη πρωι που ελειπαν ολοι εγω ξαναστολιζα!!!!

Τις ευχες μου στους/στις εορταζουσες!!!

Τις ευχες μου σε ολες απο καρδιας για ΥΓΕΙΑ!!

μου λειπετε πολυ!!

ειναι πολυ δυσκολο να μπαινω απο το κινητο ρε,,,,,

Καλες μου φιλες σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας ,την αισιοδοξια που μου μεταφερατε κ την δυναμη που μου δινατε!!!!!!!!

Ειστε πραγματικες φιλες παρολο που δεν εχουμε συναντηθει!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πρώτα απ' όλα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Χρύσα να χαίρεσαι το γιο σου, στον πεθερό σου και στους υπόλοιπους! Ειρήνη και 4γιου, να χαίρεστε τα αγόρια σας! Και όσες άλλες έχετε εορτάζοντες, να τους χαίρεστε.

Συλλυπητήρια για τις απώλειες, Σοφία και ραβτ. Οι άνθρωποι που χάσαμε ζουν για πάντα στη σκέψη μας. Όσο τους θυμόμαστε, είναι κοντά μας.

Επιτρέψτε μου να πω, κάτι άσχετο, με αφορμή το ψυγείο της 4γιου, ότι αυτό που λέει το καλαμαράκι είναι πολύ σωστό, δηλαδή ότι τα περισσότερα προϊόντα δεν είναι φτιαγμένα για να κρατάνε. Υπάρχουν δυο τρόποι να σε κάνουν να αγοράζεις νέα πράγματα προς αντικατάσταση των υπαρχόντων. Ο πρώτος τρόπος είναι η τεχνητή απαξίωση μέσω της διαφήμισης, δηλαδή να σε κάνουν να θέλεις το καινούριο. Αυτό όμως δεν αρκεί, και ο δεύτερος τρόπος είναι να χαλάνε τα πράγματα γρηγορότερα. Σκεφτείτε πόσα προϊόντα μακράς χρήσης που κάποτε οι άνθρωποι τα είχαν για μια ζωή (αυτοκίνητα, κουζίνες, ψυγεία και τόσα άλλα) σήμερα βλέπεις να χαλάνε σχετικά σύντομα. Είναι κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα, εξ ου και έγραψα ολόκληρη παράγραφο!!

Συγνώμη για τη λογοδιάρροια! Κατά τα άλλα, εδώ στο νησί όλα καλά, η σημερινή μέρα με βρίσκει στο τροχόσπιτο και επειδή έχει συννεφιά δεν έχουμε ρεύμα! Οπότε, όσο αντέξει η μπαταρία του λαπτοπ, πρέπει να προλάβω να κάνω εργασία για το σπίτι που μου ανέθεσε η προϊσταμένη στη δουλειά. Έχουμε μάστορες, χθες φάγαμε κοτόπουλο πανέ (αλεύρι με αλατοπίπερο - αυγό - νιφάδες βρώμης) με ριζότο. Σήμερα το μενού έχει μακαρόνια με κιμά.

Πάω σιγά σιγά, πολλά φιλιά σε όλη την παρέα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολες για την συμπαρασταση σας στο θεμα υγειας του πατερα μου!! πραγματικα με κανατε να νιωθω πολυ καλυτερα..

Ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω κ κλαιω ωρες-ωρες μονη μου ή νιωθω τυψεις αν ξεχαστω κ γελασω κ περασω καλα εστω κ λιγο....

Τωρα ειναι σπιτι.Η εγχειρηση πηγε καλα...προσπαθουμε να τον παχυνουμε..εμεινε 72κιλα απο 90.....κ παλι ειναι δυσκολο να τον δυναμωσουμε γιατι ειναι διαβητικος κ επειδη εγχειριστηκε στο εντερο κ κανει συγκεκριμενο διαοτολογιο...

Οταν βγηκε ο μπαμπας επειδη δεν ηταν καλα κ επρεπε να μην κολλησει τιποτα δεν μπορουσαμε να παμε ολοι μαζι κ με τα παιδια....

Θα φροντισω πρωι-απογευμα να λειπουμε για να ηρεμει,εξαλλου εχουμε κ διαφορες δουλειες οπως ψωνια επισκεψεις κτλ...

Τον Νοεμβρη ολο που γινοταν αυτο εντωμεταξυ,τα παιδια αρρωσταιναν συνεχεια!! οστρακια ! γαστρεντεριτιδα....ωτιτιδα... κρυωματα καθε ειδους με αντιβιωσεις εξετασεις ουρων τρεξιμο κτλ.....

