Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είδα κοριτσάκι μου. Και είδα και ότι υπάρχει στην πλατεία Μέμου ένα μέρος που μπορείς να αφήσεις ρούχα και τρόφιμα. Θα πάω και εκεί γιατί είναι δύο σακούλες μεγάλες. Ευχαριστώ πολύ.

Μπράβο κορίτσι μου!!! ;)

Γειά σας!!!

Τι ωραίους στολισμούς είδαν τα ματάκια μου;Και τι ωραία στολίδια!Μπράβο σας κορίτσια!Και του χρόνου!!!

Εμείς στρώσαμε επιτέλους το Σάββατο Αχ,έγινε πολύ ζεστό και ωραίο το σπιτάκι μας! Αύριο να είμαστε καλά λέμε να στολίσουμε!!!! Το μόνο Χριστουγεννιάτικο που έχουμε αυτη τη στιγμή σε κοινή θέα (στο μπάνιο μας)είναι το σαπουνάκι της Βάσιας

Margio εύχομαι να πάνε όλα καλά!Θα σε έχω στις προσευχές μου...

Περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται απο ιώσεις...Εγώ πάλι αντιμέτωπη με την ιγμορρίτιδα:shock:

Ειρήνη μου ελπίζω το στομαχάκι σου να είναι καλύτερα.

Μπράβο που στρώσατε πιτσάκι μου!

Φαντάζομαι πόση ηρεμία θα σας δίνει ε?

κοριτσακια μου τι κανετε???

ελπιζω να εισαστε καλα!! δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας δυστυχως.

τρεχω παντου κ οπου με χρειαζονται.... απλα τρεχω!

η μαμα νοσοκομειο (βγηκε , ξαναμπηκε)μπας κ κανει την βιοψια επιτελους.

τα νεα μας πολλα, συναισθηματα αναμεικτα, αδρεναλινη στο φουλ, αντοχες στα κοκκινα!

το 24ωρο δεν με φτανει! το σπιτι παρ ολα αυτα σε καλη κατασταση κ στολισμενο!

θα βγαλω φωτο καποια στιγμη (ειδα κ ομορφους στολισμους κ του χρονου!)

ενα σας λεω οτι μεσα στο Σ/Κ στολισα 3 δεντρα!!! το δικο μας, της μαμας, κ της αδερφης μου.

ο μικρος ξετρελαθηκε ηταν βοηθος κ στα 3.

κ οπως λεει "μαμα ειμαι 3 φορες κ του χρονου" χαχα αφου καθε φορα του λεγαμε μπραβο κ του χρονου! χαχαχα!\

απο τα λιγα που διαβασα κ θυμαμαι

ειρηνη μου αν κ να καθυστερημενα να χαιρεσαι το αγορακι σου να τον δειτε οπως επιθυμειτε.

Η μανούλα πως είναι? Εσύ?

Οταν με το καλό ηρεμίσεις λιγάκι, να βρεθούμε, για εκείνο που λέγαμε.

Για τα ρούχα που είπατε κορίτσια στο δικό μας δήμο δεν έχω δει κρεμάστρες αλληλεγγύης. Τα δίνω στο κοινωνικό παντοπωλείο που μοιράζουν και ρούχα. Πρόσφατα είδα στο δρόμο κι έναν κάδο του δήμου σαν ντουλάπι που έγραφε ότι μπορείς να ρίξεις μέσα όσα ρούχα δε χρειάζεσαι. Δυστυχώς κάθε μέρα όλο και περισσότεροι έχουν ανάγκη.

Σημασία έχει πως προσφέρεις και μπράβο! ;)

