Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σταυρουλίτσα.....τώρα που το λές έχεις δίκιο...έχουν αυξηθεί οι προσφορές και τα 1+1 .....!!! αστειεύομαι :)

Επίσης έχω νεύρα γιατί πήγα και πήρα μια κόκκινη κορδέλα πάχους 4 δάχτυλα για να στολίσω την πόρτα μου σαν δώρο, και δεν μου γίνεται....γιατί όταν την κλείνω την πόρτα, χαλαρώνει η κορδέλα .....και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Βάσια μου, λοιπον 2 πραγματα προσπάθησε:

1. Βάλε λιγο ζιλοτειπ για να μπορέσει να στερεωθει η καλύτερα χαρτοταινια αλλα να μην φαινεται

2. εκει που κάνεις τον φιογκο βάλε λιγο συρματάκι για να στερεωθει για δες το ετσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία στερεώνετε μια χαρά....το πρόβλημα είναι εκεί που είναι η κλέιδαριά είναι τσίτα η κορδέλα...μόλις πάω να κλείσω την πόρτα, πιέζεται η κορδέλα σε εκείνο το σημείο οπότε τραβάει και αναγκαστικά χαλαρώνει....κάνω κάτι λάθος???

Δηλ. και χαρτοταινία αν βάλω πάλι θα ξεκολλήσει επειδή θα τραβηχτεί μόλις κλείσω πόρτα!

Από σήμερα είμαι και υδραυλικός! Έβαλα να πλύνω μια μπλούζα στο χέρι και η τάπα του νιπτήρα κόλλησε και δεν άνοιγε. Αναγκάστηκα να ξεβιδώσω το σωλήνα από κάτω για να την ανοίξω από εκεί και να φύγει το νερό. Μετά εννοείται έκανα ένα πέρασμα και στο μπάνιο. Μα πόσες δουλειές επιτέλους περιλαμβάνονται στα ''οικιακά";

Μαγείρεψα, σκούπισα, έβαλα δύο πλυντήρια-στεγνωτήρια, σιδέρωσα ένα πλυντήριο του μπέμπη και τώρα πάω να φάω και να ετοιμαστώ για δουλειά.

Ειρήνη κάνε καμιά σουπίτσα για το στομάχι σου και κάτσε στα ζεστά.

Γι' αυτό δε μου αρέσει ο χειμώνας. Όλος ο κόσμος αρρωσταίνει.

Φιλάκια

h6cQp3.png

Βάλε το φιογκο πιο ψηλά να μην πιανει κλειδαρια..για δοκιμασε το ...

Δεν το είχα βάλει πάνω στην κλειδαριά χαχαχαχα .....δεν είμαι τόσο ξανθιά...!!! Θα δοκιμάσω με τον άντρα μου, αν και είμαι σίγουρη ότι πριν το ξεκινήσουμε θα πει ότι δεν γίνεται!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κοριτσάκια μου και καλό μήνα να έχουμε!

Όλοι οι στολισμοί υπέροχοι.. τα σπιτάκια σας είμαι σίγουρη πως γίνανε πολύ χουχουλιάρικα και τα παιδάκια σας σίγουρα είναι κατενθουσιασμένα..

Ειρηνάκι υπέροχο το χρώμα στα νύχια σου.. Έχουν δίκιο τα κορίτσια.. Μη ζορίζεσαι.. ότι έχει να κάνει με το στομάχι είναι ζόρικο.. και εσύ δεν χρειάζεσαι μια επιπλέον ταλαιπωρία..

Margio με το καλό να τελειώσει και αυτό το χειρουργείο.. Είμαι σίγουρη πως το έχεις σκεφτεί πολύ καλά και το έχεις δεχτεί μέσα σου και καλά κάνεις και προχωράς σε αποκατάσταση.. Εύχομαι τα Χριστούγεννα να σε βρουν στο σπιτάκι σου ανάμεσα στα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα πάνω απ' όλα καλά και υγιή..

