Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έφτιαξα εχθές στεφάνια για το μαγαζί αλλά μάλλον το μεγάλο με το δεντράκι στη μέση "θα το κρατήσω εγώ για την πορτούλα μας" χαχαχαχαχαχαχα!!!! :rolleyes::rolleyes:

c4uk.jpg

clpv.jpg

Καθώς επίσης μάλλον και τα καρό στολιδάκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ασύμφορη είμαι μάλλον χιχιχιχιχιχι

slk8.jpg

yz6g.jpg

Eιναι φανταστικα!!!!Μπραβο Σταυρουλιτσα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για το σπίτι δεν ξέρω αν σας είπα αλλά... πάλι έσπασε η σωλήνα που περνάει πίσω από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μου και τρέχουν νερά στην πεθερά μου στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Μας έχει σπάσει τα νεύρα αυτός ο υδραυλικός που έφτιαξε την πολυκατοικία. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό και όπως καταλαβαίνετε έχω αδειάσει όλο το μεγάλο κάτω ντουλάπι με τις κατσαρόλες που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και τον περιμένω το μεσημέρι να σπάσει την πλάτη των ντουλαπιών, να σπάσει το χτισμένο τοίχο, να φτάσει στους σωλήνες να τους φτιάξει και το σπίτι βέβαια να γίνει οικοδομή για μία ακόμη φορά. Το Σεπτέμβριο είχαμε τα πλακάκια που σηκώθηκαν στο σαλόνι, τώρα αυτό... τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Πού να μαζέψω για γιορτές εγώ εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;

Ποπο....κοιτα να δεις ζημια που ετυχε......

Εδώ είμαι και πάλι κορίτσια μου.

Προχώρησα το σιδέρωμά μου

Εβγαλα στην απλώστρα, τα 2 μαξιλάρια μου να στεγνώνουν

Οι γίγαντές μου έβρασαν, ετοίμασα τη γάστρα μου, έκανα προετοιμασία και μόλις μπήκαν στον φούρνο

Επλυνα τα πιατικά που "βγήκαν"

Θα κάτσω τώρα λιγάκι γιατί το στομαχάκι συνεχίζει και ελπίζω αργότερα να κάνω και το μπάνιο.

Σας φιλώ

Υ.Γ. Νάσια μου, εσύ πότε θα μου έρθεις, σουσουραδίτσα???;) Ευχαριστώ για την πρόσκληση

Υ.Γ.2. Υπέροχα τα καρό στολιδια σου, αγαπημένη μου!

Περαστικα βρε Ειρηνακη μου....

Καλημερα σε ολη την παρεα...με τη χαρουμενη χριστουγεννιατικη διαθεση!

Καταρχην να ευχηθω στο ομορφο φιογκακι μας Χρονια Πολλα ,ευτυχισμενα,δημιουργικα και ανεμελα!

Να σας πω τα νεα μου,πηρα το στεγνωτηριο!!! και το εγκαινιασα το Σαββατοκυριακο , κοριτσια νομιζω ειναι η πιο χρησιμη συσκευη που εχω παρει για το σπιτι,χωρις πολυ κοπο τα ρουχα της εβδομαδας μας ειναι ετοιμα!!Αυτο θα πει easy living:rolleyes:

Σημερα ειπαμε να στολισουμε οι μικρες δεν κρατιουνται αλλο και επειδη εχει και ο αντρας μου ρεπο ειναι ευκαιρια.

Πολυ ωραια τα στολισμενα σπιτακια σας και του χρονου!!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

Καλοριζικο το στεγνωτηριο!!!

Σου στελνω οοοοοοοοοοοοοολη μου την θετικη ενεργεια!!!!

Kαλημερα αγπημενες μου!!καλη βδομαδα!!

Χριστινα σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες δεν πειραζει που δεν την ηξερες την γιορτη,δεν ειναι πολυ συνηθισμενη..εισαι καλυτερα?

Μαρια σ'ευχαριστω και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου.. περαστικα σου..

Χρυσα ταλαιπωρηθηκατε πολυ στην επιστροφη ε?μα ηταν χαλια ο καιρος..αφου φτασατε καλα παει..σ'ευχαριστω για τις ευχες..γιορτη ειχα χθες..

Σταυρουλα πολυ πολυ ομορφα τα στολιδια σου..τι ωραιο το στεφανακι..φυσικα και να το κρατησεις..τι σπαστικο μα τα υδραυλικα..

