Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημενες μου, λατρεμένες μου καλησπέρα!

Σήμερα είχα μία σούπερ τρεχάτη αλλά όμορφη μέρα! Πόσα κάνουμε σε μερικές μόνο ώρες...:rolleyes:

Λοιπόν, παρά το απίστευτο κρύο {σήμερα κρύωνα περισσότερο απο χθες!}, ντύθηκα, βάφτηκα, "μοντελάκι" :mrgreen:. Έβαλα ένα υπέροχο, καρό, σε γκρι αποχρώσεις, κολάν, γκρι φανελάκι και μαύρο πουλοβεράκι. Εννοείται γαλοτσούλες {γιατί έριχνε χιονόνερο} και χοντρό, μαύρο μπουφανάκι. Ήθελα τα κέφια μου ανεβασμένα. ;)

Πήγα το φιογκάκι μου στο σχολείο και βουρ με το αμάξι για εξωτερικές δουλειές.

ΚΕΠ, οπου επιτέλους μου έδωσαν τα πιστοποιητικά που είχα ζητήσει

Μετά στο River West, για το δώρο της μικρής, της φίλης μου, για το Σαββατιάτικο πάρτυ που σας έλεγα!

Η κουκλίτσα μου, τα τελευταία χρόνια, με το που θα μπούμε και θα της δώσουμε το δώρο της {της παίρνω στάνταρ μία μπλούζα και ανάλογα ή "κόσμημα" ή φουλάρι ή κάτι "συνοδευτικό"}, πάει αμέσως στο δωμάτιό της και το φοράει!!!!!!!!!!! Και πάντα, κάνει τα γεννέθλιά της με το δώρο μας! Η μαμά της {η φίλη μου}, μου λέει πως περιμένει πως και πως να πάμε, κάθε φορά, για να δει τι θα φορέσει! :lol::lol::lol::lol:

Οπότε, διαλέγω πολύ προσεκτικά, για να είναι κουκλίτσα την μέρα του πάρτυ της! :mrgreen:

Φέτος της πήραμε αυτό το πουλοβεράκι:

hmprod_zpsa974b6be.jpg

Και ένα υπέροχο μπιζουδάκι, της ηλικίας της, για να το συνδυάσει:

Love-18kt-White-Gold-Chain-Necklace_zps50f65ae1.jpg

Ελπίζω να της αρέσουν, εγώ τα λάτρεψα! :D

Στο ισόγειο του River, έχουν και φέτος το μπαζάρ βιβλίων, από 1?. Και φέτος είχαν υπέροχα πράγματα! Αγόρασα ένα βιβλίο για το φιογκάκι, με παραμύθια με μάγους, νεράιδες και ξωτικά, που λατρεύει!! Ηδη ενθουσιάστηκε!!!

b92469_zpse7f887da.jpg

Και βρήκα και το δώρο της δασκάλας του!!! Γιούπι!

Είναι ένα υπέροχο λεύκωμα, μία εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών από όλο τον κόσμο.. τοποθεσίες, πρόσωπα.. τα πάντα. Εκπληκτικό και το πήρα μόνο 10?! Τόσο φτηνά το είχαν. Μαζί με κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου, θα έχω ολοκληρώσει το δώρο της.

182936_zps3737fcfe.jpg

Μετά, πήγα σε ένα μαγαζί με υλικά της δουλειάς μου και αγόρασα διάφορα στρασάκια, τρουκς νυχιών και αυτοκόλλητα για τις γιορτές. Πήρα τόσο όμορφα πραγματάκια, ελπίζω να αρέσουν και στα κορίτσια μου.

Επέστρεψα σπίτι, άφησα τα πράγματα και ξαναβγήκα. Πήγα για ψωμάκι και σούπερ.

Με το που μπήκα, με πήρε μία φίλη μου να πάω για καφέ. Μωρέ δεν πάω, λέω και... έφυγα! :mrgreen: Εκατσα λίγο, ούτε 1 ωρίτσα αλλά ήταν τέλεια. Μου είχε ανάψει και το δεντράκι, εννοείται :mrgreen:, ήπιαμε καφεδάκι, τα είπαμε και επέστρεψα φουριόζα σπιτάκι.

Επρεπε να πάω και Πειραιά αλλά αύριο έχω άλλα στο πρωϊνό οπότε είπα να κάνω τηλεφωνική παραγγελία, στη shellac, για 2 ημιμόνιμα που ήθελα. Και μου τα έφεραν πολύ σύντομα!

Δειτε το καινούργιο χρώμα που πήρα:

masquerade_zps55f80f5c.jpg

Δεν είναι όνειρο, για το χειμώνα???

Τελείωσα και μ' αυτό, αγόρασα και 1 base της shellac και είμαι έτοιμη για τις γιορτές.

