Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

4U περαστικά στο μικρούλη!

Εμένα το θηρίο ξύπνησε σήμερα και αφου μου είπαμε καλημέρα και το ρούφηξα ελαφρώς μου είπε οτι κοιμήθηκε πολύ καλά και οτι έχει πολύ όρεξη(για παιχνίδι εννοούσε)..και εγώ σαν καλή μαμά που είμαι σκέφτηκα πάλι καλά που θα πάει σχολείο:cool:

Μάζεψα το σπιτάκι μου,τα καθημερινά,και ηρεμώ..Έβαλα κοτοπουλάκι στο φούρνο και το κάνω γιουβετσάκι που πεθαίνω,λιώνω,τρελλαίνομαι....Έφτιαξα και ένα χαλβά σιμιγδαλιένο που μου γυρόφερνε στο μυαλό πάνω απο 3 εβδομάδες...Ήδη τσάκισα ένα μπολάκι....

Θέλω να πάρω ένα μικρό Αλεξανδρινό για ένα πήλινο κασπώ που έχω στο σαλόνι και έτσι να τελειώνω σιγά σιγά τον στολισμό.Επίσης πολλά άλλα θέλω αλλα το ταμείο είναι΄κενό οπότε πείθω τον εαυτό μου πως δεν χρειάζομαι κάτι.Μακάρι να τον έπειθα με την ίδια ευκολία πως δεν χρειάζομαι και τα τόοοοσα παραπάνω κιλάκια μου:rolleyes:

Πάω να πλύνω τα πιατικά που βγήκαν απο τα μαγειρέματα και να ετοιμαστώ να πάω να πάρω το ζουζούνι μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου..

Σήμερα στο γραφείο είχαμε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού κι έτσι δεν έπρεπε να καθυστερήσω ούτε δευτερόλεπτο να έρθω.. Έτσι έβαλα ξυπνητήρι στις 7.30 το πρωί και ευτυχώς ο μπέμπης σηκώθηκε στις 8.. έτσι πρόλαβα να πιω καφεδάκι με την ησυχία μου για να ανοίξει το μάτι..

Σηκώθηκε ο μικρός, τον άλλαξα, τον έντυσα, τον θήλασα και μόλις ήρθε η πεθερά μου της τον παρέδωσα και έφυγα τρέχοντας για λαϊκή για να ψωνίσω φρέσκα φρούτα και λαχανικά για το μωρό αλλά και για μας..

Γύρισα σπίτι και αφού έβαλα το φαγητό του μπέμπη να γίνεται του έδωσα ένα φιλί και έφυγα τρέχοντας..

Μαρία 1981 τα μωρά μας έχουν σχεδόν 1 μήνα διαφορά.. κι εγώ από τότε που τον γέννησα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος και ομολογώ πως ζω μόνο για κείνον!

Ειρήνη με τα κέηκ με καταστρέφεις.. όλο λέω πως θα αξιωθώ να κάνω κι εγώ αλλά έρχεται το σβκ και με το μωρό δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε.. Γιορτάζει και ο δικός μου άντρας αύριο αλλά μάλλον θα πάρουμε γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που είναι κάτω από το σπίτι μας.. δουλεύει και σε εργοστάσιο βλέπεις και τι να φτουρήσει ένα κέηκ σε τόσα άτομα! Αλήθεια πας και σε άλλες περιοχές εκτός του Κορυδαλλού για δουλειά;

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα παιδάκια και κοριτσάκια.. Εγώ προσωπικά αρρωσταίνω πολύ σπάνια και ότι περνάω το περνάω σχεδόν στο πόδι αλλά είναι πολύ ενοχλητικό να πονάει κανείς οπουδήποτε.. ειδικά βέβαια στο στόμα και στο κεφάλι!

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στολισμοί σας.. σας θαυμάζω και είμαι σίγουρη πως τα σπιτάκια σας έχουν άλλο χρώμα τώρα, πολύ πιο ζεστό!

Για σήμερα εγώ θα κάνω μια απλή μακαρονάδα με τυράκι.. εύκολη και γρήγορη!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ράβ ελπίζω να το χαρείτε το βιβλίο! :)

Ειρήνη κακούργα γυναίκα για πες μας και εμάς συνταγή λουκάκου!

Βασιλική είδες μπορεί να σε κόλλησα με το δόντι αλλά τελικά ξεμπερδέψαμε χαχαχαχα!!!!

Τώρα μένει η Ραβ και το Αφροδιτάκι!!!

Το φαγάκι μου είναι έτοιμο!

