Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Koritsia kalispera mpainw taxysta gia ligo na sas deiksw to stefani poy etoimazw gia to Pasxa! [sorry gia ta greeklis exw ayto to laptop poy xalase me tin coca cola :mad: ]

95196723.jpg

Den to exw teleiwsei akoma alla gia na parete mia idea ;) Pws sas fainetai;;

Filakiaaaaa

Γεια σου χρυσοχέρα μου!!!! :P:p

Είναι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο!;);)

Με το καλό και η συνέχεια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευπειθώς αναφέρω ότι καθάρισα τα συρτάρια του ψυγείου μου από τα ζώα (δεν εννοώ μοσχάρια και τέτοια) που βρίσκονταν εκεί μέσα. Έχουν σπάσει και οι πλαϊνοί οδηγοί για τα συρτάρια στη μετακόμιση και να δω πώς θα καταφέρω να βρω άλλους.

Είμαι εντελώς κομμάτια, αλλά ό,τι δουλειές έκανα ήταν μέχρι τώρα. Από δω και μπρος ρηλάξ. Τα έχω καταφέρει και έχω καθαρή την κουζίνα και ξεσκαρτάρω κάτι έστω μικρό κάθε μέρα. Αλλά πολλή κούραση. Ευελπιστώ ότι όταν θα μαζευτούν όλα τα μπιρμπιλώδη που κυκλοφορούν δε θα κουράζομαι τόσο.

Μπράβο, μπράβο, 10 μπράβο! Είναι πολύ σημαντική οι δουλειές που κάνεις! Οταν δεν κυκλοφορούν τα δεκάδες μικροπράγματα στο σπίτι η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική! Εντελώς και η ψυχολογία μας! Θα το δεις αυτό σιγά-σιγά! :P

Ειρήνη να μην ξανακρατήσεις μουτρα στο παιδί. Πονάτε και οι δυο. Να το ενθαρρύνεις για κάθε προσπάθεια που κάνει και αυτό θα είναι αρκετό. Ξέρω ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο και μπράβο σου για τις προσπάθειές σου.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Ευχαριστώ... ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη... μην τρελαίνεσαι με τον μικρό... μία χαρά παιδί είναι... απλά βαριέται... και έτυχε και σε δασκάλα που προωθεί τα ερευνητικά μυαλά των παιδιών... αυτό που θα πρότεινα είναι αυτό που ήδη ειπώθηκε από κάποια κοπέλα (συγνώμη που δεν θυμάμαι ποια)... πάρε 1-2 βιβλία της ηλικίας του... με ιστορίες ή ασκησούλες και κάθε φορά που τελειώνει και βαριέται πες του να κάνει κάτι από εκεί... όταν τελειώσει η σελίδα / κεφάλαιο και εφόσον δεν δημιούργησε πρόβλημα στην τάξη... μπορεί να επιλέξει να κάνετε κάτι μαζί... να πάτε βόλτα, να πάτε λούνα παρκ... να του πάρεις παγωτό κλπ... αλλά εγώ το παιδί το βρίσκω μια χαρά... και όλο αυτό το θέμα ότι ξαφνικά όλα τα παιδιά είναι υπερκινητικά και με διάσπαση προσοχής δεν μου αρέσει καθόλου... απλά είναι παιδιά!!!!

Πες τα, το κέρατό μου!!!!!!! :?:?

777885dugw57gt25.gif

απλώς σε ζηλεύω.....ένας μήνας μου έμεινε (το πολύ) χωρίς και δουλειά και παιδί τα πρωινά και δεν έχω παρέα για καφεδάκι...όλοι δουλεύουν...και μετά πάλι στο πήξιμο...

Αεροπλανάκι και θα σε περιμένω στο Ελ. Βενιζέλο για καφέ!!!!!!!!! :D:D:D:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνούλα μου πολύ χαίρομαι που αρχίζει και ηρεμεί η κατάσταση με το φιογκάκι σου. Αν και ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα γινόταν αυτό πολύ σύντομα ;)

Τελικά μίλησες με την ειδικό που έλεγες. Πές μας τι σου είπε διότι σε όλες μας θα φανούν χρήσιμες κάποια στιγμή αυτές οι συμβουλές.