Είχα 1 ωρίτσα για να ετοιμάσω το σπίτι, οπότε φούλαρα και άπλωσα ένα πλυντήριο, μάζεψα την κουζίνα, μάζεψα κάτι απλωμένα και γενικά συμμάζεψα. Ολα εντάξει. Τώρα διαβάζουμε ήδη.

Σας φιλώ γλυκά και επανέρχομαι

{σας τρέλανα ε? Ελπίζω να σας έκανα να χαμογελάσατε! :-D}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ Βασια!

Πολύ ομορφα τα στολίδια σου,και του χρονου !

Η μια δοση της Λαμπρουκας βγαζει τοσα κομματια η παραπάνω?Λεω να τα φτιαξω μες το σκ ,εαν προλάβω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επεισόδιο γκαντεμιάς 354! :)

Τον πήρα από το σχολείο με τρελό βήχα! Πήραμε τα μέτρα μας.... όμοιο και αναμένουμε.

Ο τζακάς είναι ακόμα στο "δρόμο" και δεν θα μπορέσω να δω καν τι δουλειά έκανε αφού δεν μπορώ να ανεβάσω το παιδί ταράτσα και με τόσο κρύο στη φάση που είναι... καλό ε?

Χρύσα μπράβο κοριτσάκι μου και του χρόνου! όλα πανέμορφα!

Βάσια τέλεια όλα τα στολίδια σας!

Σκεφτόμουν το μεσημέρι να σας βγάλω φωτογραφίες απο τα δικά μας αλλά φοβάμαι να πιάσω τη φωτογραφική ..... θα είναι χαλασμένη και αυτή ;)

αμάν βρε κορίτσι!Περαστικα του γιοκα σου ,ελπίζω να περασει ανωδυνα!

Περιμενουμε φωτό η τελοσπάντων τα αποτελέσματα της δοκιμης:tongue:

Σε ευχαριστω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημενες μου, λατρεμένες μου καλησπέρα!

Σήμερα είχα μία σούπερ τρεχάτη αλλά όμορφη μέρα! Πόσα κάνουμε σε μερικές μόνο ώρες...:rolleyes:

Λοιπόν, παρά το απίστευτο κρύο {σήμερα κρύωνα περισσότερο απο χθες!}, ντύθηκα, βάφτηκα, "μοντελάκι" :mrgreen:. Έβαλα ένα υπέροχο, καρό, σε γκρι αποχρώσεις, κολάν, γκρι φανελάκι και μαύρο πουλοβεράκι. Εννοείται γαλοτσούλες {γιατί έριχνε χιονόνερο} και χοντρό, μαύρο μπουφανάκι. Ήθελα τα κέφια μου ανεβασμένα. ;)

Πήγα το φιογκάκι μου στο σχολείο και βουρ με το αμάξι για εξωτερικές δουλειές.

ΚΕΠ, οπου επιτέλους μου έδωσαν τα πιστοποιητικά που είχα ζητήσει

Μετά στο River West, για το δώρο της μικρής, της φίλης μου, για το Σαββατιάτικο πάρτυ που σας έλεγα!

Η κουκλίτσα μου, τα τελευταία χρόνια, με το που θα μπούμε και θα της δώσουμε το δώρο της {της παίρνω στάνταρ μία μπλούζα και ανάλογα ή "κόσμημα" ή φουλάρι ή κάτι "συνοδευτικό"}, πάει αμέσως στο δωμάτιό της και το φοράει!!!!!!!!!!! Και πάντα, κάνει τα γεννέθλιά της με το δώρο μας! Η μαμά της {η φίλη μου}, μου λέει πως περιμένει πως και πως να πάμε, κάθε φορά, για να δει τι θα φορέσει! :lol::lol::lol::lol:

Οπότε, διαλέγω πολύ προσεκτικά, για να είναι κουκλίτσα την μέρα του πάρτυ της! :mrgreen:

Φέτος της πήραμε αυτό το πουλοβεράκι:

hmprod_zpsa974b6be.jpg

Και ένα υπέροχο μπιζουδάκι, της ηλικίας της, για να το συνδυάσει:

Love-18kt-White-Gold-Chain-Necklace_zps50f65ae1.jpg

Ελπίζω να της αρέσουν, εγώ τα λάτρεψα! :D

Στο ισόγειο του River, έχουν και φέτος το μπαζάρ βιβλίων, από 1?. Και φέτος είχαν υπέροχα πράγματα! Αγόρασα ένα βιβλίο για το φιογκάκι, με παραμύθια με μάγους, νεράιδες και ξωτικά, που λατρεύει!! Ηδη ενθουσιάστηκε!!!

b92469_zpse7f887da.jpg

Και βρήκα και το δώρο της δασκάλας του!!! Γιούπι!

