Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχχχ Αρετή μου αυτό με το παράθυρο το έπαθε κ ο δικός μου άντρας και όντως η ζημιά βγήκε περίπου τόσο:twisted::twisted::twisted:στα καλά του καθουμένου έπεσε το παράθυρο και άντε στάξε μετά εσυ το 200ρι σου περισσεύουν δεν σου περισσεύουν....
εμείς το πάθαμε και στα δύο αυτοκίνητα από την πλευρά του οδηγού δεν τα έχουμε φτιάξει ακόμα γιατί δεν παίζει με τίποτα :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κικη μου προσπαθησα να μιλησω αλλα αφου επεσα σε τοιχο δεν συνεχισα..δεν θελω να το σκεφτομαι και στο σπιτι..επισης ο αντρας μου μου ειπε οτι χαλασε το παραθυρο στο αυτοκινητο και στο συνεργειο του ειπαν οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο και μπορει η ζημια να ειναι κανενα 200ευρω..τι ομορφιες..αυτο μας ελειπε χριστουγεννιατικα...

Πολύ άτιμο πράγμα τα έκτακτα :roll:!

Τι γλύκα η κόρη σου!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Η μεγάλη είναι 7,5 .....της έκανα μάσκα και δεν σταμάτησε! αύριο έχουμε γιατρό....εμένα την πιάνει με την πολύ υγρασία τέτοιος ξερόβηχας...το σινεκοντ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ! θα ρωτήσω γιατρό!

Αχ αυτοί οι βήχες. Πόσες και πόσες νύχτες δεν την είχα βγάλει στο μπαλκόνι τυλιγμένοι και εγώ και μια ο γιος μια η κόρη με κουβέρτες και σκουφιά. Με το που βγαίναμε έξω στο κρύο τσουπ!!! μαχαίρι ο βήχας. (μου το είχε πει η παιδιάτρος). Και εγώ μάσκες με αερολίν και φλιξοτάιντ ώσπου, τα παιδάκια μου σχετικά μεγαλώσανε και τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Υπέροχα κορίτσι μου!

Καμία σημασία δεν έχει αν το δέντρο είναι μικρό ή μεγάλο. Σημασία έχει που είναι δικό σου, του γούστου σου και το στόλισες όπως θέλεις εσύ!

Και του χρονου, με υγεια!

Υ.Γ. Λάτρεψα το ράνερ σου!!!

Λίλα πολυ όμορφα όλα! και του χρόνου

πανέμορφα!!και με πολύ μεράκι!και του χρόνου:D
Αχ πολύ όμορφα μαμά της λίλας!! Κλασικό κ φίνο! Και του χρόνου γεροί

Μου άρεσε πολύ πολύ το ρανερ σου κ το κουτί δώρου :D

Καλαμαράκι και Λιλομαμα και του χρόνου με υγεία!!!
Και του χρόνου , είναι πολύ ωραία όλα!
Και του χρόνου για τα υπέροχα στολίσματα, Margio, Καλαμαρίδιον, Lila'smom!

Μαμα της λιλας υπεροχα ολα να το χαρειτε..

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες απο καρδιάς για τα ωραία και ζεστά σας λόγια, έστω απο την οθόνη του pc βγάζουν ειλικρίνεια που δύσκολα βρίσκεις απο τους "γνωστούς", να περάσουμε όλοι μας ήρεμα, ευτυχισμένα και αρμονικά Χριστούγεννα με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος.

Στα δικά μας, πήγαμε metro mall, καλά ήτανε, πήραμε δωράκι Playmobil για να συμπληρώσουμε την συλλογή μας, κάναμε βολτούλα στα μαγαζιά, φάγαμε και μετά πήγαμε στον παιδότοπο οπού ήπιαμε καφεδάκι και η μικρή έπαιξε.

Μέτα άφησα μπαμπά και παιδί και πήγα με το αμάξι σουπερ οπου ψώνισα για μένα και για την μαμά μου μιάς και αύριο γιορτάζει ο αδελφός μου και θα ετοιμάσουμε λίγα πραγματάκια, επέστρεψα ξεφόρτωσα τα πράγματα, τα τακτοποίησα, απλωσα 1 πλυντήριο και έβαλα να πλένεται άλλο, τώρα ψιλοχαλαρώνω.

nJ2dp3.png

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

Εμείς δεν περπατάμε με παπούτσια εδώ και χρόνια, εαν είναι πολύ οικείοι εχω το θάρρος να τους πω να τα βγάλουν αλλιώς σηκώνω τα χαλιά, βέβαία είναι ανάλογα τον άνθρωπο εαν είναι παρεξηγιάρης.