Μάλλον θα κάνω πάλι τη συνταγή της λαμπρούκας για τα στολίδια μπας και βγουν σωστά αυτή τη φορά. Ή δεν θα βάλω πετσέτα ή δεν θα βάλω καπάκι. Κάτι απ τα δυο έφταιξε...

Εγώ έβαλα κορν φλάουρ στο μπωλ και έβγαλα την ζύμη απο κατσαρόλα με μια κουτάλα.....κατευθείαν σκέπασα με βρεγμένο πανί και απο πάνω έβαλα καπάκι....σε 2 ώρες είχε κρυώσει....σημαντικό να βάλεις κορν στο μπωλ γιατί θα κολλήσει αλλιώς!

Καλέ δώσε τιπ φρυδιού σε εμένα την κουλή αχαχαχααχαχα

Φρυδάκι μου,

Δες στο blog μας.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/06/5.html

Είναι πραγματικά, το μόνο που εμένα με έχει σώσει. Από πείρα.

Οτι δοκίμαζα στο παρελθόν, με έφταναν με ένα φρύδι χάλια και άβγαλτο. Και εκνευριζόμουν και έπεφτε η διάθεσή μου.

Οπότε, με ένα, το πολύ δύιο "τσικ" καθημερινά, την ώρα που θα πλυθώ {το πρωί}, έχω πάντα, μα πάντα τέλειο φρυδάκι.

Ελπίζω να σε βοηθήσει. :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ράβ ελπίζω να το χαρείτε το βιβλίο! :)

Ειρήνη κακούργα γυναίκα για πες μας και εμάς συνταγή λουκάκου!

Βασιλική είδες μπορεί να σε κόλλησα με το δόντι αλλά τελικά ξεμπερδέψαμε χαχαχαχα!!!!

Τώρα μένει η Ραβ και το Αφροδιτάκι!!!

Το φαγάκι μου είναι έτοιμο!

Εσύ το πρότεινες ε; Με συγχωρείς! Σ ευχαριστώ!

Α και όλα κι όλα! Εγώ με τα δόντια τελείωσα! Πλήρωσα και την 300αρα μου και άμα θέλω ας ξαναπώ ότι πονάω...

Ευχαριστώ Ειρηνάκι για το λινκ, πάω να το διαβάσω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Όταν λες ξύδι, εννοείς φαντάζομαι για την αποστείρωση των χαλιών ε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτό είναι, που αποκαλώ εγώ, το φρυδι το ΠΟΣΤΙΣ! :lol::lol::lol::lol:χαχαχαχαχα!!!

Ξέρεις τι εννοώ, ξύδι για όσους παρεξηγούνται με τα παπούτσια.... σιγά μην κάθομαι μετά από κάθε επίσκεψη να ξυδιάζω....προτιμώ να βολτάρω!

Ειρήνη ήθελα να σου πω πως η μπλούζα που αγόρασες για την μικρή είναι υπέροχη και μου αρέσει πολύ και το χρώμα.

Τους αρέσουν αυτές οι μπλούζες σε συνδυασμό με κολάν ή skinny τζην.

Με 'γεια της!

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Περαστικά και στους δυο σας.

Να'μαι και γω...

Είδα όμορφα, καλοστολισμένα δεντράκια και ζεστές "γωνιές". Κ του χρόνου πάντα τέτοια!

Στο θέμα με τα χαλιά, γιατί κ γω έχω προβληματιστεί, δλδ αν κάνετε παρτυ θα ζητήσετε από γονείς και παιδιά να βγάλουν παπούτσια ή θα σηκώσετε χαλιά?

Διαφημίσεις

Να'μαι και γω...

Είδα όμορφα, καλοστολισμένα δεντράκια και ζεστές "γωνιές". Κ του χρόνου πάντα τέτοια!

Στο θέμα με τα χαλιά, γιατί κ γω έχω προβληματιστεί, δλδ αν κάνετε παρτυ θα ζητήσετε από γονείς και παιδιά να βγάλουν παπούτσια ή θα σηκώσετε χαλιά?

Σηκώνω χαλιά σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο σε χειμωνιάτικες συγκεντρώσεις. Ευτυχώς εμείς έχουμε πάρτυ γενεθλίων οικογενειακώς άνοιξη-καλοκαίρι.

Κι εγώ έχω 4-5 έξτρα ζευγάρια παντόφλες για όσους ακόμη μας επισκέπτονται...χαχαχα, είπαμε για τους άλλους ξύδι και από σήμερα μηλόξυδο!