Το λαπτοπ εκαναν ενα μηνα να μας πουν οτι τελικα η μητρικη που χαλασε δεν επισκευαζεται...τωρα περιμενουμε να δουμε αν μπορουμε να παρουμε καινουρια....υστερα σου λεει δεν εχουν δουλεια.... τσ τσ τσ

Επισης η πεθερα μου εσπασε τον σπονδυλο της ,ειναι στο κρεβατι κ γιανα της γραψω ζωνη ειδικη στο ικα των 250ε που της το ειπαν απο το Νοσοκομειο κτλ ετρεχα εγω!!! η κορη της δουλευει...μονη της στο κρεβατι ειναι...τι νακανω???εφαγα κ κληση 80ε για χαρη της!!!!!!!

Ας αλλαξω θεμα!!

Ο γιος μου ηθελε να βαζει μονο τις κοκκινες μπαλες κ ηταν ολες μαζεμενες μεχρι το 1μετρο που εφτανε!! Απο πανω το δεντρο ειχε τις ασημενιες!!!!!!!

μου λειπετε πολυ!!

Καλες μου φιλες σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας ,την αισιοδοξια που μου μεταφερατε κ την δυναμη που μου δινατε!!!!!!!!

Δήμητρα πολύ χαίρομαι που σε βλέπουμε, μπράβο για την εγχείριση και η υπόλοιπη αγωγή θα πάει μια χαρά;)

Ο μικρός πέρασε οστρακιά ή η κόρη? ακούω πολύ συχνά κρούσματα από αυτή την αρρώστια τελευταία.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά στους αγαπημένους σας που γιορτάζουν!

Εγώ χαλαρά σήμερα. Πίνω το καφεδάκι μου και θα εκδράμω εις το jumbo να χαζέψω με την ησυχία μου και να αγοράσω κάποια υλικά για να ολοκληρώσω κάποιες παραγγελίες μου!

Και έχω να δηλώσω πως το φρύδι βγήκε και καμία 4U δεν μπορεί πια να με κοροϊδέψει! :-P

Άσε που έκανα το καλύτερο σχήμα ever!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ας αλλαξω θεμα!!

μου λειπετε πολυ!!

Καλώς την!

Εύχομαι να αναλάβει γρήγορα ο μπαμπάς σου και να συνεχίσει τη θεραπεία, η οποία να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης περαστικά στην πεθερά.

Κ φυσικά στα μικρά σου.

Χα-χα, κ μένα έτσι κάνουν! Όλα τα στολίδια μαζεμένα , 5-6 σε κάθε κλαδί κάτω-κάτω, τη μέρα το στολίζουν, τη νύχτα ξεστολίζω κ ξαναστολίζω κ τη μέρα..."κατηγορούμενη":

"Μαμά έβγαλλιες τις μπάλλιες όπως τις είχα βάλλει εγώ κ τις ξαναέβαλλιες αλλιού?"

Ο δε μικρός νομίζει ότι οι πιο μεγάλες μπάλες είναι για παιχνίδι και τις κλωτσάει/τσουλάει με χαρά μέσα σε όλο το σπίτι, σου λέει δεν έχω ξαναδεί τόοοοσες μαζεμένες!!!

Χάρηκα που όλα βαίνουν καλώς με βάση τα δεδομένα σας.

καλημέρα:D

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!Χρύσα να χαίρεσαι το αγοράκι σου, Ειρήνη και 4U τους συζύγους! Εχω και γω τον αδερφούλη μου, θα πάμε το απόγευμα

Επιτέλους Παρασκευή, άντε 4 ωρίτσες μάθημα και Home sweet home!

Δήμητρα χάρηκα που σε διάβασα...αλλά σας έπεσαν πολλά μαζεμένα βρε κορίτσι, όλα να δρομολογηθούν και να καταλήξουν οσο το δυνατόν καλύτερα..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Ειρήνη και 4U να χαίρεστε τους αντρούληδες!

Χρύσα να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Είχαμε ήσυχο απόγευμα και κοιμήθηκα πολύ καλά χτες το βράδυ,απο τις λίγες μέρες σήμερα που ξύπνησα ξεκούραστη.Είχαμε βέβαια μια διαφωνία με τον γιο πρωινιατικα για το τι παπούτσια θα βάλει,πείσμα αυτο το παιδί....

Σήμερα θέλω να μαζέψω καλά καλά το σπιτάκι ώστε για σκ να είμαστε οκ,να μην θέλω κατι παραπάνω απο τα καθημερινά.

Θα ολοκληρώσω και το στολισμό μας!

Επίσης Καλαμάρι, να πω ότι ειδικά το δέντρο σου είναι πολύ του γούστου μου-όλα βέβαια ήταν καλοστολισμένα, κομψά και εξαιρετικά καλόγουστα- αλλά αυτό το λίγο μιξ εντ ματς, αυτό το επιμελώς ατημέλητο και αυτά τα στολίδια που δεν είναι μόνο οι κλασικές μπάλες-σε συνδυασμό και με αυτές, πραγματικά μου αρέσει πολύ.

