Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τέλειο το κέικ κόρες, δοκιμάστε το. Δεν είναι πολύ γλυκό, όπως μας αρέσει. Σίγουρα το πιο αφράτο που έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Βάσια μου και λοιπές κόρες, εδώ η συνταγή:

http://www.yiannislucacos.gr/user-recipe/4919/super-afrato-keik-me-kakao#.UqB7JuIt1w0

Το ένα είναι για τον άντρα μου, να κεράσει στο μαγαζί. Χαλάλι. Είναι και μία που τον γλυκοκοιτάει και είπα να την.. γλυκάνουμε! :twisted::twisted::twisted:

Εφαγα και το δικό μου... "κομμάτι"... :roll: τι ζώο. Το 1/3 του κέικ... :roll:

PC050003_zps3fa78057.jpg

αχα !!! θα περάσω μια μέρα για κάτι ψώνια που μόλις θυμήθηκα...ακου να δεις σύμπτωση.......:mrgreen:

να συναντήσω και αυτή την καλή κυρία επι τη ευκαιρία.... όλο και κάτι γλυκό θα βρω να την κεράσω και εγώ... (γλυκό φαρμάκι..... ας πούμε)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.και εγώ σαν καλή μαμά που είμαι σκέφτηκα πάλι καλά που θα πάει σχολείο:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρήνη με τα κέηκ με καταστρέφεις.. όλο λέω πως θα αξιωθώ να κάνω κι εγώ αλλά έρχεται το σβκ και με το μωρό δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε.. Γιορτάζει και ο δικός μου άντρας αύριο αλλά μάλλον θα πάρουμε γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που είναι κάτω από το σπίτι μας.. δουλεύει και σε εργοστάσιο βλέπεις και τι να φτουρήσει ένα κέηκ σε τόσα άτομα! Αλήθεια πας και σε άλλες περιοχές εκτός του Κορυδαλλού για δουλειά;

Εμένα να δεις, πως με καταστρέφω! :mrgreen:

Εννοείται! Τρέχω σαν μουρλή κοριτσάκι μου.

Υ.Γ. Από βδομάδα αρχίζουν τα πρώτα γλέντια με τη δουλειά. Την μεθεπόμενη.. φαντάζεστε τι γίνεται... Θα μπαίνω-θα βγαίνω θα σας διαβάζω αλλά δεν θα προλαβαίνω να σχολιάζω, μόνο θα σας διαβάζω και θα σας γράφω 1 μήνυμα. Τα ξέρετε από τα περασμένα χρόνια αλλά σας το θυμίζω για να μην ανησυχείτε. :wink:

Ξέρεις τι εννοώ, ξύδι για όσους παρεξηγούνται με τα παπούτσια.... σιγά μην κάθομαι μετά από κάθε επίσκεψη να ξυδιάζω....προτιμώ να βολτάρω!

Μωρέ ξέρω αλλά είπα να σε πειράξω λιγάκι! :twisted:

Ειρήνη ήθελα να σου πω πως η μπλούζα που αγόρασες για την μικρή είναι υπέροχη και μου αρέσει πολύ και το χρώμα.

Τους αρέσουν αυτές οι μπλούζες σε συνδυασμό με κολάν ή skinny τζην.

Με 'γεια της!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!

Και γω τη λάτρεψα! :D

Μόλις το είδα και θέλω να το μοιραστώ....

http://www.o-klooun.com/gallery/sigklonistiki-kampania-gia-tous-astegus-sti-galia#.Up5-HdK8Bqo

:(:(:(

κοριτσακια ευχαριστω για τα λογια σας,θα στολισω τελικα κατι διαφορα,δεντρο δεν ειχαμε παρει περυσι γιατι ο μικρος θα το πειραζε,οποτε ασ το παρουμε του χρονου.θα κρεμασω ομως τις μπαλες μου στα δοκαρια της σκεπης!ειρηνη,δωσε συνταγη κεικ,μου εχουν μεινει κατι κιλακια κ δεν θελω να τα αποχωριστω!!ευα32,εχεις πμ

Ναι κοριτσάκι μου.. να στολίσεις, έστω κάτι, αν δεν θέλεις δέντρο. Λίγο να φτιάξουν τα κέφια σας ε? ;)

