Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου, χειμωνιάτικη καλημέρα.

Τι κρύο και κυρίως.. τι αέρας! Χαμός όλη νύχτα..

Χθες, το φιογκάκι, με ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και μου λέει

"Μαμάκα... είδα κακό όνειρο"

"Χώσου!", του λέω και μπήκε στο κρεβάτι μας.

Κάποια στιγμή με ξαναξυπνάει και μου λέει

"Μαμάκα... έκανα τσισακια, πάνω μου!", τρομαγμένος!

:shock:

Τον καημένο μου.. ή κάτι τον τρόμαξε ή κάποιο όνειρο είδε και του φύγανε.. τον άλλαξα βρακάκι και πιτζάμα, έβαλα στο κάτω μέρος ένα σελτεδάκι και ξανακοιμηθήκαμε.

Ολα καλά τωρα.

Το πήγα σχολείο, ντυμένοι και οι 2 σαν κρεμμυδάκια!

Στην επιστροφή, στη τράπεζα και πλήρωσα τη γ***-ΔΕΗ :mad:, πήρα ψωμάκι και επέστρεψα.

Εχω ένα σπίτι... τι να σας λέω... βάζω χριστουγεννιάτικα και ξεκινώ.

Θα σας μιλήσω στη διάρκεια της μέρας, εδώ θα είμαι... ;)

Καλημέρα Ειρηνάκι...

Βρε το πουλάκι μου, τρόμαξε πολύ το παιδάκι, αλλά είδες... όταν φοβούνται που έρχονται σαν φαντασματάκια και σκουντάνε και μας λένε "μαμά είδα κακό όνειρο". Με το που πέφτουν στο κρεβάτι μαζί μας τελειώνουν όλα. Και οι φόβοι και όλα. Τί ψυχούλες!!!

Όσο για τον αέρα.... άστα.... σηκώσαμε τέντες βραδυάτικα γιατί έλεγα πως θα πάρει ο αέρας και την τέντα και το μπαλκόνι μαζί χαχαχα.

Όσο για τη ΔΕΗ μπορείς να βρίζεις όσο θέλεις και για μένα μαζί!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχιαω κι εγω με την λιστα με τις δουλειες μου.

Σηκωθηκαμε, γαλατα,κολατσιο σχολειου

Πηγα τον Αρη σχολειο

Πηρα ψωμακι,και κουλουρακι και επεστρεψα σπίτι.

Μπαμπας εφτιαχνε κοτσιδα στην κορη,μονο κομπο που δεν τα εδεσε,πολυ γελιο.

Ηπια το καφεδακι μου

Επλυνα κατι λιγα πιατικα

Εβαλα καλη σκουπα σε σαλονοκουζινοκαθιστικο, τιναξα και αερισα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα

Επλυνα λιγο τον τοιχο πισω απο τον καναπε, ειχε δαχτυλιες, μαρκαδορους, κτλ

Σκούπισα την σκαλα της εισοδου

Πόιτισα τα λουλουδάκια της εισοδου

Ανοιξα τωρα τα παιδικα να αεριζονται και εφυγα για την συνεχεια...

Από φαγητο, δεν ξερω τι θα κάνω εκόμα, μας κοβω για καμια ομελετα .

Καλημέρα κορίτσια!

Βλέπω επικρατεί στομαχόπονος στην παρέα. Περαστικούλια σε όλες!

Ειρήνη μάλλον από το φόβο του τα έκανε στο κρεβάτι. Όταν ήμουν μικρή φοβόμουν να πάω τουαλέτα και πάθαινα το ίδιο. Ακόμη θυμάμαι τη μαμά μου που προσπαθούσε να με βοηθήσει να ξεπεράσω το φόβο μου.

margio το στεγνωτήριο είναι μεγάλη βοήθεια τώρα το χειμώνα. Ειδικά αν μένεις και σε περιοχή με πολλή υγρασία θα σε βολέψει όλες τις εποχές.

arisanna εύχομαι να χαρείς τα παιδάκια σου όσο περισσότερο μπορείς τώρα που θα είσαι στο σπίτι.

