Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Εγώ ένιωσα πως ήμουν 60 χρονών κ φαντάστηκα να πεθαίνω από ανακοπή και άνοια ενώ έχω βαριας μορφή οστεοπόρωση. Αφού μου απαρίθμησε τι παθαίνουν οι γυναίκες με πρόωρη κλιμακτήριο.

Έλα ρε ! Έλεος!  Τι φάση;; Αυτόν σου τον σύστησαν; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

μπράβο μπράβο, πανέμορφο!!και του χρόνου!να χαρείτε τις γιορτές παρέα με το δεντράκι σας!:D

Μαρία περαστικά σας....

και μεις δεν στολίσαμε ακόμα, μάλλον το ΣΚ...αλλά δεν στολίζω πολλά γιατί βαριέμαι, σκονίζονται, δεν τα αφήνουν ήσυχα τα παιδιά κλπ:rolleyes:μόνο το δεντράκι μας, το τζάμι με αυτοκόλλητα, καμιά γυάλα με μπάλες και φωτάκια στα δεντράκια μας στην αυλή...ε χμ...και καμιά πιατέλα με μελομακάρονα:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο εμενα :)

επεστρεψα και ελπιζω να μην εχουμε αλλα ασχημα...

περασαμε μια δυσκολη περιοδο οικογενειακως, ειχα καποια θεματα με τα παιδια και με τον μπαμπα μου αλλα τωρα ειναι ολα καλα :D:D

δε σας εχω διαβασει αλλα πηρε το ματι μου υπεροχες φωτογραφιες και πολυ με ανεβασε αυτο, ευχομαι να ημαστε ολοι καλα και ο Θεος να μας δινει δυναμη!!

εδω γυρω θα ειμαι γιατι πρεπει να καλυψω το κενο τοσων ημερων που ειχαμε τρεχαματα, πρωτη φορα στολισα φετος και δεν εκανα καλη γενικη γιατι δεν προλαβαινα .

πολλά φιλια!

Mα ειλικρινά υπάρχει δευτερόλεπτο που ΔΕΝ πεινάς? :tongue:

Εννοείται! Τουλάχιστον ένα 8ωρο, που κοιμάμαι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Μπράβο! Αντε να μπαίνουν όλα στη θέση τους! ;)

http://www.talcmag.gr/ftou-kai-vgaino/soste-ton-ai-vasili/

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ... ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ;)

Υπέροχο! Το κρατώ! Ευχαριστούμε!

Εμενα η ψυχολογια μου ειναι ψιλοχαλια...μπηκε η αδελφουλα στο χειρουργειο,βγηκε και ειναι ολα καλα!Αλλα ποναει...:(

Ευχαριστω πολυ Κικη μου και Καλαμαρακι για της ευχες σας!

Ειρηνακη μου σε ευχαριστω και σενα!Δεν ειναι κατι σοβαρο,ειχε ενα προβλημα στο ποδι της,υποθεση ρουτινας,αλλα εμεις ειμαστε και λιγο ευαισθητοι οικογενειακως με αυτα...

Λογικό είναι Βουλάκι μου! Αλίμονο! Η αδερφούλα σου είναι!

Περστικά και γρήγορα σπίτι της!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!επιτελους καταφερα να σας διαβασω..δεν ημουν στα καλα μου σημερα με την δουλεια βλακειες που με στεναχωρησαν και με προβληματισαν..τεσπα γυρισα σπιτακι μου το μεσημερι ειδα τα κοριτσακια μου πηγαμε μπαλετο,γυρισα μαζεψα το σπιτι και μαγειρεψα για αυριο..

Μην τους αφήνεις να σε στεναχωρούν, ετσι Αρετούλα μου?

Τι κάνετε κορίτσια; Εγω και το μωρό μου έίμαστε άρρωστοι. Χθες το απόγευμα μου έκανε πυρετό και σήμερα τον πήγαμε στο γιατρό. Μας είπε ότι έχει ερεθισμένο λαιμό λόγω ίωσης. Θα περιμένουμε κι αν δεν υποχωρήσει θα πάρουμε αντιβίωση. Σήμερα έκανα κι εγω πυρετό και έχω πονόλαιμο και πόνους στα κόκκαλα. Εννοείται ότι ακόμη δε στόλισα δέντρο. Τα κέφια μου χάλια και στη δουλειά σερνόμουνα.