Κ όχι μόνο στο δέντρο, αλλα και στη διακόσμηση-πχ στο σπίτι μου έχω ένα έπιπλο-στήλη λευκό πατιναρισμένο και με ντουλάπι ξύλινο κ με ντουλάπι βιτρίνα με βινταζ πόμολα το οποίο χρησιμοποιώ σαν λινοθήκη, ενώ το στυλ σε καθιστικό-τραπεζαρία-κουζίνα είναι μοντέρνο-όχι ακραία, αλλά μοντέρνο. Επίσης μου αρέσει και αυτή η διαφορετική πινελιά και στην εμφάνιση. Δλδ μου αρέσει κ αυτό το κάτι που δίνει μια...νοστιμιά να το θέσω...κομψά!:wink:

Τεσπα, όπως είπε κ κάποιος, "γούστα είπε ο πίθηκος και...έφαγε το σαπούνι", αλλιώς...περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα-για μένα το λέω!

Για τα παράθυρα αυτοκινήτου που "έπεσαν", τα αυτοκίνητα είναι βολκσβάγκεν?

Διαφημίσεις

Ρε συ, Αφροδίτη, αυτό το δόντι σου μου έχει ανοίξει καινούριους ορίζοντες :lol:!

Γέλα γέλα με τον πόνο μου! Κι εγώ αυτό κάνω άλλωστε για να μην φρικάρω!

Δεν έχω φιλήσει κανέναν εδώ και 1 μήνα περίπου.....τα παιδιά στα κεφάλια μόνο, αισθάνομαι μιαρή!!!!!

Ας αλλαξω θεμα!!

μου λειπετε πολυ!!

Σιδερένιος ο μπαμπάς σου και εύχομαι να περάσετε πολλά πολλά Χριστούγεννα μαζί!

Επίσης περαστικά και στην πεθερούλα σου και όχι άλλες αρρώστιες πια!

Καλημέρα παρεάκι μου!!!

Δυσκολη μέρα η χτεσινη και το βράδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω !!! ( φυσικα στην καρδια μου θα έχει μια ξεχωριστη θέση)

Αλλα σήμερα μια καινουργια μέρα ξεκινά με χαμογελο και αισιοδοξια και ετοιμαζομαστε για χριστουγενννα κους κους με τις φιλες μας...

Σας λατρευω!!! Λοιπον αν το κανονησετε μπορουμε να κανονήσουμε καφεδάκι τώρα που εχει Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!

Σήμερα θα συναντηθώ με την Βασιλική και ειμαι ειμαι πολύ χαρουμενη για αυτο!!!!

Στην δουλεια γινεται ενας σχετικος χαμος ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ

Χτες του μικρουλη μου του εφυγε το δοντάκι του το 1ο (αχ ειμαι πολύ χαρουμενη-μεγαλώνει το γλυκουλη μου)

Ωραιοι στολισμοι ωραια γλυκα ωραιο κους κους αχ τι φρυδια ειναι αυτά!!!

Χαχα :) :) :) :) :)

Καλημέρα' date=' σήμερα και αύριο δεν δουλεύω όποτε θα περάσουμε αυτές τις ημέρες με βόλτούλες, ήδη ετοιμαζόμαστε για metro mall.

Χθές ως συνήθως σχόλασα στις 7, πήγα σπίτι οπού έκανα γενική, μπαλκόνια, τζάμια τίναγμα χαλιών, μπάνια σκούπισμα, σφουγγάρισμα, έβαλα 2 πλυντήρια και έστρωσα την μοκέτα στο δωμάτιο του παιδιού, πετάχτηκα κατά τις 9 στην παιδίατρο για να δεί τις εξετάσεις της μικρής, πήγα την πήρα απο την μαμά μου, πήραμε σουβλάκια, κάναμε μπάνιο όλοι, άλλαξα και σεντόνια και ουφ.... σήμερα δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! αφού κοιμήθηκα στις 1.

Να σας βάλω και λίγες φώτο απο τον στολισμό μας, έτσι για το καλό, βέβαια το δεντράκι μας είναι μικρό σχετικά αλλά δεν πειράζει.

[img']http://imageshack.us/a/img541/1396/kipz.jpg[/img]

Η μία πλευρά της τραπεζαρίας.

46fv.jpg

Η άλλη πλευρά της τραπεζαρίας.

w5cl.jpg

Τί όμορφα που είναι!!!!! Και το δεντρο σου καθόλου μικρό δεν είναι. Η τραπεζαρία δε... πανέμορφη.

Και του χρόνου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...