Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

από ότι λεει ο άντρας μου Αρετή μου -γιατί εγω δεν ξέρω από αυτά - θα ανοίξει εναν πνεύμονα στο τζάκι για να μην καπνίζει και θα βάλει στη μια μεριά περσίδες για να επιστρέφει ο ζεστός αέρας μέσα και θα βάλει στην καμινάδα αντιανεμική(?) κουκούλα λεει για να μη εχει πρόβλημα με τον αέρα....για να δούμε...100Ε το σύνολο....

αχ ετσι κ μεις, συνήθως δίνουμε ποδονάρια στους μάστορες αλλά αυτη τη φορά ήταν συνέχεια στο μέσα-εξω στη βεράντα οπότε δεν γινόταν να τους εχει στο βάλε-βγάλε....

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

καλημέρα σε όλες:D

Κανένας δεν μπαίνει με παπούτσια όσο το έχουμε στρωμένο. Έχω παρεξηγηθεί με κάποιους αλλά δεν με νοιάζει! Ξύδι.....

από ότι λεει ο άντρας μου Αρετή μου -γιατί εγω δεν ξέρω από αυτά - θα ανοίξει εναν πνεύμονα στο τζάκι για να μην καπνίζει και θα βάλει στη μια μεριά περσίδες για να επιστρέφει ο ζεστός αέρας μέσα και θα βάλει στην καμινάδα αντιανεμική(?) κουκούλα λεει για να μη εχει πρόβλημα με τον αέρα....για να δούμε...100Ε το σύνολο....

αχ ετσι κ μεις, συνήθως δίνουμε ποδονάρια στους μάστορες αλλά αυτη τη φορά ήταν συνέχεια στο μέσα-εξω στη βεράντα οπότε δεν γινόταν να τους εχει στο βάλε-βγάλε....

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

καλημέρα σε όλες:D

Καλημέρα' date=' σήμερα και αύριο δεν δουλεύω όποτε θα περάσουμε αυτές τις ημέρες με βόλτούλες, ήδη ετοιμαζόμαστε για metro mall.

Χθές ως συνήθως σχόλασα στις 7, πήγα σπίτι οπού έκανα γενική, μπαλκόνια, τζάμια τίναγμα χαλιών, μπάνια σκούπισμα, σφουγγάρισμα, έβαλα 2 πλυντήρια και έστρωσα την μοκέτα στο δωμάτιο του παιδιού, πετάχτηκα κατά τις 9 στην παιδίατρο για να δεί τις εξετάσεις της μικρής, πήγα την πήρα απο την μαμά μου, πήραμε σουβλάκια, κάναμε μπάνιο όλοι, άλλαξα και σεντόνια και ουφ.... σήμερα δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! αφού κοιμήθηκα στις 1.

Να σας βάλω και λίγες φώτο απο τον στολισμό μας, έτσι για το καλό, βέβαια το δεντράκι μας είναι μικρό σχετικά αλλά δεν πειράζει.

[img']http://imageshack.us/a/img541/1396/kipz.jpg[/img]

Η μία πλευρά της τραπεζαρίας.

46fv.jpg

Η άλλη πλευρά της τραπεζαρίας.

w5cl.jpg

Και του χρόνου , είναι πολύ ωραία όλα!

Κανένας δεν μπαίνει με παπούτσια όσο το έχουμε στρωμένο. Έχω παρεξηγηθεί με κάποιους αλλά δεν με νοιάζει! Ξύδι.....

το είχα καταλάβει .....

είσαι κακός άνθρωπος ..

ακου ξύδι.... δώσε ενα μηλόξυδο βρε παιδί μου :tongue:

...εγώ και άστρωτα δεν βάζω κανέναν, είσαι πολύ ελαστική και παρακαλώ να διορθωθεί :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!

Εχτές το βράδυ έκανα ζεστό γάλα με μέλι στην κόρη μου...την έτριψα και με βίξ και ευτυχώς σήμερα ήταν πολύ καλύτερα...δεν έβηχε! Την είχα χωρίς φάρμακο τόσες μέρες...γιατί ούτε μύξα, ούτε μπούκωμα είχε....αλλά της έκανα συνέχεια ορό στην μύτη με την σύριγγα μήν τυχόν και έχει στον λαιμό μύξα που δεν βγαίνει!

Το καλύτερο οι πλύσεις με ορό. Περαστικά σας!

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

Καθόλου σουργελέ! Είναι παιχνιδιάρικο και γλυκό! Και του χρόνου!

brows.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..............

Νταξει ρε συ... Όχι κι έτσι... Κοντεύω να τα κάνω μπουκλίτσες αλλά όχι κι έτσι...

