Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

Πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Ποιος είναι αυτός ο ενδοκρινολόγος να μην περάσουμε ούτε απ'έξω 🙄

Ούτε ο δικός μου ενδοκρινολόγος που είναι και φωνακλάς και νομίζεις θα σε αρχίσει στα χαστούκια δεν μου έχει μιλήσει έτσι.  Κι αν έχω θέματα, με το τσουβάλι γιατί είχα πέσει σε έναν κομπογιανίτη πιο μικρή και μου είχε φτάσει την TSH 0,3!

Όλα αυτά στα βρήκε από μία καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης; Νόμιζα αυτά είχες κάνει μόνο, άντε και καμιά TSH. Καλά τα glucophage, γενικά η μετφορμίνη (γιατί υπάρχει και σε άλλη μορφή) έχει κάποιες μελέτες που δείχνει πως βοηθάει στην ποιότητα ωαρίων και στην ρύθμιση του κύκλου αλλά κυρίως σε γυναίκες με πολυκυστικές, εκεί έχει επικεντρωθεί η μελέτη. Και τα δίνουν και σε περίπτωση πολυκυστικών εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη ή στον προ διαβήτη. Σιγά δεν είναι τίποτα αυτά. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως προέκυψαν, από 3 γιατρούς που δεν βρήκαν τίποτα στο πήγαινε για δωρεά? Δεν είναι κάπως κουλό? 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορούλες καλημέρα!

Αχ, αχ αχ... τελείωσα μία δουλειά στο ΙΚΑ που "σερνότανε" εδώ και 2 χρόνια σχεδόν! Κυριολεκτικά δεν το πιστευω και μάλιστα σήμερα, την ολοκλήρωσα μέσα σε 5 λεπτάκια! Εφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου! :D:D

Η λίστα μου δε {ξέρετε, αυτή που σημειώνω τις "δουλειές" μου} είναι πλέον ελάχιστη! Πω-πω.. νιώθω ανάλαφρη που τις προχωρώ! ;)

Επέστρεψα σπιτάκι μου αφού πήγα φούρνο, άπλωσα ένα πλυντήριο με λευκόρουχα που είχα από βραδύς και αμέσως έβαλα την παπλωματοθήκη μας να πλένεται. Θα εκμευταλλευτώ το σημερινό ήλιο.

Πέρασα το laptop με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα... το τι έβγαλε...:oops::oops:. Αργότερα θα περάσω και το κινητό μου, το χρειάζεται! :mrgreen:

Το απόγευμα έχω μπόλικη δουλίτσα οπότε σιγά-σιγά οι δουλειές του σπιτιού μου. Αυτό που πάω άμεσα να κάνω είναι να καθαρίσω την κουζίνα μου. Και τις εστίες αλλά και τους πάγκους, πολύ καλά.

Σας φιλω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια από την κρύα Θεσ/νίκη

Σοφάκι κ Ραβτάκι τα συλλυπητήρια μου για τους ανθρώπους σας :(

Αφροδιτάκι αμάν ρε παιδί μου με αυτό το δόντι...μήπως σου έκανε συρίγγιο? Και για αυτό επιμένει τόσο?

Βάσια τα στολίδια σου είναι τέλεια χρυσοχέρα , αλλά προτιμώ τη ζύμη της Λαμπρούκας που σου βγήκαν ποιο όμορφα!

Χρυσάκι πολύ ομορφος ο στολισμός σας κ του χρόνου!! Όλα ένα κ ένα ! Μου άρεσαν πολύ οι πιατέλες σου κ το βάζο χε χε {νομίζω στο έχω ξαναπεί ;)}

Ειρήνη πολύ ωραία δωράκια πήρες στη μικρή, κ τα βιβλία πολύ καλά! Και εγώ πέρυσι που είχα έρθει Αθήνα από το μπαζαρ στο ριβερ είχα πάει τρεις φορές βόλτα κ είχα πάρει περίπου 15 βιβλία για δώρα κ για εμάς , είχα πάρει κ για την μικρή μου 5 για μεγαλύτερη ηλικία τα είχα βρει με 2 ευρώ ;)