Εμείς είμαστε καλά! Ο μικρούλης μου κάθε μέρα κάνει και κάτι διαφορετικό και με κάνει να τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο.. αν είναι ποτέ δυνατόν αυτό να το αισθανθεί μάνα για το παιδί της..

Δεν κάναμε τίποτε ουσιαστικό το σβκ μιας και ο καιρός ήταν χάλια.. Παιδίατρο πήγαμε το σάββατο και ύστερα σπίτι.. Τουλάχιστον χάρηκα το παιδάκι μου που μου λείπει όλη τη βδομάδα μιας και δουλεύω.

Από φαγητό σήμερα αρακάς και για τον μπέμπη κοτοπουλάκι με καροτάκι, πατατούλα, κολοκύθι και ρυζάκι!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις περασαμε σουπερ μερα!!!Σηκωθηκαμε κατα τις 8,καναμε πρωινα και διαβασαμε παραμυθια με τον Αγιο-Βασιλη!Υστερα παιξαμε πλαστελινες ακουγοντας χριστουγεννιατικα τραγουδια,ο αντρουλης μου σημερα ειχε αδεια,πηγε σε κατι εξωτερικες δουλειες και μολις γυρισε πηγαμε στα mec παιανιας!Κοριτσια μου ηταν υπεροχα το καταευχαριστηκαμε,να φανταστητε ανεβηκαμε και οι τρεις μαζι πανω στα φουσκωτα και χοροπηδαγαμε....

Ηταν τελεια,κατσαμε 2,5 ωρες και γυρισαμε κομματια...φαγαμε σπανακορυζο που ειχα ετοιμο στην καταψυξη,ο μικρος επαισε ξερος για υπνο και τωρα παμε και εμεις....Φιλακια!!!

Ειρηνάκι καλημέρα και καλό μήνα.

Τί είναι αυτές οι κρεμάστρες αλλυλεγγύης και που βρίσκονται;

Μάτια μου,

Είναι ένα "σημειο", θα έλεγα, που μπορεί ο καθένας να αφήσει οτιδήποτε θέλει για το συνάνθρωπό του. Να "ανταλλάξει", να δεχτεί.. όταν έχει ανάγκη.. να προσφέρει... όταν έχει περίσσευμα.

Τοποθετείς οτιδήποτε θέλεις εκεί και αυτός που έχει ανάγκη το παίρνει. Μπορείς να βάλεις ρούχα, τρόφιμα, αντικείμενα.. οτιδήποτε εσύ δε το θέλεις, σίγουρα θα βρει αποδέκτη. ;)

Για μένα, είναι εξαιρετική κίνηση.

Σου στέλνω και προσωπικό μήνυμα με ανακοίνωση του Δήμου, για το θέμα, καθώς και τα σημεία που βρίσκονται.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια να είσαστε όλες καλά.

Μargio σου εύχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργείο και ταχεία ανάρρωση.Ο αγ.Διονύσιος που γιορτάζει την ημέρα του χειρουργείου σου να βάλει το χέρι του και να πάνε όλα καλά.

Εγώ άπλωσα το πλύντηριο,ετοίμασα ψαροκροκέτες με τηγανητές πατατούλες και τελειώσα τα πήλινα εκτός από τα ημερολόγια που καλώς των πραγμάτων θα κάνω κάποια αύριο και θα τελειώσω την Τετάρτη.Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο ήρθε και άντρας μου και αφού φάγαμε,μάζεψαν τραπέζι,έβαλα το πλυντήριο πιάτων να χοροπηδάει και ξάπλωσα λίγο γιατί η μέση μου πάλι χάλια είναι:-(:sad:.Αργότερα ή θα κάνω κασκολάκι ή θα πάω πράκτικερ γιατί έσπασε η καρέκλα του γραφείου και είμαστε για καινούργια.:mad::-x

Ειρήνη μου πρέπει να το κανονίσουμε βρε παιδί μου!!!