Επιτέλους σήμερα θα στολίσουμε μια που ο άντρας μου δεν έχει δουλειά. Φαγητό για μας θα μου δώσει η μαμά μου οπότε θα μαγειρέψω μόνο για το μωρό. Θέλω να σας βάλω και φώτο αλλά είμαι λίγο άσχετη. Θα το παλέψω.

h6cQp3.png

Καλημέρα στην παρέα! Βλέπω ο αέρας κυριαρχεί σχεδόν σε όλη τη χώρα. Απαπα πολύ κρύο! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κι εγώ φέτος το χαζεύω το δέντρο μου! Μου αρέσει πολύ! Για 2 χρόνια δεν είχα κορδέλα γιατί είχα βαρεθεί την παλιά (την οποία πλέον βάζω στην εξώπορτα και στην κουπαστή της σκάλας) και δεν ήθελα να δώσω χρήματα για καινούργια. Αυτή όμως μου πήρε τα μυαλά και σε συνδυασμό με το ότι δεν θα πάρω άλλα στολίδια φέτος, το έκανα το έξοδο!

Σταυρουλίτσα σοκάρομαι με τέτοιες καταστάσεις, έκλαψα με μαύρο δάκρυ με την αφήγησή σου... Να ναι γερά όλα τα παιδάκια!

Σήμερα φίλες μου δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ με δουλίτσες εκτός απ τα καθημερινά, όπως με βγάλει η ώρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι μου κανετε πολύ ομορφο δέντρο μπράβο θα βάλω και το δικο μου αυτες τις μέρες να το δειτε και την διακοσμηση στα σκαλια!!

( δεν εχουμε ασανσερ και μια και ειμαι ψηλα - πρέπει να διασκεδαζω τους καλεσμένους )

Χριστουγεννιάτικα!!!

Χαχα

Vassiliki67 την πήρα χτες την φωτογραφια και τώρα ειμαι στην κατασκευη πως θα το φτιαξω χαχα

:) :) Σας φιλώ !!!

Διαφημίσεις

τετοιες ωρες που μπαινω νιωθω μοναξια αλλα τι να κανω>! σπανια μπορω αλλη ωρα. σταυρουλα μου διαβασα το μην. σου και με πηρανε τα κλαματα, πιαστηκε η ψυχη μου. δεν εχω να πω τιποτα κοριτσια. υγεια και μονο υγεια, σας φιλω. καλο ξημερωμα

Μόνο υγεία, αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα.

Καλά κάνεις και μπαίνεις όποτε μπορείς. Όπως είδες και εγώ τέτοια ώρα ήμουνα μέσα.

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;;

Πολύς αέρας σήμερα και κρύο. Από τον πολύ αέρα είχα και και διακοπή ρεύματος.

Εγώ δεν στόλισα ακόμα. Όλο και κάτι έκτακτο μου παρουσιάζεται. Ελπίζω αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σταυρούλα και NASIA οι δημιουργίες σας είναι φανταστικές, είστε χρυσοχέρες.

Σταυρούλα μου διάβασα και για την περιπέτεια με το μικρό σου. Τι πέρασες κι εσύ. Η Παναγία να φυλάει όλα τα παιδιά του κόσμου

Τί αέρας, κοντεύει να μας πάρει (μήπως να του πούμε να πάρει μαζί του και τα χρέη μας;;;)

Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου

Όλους να μας φυλάει η Παναγία!!!

Kαλημέραααα

Σταυρουλίτσα....παναγία μου τι περάσατε κ εσείς!!

Χα ναι γιουβαρλάκια αλλά όταν το έγραψες εγώ ήδη είχα ζυμώσει τον κιμά

ΓΙατί αν είσαι πόντια σαν εμένα....έβγαλα πακετάκι...νομίζοντας πως είναι για σούπα....κοντά κιλό + κ τελικά ήταν κιμάς....τα ζύμωσα τα έκανα κεφτεδάκια κ σε κάποια έβαλα κύμινο κ τα έκανα σουτζουκάκια τα έψησα όλα. Θα φάμε σήμερα κ τα υπόλοιπα κατάψυξη να κάνω spaghetti meatballs σε δύσκολη μέρα.:rolleyes::rolleyes: {ωραία ιδέα για τον τριπλό φιόγκο!!!}

Τα γιουβαρλάκια είναι το πιο εύκολο να κάνεις με τον κιμά. Ούτε πολύ ώρα να το ετοιμάσεις ούτε πολύ ώρα να μαγειρευτεί.

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που έγινε το περιστατικό αλλά είναι από τα πράγματα που δεν τα ξεχνάς!!!

