Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα, δηλαδή προτείνεις να μην τα φορτώσω και απλά να τα ενώσω με κορδέλα και να τα κρεμάσω έτσι ε???!!! χχχμμ θα το δω και αυτό...πρώτα να γίνουν τα στολίδια μας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια κοριτσακια μου!απο δουλειες σημερις τιποτα,ο καιρος δεν με εμπνεει!κ φαγητο ευκολο,μακαρονια με σαλτσα.οι στολισμοι σας υπεροχοι,εμεις φετος δεν θα στολισουμε..αυτο ομως ειναι το λιγοτερο μπροστα στο κακο που μας βρηκε:-(..μολις κοψει ο τρελοαερας πρεπει να βγω στο χωραφι να μαζεψω τα υπαρχοντα,καρεκλες,καδους κ τα σχετικα!επισης,ο γιος μου πριν που ντυνομουν μου ειπε "μαμα,η κοιλια σου δεν ειναι ωλεη (ωραια),ειναι ασημη(ασχημη):shock::shock:..

Το ίδιο φαγάκι, έχουμε.

Εγώ λέω, αν μου επιτρέπεις, να στολίσεις έστω "κάτι". Για να σας φτιάξει λίγο τα κέφια και να γλυκάνει την καρδιά σας.

Οσο για τον αέρα... άστα.. και εδώ μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει. Μου έριξε και 7-8 φορές τον βασιλικό του πίσω μπαλκονιού και μου τον έσπασε. Ασε δε τέντες και το τι γίνεται στη γειτονιά...!

Υ.Γ. Διάβασες το μήνυμά μου {πριν 3-4 εβδομάδες}, που μου είπε το φιογκάκι το "κουρτινάκι"??? :shock::shock:

Αν ναι... πάρε θάρρος λοιπόν! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη υπέροχο το δέντρο σας...και με την κορδέλα έγινε πολύ επιβλητικό...το βάζω στο μυαλό για του χρόνου!!!!

4U πολύ καλή τιμή σας είπε νομίζω....!!! Όσον αφορά το ψυγείο, πάρτε κάποιο οικονομικό γιατί τελικά και τα ακριβά δεν κρατάνε....!!!! Τα ίδια έπαθε και η Ειρήνη μας αλλά και μια γειτόνισσα στο χωριό και έκλαιγε τα 70 ευρώ που είχε δώσει....8ετίας επίσης!!!

70 αν μου έλεγαν θα πετουσα απο τη χαρά μου! τι είναι τα 70 μπροστά στα 300 + (γιατί θα χρειαζόταν και τοποθέτηση)

Το θέμα είναι άλλο όμως ...δεν ξέρω αν το προσέξατε ..η εταιρεία ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΙΑ! ΔΛΔ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ:rolleyes:

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα για να του βάλω στολίδια πάνω και το κρεμάσω στην εξώπορτα.....

1460067_10202608221307735_1036505947_n.jpg

και αυτό είναι ένα δεντράκι που έκανα για να στολίσω το παιδικό δωμάτιο.....

1012756_10202608221227733_1239776019_n.jpg

1. θα έσκαγα αν δεν χρησιμοποιούσα την κόκκινη κορδέλα που πλήρωσα 5 ευρώ....

2. Οι φώτο είναι βιαστικές γιαυτό δεν βγήκαν φωτεινές!!!

3. Λέτε να ενώσω και τις δυο κατασκευές με κορδόνι κι να το κρεμάσω στην πόρτα ή είναι υπερβολικό?????? (τώρα μου ήρθε αυτό)

πολυ ομορφα και τα 2! Μπράβο Βάσια! εγώ χωριστά θα τα έβαζα...

Ειρηνη ,πολύ ομορφο το δεντρο σας!!!!Και του χρόνου!!!

Βασια ,πολύ ωραιο και το στεφανακι και το δεντρο.Εαν δεν βαλεις στολίδια επάνω θα ηταν ωραιο να τα κρεμάσεις στην πόρτα.Η κορδελα που εβαζες δεν στεκόταν γιατι δεν ηταν από αυτες που εχουν συρματακι γυρω γυρω,μονο αυτες στεκονται.

Αλεξενια ,με ολο το σεβασμό για το ασχημο γεγονος που περασατε ,να στολίσεις το σπίτι σου.Εχεις παιδακια και η ζωη συνεχιζεται.Ολα αυτα πουθενα δεν τα βρηκαμε γραμμενα και ούτε αλλαζουν την κατασταση...

