Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

A για πες ποιο είναι αν θέλεις , μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!!

Θα πεταχτώ σαν δε θα πω τι, γιατί έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο, με μία ιστορία για κάθε μέρα του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Το δικό μας λέγεται 24 υπέροχα παραμύθια για τα Χριστούγεννα (εκδόσεις Παπαδόπουλος).

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήθελα να γράψω για πρόγραμμα δουλειών στο σπίτι για σήμερα αλλά με ξεσηκώσατε με τα χριστουγεννιάτικά σας όλες και θέλω να ασχοληθώ μόνο με τέτοια :). Θα κάνω , λοιπόν, τα απολύτως απαραίτητα και θα ξεκινήσω!

Ερώτηση: Ξέρει καμία, αν υπάρχουν φωτάκια που το πάχος του καλωδίου να είναι κάπως λεπτότερο από το κλασικό; Το θέμα μου είναι το εξής: Εμείς στο σπίτι δεν στολίζουμε δέντρο αλλά κλαδιά. Όμως στα κλαδιά επάνω, ενώ τα θέλουν τα φωτάκια τους, το καλώδιο φαίνεται. Δεν "χάνεται" όπως πάνω στο δέντρο. Καμια ιδέα;

Θα κοιτάξω, αν έχω καμια περσινή φωτό, να σας βάλω να δείτε, για να καταλάβετε ακριβώς τι είναι αυτό που δεν μ' αρέσει.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλαμαράκι δεν έχεις μόνο ενα τμήμα καλό μου?Ειδικότητα είσαι?

γιαπ γιαπ ειδικότητα ;)

Θα πεταχτώ σαν δε θα πω τι, γιατί έχουμε κι εμείς ένα τέτοιο, με μία ιστορία για κάθε μέρα του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Το δικό μας λέγεται 24 υπέροχα παραμύθια για τα Χριστούγεννα (εκδόσεις Παπαδόπουλος).

Σαν πουλάκι εεεε?? χαχαχα

http://www.ianos.gr/eshop/biblia/paidika/paramithia/siloges-paramithion/24-iperoxa-paramithia-gia-ta-xristougenna/0234646pp/ Αααα φαίνεται πολύ ωραίο!! Θα το πάρω αύριο κιόλας

Ευχαριστωωωωωωωωωωω

Συντροφιά με τον easy, τα υπέροχα χριστουγεννιάτικά του τραγούδια και με το αναμμένο δεντράκι μου να με γλυκαίνει, τελειωσα το σπιτάκι μου!

Αχ... τι όμορφα όταν είναι στολισμένο και καθαρό! ;)

Δείτε και το δεντράκι μας:

PC030026_zps4c747ad5.jpg

Υ.Γ. Φέτος, αντί για κορδέλα, έβαλα το "δίχτυ" που έβαλα πέρσι στην εξώπορτά μας. Μου άρεσε πολύ η αλλαγή. ;)

Υ.Γ. 2. Ναι, εκεί κρεμάω την "κάλτσα". Δεν μου έχετε αγοράσει ακόμα τζάκι!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. 3. Και μόλις κατάλαβα, κοιτάζοντας τη φωτογραφία το ούφο, πως το φιογκάκι έχει "πειράξει" τα λουλούδια και είναι αλλού γι αλλού! χαχααχαχαχα

Α καλά! Ντιπ καταντιπ ούφο πως μου ξέφυγε?

Πολύ ωραίο κυρία Ειρήνη μας φτου φτου κ γ*μ*ω η κορδέλα σας ;)

Και του χρόνου γεροί ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα από το ζεστό μου σπιτάκι επιτέλους!

Βασιλική, θέλω κι εγώ να τη δω τη δημιουργία! Νιώθω κι εγώ ότι συμμετείχα... την καθυστέρησα :tongue:!

Ναι ναι αυτή φταίει Βασιλική μου αυτή αυτή :-P:-P:-P

Εύγε κόρες! Μόλις το παρήγγειλα το βιβλίο! Σας ευχαριστώ, θα το απολαύσουμε!

Σήμερα λοιπόν η αφεντιά μου έκανε μόνο τα απαραίτητα. Με εκνευρίζει και με αγχώνει ο απίστευτος αυτός αέρας και είμαι κακοδιάθετη. Αύριο ελπίζω να κοπάσει ώστε να ξεβρωμίσουμε και να συνεχίσω τον στολισμό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εύγε κόρες! Μόλις το παρήγγειλα το βιβλίο! Σας ευχαριστώ, θα το απολαύσουμε!

Σήμερα λοιπόν η αφεντιά μου έκανε μόνο τα απαραίτητα. Με εκνευρίζει και με αγχώνει ο απίστευτος αυτός αέρας και είμαι κακοδιάθετη. Αύριο ελπίζω να κοπάσει ώστε να ξεβρωμίσουμε και να συνεχίσω τον στολισμό!

για πες από πουυυυυυυυυυυυυυ??

Βασιλική, θέλω κι εγώ να τη δω τη δημιουργία! Νιώθω κι εγώ ότι συμμετείχα... την καθυστέρησα :tongue:!