Ωχ παιδί μου!! Περαστικά και στους δυο σας! :?

1424315_183631781830290_1934105064_n.jpg

καλημέρα γλυκές μου φιλενάδες

ο σημερινός ήλιος να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας

σας αγαπώ πολύ

Αχ Βασούλα μου............ :D:D:D

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

Το λέω, Ερσάκι μου. Ούτως ή άλλως στο σπίτι μου δεν μπαίνουν "άσχετοι" αλλά δικοί μου άνθρωποι που θεωρώ πως με καταλαβαίνουν.

Να μη διστάζεις. ;)

Ειρήνη πολύ ωραία δωράκια πήρες στη μικρή, κ τα βιβλία πολύ καλά! Και εγώ πέρυσι που είχα έρθει Αθήνα από το μπαζαρ στο ριβερ είχα πάει τρεις φορές βόλτα κ είχα πάρει περίπου 15 βιβλία για δώρα κ για εμάς , είχα πάρει κ για την μικρή μου 5 για μεγαλύτερη ηλικία τα είχα βρει με 2 ευρώ ;)

Και επειδή κ φέτος θα κατέβουμε στις 23/12 για όλες τις γιορτές στο πεθερίδιο εννοείτε πως θα ξαναπάω :D

Σουσουραδίτσα μου,

Να με πάρεις τηλέφωνο {από το Τζατζίκι ή από τη Σοφούλα} να πεταχτώ λίγο να σε δω. Λέω να πεταχτώ γιατί ξέρεις τι γίνεται εκείνες τις μέρες... :roll:

αααααααααααααα κ ήθελα να σας δείξω το συρτάρι μου με τα καλλυντικά

Έκανα μεγάλη πρόοδο, πριν ήταν φίσκα γεμάτο, πέταξα πολύ πράμα χε χε

Και αυτή τη φορά για να μην παιδεύομαι τα πρωινά που βιάζομαι έκανα μια εξυπνάδα, στο μπροστινό κάτω αριστερά κουτάκι έβαλα ότι χρειάζομαι για το καθημερινο μακιγιάζ για να μην τα ψάχνω. Και στα υπόλοιπα τα χώρισα σε μόνο σκιές κ κραγιόν κ μόνο για πρόσωπο στο νεσεσέρ κ στο ροζ κουτάκι έβαλα μικρά δείγματα από αρώματα κ κοκκαλάκια κτλ.

photo-2013-12-05-09-23-36-158_zpsfbaf155b.jpg

Αεροδρόμιο ο χώρος που μου έμεινε χε χε πολύ το χαρηκα:mrgreen::mrgreen:

Μπράβο, αρχικά που ξεφορτώθηκες!

Μου τη δίνουν απίστευτα τα ξεχασμένα καλλυντικά, που απλώς υπάρχουν για να μας γεμίζουν τους χώρους!

Τα έκανες υπέροχα. Respect για τα δειγματάκια.

Κόλλημά μου:

Τα δειγματάκια που μου δίνουν, τα χρησιμοποιώ άμεσα, ώστε να μην μαζεύονται. ;)

Ειρήνη' date=' δεν έχω λόγια πολύ ωραίο το δέντρο και τα λουλουδάκια βέβαια, το χρώμα που πήρες τέλειο, μήπως είναι το καινούργιο της shellac το burnt romance? [/quote']

Σ ευχαριστώ πολύ για τα ευγενικά σου σχόλια. ;)

Είναι το masquerade, κοριτσάκι μου!:D

777885dugw57gt25.gif

Στα δικά μας

Απλωσα την παπλωματοθήκη μας, αφού καθάρισα τα "σύρματα".

