Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφτιαξα εχθές στεφάνια για το μαγαζί αλλά μάλλον το μεγάλο με το δεντράκι στη μέση "θα το κρατήσω εγώ για την πορτούλα μας" χαχαχαχαχαχαχα!!!! :rolleyes::rolleyes:

c4uk.jpg

clpv.jpg

Καθώς επίσης μάλλον και τα καρό στολιδάκια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ασύμφορη είμαι μάλλον χιχιχιχιχιχι

slk8.jpg

yz6g.jpg

Καλημέρα κοριτσάκια με Χριστουγεννιάτικη Διάθεση και φυσικά μετράμε μέρες!!!

Το βραδάκι θα σας βάλω φωτογραφίες από τους στολισμούς στο σπίτι!!!

Χτες ολοκληρώσα ολο το σπιτι απο την καθαριότητα και ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ καθαρά

To απογευματακι ξεκινησα με την αδερφη μου για ένα καφεδάκι που εχουμε καιρο να πάμε και τελικά τι έγινε..χαχα ξεκινησαμε να πάμε cap cap και ειχε μια ουρα μέχρι τι να σας πω και μετα καταλήξαμε σε μια πολύ ομορφη καφετερια στην Αμφιαλη πολύ ομορφα περάσαμε!!!

Εχω πολλές παραγγελιες και πολύ δουλεια στο γραφειο και λιγο ψιλοτρεχω αλλα ειμαι καλά αφου τελειωσε και η φασινα και το δέντρο!!!

Σας φιλώ και σας στέλνω την αγάπη μου!!!

Οτι χρειαστειτε εδώ ειμαι...

Διαφημίσεις

stavroulitsa όπως πάντα πολύ χαριτωμένες και παιχνιδιάρικες οι δημιουργίες σου

Ευχαριστώ πολύ.

Τώρα για το σπίτι δεν ξέρω αν σας είπα αλλά... πάλι έσπασε η σωλήνα που περνάει πίσω από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας μου και τρέχουν νερά στην πεθερά μου στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Μας έχει σπάσει τα νεύρα αυτός ο υδραυλικός που έφτιαξε την πολυκατοικία. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό και όπως καταλαβαίνετε έχω αδειάσει όλο το μεγάλο κάτω ντουλάπι με τις κατσαρόλες που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και τον περιμένω το μεσημέρι να σπάσει την πλάτη των ντουλαπιών, να σπάσει το χτισμένο τοίχο, να φτάσει στους σωλήνες να τους φτιάξει και το σπίτι βέβαια να γίνει οικοδομή για μία ακόμη φορά. Το Σεπτέμβριο είχαμε τα πλακάκια που σηκώθηκαν στο σαλόνι, τώρα αυτό... τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Πού να μαζέψω για γιορτές εγώ εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;

Καλημέρα και από μένα, καλή εβδομάδα να χουμε!

Σταυρουλίτσα ονειρεμένα το οσα έκανες!!Για τα υδραυλικά όντως είναι πολύ σπαστικό αυτο που σας συμβαίνει, εύχομαι να το λύσετε σύντομα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Αρετή Χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τα κορίτσια σου.

(για να πω την αλήθεια δεν την ήξερα την γιορτή, ντροπή μου, είδα όμως ότι σου ευχήθηκαν τα άλλα κορίτσια)

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Κορίτσια μου καλημερα!Καλό μηνα και καλή εβδομάδα να εχουμε!!!

Εχθες ηρθε η αδερφη μου ,καθησαμε λιγακι μαζι της και μετα το απογευματακι ξεκινησαμε.Βρηκαμε απίστευτη κακοκαιρια,μα απίστευτη!!!Πού βροχη ,κεραυνοι,ομιχλη,απ'όλα ειχε το προγραμμα.Και φτασαμε σπιτι μετα από 5 ωρες.

Σημερα πήγα το αγορακι μου σχολειο ,για να κερδισει λίγο υπνο μιας και αργησσαμε να κοιμηθουμε το βραδυ ,και μετα πήγαμε για καφεδακι με μια φιλη.Πήγα σουπερ,φουρνο,μαναβικο και βιβλιοπωλειο και επεστρεψα σπίτι.Συμμαζεψα καλά καλά ,εβαλα φασολια να μουλίασου για να κανω φασολάδα,εβαλα πλυντηριο ,τακτοποιησα τα μισα μας ρουχα ,ετοιμασα ενα τοστακι και καθησα λιγακι να σας διαβασω.Λεω σημερα να κανω καποιες δουλίτσες και αυριο που δεν εχει και καρατε ο μικρος να στολίσουμε.Ολη την εβδομαδα εδω εχουμε εορτασμούς για τα Νικολοβαρβαρα,και εγω θελω να κανω καλά το σπίτι για τη γιορτη του γιου.

Βασια,Βουλα και Ειρηνη ,υπέροχοι οι στολισμοί σας!Και του χρονου!

Ειρηνη ,υπέροχο φαινεται το μαγαζι,ζηλεψα!

Σταυρουλίτσα ,πολύ ομορφα τα στεφανια και ειδικα το δετερο ,να το κρατησεις!

Νασια πολύ ομορφα τα στολίδια ,πολύ προσεγμενη δουλεια ,μπραβο σου!

Αρετη ,γιορταζεις ή εχεις γενεθλια!Χρονια σου πολλα ,πάντως!Να σε χαιρονται!

4U και Χριστινα ,περαστικα σας!