Margio μεγεια το στεγνωτηριο..εχεις ολη την θετικη μας ενεργεια,ολα καλα θα πανε..

Ειρηνη μου πιες κανενα χαμομηλι βοηθαει στο στομαχι..ελπιζω να περασει συντομα..

Εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο ολη τη νυχτα με ποναγε και παρολο που πηρα παυσιπονο ηρεμησα καπως αλλα οχι τελειως..δεν εχω κοιμηθει και καλα,ξυπνησαν και οι δυο οι μικρες στις τρεισιμιση μαλλον απο την βροχη..για φαγητο σημερα θα νω μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα και εχουμε και μπαλετο το απογευματακι..η σημερινη μερα ειναι για χουχουλιασμα παντως και ζεστη σοκολατιτσα..

Αρετη μου γιορταζες?Ουτε εγω το ηξερα:oops:

Χρονια Πολλα!!!Οτι επιθυμεις!!!

Διαφημίσεις

Νάσια και Σταυρούλα υπέροχες οι δημιουργίες σας....και του χρόνου!!!

Μάρτζιο...εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις γρήγορα!!!

Εγώ πήγα σούπερ, ψώνισα και επέστρεψα σπίτι με νεύρα γιατί το πορτοφόλι άδειασε.....γκκκρρρ!!!

θα σας διαβάσω μετά!

Αχ!!!πορτοφολι.....αστο πονεμενο θεμα....να φανταστεις εκει που πηγαμε σημερα το μικρο πληρωσαμε με χρηματα που του ειχαν δωσει οι παππουδες του....:?

Ειρήνη υπέροχοι όλοι οι στολισμοί σου {ζήλεψα τα κλαδάκια} κ τα νυχάκια πολύ γήινο χρώμα.

Περαστικά για το στομαχάκι σου ζεστή κομπρέσα να βάλεις πάνω κ θα σε ανακουφίσει

etoiledunord είστε παλαβοί βρε με αυτό το κρύο μπρρρρρρρρ

Μαρία_1981 Περαστικά κ σε σένα

Αρετούλα γιορτάζεις? Χρόνια σου πολλά!!

Κριστιν2 με γεια τα δωράκια σου κ καλή ανάρρωση κ εσύ {μας μούτζωσαν μου φαίνεται }

Σταυρουλίτσα πολύ ωραία όσα έφτιαξες, χρυσοχέρα!

4u μου πως είσαι ζεις????????

Γιωτάκι εσείς?

Να σας πω τα νεα μου,πηρα το στεγνωτηριο!!! και το εγκαινιασα το Σαββατοκυριακο , κοριτσια νομιζω ειναι η πιο χρησιμη συσκευη που εχω παρει για το σπιτι,χωρις πολυ κοπο τα ρουχα της εβδομαδας μας ειναι ετοιμα!!Αυτο θα πει easy living:rolleyes:

Σημερα ειπαμε να στολισουμε οι μικρες δεν κρατιουνται αλλο και επειδη εχει και ο αντρας μου ρεπο ειναι ευκαιρια.

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

[/color]

Καταρχήν εύχομαι να πάει τέλεια το χειρουργείο σου όλη την θετική μου σκέψη όλα θα πάνε καλά !!!

Και με γεια το στεγνωτήριο!!! Θα δεις μεγάλη διαφορά ειλικρινά!!! Μπράβο μπράβο καλορίζικο, πχ εγώ χθες σιδέρωνα εκείνη τη λεκάνη που είχε γεμίσει από 5 πλυντήρια ότι ήταν μόνο για σιδέρωμα ;)

Βασια μια απο τα ιδια κι εγω πρωι πρωι εκανα καταθεση στο σουπερ μαρκετ,γινοταν χαμος στα λιντλ ουτε τζαμπα να τα εδιναν τελικα πηγα σε δυο για να βρω αυτα που ηθελα.

Μα απορώ γιατί...:shock::rolleyes: μη μου πεις για τα ρούχα σκι??