καλημέρα κ από μένα!

rav τέλειο το δέντρο σας και του χρόνου!!

Σταυρούλα τι να πω για το περιστατικό σας....αχ αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι, ο φόβος και ο τρόμος όλων των μανάδων....άλλο τέτοιο να μη σας βρει...

Ο φόβος και ο τρόμος δεν λες τίποτα.

Και ο μικρός όλο στο κεφάλι του χτύπαγε. Τον έχουμε πάει στο νοσοκομείο 3 φορές για χτύπημα στο κεφάλι. Η πρώτη ήταν περίπου 2 χρονών.

Kαλημερα κορίτσια ομορφα!

Τι ημέρα και αυτη!Γινεται χαμός από βροχη και αερα,απίστευτη κακοκαιρία ολη τη νυχτα και ειδικα τις πρωινές ωρες...Το πρωι καθυστερησε ο αντρας μου να φύγει για δουλεια και πήγε τον μικρο στο σχολειο,ελπίζω να μην βραχηκε...

Εγω εστρωσα κρεβατια ,συμμαζεψα και καθαρισα νεροχυτη και πάγκους καλά καλά,γιατι το βραδυ τα ειχα αφησει,κουβαλησα ξυλα και εφτιαξα ο σας,πάντα ετσι!

Σταυρουλα,τι περιπέτεια και αυτη!Ουτε να το φανταζομαι δεν θελω!

Σταυρουλιτσα διαβαζοντας και μονο το περιστατικο σας σφιχτηκε η καρδια μου που να το ζουσα κιολας ευτυχως τελος καλο ολα καλα.

Πολυ ωραια η ιδεα σου για το φιογκο δεν θα το σκεφτομουν ποτε, πως φαινεται οτι το'χεις με τη διακοσμηση...

Δόξα το Θεό τέλος καλό!!!

Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε με ότι έχουμε. Κόκκινη κορδέλα έχουμε, με αυτή θα πορευθούμε χαχαχα

Καλημέρα στην παρέα! Βλέπω ο αέρας κυριαρχεί σχεδόν σε όλη τη χώρα. Απαπα πολύ κρύο! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, κι εγώ φέτος το χαζεύω το δέντρο μου! Μου αρέσει πολύ! Για 2 χρόνια δεν είχα κορδέλα γιατί είχα βαρεθεί την παλιά (την οποία πλέον βάζω στην εξώπορτα και στην κουπαστή της σκάλας) και δεν ήθελα να δώσω χρήματα για καινούργια. Αυτή όμως μου πήρε τα μυαλά και σε συνδυασμό με το ότι δεν θα πάρω άλλα στολίδια φέτος, το έκανα το έξοδο!

Σταυρουλίτσα σοκάρομαι με τέτοιες καταστάσεις, έκλαψα με μαύρο δάκρυ με την αφήγησή σου... Να ναι γερά όλα τα παιδάκια!

Μα είναι τόσο ωραία αυτή η κορδέλα και δένει τόσο όμορφα με την κουρτίνα. Καλά έκανες και την πήρες. Α στο καλό πια!!!

Όλα τα παιδάκια να είναι καλά κοριτσάκι μου, όλα!!!

Καλημέρα κορίτσια,

καλέ τί μουρλοαέρας είναι αυτός;Και εμείς σηκώσαμε τις τέντες και φέραμε όλες τις γλάστρες κοντά στις μπαλκονόπορτες μη έρθουν σε κανενός το κεφάλι και τρέχουμε.:tongue:

Σταυρουλίτσα τί πάθατε και εσείς.Μακάρι να είναι καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Εμένα πάντως μου αρέσει ότι πάντα έρχονται στην μαμά και λένε ότι φοβούνται,όχι έτσι για να δούνε τί εστί μάνα,ασφάλεια και σιγουριά.:D:D:D

