Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια και ντύθηκα, βάφτηκα και σε λίγο φεύγω...

Το ευχάριστο νέο είναι ότι η πατέντα κάλυψης της καμινάδας λειτούργησε και δεν πλημμυρίσαμε ;) ακόμα περιμένω τιμές απο 2 τζακάδες...

Γεμάτη μέρα σήμερα, σε λίγο φεύγω για μια δουλειά, μετά συνάντηση με φιλενάδα για καφέ, επιστροφή σπιτι για μαγειρεμα και μερικές δουλειές. Να πάρω το γιο απο το σχολείο, να κανουμε μπανιο, να φαμε και μετά να ξαναπάμε στο σχολείο του όπου έχουμε συνάντηση.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Πάω σούπερ μάρκετ για να ψωνίσω, θα πάω επίσης να δω για κορδέλα να στολίσω την πόρτα και επιστρέφω....

Το σπίτι είναι καθαρό, φαί έχω απο εχτές και έτσι δεν έχω να κάνω κάτι!

Τι βροχή ήταν αυτή εχτές το βράδυ κορίτσια??????....κατά τις 3 έριξε έναν πολύ δυνατό κεραυνό...που τρανταχτήκαμε....ξύπνησαν και τα κορίτσια, άρχισαν να βαράνε οι συναγερμοί των αυτοκινήτων, μετά κόπηκε το ρεύμα, μετά ξαναήρθε.....ευτυχώς στις 3.30 ξανακοιμηθήκαμε όλοι!!!

Καλημέρα μικρές μου και καλή εβδομάδα.

Δυστυχώς ο στομαχόπονος συνεχιζεται, προφανώς κάποια ελαφριά ιωσούλα στομάχου...:( Φτου, με ρίχνει αυτό... δεν θα πιεστώ πολύ. Θέλω να κάνω αρκετά πραγματάκια αλλά ελπίζω και θα προσπαθήσω να τα κάνω σιγά-σιγά, χωρίς να πιεστώ. Με ρυθμούς χελώνας.

Για να δούμε...

Μέχρι στιγμής

Ετοίμασα το φιογκάκι και το πήγα σχολείο

Πέρασα από το σούπερ

Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ

Βγήκα για τράπεζα για να πληρώσω τη ΔΕΗ αλλά γινοταν.... :rolleyes: και επέστρεψα

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Εβαλα πλυντήριο πιάτων

Εβαλα γίγαντες να βράζουν

Πότισα τα λουλουδάκια μου

Γέμισα υγρό χεριών στο μπάνιο

Εβαλα ένα μικρό και σύντομο πλυντήριο με τα 2 μαξιλαράκια, το σετ των 3 ριχταριών που έχω στο σαλόνι μου

Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι καλημέρα.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια!

τελικά χθες το απόγευμα είχα πυρετό και δεν κατάφερα να στολίσω. Ευτυχώς ο μπέμπης είναι καλά οπότε όλα θα γίνουν. Κοιμήθηκα νωρίς και τώρα νιώθω καλά.

Από δουλειές πρέπει να βάλω επειγόντως μια καλή ηλεκτρική, να σιδερώσω, να βάλω πλυντήριο και να μαγειρέψω. Θα κάνω μια ψαρόσουπα για μας και κοτόπουλο για το μωρό. Δουλεύω νωρίς σήμερα οπότε τρέχω να τα προλάβω όλα.

Φιλάκια σε όλες!

Υ.Γ. Αρετή χρόνια πολλά με υγεία για σένα και την οικογενειά σου!

h6cQp3.png

Να και ο δικός μας στολισμός ...και του χρόνου με υγεία για όλους!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!!

Το δεντράκι μας :) ...τελικά ήθελε και άλλα φωτάκια μάλλον!

QTKFfI0l.jpg

Φέτος στόλισα και το παράθυρο της κουζίνας μας

wcg7FWnl.jpg

Επίσης κρέμασα αστέρια απο το φώς και λαμπυρίζουν....εδώ δε φαίνεται!

2LCHd9ql.jpg

Τα φώτα αυτά τα λατρεύω...δίνουν τόσο ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι μαζί με το δέντρο μας

poooNxJl.jpg

8pXlRIbl.jpg

Τα υπόλοιπα διακοσμητικά μας

rMwoNCol.jpg

khZqdl9l.jpg

Τελειωμένο στολισμένο σπίτι, τί ωραία!!!