Είναι ένα υπέροχο λεύκωμα, μία εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών από όλο τον κόσμο.. τοποθεσίες, πρόσωπα.. τα πάντα. Εκπληκτικό και το πήρα μόνο 10?! Τόσο φτηνά το είχαν. Μαζί με κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου, θα έχω ολοκληρώσει το δώρο της.

182936_zps3737fcfe.jpg

Μετά, πήγα σε ένα μαγαζί με υλικά της δουλειάς μου και αγόρασα διάφορα στρασάκια, τρουκς νυχιών και αυτοκόλλητα για τις γιορτές. Πήρα τόσο όμορφα πραγματάκια, ελπίζω να αρέσουν και στα κορίτσια μου.

Επέστρεψα σπίτι, άφησα τα πράγματα και ξαναβγήκα. Πήγα για ψωμάκι και σούπερ.

Με το που μπήκα, με πήρε μία φίλη μου να πάω για καφέ. Μωρέ δεν πάω, λέω και... έφυγα! :mrgreen: Εκατσα λίγο, ούτε 1 ωρίτσα αλλά ήταν τέλεια. Μου είχε ανάψει και το δεντράκι, εννοείται :mrgreen:, ήπιαμε καφεδάκι, τα είπαμε και επέστρεψα φουριόζα σπιτάκι.

Επρεπε να πάω και Πειραιά αλλά αύριο έχω άλλα στο πρωϊνό οπότε είπα να κάνω τηλεφωνική παραγγελία, στη shellac, για 2 ημιμόνιμα που ήθελα. Και μου τα έφεραν πολύ σύντομα!

Δειτε το καινούργιο χρώμα που πήρα:

masquerade_zps55f80f5c.jpg

Δεν είναι όνειρο, για το χειμώνα???

Τελείωσα και μ' αυτό, αγόρασα και 1 base της shellac και είμαι έτοιμη για τις γιορτές.

Είχα 1 ωρίτσα για να ετοιμάσω το σπίτι, οπότε φούλαρα και άπλωσα ένα πλυντήριο, μάζεψα την κουζίνα, μάζεψα κάτι απλωμένα και γενικά συμμάζεψα. Ολα εντάξει. Τώρα διαβάζουμε ήδη.

Σας φιλώ γλυκά και επανέρχομαι

Με γεια Ειρηνη μου,ολα πολύ ομορφα και η μπλουζα της μικρης υπέροχη!

Και εμεις εχουμε πάρτυ το Σαββατο το απόγευμα αλλα ακομη δεν εχω αγορασει δωρο.

Το βερνικι ειναι τουλάχιστον τελειο ,το εγραψα και στο face.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια!

Βούλα, καλή επιτυχία στην αδερφή σου σήμερα!

Γιώτα, χαλαρά όσο γίνεται, να περάσει η δύσκολη περίοδος.

Σοφία και Rav, συλλυπητήρια για τους δικούς σας ανθρώπους που έφυγαν.

Πιτσάκι, δεντράκι μικρό έχει στο Πράκτικερ με 5 ευρώ!

Αφροδίτη, περαστικά με το δόντι. Η αναμονή σε ιατρείο είναι πολύ εκνευριστικό πράγμα!

Χρύσα, και του χρόνου! Πολύ όμορφα όλα! Σε βρίσκω πολύ γενναία, πάντως! Τη φωτό με το τζάκι και τα δύο υπέροχα παράθυρα δίπλα, το σκέφτηκες καλά πριν την ποστάρεις :tongue:;

Βάσιαααα, είναι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-α!!!

Σήμερα το μικράκι μου, μου έφερε καλα νέα.. {από χθες αλλά σήμερα τους τα έδωσε} πήγε πολύ καλά σε διαγωνίσματ.

Τους έβαλε απροειδοποίητο διαγώνισμα στην ιστορία και τα θρησκευτικά και έφερε Α με τόνο. Φατσόνι μου... ήταν πολύ περήφανος! :P:p

Μπράβο στο φιογκάκι! Ειρήνη, είναι η συγκεκριμένη δασκάλα κάπως απαιτητική ή έτσι κάνουν όλοι; Τόσα διαγωνίσματα και απροειδοποίητα τεστ πια; Δευτεροβάθμια μου θυμίζει.