Στα δικά μας

Χτες τελείωσα το σίδερο αργάμιση με διακοπές να πλύνω τη μικρή να κοιμηθεί κτλ κ μετά κάθισα να ξανάδω το "2012" αποκοιμήθηκα στη μέση χε χε

Σήμερα δεν πήγα σχολείο γιατί ήμουν όφ εντελώς με τον βήχα πονάει όλο μου το σώμα γμτ πονάει πολύ ο θώρακας μου

Αλλά κανονικά ξύπνησα στις 6μιση ετοίμασα την μικρή

Έβγαλα πιάτα από πλυντ. πιάτων κ συμμάζεψα πλυμένα του νεροχύτη

Έκανα καφεδάκι αφού έφυγε η μικρή κ μετά κατά τις 10 ξεκινήσαμε καθαριότητα με τον χαζμπαντ, σήμερα ήταν φιλική η συμμετοχή του γιατί είχε πολλές εξωτερικές δουλειές να κάνει

Έβγαλα σεντόνια κ πετσέτες στα άπλυτα

Συμμάζεψα τα χθεσινά σιδερωμένα

Σκούπισα όλο το σπίτι

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

Κατέβασα την κουρτίνα της μικρής κ την έβαλα πλυντήριο

Τίναξε ο χαζμπαντ όλα τα πατάκια κ χαλάκια

Τίναξα τα ριχτάρια κ τα άφησα να αερίζονται

Σκούπισε τα μπαλκόνια κ καθάρισε από τις κουτσουλιές τα κάγκελα ο χαζμπαντ {έτσι είναι αν θες την περιστεροφωλιά θα καθαρίζεις κ τις κουτσουλιές τους :cool:}

Καθάρισα κ σκούπισα τραπέζι κ καρέκλες μπαλκονιού άλλαξα κ τραπεζομάντιλο κ έπλυνα τασάκι

Έστρωσα καινούργια σεντόνια κ στα δυο δωμάτια

Κατέβασα το πάπλωμα μας κ το αέρισα

Του φόρεσα την παπλωματοθήκη του

Μάζεψα ανακύκλωση κ σκουπίδια να τα παρει ο χαζμπαντ που έφευγε έξω

Χλωρίνιασα κ έτριψα πάγκους κ νεροχύτη κουζίνας

Πέρασα ένα πανάκι τα ραφάκια του ψυγείου για συντήρηση

Καθάρισα το συρτάρι με τα καλλυντικά μου άστραψε είχα πολύ καιρό να το κάνω

Και τέλος έκανα το μπάνιο με σιφ κ χλωρίνη αυτή τη φορά

Μάζεψα τα βρωμόπανα μου κ έβαλα πλυντήριο

Έβγαλα καθαρές πετσέτες μπάνιου κ κουζίνας

Έκανα μπανάκι, έκανα μάσκα στα μαλλάκια μου κρέμες φρυδάκια όλα ;)

Ήμασταν στο χαλαρό δεν κουράστηκα ιδιαίτερα και τελειώσαμε μισή ώρα πριν έρθει η μικρή

Που χρόνος για μαγείρεμα :rolleyes::rolleyes: παραγγείλαμε από έξω κ μετά ήρθε το μικρό κ κάτσαμε μαζί μου έλεγε ιστορίες τι έγινε στο σχολείο της με δυο αγοράκια που κατέβασαν τα παντελόνια τους χαχαχαχα

Το σπιτάκι μου λάμπει {προς το παρόν χε χε} κ μοσχοβολάει πατέρας κ κόρη πήγαν για το τελευταίο μάθημα ζωγραφικής του κύκλου αυτού κ εγώ έκανα καφεδάκι κ απολαμβάνω την ησυχία μου :mrgreen::mrgreen:

Και το βραδάκι θα σιδερώσω τις κουρτίνες της μικρής

Για πείτε βρε κορίτσια καμιά ιδέα τι να κάνω με κιμά για αύριο βαρέθηκα τα μπιφτέκια...:mad:

Έβγαλα από την κατάψυξη το πακετάκι μου νομίζοντας πως είναι μοσχαράκι να κάνω σούπα...κ ανακάλυψα πως είναι κιμάς αφού είχε ξεπαγώσει :rolleyes::shock:

Αχ!!!πορτοφολι.....αστο πονεμενο θεμα....να φανταστεις εκει που πηγαμε σημερα το μικρο πληρωσαμε με χρηματα που του ειχαν δωσει οι παππουδες του....:?

Αυτοί οι παππούδες και οι γιαγιάδες φροντίζουν για πολλά.... και εμείς με το χαρτζιλίκι κάνουμε πολλά!!! Δεν είχε πολύ κόσμο πάντως απο ότι είδα....στο φβ!