Όσο αφορά τα πήλινα:Πέρνω πηλό έτοιμο από το τζάμπο.Εγώ προτιμώ τον DAS είναι μεν κόκκινος αλλά δεν μου γυρνάει.Κάνω το σχέδιο που θέλω σε ένα χαρτί εκτός και αν έχω κάποιο κουπατ που να με καλύπτει,πχ τα ρόδια τα έκανα με χαρτί ενώ τις μποτούλες και τα δέντρα με κουπατ.Εχω κρατήσει ένα από αυτά τα προστατευτικά των γραφείων και έχω πάρει και ένα πλάστη που τον χρησιμοποιώ μόνο για τον πηλό και αρχίζω και ανοίγω τον πηλό όπως ανοίγουμε το φύλλο ζύμης.Επειτα χαράζω με μαχαιράκι το σχέδιο ή το κόβω με το κουπατ.Τα αφήνω να στεγνώσουν αναλόγως τον καιρό θέλουν 3-4 ημέρες αλλά τα γυρνάω πάνω κάτω για να στεγνώσουν ομοιόμορφα.Μόλις στεγνώσουν είναι έτοιμα για βάψιμο.Τα βάφω με τέμπερες και αφού στεγνώσουν έχω πάρει ένα σπρέι γυαλιστικό που τα αδιαβροχοποιεί κιόλας και τα ψεκάζω αφήνω άλλες 2 μερούλες να στεγνώσει το σπρει και μετά κορδελίτσες,χρυσόσκονη ότι άλλο χρειάζονται για στόλισμα και είναι έτοιμα.

Σήμερα εκτός από τα κλασσικά πρωινά,σχολεία και σύμμαζεμα σπιτιού,σκούπα έβαλα και ψωμάκι να γίνεται και το μενού σήμερα έχει φακές.Εμένα δεν μου στοιχίζει η ΔΕΗ αλλά το χαζοχαράτσι γιατί ΔΕΗ 100? έχω το χαράτσι κάνει την ζημιά.:mad::x:x:x:x:x:x:x

Αγαπημένες μου, προχωρώ τις δουλίτσες μου.

Τράβηξα τους καναπέδες, ανασήκωσα τα χαλιά, έβαλα παντού καλά σκούπα... χωλ, μπάνιο, σαλόνι, είσοδος, κουζίνα.

Εβγαλα από παντού σκουπίδια

Ξεκίνησα να πλένω πιάτα {τμηματικά γιατί είναι μπόλικα}

Τίναξα το φλοκατάκι της κουζίνας

Απλωσα μόλις το σύντομο πλυντήριο

Συνεχίζω.

{θα σας μιλήσω αργότερα ε?}

Εννοείται σήμερα, με τόσες δουλίτσες, θα φάμε εύκολο φαγητό, μάλλον ζυμαρικό.

777885dugw57gt25.gif

Εγώ από δουλειές σπιτιού δεν κάνω σχεδόν τίποτα. Μου την έχει δώσει που το σπίτι είναι καράβι να αρμενίσουμε με όλα τα κατσαρολικά και τα ταψιά πάνω στο τραπέζι για να έρθει αύριο ο υδραυλικός για τη ζημιά. Μόνο φαγητό κάνω, καθαρίζω νεροχύτη και βάζω πλυντήρια. Για να καταλάβετε δεν έχω χώρο ούτε να ανοίξω την πρέσα να σιδερώσω (άλλο που δεν ήθελα βέβαια).

Από φαγητό έφτιαξα από εχθές τα απίστευτα ρεβύθια της Ειρηνούλας στη γάστρα οπότε δεν έχω τέτοια έννοια.

Εδώ θα είμαι και θα σας διαβάζω.

Υ.Γ. Ειρηνάκι δεν ήξερα ότι ο άντρας σου ακόμη είναι χωρίς δουλειά σαν τον δικό μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τι μου κάνετε; είστε όλες κάπου ζεστά; Εγώ κλασσικά στη δουλειά..

Ο μικρούλης μου ξύπνησε πάλι στις 3 το πρωί, έφαγε και έμεινε ξύπνιος μέχρι τις 4.30 περίπου. Εκείνη την ώρα ο άνεμος λυσσομανούσε αλλά δεν φοβήθηκε το αντράκι μου.. ούτε χθες με τις βροντές και τις αστραπές και ας είναι μόλις 8 μηνών.. άραγε δεν έχει ακόμη την αίσθηση του φόβου; οι πιο έμπειρες μανούλες θα ξέρουν να μου απαντήσουν..