Σταυρουλίτσα υπέροχες οι δημιουργίες σου ειδικά αυτή με την κανέλα σούπερ.

Να και τα πήλινα μου:

6qsm.th.jpg

vrkl.th.jpg

w08k.th.jpg

Αχ, ξαναβλέπω τις χθεσινές φωτό με τα στολίσματα και τα στολίδια και τις σημερινές της Ειρηνής και χαίρομαι μόνη μου μπροστά στο pc :D!

Ειρήνη, τέλεια τα νυχάκια! Πες μου ότι δεν έφαγες γίγαντες με στομαχόπονο! Περαστικά!

Σταυρούλα, πολύ εκνευριστικές και μπελαλίδικες αυτές οι ζημιές! Εύχομαι να διορθωθεί γρήγορα! Υπέροχα τα καρώ στολίδια και τα στεφανάκια!

Γεμάτη μέρα σήμερα, σε λίγο φεύγω για μια δουλειά, μετά συνάντηση με φιλενάδα για καφέ, επιστροφή σπιτι για μαγειρεμα και μερικές δουλειές. Να πάρω το γιο απο το σχολείο, να κανουμε μπανιο, να φαμε και μετά να ξαναπάμε στο σχολείο του όπου έχουμε συνάντηση.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Άρα είσαι καλύτερα; ;)

Η νηπιαγωγος μας ειχε πει κολπάκι ,να τα βαζουμε μπροστα στον καθρεφτη οταν φωναζουν ,δεν τους αρεσει να βλέπουν ετσι τον εαυτο τους...Και πολλα πολλα αλλα,αλλα θα γραψω ιστορια στο τελος...

Πολύ έξυπνο!

Καλώς επιστρέψατε στη βάση σας!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

Να πάνε όλα τέλεια (που θα πάνε!) Και να περάσετε μετά τις ομορφότερες γιορτές! Η ανάρρωση από το χειρουργείο είναι σχετικά γρήγορη;

Με γεια και το στεγνωτήριο!

Την Κυριακη ειχα λαλησει ηρθε ο ανιψιος μου να του κανω Γερμανικα γιατι γραφει τεστ στο γυμνασιο,η μεγαλη τεστ στα αγγλικα και η μικρη γλωσσα για το σχολειο,παραλληλα εκανα και παστιτσιο,εχετε εικονα του πως ημουν ?εμοτικον που τρεχει περα δωθε με τα μαλλια σηκωμενα , τωρα περιμενω να δω τα αποτελεσματα λετε να τα εχω κανει μανταρα?

Το παστίτσιο ήταν καλό; Αν κατάφερες να κάνεις παστίτσιο εν μέσω όλων αυτών, μια χαρά θα πήγαν και τα άλλα :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημερα!Καλό μηνα και καλή εβδομάδα να εχουμε!!!

Σταυρουλίτσα ,πολύ ομορφα τα στεφανια και ειδικα το δετερο ,να το κρατησεις!

..

Όχι που θα το άφηνα. Το κρέμασα ήδη με το που γύρισα από το μαγαζί.

Μάτια μου,

Είναι ένα "σημειο", θα έλεγα, που μπορεί ο καθένας να αφήσει οτιδήποτε θέλει για το συνάνθρωπό του. Να "ανταλλάξει", να δεχτεί.. όταν έχει ανάγκη.. να προσφέρει... όταν έχει περίσσευμα.

Τοποθετείς οτιδήποτε θέλεις εκεί και αυτός που έχει ανάγκη το παίρνει. Μπορείς να βάλεις ρούχα, τρόφιμα, αντικείμενα.. οτιδήποτε εσύ δε το θέλεις, σίγουρα θα βρει αποδέκτη. ;)

Για μένα, είναι εξαιρετική κίνηση.

