Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένες μου, χειμωνιάτικη καλημέρα.

Τι κρύο και κυρίως.. τι αέρας! Χαμός όλη νύχτα..

Χθες, το φιογκάκι, με ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και μου λέει

"Μαμάκα... είδα κακό όνειρο"

"Χώσου!", του λέω και μπήκε στο κρεβάτι μας.

Κάποια στιγμή με ξαναξυπνάει και μου λέει

"Μαμάκα... έκανα τσισακια, πάνω μου!", τρομαγμένος!

:shock:

Τον καημένο μου.. ή κάτι τον τρόμαξε ή κάποιο όνειρο είδε και του φύγανε.. τον άλλαξα βρακάκι και πιτζάμα, έβαλα στο κάτω μέρος ένα σελτεδάκι και ξανακοιμηθήκαμε.

Ολα καλά τωρα.

Το πήγα σχολείο, ντυμένοι και οι 2 σαν κρεμμυδάκια!

Στην επιστροφή, στη τράπεζα και πλήρωσα τη γ***-ΔΕΗ :mad:, πήρα ψωμάκι και επέστρεψα.

Εχω ένα σπίτι... τι να σας λέω... βάζω χριστουγεννιάτικα και ξεκινώ.

Θα σας μιλήσω στη διάρκεια της μέρας, εδώ θα είμαι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέραααα

Είπα να μπω να σας διαβάσω μιας κ λείπουν δυο τμήματα μου

Ραβτάκι μπράβο πολύ όμορφα όλα, όντως η κορδέλα είναι πανέμορφη! Και του χρόνου γεροί να είστε :D {Μου φαίνεται κ εγώ θα κλέψω την ιδέα με τις μπάλες χε χε }

Σταυρουλίτσα....παναγία μου τι περάσατε κ εσείς!!

Χα ναι γιουβαρλάκια αλλά όταν το έγραψες εγώ ήδη είχα ζυμώσει τον κιμά

ΓΙατί αν είσαι πόντια σαν εμένα....έβγαλα πακετάκι...νομίζοντας πως είναι για σούπα....κοντά κιλό + κ τελικά ήταν κιμάς....τα ζύμωσα τα έκανα κεφτεδάκια κ σε κάποια έβαλα κύμινο κ τα έκανα σουτζουκάκια τα έψησα όλα. Θα φάμε σήμερα κ τα υπόλοιπα κατάψυξη να κάνω spaghetti meatballs σε δύσκολη μέρα.:rolleyes::rolleyes: {ωραία ιδέα για τον τριπλό φιόγκο!!!}

Μαράκι1981 σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα αλλά το έχω βαρεθεί γμτ τρεις κ λίγο αυτό μου ζητάει η μικρή, ειλικρινά δεν πιστεύω πως υπάρχει παιδί που να μην του αρέσει το μακαρόνια με κιμά χε χε

Αρετούλα κρύο ε στην πρωτεύουσα? Και εδώ έχει κρύο αλλά δεν έχει βοριαδάκι τουλάχιστον κ είναι μαλακό το κρύο.

Αχχχ Βασιλική μου αν σε πω τι πάθαμε χε χε

Μου έστειλες εσύ το πμ για την δημιουργία σας σωστά?

Και εγώ σου απάντησα την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα

Αμ δε....μες στην ζάλη μου από το βήχα κ την ταλαιπώρια μου...έστειλα πμ στην Κiki v χαχαχα λέγοντας της πάρε με στο κινητό :rolleyes:

Μου γράφεις εσύ πως δεν το έλαβες....αναρωτιέμαι εγώ...αφού το έστειλα...αλλά δεν τσεκάρω τα πμ μου..

Και το απόγευμα μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό να μην ξέρω το νούμερο κ μου γράφει είμαι η Κική....κ αναρωτιέμαι εγώ...πια κική είναι αυτή?? :tongue:

Με παίρνει...α λέω μάλλον μπερδεύτηκα κ την λένε Κική την κοπέλα που ήθελε την βοήθεια μου....χαχαχαχα μπέρδεψα τα μπούτια μου μέχρι να βγάλω άκρη με την Κική στο τηλέφωνο σκάσαμε στο γέλιο γνώρισα κ την Κική :D

Τέλος καλά όλα καλά!!!:D

Χτες το απόγευμα ενώ έλειπαν μπαλέτο κάθισα μετά κ σιδέρωσα την κουρτίνα της μικρής κ την ανέβασα. Γύρισαν πατέρας κ κόρη κ κάτσαμε να τσιμπήσουμε παίξαμε με την μικρή λίγο επιτραπέζιο με νεραίδες στη χώρα των ζαχαρωτών {σαν γκρινιάρης} :rolleyes: μπανάκι δοντάκια γαλατάκι νάνι η μικρή.