Μαράκι 1981 ρυζάκι είναι τώρα δυο βδομάδες που του βάζω στο φαγητό.. Με τη γαστρεντερίτιδα μου είπε η παιδίατρος και του ξεκίνησα και το τρώει πολύ ευχάριστα.. Σήμερα του έκανα κρεατόσουπα και θα του βάλω πρώτη φορά πεπονάκι.. Ο δικός μου είναι γεννημένος στις 16/3/2013. Ο δικός σου λογικά μέσα Απρίλη;

Σήμερα ξύπνησα το πρωί και άδειασα το πλυντήριο των πιάτων.. έβαλα το φαγητό του μικρού να γίνεται, ήπια καφεδάκι και έβαλα και ένα κουνουπίδι να βράσει (για τον μπέμπη και τον σύζυγο).. Άνοιξα ελάχιστα τα παράθυρα για να αεριστούν τα δωμάτια, ξεσκόνισα το τραπεζάκι του σαλονιού γιατί είναι γυάλινο και κάθε μέρα είναι γεμάτο δαχτυλιές, ντύθηκα και έφυγα για τη δουλειά..

Το καλοκαίρι όταν ο μπέμπης μου ήταν 4 μηνών νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο για 2 μέρες ύστερα από αλλεργική αντίδραση που παρουσίασε ο μικρός σε τσίμπημα εντόμου στην παραλία για να υποβληθούμε σε ενδοφλέβια αγωγή με κορτιζόνη.. Το πως αισθάνθηκα την ώρα που ήμουν έξω από το δωμάτιο και μέσα του βάζανε τον φλεβοκαθετήρα δεν θέλω να το θυμάμαι καθόλου, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσω και ποτέ.. Από τη στιγμή που γινόμαστε μητέρες η καρδιά μας ζει έξω από τον εαυτό μας για τα παιδιά μας.. Να είναι πάντα καλά και γερά όλα τους..

Ειρηνάκι θα με ενδιέφερε και μένα να μου πεις για τα σημεία του Δήμου σας που μπορώ να αφήσω κάποια μωρουδίστικα ρουχαλάκια που δεν μας κάνουν πια και δεν έχω να τα δώσω κάπου αλλού.. Αν πάλι κάποια κοπέλα από εδώ έχει κάπου να τα δώσει πολύ ευχαρίστως..

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έλεγε ότι έβγαλε κρέας από την κατάψυξη και μετά ανακάλυψε ότι είναι κιμάς.. Εμένα με βοηθάει στο να μη μπερδεύομαι να τα χωρίζω σε μερίδες σε ειδικές σακούλες και να γράφω σε κάθε σακούλα τι κρέας περιέχει..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Επίσης έχω νεύρα γιατί πήγα και πήρα μια κόκκινη κορδέλα πάχους 4 δάχτυλα για να στολίσω την πόρτα μου σαν δώρο, και δεν μου γίνεται....γιατί όταν την κλείνω την πόρτα, χαλαρώνει η κορδέλα .....και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Η δική μου γνώμη είναι πως για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα, δεν θέλει κορδέλα. Θέλει, αυτό που σου πόσταρα, το "ελαστικό", δίχτυ {βγαίνει σε αρκετά χρώματα}. Σου δίνει πλούσιο αποτέλεσμα, δεν φαίνεται καθόλου "τσαλάκωμα", ούτε "χαλάρωμα", όταν η πόρτα ανοιγοκλείνει. ;)

Aχ οχι καλε μανουλα λυπησου με,δε μπορω αλλα διαγωνισματα εγραψα για τον Ηρακλη, για τον Θησεα ,εμαθα κλασματα ,που μπαινει το τελικο (ν) τι αλλο να κανω η γυναικα??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως περα απο την πλακα ετσι οπως τα'χω πιασει απ'την αρχη σε λιγα χρονια νομιζω θα ειμαι ετοιμη να ξαναδωσω πανελληνιες :D

Αχ κόρη.. αχ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Από σήμερα είμαι και υδραυλικός! Έβαλα να πλύνω μια μπλούζα στο χέρι και η τάπα του νιπτήρα κόλλησε και δεν άνοιγε. Αναγκάστηκα να ξεβιδώσω το σωλήνα από κάτω για να την ανοίξω από εκεί και να φύγει το νερό. Μετά εννοείται έκανα ένα πέρασμα και στο μπάνιο. Μα πόσες δουλειές επιτέλους περιλαμβάνονται στα ''οικιακά";

Ουυυυυυυυυυυυυυ.. από νοσοκόμα, μέχρι καντηλανάφτης! :tongue:

Ειρηνάκι υπέροχο το χρώμα στα νύχια σου.. Έχουν δίκιο τα κορίτσια.. Μη ζορίζεσαι.. ότι έχει να κάνει με το στομάχι είναι ζόρικο.. και εσύ δεν χρειάζεσαι μια επιπλέον ταλαιπωρία..

