Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες:)

χαθηκα λιγο ...βαφες, ανταυγιες,σεμηναρια κτλ

ο δεκεμβρης ειναι ο μηνας μου :rolleyes:

περαστηκα στα αρωστουληκα μωρακια και μαμαδες

κατι διαβασα για γαστρεντερητιδες, κρυοματα,απονευροσεις, χειρουργεια

περαστηκα κ΄'αγυρηστα.....

το σπιτι το ειχα παρατημενο απο την περασμενη τεταρτη και ηταν αστα :shock:

εχθες που ειχα το πρωινο ελευθερο τιναξα σκουπησα σφουγγαρισα ολο το σπιτι

εβαλα 3 πλυντηρια καθαρησα τζακι εκανα και ενα λαζανια σπανακι και εκανα και πολα αλλα που τα ξεχασα :rolleyes: πηγα για δουλεια και επεστρεψα στο σπιτι κατα τις 9.30....

σημερα ειχα δουλεια και μετα καθαρησα το γραφειο -βρομορουμ εβαλα και 3 πλυντηρι και σε καμια ωρα φευγω για δουλεια

και το καλητερο ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑς ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΜΗ ΣΙΔΕΡΟΝΕΙ Ο ΓΙΕς (εμοτικον που χορομηδαει

:mrgreen:)

να σας πω οτι βγηκα με το καλαμαρι για καφε κοριτσιαααα τι ζεστο κοριτσι εινια αυτο θα ξαναβγουμε ειπαμε πολα γελασαμε και θα το ξανακανουμε αλοστε στα ιδια λημερια γυρναμε:wink:

τι αλλο!! ααα ειδα και ομορφα στολησματα και του χρονου κοριτια

αυταααα

φευγω παω για δουλεια φιλια

έλεος, κλαίω!!!

χαχαχαχαχα!!! Και γω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με συγκίνησε και παλι!!! :mrgreen:

με βοηθάς πάντα... ευτυχώς που έχω και εσένα..:tongue: για να χάσω πιο πολύ το μυαλό μου..:cool:

Εννοείται! Τι φίλη είμαι? :tongue::tongue:

Τι έγινε, ρε παιδιά; Γιατί δερνόμαστε; :rolleyes:

Καλησπέρα! :D

χαχαχαχαχαχα!!!

Καλως το κορίτσι μας!!!

777885dugw57gt25.gif

προβληματίστηκα.... τη γνώμη σας ....

μίλησα το πρωί με άλλο σερβις για το ψυγείο και μου είπαν ότι αποκλείεται να φταίνε και οι 2 πλακέτες. Μου έδωσαν και καλύτερη τιμή 140 με εκτίμηση ζημιάς, τοποθετηση και πλακέτα. Μου δίνουν και 1 χρόνο εγγύηση. Nα το φτιάξω οεο?

Με τρώει να το φτιάξω .... το είχαμε πάρει 1200....

Το ψυγείο που βρήκα και μας κάνει είναι στα 400 (Ιndesit).

Διαφημίσεις

μίλησα το πρωί με άλλο σερβις για το ψυγείο και μου είπαν ότι αποκλείεται να φταίνε και οι 2 πλακέτες. Μου έδωσαν και καλύτερη τιμή 140 με εκτίμηση ζημιάς, τοποθετηση και πλακέτα. Μου δίνουν και 1 χρόνο εγγύηση. Nα το φτιάξω οεο?

Δεν χάνεις τίποτε να κάνεις μια εκτίμηση της ζημιάς.. Το θέμα είναι το πρώτο service που πήρες τηλέφωνο και σου είπε ότι θέλουν αλλαγή και οι 2 πλακέτες είναι της αντιπροσωπείας; και το δεύτερο service τι είναι; απλά ένας ψυκτικός ή κάποια άλλη αντιπροσωπεία;

L2qIp2.png

Τώρα είδα! Θα προσφερόμουν να βοηθήσω αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι όλα υπό έλεγχο :cool:!

Και του χρόνου για τα υπέροχα στολίσματα, Margio, Καλαμαρίδιον, Lila'smom! Ξεχνάω καμία;

Βούλα, περαστικά στην αδερφούλα! Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά! Ο πόνος θα υποχωρήσει. Και μη στεναχωριέσαι, κι εσύ "εκεί" ήσουν.

Έλενα, έχουμε κι εμείς το πρώτο βιβλίο που πήρες της μικρής αλλά, να σου πω, εμένα δεν μου αρέσει :roll:. Είναι μια κακή μετάφραση του αρχαίου κειμένου. Τώρα, δεν ξέρω, μπορεί απλά να μου πάτησαν τον φιλολογικό μου "κάλο" :rolleyes:. Επίσης, διαπίστωσα ότι στις περισσότερες ιστορίες δεν μου αρέσει το "δίδαγμα" :roll:. Διαφωνώ με τον Αίσωπο, δλδ :mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

δεν πετιουνται ευκολα 1200.κατα τη γνωμη μου φτιαχτο δεν ειναι κ παρα πολλα τα λεφτα της επισκευης ωστε να μην σε συμφερει κ να παρεις αλλο.μπορει να μην ξαναπαθει τιποτα.it's your choice