Χτες ήρθαν οι γονείς μου ήπιαμε καφεδάκι, ποιο πολύ με τον πατέρα μου , την μητέρα μου την είχε πάρει εργολαβία η μικρή στο δωμάτιο κ παίζανε βασίλισσες α ναι έχει ένα κουτί μεγάλο με 7-8 στέμματα η μικρή κ όποιος έρχεται τον βάζει κ τα φοράει , φοράει κ εκείνη ένα κ το φουστάνι βασίλισσας για να παίξουνε κάστρο :rolleyes:

Α, εντάξει! Δεν είμαστε οι μόνοι βασιλικοί δλδ :rolleyes:! Έχει και το δικό σας φουστάνι τούλι; Γιατί εμάς το look πριγκίπισσα περιλαμβάνει αστραφτερό στέμμα, τούλινο φουστάνι με ασημί πουά, από μέσα (να φαίνονται) ρούχα σπιτιού ή πυτζάμες κι από κάτω παντόφλα μάλλινο μποτάκι :rolleyes::tongue:. Α και σκήπτρο-μαγικό ραβδί στο χέρι! Εεεεεεε;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Επεισόδιο γκαντεμιάς 354! :)

Τον πήρα από το σχολείο με τρελό βήχα! Πήραμε τα μέτρα μας.... όμοιο και αναμένουμε.

Ο τζακάς είναι ακόμα στο "δρόμο" και δεν θα μπορέσω να δω καν τι δουλειά έκανε αφού δεν μπορώ να ανεβάσω το παιδί ταράτσα και με τόσο κρύο στη φάση που είναι... καλό ε?

Περαστικά και... άσε τη φωτογραφική κάτω! :lol:

Φουλ μέρα! :D

Όλα υπέροχα!

Το δώρο για τη δασκάλα πολύ έξυπνη ιδέα και σούπερ αγορά!

Σε ευχαριστώ Βασια!

Η μια δοση της Λαμπρουκας βγαζει τοσα κομματια η παραπάνω?Λεω να τα φτιαξω μες το σκ ,εαν προλάβω.

Χρύσα, εμένα η μία δόση μου έβγαλε περίπου 40 κομμάτια.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

εδω και γω, επιτέλους πέρασε η δύσκολή μου μέρα στο σχολείο - πολλές ώρες συν υπηρεσία...είχαμε κ μεις τζακά σήμερα, θα κάνει κάτι μετατροπές στο τζάκι να μπορούμε να το ανάβουμε κάποιες φορές γιατί μέχρι τώρα ψιλοκάπνιζε...αλλά ρε παιδί μου κακό πράγμα οι μάστορες στο σπίτι, εννοείται μπήκαν με τα παπούτσια - ευτυχώς είχαμε σηκώσει τα χαλιά - οπότε με το που γύρισα απ τη δουλειά, δεν μου έφτανε το 6ωρο που είχα έπιασα τη σφουγγαρίστρα...είχε κάνει κ ο άντρας μου ενα σφουγγάρισμα αλλά χρειαζόταν και ένα "γυναικείο σφουγγάρισμα"....οπότε σφουγγάρισα όλο το σπίτι δις και ηρέμησα...

Ειρήνη μου πολύ όμορφα τα δώρα σου, Χρύσα πανέμορφος και ο στολισμός σου και το σπίτι σου!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σε ευχαριστώ Βασια!

Βγάζει αυτά τα κομμάτια και μου έχει μείνει ακόμα μια ποσότητα για άλλα 10 στολίδια...τα θεωρώ αρκετά...αλλά αν θες να δώσεις δώρα τότε κάνε παραπάνω! Εγώ πήρα και σχέδια απο πλαστελίνες κοριτσιών και έπαιξα!

4U τι του κάνεις όταν έχει έντονο βήχα???? Περαστικά σας!

Εμένα η μεγάλη έχει συνεχόμενο ξερόβηχα τις τελευταίες μέρες....χωρίς μύξα, χωρίς φλέμα....με βίξ την έχω και με ζεστά αλλά την ξαναπιάνει..

Διαφημίσεις

Στα δικά μου:

Εχθές, αφού έκανα τα απαραίτητα από δουλειές συν κάποιες ανακατατάξεις στις ντουλάπες μας (*άσχετο, αλλά, ρε κορίτσια, πραγματικά, θέλω να σας βάλω φωτό από τη ντουλάπα του Θ. Πήγα χθες να βάλω τα σιδερωμένα του και γέλαγα μόνη μου! Δεν έβλεπα απ' τη μαυρίλα, ειλικρινά!), έφερα τα Χριστουγεννιάτικα από την αποθήκη!!! :D

Η μικρή λύσσαξε! Εννοείται ότι στόλισε το δικό της δέντρο! Η επιτομή της συμμετρίας και του καλού γούστου είναι :mrgreen:!

Εγώ καταπιάστηκα με τα φωτάκια κι έκανα διάφορες δοκιμές, να δω τι θα κάνω. Θυμήθηκα και τι έχω γενικά από στολίδια και σήμερα λέω να κάνω την αρχή να στολίσω το σπίτι και να τελειώσω με τις αλχημείες στα φωτάκια και αύριο, καλώς εχόντων, να στολίσω τα κλαδιά μου. :D

Αυτά, μεταξύ των καθημερινών που πρέπει να γίνουν και μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για κούρεμα της Δ. Για να δούμε!