Για να δουμε... :rolleyes:

Συζητάμε ακόμη. Μόλις μου πει κάποια πράγματα, μείνει ήσυχη! Θα τα γράψω εδώ για όλες σας! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κατι θες να μας πεις?:rolleyes::-P:-P

Πονηρούλααααααααααα!!! :tongue::tongue:

Οτι ξεκίνησα να κανονιζω με άλλες μανούλες 1 φορά την εβδομάδα να μαζευόμαστε σε σπίτι για να παίζουν οι φιόγκοι μαζί! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι!! πολύ καλά έκανες, τα παιδάκια όσο κι αν εμείς φροντίζουμε να τα απασχολούμε θέλουν παιδάκια... ταπεινή μου άποψη.. τώρα που άνοιξε και ο καιρός, όχι σε σπίτια, έξω, αμολημένα σε καμιά παιδική χαρά σε κανα πάρκο γιατί στο σπίτι ε θα παίξουν παρεούλα αλλά πιο μαζεμένα.. έξω να λυσσάξουν:D

:confused::confused::confused::confused: δεν ξέρω βρε παιδιά... ειλικρινά... έμεινα παγωτό!

Καλά εκανες και το δημοσιοποίησες,ελπίζω να το καταλάβει οποιος το έκανε και να μην ξαναπροσπαθήσει.Ψαξε το....Καλημέρα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πονηρούλααααααααααα!!! :tongue::tongue:

Οτι ξεκίνησα να κανονιζω με άλλες μανούλες 1 φορά την εβδομάδα να μαζευόμαστε σε σπίτι για να παίζουν οι φιόγκοι μαζί! ;)

Αααα!Καλό και για τις μανούλες και για τους φιόγκους,με ένα σμπάρο,δυο τριγόνια!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μόλις επλυνα τα τρια παντούρια που μου είχαν απομείνει,το μικρό μου μπαλκόνι και φυτεψα και λίγες φράουλες ακομη που μου έδωσε μια γειτόνισσα.Συνεχίζω και ό,τι προλάβω μέχρι τις 11 γιατί μετά θέλω να κάνω την πιττούλα μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

χρύσα μου, μαζί πλέναμε τα μπαλκόνια μας και εγώ έπλυνα το πίσω και τώρα θα μεταφερθώ και στο μπροστά... χαλαρά! edit- παντζούρια δεν έκανα, τα είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα!

1) Πήγα super market

2) Κρεωπολείο

3) Άπλωσα τα ρούχα του νυχτερινού πλυντηρίου (καλά που δεν με πήρε ο αέρας! :? )

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Λούστηκα ώστε όσο κάνω εγώ δουλίτσες να στεγνώνουν για να τα ψιλο-φτιάξω μετά

5) Έπλυνα όλα τα κατσαρολικά.

Κάνω ένα διαλειμματάκι να ανεβάσω κάτι στο blog και επανέρχομαι! :-P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

περασα μια βόλτα να πω τον πόνο μου..... χαλασε το ψυγείο και χτες είχα 2 τεχνικους στην κουζίνα, 9-15! ανοιξαν όλο το ψυγείο απο πίσω και έγινε ο χαμός...μόλις έφυγαν μαγείρεψα γρήγορα και μετα μαζευα έως αργα ... έπλυνα και καθαρισα όλο το ψυγειο απο πάνω έως κάτω και μέσα φυσικά, καταλαβαίνεται πως έγινε το inox απο τις δακτυλιές...

σήμερα θα κάνω ελαστιχα... πλυντήρια και μαγείρεμα :)

Λοιπόν,καθάρισα τζάμια στο υπνοδωμάτιο μου,έβγαλα τις εσωτερικές κουρτίνες και τις έβαλα κατευθείαν στο πλυντήριο,απλωσα και το βραδυνό με φόρμες δουλειάς του άντρα μου,έκανα ένα πολύ καλό ξεσκόνισμα στα έπιππλα του δωματίου,έβαλα σκούπα στα πατάκια,τα τίναξα και τα έβαλα στις σακούλες για φύλαγμα,αέρισα παπλώματα και ξέστρωσα κρεβάτια και έστρωσα καθαρά σεντόνια,σκούπισα το υπνοδωμάτιο και το σφουγγάρισα και κάνω διακοπή για μαγείρεμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

marilou 01 - μπράβο σου, πολυ ωραίο το στεφάνι που έφτιαξες με τα χεράκια σου !

εγω που δεν το έχω και τόσο με τη χειροτεχνία λέω να πάω να προμηθευτώ έτοιμα διακοσμητικά. Για όποια ενδιαφέρεται θα βγάλουν τη Δευτέρα στα lidl.. http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=17200&idcheck=true&ar2=&ERR=IDNOTFOUND

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...