Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα μου είναι υπέροχο το σπίτι σου ....τόσο ζεστό και παραδοσιακό!!! Και του χρόνου!

Αφροδίτη αφού είσαι λόγίστρια τότε σίγουρα δεν σου μένει χρόνος!!! Όλοι σε έναν λογιστή τρέχουμε με την κρίση!

Η ζύμη της λαμπρούκας είναι αυτή εδώ http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html και στεγνώνουν σε 3 μέρες περίπου!

Ευχαριστώ για την ζύμη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη, περαστικά με το δόντι. Η αναμονή σε ιατρείο είναι πολύ εκνευριστικό πράγμα!

Α, εντάξει! Δεν είμαστε οι μόνοι βασιλικοί δλδ :rolleyes:! Έχει και το δικό σας φουστάνι τούλι; Γιατί εμάς το look πριγκίπισσα περιλαμβάνει αστραφτερό στέμμα, τούλινο φουστάνι με ασημί πουά, από μέσα (να φαίνονται) ρούχα σπιτιού ή πυτζάμες κι από κάτω παντόφλα μάλλινο μποτάκι :rolleyes::tongue:. Α και σκήπτρο-μαγικό ραβδί στο χέρι! Εεεεεεε;

Κλασικό! Εμείς έχουμε και φτερά πλάτης για όταν θέλουμε να κάνουμε την πριγκίπισσα ξωτικό! Με φόρμα από κάτω....αλλά η φτερού φτερού, όλα κι όλα! Πολύ πλάκα!

Ναι Βασια μου ,να ρωτησεις...Εγω που ειχα ρωτησει το γιατρο,δυο τινα συμβαινουν ,η ο ξεροβηχας ειναι από σπαστικη βροχιτιδα οπότε ναι,κανει καλό το αερολίν(εαν οχι απλώς ερεθιζει περισσότερο το λαιμο) η από ερεθισμό του λαιμου ,που στα δυσκολα βοηθαει η κορτιζονη.Εαν συνυπάρχει και αλεργια βοηθουν και τα αντισταμινικα.Επίσης στα παιδια που κανουν ευκολα βροχιτιδες στο πρωτο σταδιο δεν κοβουμε το βηχα γιατι ο βηχας βοηθα στο να μην συσσωρευτουν φλέγματα.

Το σινεκοντ ειναι ιδιαιτερα επικύνδινο για τα παιδια ,δεν μαλακωνει απλώς στο λαιμό αλλα δρα στο νευρικο συστημα.Οχι πάνω από μια φορα και μαλιστα στα δυσκολα μου ειχε πει.

Συγγνωμη που τα εγραψα αλλα χτυπησες ευαισθητο σημειο,ο βηχας ειναι ειδικότητά μας!:rolleyes:

Sinecod μόνο για ενήλικες καπνιστές, είναι η γνώμη πολλών παιδιάτρων και όχι για παιδιά.

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Εμενα η ψυχολογια μου ειναι ψιλοχαλια...μπηκε η αδελφουλα στο χειρουργειο,βγηκε και ειναι ολα καλα!Αλλα ποναει...:(

Ευχαριστω πολυ Κικη μου και Καλαμαρακι για της ευχες σας!

Ειρηνακη μου σε ευχαριστω και σενα!Δεν ειναι κατι σοβαρο,ειχε ενα προβλημα στο ποδι της,υποθεση ρουτινας,αλλα εμεις ειμαστε και λιγο ευαισθητοι οικογενειακως με αυτα...

Αυτο που με στεναχωρησε πολυ ηταν πως δεν ημουν εκει κοντα της,επρεπε να ειμαι σπιτι με το μικρο,αλλα ηταν οι γονεις μας εκει και εγω τους επερνα συνεχεια τηλεφωνο....

Σας διαβασα,αλλα το μυαλο μου ειναι....οποτε δεν θα σας σχολιασω...

Σας φιλω ολες!!!

Καληνυχτα!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!επιτελους καταφερα να σας διαβασω..δεν ημουν στα καλα μου σημερα με την δουλεια βλακειες που με στεναχωρησαν και με προβληματισαν..τεσπα γυρισα σπιτακι μου το μεσημερι ειδα τα κοριτσακια μου πηγαμε μπαλετο,γυρισα μαζεψα το σπιτι και μαγειρεψα για αυριο..

Σοφακι συλληπητηρια να ειστε καλα να τον θυμαστε..

Ραβ τοσο νεος ανθρωπος τι αδικια..