Εννοείται Κική μου. Σκεφτόμουνα να τη βάλω στο fb αλλά δεν έχεις.Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το photobucket. Ίσως ήρθε η ώρα.

Ναι ναι αυτή φταίει Βασιλική μου αυτή αυτή :-P:-P:-P

Τελικά τα είπατε οι δυο σας κι εγώ έμεινα μπουκάλα χαχαχαχαχα:P:p:p:p

Φτιάχνω φακούλες για αύριο, σιδερώνω και μόλις έρθει η μικρή από το ωδείο ολοκληρώνουμε την περιβόητη κατασκευή. Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήταν.

Ειρήνη μου, υπέροχο δεντράκι όπως όλα άλλωστε στο καθαρό και φροντισμένο σπιτάκι σου. Και του χρόνου με υγεία.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Συντροφιά με τον easy, τα υπέροχα χριστουγεννιάτικά του τραγούδια και με το αναμμένο δεντράκι μου να με γλυκαίνει, τελειωσα το σπιτάκι μου!

Αχ... τι όμορφα όταν είναι στολισμένο και καθαρό! ;)

Δείτε και το δεντράκι μας:

PC030026_zps4c747ad5.jpg

Υ.Γ. Φέτος, αντί για κορδέλα, έβαλα το "δίχτυ" που έβαλα πέρσι στην εξώπορτά μας. Μου άρεσε πολύ η αλλαγή. ;)

Υ.Γ. 2. Ναι, εκεί κρεμάω την "κάλτσα". Δεν μου έχετε αγοράσει ακόμα τζάκι!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. 3. Και μόλις κατάλαβα, κοιτάζοντας τη φωτογραφία το ούφο, πως το φιογκάκι έχει "πειράξει" τα λουλούδια και είναι αλλού γι αλλού! χαχααχαχαχα

Αχου ωραίο που είναι!!!!!!!!

... δεν σου αγοράζω τζάκι γιατί δεν έχω ούτε εγώ και θα "ζουλεύω"!!!

Διαφημίσεις

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα για να του βάλω στολίδια πάνω και το κρεμάσω στην εξώπορτα.....

1460067_10202608221307735_1036505947_n.jpg

και αυτό είναι ένα δεντράκι που έκανα για να στολίσω το παιδικό δωμάτιο.....

1012756_10202608221227733_1239776019_n.jpg

1. θα έσκαγα αν δεν χρησιμοποιούσα την κόκκινη κορδέλα που πλήρωσα 5 ευρώ....

2. Οι φώτο είναι βιαστικές γιαυτό δεν βγήκαν φωτεινές!!!

3. Λέτε να ενώσω και τις δυο κατασκευές με κορδόνι κι να το κρεμάσω στην πόρτα ή είναι υπερβολικό?????? (τώρα μου ήρθε αυτό)

Εμένα (είμαι και λίγο του "πολύ") θα μου άρεσαν ενωμένα πάνω το στεφάνι και από κάτω να κρέμεται το δεντράκι.

Πολύ καλή η ιδέα σου!!!

Καλαμαράκι το βιβλίο λέγεται "Οι πιο ωραίες ιστορίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά" εκδόσεις Μίνωας και είχε προ ετών 16,60 .... τελικά έχει 24 ιστορίες....αλλά και πάλι βγαίνει ο μήνας μας....γιατί όλο και κάποια μέρα θα ξεχάσεις να διαβάσεις :wink:!!!!

Εμείς κάναμε τα αλατοζυμαράκια μας σήμερα και τώρα τα κορίτσια βάφουν στην κουζίνα τα στολίδια τους....τα δικά μου τα κράτησα για να τα βάψω πιο μετά!!!

Αύριο σειρά έχει η κρύα πορσελάνη...η συνταγή της Λαμπρούκας ....

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

εμεις ταλαιπωρουμαστε ακομα με την γαστρεντεριτιδα, εγω κ ο αντρας μου δηλαδη (το βραδυ της κυριακης κ η μιση δευτερα ηταν πολυ πολυ δυσκολη), η μικρη ειναι καλα. απιστευτος στομαχοπονος κ ναυτια. ελπιζω σιγα σιγα να φευγει αυτη η βρωμοιωση....

το σπιτι ειναι σε μετρια (εως πολυ μετρια) κατασταση κ αυτη την στιγμη εχω εναν νεροχυτη μεχρι το ταβανι. τα παιχνιδια ειναι σκορπιζμενα παντου, η απλωστρα εχει στεγνα ρουχα κ το καλαθι των απλυτων γεματο... κ η κορη μου ακομα μου κανει τα γνωστα κολπα που σας ειχα γραψει!

δεν σας εχω διαβασει καθολου, ελπιζω να εισαστε ολες καλα! παω να σας διαβασω

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στη μαμά σου κοριτσάκι μου.
για πες από πουυυυυυυυυυυυυυ??

Συνήθως ψωνίζω από public αλλά δεν το είχε και επέλεξα να το πάρω απ τον Ιανό. Δωρεάν μεταφορικά με κούριερ αν πληρώσεις με κάρτα/paypal, 2,00 αν επιλέξεις αντικαταβολή.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...