Ειρηνάκι, έκανα ένα φλασ-μπακ και διάβασα κάποιες από τις παλιότερες σελίδες που είχα χάσει. Διάβασα και για την περιπέτοια του μικρού σου και συγκλονίστηκα. Παγκρεατίτιδα μικρό παιδάκι;;; Ελεος πια! Επίσης συγκινήθηκα με τον ταξιτζή και την ομάδα Δίας και ήθελα να σου πω ότι όταν ο μικρός πήγαινε πρώτη δημοτικού χτύπησε στο κεφάλι στο σχολείο και με πήραν τηλέφωνο να πάω να τον πάρω. Όταν τον έφερα σπίτι άρχισε να ζαλίζεται, να μου λέει δεν βλέπω καλά και να κάνει εμετούς και φύγαμε με κόρνες και με χίλια για το Παίδων. Στο ύψος της Πειραιώς κοντά στην Ομόνοια η κίνηση ήταν απίστευτη και κολήσαμε, βγαίνει λοιπόν ο άντρας μου στο αντίθετο ρεύμα της καθόδου της Πειραιώς με χίλια και αρχίζουμε να την ανεβαίνουμε αντίθετα με κόρνα και αλάρμ αναμένα και ο μικρός να είναι σε κατάσταση ημιλιπόθυμη. Εγώ να τον ταρακουνάω και να φωνάζω "Γιώργο μην κοιμάσαι!!!!!", τα αυτοκίνητα σταματημένα και ωωωω του θαύματος βλέπουμε ένα τροχονόμο που παίρνει χαμπάρι τί γίνεται και μπαίνει μπροστά στο αυτοκίνητό μας πεζός και αρχίζει περπατώντας να κάνει σήμα στα αυτοκίνητα να κάνουν άκρη. Έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην Ομόνοια. Μπαίνουμε Σταδίου και στο δεύτερο στενό στρίβουμε αριστερά για να πιάσουμε την Ακαδημίας και να ανέβουμε Σύνταγμα και συναντάμε στο δρόμο μας δύο Ζητάδες οι οποίοι μας ρωτάνε "Παίδων;;;;;;" φωνάζει ο άντρας μου ΝΑΙ και αρχίζουν να μας ανοίγουν δρόμο, να φωνάζουν στα αυτοκίνητα και ο ένας από τους δυο να είναι στο πλάι μου και να ρωτάει "Πώς είναι το παιδί";;;; Ο μικρός "άσε με να κοιμηθώ, δεν βλέπω καλά και άλλα τέτοια τρελά", οι σειρήνες να βουίζουν, οι διασταυρώσεις σε όλη την Κηφισίας με περιπολικά να μας περιμένουν να περάσουμε (σας τα γράφω και κλαίω) και φτάνουμε στο Παίδων, αρπάζει ο άντρας μου το παιδί στα χέρια τρέχοντας και φτάνει στην πόρτα που τον περιμένουν νοσοκόμες (είχαν ειδοποιήσει ότι φέρνουν περιστατικό, φοβήθηκαν για εγκεφαλική αιμοραγία) και εγώ αφού τους ευχαριστώ παίρνω το αυτοκίνητο να το παρκάρω. Και.... όταν φτάνω τελικά στα επείγοντα είναι ο "δικός σου" καθισμένος σε ένα καροτσάκι και είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!!! Ξύπνιος, άψογος.... τί κάνεις Γιώργο μου του λέω. Μια χαρά μαμά απαντάει. Δεν είχε τίποτα, τον εξέτασαν του έκαναν πλάκες, τον είδε νευροχειρούργος όλα καλά Δόξα το Θεό. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι όμως έχουν μείνει στην καρδιά μου. Γι' αυτό λέω ότι είναι μερικοί άνθρωποι που είναι άνθρωποι ανεξάρτητα που δουλεύουν. Να τους έχει ο Θεός καλά!!!

Τελικά τώρα με το παιδί ποιά είναι η συνέχεια. Πρέπει να κάνει εξετάσεις ανά κάποια διαστήματα ή θεωρούμε ότι ήταν κάτι που τελείωσε (άσχετα με το ότι η παγκρεατίτιδα κάνει κύκλους).

... φρίκαρα και μόνο που διάβασα την παλιά σας περιπέτεια....:-(

Μας είπαν να ξανακάνουμε "κάποια στιγμή" εξετάσεις αίματος, ειδικές για το πάγκρεας... αυτό και μόνο. Και αν πονέσει στην κοιλιά, "μέσα"... :-(

Δεν ξέρω, αλλά αυτές οι μέρες μου φέρνουν γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου.

Και μένα, λατρεμένο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχχχ Βασιλική μου αν σε πω τι πάθαμε χε χε

Μου έστειλες εσύ το πμ για την δημιουργία σας σωστά?

Και εγώ σου απάντησα την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα

Αμ δε....μες στην ζάλη μου από το βήχα κ την ταλαιπώρια μου...έστειλα πμ στην Κiki v χαχαχα λέγοντας της πάρε με στο κινητό

Μου γράφεις εσύ πως δεν το έλαβες....αναρωτιέμαι εγώ...αφού το έστειλα...αλλά δεν τσεκάρω τα πμ μου..