Βασια πολυ ωραια τα στολιδακια..

Χρυσα πανεμορφα ολα..και του χρονου να ειστε καλα..τελεια τα παραθυρα διπλα απο το τζακι..

4αδακι περαστικα στο αγορακι σου..τουλαχιστον ειναι καλυτερα..τι ναποδιες ειναι αυτες?σας ματιαξανε..

Ειρηνη πολυ ωραιο το πουλοβερακι της μικρης..καλα για το χρωμα δεν το συζητω..φοβερο.....

Μιρτουλα τι μετατροπες θα κανετε στο τζακι?και μας ψιλοκαπνιζει,θελει ελαχιστα την πορτα ανοιχτη..

Αφροδιτακι ελπιζω να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια με το δοντι σου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια; Εγω και το μωρό μου έίμαστε άρρωστοι. Χθες το απόγευμα μου έκανε πυρετό και σήμερα τον πήγαμε στο γιατρό. Μας είπε ότι έχει ερεθισμένο λαιμό λόγω ίωσης. Θα περιμένουμε κι αν δεν υποχωρήσει θα πάρουμε αντιβίωση. Σήμερα έκανα κι εγω πυρετό και έχω πονόλαιμο και πόνους στα κόκκαλα. Εννοείται ότι ακόμη δε στόλισα δέντρο. Τα κέφια μου χάλια και στη δουλειά σερνόμουνα.

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω.

Συλληπητήρια σε όλες τις κοπέλες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Ο πόνος με τον καιρό γλυκαίνει χωρίς βέβαια να ξεχνιέται.

Δομνίνα ο μικρούλης μου γεννήθηκε 18-4-13 κι από εκείνη τη μέρα μου έχει πάρει τα μυαλά.

4u μεγάλη ατυχία με το ψυγείο. Ειδικά στις γιορτές είναι σπαστικό να δαπανάς χρήματα για ζημιές.

Ειρήνη πολύ όμορφες αγορές και πολύ καλές τιμές!

Βάσια τα στολιδάκια σου είναι τέλεια!

Χρύσα πολύ ωραίος ο στολισμός. Ζηλεύω!!!!! Άντε να συνέλθουμε να στολίσω κι εγώ.

κωνσταντινομαμά εύχομαι όλα καλά με την αδερφή σου.

Δε θυμάμαι άλλα κορίτσια. Πάω να κοιμηθώ.

Από δουλειές εννοείται δεν έχω κανει τίποτα κι έχουν σπάσει τα νεύρα μου γιατί παρασκευή-σάββατο έχω πολλές ώρες μάθημα και δε θα προλάβω τίποτα.

Καληνύχτα σε όλες!

h6cQp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα, έγραφα τόση ώρα και με πέταξε έξω. Ουφφφ!!!

Βάσια τέλεια τα στολιδάκια σου. Πολύ μου άρεσαν

Αρετή μου μη δίνεις σημασία, όλη αυτή η κατάσταση που περνάμε, έχει σαλτάρει τον κόσμο. Μην το αφήνεις να σε ρίχνει.

Αφροδιτάκι, τι έγινε με το δόντι σου, είσαι καλύτερα;; Εμένα σήμερα μου πέρασαν οι πόνοι από την εξαγωγή. Σε 10 μέρες όπως είχε πει κι η Βάσια.

Χρύσα μου, υπέροχο το δέντρο σας. Υπέροχα όλα. Και του χρόνου

Βούλα μου, περαστικά στην αδελφούλα σου. Μην στενοχωριέσαι που δεν ήσουν εκεί. Ήξερε ότι η σκέψη σου ήταν μαζί της.

margio, τι όμορφο δεντράκι. πολύ μου αρεσε. Σαν να έχει βγει από το "η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων"

4uδάκι ένα ένα τα προβλήματα λύνονται. μακάρι και τα υπόλοιπα κοριτσάκι μου.

Γιωτούλι, περαστικά και καλή ανάρρωση. Δύσκολη η γαστρεντερίτιδα. Έχω περάσει κι εγώ κολλώντας απ' τη μικρή και την πέρασα πιο βαριά, μπρρρρ!!!

καλαμαράκι και κική οι φωτο βγήκαν, το μόνο που μένει είναι να τις ανεβάσω, αλλά πρέπει να βρω ώρα ν' ασχολήθώ. Ελπίζω σύντομα.