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

Καταπληκτικό δέντρο, πολύ ωραία τα φώτα, και του χρόνου.

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Εύχομαι να είστε καλύτερα!!!!

Από παλιότερο ποστ, του θέματός μας, το οποίο αναζήτησα σήμερα, που καθάρισα λάπτοπ και κινητό: :D

Φίλες μου,

Μην ξεχνάτε 2 από τα αντικείμενα που βρίθουν μικροβίων.

Τα κλειδιά μας και τα κοντρόλ! Και είναι και αντικείμενα που τα πιάτουν και τα μικρά μας... {ειδικά τα κοντρόλ της τηλεόρασης}! Διάβαζα σε μία έκθεση πως μαζί με το κινητό μας είναι το top 3 μικροβίων! :D

Μην τα αμελείτε! Εγώ, μία στο τόσο, τα περνάω με βαμβάκι βουτηγμένο στο οινόπνευμα και τα καθαρίζω....! {το ξέρω πως δεν είμαι και πολύ καλά!!! :lol: }

control.jpg

KEYS.jpg

Ακρίβως το ίδιο κάνω χρόνια τώρα, όπως και τις συσκευές τηλεφώνου ειδικά στην δουλεία, τι βρώμα βγάζουν.

Κανένας δεν μπαίνει με παπούτσια όσο το έχουμε στρωμένο. Έχω παρεξηγηθεί με κάποιους αλλά δεν με νοιάζει! Ξύδι.....

Πόσο με καταλαβαίνεις, σαν να γράφω εγώ!!!!

Πάρτυ, μόνο με 2 κέικ? :roll: Για ποιους μας πέρασες? Για τίποτα μίζερους? :mrgreen::mrgreen:

Ένα για να πάρει αύριο μαζί του στο μαγαζί, το μεγάλο αγόρι και ένα για μας.. τι εμείς όχι? Τι είμαστε δηλαδή? Τα κ@λόπαιδα? :mrgreen::mrgreen:

Ελα, προλαβαίνεις! :tongue:

PC050030_zps40e51ff3.jpg

PC050031_zps361bbb55.jpg

Εβαλα και λίγο άχνη από πάνω για να οριστικοποιηθεί η .. κόλαση! :twisted:

Από γεύση, θα σας πω μετά το μεσημεριανό ε? :D

Υ.Γ. Αν δεν δούλευα το απογευμα, θα ερχόμασταν χωρίς καμία συζήτηση, με το που θα σχολούσε το φιογκάκι! ;) Ασε που αυριο εμεις, λόγω Αγ. Νικολάου, δεν έχουμε και διαβάσματα και σχολείο! ;););) ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:mrgreen:

Τέλεια!!!

Καλησπερα κουκλες:)

χαθηκα λιγο ...βαφες, ανταυγιες,σεμηναρια κτλ

ο δεκεμβρης ειναι ο μηνας μου :rolleyes:

περαστηκα στα αρωστουληκα μωρακια και μαμαδες

κατι διαβασα για γαστρεντερητιδες, κρυοματα,απονευροσεις, χειρουργεια

περαστηκα κ΄'αγυρηστα.....

το σπιτι το ειχα παρατημενο απο την περασμενη τεταρτη και ηταν αστα :shock:

εχθες που ειχα το πρωινο ελευθερο τιναξα σκουπησα σφουγγαρισα ολο το σπιτι

εβαλα 3 πλυντηρια καθαρησα τζακι εκανα και ενα λαζανια σπανακι και εκανα και πολα αλλα που τα ξεχασα :rolleyes: πηγα για δουλεια και επεστρεψα στο σπιτι κατα τις 9.30....