Μου αρέσουν τα φωτάκια στο μπουφέ, θα πρέπει να κάνουν πολύ ωραία ατμόσφαιρα όταν είναι σβηστά τα φώτα.

Και το δέντρο σας πολύ ωραίο.

Και του χρόνου να είσαστε όλοι καλά.

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα, εμας η μερα δεν αρχισε καλα, η μικρη ξυπνια απο τις 5,30-8,30, το ιδιο κ εμεις κ κοιμηθηκαμε οικογενειακως μεχρι τις 11,30, η μικρη ξυπνησε 12.

μου εχει αρχισει ενα στυλακι η μικρη (παλι απο την μερα που ηταν αρρωστη, νευριαζει, πεταει τα πραγματα, εχτες πεταξε το κινητο μου κατω κ τωρα δεν ανοιγει:(,( κατι προσπαθει ο αντρας μου να κανει για να δουμε...) ειναι πεισματαρα, χτυπαει τα ποδια οταν δεν της κανουμε το χατηρι κ μετα κλαιει φυσικα. για να φαει μου βγαζει την ψυχη κ για κοιμηθει... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εχω απιστευτα νευρα σαν κακομαθημενο κανει, κ εχω κ τον αντρα μου να την δικαιολογει. (κ νομιζω οτι επειδη περναει πολλες ωρες τωρα μαζι του κ εγω λειπω, φανταζομαι οτι της κανει ολα τα χατηρια κ δεν την μαλωνει!) περναει καμια αλλη τετοια???

Αχ τί μου θυμίζεις. Είχα και εγώ τα ίδια με την κόρη μου και με το γιο μου κάποια περίοδο. Μέχρι που έτυχε αυτά τα νευρόσπαστα να τα κάνουν μπροστά στην παιδίατρο και μου λέει. "Καλά τί κάνεις; τα αφήνεις να στριγγλίζουν έτσι και δεν καταλαβαίνεις ότι σε παίζουν;;;"

Εμένα ιδίως η κόρη μου έκανε μέχρι και άπνοιες, δηλαδή κρατούσε την αναπνοή της και εγώ βέβαια πάθαινα πανικό και ΦΥΣΙΚΑ έκανα αυτό που ζητούσε. Η παιδίατρος λοιπόν μόλις την είδε, την κοίταξε στα μάτια, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και την είπε "Τ Ε Λ Ο Σ , τώρα θα σταματήσεις" αλλά με δυνατή και επιβλητική φωνή. Η δικιά μου, τα έχασε, πήρε ανάσα, σταμάτησε να κλαίει, και από τότε όταν μου το ξαναέκανε δεν τα έχασα, έκανα το ίδιο και έπιασε. Επειδή τα παιδάκια μας είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ, θέλουν και αυτά το δάσκαλό τους. Ασε την λοιπόν να κλάψει λιγάκι, δεν παθαίνει τίποτα (αρκεί το κλάμα να είναι από πείσμα), θα καταλάβει ότι σε όλα υπάρχουν όρια και επίσης ποιός τα βάζει τα όρια.

Καλό κουράγιο!!!

Μετά γυρίσαμε τελείωσα το σίδερο και ολοκλήρωσα τα τσόχινα για το παζάρι.

4ryr.th.jpg

n3q2.th.jpg

Αργότερα σκέφτομαι μήπως κάνω μουστοκούλουρα θα δω....

Τα λέμε.

Πάρα πολύ ωραία είναι. Μπράβο σου!!!

Καλημέρα κορίτσια,

μουντή μέρα σήμερα αλλά δεν το βάζουμε κάτω χαμογελάμε και προχωράμε.Την βροχή το βράδυ δεν την κατάλαβα καθόλου όμως!!!Σήμερα σηκώθηκα και αφού λούστηκα και ετοιμάστηκα,ξύπνησα τα παιδιά,έφτιαξα γάλα και τοστάκια για το σχολείο,ετοίμασα τις τσάντες με τα κολατσιό και έστρωσα τα κρεβάτια.Πήγα τα παιδιά σχολείο,μπήκαμε στις τάξεις με τα μέλη του συλλόγου και μοιράσαμε τα φωτογραφικά πακέτα και μετά πήγα σούπερ για νηστίσιμο τυρί και μετά μαξ για να βρώ επιτέλους χρυσή τέμπερα για τα πουλάκια να τελειώσω με τα χρώματα του παζαριού.Επεστρεψα σπίτι τακτοποιήσα τα ψώνια,μάζεψα νεροχύτη και καθάρισα το τζάκι για να είμαστε έτοιμοι για το βραδάκι.Εστειλα κάτι μαιλ που ήθελα και τώρα μόλις τελειώσω από εδώ θα απλώσω ένα πλυντήριο και θα ετοιμάσω ένα για το βράδυ.