Ειρήνη μου ;);):lol:;);)

Δεν θυμάμαι άλλα και κλείνουν τα ματάκια μου.

Φιλιά και αγκαλίτσες σε όλες.

καληνύχτα

7q1Np2.png0ulEp2.png

Ναι Βασια μου ,να ρωτησεις...Εγω που ειχα ρωτησει το γιατρο,δυο τινα συμβαινουν ,η ο ξεροβηχας ειναι από σπαστικη βροχιτιδα οπότε ναι,κανει καλό το αερολίν(εαν οχι απλώς ερεθιζει περισσότερο το λαιμο) η από ερεθισμό του λαιμου ,που στα δυσκολα βοηθαει η κορτιζονη.Εαν συνυπάρχει και αλεργια βοηθουν και τα αντισταμινικα.Επίσης στα παιδια που κανουν ευκολα βροχιτιδες στο πρωτο σταδιο δεν κοβουμε το βηχα γιατι ο βηχας βοηθα στο να μην συσσωρευτουν φλέγματα.

Το σινεκοντ ειναι ιδιαιτερα επικύνδινο για τα παιδια ,δεν μαλακωνει απλώς στο λαιμό αλλα δρα στο νευρικο συστημα.Οχι πάνω από μια φορα και μαλιστα στα δυσκολα μου ειχε πει.

Συγγνωμη που τα εγραψα αλλα χτυπησες ευαισθητο σημειο,ο βηχας ειναι ειδικότητά μας!:rolleyes:

Ωχ, σοβαρα το σινεκοντ δεν κανει?

Εχει και ο δικος μου βηχα, και του εδωσα σινεκοντ για πρωτη φορα. Εχει παρει 3 μερες τωρα και απο ξεροβηχα, τωρα εχει πιο λιγο, αλλα με φλεγματα λιγα.

Κι εγω παντα με αερολιν και στα δυσκολα φλιξοταιντ, τωρα δοκιμασα το σινεκοντ, ρωτησα τον φαρμακοποιο.Επρεπε όμως να παρω την παιδιατρο...

Καλημερα!!!

Μαρια περαστικα και σε σενα και στο παιδακι σου..ειναι και μικρουλης και ειναι πολυ δυσκολο να το βλεπεις να ταλαιπωρειται..να περασει γρηγορα μονο..

Βασιλικη προσπαθω να μην να μην με ριχνει,δεν θελω να μεταφερω την κακη διαθεση απο την δουλεια στο σπιτι απλα χθες ενιωσα οτι με ριχνουν στο φιλοτιμο και προσπαθουν να γινω το παιδι για ολες τις δουλειες..να δουμε σημερα τι θα γινει..αχ και εγω θελω να ανεβασω φωτο απο το δεντρακι μου και τον στολισμο και δεν ξερω πως..δεν βρισκω και ευκαιρο τον αντρα μου να μου το κανει..

Γιωτα ειστε καλυτερα?

Χθες η μικρη μου ηταν ανησυχη και πολυ κολλημενη πανω μου ηθελε να την εχω συνεχεια αγκαλια και τη νυχτα ξυπναγε,δεν νιωθω οτι ξεκουραστηκα..ισως να ''επιανε''την ασχημη δικη μου διαθεση..το πρωι δεν ειχα ετοιμασει τα ρουχα μου απο το βραδυ και εψαχνα τι θα φορεσω,αργησα κιολας και εκνευριστηκα..τεσπα ελπιζω να εξελιχθει καλυτερα η μερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημεραα!!!Τι κάνετε???

Αρετη βαλε το χαμόγελό σου και θα εξελιχθει καλύτερα η ημερα.!

Κωνμαμα,καλή αναρρωση στην αδερφή σου!

Μαρια ,περαστικα σας ,ελπίζω το μικρακι σου να μην ταλαιπωρηθει.Λογικα καποια ιωσουλα θα ειναι και θα περασει.

Αρισαννα,δυστυχως ενω σε πολλα φαρμακα γραφουν πως ειναι και για παιδια εχουν πολλες παρενεργειες και οι ιδιοι οι γιατροι δεν τα συστηνουν.Ρωτησε το γιατρο σας.