Υ.Γ. Εγώ κορίτσια δεν ζητάω να τα βγάλουν τα παπούτσια απ τη στιγμή που ούτε ο άνδρας μου δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα. Άρα ξύδι. Όχι για κατάποση. Για απολύμανση. Και τρίβε ravT αχαχαχαχαχαχα

Πάντως όταν πηγαίνουμε σε άλλα σπίτια πάντα ρωτάω εάν θέλουν να βγάλουμε τα παπούτσια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να αναφέρω οτι το αγόρι μου είναι περδίκι... θέμα να έχουμε βήξει 3-4 φορές από το πρωί :) πάω να δω μακουίν γιατι φωνάζει :)

Αντε ωραία και έρχεται Σ/Κ για βόλτες!

Διαφημίσεις

Νταξει ρε συ... Όχι κι έτσι... Κοντεύω να τα κάνω μπουκλίτσες αλλά όχι κι έτσι...

Υ.Γ. Εγώ κορίτσια δεν ζητάω να τα βγάλουν τα παπούτσια απ τη στιγμή που ούτε ο άνδρας μου δεν καταλαβαίνει την αναγκαιότητα. Άρα ξύδι. Όχι για κατάποση. Για απολύμανση. Και τρίβε ravT αχαχαχαχαχαχα

Πάντως όταν πηγαίνουμε σε άλλα σπίτια πάντα ρωτάω εάν θέλουν να βγάλουμε τα παπούτσια.

Η φώτο άπαιχτη, κλαίω.....

Κι εγώ σε πάρτυ και γιορτές τα σηκώνω (βλ.Καλαμάρι) αλλά βρε ravt δεν μπορείς να τον πείσεις; Πολλά μικρόβια και βρωμιές απ'έξω....

το είχα καταλάβει .....

είσαι κακός άνθρωπος ..

ακου ξύδι.... δώσε ενα μηλόξυδο βρε παιδί μου :tongue:

...εγώ και άστρωτα δεν βάζω κανέναν, είσαι πολύ ελαστική και παρακαλώ να διορθωθεί :D

Yes sir!!!!!

2? πάρτυ κάνετε και δεν μας κάλεσες???? ντροπή σου ... μα 2 βρε αθεόφοβη??? :roll:

Λοιπόν, παρε φιογκάκι απο σχολείο και ελάτε! Αναψαμε τζακι και βάζουμε ταινία μακουίν ;)

Πάρτυ, μόνο με 2 κέικ? :roll: Για ποιους μας πέρασες? Για τίποτα μίζερους? :mrgreen::mrgreen:

Ένα για να πάρει αύριο μαζί του στο μαγαζί, το μεγάλο αγόρι και ένα για μας.. τι εμείς όχι? Τι είμαστε δηλαδή? Τα κ@λόπαιδα? :mrgreen::mrgreen:

Ελα, προλαβαίνεις! :tongue:

PC050030_zps40e51ff3.jpg

PC050031_zps361bbb55.jpg

Εβαλα και λίγο άχνη από πάνω για να οριστικοποιηθεί η .. κόλαση! :twisted:

Από γεύση, θα σας πω μετά το μεσημεριανό ε? :D

Υ.Γ. Αν δεν δούλευα το απογευμα, θα ερχόμασταν χωρίς καμία συζήτηση, με το που θα σχολούσε το φιογκάκι! ;) Ασε που αυριο εμεις, λόγω Αγ. Νικολάου, δεν έχουμε και διαβάσματα και σχολείο! ;););) ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Όταν λες ξύδι, εννοείς φαντάζομαι για την αποστείρωση των χαλιών ε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

brows.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..............

Αυτό είναι, που αποκαλώ εγώ, το φρυδι το ΠΟΣΤΙΣ! :lol::lol::lol::lol:χαχαχαχαχα!!!

777885dugw57gt25.gif

Α! Μόλις παρέλαβα το βιβλίο που πρότεινε κάποια κοπέλα (συγνώμη που δεν θυμάμαι) το "24 υπέροχα παραμύθια για τα Χριστούγεννα". Λίγο το ξεφύλλισα και μου αρέσει πολύ! Η μικρή μου θα ξετρελαθεί! Ευχαριστώ!

Περιμένω να φέρει ο σύζυγος λουκάνικα να αυτοσχεδιάσω σήμερα.

Μάλλον θα κάνω πάλι τη συνταγή της λαμπρούκας για τα στολίδια μπας και βγουν σωστά αυτή τη φορά. Ή δεν θα βάλω πετσέτα ή δεν θα βάλω καπάκι. Κάτι απ τα δυο έφταιξε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...