Και το απόγευμα μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό να μην ξέρω το νούμερο κ μου γράφει είμαι η Κική....κ αναρωτιέμαι εγώ...πια κική είναι αυτή?? :tongue:

Με παίρνει...α λέω μάλλον μπερδεύτηκα κ την λένε Κική την κοπέλα που ήθελε την βοήθεια μου....χαχαχαχα μπέρδεψα τα μπούτια μου μέχρι να βγάλω άκρη με την Κική στο τηλέφωνο σκάσαμε στο γέλιο γνώρισα κ την Κική :D

... είσαι για δέσιμο! χαααχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

{με κόλλησες Χριστουγεννίτιδα κ χτες όλη μέρα κάνοντας δουλειές άκουγα τον Easyfm χε χε }

Και γω, αυτό ακούω τώρα, online! :tongue:

Δουλεια τέλος!!!!Τα παιδια έχουν κατενθουσιαστει. Χτες έλεγε ο μεγαλος στη μαμα μου, γιαγιααααα, σε αγαπαω, αλλα απο αυριο, θα ερχεσαι για καφε , οχι να μας κρατας!Θα εχουμε τη μανουλα σπιτι, και αν θελει να παει στην τραπεζα, θα ερχεσαι εσυ.Αλλά όμως σε αγαπαμε πολυ!

(ενιωθε και τυψεις που της το έλεγε, το καημενο)

Τωρα πίνω ενα καφεδακι , εφαγα και κατι, και θελω να αρχισω τις δουλιτσες μου,αλλα δεν ξερω από που να αρχισω...

Αχ μωρέ ο μεγάλος σου!!!! Τι γλυκός!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ και το σπιτάκι σου!!!!

Ειρήνη είχες σελτεδάκι στο κρεβάτι ή βράχηκε το στρώμα και πρέπει να το βγάλεις εξω?

Ευτυχώς είχα, Ερσάκι μου!

Βάζω συχνά και πάντα όταν είμαι αδιάθετη γιατί καμιά φορά... :rolleyes:

Eυχαριστωωωω εχω ξετρελαθει με το στεγνωτηριο κυριως με το λιγο σιδερο και οτι περιμενα τρεις μερες να στεγνωσουν και να τα βαζω στα καλοριφερ κλπ κλπ.

Το παστιτσιο οχι που να το παινευτω αλλα εγινε τελειο!Αυτο που φοβαμαι ειναι μην παει η Γ. και γραφει στα αγγλικα wo wohnst du? και ο X. a melon or a lemon?:tongue::tongue::tongue:Σημερα γραφουν τα καμαρια μου ελπιζω να με βγαλουν ασπροπροσωπη:D

Εμένα πήρε 15 χθες, στα αγγλικά. Υπήρχαν λέξεις μέσα από όταν έλειπε, εκείνες τις 2 εβδομάδες με το νοσοκομείο γι αυτό θα το ξαναγράψει την Τετάρτη, του είπε η δασκάλα.. φτου! Κι άλλο διάβασμα, τι χαρά! :roll:

Καλημέρα Ειρηνάκι...

Βρε το πουλάκι μου, τρόμαξε πολύ το παιδάκι, αλλά είδες... όταν φοβούνται που έρχονται σαν φαντασματάκια και σκουντάνε και μας λένε "μαμά είδα κακό όνειρο". Με το που πέφτουν στο κρεβάτι μαζί μας τελειώνουν όλα. Και οι φόβοι και όλα. Τί ψυχούλες!!!

Οπως το λες! Σαν φαντασματάκια!!!! :mrgreen:

( δεν εχουμε ασανσερ και μια και ειμαι ψηλα - πρέπει να διασκεδαζω τους καλεσμένους )

Καλά! Αμα καμιά μερα φας κανα δεξί κροσέ, τότε να δεις πως θα διασκεδάσεις εσύ! χααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Κουβαλάω 5 διαφορετικές τσάντες, η μία δε, με 150 βερνίκια !!!!!:mrgreen::mrgreen: χαχαχαχαχαχαχα

Εμένα πάντως μου αρέσει ότι πάντα έρχονται στην μαμά και λένε ότι φοβούνται,όχι έτσι για να δούνε τί εστί μάνα,ασφάλεια και σιγουριά.:D:D:D

χιχιχιχι, σουσουραδίτσα μου! ;)

Από φαγητό έφτιαξα από εχθές τα απίστευτα ρεβύθια της Ειρηνούλας στη γάστρα οπότε δεν έχω τέτοια έννοια.

Εδώ θα είμαι και θα σας διαβάζω.