Καλό απόγευμα σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γεια σας κοριτσακια,

Βασια πολυ ωραια τα στολιδια σας εγω ειχα κανει περσι την αλατοζυμη κι ελεγα να μην κανω φετος αλλα αυτα τα κατασπρα της Λαμπρουκας πολυ τα ζηλεψα.

Χρυσα πολυ ωραιος ο στολισμος σας και του χρονου!Μου αρεσαν παρα πολυ οι φιγουρες της φατνης στο μπουφε,τελειες!

Συλληπητηρια στα κοριτσια που εχασαν τους δικους τους ανθρωπους:(,να ειστε καλα να τους θυμαστε.

Ειρηνη πολυ ωραιο το δωρο σας σιγουρα η μικρη θα ξετρελαθει τα κοριτσακια χαιρονται πολυ με τα μπιχλιμπιδια εμενα η μικρη μου χθες πηγε με το μπαμπα της να αλλαξουν ενα φορεμα και διαλεξε ενα μονο και μονο επειδη ειχε και κολιε καρδουλα.

Και το χρωμα της οζας τελειο,πολυ γιορτινο.

Μετα τη Χρυσα τολμω κι εγω να βαλω μια φωτο αφιερωμενη εξαιρετικα στη μανουλα μας:mrgreen:

CAM00185.jpg

το δεντρακι στο παιδικοCAM00187.jpgστολισμενο απο τις κορες χωρις καμια παρεμβαση:rolleyes:

και το παραθυρο της κουζινας

CAM00192.jpg

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ξεχωρισα κατι ρουχα του για τον ανηψουλη μου, και κατι παιχνιδια για ενα αλλο παιδακι που οι γονεις δεν εχουν τη δυνατοτητα να του παρουν.

Μπράβο σου, κορίτσι μου!

Γεια σας κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμενα ηρθαν οι δικοι μου απο το χωριο και ηρθαν για καφεδακι να τους δω λιγακι,αυριο μπαινει η αδελφη μου χειρουργειο γι'αυτο ανεβηκαν...

Ο μικρος καταχαρηκε που τους ειδε!!!

Πριν λιγο επεσε για υπνο,ετοιμασα μια μαρουλοσαλατα και φαγαμε με τον αντρα μου και τωρα χαλαρωνουμε!

Γιατί καρδούλα μου? Ολα εντάξει με την αδερφούλα σου?

ευχαριστω για τις συμβουλες για την μικρη μου, ηδη σημερα ηταν πολυ καλυτερη (σχετικα παντα) κ ειχαμε κ πιο ευκολο βραδυνο υπνο. εμεις καλυτερα με την γαστρεντεριτιδα, για να δουμε θα κρατησει??? ευχαριστω κ για τα περαστηκα.

απο δουλειες εκανα διαφορα κ επανεφερα το σπιτι σε μια καλη κατασταση μονο το πατωμα ειναι γεματο γυψους γιατι αλλαξαμε τον γυψο (χαλαρωσε ο αλλος) κ τωρα ο φρεσκος, μεχρι να στεγωνσει τελειως, αφηνει τα ιχνη του παντου!

α εκανα κ ενα πλανο στο μυαλο μου (παντα) για να οργανωσω το σπιτι που η κατασταση δεν ειναι κ πολυ καλη. θα αρχισω να κανω ενα ντουλαπακι η ενα συρταρακι σιγα σιγα, καποια στιγμη θα τελειωσω.

Γιωτάκι μου, πως είστε βρε κορίτσι?

Γαστρεντερίτιδα.... :roll:

Μπράβο! Πολύ μου άρεσε, που έκανες πλάνο στο μυαλό σου!

χ

Μου έφερε κ λαχανοντολμάδες κ γιουβαρλάκια η μανούλα που έκανε χθες το πρωί οπότε μαγείρεμα γιοκ!

... λαχανοντολμάδες....? Η μανούλα σου, θα ήθελε κι άλλο παιδάκι? :mrgreen:

Καλημέρα κοριτσάκια περιεργη μερα η σημερινη εφυγε ο θειος μου χτες το βράδυ,,,αισθανομαι περιεργα αλλα ηρέμησε ...

Εφυγε τελικά............... :(

Καλημέρα στην παρέα! Ημέρα τρελής φασίνας για εμένα 1ον γιατί χρειάζεται και 2ον επειδή το χω ανάγκη... Βλέπετε έχασα κι εγώ έναν θείο μου προχθές, ετών 45... Μαχητής εκ γεννητής, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί... Συλλυπητήρια Σοφία...

........... κι άλλο ρε γμτ... :(

Καλό παράδεισο, και στους δύο..:(

Ήταν μέτρια. Πετύχαμε ωραία θεατρικά αλλά στα εργαστήρια, panic! O Έλληνας στο μεγαλείο του!