Κάθισαμε να δούμε το σήριαλ μας Μην αρχίζεις την μουρμούρα πολύ γέλιο κάνω με αυτή τη σειρά χε χε

Ζύμωσα τα μπιφτέκια μου κ τα σουτζουκάκια μου, τα έψησα συμμάζεψα πάγκους κ νεροχύτη, έβαλα στεγνωτήριο κ νάνι νωρίς

Εμείς λέμε να στολίσουμε αύριο άντε να δούμε!:rolleyes:

Τον καημένο μου.. ή κάτι τον τρόμαξε ή κάποιο όνειρο είδε και του φύγανε.. τον άλλαξα βρακάκι και πιτζάμα, έβαλα στο κάτω μέρος ένα σελτεδάκι και ξανακοιμηθήκαμε.

Ολα καλά τωρα.

Στην επιστροφή, στη τράπεζα και πλήρωσα τη γ***-ΔΕΗ :mad:, πήρα ψωμάκι και επέστρεψα.

Aχ τον γλυκούλη δεν πειράζει μωρέ συμβαίνουν αυτά ;)

Θα συμφωνήσω για την γ*μ*μ*ν* δεη....:twisted::twisted:

{με κόλλησες Χριστουγεννίτιδα κ χτες όλη μέρα κάνοντας δουλειές άκουγα τον Easyfm χε χε }

Πως είναι το στομάχι σου?

Καλημερα κοριτσια,

σας διαβασα όλες, αλλα δεν θυμαμαι τιποτα, μονο την περιγραφη για το Παιδων, Παναγια μου, τι αγωνια και αυτη!!!!!Εχω περασει παρομοια.

Εγω λοιπόν από σημερα, θα σας γραφω από το σπιτάκι μου, το οποίο στολίσαμε χτες!

Δουλεια τέλος!!!!Τα παιδια έχουν κατενθουσιαστει. Χτες έλεγε ο μεγαλος στη μαμα μου, γιαγιααααα, σε αγαπαω, αλλα απο αυριο, θα ερχεσαι για καφε , οχι να μας κρατας!Θα εχουμε τη μανουλα σπιτι, και αν θελει να παει στην τραπεζα, θα ερχεσαι εσυ.Αλλά όμως σε αγαπαμε πολυ!

(ενιωθε και τυψεις που της το έλεγε, το καημενο)

Τωρα πίνω ενα καφεδακι , εφαγα και κατι, και θελω να αρχισω τις δουλιτσες μου,αλλα δεν ξερω από που να αρχισω...

Όπως με βγάλει!

Τα λεμε μετα, φιλακια

Ολα καλά τωρα.

Αχου μωρέ το παιδάκι μου, Πρέπει να είδε εφιάλτη.

Η ΔΕΗ μας έχει αλλάξει τα φώτα.

Καλές δουλίτσες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ Βασιλική μου αν σε πω τι πάθαμε χε χε

Μου έστειλες εσύ το πμ για την δημιουργία σας σωστά?

Και εγώ σου απάντησα την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα

Αμ δε....μες στην ζάλη μου από το βήχα κ την ταλαιπώρια μου...έστειλα πμ στην Κiki v χαχαχα λέγοντας της πάρε με στο κινητό :rolleyes:

Μου γράφεις εσύ πως δεν το έλαβες....αναρωτιέμαι εγώ...αφού το έστειλα...αλλά δεν τσεκάρω τα πμ μου..

Και το απόγευμα μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό να μην ξέρω το νούμερο κ μου γράφει είμαι η Κική....κ αναρωτιέμαι εγώ...πια κική είναι αυτή?? :tongue:

Με παίρνει...α λέω μάλλον μπερδεύτηκα κ την λένε Κική την κοπέλα που ήθελε την βοήθεια μου....χαχαχαχα μπέρδεψα τα μπούτια μου μέχρι να βγάλω άκρη με την Κική στο τηλέφωνο σκάσαμε στο γέλιο γνώρισα κ την Κική :D

Τέλος καλά όλα καλά!!!:D

Χαχαχαχαχα!!! Κυρία καλαμαράκι λύσαμε κι αυτόν το γρίφο. Γιατί έχω και το μπισμπιράκι, τι έγινε;; μας απάντησε;; τι έπαθε;;

Είδες όμως;; Ευκαιρία να γνωρίσεις και την Κική. Θα μου στείλεις e-mail ή να στο στείλω μέσω fb;; Το ολοκληρώνουμε σήμερα και αύριο το πάει στο σχολείο. Με τι να ντύσω το κουτί απ' έξω για να μη φαίνεται άσχημο και τι χρώμα;;

Κάθισαμε να δούμε το σήριαλ μας Μην αρχίζεις την μουρμούρα πολύ γέλιο κάνω με αυτή τη σειρά χε χε

Είναι πραγματικά ωραία. Γελάει και λίγο το χειλάκι μας.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Βασιλικη μου σ'έυχαριστω πολυ..

