Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιώτα περαστικά εύχομαι....εγώ με το immodium βρήκα την υγεία μου πρόπερσυ.....!!! Ο άντρας σου φαντάζομαι όλα τα είχε...του ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και έδεσε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΕΛΕΙΟ!!Και του χρόνου!

επίσης ΤΕΛΕΙΑ!Και γω ξεχωριστά θα τα βαζα..

απ οτι καταλαβαίνω όμως "αντέχεις" οπότε δεν σε φοβάμαι:tongue::tongue:

Βούλα πολύ όμορφα όλα, το κλουβί σου δε όνειρο!

Δεν έχω άλλη επιλογή... Είμαι μάνα.. έτσι απλά!

Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε να σώσουμε τουλάχιστον την κύρια κατοικία μας!

Όσο και να κλαίμε - τρελαθούμε δεν θα αλλάξει κάτι .. δεν θα ξεχρεωθούν τα χρέη μόνα τους! και θα ήμουν αχάριστη αν κλαιγόμουν, απο τη στιγμή που εμείς έχουμε ακόμα τουλάχιστον φαγητό και όλα τα βασικά... δεν τολμάω να μιλήσω με αυτά που αντικρίζω.

Πραγματικά μετά από ένα ντοκυμαντέρ {{

& http://www.youtube.com/watch?v=AfzQzGNYaiU αυτό είναι το τρειλερ, αν το βρείτε σε ντιβιντι ή να το κατεβάσετε δείτε το οπωσδήποτε κ ισχύει για όλα τα προιόντα iphone ipod ψυγεία λάμπες κτλ}} που είχα δει σχετικά με προϊόντα κ την ζωή τους το πιστεύω πια πως δεν τα φτιάχνουν τα ηλεκτρονικά οτιδήποτε για να κρατάνε μια ζωή όπως παλιά, τα φτιάχνουν με περιορισμένο χρόνο ζωής "ελλατωματικά" για να αγοράζεις ξανά κ ξανά αλλιώς πως θα κινήθεί η αγορά :rolleyes:

Δεν έχω παρακολουθήσει το βιντεο αλλά είναι έτσι ακριβώς όπως το λες ... έχουν συγκεκριμένο life cyrcle ;) ξέρουν τι κάνουν ... το θέμα είναι ποιο προιον έχει τη μεγαλύτερη ζωή.

Τεράστια καφρίλα από μέρους της εταιρείας :mad:! Είμαι σίγουρη ότι τους το έδωσες να το καταλάβουν :cool:!

το κατα δύναμιν :tongue: αλλά δεν ιδρώνει το αυτάκι τους......:rolleyes:

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

εμεις ταλαιπωρουμαστε ακομα με την γαστρεντεριτιδα, εγω κ ο αντρας μου δηλαδη (το βραδυ της κυριακης κ η μιση δευτερα ηταν πολυ πολυ δυσκολη), η μικρη ειναι καλα. απιστευτος στομαχοπονος κ ναυτια. ελπιζω σιγα σιγα να φευγει αυτη η βρωμοιωση....

το σπιτι ειναι σε μετρια (εως πολυ μετρια) κατασταση κ αυτη την στιγμη εχω εναν νεροχυτη μεχρι το ταβανι. τα παιχνιδια ειναι σκορπιζμενα παντου, η απλωστρα εχει στεγνα ρουχα κ το καλαθι των απλυτων γεματο... κ η κορη μου ακομα μου κανει τα γνωστα κολπα που σας ειχα γραψει!

δεν σας εχω διαβασει καθολου, ελπιζω να εισαστε ολες καλα! παω να σας διαβασω

Περαστικά κοριτσάκι μου!

Κορίτσια μου

Εδω είμαι. :P

Διαβάσαμε με το φιογκάκι για το σχολείο και λίγο για το ξανα-ματα-μανά-αυριανό διαγώνισμα των αγγλικών...:rolleyes:

Σήμερα το μικράκι μου, μου έφερε καλα νέα.. {από χθες αλλά σήμερα τους τα έδωσε} πήγε πολύ καλά σε διαγωνίσματ.