κοριτσακια ευχαριστω για τα λογια σας,θα στολισω τελικα κατι διαφορα,δεντρο δεν ειχαμε παρει περυσι γιατι ο μικρος θα το πειραζε,οποτε ασ το παρουμε του χρονου.θα κρεμασω ομως τις μπαλες μου στα δοκαρια της σκεπης!ειρηνη,δωσε συνταγη κεικ,μου εχουν μεινει κατι κιλακια κ δεν θελω να τα αποχωριστω!!ευα32,εχεις πμ

Νταξει ρε συ... Όχι κι έτσι... Κοντεύω να τα κάνω μπουκλίτσες αλλά όχι κι έτσι...

Υ.Γ. Εγώ κορίτσια δεν ζητάω να τα βγάλουν τα παπούτσια απ τη στιγμή που ούτε ο άνδρας μου δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα. Άρα ξύδι. Όχι για κατάποση. Για απολύμανση. Και τρίβε ravT αχαχαχαχαχαχα

Πάντως όταν πηγαίνουμε σε άλλα σπίτια πάντα ρωτάω εάν θέλουν να βγάλουμε τα παπούτσια.

χι χι χι

α ρε σύζυγε.... μας χαλάς τη φάση. Εμείς πάλι δε ρωτάμε, με το που μπούμε τα βγάζουμε στην είσοδο :tongue: όλοι μαζί! Για το παιδί έχω πάντα χοντρες κάλτσες που τις βάζω πάνω απο αυτές που φορά ήδη ;)

Αντε ωραία και έρχεται Σ/Κ για βόλτες!

:) και έχουμε φουλ πρόγραμμα όχι αστεία... :D

Yes sir!!!!!

έτσι ....

Πάρτυ, μόνο με 2 κέικ? :roll: Για ποιους μας πέρασες? Για τίποτα μίζερους? :mrgreen::mrgreen:

Ένα για να πάρει αύριο μαζί του στο μαγαζί, το μεγάλο αγόρι και ένα για μας.. τι εμείς όχι? Τι είμαστε δηλαδή? Τα κ@λόπαιδα? :mrgreen::mrgreen:

Ελα, προλαβαίνεις! :tongue:

PC050030_zps40e51ff3.jpg

PC050031_zps361bbb55.jpg

Εβαλα και λίγο άχνη από πάνω για να οριστικοποιηθεί η .. κόλαση! :twisted:

Από γεύση, θα σας πω μετά το μεσημεριανό ε? :D

Υ.Γ. Αν δεν δούλευα το απογευμα, θα ερχόμασταν χωρίς καμία συζήτηση, με το που θα σχολούσε το φιογκάκι! ;) Ασε που αυριο εμεις, λόγω Αγ. Νικολάου, δεν έχουμε και διαβάσματα και σχολείο! ;););) ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:mrgreen:

χι χι χι μαζί θα γιορτάζουμε αύριο και μισή Ελλάδα :cool:

εγώ φέτος δεν θα φτιάξω τπτ ... θα παρει απο έξω κάτι οικονομικό. Τις 2 προηγούμενες χρονιές μου ζήταγε και έφτιαχνα 100 κομμάτια! Φέτος που το συζητήσαμε είπαμε θα παρει 25-30 κομμάτια και οικονομικά απ'έξω & όποιος προλάβει ... Τον αποστόμωσα και δεν είχε επιλογή: Εδώ σε λίγο μπορεί να μην έχουμε να φαμε και εσύ μου λες για κεράσματα?" :tongue:

ασε που δεν θα είναι ο μόνος που θα γιορτάζει και εκεί που βρίσκεται είναι πανω απο 200 άτομα ... ζαχαρο θα παθουν :roll:

Α! Μόλις παρέλαβα το βιβλίο που πρότεινε κάποια κοπέλα (συγνώμη που δεν θυμάμαι) το "24 υπέροχα παραμύθια για τα Χριστούγεννα". Λίγο το ξεφύλλισα και μου αρέσει πολύ! Η μικρή μου θα ξετρελαθεί! Ευχαριστώ!

Περιμένω να φέρει ο σύζυγος λουκάνικα να αυτοσχεδιάσω σήμερα.

Μάλλον θα κάνω πάλι τη συνταγή της λαμπρούκας για τα στολίδια μπας και βγουν σωστά αυτή τη φορά. Ή δεν θα βάλω πετσέτα ή δεν θα βάλω καπάκι. Κάτι απ τα δυο έφταιξε...

εύχομαι να βγουν τέλεια....

και εγώ όλο λέω να κάνω τη 2η δόση και όλο τεμπελιάζω....