Σηκωθηκαμε ,ετοιμασα πρωινα και λοιπά ,εβαλα γαντακια σκουφι και κασκολ στο μικρο αγορι και τον εστειλα με το λεωφορειο.Μετεφερα ξυλα και καθαρισα-ετοιμασα το τζακι,εβαλα καφεδακι και θα κατεβω στην πεθερα μου να κανω την κολοκυθόπιττα μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα..τι κανετε?περαστικα στις αρρωστομανουλες κ στα παιδακια τους.εμεις χωρις πυρετο απο χθες το πρωι,αυριο λεμε να παμε σχολειο...χυσακι γλυκια κολοκυθοπιτα θα κανεις?μπορω να εχω ενα ταψι?:lol::lol: φτιαχνει κ η πεθερα μου αλλα ειναι μακρια ρε γαμωτο.απο δουλειες σημερα παω σαν την χελωνα,εστρωσα κρεββατια αερισα δωματια επλυνα δυο βραδινα πιατακια,κ φαγητο λεω να φτιαξω πατατες λεμονατες στο φουρνο.αχ δεν θυμαμαι πια κοπελα ειπε για σουπιες με σπανακι,ποσο μου αρεσει αυτο το φαγητο,εχω να το φαω χρονια(ελευθερη ακομα) κ δεν το εχω φτιαξει ποτε,κ για να πω την αληθεια μου το μελεταω πολυ αυτη τη βδομαδα,κ λεω αν πληρωθει ο ετερος να κανω μια δοκιμη:rolleyes::rolleyes:

Μιρτουλα τι μετατροπες θα κανετε στο τζακι?και μας ψιλοκαπνιζει,θελει ελαχιστα την πορτα ανοιχτη..

από ότι λεει ο άντρας μου Αρετή μου -γιατί εγω δεν ξέρω από αυτά - θα ανοίξει εναν πνεύμονα στο τζάκι για να μην καπνίζει και θα βάλει στη μια μεριά περσίδες για να επιστρέφει ο ζεστός αέρας μέσα και θα βάλει στην καμινάδα αντιανεμική(?) κουκούλα λεει για να μη εχει πρόβλημα με τον αέρα....για να δούμε...100Ε το σύνολο....

γιατί δεν τους είπε να τα βγάλουν? εγώ όταν ερχόντουσα εντός για να συζητήσουμε εβγαζα τα ποδονάρια :tongue: ένας προτίμησε να τα βγάλει .... ήταν καθαρός και δεν βρωμαγε γι' αυτό :D

Δεν αφήνουμε κανέναν σπίτι με παπούτσια, όλοι μας τόσα παταμε έξω.... Στους φίλους φυσικά δίνω παντόφλες;)

αχ ετσι κ μεις, συνήθως δίνουμε ποδονάρια στους μάστορες αλλά αυτη τη φορά ήταν συνέχεια στο μέσα-εξω στη βεράντα οπότε δεν γινόταν να τους εχει στο βάλε-βγάλε....

αλήθεια όταν πχ έρθει κάποιος καινούργιος φίλος-γνωστός στο σπίτι σας και δεν ξέρει τις συνήθειές σας περί παντόφλες κλπ πώς τους λέτε να βγάλουν τα παπούτσια ρε κορίτσια?πχ και μένα οι φίλοι ξέρουν κ βγάζουν τα παπούτσια όταν έρχονται αλλά διστάζω να καλέσω καινούργιο κόσμο γιατί δεν ξέρω αν θα κάνουν την κίνηση να βγάλουν παπούτσια κ από την άλλη εγω διστάζω να το πω και τέλος δεν θέλω με τίποτα να πατήσουν με παπούτσια στα χαλιά μας που κυλιούνται κάτω τα παιδιά.....

καλημέρα σε όλες:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ονειρο!!! Ειδικά της Λαμπρούκας που λες, δεν έχω λόγια! Μπράβο κορίτσι μου!

Ολα υπέροχα Χρύσα μου, γεια στα χέρια σου και στο γούστο σου!

Υ.Γ. Τώρα το τζάκι, να το σχολιάσω γμτ????? :twisted::twisted:

Ωχ.. μου θυμίζεις εμένα.. θυμάσαι? Δεν προλάβαινα τις "φάπες"! Ελπίζω να τελειώσουν οι ατυχίες εδώ!:rolleyes:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Η μικρούλα είναι 15, δεσποινίς δηλαδή και της αρέσει πολύ η μόδα, καταλαβαίνεις! :mrgreen:

Σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στο face. Το εκτιμώ πολυ!

Ευχαριστώ!