Έσπρωχναν οι γονείς τα παιδάκια στους πάγκους, ποιος θα πρωτοπιάσει την κόλλα και τα υλικά κατασκευών....ένα χάλι.

Θα έπρεπε να είχαν οργανώσει δωματιάκι και να μπαίνουν τα παιδάκια μέσα ανά δεκάδες για παράδειγμα, χωρίς γονείς!

Αχ ρε γμτ... αχ... μυαλά που έχουν μερικοί άνθρωποι... :roll::roll:

Έχω τα νεύρα μου λόγω του δοντιού. Υποτροπίασε ξανά και έχει μάλλον πάλι φλεγμονή. Πήγα εχθές το απόγευμα για αλλαγή και το βράδυ μετά τις 12.00 τρελλάθηκα στον πόνο πάλι. Mesulid και ξανά σήμερα το απόγευμα στον γιατρό. Η μέση ώρα αναμονή στο ιατρείο είναι 1 ώρα και '15 λεπτά και έχει τύχει να περιμένω και 2 ώρες.....τρομερό χάσιμο χρόνου όταν ακόμη και τα '10 λεπτά τα χρειάζομαι λόγω φορτωμένου προγράμματος

Πάλι το παλιό-δοντο? :?

Πανέμορφο! Και του χρόνου να είστε καλά!

Δεν πειράζει για τα λουλούδια, εγώ κάθε μέρα το βρίσκω διαφορετικό, μετακινούν τα πάντα!

Έχουν άλλο μάτι τα παιδιά, καλλιτεχνικό!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Και μας, κάθε μέρα βλέπω και κάτι διαφορετικό! :mrgreen:

Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Εδώ είμαι κι εγώ... Έλιωσα σήμερα!

Ας τα πάρω απ την αρχή, ούτε θυμάμαι τι σας έγραψα και τι όχι

-Άφησα τη μικρή στο σχολικό και σκούπισα την αυλή και τις σκάλες που με τον τρελο-αέρα είχαν γεμίσει φύλλα. 3 φαράσια μάζεψα!

-Έβαλα τα ριχτάρια και τις μαξιλαροθήκες του καναπέ να πλυθούν και να στεγνώσουν (2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια δηλαδή - κρατήστε λογαριασμό-)

-Μάζεψα τα παιχνίδια απ το σαλόνι και τα έριξα στο κουτί τους.

-Αέρισα τα δωμάτια και σκεπάσματα-μαξιλάρια.

-Μάζεψα τα σεντόνια απ τον ξενώνα και έφτιαξα πάλι τον καναπέ - κρεβάτι.

-Ξεσκόνισα καλά και πέρασα και με πανάκι με μαλακτικό.

-Άλλαξα τα σεμεδάκια (ανύπαντρη ακόμα πήγα σε μαγαζί και ζήτησα τραπεζομάντηλα για την κρεβατοκάμαρα... Έκανε ένα γέλιο ο πωλητής αχαχαχαχαχαχα)

-Έβαλα ένα πλυντήριο τα σεμεδάκια από κρεβατοκάμαρα και σαλόνι

-Σκούπισα- σφουγγάρισα

-Καθάρισα τα μπάνια καλά και έβαλα τις πετσέτες στα άπλυτα.

-Έβαλα ένα πλυντήριο με την κουρτίνα του μπάνιου και το πατάκι της μπανιέρας και τα έβαλα στη θέση τους.

-Έβαλα καινούργιες πετσέτες στα μπάνια.

-Τίναξα όλα τα πατάκια και τα έβαλα στο πλυντήριο (να δω πότε θα βγάλει χέρι το πλυντήριο να με μουντζώσει).

-Καθάρισα το τζάκι και λαμποκόπησε το τζάμι του.

-Έβαλα τα πατάκια στο στεγνωτήριο και έβαλα μια πλύση στο καυτό να πλυθεί το πλυντήριο.

-Έπλυνα το σπανάκι, έφτιαξα εξαιρετικό σπανακόρυζο και έψησα ψαροκροκέτες για τη μικρή.

-Επέστρεψε το παιδί απ το σχολείο, την άλλαξα και της έβαλα να φάει.

-Πήγα τα σκουπίδια στον κάδο.

-Μόλις τελείωσε η πλύση αυτή έβαλα ένα sleeping bag του συζύγου να πλυθεί γιατί υποψιάζομαι πως η πεθερά μου έχει να το πλύνει 10 χρόνια...

-Άναψα το τζάκι και έκλεισα τα μπατζούρια όπου δεν χρειαζόταν να ξαναβγώ.

-Το άπλωσα και μάζεψα το πάπλωμα που είχα στον αδελφό μου αυτές τις μέρες και το τακτοποίησα στη θήκη του.

-Έβγαλα τα πατάκια απ το στεγνωτήριο και τα έστρωσα.

-Έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα (Κική που να δεις τη δική μου και του ανδρα μου τη ντουλάπα! Βαρύ πένθος εκ γεννετής! )

-Έβαλα να ρημαδοφάω και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλύνει.

-Έβαψα λίγα στολιδάκια και τώρα έβαλα λίγο τον ποπό μου κάτω μέχρι να πάω στο υπόγειο να ανεβάσω τα υπόλοιπα στολίδια.

Όοοοοοοοοοολα αυτά τα έκανα παρέα με τον easy και ΜΟΝΟ χριστουγεννιάτικα!

Υ.Γ. Αλεξένια θα σου πω την άποψή μου... Κάθε χρόνο "φεύγει" ένας νέος άνθρωπος απ την ευρύτερη οικογένειά μου. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, δεν παύεις ποτέ να θρηνείς. Ποτέ. Αλλά η ζωή είναι μικρή και είναι ευτύχημα που έχουμε παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα και το φως. Και τα παιδιά είναι τόσο ευτυχισμένα που είναι κρίμα να τα "μαυρίζουμε" ότι κι αν μας συμβαίνει... Αφού θέλει δέντρο το παιδάκι σου κι εγώ θα έλεγα να του στολίσεις...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τα στολίδια μουυυ!!!!!

Ζύμη της Λαμπρούκας

1425568_10202615155161077_1300568301_n.jpg

Αλατοζύμη

1452324_10202615156521111_254807533_n.jpg

Εχτές τα κορίτσια έβαψαν και άλλα στολίδια και τα πήγαν δώρο στο σχολείο....τα αλατοζυμάρια θέλουν βάψιμο ενώ της Λαμπρούκας θα τα στολίσω και άλλο!

Ονειρο!!! Ειδικά της Λαμπρούκας που λες, δεν έχω λόγια! Μπράβο κορίτσι μου!

Σας βαζω και τις φωτο από τα στολίσματά μας

Το δεντρο μας αναποδα

yd8j.jpg

η πιατελα στο τραπέζι του σαλονιου

0qlc.jpg

η τραπεζαρία μας

x688.jpg

η μια πλευρα στο μπουφε

oiuz.jpg

και η αλλη

http://img30.imageshack.us/img30/17/sq05.JPG

και το τζακι μας.Φετος πήρα τα δυο ελαφακια λλα θελω να προσθεσω καποια πραγματα ακομη και να βαλω και χιονι.Εαν τα καταφερω θα επανελθω με νεα φωτο

1gah.jpg

Ολα υπέροχα Χρύσα μου, γεια στα χέρια σου και στο γούστο σου!

Υ.Γ. Τώρα το τζάκι, να το σχολιάσω γμτ????? :twisted::twisted:

Επεισόδιο γκαντεμιάς 354!

Σκεφτόμουν το μεσημέρι να σας βγάλω φωτογραφίες απο τα δικά μας αλλά φοβάμαι να πιάσω τη φωτογραφική ..... θα είναι χαλασμένη και αυτή

Ωχ.. μου θυμίζεις εμένα.. θυμάσαι? Δεν προλάβαινα τις "φάπες"! Ελπίζω να τελειώσουν οι ατυχίες εδώ!:rolleyes:

Με γεια Ειρηνη μου,ολα πολύ ομορφα και η μπλουζα της μικρης υπέροχη!

Και εμεις εχουμε πάρτυ το Σαββατο το απόγευμα αλλα ακομη δεν εχω αγορασει δωρο.

Το βερνικι ειναι τουλάχιστον τελειο ,το εγραψα και στο face.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Η μικρούλα είναι 15, δεσποινίς δηλαδή και της αρέσει πολύ η μόδα, καταλαβαίνεις! :mrgreen:

Σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στο face. Το εκτιμώ πολυ!

Ευχαριστώ!

Μπράβο στο φιογκάκι! Ειρήνη, είναι η συγκεκριμένη δασκάλα κάπως απαιτητική ή έτσι κάνουν όλοι; Τόσα διαγωνίσματα και απροειδοποίητα τεστ πια; Δευτεροβάθμια μου θυμίζει.

Απ' αυτά που ακούω, γιατί λόγω δουλειάς μπαίνω σε πολλά σπίτια, οι περισσότερες έτσι είναι στην Γ' Δημοτικού. Στο μεταξύ, η δικιά μας είναι πιο "χαλαρή"... του Γ2, τους πιέζει πολύ περισσότερο και τους προχωράει πιο γρήγορα...:roll:

Δεν μπορείς να αφήσεις καθόλου κενά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπει απροειδοποίητο διαγώνισμα αλλά και γιατί στο επόμενο προειδοποιημένο θα έχει "κενά". Κάθε, μα κάθε εβδομάδα έχουμε τουλάχιστον 2. Ενα προειδοποιημένο και ένα απροειδοποίητο...:?

