Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα!

Οντως μιση μερα να μην ασχοληθεις χαλια γινοντε ολα..και δεν μπορω να καταλαβω πως/γιατι γινεται αυτο το πραγμα!!

ωρες-ωρες λεω ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!Θελω να ξεκουραστω και εγω..

Τεσπα..εχω και εγω αρκετες δουλιτσες μιας και χθες το απογευμα δεν εκανα τιποτε, πηγα στα μαγαζια να δω κουζινες παλι..

το προγραμμα για σημερα εχει πολλα.

-τακτοποιηση

-ξεσκονισμα

-σκουπισμα

-σφουγγαρισμα

-μαγειρεμα

-καθαριοτητα μπανιου

-πλυντηρια

-σιδερωμα

και οτι αλλο προκυψει....

Προσπαθω παντα να κανω πολλες δουλειες την Παρασκευη μιας και τα Σαββατα ολη μερα εχουμε τρεχαματα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστιάνα μια απο τα ίδια... η λιστα για σήμερα είναι ατελείωτη... και εγώ δε θέλω σκ να κάνω δουλειές οπότε θα τα πλακώσω όλα σήμερα να κοιτάξω τα παιδάκια μου το σκ... εγώ θέλω να κάνω και ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στη ντουλάπα μου... να τα βγάλω ΟΛΑ έξω, να την καθαρίσω και από μέσα, να ξεχωρίσω τι δίνω τι κρατάω και να μαζέψω τα βαριά χειμωνιάτικα...

και η δικια μου η ντουλαπα θελει τακτοποιση.

αλλα με αυτο τον καιρο δεν ξερω τι να κανω..

χθες ας πουμε το πρωι εδω ηταν σχεδον καλοκαιρι κ μεχρι το μεσημερι χειμωνας παλι. κρυο/βροχες,,ασε!

οποτε λεω να το αφησω για πιο μετα, ετσι κ αλλιως πολυ χοντρα ρουχα δεν εχω εκτος απο τα μπουφαν/παλτο, οποτε τα χρειαζομαι ολα γιατι ο καιρος ειναι απροβλεπτος πλεον!

και η δικια μου η ντουλαπα θελει τακτοποιση.

αλλα με αυτο τον καιρο δεν ξερω τι να κανω..

χθες ας πουμε το πρωι εδω ηταν σχεδον καλοκαιρι κ μεχρι το μεσημερι χειμωνας παλι. κρυο/βροχες,,ασε!

οποτε λεω να το αφησω για πιο μετα, ετσι κ αλλιως πολυ χοντρα ρουχα δεν εχω εκτος απο τα μπουφαν/παλτο, οποτε τα χρειαζομαι ολα γιατι ο καιρος ειναι απροβλεπτος πλεον!

Ισως πρέπει να ξεκινάμε από μέσα προς τα έξω την καθαριότητα,αλλά για αλλη μία χρονιά θα τις αφήσω τις ντουλάπες για μετά το Πάσχα,κατά τα τέλη του Απρίλη,να είμαι και πιο χαλαρή και πιο σίγουρη για τον καιρό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

λέτε να την αφήσω κι εγώ για πιο μετά... αλλά μου τη σπάνε τα πουλόβερ δε θέλω ούτε να τα βλέπω αυτό τον καιρό... να κάνω μια αναδιοργάνωση μάλλον να τα βάλω προς το βάθος και να τα κάνω αργότερα... θέλω και τα σεντόνια να κάνω όπως έδειξε μια κοπέλα μέσα στις μαξιλαροθήκες! άντε να δούμε τι θα δούμε!

Διαφημίσεις

Παω να ξεκινησω δουλιτσες και οτι προλαβω!

Προεκυψε και μια εξωτερικη δουλεια οποτε θα πρεπει να φυγω καποια στιγμη! ουφ!Θα φτιαξω σπαγγετι το μεσημερι που ειναι γρηγορο φαγητο και φιδε για τη μικρη.

Καλες δουλειες κοριτσια!

Τα λεμε το απογευμα παλι!

χχχ

λέτε να την αφήσω κι εγώ για πιο μετά... αλλά μου τη σπάνε τα πουλόβερ δε θέλω ούτε να τα βλέπω αυτό τον καιρό... να κάνω μια αναδιοργάνωση μάλλον να τα βάλω προς το βάθος και να τα κάνω αργότερα... θέλω και τα σεντόνια να κάνω όπως έδειξε μια κοπέλα μέσα στις μαξιλαροθήκες! άντε να δούμε τι θα δούμε!

ε,ναι ξεκινα σιγα σιγα βαλτα στο πισω μερος για να μην σου ερθουν ολα μαζεμενα μετα!

θελω και εγω να τακτοποιησω και τα σεντονιααααα!!!!!!!

Τις πετσετες παντως τις εκανα πολυ ομορφες με τη μεθοδο της Ειρηνης!

Αγαπημένες μου καλημέρα!