Εβαλα τα σκούρα πουλόβερ του μπαμπά μου, να πλένονται

Έκανα όλους τους πάγκους της κουζίνας, πολύ καλά, άστραψαν

Τα πλακάκια

Τον νεροχύτη μου. Αστραψε!

Εντάξει η κουζίνα μου, είναι πεντακάθαρη!

Εβαλα κοτούλα να βράζει για να κάνω κοτοσουπα, σας ζήλεψα ;).

Πάω να ετοιμάσω ένα κέικ, για να πάρει ο άντρας μου αύριο στη δουλειά να κεράσει για την γιορτή του.

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

Καθόλου σουργελέ και προσωπικά δεν το βλέπω να γέρνει.

Υπέροχο! Ζεστό και τρυφερό με τα στολιδάκια που επέλεξες!

Υ.Γ. Εχουμε ίδια ριχτάρια! :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Πω-πω.. σ έλιωσε. Πως κάνεις και δουίτσες κοριτσάκι μου?

Το λέω γιατί εγώ, όταν αρρωσταίνω, σέρνομαι... :roll:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Καλημέρα και απο εμενα :)

επεστρεψα και ελπιζω να μην εχουμε αλλα ασχημα...

περασαμε μια δυσκολη περιοδο οικογενειακως, ειχα καποια θεματα με τα παιδια και με τον μπαμπα μου αλλα τωρα ειναι ολα καλα :D:D

δε σας εχω διαβασει αλλα πηρε το ματι μου υπεροχες φωτογραφιες και πολυ με ανεβασε αυτο, ευχομαι να ημαστε ολοι καλα και ο Θεος να μας δινει δυναμη!!

εδω γυρω θα ειμαι γιατι πρεπει να καλυψω το κενο τοσων ημερων που ειχαμε τρεχαματα, πρωτη φορα στολισα φετος και δεν εκανα καλη γενικη γιατι δεν προλαβαινα .

πολλά φιλια!

Μουάτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς το μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! 4U ευχαριστούμε για το link! Θέλω πολύ να πάω τη μικρή! Το αποθήκευσα!

Εγώ μετά τη χθεσινή κούραση σήμερα ξύπνησα σε καθαρό, τακτοποιημένο και στολισμένο σπιτάκι επομένως εκτός απ τα καθημερινά δεν έχω να κάνω τίποτα έξτρα. ΕΚΤΟΣ βέβαια απ το ράφι με τα καλλυντικά μου γιατί μέρες το σκέφτομαι και δεν ασχολούμαι. Με πρίζωσε η κυρία καλαμαράκι (πάει, σου μείνε αχαχαχαχα) όμως οπότε μάλλον θα το τακτοποιήσω όταν ανέβω να βγάλω το φρύδι που θυμίζει Ευαγγελάτο τέλη δεκαετίας '90 παναγία μου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλαμαράκι και Λιλομαμα και του χρόνου με υγεία!!!

Εγώ έφτιαξα τον γαύρο στο φούρνο...έβαλα και πατατούλες και ήδη ψήνεται και μοσχοβολάει το σπίτι!!!

Έκανα και ένα μποτέ γιατί με τα παιδιά στο σπίτι δεν προλαβαίνω....!!

ηθελα να ανεβασω φωτο αλλα δεν....keria.jpg.pagespeed.ceBjx3B3xgik.jpg

Τι, κορίτσι μου? :confused:

Καλημέρα σε όλες! 4U ευχαριστούμε για το link! Θέλω πολύ να πάω τη μικρή! Το αποθήκευσα!

Εγώ μετά τη χθεσινή κούραση σήμερα ξύπνησα σε καθαρό, τακτοποιημένο και στολισμένο σπιτάκι επομένως εκτός απ τα καθημερινά δεν έχω να κάνω τίποτα έξτρα. ΕΚΤΟΣ βέβαια απ το ράφι με τα καλλυντικά μου γιατί μέρες το σκέφτομαι και δεν ασχολούμαι. Με πρίζωσε η κυρία καλαμαράκι (πάει, σου μείνε αχαχαχαχα) όμως οπότε μάλλον θα το τακτοποιήσω όταν ανέβω να βγάλω το φρύδι που θυμίζει Ευαγγελάτο τέλη δεκαετίας '90 παναγία μου...

