Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Το ευχάριστο νέο είναι ότι η πατέντα κάλυψης της καμινάδας λειτούργησε και δεν πλημμυρίσαμε ;) ακόμα περιμένω τιμές απο 2 τζακάδες...

Φιλιά πολλά σε όλες!

Πάλι καλά γιατί με τέτοιο νερό που έριξε.....

Αυτοί οι μάστορες όλο για να μας πρίζουν είναι όταν τους έχουμε ανάγκη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάτια μου,

στέλνω και προσωπικό μήνυμα με ανακοίνωση του Δήμου, για το θέμα, καθώς και τα σημεία που βρίσκονται.

Το είδα κοριτσάκι μου. Και είδα και ότι υπάρχει στην πλατεία Μέμου ένα μέρος που μπορείς να αφήσεις ρούχα και τρόφιμα. Θα πάω και εκεί γιατί είναι δύο σακούλες μεγάλες. Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια να είσαστε όλες καλά.

Μargio σου εύχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργείο και ταχεία ανάρρωση.Ο αγ.Διονύσιος που γιορτάζει την ημέρα του χειρουργείου σου να βάλει το χέρι του και να πάνε όλα καλά.

Εγώ άπλωσα το πλύντηριο,ετοίμασα ψαροκροκέτες με τηγανητές πατατούλες και τελειώσα τα πήλινα εκτός από τα ημερολόγια που καλώς των πραγμάτων θα κάνω κάποια αύριο και θα τελειώσω την Τετάρτη.Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο ήρθε και άντρας μου και αφού φάγαμε,μάζεψαν τραπέζι,έβαλα το πλυντήριο πιάτων να χοροπηδάει και ξάπλωσα λίγο γιατί η μέση μου πάλι χάλια είναι:-(:sad:.Αργότερα ή θα κάνω κασκολάκι ή θα πάω πράκτικερ γιατί έσπασε η καρέκλα του γραφείου και είμαστε για καινούργια.:mad::-x

Ειρήνη μου πρέπει να το κανονίσουμε βρε παιδί μου!!!

Σταυρουλίτσα υπέροχες οι δημιουργίες σου ειδικά αυτή με την κανέλα σούπερ.

Να και τα πήλινα μου:

6qsm.th.jpg

vrkl.th.jpg

w08k.th.jpg

Τί ωραία πράγματα που είναι.... αλήθεια....

Πώς τα φτιάχνεις; (μπορεί να το έχει πει αλλά λόγω του ότι δεν έμπαινα συστηματικά τώρα τελευταία και επίσης του γερμανού φίλου μας του Αλτσχάιμερ δεν το θυμάμαι)

Σταυρούλα, πολύ εκνευριστικές και μπελαλίδικες αυτές οι ζημιές! Εύχομαι να διορθωθεί γρήγορα! Υπέροχα τα καρώ στολίδια και τα στεφανάκια!

Μα όχι πες τε μου, δεν είναι ατυχία; Ήρθε σήμερα ο μάστορας και επειδή έχει δουλειά αυτές τις ημέρες θα έρθει την Τετάρτη για να ξεκινήσει το φτιάξιμο. Δηλαδή δεν ξέρω αν θα έχουν τελειώσει μέχρι το Σαββατοκύριακο. Την ατυχία μου μέσα.........

Ευχαριστώ για τα στολιδάκια!!!

Eιναι φανταστικα!!!!Μπραβο Σταυρουλιτσα!!!!

Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντινομαμά!!

Ποπο....κοιτα να δεις ζημια που ετυχε......

Είδες ατυχία και το σημαντικό είναι ότι πέρυσι είχε ξαναχαλάσει. Πρέπει να θυμηθώ αν ήταν πάλι κοντά στις γιορτές.

Αχ!!!πορτοφολι.....αστο πονεμενο θεμα....να φανταστεις εκει που πηγαμε σημερα το μικρο πληρωσαμε με χρηματα που του ειχαν δωσει οι παππουδες του....:?

Να σου πω κάτι... να μην στενοχωριέσαι καθόλου. Τώρα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον όπως μπορεί. Και οι παπούδες γι' αυτό τα είχαν δώσει τα χρήματα, για να χρησιμοποιηθούν όταν χρειαστεί.... και τώρα χρειάστηκαν.