4U,οπως ειπε και η Βασια δεν αξίζει να πάρετε ακριβο ψυγεο ,με τοσα ηλεκτρονικα που εχουν πάνω ειναι πολύ ευαισθητα στις διακοπές της δεη.Ελπίζω να κρατηθει λίγο ακόμη,μπας και γλιτωσετε τα εξοδα χριστουγεννιατικα.

μα στα Χριστούγεννα ποντάρω και στο δώρο του συζύγου ;)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Τι κανετε?

Τι καιρος ειναι αυτος?Τι αερας?τι μουντιλα?

Σημερα δεν τον εβγαλα το μικρο βολτουλα,φοβηθηκα μη κρυωσει...οποτε κατσαμε μεσα,και καναμε διαφορα,φτιαξαμε μια χειροτενια,παιξαμε παλζ,χορεψαμε με Χριστουγεννιατικα,παιξαμε μπαλα,τωρα παιζει με τα αυτοκινητακια του.

Απο φαγητο εκανα κοτοσουπα για τον μικρο και εβγαλα ετοιμους γιγαντες που ειχα στην καταψυξη για τον αντρα μου.Απο δουλειες δεν εχω κανει τιποτα,αλλα σε λιγο ολο και κατι θα κανω αλλα το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση!

Σας βαζω φωτο απο το υπολοιπο σπιτι,Ειρηνακη μου την ιδεα της κουζινας εννοειται πως την πηρα απο σενα;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655875511102513.1073741987.531237790232953&type=3&uploaded=6

Λοιπον,επλυνα κατι λιγα πιατακια που ειχαν βγει,τακτοποιησα το καλαθι με τις πατατες,τακτοποιησα το ντουλαπι κατω απο το νεροχυτη,τακτοποιησα 3 συρταρια της κουζινας(δεν ηταν εντελως χαλια,απλα ειχαν αναστατωθει λιγο,γι'αυτο εκανα τοσο γρηγορα),συμαζεψα τα παιχνιδια του μικρου,ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ???????

Τον ταισα,αλλαξα,εβαλα για υπνο και τωρα θελω να σκουπισω τα πιατικα και να τα βαλω στα ντουλαπια,και το μονο που θελω να κανω ειναι να βαλω μια σκουπα το απογευμα και ολα οκ!

Διαφημίσεις

Συντροφιά με τον easy, τα υπέροχα χριστουγεννιάτικά του τραγούδια και με το αναμμένο δεντράκι μου να με γλυκαίνει, τελειωσα το σπιτάκι μου!

Αχ... τι όμορφα όταν είναι στολισμένο και καθαρό! ;)

Δείτε και το δεντράκι μας:

PC030026_zps4c747ad5.jpg

ΤΕΛΕΙΟ!!Και του χρόνου!

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα για να του βάλω στολίδια πάνω και το κρεμάσω στην εξώπορτα.....

1460067_10202608221307735_1036505947_n.jpg

και αυτό είναι ένα δεντράκι που έκανα για να στολίσω το παιδικό δωμάτιο.....

1012756_10202608221227733_1239776019_n.jpg

επίσης ΤΕΛΕΙΑ!Και γω ξεχωριστά θα τα βαζα..

κοριτσάκι μου πίστεψέ με αυτά δεν είναι τπτ μπρόστα σε κάτι άλλα που προέκυψαν την προηγούμενη εβδ. αλλά και κάποια άλλα που αναμένω:rolleyes:

απ οτι καταλαβαίνω όμως "αντέχεις" οπότε δεν σε φοβάμαι:tongue::tongue:

Βούλα πολύ όμορφα όλα, το κλουβί σου δε όνειρο!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρήνη υπέροχο το δέντρο σας...και με την κορδέλα έγινε πολύ επιβλητικό...το βάζω στο μυαλό για του χρόνου!!!!

4U πολύ καλή τιμή σας είπε νομίζω....!!! Όσον αφορά το ψυγείο, πάρτε κάποιο οικονομικό γιατί τελικά και τα ακριβά δεν κρατάνε....!!!! Τα ίδια έπαθε και η Ειρήνη μας αλλά και μια γειτόνισσα στο χωριό και έκλαιγε τα 70 ευρώ που είχε δώσει....8ετίας επίσης!!!

Ευχαριστώ!

Συμφωνώ. Ούτε το παλιό μας ήταν ακριβό αλλά ουτε και αυτό που αγοράσαμε πριν 2 μήνες. Δεν "αξίζει" ρε γμτ.. :rolleyes:

Καλησπέρα!

Καλέ απαπαπα τι αέρας είναι αυτός;;;;Η μία μου η γλάστρα έπεφτε συνέχεια,της άλλαξα και εγω θέση και ελπίζω να μην ξαναπέσει.

