Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σε ολη την παρεα...με τη χαρουμενη χριστουγεννιατικη διαθεση!

Καταρχην να ευχηθω στο ομορφο φιογκακι μας Χρονια Πολλα ,ευτυχισμενα,δημιουργικα και ανεμελα!

Να σας πω τα νεα μου,πηρα το στεγνωτηριο!!! και το εγκαινιασα το Σαββατοκυριακο , κοριτσια νομιζω ειναι η πιο χρησιμη συσκευη που εχω παρει για το σπιτι,χωρις πολυ κοπο τα ρουχα της εβδομαδας μας ειναι ετοιμα!!Αυτο θα πει easy living:rolleyes:

Σημερα ειπαμε να στολισουμε οι μικρες δεν κρατιουνται αλλο και επειδη εχει και ο αντρας μου ρεπο ειναι ευκαιρια.

Πολυ ωραια τα στολισμενα σπιτακια σας και του χρονου!!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

κοριτσάκι μου όλα καλά να πάνε και να γίνουν όλα έτσι :D:D:D:D:D:D:D

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη να τον χαίρεσαι! Καλόχρονος, πολύχρονος, με υγεία και τύχη!

Τώρα είναι λίγο αργά για να απαντήσω για το παιδικό φεστιβάλ στο Περιστέρι..... Πήγαμε για λίγο και τις 2 μέρες αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο για Internet!

Καλό μήνα σε όλους!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

Η Παναγία, μαζί σου!!!!

Θα σε έχω στις προσευχές μου και εύχομαι να "φύγουν" τα ανάμεικτα αισθήματα να νιώσεις ΥΠΕΡΟΧΑ.

Με το καλό!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα αγπημενες μου!!καλη βδομαδα!!

Χριστινα σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες δεν πειραζει που δεν την ηξερες την γιορτη,δεν ειναι πολυ συνηθισμενη..εισαι καλυτερα?

Μαρια σ'ευχαριστω και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου.. περαστικα σου..

Χρυσα ταλαιπωρηθηκατε πολυ στην επιστροφη ε?μα ηταν χαλια ο καιρος..αφου φτασατε καλα παει..σ'ευχαριστω για τις ευχες..γιορτη ειχα χθες..

Σταυρουλα πολυ πολυ ομορφα τα στολιδια σου..τι ωραιο το στεφανακι..φυσικα και να το κρατησεις..τι σπαστικο μα τα υδραυλικα..

Margio μεγεια το στεγνωτηριο..εχεις ολη την θετικη μας ενεργεια,ολα καλα θα πανε..

Ειρηνη μου πιες κανενα χαμομηλι βοηθαει στο στομαχι..ελπιζω να περασει συντομα..

Εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο ολη τη νυχτα με ποναγε και παρολο που πηρα παυσιπονο ηρεμησα καπως αλλα οχι τελειως..δεν εχω κοιμηθει και καλα,ξυπνησαν και οι δυο οι μικρες στις τρεισιμιση μαλλον απο την βροχη..για φαγητο σημερα θα νω μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα και εχουμε και μπαλετο το απογευματακι..η σημερινη μερα ειναι για χουχουλιασμα παντως και ζεστη σοκολατιτσα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Αχ τί ωραία στολισμένο το σπιτάκι σας!!!

Και τα νυχάκια υπέροχα και το χρώμα αλλά βέβαια και το δαχτυλιδάκι. Πως πηγαίνει με τα νυχάκια!!!!!!!!!!!

Και πανάκριβο... λίγοι μπορούν να το αγοράσουν... το είχα πάρει {πριν ξεκινήσω να ψωνίσω από το Σοφάκι μας} 2 ευρώ!:tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα κόψαμε και μια τουρτίτσα αναμεταξύ μας.

Περαστικά και ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!!

To απογευματακι ξεκινησα με την αδερφη μου για ένα καφεδάκι που εχουμε καιρο να πάμε και τελικά τι έγινε..χαχα ξεκινησαμε να πάμε cap cap και ειχε μια ουρα μέχρι τι να σας πω και μετα καταλήξαμε σε μια πολύ ομορφη καφετερια στην Αμφιαλη πολύ ομορφα περάσαμε!!!