σημερα ειχα δουλεια και μετα καθαρησα το γραφειο -βρομορουμ εβαλα και 3 πλυντηρι και σε καμια ωρα φευγω για δουλεια

και το καλητερο ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑς ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΗ ΣΙΔΕΡΟΝΕΙ Ο ΓΙΕς (εμοτικον που χορομηδαει

:mrgreen:)

να σας πω οτι βγηκα με το καλαμαρι για καφε κοριτσιαααα τι ζεστο κοριτσι εινια αυτο θα ξαναβγουμε ειπαμε πολα γελασαμε και θα το ξανακανουμε αλοστε στα ιδια λημερια γυρναμε:wink:

τι αλλο!! ααα ειδα και ομορφα στολησματα και του χρονου κοριτια

αυταααα

φευγω παω για δουλεια φιλια

Καλή ξεκούραση!!!!

προβληματίστηκα.... τη γνώμη σας ....

μίλησα το πρωί με άλλο σερβις για το ψυγείο και μου είπαν ότι αποκλείεται να φταίνε και οι 2 πλακέτες. Μου έδωσαν και καλύτερη τιμή 140 με εκτίμηση ζημιάς, τοποθετηση και πλακέτα. Μου δίνουν και 1 χρόνο εγγύηση. Nα το φτιάξω οεο?

Με τρώει να το φτιάξω .... το είχαμε πάρει 1200....

Το ψυγείο που βρήκα και μας κάνει είναι στα 400 (Ιndesit).

Να το φτιάξεις αφου σου δίνουν εγγύηση.

Τι κανετε?για ξυλο διαβαζω και επειδη εχω νευρα με την δουλεια καπου πρεπει να ξεσπασω οποτε οποιος χρειαζεται βοηθεια προσφερομαι...

Αρετή μου έρχεται Σ/Κ, γράψτους όλους στην δουλειά.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω!!εφτιαξα ενα κεικ κατοπιν απαιτησης της κορης μου και επειδη Ειρηνη ζηλεψα,επλυνα τα πιατακια, μαγειρεψα για αυριο,επλυνα το μπανιο αλλαξα πετσετες,σκουπισα-σφουγγαρισα μπαλκονια,ξεσκονισα καλα, ετοιμασα ενα πλυντηριο,ταισα την μικρη,ηρθαν τα ανηψια μου και παιξανε,τους εφτιαξα ποπ-κορν,εκανα ντουζακι την μικρη(την εκανε την βρωμοδουλεια),εφτιαξα γαλατακια φορεσανε πυτζαμουλες και αφου διαβασαμε τα παραμυθια μας κοιμηθηκαν..

Βασια μπραβο ευτυχως που δεν ηταν τιποτα..

Μαμα της λιλας αυτο σκεφτομαι οτι ειναι Παρασκευη..λιγο δυσκολη η αυριανη μερα αλλα που θα παει θα περασει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κοριτσάκια μου πόσα έχετε γράψει απ' το πρωί;; Πω, πω πολυλογούδες μου.Κλαίω απ' τα γέλια και λυπάμαι που δεν ήμουνα παρούσα.

Διάβασα πολλά θυμάμαι λίγα είναι και η ώρα δύσκολη.

Λοιπόν να δω τι θυμάμαι

Καλαμαράκι και Lila's mom υπέροχα τα δεντράκια σας. και του χρόνου με υγεία.

Καλαμαράκι, σούπερ το συρτάρι. κι εγώ τα της καθημερινής περιποίησης τα έχω ξεχωριστά σ' ενα καλαθάκι με διαχωριστικά και μ' έχει βολέψει αφάνταστα.

Βάσια μου, ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα με τη μικρή. Επιτέλους ξεμπέρδεψα με το δόντι. Δεν πειράζει που με κόλλησες. Το ξεχνάω.

4uδάκι, κι εγώ θα το επισκεύαζα το ψυγείο. Απ' τη στιγμή που σου δίνουν και εγγύηση.

Μαράκι περαστικά. τι σου είπε ο γιατρός;;

Αρετή μου, τι γλυκό το κοριτσάκι σου. Υπομονή με τη δουλειά. Θα περάσουν οι ώρες και θα γυρίσεις στην αγκαλιά των παιδιών σου. Στις δύσκολες μέρες αυτό σκέφτομαι κι εγώ και παίρνω κουράγιο.