Τα αγόρια είναι σχολείο και εγώ έκανα τις δουλίτσες μου για να στολίσουμε!!!!!!!Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!

Ήρθε και ο διαχειριστής πριν απο λίγο να με ρωτήσει αν συμφωνούμε να αγοράσουμε πετρέλαιο,υπάρχει ήδη κάποιο απόθεμα,για να το ανάψουμε στα μεγάλα κρύα και στις γιορτές.Εννοείται πως συμφώνησα...οπότε ξανα γιούπιιιιιι!!!!!

Ειρήνη ωραίο το δέντρο σας!Πολύ στα γούστα μου! Και του χρόνου!!!Εμάς το δεντράκι μας είναι μινιόν.Θα σας το δείξω όταν το ετοιμάσουμε!

Χτες το βράδυ διαβάζαμε παραμύθια με το γιο και ήταν πολύ ξεκούραστα γιατί έλεγα την αρχή της πρότασης και το υπόλοιπο το έλεγε μόνος του.Τα θυμάται απ'έξω...Έχει φάει κόλλημα με τον Τριβιζά και ειδικά με τη σειρά με τα ντορεμύθια...Μου είπε και το κορυφαίο: "Μαμά να καλέσουμε τον κύριο Τριβιζά να διαβάσουμε όλοι μαζί;" Αχ,το παιδάκι μου!

χαχαχαχα!!!!

Βρε Πιτσάκι μου, αν τύχει και έρθει ο Τριβιζάς, φωνάξτε και μας ε? :tongue::tongue:

Υ.Γ. Πετρέλαιο.... αχ τι όμορφες εποχές μου θύμισες... εμείς διαβάζουμε και έχω βάλει στο δωμάτιο του φιόγκου a/c γιατί κάνει κρύο!

Ειρηνη ,πολύ ομορφο το δεντρο σας!!!!Και του χρόνου!!!

Ετοιμασα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο και βραζω και πατζαρια με πατατες.νεβηκα στο παταρι για να κατεβασω το δεντρο και επί τη ευκαιρια το τακτοποιησα κιολας.

Εστησα το δεντρο και θα περιμενω τους αντρες μου να ερθουν να στολίσουμε μαζι.

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Ωραίο φαγάκι, έχεις σήμερα.

Λοιπον,επλυνα κατι λιγα πιατακια που ειχαν βγει,τακτοποιησα το καλαθι με τις πατατες,τακτοποιησα το ντουλαπι κατω απο το νεροχυτη,τακτοποιησα 3 συρταρια της κουζινας(δεν ηταν εντελως χαλια,απλα ειχαν αναστατωθει λιγο,γι'αυτο εκανα τοσο γρηγορα),συμαζεψα τα παιχνιδια του μικρου,ΕΛΕΟΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ???????

Τον ταισα,αλλαξα,εβαλα για υπνο και τωρα θελω να σκουπισω τα πιατικα και να τα βαλω στα ντουλαπια,και το μονο που θελω να κανω ειναι να βαλω μια σκουπα το απογευμα και ολα οκ!

Ελα ντε.. πόσα? :rolleyes:

Γι αυτό κάνω συχνά ξεσκαρταρίσματα. Τρέλα σου έρχεται! :D

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα περαστικά, θα κάνω τη θεραπεία μου για ένα μήνα ήδη νιώθω καλύτερα, σήμερα πήγα κ σχολείο αλλά με μέτρο μιλούσα για να μην ξεφύγω κ πονάω πάλι. Ήταν κ ομαλή η επιστροφή μου ενώ είχα 7 ωρο τελικά έκανα 4ωρο έλειπαν τρια τμήματα μου χε χε

Είναι πραγματικά ωραία. Γελάει και λίγο το χειλάκι μας.

Mόνο λίγο? Προσωπικά ξεκαρδίζομαι με τις ατάκες του μεγάλου ζευγαριού κ του μεσαίου χε χε

Μαρτζιό μου πολύ χάρηκα που ξετρελλάθηκες, έτσι σου έρχεται όλα να τα πλύνεις έτσι? χαχα εμένα με είχε πιάσει αυτό το σύνδρομο τον πρώτο καιρό ;)

Καλή επιτυχία στα καμάρια σου :D

Είδες τελικά πέραση το σκι ?? Μπράβο !