Και επειδή κ φέτος θα κατέβουμε στις 23/12 για όλες τις γιορτές στο πεθερίδιο εννοείτε πως θα ξαναπάω :D

Α, εντάξει! Δεν είμαστε οι μόνοι βασιλικοί δλδ :rolleyes:! Έχει και το δικό σας φουστάνι τούλι; Γιατί εμάς το look πριγκίπισσα περιλαμβάνει αστραφτερό στέμμα, τούλινο φουστάνι με ασημί πουά, από μέσα (να φαίνονται) ρούχα σπιτιού ή πυτζάμες κι από κάτω παντόφλα μάλλινο μποτάκι :rolleyes::tongue:. Α και σκήπτρο-μαγικό ραβδί στο χέρι! Εεεεεεε;

χαχαχα έχουμε έχουμε κ φτερά καλέ πεταλούδας κ αγγέλου τι λες τώρα :mrgreen::roll::roll: Και ραβδί ψιλοσπασμένο αλλά εντάξει κάνει τη δουλειά του

Μπράβο για τα στολίσματα κ του χρόνου

Και εγώ χρειάζομαι κομμωτήριο κ η μικρή επειγόντως πριν κατέβουμε Αθήνα!

Μαρτζίο πολύ όμορφα όλα κ του χρόνου , καλά το ροζ δεντράκι το ζήλεψαααααα αλλά κ το παράθυρο μου άρεσε βγάζει πολύ ρομαντικό ;)

Μαμά του Κων/νου εύχομαι γρήγορη κ ομαλή ανάρρωση στην αδερφούλα σου

Η αδερφή σου ξέρει πως θα ήθελες να είσαι εκεί κ σωματικά αλλά δεν μπορούσες , εξάλλου ήσουν τηλεφωνικά :D

Όλα καλά θα πάνε φτου φτου :D

Μaria1981 περαστικά στο μικρό σου κ σε σένα

1424315_183631781830290_1934105064_n.jpg

καλημέρα γλυκές μου φιλενάδες

ο σημερινός ήλιος να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας

σας αγαπώ πολύ

Αααααα πολύ γλυκό :-D:grin:

Αερισα, μαζεψα στεγνά ρούχα και τακτοποίησα. απλωσα 2 πλυντήρια και μαγειρεύω φασολάκια. Δουλειές τέλος για σήμερα, τώρα σειρά έχει ο γιος :)

Καλημέρα και πάλι σε όλες!

Καλημέρα, σήμερα και αύριο δεν δουλεύω όποτε θα περάσουμε αυτές τις ημέρες με βόλτούλες, ήδη ετοιμαζόμαστε για metro mall.

Χθές ως συνήθως σχόλασα στις 7, πήγα σπίτι οπού έκανα γενική, μπαλκόνια, τζάμια τίναγμα χαλιών, μπάνια σκούπισμα, σφουγγάρισμα, έβαλα 2 πλυντήρια και έστρωσα την μοκέτα στο δωμάτιο του παιδιού, πετάχτηκα κατά τις 9 στην παιδίατρο για να δεί τις εξετάσεις της μικρής, πήγα την πήρα απο την μαμά μου, πήραμε σουβλάκια, κάναμε μπάνιο όλοι, άλλαξα και σεντόνια και ουφ.... σήμερα δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! αφού κοιμήθηκα στις 1.

Να σας βάλω και λίγες φώτο απο τον στολισμό μας, έτσι για το καλό, βέβαια το δεντράκι μας είναι μικρό σχετικά αλλά δεν πειράζει.

kipz.jpg

Η μία πλευρά της τραπεζαρίας.