Υ.Γ. Ειρηνάκι δεν ήξερα ότι ο άντρας σου ακόμη είναι χωρίς δουλειά σαν τον δικό μου.

Εκανες τα ρεβύθια?? Πω πω... με τρέλανες τώρα.. γίνονται υπέροχα.. λιώνουν στο στόμα! Ελπίζω να σας αρέσουν!

Υ.Γ. Εμένα λες, για τον άντρα μου, αγάπη? Μπερδεύτηκα.. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι θα με ενδιέφερε και μένα να μου πεις για τα σημεία του Δήμου σας που μπορώ να αφήσω κάποια μωρουδίστικα ρουχαλάκια που δεν μας κάνουν πια και δεν έχω να τα δώσω κάπου αλλού.. Αν πάλι κάποια κοπέλα από εδώ έχει κάπου να τα δώσει πολύ ευχαρίστως..

Κορίτσι μου, ξέρω πως υπάρχει μία μανούλα, μας το έλεγε το Μπιλάκι μας, που έχει μεγάλη ανάγκη, με μωράκι μικρότερο απο το δικό σου. Μήπως να έρθετε σε επαφή μπας και τα δώσεις εκεί?

Κατά τα λοιπά υπάρχουν πολλά-πολλά σωματεία που τα έχουν ανάγκη και αν θέλεις μπορείς να βοηθήσεις.

Μπορείς να τα στείλεις σε συλλόγους πολύτεκνων {υπάρχουν και σε διάφορους νομούς}, στην εκκλησία της περιοχής σου και να τα προωθήσουν αυτοί, σε συλλόγους προστασίας της ανύπαντρης μητέρας ή/και φυσικά στις "κρεμάστρες αλληλεγγύης". Για το τελευταίο, σου στέλνω μήνυμα τα σημεία που βρίσκονται. ;);)

777885dugw57gt25.gif

Αργοπεθαίνει και το ψυγείο μας... :rolleyes: Η ηλεκτρονική οθόνη ρύθμισης αναβοσβήνει και χτες και προχτες σε μερικές φάσεις βγήκε off και έκλεισε το ψυγείο! Πήρα στο σερβις και ακουσατε ακούσατε... χρειάζονται 2 πλακέτες αλλαγή με κόστος μόνο για τις πλακέτες 300? (150 έκαστη) ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ναι ναι ναι δεν την βγάζουν πια. Το ψυγείο μας είναι 8ετίας (αρκετά ακριβό) και θεώρησαν φυσικό να μην έχουν τα ανταλλακτικά και να τα αποσύρουν διότι είναι παλιό!!!!! :shock: Το τι ακολούθησε είναι ακατάλληλο .............. Τώρα κοιτάω και για ψυγείο γιατί κάποια στιγμή θα μείνει ... Εύχομαι μόνο να κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αγορά.

Ωχ... επειδή τώρα το αλλάξαμε και μεις.. {δεν "άξιζε" να το φτιάξουμε οπότε..} σε νιώθω... :|

777885dugw57gt25.gif

Εκανες τα ρεβύθια?? Πω πω... με τρέλανες τώρα.. γίνονται υπέροχα.. λιώνουν στο στόμα! Ελπίζω να σας αρέσουν!

Τα έχω κάνει άλλες 3 φορές και τα σακατεύουμε οικογενειακώς!!!

Υ.Γ. Εμένα λες, για τον άντρα μου, αγάπη? Μπερδεύτηκα.. :rolleyes:

Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα Ειρηνάκι. Είπες κάποια στιγμή ότι ο άντρας σου δεν δουλεύει (μάλλον εκείνη την ημέρα δεν δούλευε) και νόμιζα ότι γενικά δεν δούλευε. Μην με παρεξηγείς.... μεγάλη γυναίκα είμαι..... :rolleyes:

Διαφημίσεις

νατα μας.... καλά λέω εγώ οτι το δικό μας το πήραν .... αποκλείεται να μην περναμε χαμπάρι το χαμό !!!! :rolleyes::tongue:

Πήρα σήμερα καλύτερη τιμή ... 60 για ανοξείδωτο μαζί με τοποθέτηση και αν το παραλάβει αύριο θα το τοποθετήσει!