Σταυρουλίτσα πολύ ωραία όσα έφτιαξες, χρυσοχέρα!

Για πείτε βρε κορίτσια καμιά ιδέα τι να κάνω με κιμά για αύριο βαρέθηκα τα μπιφτέκια...:mad:

Σε ευχαριστώ πολύ, το στεφανάκι μου το κρέμασα ήδη στην πόρτα.

Τώρα για τον κιμά γρήγορα και εύκολα είναι τα γιουβαρλάκια. Σε ένα τέταρτο έχεις το φαγητό στην κατσαρόλα και βράζει.

Σταυρουλίτσα θα μείνω με την κόκκινη κορδέλα.....να την κοιτάω....!!! :D :D

Μήπως να φτιάξεις ένα μεγάλο τριπλό φιόγκο και να τον κολήσεις πάνω σε ένα στολίδι σου που σου αρέσει και να βάλεις αυτό κρεμασμένο έξω από την πόρτα και όχι να κάνεις την κορδέλα φιόγκο;;;;; Λέω εγώ τώρα.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Χάθηκα λίγο γιατί έχω τον αδελφό μου αυτές τις μέρες στο σπίτι επομένως βολτάρουμε και περνάμε χρόνο όλοι μαζί. Φυσικά περίπατο έχει πάει και το συμμάζεμα του σπιτιού αλλά δεν πειράζει, από Τετάρτη θα μαι μόνη και κοιτάω τον πάτο του κουβά με την ησυχία μου :-P

Χθες στολίσαμε το δέντρο μας και την εξώπορτα. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω με την ησυχία μου τις επόμενες ημέρες. Σας δίνω μια γεύση. Πολύ μου αρέσει το δέντρο μου φέτος!

DSCN1861_zps8e453abe.jpg

DSCN1862_zps595fe3f9.jpg

Μου άρεσε δε τόσο η ιδέα της Ειρήνης με της κρεμαστές μπάλες που την έκλεψα (και όχι μόνο σε ένα παράθυρο :-P )

DSCN1865_zps3804be0c.jpg

Τί ωραίο δέντρο και τί ωραίες μπάλες. Και οι κρεμαστές από το κουρτινόξυλο είναι υπέροχες. Άσε που μου αρέσουν πολύ οι κουρτίνες σου :rolleyes:

Γειά σας!!!

Τι ωραίους στολισμούς είδαν τα ματάκια μου;Και τι ωραία στολίδια!Μπράβο σας κορίτσια!Και του χρόνου!!!

Εμείς στρώσαμε επιτέλους το Σάββατο:D Αχ,έγινε πολύ ζεστό και ωραίο το σπιτάκι μας! Αύριο να είμαστε καλά λέμε να στολίσουμε!!!! Το μόνο Χριστουγεννιάτικο που έχουμε αυτη τη στιγμή σε κοινή θέα (στο μπάνιο μας)είναι το σαπουνάκι της Βάσιας:)

Margio εύχομαι να πάνε όλα καλά!Θα σε έχω στις προσευχές μου...

Περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται απο ιώσεις...Εγώ πάλι αντιμέτωπη με την ιγμορρίτιδα:shock:

Ειρήνη μου ελπίζω το στομαχάκι σου να είναι καλύτερα.

Γιώτα όπως σου είπαν και τα κορίτσια,θέλει να είσαι σταθερή στην μεταχείρισή της και στο τι της επιτρέπεις και τι όχι.Φάση είναι και θα περάσει.Θέλει υπομονή......

Αυτά...καλό βράδυ κοριτσάκια!!!

κοριτσακια μου τι κανετε???

ελπιζω να εισαστε καλα!! δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας δυστυχως.

τρεχω παντου κ οπου με χρειαζονται.... απλα τρεχω!

η μαμα νοσοκομειο (βγηκε , ξαναμπηκε)μπας κ κανει την βιοψια επιτελους.

τα νεα μας πολλα, συναισθηματα αναμεικτα, αδρεναλινη στο φουλ, αντοχες στα κοκκινα!

το 24ωρο δεν με φτανει! το σπιτι παρ ολα αυτα σε καλη κατασταση κ στολισμενο!

θα βγαλω φωτο καποια στιγμη (ειδα κ ομορφους στολισμους κ του χρονου!)

ενα σας λεω οτι μεσα στο Σ/Κ στολισα 3 δεντρα!!! το δικο μας, της μαμας, κ της αδερφης μου.