46fv.jpg

Η άλλη πλευρά της τραπεζαρίας.

w5cl.jpg

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

από ότι λεει ο άντρας μου Αρετή μου -γιατί εγω δεν ξέρω από αυτά - θα ανοίξει εναν πνεύμονα στο τζάκι για να μην καπνίζει και θα βάλει στη μια μεριά περσίδες για να επιστρέφει ο ζεστός αέρας μέσα και θα βάλει στην καμινάδα αντιανεμική(?) κουκούλα λεει για να μη εχει πρόβλημα με τον αέρα....για να δούμε...100Ε το σύνολο....

αχ ετσι κ μεις, συνήθως δίνουμε ποδονάρια στους μάστορες αλλά αυτη τη φορά ήταν συνέχεια στο μέσα-εξω στη βεράντα οπότε δεν γινόταν να τους εχει στο βάλε-βγάλε....

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

καλημέρα σε όλες:D

Εγώ θα τους τα έδινα να τα φορέσουν. Το μπαλκόνι σου σε σχέση με αυτά που πατάμε έξω είναι πεντακάθαρο! Εξάλλου και εμείς στο μπαλκόνι μας με τις ίδιες παντόφλες μπαινοβγαίνουμε αντε να φέρνουμε μέσα λίγη σκόνη...

Τους το λέμε απο πριν, την στιγμή που γίνεται η πρόσκληση για αν μην αισθανθούν άβολα τελευταία στιγμή και για να προσέξουν να μη φοράνε τρύπια κάλτσα και ντραπούν... :D:D:D:D:tongue:

Καλημέρα' date=' σήμερα και αύριο δεν δουλεύω όποτε θα περάσουμε αυτές τις ημέρες με βόλτούλες, ήδη ετοιμαζόμαστε για metro mall.

Χθές ως συνήθως σχόλασα στις 7, πήγα σπίτι οπού έκανα γενική, μπαλκόνια, τζάμια τίναγμα χαλιών, μπάνια σκούπισμα, σφουγγάρισμα, έβαλα 2 πλυντήρια και έστρωσα την μοκέτα στο δωμάτιο του παιδιού, πετάχτηκα κατά τις 9 στην παιδίατρο για να δεί τις εξετάσεις της μικρής, πήγα την πήρα απο την μαμά μου, πήραμε σουβλάκια, κάναμε μπάνιο όλοι, άλλαξα και σεντόνια και ουφ.... σήμερα δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!!! αφού κοιμήθηκα στις 1.

Να σας βάλω και λίγες φώτο απο τον στολισμό μας, έτσι για το καλό, βέβαια το δεντράκι μας είναι μικρό σχετικά αλλά δεν πειράζει.

[img']http://imageshack.us/a/img541/1396/kipz.jpg[/img]

46fv.jpg

w5cl.jpg

Υπέροχα κορίτσι μου!

Καμία σημασία δεν έχει αν το δέντρο είναι μικρό ή μεγάλο. Σημασία έχει που είναι δικό σου, του γούστου σου και το στόλισες όπως θέλεις εσύ!

Και του χρονου, με υγεια!

Υ.Γ. Λάτρεψα το ράνερ σου!!!

777885dugw57gt25.gif

Εγώ θα τους τα έδινα να τα φορέσουν. Το μπαλκόνι σου σε σχέση με αυτά που πατάμε έξω είναι πεντακάθαρο! Εξάλλου και εμείς στο μπαλκόνι μας με τις ίδιες παντόφλες μπαινοβγαίνουμε αντε να φέρνουμε μέσα λίγη σκόνη...

Τους το λέμε απο πριν, την στιγμή που γίνεται η πρόσκληση για αν μην αισθανθούν άβολα τελευταία στιγμή και για να προσέξουν να μη φοράνε τρύπια κάλτσα και ντραπούν... :D:D:D:D:tongue:

σωστή!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Στα δικά μας τώρα

χτες ήταν μια καλή μέρα , γύρισα νωρίς από σχολείο, ήπια το καφεδάκι μου αφού έφαγα χάζεψα λίγο κ ξεκίνησα την προετοιμασία για το στολισμό. Περίμενα να έρθουν από το χωρίο οι πορτογύρες πατέρας κ κόρη