Τους έβαλε απροειδοποίητο διαγώνισμα στην ιστορία και τα θρησκευτικά και έφερε Α με τόνο. Φατσόνι μου... ήταν πολύ περήφανος! :P:p

Τις επόμενες μέρες έχω και μπόλικες εξωτερικές δουλίτσες αλλά και δουλίτσα οπότε θα επικεντρωθώ εκεί.

Το σαβ/κο δε, έχω δουλίτσα, σάββατο βράδυ πάρτυ, της κόρης μιας από τις πιο αγαπημένες μου φίλες και μπόλικο διάβασμα αφού το φιογκάκι γράφει διαγωνίσματα

Ιστορίας

Αγγλικά - λεξιλόγιο στο σχολείο

και γραμματική αγγλικά στο φροντιστήριο

Συν φυσικά τα διαβάσματα/γραψίματα του σχολείου... για να δούμε πως θα τα οργανώσουμε..:rolleyes:

Έκανα μπόλικο σιδέρωμα, μάζεψα ρούχα από την απλώστρα, έβαλα 2-3 τραπέζια για να φάμε όλοι, ετοίμασα σπιτική πιτσούλα για βραδυνό και έκανα τα μπάνια μου.

Σας φιλω γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

ειστε όλες καλα?Το ευχομαι.Σας διάβασα στα πολυ γρηγορα και δεν θυμαμαι πολλα.

Εγω από το πτωι έκανα αρκετά, σας τα εγραψα το μεσημερακι.

Αφου τελειωσα τα πρωινα μου, ανέλαβα το δωματιο του γιου μου,και ειδικα την ντουλαπα του.Ξεχωρισα κατι ρουχα του για τον ανηψουλη μου, και κατι παιχνιδια για ενα αλλο παιδακι που οι γονεις δεν εχουν τη δυνατοτητα να του παρουν.

Εβαλακαλη ηλεκτρικη, ξεσκονισα την βιβλιοθηκη του

Συμμάζεψα την αποθηκη (εσωτερικη)του σπιτιου.

Εφτιαξα μια σουπα λαχανικων γρηγορη, οικονομικη, και υγιεινη.

Πηγα πηρα το παιδι από το σχολειο

Καθίσαμε και οι τρεις (ο μπαμπας μας ειναι απογευματινος, τωραθα ερθει)και φαγαμε και λεγαμε τα νεα του σχολειου του μεγάλου.

Αφου φαγαμε,με την μπουκια στο στομα με τραβαγε το καμαρι μου να παμε να διαβάσουμε.Ετσι τον ειχε μαθει η μαμα μου, μετα το φαγητο διαβασμα και μετα ό,τι θελει να κανει.

Ειπα να μην του χαλασω τη σειρα και σηκωθηκα

Αφου διαβασαμε, μαζεψα κουζινα,χαζολογησαμε λιγο και στις 5 φυγαμε για οφθαλμιατρο.

Ο Αρης ειχε λιγες μερες που ανοιγοκλεινε τα ματια του, σαν τικ.Τελικα εχει φλεγμονη μαλλον από αλλεργια.Κατα τα άλλα, όλα καλα,αν και εγω και ο πατερας του ειμαστε ολιγον γκαβακες.

Η Αννα όλα καλα, η κουκλιτσα μου, της μιλαγε ο γιατρος (εν τω μεταξυ κουκλος ο γιατρός) και κοιταγε τα παπουτσια της, μα τι ντροπαλό μου βγηκε αυτο!

Πήγαμε σπίτι, πηραμε και 3 πραγματακια από σουπερ,πυτζαμουλες και αραγμα.Τωρα κοιμηθηκαν και αραξα καναπε και βλεπω μουρμουρα και περιμενω συζυγο να φαμε.

Καλα ποσα εγραψα ???Τωρα τα ειδα.

Σας φιλω, καλο βραδυ αν δεν ξαναμπω.