Απ' αυτά που ακούω, γιατί λόγω δουλειάς μπαίνω σε πολλά σπίτια, οι περισσότερες έτσι είναι στην Γ' Δημοτικού. Στο μεταξύ, η δικιά μας είναι πιο "χαλαρή"... του Γ2, τους πιέζει πολύ περισσότερο και τους προχωράει πιο γρήγορα...:roll:

Δεν μπορείς να αφήσεις καθόλου κενά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπει απροειδοποίητο διαγώνισμα αλλά και γιατί στο επόμενο προειδοποιημένο θα έχει "κενά". Κάθε, μα κάθε εβδομάδα έχουμε τουλάχιστον 2. Ενα προειδοποιημένο και ένα απροειδοποίητο...:?

Τα σέβη μου, στην υψιλοτάτη! :mrgreen::mrgreen:

... μου τη δίνουν οι μάστορες...:mad:

Το πήρα 2,95?. Τέλεια τιμούλα ε?

Πάντα ψωνίζω από το Σοφάκι μας γιατί κάνει υπέροχα πράγματα. Τώρα όμως, επειδή η φίλη μου μας κάλεσε χθες και δεν ήξερα αν θα δω το Σοφάκι μας μέχρι το Σάββατο, αγορασα αυτό από τα H&M ;).

Σ' ευχαριστώ ματάκια μου!

Αχ, πόσο μου αρέσουν οι στολισμοί σου! Το δεντράκι, το έφτιαξαν υπέροχο!!! Ευγε! Γούστο παιδί μου, γούστο! :wink:

Υ.Γ. Για το τζάκι, το φελέκι μου, είναι σούπερ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τραπεζομάντηλα για την κρεβατοκάμαρα!!!!!!!!!

ΕΓΡΑΨΕΣ! :lol:

Αχ.. και γω στο αμάξι σήμερα.. easy! ;)

Υ.Γ. Να πω και κάτι για τις απώλειές μας. Ξέρετε πόσο με πονάει και με έχει κυριολεκτικά στιγματίσει ο χαμός της μανούλας μου.

Λοιπόν, την έχασα 12/12... παραμονή των γιορτών.

Σκεφτείτε τώρα... τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να μη στολίζω? Να μην ντύνομαι? Να μην βγαίνω? Να μην ζω? Και επειδή τα έκανα όλα αυτά, σημαίνει πως δεν την λατρεύω? Πως δεν τη σέβομαι? Πως δεν πονάω?

Και το τελευταίο.

Τη ζωή, και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι και να το βάλουμε στο πετσί μας, δεν τη σταματάει τίποτα. Ζήστε.[/quoteεχεις απολυτο δικιο,η απωλεια παραμενει,μακαρι αν δεν καναμε πραγματα να γυριζαν ολοι πισω αλλα δεν γινετε.εμεις μετα τα εξαμηνα του μπαμπα μου,απο αντιδραση αν θελετε ειμασταν καθε σκ στον κιαμο,κ να πω οτι μου αρεσει?απλα οπως ελεγε κ ο ετερος να ξεσκασουμε λιγο:rolleyes::rolleyes:,εγω εγκυος,τα διπλα τραπεζια να ξεσαλωνουν κ γω βλημα να απορω πως μπορουν κ τι κανω εγω εκει.ο αντρας μου να τα κανει αυτα για μενα,κ γω γι αυτον.ο πονος ομως δεν αλλαζε.κ το τραγικοτερο που ακουσα ειναι:μα καλα εβγαλες τα μαυρα μολις σαραντησε ο πατερας σου.(ημουν νιοπαντρη κ που τα φορεσα 40 μερες ειχα τρελλο πολεμο απο ολους,συγγενεις φιλους,μεχρι κ το αφεντικο μου,μου ειπε να τα βγαλω επιτελους....

Καλημέρα σας!!!!

Εχτές το βράδυ έκανα ζεστό γάλα με μέλι στην κόρη μου...την έτριψα και με βίξ και ευτυχώς σήμερα ήταν πολύ καλύτερα...δεν έβηχε! Την είχα χωρίς φάρμακο τόσες μέρες...γιατί ούτε μύξα, ούτε μπούκωμα είχε....αλλά της έκανα συνέχεια ορό στην μύτη με την σύριγγα μήν τυχόν και έχει στον λαιμό μύξα που δεν βγαίνει!

Σήμερα θα φτιάξω γαύρο στον φούρνο με ντοματούλα και σκορδάκι και μακαρόνια μην τυχόν και τα κορίτσια δεν το φάνε το ψάρι!

Έχω να σιδερώσω και να ψιλομαζέψω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...