Παιδί μου, δεν σου είπαμε να μην πας Κυριακή απογευμα? :tongue:

Ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για το σπίτι δεν ξέρω αν σας είπα αλλά... πάλι έσπασε η σωλήνα που περνάει πίσω από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μου και τρέχουν νερά στην πεθερά μου στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Μας έχει σπάσει τα νεύρα αυτός ο υδραυλικός που έφτιαξε την πολυκατοικία. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό και όπως καταλαβαίνετε έχω αδειάσει όλο το μεγάλο κάτω ντουλάπι με τις κατσαρόλες που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και τον περιμένω το μεσημέρι να σπάσει την πλάτη των ντουλαπιών, να σπάσει το χτισμένο τοίχο, να φτάσει στους σωλήνες να τους φτιάξει και το σπίτι βέβαια να γίνει οικοδομή για μία ακόμη φορά. Το Σεπτέμβριο είχαμε τα πλακάκια που σηκώθηκαν στο σαλόνι, τώρα αυτό... τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Πού να μαζέψω για γιορτές εγώ εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;

Πως μου τη δίνουν τα υδραυλικά! :mad:

Ειρηνη ,υπέροχο φαινεται το μαγαζι,ζηλεψα!

Χρυσάκι μου, όταν με το καλό έρθετε ξανά, θα πάμε εκεί για καφεδάκι μαζί με τα μικρά μας! Υπόσχεση!

Περαστικά σου Ειρηνάκι μου και κάτσε βρε πουλάκι μου σήμερα αφού είσαι χάλια. Αστο το σπίτι...

Υ.Γ.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Ναι ματάκια μου... τελικά αύριο τα υπόλοιπα.. δεν τραβάω σήμερα.

Eιρηνη μου ελπίζω να σου περασει γρηγορα ,να μην ταλαιπωρηθεις!Κατσε οσο μπορεις στα ζεστα...

Ευχαριστώ Χρυσα μου.

Ειρήνη να τον χαίρεσαι! Καλόχρονος, πολύχρονος, με υγεία και τύχη!

Τώρα είναι λίγο αργά για να απαντήσω για το παιδικό φεστιβάλ στο Περιστέρι..... Πήγαμε για λίγο και τις 2 μέρες αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο για Internet!

Καλό μήνα σε όλους!

Ευχαριστώ κορίτσι μου.

Ηταν καλα?

Ειρηνη μου πιες κανενα χαμομηλι βοηθαει στο στομαχι..ελπιζω να περασει συντομα..

Εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο ολη τη νυχτα με ποναγε και παρολο που πηρα παυσιπονο ηρεμησα καπως αλλα οχι τελειως..δεν εχω κοιμηθει και καλα,ξυπνησαν και οι δυο οι μικρες στις τρεισιμιση μαλλον απο την βροχη..για φαγητο σημερα θα νω μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα και εχουμε και μπαλετο το απογευματακι..η σημερινη μερα ειναι για χουχουλιασμα παντως και ζεστη σοκολατιτσα..

Συμφωνώ.. η σημερινή μέρα είναι για σπίτι και χουχούλιασμα. Πριν λίγο, έριχνε μία απίστευτη βροχή εδώ... :rolleyes:

Περαστικά σου.. πως να δουλεψεις με πονοκεφαλο;;;;

Υ.Γ. Ξεκίνησα να ετοιμάζω κάτι για τον "παππού". Εκτός από ρούχα, θα του πάω και μία τσαντούλα με κάποια φαγώσιμα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου όλα καλά να πάνε και να γίνουν όλα έτσι :D:D:D:D:D:D:D
Η Παναγία, μαζί σου!!!!

Θα σε έχω στις προσευχές μου και εύχομαι να "φύγουν" τα ανάμεικτα αισθήματα να νιώσεις ΥΠΕΡΟΧΑ.

Με το καλό!

K

Margio μεγεια το στεγνωτηριο..εχεις ολη την θετικη μας ενεργεια,ολα καλα θα πανε..

..

Αχ κοριτσια δεν ξερετε ποσο σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!!Το εχω πολυ αναγκη και δεν το μοιραζομαι με πολλους ,ξερω ομως οτι εσεις με καταλαβαινετε και με συγκινειτε πολυ αληθεια!

Αρετη και Χριστινα Χρονια σας Πολλα παντα γερες κι ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας!

Υ.Γ Εχω χασει λιγα επεισοδια αλλα θα σας φτασω σιγα σιγα...