Εμείς είμαστε καλά! Ο μικρούλης μου κάθε μέρα κάνει και κάτι διαφορετικό και με κάνει να τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο.. αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό να το αισθανθεί μάνα για το παιδί της..

Σ' ευχαριστώ! :P

Αχ.. πόσο σε καταλαβαίνω...κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου "αποκλείεται αυτόν τον ανθρωπάκο να τον αγαπήσω περισσότερο!"... και την επόμενη... το αναιρώ!

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις περασαμε σουπερ μερα!!!Σηκωθηκαμε κατα τις 8,καναμε πρωινα και διαβασαμε παραμυθια με τον Αγιο-Βασιλη!Υστερα παιξαμε πλαστελινες ακουγοντας χριστουγεννιατικα τραγουδια,ο αντρουλης μου σημερα ειχε αδεια,πηγε σε κατι εξωτερικες δουλειες και μολις γυρισε πηγαμε στα mec παιανιας!Κοριτσια μου ηταν υπεροχα το καταευχαριστηκαμε,να φανταστητε ανεβηκαμε και οι τρεις μαζι πανω στα φουσκωτα και χοροπηδαγαμε....

Ηταν τελεια,κατσαμε 2,5 ωρες και γυρισαμε κομματια...φαγαμε σπανακορυζο που ειχα ετοιμο στην καταψυξη,ο μικρος επαισε ξερος για υπνο και τωρα παμε και εμεις....Φιλακια!!!

Είδα τις υπέροχες φωτογραφίες σας!

ΥΠΕΡΟΧΕΣ στιγμές!!!!

Να και τα πήλινα μου:

6qsm.th.jpg

vrkl.th.jpg

w08k.th.jpg

Σε όλα πιάνουν τα χέρια σου τελικά, αγαπημένη μου!!!!!

Αχ, ξαναβλέπω τις χθεσινές φωτό με τα στολίσματα και τα στολίδια και τις σημερινές της Ειρηνής και χαίρομαι μόνη μου μπροστά στο pc :D!

Ειρήνη, τέλεια τα νυχάκια! Πες μου ότι δεν έφαγες γίγαντες με στομαχόπονο! Περαστικά!!

Είδες πόσο χαρά μας γεμίζουν τα χριστούγεννα? ;)

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Δεν θα στο πω ε? :tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη υπέροχοι όλοι οι στολισμοί σου {ζήλεψα τα κλαδάκια} κ τα νυχάκια πολύ γήινο χρώμα.

Περαστικά για το στομαχάκι σου ζεστή κομπρέσα να βάλεις πάνω κ θα σε ανακουφίσει

Σ' ευχαριστώ Ελενάκι μου!

Που χρόνος για μαγείρεμα :rolleyes::rolleyes: παραγγείλαμε από έξω κ μετά ήρθε το μικρό κ κάτσαμε μαζί μου έλεγε ιστορίες τι έγινε στο σχολείο της με δυο αγοράκια που κατέβασαν τα παντελόνια τους χαχαχαχα
Φλάσερς??? χαχαχαχαχαχα!!!! :tongue:
Για πείτε βρε κορίτσια καμιά ιδέα τι να κάνω με κιμά για αύριο βαρέθηκα τα μπιφτέκια...:mad:
Ζυμαρικό με κιμά?

Ή δες αυτή τη συνταγή, που είναι απλή, σχετικά

http://oreksinaxeis.blogspot.gr/2010/01/blog-post_07.html?showComment=1336575799172#c5563669485058941564

Χθες στολίσαμε το δέντρο μας και την εξώπορτα. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω με την ησυχία μου τις επόμενες ημέρες. Σας δίνω μια γεύση. Πολύ μου αρέσει το δέντρο μου φέτος!

DSCN1861_zps8e453abe.jpg

DSCN1862_zps595fe3f9.jpg

Μου άρεσε δε τόσο η ιδέα της Ειρήνης με της κρεμαστές μπάλες που την έκλεψα (και όχι μόνο σε ένα παράθυρο :-P )

DSCN1865_zps3804be0c.jpg

Αγαπώ το δέντρο σου, το χρωματισμό του, ειδικά την υπέροχη κορδέλα σου!