Να μαι και εγω!!εκανα το μπανακι μου,εβαλα τις κρεμουλες μου περιποιηθηκα και τα φρυδακια μου ετοιμασα και τα ρουχα των παιδιων γα αυριο και αφου ηπιαν το γαλα τους,δοντακια,πυτζαμουλες και υπνο..το μεσημερι αφου φαγαμε και μαζεψα την κουζινα κοιμισα την μικρη και σιδερωσα 2πλυντηρια.τα τακτοποιησα,σκουπισα το μεγαλο μπαλκονι που απο τον αερα επεσε μια γλαστρα και γεμισε χωμα παντου,περασα το μπανιο σκουπισα και ετοιμασα την φασολαδα μας για αυριο..τελος για σημερα..

Βουλα πολυ ωραια ολα.μπραβο σου..και του χρονου..

Ειρηνη τι ωραιο δεντρακι..ωχ μανα μου τι διαβασματα ειναι αυτα?τι πιεση περνανε τα παιδακια μωρε..

Γιωτακι ακομα ταλαιπωρειστε?περαστικα σας και συντομα να αναρρωσετε..

4αδακι ωχ αυτες οι ζημιες απο το πουθενα μας βγαζουν εκτος προυπολογισμου..και μιλαμε για ενα σεβαστο ποσο..τουλαχιστον να κρατησει λιγο ακομα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Μάζεψα την κουζίνα μου...άπλωσα λίγα ρούχα μπας και στεγνώσουν και κάθισα να ξεκουραστώ....τα παιδάκια μου κοιμούνται!

Το "μην αρχίζεις την μουρμούρα"....πρέπει να το βλέπουν σχεδόν όλες οι παντρεμένες χαχαχαχ!

Γεια σας κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εμενα ηρθαν οι δικοι μου απο το χωριο και ηρθαν για καφεδακι να τους δω λιγακι,αυριο μπαινει η αδελφη μου χειρουργειο γι'αυτο ανεβηκαν...

Ο μικρος καταχαρηκε που τους ειδε!!!

Πριν λιγο επεσε για υπνο,ετοιμασα μια μαρουλοσαλατα και φαγαμε με τον αντρα μου και τωρα χαλαρωνουμε!

Γιωτακι μου ποσο εχετε ταλαιπωρηθει το τελευταιο καιρο?Περαστικα!

Ειρηνακη μου τελειο το δεντρο σας!!!Και του χρονου!!!!Μπραβο στο φιογκακι σου για τα διαγωνισματα!Ποπο μονο που ακουσα ποσα εχει το παιδακι αγχωθηκα εγω...

Βασια μου πολυ ωραιο το στεφανι και το δεντρο που εφτιαξες!Μπραβο!

4U τι καντεμια με το ψυγειο....με αγχωσατε λιγο,,,γιατι εμεις αγορασαμε πριν ενα χρονο περιπου και πηραμε ενα ακριβο(τουλαχιστον για τη δικη μας τσεπη)για να μας μεινει μια "ολοκληρη" ζωη....

Ραντ υπεροχο το δεντρο σας!Μ'αρεσει πολυ η κορδελα!Και του χρονου!!!

σας διαβασα αλλα ηταν παρα πολλα κ δεν θυμαμαι πολλα!

ευχαριστω για τις συμβουλες για την μικρη μου, ηδη σημερα ηταν πολυ καλυτερη (σχετικα παντα) κ ειχαμε κ πιο ευκολο βραδυνο υπνο. εμεις καλυτερα με την γαστρεντεριτιδα, για να δουμε θα κρατησει??? ευχαριστω κ για τα περαστηκα.

απο δουλειες εκανα διαφορα κ επανεφερα το σπιτι σε μια καλη κατασταση μονο το πατωμα ειναι γεματο γυψους γιατι αλλαξαμε τον γυψο (χαλαρωσε ο αλλος) κ τωρα ο φρεσκος, μεχρι να στεγωνσει τελειως, αφηνει τα ιχνη του παντου!

θα στειλω ολη μου την θεττικη ενεργεια στην margio, να πανε καλα ολα κοριτσακι μου κ τα χριστουγεννα να ειναι ολα ενα κακο ονειρο!