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Νάσια και Σταυρούλα υπέροχες οι δημιουργίες σας....και του χρόνου!!!

Μάρτζιο...εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις γρήγορα!!!

Εγώ πήγα σούπερ, ψώνισα και επέστρεψα σπίτι με νεύρα γιατί το πορτοφόλι άδειασε.....γκκκρρρ!!!

θα σας διαβάσω μετά!

Νάσια και Σταυρούλα υπέροχες οι δημιουργίες σας....και του χρόνου!!!

Εγώ πήγα σούπερ, ψώνισα και επέστρεψα σπίτι με νεύρα γιατί το πορτοφόλι άδειασε.....γκκκρρρ!!!

θα σας διαβάσω μετά!

Πρώτον ευχαριστώ και δεύτερον

"τί εννοείς άδειασε;;;;; αφού τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά εδώ στη χώρα μας, και τα λεφτά τρέχουν από όλων μας τα μπατζάκια και είναι και φθηνά τα πράγματα να αγοράσεις... άσε που πας σούπερ μάρκετ και ένα αγοράζεις και σου δίνουν και άλλο ένα δώρο βρε παιδί μου... έτσι για την καλή σου την καρδιά ...

τσ τσ τσ... υπερβάλεις...

Σταυρουλίτσα.....τώρα που το λές έχεις δίκιο...έχουν αυξηθεί οι προσφορές και τα 1+1 .....!!! αστειεύομαι :)

Επίσης έχω νεύρα γιατί πήγα και πήρα μια κόκκινη κορδέλα πάχους 4 δάχτυλα για να στολίσω την πόρτα μου σαν δώρο, και δεν μου γίνεται....γιατί όταν την κλείνω την πόρτα, χαλαρώνει η κορδέλα .....και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Διαφημίσεις

...κανόνισε γιατί σε λίγο γράφουμε διαγωνίσματα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aχ οχι καλε μανουλα λυπησου με,δε μπορω αλλα διαγωνισματα εγραψα για τον Ηρακλη, για τον Θησεα ,εμαθα κλασματα ,που μπαινει το τελικο (ν) τι αλλο να κανω η γυναικα??:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παντως περα απο την πλακα ετσι οπως τα'χω πιασει απ'την αρχη σε λιγα χρονια νομιζω θα ειμαι ετοιμη να ξαναδωσω πανελληνιες :D

Την Κυριακη ειχα λαλησει ηρθε ο ανιψιος μου να του κανω Γερμανικα γιατι γραφει τεστ στο γυμνασιο,η μεγαλη τεστ στα αγγλικα και η μικρη γλωσσα για το σχολειο,παραλληλα εκανα και παστιτσιο,εχετε εικονα του πως ημουν ?εμοτικον που τρεχει περα δωθε με τα μαλλια σηκωμενα , τωρα περιμενω να δω τα αποτελεσματα λετε να τα εχω κανει μανταρα?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Την Κυριακη ειχα λαλησει ηρθε ο ανιψιος μου να του κανω Γερμανικα γιατι γραφει τεστ στο γυμνασιο,η μεγαλη τεστ στα αγγλικα και η μικρη γλωσσα για το σχολειο,παραλληλα εκανα και παστιτσιο,εχετε εικονα του πως ημουν ?εμοτικον που τρεχει περα δωθε με τα μαλλια σηκωμενα , τωρα περιμενω να δω τα αποτελεσματα λετε να τα εχω κανει μανταρα?

Το έκανα εικόνα και απορώ πως μπόρεσες????!!!!! :shock: :shock:

margio μεγειά το στεγνωτήριο, όντως είναι από τις χρησιμότερες συσκευές, να δεις πώς θα ξεκουραστείς από δω κ πέρα στον τομέα ρούχα. Για την επέμβση όλα καλά να πάνε και να τελειώνεις από αυτό

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Βασια μια απο τα ιδια κι εγω πρωι πρωι εκανα καταθεση στο σουπερ μαρκετ,γινοταν χαμος στα λιντλ ουτε τζαμπα να τα εδιναν τελικα πηγα σε δυο για να βρω αυτα που ηθελα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Αχ Βασια ξερω πως με καταλαβαινετε ειδικα οσες εχετε παιδακια στο σχολειο,πραγματικα ηταν πολυ δυσκολα μετα ημουν πως να σου πω σαν να ειχα αδειασει απο μεσα μου ολη μου την ενεργεια!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...