Ειρήνη, τι έκανες πάλι;;

Σήμερα στολίσαμε κι εμείς το δεντρο μας μας επιτέλους. Φτιάξαμε και μια ωραία χριστουγεννιάτικη γωνιά στο δωμάτιο της μικρής. Αν αξιωθώ ν' ασχοληθώ θα σας βάλω φωτογραφίες. Χρωστάω άλλωστε κι άλλες.

Αύριο θα συναντηθώ με το Σοφάκι. Μου έχει φτιάξει απίστευτα πραγματάκια που θέλω για δωρα. Σας στέλνει τα φιλιά της. Είχε δύσκολη μέρα η Σοφία μας. Σήμερα αποχαιρέτησε το θείο της. Θα σας μιλήσει αύριο.

Καληνύχτα κοριτσάκια μου και να χαίρεστε όσους δικούς σας γιορτάζουν.

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις ολο και καλυτερα. σημερα ξυπνησε απο τις 7 καλυτερα απο εχτες που ξυπνησε στις 5,30!

απο δουλειες αρκετες, το σπιτι συνεχιζει να ειναι μαζεμενο, κ ο στοχος για ενα ντουλαπι η ενα συρταρι αναδιοργανωση καθε μερα μεχρι στιγμης πετυχαινει!

Ειρηνη, 4u κ χρυσα (νικο δεν λενε τον μικρο σου?) να χαιρεστε τα αγορια σας!!!

Ειρηνη μην μασας για την γλυκοκοιτουσα!!! (πολυ γελασα!!!)

χρονια πολλα κ σε οσους γιορταζουν

βουλα μου περαστηκα στην αδελφουλα σου

σοφια κ ραβ συλληπητηρια για τις απωλειες σας

4u να το φτιαξετε το ψυγειο!

κοριτσακια σας αφηνω, ισως ξαναμπω!!!

καλημερα σε ολες!!!

Καλημερα!!!!

Χρονια πολλα σε ολους τους αγαπημενους μας που γιορτάζουν και χρονια πολλα στον αντρα της Ειρηνης και στον αντρα της 4U!Να τους χαιρεστε κορίτσια!

Σημερα γιορταζει και το αγόρι μου καθως και ο πεθερός μου και πολλοι πολλοι μες στην οικογένεια!

Καλαμαρακι και Λιλα ,πολύ ομορφα τα δεντρα σας,και μην ακόυω χαζομάρες ,η μια λεει ειναι μικρο η αλλη λέει ειναι στραβο...Και του χρονου κορίτσια!

Αρετη,ελπίζω να εχεις καλύτερη ημερα σημερα,οπως και να εχει λίγες ωρες ειναι ,θα περασουν!Το κορίτσακι σου ειναι γλύκα ,αλλα με εσας γονεις ,ειναι λογικο!

Βασια,ευυτυχως που δεν εχει κατι η μικρη ,ελπίζω να της περασει συντομα και αυτο.

4U, και εγω μαλλον θα το επισκευαζα ,γενικα ειμαι της αποψης πως τα ηλεκτρικά μας ,μια επισκευη την αξίζουν ,από εκει και πάνω το σκεφτομαι,ποσο μαλλον που σου δινουν και εγγυηση.

Σοφακι ,μακαρι να ειναι η τελευταια στενοχωρια αυτη που περνας.Συλληπητηρια κοριτσακι...

Εχθες εκανα τις πίττες μου καθως και ολο το σπίτι.

Στα υπνοδωματια αλλαξα κρεβατια ,τακτοποιησα ,ξεσκόνισα ,εκανα τζαμια ,σκούπισα ,σφουγγαρισα,τακτοποιησα,εκανα τις πορτες και στο σαλονι τιναξα ριχταρια και πατακια ,εστρωσα ξανα τους καναπέδες ,εκανα τα τζαμια,ξεσκόνισα και εβαλα σκούπα.

Επλυνα καλά τα μπάνια,αλλαξα πετσετες και χαλάκια.

Στην κουζινα εκανα πάγκους νεροχυτη ,ελαφρως τα ντουλάπια εξωτερικα καθως και ολες τις ηλ.συσκευες.Σκούπισα ,εκανα τα τζαμια και αλλαξα κουρτινα.