:shock::shock::shock: οχι μικρή μου! Μην το αφήνεις το φρυδάκι! Μας χαλάει όλο το προσωπάκι, όταν είναι απεριποίητο!

Αφού έχουμε δώσει "τιπ" για να είναι πάντα περιποιημένο ;) .

Καλλυντικά ναι! Να τα φτιάξεις! Μπράβο!

Στα δικά μου:

Εφτιαξα 2 κέικ, ακολούθησα συνταγή του Λουκάκου για κέικ σοκολάτας και έχει μοσχομυρίσει το σπίτι μου.. οι σκάλες.. το τετράγωνο! :mrgreen: Ετοιμη να λιποθυμήσω!

Ετοιμη η κοτούλα μου, τώρα έριξα ρυζάκι. Προχωρώ...

Εβαλα και ένα πλυντήριο πιάτων.. ακούω easy, φυσικά! χιχιχιχι

777885dugw57gt25.gif

Από παλιότερο ποστ, του θέματός μας, το οποίο αναζήτησα σήμερα, που καθάρισα λάπτοπ και κινητό: :D

Φίλες μου,

Μην ξεχνάτε 2 από τα αντικείμενα που βρίθουν μικροβίων.

Τα κλειδιά μας και τα κοντρόλ! Και είναι και αντικείμενα που τα πιάτουν και τα μικρά μας... {ειδικά τα κοντρόλ της τηλεόρασης}! Διάβαζα σε μία έκθεση πως μαζί με το κινητό μας είναι το top 3 μικροβίων! :D

Μην τα αμελείτε! Εγώ, μία στο τόσο, τα περνάω με βαμβάκι βουτηγμένο στο οινόπνευμα και τα καθαρίζω....! {το ξέρω πως δεν είμαι και πολύ καλά!!! :lol: }

control.jpg

KEYS.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:)

xaxaxaxa βρε είναι της μόδας τα φαρδιά φρύδια... ;)

Τι, κορίτσι μου? :confused:

:shock::shock::shock: οχι μικρή μου! Μην το αφήνεις το φρυδάκι! Μας χαλάει όλο το προσωπάκι, όταν είναι απεριποίητο!

Αφού έχουμε δώσει "τιπ" για να είναι πάντα περιποιημένο ;) .

Καλλυντικά ναι! Να τα φτιάξεις! Μπράβο!

Στα δικά μου:

Εφτιαξα 2 κέικ, ακολούθησα συνταγή του Λουκάκου για κέικ σοκολάτας και έχει μοσχομυρίσει το σπίτι μου.. οι σκάλες.. το τετράγωνο! :mrgreen: Ετοιμη να λιποθυμήσω!

Ετοιμη η κοτούλα μου, τώρα έριξα ρυζάκι. Προχωρώ...

Εβαλα και ένα πλυντήριο πιάτων.. ακούω easy, φυσικά! χιχιχιχι

2? πάρτυ κάνετε και δεν μας κάλεσες???? ντροπή σου ... μα 2 βρε αθεόφοβη??? :roll:

Λοιπόν, παρε φιογκάκι απο σχολείο και ελάτε! Αναψαμε τζακι και βάζουμε ταινία μακουίν ;)

Αφροδιτακι ελπιζω να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια με το δοντι σου..

ευχαριστώ!

Αφροδιτάκι, τι έγινε με το δόντι σου, είσαι καλύτερα;; Εμένα σήμερα μου πέρασαν οι πόνοι από την εξαγωγή. Σε 10 μέρες όπως είχε πει κι η Βάσια.

Ακόμη καθαρισμούς και αλλαγές κάνω... :(

Αφροδιτάκι αμάν ρε παιδί μου με αυτό το δόντι...μήπως σου έκανε συρίγγιο? Και για αυτό επιμένει τόσο?

Όχι συρίγγιο, υπάρχουν αναερόβια μικρόβια κάτω από το δόντι στο κόκκαλο και τα πολεμάμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...