ο μικρος ξετρελαθηκε ηταν βοηθος κ στα 3.

κ οπως λεει "μαμα ειμαι 3 φορες κ του χρονου" χαχα αφου καθε φορα του λεγαμε μπραβο κ του χρονου! χαχαχα!\

απο τα λιγα που διαβασα κ θυμαμαι

ειρηνη μου αν κ να καθυστερημενα να χαιρεσαι το αγορακι σου να τον δειτε οπως επιθυμειτε.

μαργιο ολα καλα θα πανε!!

αρις αννα λυπαμαι για την δουλεια αλλα πιστευω οτι ειναι για το καλυτερο. με λιγη οικονομια θα τα κααταφερετε θα εχεις την ηρεμια σου κ τα παιδακια σου περισοτερο.

μιλησα με την yori λιγο ο μπαμπας της εκανε την επεμβαση, δυσκολα ειναι αρχιζει χμθ...

σας φιλω ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ μια μια!!!

stavroulitsa κρίμα που δεν έχω εξελιχθεί ακόμη σαν υδραυλικός να έρθω να σου διορθώσω τη ζημιά! Έχεις δίκιο πάντως. Μια γυναίκα έχει άπειρους ρόλους.

margio καλή επιτυχία στην επέμβασή σου. Εύχομαι υγεία και όμορφες γιορτές με την οικογένεια σου.

kalamaraki εγώ με τον κιμά φτιάχνω συνήθως μακαρόνια με κιμά γιατί είναι το αγαπημένο του άνδρα μου. Και γρήγορο και εύκολο.

Δομνίνα σε ποιο μήνα ξεκίνησες το ρύζι στο μωράκι σου; Εγώ του δίνω αστράκι και πεπονάκι μόνο. (σύμφωνα πάντα με τις εντολές του παιδιάτρου)

Για τα ρούχα που είπατε κορίτσια στο δικό μας δήμο δεν έχω δει κρεμάστρες αλληλεγγύης. Τα δίνω στο κοινωνικό παντοπωλείο που μοιράζουν και ρούχα. Πρόσφατα είδα στο δρόμο κι έναν κάδο του δήμου σαν ντουλάπι που έγραφε ότι μπορείς να ρίξεις μέσα όσα ρούχα δε χρειάζεσαι. Δυστυχώς κάθε μέρα όλο και περισσότεροι έχουν ανάγκη.