Σκουπισα και τη βεραντα εξω ,εβαλα και ενα πλυντηριο και κατα τις 5 τελειωσα.Εκανα μπανακι ,εφτιαξα μαλλια,ηπιαμε καφεδακι και πήγαμε εκκλησια.

Σημερα ξυπνησα νωρίς ,μαζεψα τα παππουτσια που γυριζαν παντου,εστρωσα το κρεβάτι μας ,μαζεψα σκουπίδια ,εφτιαξα καφεδακι και πριν λιγο ξυπνησε και ο μικρος και θα ετοιμαστουμε να πάμε εκκλησια.

Το σπιτακι μου ειναι τακτοποιημενο και καθαρο και ελπίζω σημερα να το χαρουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις ολο και καλυτερα. σημερα ξυπνησε απο τις 7 καλυτερα απο εχτες που ξυπνησε στις 5,30!

απο δουλειες αρκετες, το σπιτι συνεχιζει να ειναι μαζεμενο, κ ο στοχος για ενα ντουλαπι η ενα συρταρι αναδιοργανωση καθε μερα μεχρι στιγμης πετυχαινει!

Ειρηνη, 4u κ χρυσα (νικο δεν λενε τον μικρο σου?) να χαιρεστε τα αγορια σας!!!

Ειρηνη μην μασας για την γλυκοκοιτουσα!!! (πολυ γελασα!!!)

χρονια πολλα κ σε οσους γιορταζουν

βουλα μου περαστηκα στην αδελφουλα σου

σοφια κ ραβ συλληπητηρια για τις απωλειες σας

4u να το φτιαξετε το ψυγειο!

κοριτσακια σας αφηνω, ισως ξαναμπω!!!

καλημερα σε ολες!!!

Σε ευχαριστω Γιωτα,να εισαι καλά και εσυ και επιτελους να μπειτε στοπυς ρυθμούς σας ,μακρια από απροοοπτα!

Μπραβο για την αναδιοργάνωση:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε;

Εγώ είμαι χωρίς υπολογιστή σχεδόν 3 εβδομάδες...

Σας διαβάζω όποτε μπορώ από το κινητό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γράφω.

Πριν σας πω τα δικά μου, να ευχηθώ στα μεγάλα αγόρια της Ειρηνης και της 4U! Να τους χαίρεστε! Πάντα ευτυχισμένοι!!!

Επίσης, να ευχηθώ στο μικρό αγόρι της Χρύσας! Πάντα να είναι καλά το αγοράκι σου!!! Μόνο χαρές!!!

Και σε όσες άλλες έχουν κάποιον/ους που γιορτάζει/ουν, να τους χαίρεστε!!!

Στα δικά μου τώρα...

Το σπιτάκι μου είναι καθαρό και συμμαζεμενο, αλλά απέχει πολύ από τα Χριστούγεννα... Δεν προλαβαίνω να στολίσω... Μετά τις 20 του μήνα το βλέπω... Εκτός και αν ξενυχτήσω 2-3 βράδια για να το στολίσω μόνη μου... Θα δείξει... Σας αφήνω, γιατί ο μικρός έχει λυσσαξει να με φωνάζει και αργότερα θέλω να πάω σμ.

Σας φιλω!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Χρύσα να χαίρεσαι το αγοράκι σου, είναι αργία σε εσάς σήμερα ή τον κράτησες επειδή γιορτάζει?

Ειρήνη και 4U να χαίρεστε τα μεγάλα σας αγόρια.

Χρόνια πολλά και σε όποιον άλλο γιορτάζει, μου αρέσει που πριν τα Χριστούγεννα έχει τόσες μεγάλες γιορτές.

Όλα τα δέντρα και οι στολισμοί που είδα μου άρεσαν πάρα πολύ, και του χρόνου κορίτσια με υγεία, καλαμαράκι εγώ δεν βλέπω να γέρνει το δέντρο

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Για τα φρύδια, κάνεις πολύ καλά. Ποτέ δεν κατάλαβα εκείνη την μόδα, που σχεδόν τα βγάζανε εντελώς ή αφήνανε μία γραμμή 1 εκατοστού! :roll:

Καλημέρα!

Ειρηνάκι με μπέρδεψες!

Ένα εκατοστό πάχος θεωρείται λίγο? Λίγο ακόμη και θα καλύψει και το μάτι :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...