Εγώ θα το έφτιαχνα, ναι.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Πολύ ευχαρίστως αλλά δεν θα προλάβει να σηκωθεί από την 1η κλωτσιά στα δόντια.. κρίμα είναι να μην το ευχαριστηθείς! :mrgreen:

Υ.Γ. Γράψου πολεμικές τέχνες. Βοηθάει! :twisted::twisted::twisted:

πολυ θα το ηθελα,αλλα με φοβαμαι,θα μου πει καμμια μ@@@@@ ο ετερος κ θα μου φυγει καμμια κινηση καταλαθος παντα στο προσωπο του;);)

Διαφημίσεις

[quote name=ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ;2233974

Όχι συρίγγιο' date=' υπάρχουν αναερόβια μικρόβια κάτω από το δόντι στο κόκκαλο και τα πολεμάμε....

Ρε συ, Αφροδίτη, αυτό το δόντι σου μου έχει ανοίξει καινούριους ορίζοντες :lol:!

Εφαγα και το δικό μου... "κομμάτι"... :roll: τι ζώο. Το 1/3 του κέικ... :roll:

PC050003_zps3fa78057.jpg

Το 1/3 μιας απελπιστικά μικρής φόρμας για κέικ, βρε!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Περαστικά!

Χθες η μικρη μου ηταν ανησυχη και πολυ κολλημενη πανω μου ηθελε να την εχω συνεχεια αγκαλια και τη νυχτα ξυπναγε,δεν νιωθω οτι ξεκουραστηκα..ισως να ''επιανε''την ασχημη δικη μου διαθεση..το πρωι δεν ειχα ετοιμασει τα ρουχα μου απο το βραδυ και εψαχνα τι θα φορεσω,αργησα κιολας και εκνευριστηκα..τεσπα ελπιζω να εξελιχθει καλυτερα η μερα..

Βελτιώθηκε η μέρα; :)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Τι κανετε?για ξυλο διαβαζω και επειδη εχω νευρα με την δουλεια καπου πρεπει να ξεσπασω οποτε οποιος χρειαζεται βοηθεια προσφερομαι...

4αδακι και εγω νομιω οτι ειναι πολλα λεφτα για να τα πεταξεις..ζητα δευτερη γνωμη και αν ισχυει οντως η τιμη φτιαξτο..

Καλαμαρακι ε οχι και σουργελε το δεντρακι..πολυ ομορφο ειναι και του χρονου να ειτε καλα..ομορφα τακτοποιημενο και το συρταρι..

Μαμα της λιλας υπεροχα ολα να το χαρειτε..

Ειρηνη ενταξει δεν εφαγες πολυ απο το κεικ..χαχα κοντευει να τελειωσει..αλλα δεν φταις εσυ η φορμα φταιει που ειναι μικρη..

Και εμεις σπιτι με παπουτσια ποτε..δικοι μας ανθρωποι τα βγαζουν..στους αλλους εχω ενα κολλημα να τους πω να τα βγαλουν..και μετα και εγω οπως η Ραβ τριβω με καρπεξ και με ξυδι..

Γυρισα απο την δουλεια με τα κοριτσακια μου στο δρομο μου ελεγε η μεγαλη για τον οδοντιατρο που πηγε στο σχολειο και τους ειδε τα δοντακια για την γιορτη που κανουνε και στο τελος μου λεει μαμα σ'αγαπω πολυ εισαι η καλυτερη μαμα του κοσμου..σ'ευχαριστω που μας φροντιζεις..συγκινηθηκα κοριτσια..φτασαμε σπιτι τις εκανα και τις δυο μπανακι,φορεσαμε καθαρα ρουχαλακια,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε,μαζεψα την κουζινα σαπουνισα παγκους και εστιες και εβαλα σκουπα γιατι γινοταν απο ψιχουλα ο κακος χαμος..κοιμισα την μικρη και πινω τον καφε μου μαζι σας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κικη μου προσπαθησα να μιλησω αλλα αφου επεσα σε τοιχο δεν συνεχισα..δεν θελω να το σκεφτομαι και στο σπιτι..επισης ο αντρας μου μου ειπε οτι χαλασε το παραθυρο στο αυτοκινητο και στο συνεργειο του ειπαν οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο και μπορει η ζημια να ειναι κανενα 200ευρω..τι ομορφιες..αυτο μας ελειπε χριστουγεννιατικα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κικη μου προσπαθησα να μιλησω αλλα αφου επεσα σε τοιχο δεν συνεχισα..δεν θελω να το σκεφτομαι και στο σπιτι..επισης ο αντρας μου μου ειπε οτι χαλασε το παραθυρο στο αυτοκινητο και στο συνεργειο του ειπαν οτι χρειαζεται ηλεκτρολογο και μπορει η ζημια να ειναι κανενα 200ευρω..τι ομορφιες..αυτο μας ελειπε χριστουγεννιατικα...

αχχχ Αρετή μου αυτό με το παράθυρο το έπαθε κ ο δικός μου άντρας και όντως η ζημιά βγήκε περίπου τόσο:twisted::twisted::twisted:στα καλά του καθουμένου έπεσε το παράθυρο και άντε στάξε μετά εσυ το 200ρι σου περισσεύουν δεν σου περισσεύουν....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...