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Σήμερα θα αφιερωθώ σε σας και στο σπιτάκι μου. Είναη η μέρα που δεν δουλεύω οπότε ελπίζω να τα κάνω όλα... ;)

Ήδη πήγα super market, ψώνισα λίγα πραγματάκια και μετά κρεωπολείο γιατί σήμερα θα κάνω μπριζολίτσες στο φούρνο με πατατούλες τηγανιτές (γιατί το υψηλό μικρό δεν πολύ τρώει τις φούρνου :rolleyes: ), μάζεψα κρεβάτια και ανέβασα φωτογραφίες και μανικιούρ & πεντικιούρ με ένα υπέροχο χρώμα! Ελπίζω να σας αρέσει, να μου πείτε ε??? :-P

Βρήκα ένα περίεργο email σήμερα από το parents cafe. Πως κάποια στιγμή ο λογαριασμός μου κλειδώθηκε γιατί κάποιος προσπάθησε να συνδεθεί με τον λογαριασμό μου 5 φορές δίνοντας λάθος κωδικό! (έχω και την ip address αυτού)! :confused::confused::confused::confused::confused: Τι είναι αυτό βρε κορίτσια μου? Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο?

777885dugw57gt25.gif

Τι λες βρε Ειρηνη!!

Δεν το πιστευω αληθεια!Δηλαδη ποσο κακοβουλα ατομα υπαρχουν!ΕΛΕΟΣ!!!

Τωρα που το θυμαμαι ειχε συμβει παλια κ σε μια αλλη κοπελα και την αποκλεισαν για πολυ καιρο!

Παλι καλα που στον ξεκλειδωσαν και εισαι μαζι μας παντως!!!

Τι λες βρε Ειρηνη!!

Δεν το πιστευω αληθεια!Δηλαδη ποσο κακοβουλα ατομα υπαρχουν!ΕΛΕΟΣ!!!

Τωρα που το θυμαμαι ειχε συμβει παλια κ σε μια αλλη κοπελα και την αποκλεισαν για πολυ καιρο!

Παλι καλα που στον ξεκλειδωσαν και εισαι μαζι μας παντως!!!

:confused::confused::confused::confused: δεν ξέρω βρε παιδιά... ειλικρινά... έμεινα παγωτό!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη εγώ προχτές δε θυμόμουν τον κωδικό μου και πάλευα και μου κλειδώθηκε για 15 λεπτά και μου ήρθε μήνυμα στο μειλ με την ιρ μου... κάποιος προσπάθησε να μπει από το προφίλ σου... αλλά γιατί???

Ειρήνη εγώ προχτές δε θυμόμουν τον κωδικό μου και πάλευα και μου κλειδώθηκε για 15 λεπτά και μου ήρθε μήνυμα στο μειλ με την ιρ μου... κάποιος προσπάθησε να μπει από το προφίλ σου... αλλά γιατί???

Δεν ξέρω βρε κοριτσάκι... μου κανε πολύ εντυπωση γιατί μου γράφουν πως έγινε 5 φορές προσπάθεια.... δεν ξερω τι να πω...! :confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

ναι 5 φορές εννοεί πως όταν προσπάθησε να συνδεθεί πληκτρολόγησε 5 συνεχόμενες φορές λάθος password... έβαλε δηλαδή κανονικά το nick σου και μετά 5 φορές έβαλε λάθος password , και έτσι κλειδώνει και βγάζει μήνυμα ότι πληκτρολογήσατε 5 φορές λάθος password και ο λογαριασμός κλειδώνεται για 15 λεπτά... Αν ξεχάσατε το password σας, πατήστε εδώ... και δίνει λινκ. Τώρα ποιος να ήθελε να μπει και γιατί είναι το θέμα.... μήπως ο μικρός σου "έπαιζε" με τον υπολογιστή και βάραγε στην τύχη?? γιατί να θέλει κάποιος να εμφανιστεί στο καφέ σαν εσένα??? τίποτα μικροί χακεράδες να βάλαν κανα στοίχημα πως μπορούν να σπάσουν το λογαριασμό??? τι να πω...

ναι 5 φορές εννοεί πως όταν προσπάθησε να συνδεθεί πληκτρολόγησε 5 συνεχόμενες φορές λάθος password... έβαλε δηλαδή κανονικά το nick σου και μετά 5 φορές έβαλε λάθος password , και έτσι κλειδώνει και βγάζει μήνυμα ότι πληκτρολογήσατε 5 φορές λάθος password και ο λογαριασμός κλειδώνεται για 15 λεπτά... Αν ξεχάσατε το password σας, πατήστε εδώ... και δίνει λινκ. Τώρα ποιος να ήθελε να μπει και γιατί είναι το θέμα.... μήπως ο μικρός σου "έπαιζε" με τον υπολογιστή και βάραγε στην τύχη?? γιατί να θέλει κάποιος να εμφανιστεί στο καφέ σαν εσένα??? τίποτα μικροί χακεράδες να βάλαν κανα στοίχημα πως μπορούν να σπάσουν το λογαριασμό??? τι να πω...

Αποκλείεται γιατί έγινε στη 1 τα ξημερώματα. Τέλοσπάντων απλά το ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση ματάκια μου. Δεν θ ασχοληθώ περισσότερο ;)

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο στον Ανδρεούλη σου!! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Πάντως είναι φοβερό πόσο εξαρτημένες συναισθηματικά είμαστε από τα μικράκια μας... πόσο οι πράξεις και το πως νιώθουν επηρεάζουν την ψυχολογία μας... τι είναι η μάνα ρε παιδιά.... δεν είναι τυχαίες τόσες σοφές ρήσεις σχετικά με τη μάνα!

Όπως το λες κοριτσάκι μου....!

Εγώ, αυτό που θέλω μόνο από κείνον είναι δείγματα προσπάθειας. Ούτε να γίνει άγαλμα στην τάξη του, ούτε να μην μιλάει.. μόνο προσπάθεια! :P Αυτό μου αρκεί!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...