α εκανα κ ενα πλανο στο μυαλο μου (παντα) για να οργανωσω το σπιτι που η κατασταση δεν ειναι κ πολυ καλη. θα αρχισω να κανω ενα ντουλαπακι η ενα συρταρακι σιγα σιγα, καποια στιγμη θα τελειωσω.

ωραιους στολισμους ειδα, και του χρονου!!!!!

καλο βραδυ κοριτσακια

καλημέρα!!:D

Γιώτα μου περαστικά και καλή ανάρρωση, είναι δύσκολη η γαστρεντερίτιδα το ξέρω...

Δεν έχω άλλη επιλογή... Είμαι μάνα.. έτσι απλά!

Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε να σώσουμε τουλάχιστον την κύρια κατοικία μας!

Όσο και να κλαίμε - τρελαθούμε δεν θα αλλάξει κάτι .. δεν θα ξεχρεωθούν τα χρέη μόνα τους! και θα ήμουν αχάριστη αν κλαιγόμουν, απο τη στιγμή που εμείς έχουμε ακόμα τουλάχιστον φαγητό και όλα τα βασικά... δεν τολμάω να μιλήσω με αυτά που αντικρίζω.

ετσι ακριβώς όπως τα λες...

εγω εννοούσα ότι -από τα γραφόμενά σου τουλάχιστον - φαίνεται να αντέχετε οικονομικά.....μακάρι και πάντα ετσι να στε δηλαδή, για "εύγε" το γραψα:D:D

γιατί εμεις οι λοιπές όλο μιζεροκλαιγόμαστε για 10,20,30Ε:rolleyes:

κατά τα άλλα...αχχχ ας περάσει αυτη η Τετάρτη που χω δύσκολο πρόγραμμα, να ρθει η Πέμπτη, να ρθει η Παρασκευή να χαλαρώσουμε....δεν ζητάω κ πολλά ε?:tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρηνη ,πολύ ομορφο το δεντρο σας!!!!Και του χρόνου!!!

Βασια ,πολύ ωραιο και το στεφανακι και το δεντρο.Εαν δεν βαλεις στολίδια επάνω θα ηταν ωραιο να τα κρεμάσεις στην πόρτα.Η κορδελα που εβαζες δεν στεκόταν γιατι δεν ηταν από αυτες που εχουν συρματακι γυρω γυρω,μονο αυτες στεκονται.

Αλεξενια ,με ολο το σεβασμό για το ασχημο γεγονος που περασατε ,να στολίσεις το σπίτι σου.Εχεις παιδακια και η ζωη συνεχιζεται.Ολα αυτα πουθενα δεν τα βρηκαμε γραμμενα και ούτε αλλαζουν την κατασταση...

4U,οπως ειπε και η Βασια δεν αξίζει να πάρετε ακριβο ψυγεο ,με τοσα ηλεκτρονικα που εχουν πάνω ειναι πολύ ευαισθητα στις διακοπές της δεη.Ελπίζω να κρατηθει λίγο ακόμη,μπας και γλιτωσετε τα εξοδα χριστουγεννιατικα.

Ετοιμασα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο και βραζω και πατζαρια με πατατες.νεβηκα στο παταρι για να κατεβασω το δεντρο και επί τη ευκαιρια το τακτοποιησα κιολας.

Εστησα το δεντρο και θα περιμενω τους αντρες μου να ερθουν να στολίσουμε μαζι.

χρυσα μου το ξερω οτι δεν αλλαζει τιποτα αν θα στολισω η οχι,εμενα δεν μου καθεται καλα..σαν ασεβεια να το πω?δηλαδη εκεινη ειναι εκει που ειναι κ εμεις να στολιζουμε?σαν τυψεις..χαζομαρα,ε?παντως ο γιος μου με ρωταει ποτε θα ερθει το ντεντο..(δεντρο)