Εμείς πάντως με τον χαζμπαντ καλώς ή κακώς {το μέλλον θα δείξει} όταν τρωγόμαστε κάνουμε σαν το μεσήλικο ζευγάρι χαχαχαχα

Χρυσάκι άντε να δούμε θα το στολίσουμε το άτιμο όλο στην αναβολή πάει :rolleyes: Περαστικα στον αντρούλη

Σήμερα φίλες μου δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με δουλίτσες εκτός απ τα καθημερινά, όπως με βγάλει η ώρα!

Μου αρέσεις χαλαρή....:cool:

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έλεγε ότι έβγαλε κρέας από την κατάψυξη και μετά ανακάλυψε ότι είναι κιμάς.. Εμένα με βοηθάει στο να μη μπερδεύομαι να τα χωρίζω σε μερίδες σε ειδικές σακούλες και να γράφω σε κάθε σακούλα τι κρέας περιέχει..

Σας φιλώ γλυκά!

Μωρέ ναι μαζί σου....εγώ το έλεγα, κ εγώ έτσι κάνω τα χωρίζω ανά 3 μερίδες φαγητού...έλα όμως που ήταν το μοναδικό που δεν έγραφα από έξω :rolleyes::rolleyes: κ λίγο που το χάζεψα λέω ααα ωραία μοσχάρι είναι θα κάνω σουπίτσα έχω κ σέλινο αμ δε !!

Η δική μου γνώμη είναι πως για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα, δεν θέλει κορδέλα. Θέλει, αυτό που σου πόσταρα, το "ελαστικό", δίχτυ {βγαίνει σε αρκετά χρώματα}. Σου δίνει πλούσιο αποτέλεσμα, δεν φαίνεται καθόλου "τσαλάκωμα", ούτε "χαλάρωμα", όταν η πόρτα ανοιγοκλείνει. ;)

Φλάσερς??? χαχαχαχαχαχα!!!! :tongue:

Ζυμαρικό με κιμά?

Ή δες αυτή τη συνταγή, που είναι απλή, σχετικά

http://oreksinaxeis.blogspot.gr/2010/01/blog-post_07.html?showComment=1336575799172#c5563669485058941564

Θα συμφωνήσω για τον φιόγκο κ εγώ με το ίδιο υλικό τον έχω σε χρυσό κ φέτος λέω να τον αλλάξω να το κάνω κόκκινο

Ναι ναι φλάσερς χαχαχα κ μη σου πω τι άλλο κάνανε.....τραβούσε ο ένας του άλλου τα κάλλη χαχαχαχαχαχα :rolleyes::shock: κ η δικιά μου αθώα κορασίδα περνούσε από έξω κ τους είδε χαχαχα

Θενκς για την συνταγή μπήκε στα υπόψιν

Αργοπεθαίνει και το ψυγείο μας... :rolleyes: Η ηλεκτρονική οθόνη ρύθμισης αναβοσβήνει και χτες και προχτες σε μερικές φάσεις βγήκε off και έκλεισε το ψυγείο! Πήρα στο σερβις και ακουσατε ακούσατε... χρειάζονται 2 πλακέτες αλλαγή με κόστος μόνο για τις πλακέτες 300? (150 έκαστη) ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ναι ναι ναι δεν την βγάζουν πια. Το ψυγείο μας είναι 8ετίας (αρκετά ακριβό) και θεώρησαν φυσικό να μην έχουν τα ανταλλακτικά και να τα αποσύρουν διότι είναι παλιό!!!!! :shock: Το τι ακολούθησε είναι ακατάλληλο .............. Τώρα κοιτάω και για ψυγείο γιατί κάποια στιγμή θα μείνει ... Εύχομαι μόνο να κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αγορά.

Πραγματικά μετά από ένα ντοκυμαντέρ {{

& http://www.youtube.com/watch?v=AfzQzGNYaiU αυτό είναι το τρειλερ, αν το βρείτε σε ντιβιντι ή να το κατεβάσετε δείτε το οπωσδήποτε κ ισχύει για όλα τα προιόντα iphone ipod ψυγεία λάμπες κτλ}} που είχα δει σχετικά με προϊόντα κ την ζωή τους το πιστεύω πια πως δεν τα φτιάχνουν τα ηλεκτρονικά οτιδήποτε για να κρατάνε μια ζωή όπως παλιά, τα φτιάχνουν με περιορισμένο χρόνο ζωής "ελλατωματικά" για να αγοράζεις ξανά κ ξανά αλλιώς πως θα κινήθεί η αγορά :rolleyes:

... είσαι για δέσιμο! χαααχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Και γω, αυτό ακούω τώρα, online! :tongue:

Είμαι είμαι χε χε χε

Για τα παραμύθια που λέτε...εμείς έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με 30 μικρές ιστορίες και κάθε βράδυ τους διαβάζω και μια....Όλο τον Δεκέμβριο τον περνάμε με το συγκεκριμένο βιβλίο....!!!!