καληνύχτα κορίτσια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι, έκανα ένα φλασ-μπακ και διάβασα κάποιες από τις παλιότερες σελίδες που είχα χάσει. Διάβασα και για την περιπέτοια του μικρού σου και συγκλονίστηκα. Παγκρεατίτιδα μικρό παιδάκι;;; Ελεος πια! Επίσης συγκινήθηκα με τον ταξιτζή και την ομάδα Δίας και ήθελα να σου πω ότι όταν ο μικρός πήγαινε πρώτη δημοτικού χτύπησε στο κεφάλι στο σχολείο και με πήραν τηλέφωνο να πάω να τον πάρω. Όταν τον έφερα σπίτι άρχισε να ζαλίζεται, να μου λέει δεν βλέπω καλά και να κάνει εμετούς και φύγαμε με κόρνες και με χίλια για το Παίδων. Στο ύψος της Πειραιώς κοντά στην Ομόνοια η κίνηση ήταν απίστευτη και κολήσαμε, βγαίνει λοιπόν ο άντρας μου στο αντίθετο ρεύμα της καθόδου της Πειραιώς με χίλια και αρχίζουμε να την ανεβαίνουμε αντίθετα με κόρνα και αλάρμ αναμένα και ο μικρός να είναι σε κατάσταση ημιλιπόθυμη. Εγώ να τον ταρακουνάω και να φωνάζω "Γιώργο μην κοιμάσαι!!!!!", τα αυτοκίνητα σταματημένα και ωωωω του θαύματος βλέπουμε ένα τροχονόμο που παίρνει χαμπάρι τί γίνεται και μπαίνει μπροστά στο αυτοκίνητό μας πεζός και αρχίζει περπατώντας να κάνει σήμα στα αυτοκίνητα να κάνουν άκρη. Έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στην Ομόνοια. Μπαίνουμε Σταδίου και στο δεύτερο στενό στρίβουμε αριστερά για να πιάσουμε την Ακαδημίας και να ανέβουμε Σύνταγμα και συναντάμε στο δρόμο μας δύο Ζητάδες οι οποίοι μας ρωτάνε "Παίδων;;;;;;" φωνάζει ο άντρας μου ΝΑΙ και αρχίζουν να μας ανοίγουν δρόμο, να φωνάζουν στα αυτοκίνητα και ο ένας από τους δυο να είναι στο πλάι μου και να ρωτάει "Πώς είναι το παιδί";;;; Ο μικρός "άσε με να κοιμηθώ, δεν βλέπω καλά και άλλα τέτοια τρελά", οι σειρήνες να βουίζουν, οι διασταυρώσεις σε όλη την Κηφισίας με περιπολικά να μας περιμένουν να περάσουμε (σας τα γράφω και κλαίω) και φτάνουμε στο Παίδων, αρπάζει ο άντρας μου το παιδί στα χέρια τρέχοντας και φτάνει στην πόρτα που τον περιμένουν νοσοκόμες (είχαν ειδοποιήσει ότι φέρνουν περιστατικό, φοβήθηκαν για εγκεφαλική αιμοραγία) και εγώ αφού τους ευχαριστώ παίρνω το αυτοκίνητο να το παρκάρω. Και.... όταν φτάνω τελικά στα επείγοντα είναι ο "δικός σου" καθισμένος σε ένα καροτσάκι και είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!!! Ξύπνιος, άψογος.... τί κάνεις Γιώργο μου του λέω. Μια χαρά μαμά απαντάει. Δεν είχε τίποτα, τον εξέτασαν του έκαναν πλάκες, τον είδε νευροχειρούργος όλα καλά Δόξα το Θεό. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι όμως έχουν μείνει στην καρδιά μου. Γι' αυτό λέω ότι είναι μερικοί άνθρωποι που είναι άνθρωποι ανεξάρτητα που δουλεύουν. Να τους έχει ο Θεός καλά!!!

Τελικά τώρα με το παιδί ποιά είναι η συνέχεια. Πρέπει να κάνει εξετάσεις ανά κάποια διαστήματα ή θεωρούμε ότι ήταν κάτι που τελείωσε (άσχετα με το ότι η παγκρεατίτιδα κάνει κύκλους).

κοριτσακια μου τι κανετε???

ελπιζω να εισαστε καλα!! δεν προλαβαινω να διαβασω τα νεα σας δυστυχως.

τρεχω παντου κ οπου με χρειαζονται.... απλα τρεχω!

η μαμα νοσοκομειο (βγηκε , ξαναμπηκε)μπας κ κανει την βιοψια επιτελους.

σας φιλω ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ μια μια!!!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα στη μαμά σου κοριτσάκι μου.

τετοιες ωρες που μπαινω νιωθω μοναξια αλλα τι να κανω>! σπανια μπορω αλλη ωρα. σταυρουλα μου διαβασα το μην. σου και με πηρανε τα κλαματα, πιαστηκε η ψυχη μου. δεν εχω να πω τιποτα κοριτσια. υγεια και μονο υγεια, σας φιλω. καλο ξημερωμα

Καλημερα!!τι κανετε ομορφες?τι αερας ειναι αυτος?ερχομουν στην δουλεια και ενιωθα οτι με παρασυρει..και εχει και κρυο,θα πεσει πολυ η θερμοκρασια λενε..

Μπιλλακι και χθες αναρωτιομουν τι κανεις..και του χρονου να στολισετε με το καλο..μακαρι η μανουλα σου να την κανει την βιοψια να τελειωνει..

Ραβ πολυ ωραιο το δεντρακι σου και φανταστικη η κορδελα..με το καλο και του χρονου..

Νασια μπραβο για τις κατασκευες,εισαι χρυσοχερα..

Βουλα και Καλαμαρακι σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες,να ειστε καλα με τις οικογενειες σας..

Καλαμαρακι εισαι καλυτερα?

4αδακι τι κανεις?

