Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΠΠολύ όμορφα τα ψώνια Ειρήνη ;)

Περαστικά και... άσε τη φωτογραφική κάτω! :lol:

Φουλ μέρα! :D

Όλα υπέροχα!

Το δώρο για τη δασκάλα πολύ έξυπνη ιδέα και σούπερ αγορά!

Χρύσα, εμένα η μία δόση μου έβγαλε περίπου 40 κομμάτια.

τη φωτογραφική δεν την αγγιξα ... αλλά επειδή ο γιος κοιμάται με διακοπές βήχα που ξυπνά και με ζητάει είπα να κάνω μια δουλειά στον Η/Υ. Θ ανομίζετε ότι σας κοροϊδεύω τελικά αλλά ενώ ανοίγει και αυτός και η οθόνη δεν έχω εικόνα μαυρη μαυρίλα ... θεωρώ κάρτα γραφικών.... καλό ε? :roll:

εδω και γω, επιτέλους πέρασε η δύσκολή μου μέρα στο σχολείο - πολλές ώρες συν υπηρεσία...είχαμε κ μεις τζακά σήμερα, θα κάνει κάτι μετατροπές στο τζάκι να μπορούμε να το ανάβουμε κάποιες φορές γιατί μέχρι τώρα ψιλοκάπνιζε...αλλά ρε παιδί μου κακό πράγμα οι μάστορες στο σπίτι, εννοείται μπήκαν με τα παπούτσια - ευτυχώς είχαμε σηκώσει τα χαλιά - οπότε με το που γύρισα απ τη δουλειά, δεν μου έφτανε το 6ωρο που είχα έπιασα τη σφουγγαρίστρα...είχε κάνει κ ο άντρας μου ενα σφουγγάρισμα αλλά χρειαζόταν και ένα "γυναικείο σφουγγάρισμα"....οπότε σφουγγάρισα όλο το σπίτι δις και ηρέμησα...

Ειρήνη μου πολύ όμορφα τα δώρα σου, Χρύσα πανέμορφος και ο στολισμός σου και το σπίτι σου!!

γιατί δεν τους είπε να τα βγάλουν? εγώ όταν ερχόντουσα εντός για να συζητήσουμε εβγαζα τα ποδονάρια :tongue: ένας προτίμησε να τα βγάλει .... ήταν καθαρός και δεν βρωμαγε γι' αυτό :D

Δεν αφήνουμε κανέναν σπίτι με παπούτσια, όλοι μας τόσα παταμε έξω.... Στους φίλους φυσικά δίνω παντόφλες;)

4U τι του κάνεις όταν έχει έντονο βήχα???? Περαστικά σας!

Εμένα η μεγάλη έχει συνεχόμενο ξερόβηχα τις τελευταίες μέρες....χωρίς μύξα, χωρίς φλέμα....με βίξ την έχω και με ζεστά αλλά την ξαναπιάνει..

Ομοιοπαθητική κανουμε για τα πάντα.

Συγκεκριμένα στο βήχα κάνουμε και το εξής: Ζεστό νεράκι με λεμόνι και μέλι. Βοηθάει πάρα πολύ αν το πιει με το που αρχίσει ο βήχας.

Εδώ είμαι κι εγώ... Έλιωσα σήμερα!

Υ.Γ. Αλεξένια θα σου πω την άποψή μου... Κάθε χρόνο "φεύγει" ένας νέος άνθρωπος απ την ευρύτερη οικογένειά μου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, δεν παύεις ποτέ να θρηνείς. Ποτέ. Αλλά η ζωή είναι μικρή και είναι ευτύχημα που έχουμε παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα και το φως. Και τα παιδιά είναι τόσο ευτυχισμένα που είναι κρίμα να τα "μαυρίζουμε" ότι κι αν μας συμβαίνει... Αφού θέλει δέντρο το παιδάκι σου κι εγώ θα έλεγα να του στολίσεις...

Ελιωσες δεν θα πει τπτ!

Εγώ πάλι λέω ότι είμαστε σε ηλικία για τέτοιες καταστάσεις... όσο μεγαλώνουμε εμείς μεγαλώνουν και οι άλλοι με αποτέλεσμα.... :(

Ωχ.. μου θυμίζεις εμένα.. θυμάσαι? Δεν προλάβαινα τις "φάπες"! Ελπίζω να τελειώσουν οι ατυχίες εδώ!:rolleyes:

Αυτά που περνάω εγώ δεν είναι τπτ Ειρηνάκι μου στις τόσες μέρες στο νοσοκομείο με το παιδί σου άρρωστο! Ποτέ ξανά και σε καμία μαμά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

από το πρωί παλεύω να κάτσω αλλά που...