Γύρισαν , καθίσαμε τα είπαμε έφαγαν κοτοσουπίτσα που έστειλε η γιαγιά μου {πως γίνεται ρε παιδί μου κ 36 χρόνια μετά έχει πάντα την ίδια τέλεια γεύση?? Θα σκάσω!}

Της έδωσα το βιβλίο{α} του μήνα, {προσπαθώ κάθε μήνα να της αγοράζω από ένα βιβλίο εως 12 ευρώ} αυτή τη φορά της πήρα Μύθους του Αισώπου

OiprotoimouMythoitouAisopou-voskos250_zps87e5922b.jpg

τα είχε προσφορά στο βιβλιοπωλείο στα 5 ευρώ το καθένα κ μου άρεσαν πολύ κ τα δυο που τα ξεφύλλισα και ειδικά το δεύτερο με παραδοσιακές ελληνικές ιστορίες για τα χριστούγεννα [έχω παραγγείλει κ το άλλο εντωμεταξύ χε χε }

10aradosiakamegalo_zpsf9bace31.png

Της άρεσαν πολύ κ διαβάσαμε από τους μύθους χτες :D

Η μικρή ζουρλάθηκε με το στολισμα , σαν κατσίκι χοροπήδαγε μας τραγουδούσε {αχ τα αυτάκια μου από το τρίγωνο που κοπάναγε} ο χαζμπαντ μας το έστησε κ ανοιξε τα κλαδιά κ εγώ με την μικρή βάλαμε μπαλίτσες

Πήρε κ τα διακοσμητικά που ήθελε για το δωμάτιο της {ακόμα δεν της πήρα δεντράκι γκρρρ το περιμένει κ με ρωτάει κάθε μέρα }

Στολίσαμε μόνο το δέντρο δεν είχα κουράγιο τα υπόλοιπα, τα έχω στην θήκη τους σε τσάντα κάτω από το τραπέζι κ σιγά σιγά θα τα κανω.

αααααααααααααα κ ήθελα να σας δείξω το συρτάρι μου με τα καλλυντικά

Έκανα μεγάλη πρόοδο, πριν ήταν φίσκα γεμάτο, πέταξα πολύ πράμα χε χε

Και αυτή τη φορά για να μην παιδεύομαι τα πρωινά που βιάζομαι έκανα μια εξυπνάδα, στο μπροστινό κάτω αριστερά κουτάκι έβαλα ότι χρειάζομαι για το καθημερινο μακιγιάζ για να μην τα ψάχνω. Και στα υπόλοιπα τα χώρισα σε μόνο σκιές κ κραγιόν κ μόνο για πρόσωπο στο νεσεσέρ κ στο ροζ κουτάκι έβαλα μικρά δείγματα από αρώματα κ κοκκαλάκια κτλ.

photo-2013-12-05-09-23-36-158_zpsfbaf155b.jpg

Αεροδρόμιο ο χώρος που μου έμεινε χε χε πολύ το χαρηκα:mrgreen::mrgreen:

Και συνεχίζω,

rav, πολύ ωραίος ο στολισμός σου, πολύ μου αρέσουν τα γήινα χρώματα.

NASIA, σε ευχαριστώ που μου έγραψες τον τρόπο να φτιάξω τα τσόχινα, πολύ θα ήθελα να φτιάξω, θα ζητήσω απο τη θεία μου να με βοηθήσει.

mumsofia, συλλυπητήρια για τον θείο σου, τι να πω άσχημο γεγονός.

stavroulitsa, φανταστικές οι δημιουργίες σου.

mamakonstantinou, πολύ ωραίος ο στολισμός σου, καλή ανάρωση στην αδελφή σου.

χρύσα81, πολύ ωραίο το τζάκι με τα ελαφάκια και ο στολισμός βέβαια, και του χρόνου.

Μαρία81, περαστικά στον μικρό σου, υπομονή θέλει.