Γιωτα ,γιαυτο λένε διαφορα για τα διχρονα,ολα περνανε καποια στιγμη αυτη τη φαση,δοκιμαζει τα ορια σου.Πρεπει ομως να σταθεις λογικη ,γιατι τοτε ειναι που σου πέρνουν τον αερα.Επέλεξε πότε θα της κανεις το χατηρι και πότε οχι και μεινε σταθερη στην απόφαση σου.Μην της φωναζεις, απλά με ηρεμη φωνη πες της πως δεν σε καταλαβαινω ετσι που κανεις ,δεν σε ακούω ,βουιζουν τα αυτια μου,και με σταθερη φωνη πές της για ποιο λόγο δεν της κανεις αυτο που ζηταει.

Η νηπιαγωγος μας ειχε πει κολπάκι ,να τα βαζουμε μπροστα στον καθρεφτη οταν φωναζουν ,δεν τους αρεσει να βλέπουν ετσι τον εαυτο τους...Και πολλα πολλα αλλα,αλλα θα γραψω ιστορια στο τελος...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και πάλι κορίτσια μου.

Προχώρησα το σιδέρωμά μου

Εβγαλα στην απλώστρα, τα 2 μαξιλάρια μου να στεγνώνουν

Οι γίγαντές μου έβρασαν, ετοίμασα τη γάστρα μου, έκανα προετοιμασία και μόλις μπήκαν στον φούρνο

Επλυνα τα πιατικά που "βγήκαν"

Θα κάτσω τώρα λιγάκι γιατί το στομαχάκι συνεχίζει και ελπίζω αργότερα να κάνω και το μπάνιο.

Σας φιλώ

Υ.Γ. Νάσια μου, εσύ πότε θα μου έρθεις, σουσουραδίτσα???;) Ευχαριστώ για την πρόσκληση

Υ.Γ.2. Υπέροχα τα καρό στολιδια σου, αγαπημένη μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα σε ολη την παρεα...με τη χαρουμενη χριστουγεννιατικη διαθεση!

Καταρχην να ευχηθω στο ομορφο φιογκακι μας Χρονια Πολλα ,ευτυχισμενα,δημιουργικα και ανεμελα!

Να σας πω τα νεα μου,πηρα το στεγνωτηριο!!! και το εγκαινιασα το Σαββατοκυριακο , κοριτσια νομιζω ειναι η πιο χρησιμη συσκευη που εχω παρει για το σπιτι,χωρις πολυ κοπο τα ρουχα της εβδομαδας μας ειναι ετοιμα!!Αυτο θα πει easy living:rolleyes:

Σημερα ειπαμε να στολισουμε οι μικρες δεν κρατιουνται αλλο και επειδη εχει και ο αντρας μου ρεπο ειναι ευκαιρια.

Πολυ ωραια τα στολισμενα σπιτακια σας και του χρονου!!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Εδώ είμαι και πάλι κορίτσια μου.

Προχώρησα το σιδέρωμά μου

Εβγαλα στην απλώστρα, τα 2 μαξιλάρια μου να στεγνώνουν

Οι γίγαντές μου έβρασαν, ετοίμασα τη γάστρα μου, έκανα προετοιμασία και μόλις μπήκαν στον φούρνο

Επλυνα τα πιατικά που "βγήκαν"

Θα κάτσω τώρα λιγάκι γιατί το στομαχάκι συνεχίζει και ελπίζω αργότερα να κάνω και το μπάνιο.

Σας φιλώ

Υ.Γ. Νάσια μου, εσύ πότε θα μου έρθεις, σουσουραδίτσα???;) Ευχαριστώ για την πρόσκληση

Υ.Γ.2. Υπέροχα τα καρό στολιδια σου, αγαπημένη μου!

Περαστικά σου Ειρηνάκι μου και κάτσε βρε πουλάκι μου σήμερα αφού είσαι χάλια. Αστο το σπίτι...

Υ.Γ.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Καλημερα σε ολη την παρεα...με τη χαρουμενη χριστουγεννιατικη διαθεση!

Καταρχην να ευχηθω στο ομορφο φιογκακι μας Χρονια Πολλα ,ευτυχισμενα,δημιουργικα και ανεμελα!

Να σας πω τα νεα μου,πηρα το στεγνωτηριο!!! και το εγκαινιασα το Σαββατοκυριακο , κοριτσια νομιζω ειναι η πιο χρησιμη συσκευη που εχω παρει για το σπιτι,χωρις πολυ κοπο τα ρουχα της εβδομαδας μας ειναι ετοιμα!!Αυτο θα πει easy living:rolleyes:

Σημερα ειπαμε να στολισουμε οι μικρες δεν κρατιουνται αλλο και επειδη εχει και ο αντρας μου ρεπο ειναι ευκαιρια.

Πολυ ωραια τα στολισμενα σπιτακια σας και του χρονου!!

Το πιο σημαντικο νεο ομως ειναι οτι 17/12 μπαινω στο χειρουργειο για αποκατασταση αχ κοριτσια θελω ολη σας τη θετικη ενεργεια Pleaseee,το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο και τελικα το αποφασισα ειναι κατι που το θελω πολυ αλλα απο την αλλη φοβαμαι κιολας γι'αυτο τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα:P:???::|:confused::) καταλαβατε πως?

Θα ειναι λιγο διαφορετικες φετος οι γιορτες για μας ελπιζω προς το καλυτερο......φιλια πολλα σε ολο το ψυχοθεραπευτικο παρεακι μας!

κοριτσάκι μου όλα καλά να πάνε και να γίνουν όλα έτσι :D:D:D:D:D:D:D

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...