Διαφημίσεις

καλημερα!κρυωνετε καθολου?εδω ο αερας καλα κρατει,κ εχει κ ψοφο.σκεφτομαι ποσο τυχεροι ειμαστε,αλλοι ανθρωποι ζουν στο δρομο κ σε καλυβια κ κρυωνουν...το τσουκαλι σημερα θα βγαλει φασολαδα που τρελαινεται κ το μικρο μου αγορι!γιωτα,ο γιος μου ειναι λιγο πιο μεγαλος απο την κορη σου,κ περασε αυτη τη φαση της "υστεριας",εγω τσεκαρα αν ειναι ασφαλης κ τον αφηνα να χτυπιεται οσο ηθελε,αν εκρινα οτι αυτο που ηθελε δεν γινοταν κ το εκανε απο πεισμα..του ελεγα οτι οπως κανει δεν τον καταλαβαινω κ οταν ηρεμησει θα τα πουμε.ακομα το κανει καμια φορα,αλλα δεν του περναει.τωρα εχει αρχισει κ μπεμπεκιζει..ειμαι μωλο μου λεει...:confused:

Εννοείται Κική μου. Σκεφτόμουνα να τη βάλω στο fb αλλά δεν έχεις.Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το photobucket. Ίσως ήρθε η ώρα.

Τελικά τα είπατε οι δυο σας κι εγώ έμεινα μπουκάλα χαχαχαχαχα:P:p:p:p

χε χε όντως! Το φωτομπακετ είναι τραγικά εύκολο κ γρήγορο ότι χρειαστείς σφύρα

Άντε να την δούμε την κατασκευή σας!

Καλαμαράκι το βιβλίο λέγεται "Οι πιο ωραίες ιστορίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά" εκδόσεις Μίνωας και είχε προ ετών 16,60 .... τελικά έχει 24 ιστορίες....αλλά και πάλι βγαίνει ο μήνας μας....γιατί όλο και κάποια μέρα θα ξεχάσεις να διαβάσεις :wink:!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Βάσια. Λίγο που το έψαξα δεν το βρήκα, αλλά θα ρωτήσω κ στο βιβλιοπώλη μου :D

Γιωτάκι περαστικά σας μωρέ :(

Συνήθως ψωνίζω από public αλλά δεν το είχε και επέλεξα να το πάρω απ τον Ιανό. Δωρεάν μεταφορικά με κούριερ αν πληρώσεις με κάρτα/paypal, 2,00 αν επιλέξεις αντικαταβολή.

Μιλ μερσίιιιιιιιιιιιιι έχω κ κάρτα του για έκπτωση αλλά θα πάω από το μαγαζί ;)

Ειρήνη μπράβο για το άριστα του φιογκακίου :D

Το "μην αρχίζεις την μουρμούρα"....πρέπει να το βλέπουν σχεδόν όλες οι παντρεμένες χαχαχαχ!

Εμένα πάντως μου φτιάχνει την διάθεση να βλέπω την Βούλα να δολοπλοκεί στο πως να ξεκάνει τον Μηνά χαχχαχα κ γελάω τρομερά κ φτιάχνει η διάθεση μου :rolleyes::D

Μαμά Κων/νου Καλή επιτυχία για την αδερφή σου σήμερα :D

κατά τα άλλα...αχχχ ας περάσει αυτη η Τετάρτη που χω δύσκολο πρόγραμμα, να ρθει η Πέμπτη, να ρθει η Παρασκευή να χαλαρώσουμε....δεν ζητάω κ πολλά ε?:tongue::tongue:

έλα έλα κ θα περάσει!!

Χτες ήρθαν οι γονείς μου ήπιαμε καφεδάκι, ποιο πολύ με τον πατέρα μου , την μητέρα μου την είχε πάρει εργολαβία η μικρή στο δωμάτιο κ παίζανε βασίλισσες α ναι έχει ένα κουτί μεγάλο με 7-8 στέμματα η μικρή κ όποιος έρχεται τον βάζει κ τα φοράει , φοράει κ εκείνη ένα κ το φουστάνι βασίλισσας για να παίξουνε κάστρο :rolleyes:

Μου έφερε κ λαχανοντολμάδες κ γιουβαρλάκια η μανούλα που έκανε χθες το πρωί οπότε μαγείρεμα γιοκ!