Εγω χθες γυρισα σπιτι εφαγα κυριολεκτικα στο ποδι(ειχα πεθανει της πεινας),ετοιμασα το κοριτσακι μου και φυγαμε για το μπαλετο..η μικρη εμεινε με τον αντρα μου που την μπανιαρισε και την εβαλε για υπνο..γυρισαμε κατα τις πεντεμιση,εκανα μπανακι την μεγαλη,εφτιαξα τα απογευματινα στα παιδια,καθαρισα τους παγκους και το νεροχυτη(ευτυχως ειχε βαλει ο αντρας μου τα πιατα στο πλυντηριο και ειχε πλυνει την κατσαρολα),εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα σκουπα και καθισαμε ολοι παρεα να πιω και τον καφε μου γιατι κλεινανε τα ματια μου..ζωγραφισαμε με την μεγαλη εκανε και γραμματακια και μετα αφου ηρθαν και οι δυο στην κουζινα και παιζανε ξεκινησα το μαγειρεμα..εφτιαξα κρεατακι κοκκινιστο και ενα τυροψωμο για το βραδυ να φαμε.εκανα και τα γαλατα των παιδιων,πιτζαμουλες δοντακια παραμυθακια και υπνο..εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο και το προγραμματισα,σφουγγαρισα και εκατσα ηρεμη με τα φωτακια του δεντρου και τον αντρα μου χαλαρα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;;

Πολύς αέρας σήμερα και κρύο. Από τον πολύ αέρα είχα και και διακοπή ρεύματος.

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατεί στην παρεούλα. Ωραία δέντρα, υπέροχοι στολισμοί, φοβερές δημιουργίες. Αχ πως περιμένω να έρθουν τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω, αλλά αυτές οι μέρες μου φέρνουν γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου.

Εγώ δεν στόλισα ακόμα. Όλο και κάτι έκτακτο μου παρουσιάζεται. Ελπίζω αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σταυρούλα και NASIA οι δημιουργίες σας είναι φανταστικές, είστε χρυσοχέρες.

Σταυρούλα μου διάβασα και για την περιπέτεια με το μικρό σου. Τι πέρασες κι εσύ. Η Παναγία να φυλάει όλα τα παιδάκια του κόσμου και να τους δίνει υγεία.

ravt ωραίοοοοο δέντρο, και του χρόνου με υγεία.

margio καλά στεγνώματα. Αχ κι εγώ θα ήθελα να πάρω στεγνωτήριο. Παλεύω τόσες μέρες να στεγνώσω τα ρούχα τώρα με τον άσχημο καιρό. Αλλά δυστυχώς προς το παρόν υπάρχουν άλλες προρεραιότητες.

Όλα θα πάνε καλά με την επέμβασή σου. Τα Χριστούγεννα θα σε βρουν σπιτάκι σου υγιή να περνάς υπέροχες στιγμές.

Πιτσάκι μου και εμένα με ταλαιπώρησε πολύ η ιγμορίτιδα όταν ήμουνα πιο μικρή. Θέλεις να σου πω φυσικό φάρμακο;; Εγώ απαλλάχτηκα μια για πάντα.

Καλαμαράκι είσαι καλύτερα; Πολλές δουλίτσες. Τα' δωσες όλα πάλι.

Όταν τελειώσουμε τη δημιουργία μας θα στη στείλω να μου πεις εντυπώσεις.

Σοφάκι, το πήρες το e-mail;;

Βασιούλα, τι έγινε με τον πορτοφιόγκο;;

Μπιλλάκι μου να πάνε όλα καλά με τη μανούλα, να γίνει επιτέλους η επέμβαση και τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα. Να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μανούλα.Εύχομαι τα Χριστούγεννα να είστε όλοι μαζί. Κουράγιο με τα τρεξίματα. Προσφέρεις βοήθεια σε όλους. Νομίζω ότι η ικανοποίηση που νιώθεις μέσα σου είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Με το καλό να τελειώσουν όλα.

Στενοχωρήθηκα με τα νέα της Δήμητρας. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Αρετή μου, έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά κοριτσάκι μου.

Γιωτάκι μου;; Όλα καλά;;

Ειρήνη μου περαστικά. Είσαι καλύτερα σήμερα;;Κι εμένα συχνά με ταλαιπωρεί το στομάχι μου. Μου έχει μείνει κατάλοιπο από τη γνωστή περιπέτεια.Μόνο με ζαντάκ περνάει.

Ξεχνάω πολλά, αλλά σίγουρα θα τα πούμε πάλι μέσα στη μέρα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...