Καταρχήν συλληπητήρια για τους ανθρώπους που έφυγαν,να ζήσετε να τους θυμόσαστε.Επίσης η ζωή κορίτσια καλώς ή κακώς συνεχίζετε.Με το να μην στολίσετε ή να μην χαρείτε δεν σημαίνει ότι αυτοί που έφυγαν θα ξαναγυρίσουν πίσω μακάρι κάτι τέτοιο να γινόταν αλλά δυστυχώς...Αν συνεχίσετε την ζωή σας να είσαστε σίγουρες ότι και αυτοί θα χαίρονται μαζί σας.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους ξεχνάμε και αδιαφορούμε για αυτούς.Αλλωστε ο πραγματικός θάνατος έρχεται οταν αυτός που έχει πεθάνει τον ξεχάσουν οι δικοί του.Κάνοντας κάτι από αυτά που έκαναν εκείνοι είναι σαν να συνεχίζουν να ζούν.Πχ εγώ στις γιορτές κάνω τις ίδιες συνταγές που έκανε η γιαγιά μου και η θεία μου και κάθε φορά που ζυμώνω νιώθω ότι είναι και αυτές δίπλα μου και ετοιμάζουμε όλες μαζί τα γλυκά των γιορτών.Δεν τους ξεχνάμε αλλά συνεχίζουμε να ζούμε.

Κατά τα άλλα σήμερα αφού γύρισα από το σχολείο,καθάρισα το τζάκι, έστρωσα τα ριχτάρια,έβαλα όλες τις γλάστρες στην θέση τους και έπλυνα τα μπαλκόνια πίσω και μπρος και έκανα και τα τζάμια.Περιττό να σας πώ ότι έγινα κασάτι αλλά είχαν γίνει χάλια από τον αέρα.Αέρισα το σπίτι.Εβαλα τα μαξιλάρια του μπαλκονιού να πλυθούν και τα άπλωσα.Εφτιαξα σουπιές με σπανάκι και πατατομπουρεκάκια.Φάγαμε έβαλα το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων να χοροπηδούν και κάθισα να φτιάξω ένα ακόμα κασκολάκι.

Διαβάσαμε με τον μεγάλο και ο μικρός διαβάζει με τον πατέρα του.Σε λίγο θα κατέβουμε στην αποθήκη να φέρουμε τα χριστουγεννιάτικα να δούμε τί χρειαζόμαστε από φωτάκια και αφού δούμε τί λείπει και το αγοράσουμε αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή θα στολίσουμε.

Βάσια υπέροχα τα στολίδια σου και αυτά με την αλατοζύμη αλλά και αυτά με την συνταγή της Λαμπρούκας.Το στεφάνι που έφτιαξες θα το προτιμούσα στολισμένο με το δεντράκι που έκανες.

Χρύσα και Σοφάκι και του χρόνου να είσαστε καλά να ξαναστολίσετε με Υγεία,υπέροχα τα δέντρα σας.

Ειρήνη σούπερ το χρώμα που πήρες είναι το αγαπημένο μου και επίσης μεγειά τα ρουχαλάκια και το αξεσουάρ που πήρες για την μικρούλα φίλη σας.

Διαφημίσεις

Θέλω να σας μιλήσω και για κάτι άλλο, που έχω στο μυαλό μου εδώ και 2 μέρες.

Ακούσατε φαντάζομαι, για το 13χρονο αγγελουδάκι, που πέθανε όταν η μανούλα του έβαλε το μαγκάλι στο σπίτι για να το ζεστάνει.... :(:(

Ακουγα, από τα κανάλια, τις τελευταίες 2 μέρες {από την επομενη του χαμού του παιδιού}, διάφορους {μικρούς και μεγάλους} που έλεγαν πως δεν γνώριζαν για το πόσο "άσχημα" ήταν τα πράγματα στο σπίτι της μικρής. Πως η μανούλα, έντυνε όμορφα την μικρούλα, η μανούλα δεν ζητούσε βοήθεια και η μικρούλα δεν έδινε "δικαίωμα" να καταλάβουν ούτε στο σχολείο, ούτε φίλες της, σε τι δύσκολη κατάσταση ήταν, οικονομικά.

Θα ήθελα λοιπόν να πω 2 πράγματα και συγνώμη που σας πρήζω αλλά θέλω να τα βγάλω από μέσα μου, με τρώνε.

Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια!

Δεν είναι κακό! Δεν είναι ντροπή! Ειναι ανθρώπινο! Άκουσα μία γειτόνισσα να λέει πως αν ήξερε, όλο και κάπου θα έβρισκαν μία σόμπα. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια και δεν το σκέφτομαι αυτό καν. Αλλά, αν ζητήσεις βοήθεια θα έχεις μία, μπορεί και περισσότερες, αλλά έστω μία, ευκαιρία να λάβεις βοήθεια. Ζήτα βοήθεια!