Ειρηνη μου εισαι καλυτερα με το στομαχι σου?αχ μωρε το παιδακι ειχε και πολυ αερα και ακουγοταν παρα πολυ και ισως φοβηθηκε..

Αρηςαννα και μονο που τα παιδακια σου ειναι χαρουμενα ειναι σημαντικος λογος να εισαι καλα..τους ελειπες πολυ κοιτα να ευχαριστηθεις τα παιδακια σου και το σπιτακι σου..καλες δουλιτσες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημέρα κ από μένα!

rav τέλειο το δέντρο σας και του χρόνου!!

Σταυρούλα τι να πω για το περιστατικό σας....αχ αυτά τα χτυπήματα στο κεφάλι, ο φόβος και ο τρόμος όλων των μανάδων....άλλο τέτοιο να μη σας βρει...

κορίτσια που ήσασταν αρρωστούλικα είστε καλύτερα?

Ειρήνη είχες σελτεδάκι στο κρεβάτι ή βράχηκε το στρώμα και πρέπει να το βγάλεις εξω?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλημερα κορίτσια ομορφα!

Τι ημέρα και αυτη!Γινεται χαμός από βροχη και αερα,απίστευτη κακοκαιρία ολη τη νυχτα και ειδικα τις πρωινές ωρες...Το πρωι καθυστερησε ο αντρας μου να φύγει για δουλεια και πήγε τον μικρο στο σχολειο,ελπίζω να μην βραχηκε...

Εγω εστρωσα κρεβατια ,συμμαζεψα και καθαρισα νεροχυτη και πάγκους καλά καλά,γιατι το βραδυ τα ειχα αφησει,κουβαλησα ξυλα και εφτιαξα καφεδακι.Εχθες επλυνα τις βεραντες ,τα μπάνια ,εβαλα σκούπα ,τακτοποιησα τα πραγματα του ταξιδιου,εβαλα 3 πλυντηρια ,τα απλωσα,και τωρα τα καλάθια ειναι επιτελους άδεια.Σημερα θελω να στησω το δεντρο ως το μεσημερι ,ωστε να στολίσουμε μαζι με τον μικρο οταν ερθει και να κανω λίγες δουλειες ακομη.

Μαργιο,ολα καλά θα πάνε και μετα θα εισαι πιο ηρεμη!

Μπιλάκι,ελπίζω να τελειωσουν ολα τα βασανα και να κανει και η μαμά σου Χριστουγεννα στο σπίτι της.Κρατα γερα ,ολα οσα κανεις με καποιο τροπο θα σου επιστραφούν,να εισαι σιγουρη.

Ειρηνη εισαι καλύτερα σημερα?Το καημενο το φιογκάκι η κρυωσε η φοβηθηκε τη νυχτα.

Ραβ,και του χρονου να ειστε καλά ,πολύ ομορφα!!!

Καλαμαρακι ,πολλα σιγυρισματα εκανες.Περαστικα σου ,ελπίζω να εισαι καλύτερα σημερα!

Αρετη εισαι αστερι αλλα και ο συζυγος βοηθαει πολύ ,μπραβο σας,πάντα ετσι!

Σταυρουλα,τι περιπέτεια και αυτη!Ουτε να το φανταζομαι δεν θελω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να πάνε όλα τέλεια (που θα πάνε!) Και να περάσετε μετά τις ομορφότερες γιορτές! Η ανάρρωση από το χειρουργείο είναι σχετικά γρήγορη;

Με γεια και το στεγνωτήριο!

Το παστίτσιο ήταν καλό; Αν κατάφερες να κάνεις παστίτσιο εν μέσω όλων αυτών, μια χαρά θα πήγαν και τα άλλα :tongue:!

Eυχαριστωωωω εχω ξετρελαθει με το στεγνωτηριο κυριως με το λιγο σιδερο και οτι περιμενα τρεις μερες να στεγνωσουν και να τα βαζω στα καλοριφερ κλπ κλπ.

Το παστιτσιο οχι που να το παινευτω αλλα εγινε τελειο!Αυτο που φοβαμαι ειναι μην παει η Γ. και γραφει στα αγγλικα wo wohnst du? και ο X. a melon or a lemon?:tongue::tongue::tongue:Σημερα γραφουν τα καμαρια μου ελπιζω να με βγαλουν ασπροπροσωπη:D

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τα καλα σας λογια και τη θετικη σας ενεργεια ,την εχω πολυ αναγκη ,σας ευχαριστω!!