Α, εντάξει! Δεν είμαστε οι μόνοι βασιλικοί δλδ ! Έχει και το δικό σας φουστάνι τούλι; Γιατί εμάς το look πριγκίπισσα περιλαμβάνει αστραφτερό στέμμα, τούλινο φουστάνι με ασημί πουά, από μέσα (να φαίνονται) ρούχα σπιτιού ή πυτζάμες κι από κάτω παντόφλα μάλλινο μποτάκι . Α και σκήπτρο-μαγικό ραβδί στο χέρι! Εεεεεεε;
Τα σέβη μου, στην υψιλοτάτη! :mrgreen::mrgreen:
εδω και γω, επιτέλους πέρασε η δύσκολή μου μέρα στο σχολείο - πολλές ώρες συν υπηρεσία...είχαμε κ μεις τζακά σήμερα, θα κάνει κάτι μετατροπές στο τζάκι να μπορούμε να το ανάβουμε κάποιες φορές γιατί μέχρι τώρα ψιλοκάπνιζε...αλλά ρε παιδί μου κακό πράγμα οι μάστορες στο σπίτι, εννοείται μπήκαν με τα παπούτσια - ευτυχώς είχαμε σηκώσει τα χαλιά - οπότε με το που γύρισα απ τη δουλειά, δεν μου έφτανε το 6ωρο που είχα έπιασα τη σφουγγαρίστρα...είχε κάνει κ ο άντρας μου ενα σφουγγάρισμα αλλά χρειαζόταν και ένα "γυναικείο σφουγγάρισμα"....οπότε σφουγγάρισα όλο το σπίτι δις και ηρέμησα...

... μου τη δίνουν οι μάστορες...:mad:

Ειρηνάκι υπέροχές οι αγορές σου....το κολιεδάκι πόσο το πήρες????

Το πήρα 2,95?. Τέλεια τιμούλα ε?

Πάντα ψωνίζω από το Σοφάκι μας γιατί κάνει υπέροχα πράγματα. Τώρα όμως, επειδή η φίλη μου μας κάλεσε χθες και δεν ήξερα αν θα δω το Σοφάκι μας μέχρι το Σάββατο, αγορασα αυτό από τα H&M ;).

Ειρηνη πολυ ωραιο το δωρο σας σιγουρα η μικρη θα ξετρελαθει τα κοριτσακια χαιρονται πολυ με τα μπιχλιμπιδια εμενα η μικρη μου χθες πηγε με το μπαμπα της να αλλαξουν ενα φορεμα και διαλεξε ενα μονο και μονο επειδη ειχε και κολιε καρδουλα.

Και το χρωμα της οζας τελειο,πολυ γιορτινο.

Μετα τη Χρυσα τολμω κι εγω να βαλω μια φωτο αφιερωμενη εξαιρετικα στη μανουλα μας:mrgreen:

CAM00185.jpg

το δεντρακι στο παιδικοCAM00187.jpgστολισμενο απο τις κορες χωρις καμια παρεμβαση:rolleyes:

και το παραθυρο της κουζινας

CAM00192.jpg

Σ' ευχαριστώ ματάκια μου!

Αχ, πόσο μου αρέσουν οι στολισμοί σου! Το δεντράκι, το έφτιαξαν υπέροχο!!! Ευγε! Γούστο παιδί μου, γούστο! :wink:

Υ.Γ. Για το τζάκι, το φελέκι μου, είναι σούπερ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

-Άλλαξα τα σεμεδάκια (ανύπαντρη ακόμα πήγα σε μαγαζί και ζήτησα τραπεζομάντηλα για την κρεβατοκάμαρα... Έκανε ένα γέλιο ο πωλητής αχαχαχαχαχαχα)

Όοοοοοοοοοολα αυτά τα έκανα παρέα με τον easy και ΜΟΝΟ χριστουγεννιάτικα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Τραπεζομάντηλα για την κρεβατοκάμαρα!!!!!!!!!

ΕΓΡΑΨΕΣ! :lol:

Αχ.. και γω στο αμάξι σήμερα.. easy! ;)

Υ.Γ. Να πω και κάτι για τις απώλειές μας. Ξέρετε πόσο με πονάει και με έχει κυριολεκτικά στιγματίσει ο χαμός της μανούλας μου.

Λοιπόν, την έχασα 12/12... παραμονή των γιορτών.

Σκεφτείτε τώρα... τι έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να μη στολίζω? Να μην ντύνομαι? Να μην βγαίνω? Να μην ζω? Και επειδή τα έκανα όλα αυτά, σημαίνει πως δεν την λατρεύω? Πως δεν τη σέβομαι? Πως δεν πονάω?

Και το τελευταίο.

Τη ζωή, και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι και να το βάλουμε στο πετσί μας, δεν τη σταματάει τίποτα. Ζήστε.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...