A για πες ποιο είναι αν θέλεις , μου άρεσε πολύ σαν ιδέα!!

πολύ ωραία τα δημιουργήματά σου!!

Γύρισα από το σχολείο, φάγαμε κ μάζεψα

Τώρα ετοιμάζω γαλλικό καφεδάκι περιμένω τους γονείς μου επίσκεψη κ να έρθει κ το μικρό μου να κάτσουμε :)

Καλησπέρα από το ζεστό μου σπιτάκι επιτέλους!

Μπιλάκο, και του χρόνου 3 φορές! Να περάσετε τις ομορφότερες γιορτές παρέα με τη μαμά!

Σταυρούλα, διάβαζα με κομμένη την ανάσα. Τι περάσατε! Σε νιώθω απόλυτα. Πήγαμε τη μικρή 2,5 χρονών στην ημιλιπόθυμη κατάσταση που περιγράφεις (εμάς δεν απαντούσε όταν της μιλούσαμε) από το νοσοκομείο του Βόλου στο νοσοκομείο της Λάρισας που είχε παιδοχειρουργικό, όπου και μπήκε τελικά χειρουργείο στις 12 το βράδυ. :cry:

Καλαμαράκι είσαι καλύτερα; Πολλές δουλίτσες. Τα' δωσες όλα πάλι.

Όταν τελειώσουμε τη δημιουργία μας θα στη στείλω να μου πεις εντυπώσεις.

Βασιλική, θέλω κι εγώ να τη δω τη δημιουργία! Νιώθω κι εγώ ότι συμμετείχα... την καθυστέρησα :tongue:!

Δουλεια τέλος!!!!Τα παιδια έχουν κατενθουσιαστει. Χτες έλεγε ο μεγαλος στη μαμα μου, γιαγιααααα, σε αγαπαω, αλλα απο αυριο, θα ερχεσαι για καφε , οχι να μας κρατας!Θα εχουμε τη μανουλα σπιτι, και αν θελει να παει στην τραπεζα, θα ερχεσαι εσυ.Αλλά όμως σε αγαπαμε πολυ!

Έλεος! Μέχρι και τα παιδιά έχουν πάρει χαμπάρι ότι βαγίνουμε μόνο για να τα "ακουμπήσουμε" :rolleyes:!

Απολαμβάνεις σπιτάκι και πιτσιρίκια;

Κικη μου ειπαν οτι εχει γρηγορη αναρρωση,μονο μια μερα θα μεινω στην κλινικη.

Σούπερ θα είσαι στις γιορτές! :D

Εύχομαι μόνο να κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αγορά.

Τεράστια καφρίλα από μέρους της εταιρείας :mad:! Είμαι σίγουρη ότι τους το έδωσες να το καταλάβουν :cool:!

επισης,ο γιος μου πριν που ντυνομουν μου ειπε "μαμα,η κοιλια σου δεν ειναι ωλεη (ωραια),ειναι ασημη(ασχημη):shock::shock:..

Έπρεπε να του πεις "εσύ, μικρό νανάκι, να χαίρεσαι που η κοιλιά της μαμάς είναι άσημη, γιατί, αν ήταν ωλέη, δεν θα ήσουν εδώ να τη σχολιάζεις" :cool:

Αχ... τι όμορφα όταν είναι στολισμένο και καθαρό! ;)

Δείτε και το δεντράκι μας:

PC030026_zps4c747ad5.jpg

Τόσο ζεστό! Πεντακαθάρο (τίποτα δεν έκανες σήμερα, έτσι; ) και στολισμένο σπιτάκι, αχχχχχχ....

3. Λέτε να ενώσω και τις δυο κατασκευές με κορδόνι κι να το κρεμάσω στην πόρτα ή είναι υπερβολικό?????? (τώρα μου ήρθε αυτό)

Κι εγώ τα προτιμώ χωριστά. Το στεφάνι είναι απλά τέλειο!

Σας βαζω φωτο απο το υπολοιπο σπιτι,Ειρηνακη μου την ιδεα της κουζινας εννοειται πως την πηρα απο σενα;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655875511102513.1073741987.531237790232953&type=3&uploaded=6

Πολύ όμορφα!

Κοριτσάκια μου μου έλειψε η παρέα σας,έχω πήξει...

φιλιά

Δεν προβλέπεται να χαλαρώνει κάπως το πράγμα; Φιλιά και κουράγιο! Έρχονται διακοπές! ;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...