Αγαπώ την "κλεμμένη" νοστιμιά με τις κρεμασμένες μπάλες!!!

Και του χρόνου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!!

Είχαμε διακοπή ρεύματος απο τις 9 ώς τώρα και μόλις ήρθε έβαλα κατευθείαν να κάνω κοτόσουπα...!!!

Όσο δεν είχα ρεύμα έφτιαχνα κατασκευή για την πόρτα....Σταυρουλίτσα πέτυχα αυτό που ήθελα :)

Πολύ αέρας κορίτσια....σήμερα το πρωί έσπασε το καπάκι της καμινάδας του γείτονα και ακούσαμε ένα τράνταγμα και είχε εκτοξευτεί στον δρόμο απο τον 6ο όροφο....μαζί με τσιμέντο!!! Πάθαμε σοκ όλοι και ευτυχώς δεν είχε παιδιά στον δρόμο γιατί έγινε την ώρα που πάνε σχολείο!!! Επίσης έχουν σκιστεί 2 τέντες στην γειτονιά και όλοι μαζεύουμε πράγματα απο βεράντες!!! Πέρσυ με τον αέρα είχε πέσει μια κούνια-καναπες βεράντας απο τον τέταρτο στον δρομο....μην με ρωτάτε πως....κι όμως έφυγε!!!

Καλημέρα!!!!

Είχαμε διακοπή ρεύματος απο τις 9 ώς τώρα και μόλις ήρθε έβαλα κατευθείαν να κάνω κοτόσουπα...!!!

Όσο δεν είχα ρεύμα έφτιαχνα κατασκευή για την πόρτα....Σταυρουλίτσα πέτυχα αυτό που ήθελα :)

Πολύ αέρας κορίτσια....σήμερα το πρωί έσπασε το καπάκι της καμινάδας του γείτονα και ακούσαμε ένα τράνταγμα και είχε εκτοξευτεί στον δρόμο απο τον 6ο όροφο....μαζί με τσιμέντο!!! Πάθαμε σοκ όλοι και ευτυχώς δεν είχε παιδιά στον δρόμο γιατί έγινε την ώρα που πάνε σχολείο!!! Επίσης έχουν σκιστεί 2 τέντες στην γειτονιά και όλοι μαζεύουμε πράγματα απο βεράντες!!! Πέρσυ με τον αέρα είχε πέσει μια κούνια-καναπες βεράντας απο τον τέταρτο στον δρομο....μην με ρωτάτε πως....κι όμως έφυγε!!!

νατα μας.... καλά λέω εγώ οτι το δικό μας το πήραν .... αποκλείεται να μην περναμε χαμπάρι το χαμό !!!! :rolleyes::tongue:

Πήρα σήμερα καλύτερη τιμή ... 60 για ανοξείδωτο μαζί με τοποθέτηση και αν το παραλάβει αύριο θα το τοποθετήσει! Ευτυχώς η πατέντα μας ακόμα κρατάει καλά και δεν βάζει νερά.

ravt πολυ ωραίο στολισμός και βάλε στη λίστα και εμένα με την κορδέλα έρωτα :D

Σήμερα πρωί είχα ΣΜ και μετά σπίτι δουλειές!

Αργοπεθαίνει και το ψυγείο μας... :rolleyes: Η ηλεκτρονική οθόνη ρύθμισης αναβοσβήνει και χτες και προχτες σε μερικές φάσεις βγήκε off και έκλεισε το ψυγείο! Πήρα στο σερβις και ακουσατε ακούσατε... χρειάζονται 2 πλακέτες αλλαγή με κόστος μόνο για τις πλακέτες 300? (150 έκαστη) ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ναι ναι ναι δεν την βγάζουν πια. Το ψυγείο μας είναι 8ετίας (αρκετά ακριβό) και θεώρησαν φυσικό να μην έχουν τα ανταλλακτικά και να τα αποσύρουν διότι είναι παλιό!!!!! :shock: Το τι ακολούθησε είναι ακατάλληλο .............. Τώρα κοιτάω και για ψυγείο γιατί κάποια στιγμή θα μείνει ... Εύχομαι μόνο να κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα γιατί νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αγορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...