Βοηθείστε όσο μπορείτε και όποιον μπορείτε.

Δεν χρειάζεται να βγείτε πολύ από το πρόγραμμά σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι γιγάντιο. Αυτό που μπορείτε. Το μπλουζάκι, το 2ευρω, τα μακαρόνια.... οπως μπορείτε. Βοηθείστε.

Σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε.

777885dugw57gt25.gif

Κατά τα άλλα σήμερα αφού γύρισα από το σχολείο,καθάρισα το τζάκι, έστρωσα τα ριχτάρια,έβαλα όλες τις γλάστρες στην θέση τους και έπλυνα τα μπαλκόνια πίσω και μπρος και έκανα και τα τζάμια.Περιττό να σας πώ ότι έγινα κασάτι αλλά είχαν γίνει χάλια από τον αέρα.Αέρισα το σπίτι.Εβαλα τα μαξιλάρια του μπαλκονιού να πλυθούν και τα άπλωσα.Εφτιαξα σουπιές με σπανάκι και πατατομπουρεκάκια.Φάγαμε έβαλα το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων να χοροπηδούν και κάθισα να φτιάξω ένα ακόμα κασκολάκι.

Ειρήνη σούπερ το χρώμα που πήρες είναι το αγαπημένο μου και επίσης μεγειά τα ρουχαλάκια και το αξεσουάρ που πήρες για την μικρούλα φίλη σας.

Σουπιές με σπανάκι.... πατατομπουρεκάκια?

Τι μου κανεις βρε Νάσια μου.. και πεινάω!

http://www.talcmag.gr/giami-giami/choco-tart/

Τάρτα Σοκολάτα χωρίς ψήσιμο

Ορίστε... ορίστε... πόσο να κρατηθώ και με σένα? :twisted:

Η ζυγαριά μου δε... στενάζει! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Εδω ειμαι κι εγω, καλησπέρα κοριτσια,

κατ αρχην να πω για τα στολιδια με τη ζυμη της Λαμπρουκας, ηταν τελεια,μπραβο, καιτου χρονου.Εκανα κι εγω την δια ζυμη,αλλα τα εψησα, δεν μπορουσαν να περιμενουν τα παιδια και τα εβαλα φουρνο, βγηκαν καταπληκτικα.

Περαστικα στον πονοδοντοτης Αφροδίτης και συλληπητηρια στις κοπέλες που εχασαν καποιον δικό τους.

Margio και Χρυσα, υπέροχα τα σπιτια σας, ειδικα την ροζ κουρτινα την λατρεψα.

Χρυσα πολυ ζεστο το σπιτι σας, μπραβο για την διακοσμηση!

Νασια, και τα δικα μου μπαλκονια χαλια ειναι, αλλα το σκεφτομαι με τετοιο ψοφο να βγω να τα κανω, απορω πως αντεξες!

Εγω παλι σημερα, αφου εκανα αρκετες δουλειες στο σπιτάκι μας,πηρα το παιδι αποτο σχολειο και γυρισαμε σπιτακι μας. Ειχα παει την μικρη στη μαμα μου γιατι που να την επαιρνα κι αυτην να παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο, μεσα στο κρυο.

Και το απογευμα ειχαμε και γηπεδο,οποτε την κρατησε εκει να κοιμηθουν παρεούλα.

Γυρισαμε απο το γηπεδο και αφου τα πηρα κρανιο με τον κουνιαδο μου γιατι ηθελε να του δωσω το αμαξι μου να παρακολουθησει μια γκομενα( και ειχε πιει μια νταμιτζανα κρασι), εφτιαξα ενα καφε να στανιαρω.Ακους εκει θρασος ρε παιδια, να το ζηταει με υφος και επιμονα.Αφηστε, το παιδι ειναι περιπτωση μιλαμε.

Τελος παντων, αφου ταισα τα κουκλακια μου στριφτοπιτα απο τη μαμα μου επαιξαν λιγο και τωρα ο μεγαλος κοιμηθηκε στον καναπε του σαλονιου και η μικρη βλεπει Βουγιουκλακη.

Εγω θελω να βγαλω λιγο φρυδι, να φτιαχτω και λιγο για να ανεβω ...Εβαλα και μια ωραια ρομπιτσα, απο τον γαμο μου ειχα να τη βαλω, απορω τοσα χρονια γιτι δεν την εβαζα.Μη φανταστειτε τιποτα σατεν και σεξουλιαρικα, μια απλη ροζ ρομπιτσα πολυ κομψη!

Θελω και να φτιαξω το προγραμμα της αυριανης μερας, να δω τι θα κανω απο δουλειες, φαγητο δεν ξερω ακομα, και αν πληρωθει ο αντρας μου να πληρωσω και τιποτις.