Αργοπεθαίνει και το ψυγείο μας... :rolleyes: Η ηλεκτρονική οθόνη ρύθμισης αναβοσβήνει και χτες και προχτες σε μερικές φάσεις βγήκε off και έκλεισε το ψυγείο! Πήρα στο σερβις και ακουσατε ακούσατε... χρειάζονται 2 πλακέτες αλλαγή με κόστος μόνο για τις πλακέτες 300? (150 έκαστη) ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ναι ναι ναι δεν την βγάζουν πια. Το ψυγείο μας είναι 8ετίας (αρκετά ακριβό) και θεώρησαν φυσικό να μην έχουν τα ανταλλακτικά και να τα αποσύρουν διότι είναι παλιό!!!!! :shock: Το τι ακολούθησε είναι ακατάλληλο .............. Τώρα κοιτάω και για ψυγείο γιατί κάποια στιγμή θα μείνει ... Εύχομαι μόνο να κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αγορά.

Έξοδα..... έξοδα..... έξοδα..... γμτ

καλημερουδια κοριτσακια μου!απο δουλειες σημερις τιποτα,ο καιρος δεν με εμπνεει!κ φαγητο ευκολο,μακαρονια με σαλτσα.οι στολισμοι σας υπεροχοι,εμεις φετος δεν θα στολισουμε..αυτο ομως ειναι το λιγοτερο μπροστα στο κακο που μας βρηκε:-(..μολις κοψει ο τρελοαερας πρεπει να βγω στο χωραφι να μαζεψω τα υπαρχοντα,καρεκλες,καδους κ τα σχετικα!επισης,ο γιος μου πριν που ντυνομουν μου ειπε "μαμα,η κοιλια σου δεν ειναι ωλεη (ωραια),ειναι ασημη(ασχημη):shock::shock:..

Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα Ειρηνάκι. Είπες κάποια στιγμή ότι ο άντρας σου δεν δουλεύει (μάλλον εκείνη την ημέρα δεν δούλευε) και νόμιζα ότι γενικά δεν δούλευε. Μην με παρεξηγείς.... μεγάλη γυναίκα είμαι..... :rolleyes:

;)

Τελικά, μόνο η Βάσια και ΄γω, είμαστε μικρά παιδιά εδώ μέσα....!

Πες τα βρε Βάσια!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Συντροφιά με τον easy, τα υπέροχα χριστουγεννιάτικά του τραγούδια και με το αναμμένο δεντράκι μου να με γλυκαίνει, τελειωσα το σπιτάκι μου!

Αχ... τι όμορφα όταν είναι στολισμένο και καθαρό! ;)

Δείτε και το δεντράκι μας:

PC030026_zps4c747ad5.jpg

Υ.Γ. Φέτος, αντί για κορδέλα, έβαλα το "δίχτυ" που έβαλα πέρσι στην εξώπορτά μας. Μου άρεσε πολύ η αλλαγή. ;)

Υ.Γ. 2. Ναι, εκεί κρεμάω την "κάλτσα". Δεν μου έχετε αγοράσει ακόμα τζάκι!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. 3. Και μόλις κατάλαβα, κοιτάζοντας τη φωτογραφία το ούφο, πως το φιογκάκι έχει "πειράξει" τα λουλούδια και είναι αλλού γι αλλού! χαχααχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη υπέροχο το δέντρο σας...και με την κορδέλα έγινε πολύ επιβλητικό...το βάζω στο μυαλό για του χρόνου!!!!

4U πολύ καλή τιμή σας είπε νομίζω....!!! Όσον αφορά το ψυγείο, πάρτε κάποιο οικονομικό γιατί τελικά και τα ακριβά δεν κρατάνε....!!!! Τα ίδια έπαθε και η Ειρήνη μας αλλά και μια γειτόνισσα στο χωριό και έκλαιγε τα 70 ευρώ που είχε δώσει....8ετίας επίσης!!!

Διαφημίσεις

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα για να του βάλω στολίδια πάνω και το κρεμάσω στην εξώπορτα.....

1460067_10202608221307735_1036505947_n.jpg

και αυτό είναι ένα δεντράκι που έκανα για να στολίσω το παιδικό δωμάτιο.....

1012756_10202608221227733_1239776019_n.jpg

1. θα έσκαγα αν δεν χρησιμοποιούσα την κόκκινη κορδέλα που πλήρωσα 5 ευρώ....

2. Οι φώτο είναι βιαστικές γιαυτό δεν βγήκαν φωτεινές!!!

3. Λέτε να ενώσω και τις δυο κατασκευές με κορδόνι κι να το κρεμάσω στην πόρτα ή είναι υπερβολικό?????? (τώρα μου ήρθε αυτό)

Καλησπέρα!