Κικη μου ειπαν οτι εχει γρηγορη αναρρωση,μονο μια μερα θα μεινω στην κλινικη.

Καλαμαρακι ναι για το σκι εκαναν ολοι ετσι:shock: Εμενα ο αντρας μου εχει μανια με το σκι και ηθελε να παρει το κρανος και στη μεγαλη μας το παντελονι γιατι της υποσχεθηκε οτι φετος θα της μαθει η πλακα ειναι οτι πριν παμε μου ελεγε γρηγορα γρηγορα και του ελεγα σιγα βρε πως κανεις ετσι ο κοσμος δεν εχει λεφτα το χαβα το δικο σου εχει με το σκι? Και παμε εκει 8,10 και δεν εχει ουτε ενα κρανος το πιστευεις?Καταπια τη γλωσσα μου μετα...ευτυχως βρηκαμε στο αλλο γιατι θα μ'επρηζε....

Το μην αρχιζεις τη μουρμουρα το βλεπουμε κι εμεις πολυ γελιο ειδικα το μεσαιο ζευγαρι μας θυμιζει πολυ εμας και γελαμε ακομη περισσοτερο!

Χθες στολισαμε θα σας βαλω φωτο το απογευμα αν προλαβω,οι μικρες καταχαρηκαν:)

Ραβ πολυ ωραιος στολισμος σας ειδικα η κορδελα του δεντρου εγω δεν εχω κορδελα οποτε παω να παρω μου φαινονται ακριβες και το αναβαλω...

αρηςαννα να χαρεις τα παιδακια σου και το σπιτακι σου αυτη η χαρα τους ειναι που τα σβηνει ολα οικονομικα,στεναχωριες κλπ.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Σταυρουλιτσα διαβαζοντας και μονο το περιστατικο σας σφιχτηκε η καρδια μου που να το ζουσα κιολας ευτυχως τελος καλο ολα καλα.

Πολυ ωραια η ιδεα σου για το φιογκο δεν θα το σκεφτομουν ποτε, πως φαινεται οτι το'χεις με τη διακοσμηση...

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κάλτσες και πετσέτες χεριών μπάνιου

Αλλαξα σεντόνια στο δωμάτιό μας {ευτυχώς από κάτω έχω σελτεδάκι και το στρώμα στεγνο}

Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιό μας

Το τακτοποίησα, έβαλα πιτζάμες και λοιπά στις θέσεις τους

Εβαλα καλή σκούπα. Θα κάνω και τζάμια μετά και έτοιμο το υπνοδωμάτιο.

Εβαλα ένα μπουφάν του μπαμπά μου, να πλένεται στο πρόγραμμα "ευπαθή".

Συνεχίζω στα λοιπά δωμάτια, σιγά-σιγά.

Το στομάχι καλύτερα αλλά όχι ακόμα "καλά". Δεν το αφήνω να με ρίξει, όσο μπορώ.

777885dugw57gt25.gif

Αρισαννα ,ειναι ευκαιρια να χορτασεις και να σε χορτασουν τα παιδακια σου!

Καλαμαρακι ,καλά στολίσματα!

Βασιλικη ,περαστικα για το στομαχι,ισως γυριζει ακι καποια ιωση ,εχθες ειχε και ο αντρας μου εντονο στομαχόπονο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αρισαννα ,ειναι ευκαιρια να χορτασεις και να σε χορτασουν τα παιδακια σου!

Καλαμαρακι ,καλά στολίσματα!

Βασιλικη ,περαστικα για το στομαχι,ισως γυριζει ακι καποια ιωση ,εχθες ειχε και ο αντρας μου εντονο στομαχόπονο.

Χρυσάκι μου, ευχαριστώ. Σε μένα δεν είναι ίωση.Είναι κατάλοιπο μεγάλης στενοχώριας που πέρασα πριν χρόνια και με πιάνει όταν πιέζομαι ή στενοχωριέμαι. Και είναι πολλές οι φορές τώρα τελευταία.Ας είναι αυτό μόνο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Εβαλα καλή σκούπα στο παιδικό

Τίναξα το χαλί {με ζόρι... :rolleyes:}

Ξεσκόνισα

Μαζεψα κάποια λίγα παιχνίδια

Ετοιμο και το παιδικό

Απλωσα το μπουφάν το μπαμπά μου {σε κρεμάστρα}

Εβαλα αμέσως άλλο πλυντήριο, σύντομο, με κάποια ακόμα "ευπαθή".

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...