χι χι χι μαζί θα γιορτάζουμε αύριο και μισή Ελλάδα

εγώ φέτος δεν θα φτιάξω τπτ ... θα παρει απο έξω κάτι οικονομικό. Τις 2 προηγούμενες χρονιές μου ζήταγε και έφτιαχνα 100 κομμάτια! Φέτος που το συζητήσαμε είπαμε θα παρει 25-30 κομμάτια και οικονομικά απ'έξω & όποιος προλάβει ... Τον αποστόμωσα και δεν είχε επιλογή: Εδώ σε λίγο μπορεί να μην έχουμε να φαμε και εσύ μου λες για κεράσματα?" :tongue:

ασε που δεν θα είναι ο μόνος που θα γιορτάζει και εκεί που βρίσκεται είναι πανω απο 200 άτομα ... ζαχαρο θα παθουν :roll:

τώρα τελευταία κάνω λίγο υπομονή όμως γιατί τα μεγαλώνω.... ;)

χχαχαχα ωραία απάντηση! :mrgreen:

Για τα φρύδια, κάνεις πολύ καλά. Ποτέ δεν κατάλαβα εκείνη την μόδα, που σχεδόν τα βγάζανε εντελώς ή αφήνανε μία γραμμή 1 εκατοστού! :roll:

777885dugw57gt25.gif

αχα !!! θα περάσω μια μέρα για κάτι ψώνια που μόλις θυμήθηκα...ακου να δεις σύμπτωση.......:mrgreen:

να συναντήσω και αυτή την καλή κυρία επι τη ευκαιρία.... όλο και κάτι γλυκό θα βρω να την κεράσω και εγώ... (γλυκό φαρμάκι..... ας πούμε)

Μ' αγαπάς πολύ γι αυτό και σκέφτηκες αμέσως να την... "κεράσεις"! ;);) Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το θέμα φυσικά είναι να μην αποφασίσω να τη συναντήσω εγώ γιατί το πιθανότερο είναι μέσα στις γιορτές να τρώει τα πάντα με καλαμάκι...ρουφώντας...

Ε, αφού δεν θα μπορεί να μασήσει.. με τι δόντια; :twisted::twisted:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη μου ειδα μια ωραια ιδεα για κυροπυγια κ ηθελα να την μοιραστω μαζι σας,αλλα ειπαμε εγω κ η τεχνολογια...αγνωστες!!!!

Στείλε μου το link με προσωπικό μήνυμα, να στην ανεβάσω εγώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

χχαχαχα ωραία απάντηση! :mrgreen:

Για τα φρύδια, κάνεις πολύ καλά. Ποτέ δεν κατάλαβα εκείνη την μόδα, που σχεδόν τα βγάζανε εντελώς ή αφήνανε μία γραμμή 1 εκατοστού! :roll:

απαπα ποτε δεν τα είχα λεπτύνει τόσο...

εχω πολυ γεμάτα μεγάλα φρύδια αλλά με τον καιρό όλο έβγαινε και κατι παραπάνω και τώρα θέλω να τα επαναφέρω. Εχω αρχίσει απο το Σεπτ. βγαίνουν αλλά όχι ίσια και τα κόβω μέχρι να τα πετύχω όπως θέλω ;)

Μ' αγαπάς πολύ γι αυτό και σκέφτηκες αμέσως να την... "κεράσεις"! ;);) Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Το θέμα φυσικά είναι να μην αποφασίσω να τη συναντήσω εγώ γιατί το πιθανότερο είναι μέσα στις γιορτές να τρώει τα πάντα με καλαμάκι...ρουφώντας...

Ε, αφού δεν θα μπορεί να μασήσει.. με τι δόντια; :twisted::twisted:

το τελευταίο σχόλιο δεν χρειαζόταν όλες καταλάβαμε γιατί θα χρησιμοποιεί καλαμάκι.........:mrgreen:

και κοιμάται και κοιμάται και κοιμάται

και βαριέμαι και βαριέμαι και βαριέμαι............

είπαμε να μην παει μια μέρα σχολείο και αυτός το έχει ρίξει στον ύπνο...μαζί μου ποιος θα παίξει οεο?

και κοιμάται και κοιμάται και κοιμάται

και βαριέμαι και βαριέμαι και βαριέμαι............

είπαμε να μην παει μια μέρα σχολείο και αυτός το έχει ρίξει στον ύπνο...μαζί μου ποιος θα παίξει οεο?

Εγω! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

54baff55d1b5c386ae56bc3c2d28cd38_zps2e692788.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...