Καλέ απαπαπα τι αέρας είναι αυτός;;;;Η μία μου η γλάστρα έπεφτε συνέχεια,της άλλαξα και εγω θέση και ελπίζω να μην ξαναπέσει.

Τα αγόρια είναι σχολείο και εγώ έκανα τις δουλίτσες μου για να στολίσουμε!!!!!!!Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!

Ήρθε και ο διαχειριστής πριν απο λίγο να με ρωτήσει αν συμφωνούμε να αγοράσουμε πετρέλαιο,υπάρχει ήδη κάποιο απόθεμα,για να το ανάψουμε στα μεγάλα κρύα και στις γιορτές.Εννοείται πως συμφώνησα...οπότε ξανα γιούπιιιιιι!!!!!

4U τι είναι αυτο με το ψυγείο πάλι;;;Αυτα τα έκτακτα βρε παιδί μου...

Μπιλάκι όλα καλά να πάνε με τη μαμά σου!Και του χρόνου για τα στολίσματά σας!!!!

Βασιλική αν θες στείλε μου με πμ το μαγικό σου φίλτρο:)

Ειρήνη ωραίο το δέντρο σας!Πολύ στα γούστα μου! Και του χρόνου!!!Εμάς το δεντράκι μας είναι μινιόν.Θα σας το δείξω όταν το ετοιμάσουμε!

Χτες το βράδυ διαβάζαμε παραμύθια με το γιο και ήταν πολύ ξεκούραστα γιατί έλεγα την αρχή της πρότασης και το υπόλοιπο το έλεγε μόνος του.Τα θυμάται απ'έξω...Έχει φάει κόλλημα με τον Τριβιζά και ειδικά με τη σειρά με τα ντορεμύθια...Μου είπε και το κορυφαίο: "Μαμά να καλέσουμε τον κύριο Τριβιζά να διαβάσουμε όλοι μαζί;" Αχ,το παιδάκι μου!

Για τα παραμύθια που λέτε...εμείς έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με 30 μικρές ιστορίες και κάθε βράδυ τους διαβάζω και μια....Όλο τον Δεκέμβριο τον περνάμε με το συγκεκριμένο βιβλίο....!!!!

Μπιλάκι ξέχασα να σου πω και εσένα και του χρόνου εις τριπλούν (λόγω των 3 δέντρων) !!!

Ειρηνη ,πολύ ομορφο το δεντρο σας!!!!Και του χρόνου!!!

Βασια ,πολύ ωραιο και το στεφανακι και το δεντρο.Εαν δεν βαλεις στολίδια επάνω θα ηταν ωραιο να τα κρεμάσεις στην πόρτα.Η κορδελα που εβαζες δεν στεκόταν γιατι δεν ηταν από αυτες που εχουν συρματακι γυρω γυρω,μονο αυτες στεκονται.

Αλεξενια ,με ολο το σεβασμό για το ασχημο γεγονος που περασατε ,να στολίσεις το σπίτι σου.Εχεις παιδακια και η ζωη συνεχιζεται.Ολα αυτα πουθενα δεν τα βρηκαμε γραμμενα και ούτε αλλαζουν την κατασταση...

4U,οπως ειπε και η Βασια δεν αξίζει να πάρετε ακριβο ψυγεο ,με τοσα ηλεκτρονικα που εχουν πάνω ειναι πολύ ευαισθητα στις διακοπές της δεη.Ελπίζω να κρατηθει λίγο ακόμη,μπας και γλιτωσετε τα εξοδα χριστουγεννιατικα.

Ετοιμασα μπιφτεκια και τα εβαλα στο φουρνο και βραζω και πατζαρια με πατατες.νεβηκα στο παταρι για να κατεβασω το δεντρο και επί τη ευκαιρια το τακτοποιησα κιολας.

Εστησα το δεντρο και θα περιμενω τους αντρες μου να ερθουν να στολίσουμε μαζι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ωχ... επειδή τώρα το αλλάξαμε και μεις.. {δεν "άξιζε" να το φτιάξουμε οπότε..} σε νιώθω... :|

και τι ακριβώς νοιώθετε κυρία μου??? :tongue:

Έξοδα..... έξοδα..... έξοδα..... γμτ

κοριτσάκι μου πίστεψέ με αυτά δεν είναι τπτ μπρόστα σε κάτι άλλα που προέκυψαν την προηγούμενη εβδ. αλλά και κάποια άλλα που αναμένω:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...