Έφυγαν πήγαν μπαλέτο πατέρας κ κόρη, εγώ μάζεψα κουζίνα πιάτα έπλυνα αυτά που βγήκαν από τον καφέ μας κ συμμάζεψα λίγο το ψυγείο με τα νέα ταπερ

Γύρισε το μικρό κ έφυγε ο χαζμπαντ για κολυμβητήριο, έκανα μπάνιο τη μικρή ντύσιμο δοντάκια γάλα νάνι κ φυσικά κάθισα να δω το σήριαλ μου χε χε

Σήμερα είχαμε μια έκπληξη στη μικρή, την ξύπνησα ντύθηκε έφαγε το πρωινό της κ της είπα πως θα πάει εκδρομή στο χωριό να δει την προγιαγιά της κ μόνο που δεν κατουρήθηκε χε χε

Έχουν κάτι δουλειές οι γονείς μου κ πήγε κ ο χαζμπαντ μαζί τους κ είπαμε ας πάει κ η μικρή να δει τους προπαππούδες της

Αφού έφυγαν νωρίς νωρίς μάζεψα το πλυντ. πιάτων, τα πλυμένα πιατικά από νεροχύτη, συμμάζεψα το στεγνωτήριο κ δίπλωσα όλες τις πετσέτες χτες ήταν πλυντήριο πετσετών μόνο. Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια έκανα καφεδάκι

Πίνω το καφεδάκι μου κ φεύγω σε λίγο για μάθημα

Καλή μέρα να έχετε :D

Γιώτα μου περαστικά και καλή ανάρρωση, είναι δύσκολη η γαστρεντερίτιδα το ξέρω...

ετσι ακριβώς όπως τα λες...

εγω εννοούσα ότι -από τα γραφόμενά σου τουλάχιστον - φαίνεται να αντέχετε οικονομικά.....μακάρι και πάντα ετσι να στε δηλαδή, για "εύγε" το γραψα:D:D

γιατί εμεις οι λοιπές όλο μιζεροκλαιγόμαστε για 10,20,30Ε:rolleyes:

οχιιιιιιι δεν ζητας πολλα,κ γω αυτο θελω γιατι με τις ιωσεις ειμαι να καταρευσω η μανα:rolleyes::rolleyes:...

χρυσα μου το ξερω οτι δεν αλλαζει τιποτα αν θα στολισω η οχι,εμενα δεν μου καθεται καλα..σαν ασεβεια να το πω?δηλαδη εκεινη ειναι εκει που ειναι κ εμεις να στολιζουμε?σαν τυψεις..χαζομαρα,ε?παντως ο γιος μου με ρωταει ποτε θα ερθει το ντεντο..(δεντρο)
αλεξενια μου σε καταλαβαινω πως νιωθεις απολυτα,το περασα κ γω οταν εχασα τον μπαμπα μου,να σου πω ομως κατι?παρε οση δυναμη μπορεις κ καντο για το παιδακι σου.δεν μπορει να καταλαβει αυτο που νιωθει η ψυχη σου,δεν χρειαζετε να κανεις σημαιοστολισμους απλως το δεντρακι κ τιποτα αλλο.ουτε μπαλκονια ουτε τιποτα.δεν πρεπει να εχεις τυψεις,ουτε ειναι ασεβεια,εξαλου ειναι κατι που θα ηθελε κ εκεινη να κανεις.αν καταλαβα καλα κ συγνωμη που δεν εχω παρακολουθησει απο την αρχη εχεις χασει την μαμα σου?αν ναι να εισαι σιγουρη οτι δεν θελει να σας βλεπει ετσι.κ το ξερω καλα οτι κατι βλεπουν απο εκει ψηλα..αν θες πες να σου στειλω σε πμ ενα ονειρο που ειχα δει με τον μπαμπα μου κ σιγουρευτηκα.

Καλημέρα κοριτσάκια περιεργη μερα η σημερινη εφυγε ο θειος μου χτες το βράδυ,,,αισθανομαι περιεργα αλλα ηρέμησε ...

...θα σας γραψω αργοτερα κάποια πραγματάκια...χχχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...