Ειρήνη, δεν έχω λόγια πολύ ωραίο το δέντρο και τα λουλουδάκια βέβαια, το χρώμα που πήρες τέλειο, μήπως είναι το καινούργιο της shellac το burnt romance?

mamavasia, τέλεια τα στολίδια ειδικά τα πρώτα, βάλτα μας και τελειωμένα, περασστικά στην μικρή σου.

yotou, περαστικά και σε σας.

4U, σε καταλαβαίνω απόλυτα με το ψυγείο, εμείς έιχαμε φύγει για διακοπές, το κλείσαμε και όταν επιστρέψαμε είχε βγεί off, ήρθε ο τεχνικός αλλά ήθελε 150? φτιάξιμο, έτσι πήραμε καινούργιο, ελπίζω να μην έχεις άλλες ατυχίες με ηλεκτρικές συσκεύες.

Θυμάμαι και άλλα να σχολιάσω αλλά πάω να ντυθώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου για να φύγουμε, θα τα πούμε αργότερα!!!!

nJ2dp3.png

Να σας βάλω και λίγες φώτο απο τον στολισμό μας' date=' έτσι για το καλό, βέβαια το δεντράκι μας είναι μικρό σχετικά αλλά δεν πειράζει.

[img']http://imageshack.us/a/img541/1396/kipz.jpg[/img]

46fv.jpg

w5cl.jpg

Αχ πολύ όμορφα μαμά της λίλας!! Κλασικό κ φίνο! Και του χρόνου γεροί

Μου άρεσε πολύ πολύ το ρανερ σου κ το κουτί δώρου :D

Το ίδιο ακριβώς κάνω κ εγώ σε όλους τους "νέους" επισκέπτες σπίτι μας , εννοείτε μόνο για καθημερινές τύπου ή σ.κ επισκέψεις. Αν ειναι για πάρτι απλά σηκώνω τα χαλιά. Εγώ βγάζω πάντα τα παπούτσια μου όταν μπαίνω σε ένα σπίτι, και έχω πια 4 ζευγάρια παντόφλες για τους επισκέπτες δυο γυναικείες κ δυο αντρικές τις πλένω όποτε πλένω κ τις δικές μας περίπου μια φορά στο μήνα ενάμιση

Ουφφφφ κ αφού σχολίασα τα παντα να σας βάλω κ το δικό μας δεντράκι

Είναι λίγο σουργελέ λίγο η Άρτα κ τα Γιάννενα μαζί λίγο γέρνει κ θα πέσει χε χε αλλά είναι το δικό μας κ μας αρέσει πολύ!!!

ταράμ ταράαααααααααααμμμμμμ

photo-2013-12-05-09-27-11-615_zpsab6fa5ee.jpg

Τον υπόλοιπο στολισμό σας τον χρωσταώ όταν τον τελειώσω ;)

Καλημέρα κορίτσια!

Το μικράκι μου είναι καλύτερα σήμερα χωρίς πυρετό από χθες το μεσημέρι.

Εγώ ψήθηκα όλη νύχτα. Με πονάνε τα αυτιά μου και βήχω. Σε λιγάκι θα ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό.

Απο δουλίτσες έστρωσα κρεββάτια, συμμάζεψα το σαλόνι και τίναξα τα ριχτάρια, ψευτοκαθάρισα τα μπάνια, έβγαλα σκουπίδια από παντού, άδειασα το πλυντήριο των πιάτων, έβαλα ένα πλυντήριο του μπέμπη, μάζεψα τα στεγνά, έπλυνα κάτι λίγα πιατικά και τώρα μαγειρεύω κοτοπουλάκι για το παιδί. Θα έρθει η μαμά μου να μου τον κρατήσει για να πάω γιατρό και θα μου φέρει φαγητό για μας. Στο γυρισμό από γιατρό θα περάσω από βιολογική λαική να ψωνίσω για το μωρό.

Βλέπω τα δέντρα σας και ζηλεύω. Πραγματικά είναι υπέροχα!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...