Σου στέλνω και προσωπικό μήνυμα με ανακοίνωση του Δήμου, για το θέμα, καθώς και τα σημεία που βρίσκονται.

και εγώ θέλω να μάθω για αυτο!! :)

Καλησπέρα κορίτσια,

σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια να είσαστε όλες καλά.

Μargio σου εύχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργείο και ταχεία ανάρρωση.Ο αγ.Διονύσιος που γιορτάζει την ημέρα του χειρουργείου σου να βάλει το χέρι του και να πάνε όλα καλά.

Εγώ άπλωσα το πλύντηριο,ετοίμασα ψαροκροκέτες με τηγανητές πατατούλες και τελειώσα τα πήλινα εκτός από τα ημερολόγια που καλώς των πραγμάτων θα κάνω κάποια αύριο και θα τελειώσω την Τετάρτη.Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο ήρθε και άντρας μου και αφού φάγαμε,μάζεψαν τραπέζι,έβαλα το πλυντήριο πιάτων να χοροπηδάει και ξάπλωσα λίγο γιατί η μέση μου πάλι χάλια είναι:-(:sad:.Αργότερα ή θα κάνω κασκολάκι ή θα πάω πράκτικερ γιατί έσπασε η καρέκλα του γραφείου και είμαστε για καινούργια.:mad::-x

Ειρήνη μου πρέπει να το κανονίσουμε βρε παιδί μου!!!

Σταυρουλίτσα υπέροχες οι δημιουργίες σου ειδικά αυτή με την κανέλα σούπερ.

Να και τα πήλινα μου:

6qsm.th.jpg

vrkl.th.jpg

w08k.th.jpg

Υπεροχα κοριτσι μου, ολα , μπράβο!!!

Εχθές οι απογευματινοί επισκέπτες έφυγαν τελικά στις 11:30! Είχα βάλει, βέβαια, τη μικρή νωρίτερα για ύπνο αλλά μετά δεν είχα κουράγιο ούτε το χέρι μου να κουνήσω και άφησα το χαμό όπως ήταν, με σκοπό να σηκωθώ νωρίτερα το πρωί. Έλα, όμως, που μας πήρε ο ύπνος και ξυπνήσαμε στις 8, την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να φεύγουμε! Στον πανικό επάνω διπλασιάσαμε το χαμό και φύγαμε... :rolleyes:

Στο μεταξύ, ευτυχώς το Σάββατο είχα καθαρίσει πολύ καλά και είχα κάνει και έξτρα δουλίτσες αλλά τώρα για να το επαναφέρω πρέπει:

να πλύνω μπόλικα πιατικά

να καθαρίσω πάγκους

να βάλω μια καλή σκούπα ξανά

να συμμαζέψω όσα τριγυρίζουν

και να μαζέψω ένα πλυντήριο που στέγνωσε, να διπλώσω-σιδερώσω (δεν είναι πάρα πολλά) και να ετοιμάσω ένα ακόμα για τη νύχτα.

Οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση ότι βόλτα σήμερα δεν έχει :|!

ΥΓ. Νάσια, πολύ όμορφα έγιναν αλλά εγώ ενθουσιάστηκα με τα τσόχινα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Επίσης έχω νεύρα γιατί πήγα και πήρα μια κόκκινη κορδέλα πάχους 4 δάχτυλα για να στολίσω την πόρτα μου σαν δώρο, και δεν μου γίνεται....γιατί όταν την κλείνω την πόρτα, χαλαρώνει η κορδέλα .....και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Ο καλύτερος φιογκος-δώρο στην πόρτα γίνεται με τούλι ή δίχτυ. Θέλει να είναι φαρδύ καΙ ελαστικό οπότε όταν ανοιγοκλεινει η πόρτα να κρατάει το σχήμα του. Με την 4αρα την κορδέλα μάλλον δεν θα κανείς δουλειά και ίσως να σου φαίνεται και "φτωχό" το αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...