Γειά σας κορίτσια!

4U περαστικά στο μικρούλη!

Εμένα το θηρίο ξύπνησε σήμερα και αφου μου είπαμε καλημέρα και το ρούφηξα ελαφρώς μου είπε οτι κοιμήθηκε πολύ καλά και οτι έχει πολύ όρεξη(για παιχνίδι εννοούσε)..και εγώ σαν καλή μαμά που είμαι σκέφτηκα πάλι καλά που θα πάει σχολείο:cool:

Μάζεψα το σπιτάκι μου,τα καθημερινά,και ηρεμώ..Έβαλα κοτοπουλάκι στο φούρνο και το κάνω γιουβετσάκι που πεθαίνω,λιώνω,τρελλαίνομαι....Έφτιαξα και ένα χαλβά σιμιγδαλιένο που μου γυρόφερνε στο μυαλό πάνω απο 3 εβδομάδες...Ήδη τσάκισα ένα μπολάκι....

Θέλω να πάρω ένα μικρό Αλεξανδρινό για ένα πήλινο κασπώ που έχω στο σαλόνι και έτσι να τελειώνω σιγά σιγά τον στολισμό.Επίσης πολλά άλλα θέλω αλλα το ταμείο είναι΄κενό οπότε πείθω τον εαυτό μου πως δεν χρειάζομαι κάτι.Μακάρι να τον έπειθα με την ίδια ευκολία πως δεν χρειάζομαι και τα τόοοοσα παραπάνω κιλάκια μου:rolleyes:

Πάω να πλύνω τα πιατικά που βγήκαν απο τα μαγειρέματα και να ετοιμαστώ να πάω να πάρω το ζουζούνι μου.

Ευχαριστούμε! ήδη είναι μια χαρά!

Είδα στα λιντλ .. μπες στη σελίδα τους να δεις ;) ήταν πολυ οικονομικά νομίζω...

Φρυδάκι μου,

Δες στο blog μας.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/06/5.html

Είναι πραγματικά, το μόνο που εμένα με έχει σώσει. Από πείρα.

Οτι δοκίμαζα στο παρελθόν, με έφταναν με ένα φρύδι χάλια και άβγαλτο. Και εκνευριζόμουν και έπεφτε η διάθεσή μου.

Οπότε, με ένα, το πολύ δύιο "τσικ" καθημερινά, την ώρα που θα πλυθώ {το πρωί}, έχω πάντα, μα πάντα τέλειο φρυδάκι.

Ελπίζω να σε βοηθήσει. :D

έτσι κάνω και εγώ .... χρόνια τώρα

τώρα τελευταία κάνω λίγο υπομονή όμως γιατί τα μεγαλώνω.... ;)

Να'μαι και γω...

Εμείς απλά δεν κάνουμε πάρτυ ;) και να κάνω καποια στιγμή στο παιδί θα είναι Σεπτέμβριο οπότε δεν θα έχω στρωμένα.

Αν όμως ήθελα να κάνω ναι θα τα μαζευα οπωσδήποτε.

Σε τραπέζια - συναντήσεις να τα βγάζουν οι καλεσμένοι μας και τους δίνουμε παντοφλίτσες ;)

Σηκώνω χαλιά σε σαλόνι και παιδικό δωμάτιο σε χειμωνιάτικες συγκεντρώσεις. Ευτυχώς εμείς έχουμε πάρτυ γενεθλίων οικογενειακώς άνοιξη-καλοκαίρι.

Κι εγώ έχω 4-5 έξτρα ζευγάρια παντόφλες για όσους ακόμη μας επισκέπτονται...χαχαχα, είπαμε για τους άλλους ξύδι και από σήμερα μηλόξυδο!

έτσι ακριβώς :)

Τέλειο το κέικ κόρες, δοκιμάστε το. Δεν είναι πολύ γλυκό, όπως μας αρέσει. Σίγουρα το πιο αφράτο που έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Βάσια μου και λοιπές κόρες, εδώ η συνταγή:

http://www.yiannislucacos.gr/user-recipe/4919/super-afrato-keik-me-kakao#.UqB7JuIt1w0

Το ένα είναι για τον άντρα μου, να κεράσει στο μαγαζί. Χαλάλι. Είναι και μία που τον γλυκοκοιτάει και είπα να την.. γλυκάνουμε! :twisted::twisted::twisted:

Εφαγα και το δικό μου... "κομμάτι"... :roll: τι ζώο. Το 1/3 του κέικ... :roll:

PC050003_zps3fa78057.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...