Καλησπέρα σε όλες! Χάθηκα λίγο γιατί έχω τον αδελφό μου αυτές τις μέρες στο σπίτι επομένως βολτάρουμε και περνάμε χρόνο όλοι μαζί. Φυσικά περίπατο έχει πάει και το συμμάζεμα του σπιτιού αλλά δεν πειράζει, από Τετάρτη θα μαι μόνη και κοιτάω τον πάτο του κουβά με την ησυχία μου :-P

Χθες στολίσαμε το δέντρο μας και την εξώπορτα. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω με την ησυχία μου τις επόμενες ημέρες. Σας δίνω μια γεύση. Πολύ μου αρέσει το δέντρο μου φέτος!

DSCN1861_zps8e453abe.jpg

DSCN1862_zps595fe3f9.jpg

Μου άρεσε δε τόσο η ιδέα της Ειρήνης με της κρεμαστές μπάλες που την έκλεψα (και όχι μόνο σε ένα παράθυρο :-P )

DSCN1865_zps3804be0c.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Αυτοί οι παππούδες και οι γιαγιάδες φροντίζουν για πολλά.... και εμείς με το χαρτζιλίκι κάνουμε πολλά!!! Δεν είχε πολύ κόσμο πάντως απο ότι είδα....στο φβ!

Οχι Βασια μου!Επειδη ηταν Δευτερα και πρωι ηταν αδειο,εμεις κι αλλα 2-3 παιδακια,οταν φευγαμε αρχισε να ερχεται κοσμος.Το Σκ. γινοταν χαμος,μιλαγα με μια μαμα και μου ελεγε οτι η ουρα για να μπεις εφτανε μεχρι εξω....

...πρέπει:

να πλύνω μπόλικα πιατικά

να καθαρίσω πάγκους

να βάλω μια καλή σκούπα ξανά

να συμμαζέψω όσα τριγυρίζουν

και να μαζέψω ένα πλυντήριο που στέγνωσε, να διπλώσω-σιδερώσω (δεν είναι πάρα πολλά) και να ετοιμάσω ένα ακόμα για τη νύχτα.

Οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση ότι βόλτα σήμερα δεν έχει :|!

Πιατικά και πάγκους το αγόρι

Συμμάζεμα, σκούπα, μάζεμα ρούχων, ετοιμασία βραδινού πλυντηρίου εγώ

Σκούπισμα μάλιστα έκανα με στέμμα :tongue:. Με έχρισε η μικρή βασίλισσα του νοικοκυριού :rolleyes:

Τι μένει να κάνω; τι μένει να κάνω; Μα να μη θυμάμαι ρε γμτ :rolleyes:...

RavT, και του χρόνου! Πολύ όμορφοι οι στολισμοί! Καλή συνέχεια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημερα σε ολη την παρεα...με τη χαρουμενη χριστουγεννιατικη διαθεση!

Καταρχην να ευχηθω στο ομορφο φιογκακι μας Χρονια Πολλα ,ευτυχισμενα,δημιουργικα και ανεμελα!

Πρώτον μεγεια το στεγνοτήριο. Πρέπει να λύνει τα χέρια ιδίως τώρα το χειμώνα. Όπως το είπες "easy living" όνομα και πράγμα.

Δεύτερον και κυριότερο έχεις όλη τη θετική ενέργεια του κόσμου από εμάς κοριτσάκι. Θα μπεις, θα βγεις μετά την επέμβαση και θα κάνετε υπέροχες γιορτές καλύτερες και με υγεία.

Από σήμερα είμαι και υδραυλικός! Έβαλα να πλύνω μια μπλούζα στο χέρι και η τάπα του νιπτήρα κόλλησε και δεν άνοιγε. Αναγκάστηκα να ξεβιδώσω το σωλήνα από κάτω για να την ανοίξω από εκεί και να φύγει το νερό. Μετά εννοείται έκανα ένα πέρασμα και στο μπάνιο. Μα πόσες δουλειές επιτέλους περιλαμβάνονται στα ''οικιακά";

Φιλάκια

Αχ βρε Μαρία μου, όχι μόνο υδραυλικός αλλά και ψυχολόγος, κομμώτρια, διακοσμήτρια, δασκάλα, μαγείρισα, ξυλουργός, ελαιοχρωματιστής και φυσικά μαμά, γυναίκα, σύζυγος και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς μπορούμε να γίνουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...