Σας φιλω προσωρινα.

4U τι του κάνεις όταν έχει έντονο βήχα???? Περαστικά σας!

Εμένα η μεγάλη έχει συνεχόμενο ξερόβηχα τις τελευταίες μέρες....χωρίς μύξα, χωρίς φλέμα....με βίξ την έχω και με ζεστά αλλά την ξαναπιάνει..

Mamavasia ποσο ειναι η κορη σου?

Εγω για τον ξεροβηχα τους εκανα μασκουλες με αερολιν, και μετα απο 2 ημερες ηταν οκ.

Η αλλιως σιροπι sinecod, ειναι κια για παιδακια ανω των 4.

Περαστικα σας.

Διαφημίσεις

Mamavasia ποσο ειναι η κορη σου?

Εγω για τον ξεροβηχα τους εκανα μασκουλες με αερολιν, και μετα απο 2 ημερες ηταν οκ.

Η αλλιως σιροπι sinecod, ειναι κια για παιδακια ανω των 4.

Περαστικα σας.

Η μεγάλη είναι 7,5 .....της έκανα μάσκα και δεν σταμάτησε! αύριο έχουμε γιατρό....εμένα την πιάνει με την πολύ υγρασία τέτοιος ξερόβηχας...το σινεκοντ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ! θα ρωτήσω γιατρό!

Η μεγάλη είναι 7,5 .....της έκανα μάσκα και δεν σταμάτησε! αύριο έχουμε γιατρό....εμένα την πιάνει με την πολύ υγρασία τέτοιος ξερόβηχας...το σινεκοντ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ! θα ρωτήσω γιατρό!

Ναι Βασια μου ,να ρωτησεις...Εγω που ειχα ρωτησει το γιατρο,δυο τινα συμβαινουν ,η ο ξεροβηχας ειναι από σπαστικη βροχιτιδα οπότε ναι,κανει καλό το αερολίν(εαν οχι απλώς ερεθιζει περισσότερο το λαιμο) η από ερεθισμό του λαιμου ,που στα δυσκολα βοηθαει η κορτιζονη.Εαν συνυπάρχει και αλεργια βοηθουν και τα αντισταμινικα.Επίσης στα παιδια που κανουν ευκολα βροχιτιδες στο πρωτο σταδιο δεν κοβουμε το βηχα γιατι ο βηχας βοηθα στο να μην συσσωρευτουν φλέγματα.

Το σινεκοντ ειναι ιδιαιτερα επικύνδινο για τα παιδια ,δεν μαλακωνει απλώς στο λαιμό αλλα δρα στο νευρικο συστημα.Οχι πάνω από μια φορα και μαλιστα στα δυσκολα μου ειχε πει.

Συγγνωμη που τα εγραψα αλλα χτυπησες ευαισθητο σημειο,ο βηχας ειναι ειδικότητά μας!:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σουπιές με σπανάκι.... πατατομπουρεκάκια?

Τι μου κανεις βρε Νάσια μου.. και πεινάω!

Ορίστε... ορίστε... πόσο να κρατηθώ και με σένα? :twisted:

Η ζυγαριά μου δε... στενάζει! :mrgreen::mrgreen:

Mα ειλικρινά υπάρχει δευτερόλεπτο που ΔΕΝ πεινάς? :tongue:

Μιαμ μιαμ σουπιές με σπανάκι ειναι και δικό μου αγαπημένο αλλά κανείς άλλος δεν το τρώει εδώ μέσα...:rolleyes:

Να μην κρατηθείς γιορτές έρχονται... σε κανα μήνα το ράβουμε σιγά σιγά :wink:

Να σας πω και ένα ευχάριστο... λειτούργησε το κινητό... ενα καλό καθάρισμα στην υποδοχή και όλα καλά :D ... έχει ήδη φορτίσει.

Το καπέλο στην καμινάδα μας οκ επίσης. Επιτέλους τοποθετήθηκε! :D

Ο γιος είναι καλύτερα με το βήχα, αλλά αύριο θα κάτσουμε παρεάκι ;)

Σας ευχαριστω πολύ για τα καλά σας λόγια,ελπίζω ολες μας να εχουμε ομορφες γιορτες με αγαπη στα σπίτια μας και χωρις δυσαρεστα γεγονότα..

Πήγα το μικρο καρατε ,επιστρεψαμε και κατεβηκα να βοηθησω την πεθερα μου που εκανε κολοκυθόπιττα.Φαγαμε ,καναμε τα μπάνια μας και αφου κοιμηθηκε ο μικρος χαλαρωνουμε.

Τελικα δεν εκανα τις δουλίτσες που υπολόγιζα και πρεπει να κανω ολο το σπίτι αυριο και να κανω και τη δική μου κολοκυθόπιττα.

Καληνυχτα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...