Ειρήνη μου έλα για καφεδάκι και κερνάω κουλουράκια.

Lila's mom λοιπόν πέρνεις τσόχα ότι χρώμα σου αρέσει αλλά να προσέξεις να είναι μαλακιά γιατί αλλιώς θα σε παιδέψει στο ράψιμο πχ αυτές που έχει το τζάμπο πολλά χρώματα μαζί είναι λίγο σκληρές και πιθανόν να σε παιδέψουν.Βρίσκεις το σχέδιο που θέλεις να κάνεις τα στολίδια σου και το αντιγράφεις σε ένα χαρτί το οποίο και κόβεις.Μετά πάς στην τσόχα και το αντιγράφεις είτε με καρμπόν είτε με το στυλό γύρω γύρω.Αφού τελειώσεις με το σχέδιο το κόβεις.Θα προσέξεις τα αντίγραφα που θα κάνεις να είναι σε ζυγό αριθμό.Πέρνεις δύο κομματάκια απο την τσόχα και ξεκινάς το ράψιμο,αφήνεις μια μεριά ανοικτή και από εκεί το γεμίζεις με βαμβάκι ή με υαλοβάμβακα,εγώ τα έχω γεμίσει με βαμβάκι.Μπορείς να βάλεις και αρωματικά μέσα και μετά να τα κρεμάσεις και να μοσχοβολήσει ο τόπος.Ράβεις και την μεριά που είχες αφήσει ανοικτή και το στολιδάκι σου είναι έτοιμο.Ανάλογα το σχέδιο υπολογίζεις το σημείο που θα βάλεις το κορδονάκι που θα το κρεμάσεις και καθώς το ράβεις θα ράψεις και το κορδονάκι.Μετά μπορείς να κάνεις επιπλέον σχεδιάκια με κόλλα με χρυσόσκονη ή αν δεν βαριέσαι να κεντήσεις στην μια μεριά κάτι πριν όμως το ράψεις όπως είχα κάνει με τα γαντάκια.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Όσο αφόρα τα στολίδια για την πόρτα εμείς την κρεμάμε με πετονιά.

Εδω γύρω θα'μαι.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου,

Να σας γράψω και λίγα ακόμα πραγματάκια:

1) Τις επόμενες ώρες (είπαν, μετά από 1 περίπου ώρα και μέχρι, περίπου, τις 3 το πρωϊ, θα έχουμε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και έντονες βροχές {στην Αττική}, γι αυτό μαζέψτε οτιδήποτε έχετε έξω. Εμείς, μόλις, σβήσαμε και τα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια του μπαλκονιού.

2) Χθες, περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου. Διάλεξα ένα όμορφο, χειμωνιάτικο χρώμα και νιώθω πολύ όμορφα. Μου ανέβασε τα κέφια.

Ιδού και ελπίζω να σας εμπνεύσω να φτιάξετε και τα δικά σας :)

kafe_zpsd608af89.jpg

3) Σας βάζω και μερικές ακόμα φωτογραφίες, από το στολισμό μας. Ελπίζω να σας αρέσουν:

Μία γωνιτσα, του χοντρούλη

a_zpsc9d52b93.jpg

Το καθημερινό μας "τραπέζι"

{τελικά, εδώ στολίστηκε το διακοσμητικό "σκάλα" που αγόρασα από το jumbo :P }

PC010026_zpscb17ccaa.jpg

Η σύνθεσή μου, στο τραπεζάκι του σαλονιού μας

{είδατε που σας είπα πως άλλαξα σε χρυσο-κόκκινα τα ριχτάρια μας? Αλλαξα και το ράνερ, σε χρυσο-κόκκινο για να ταιριάξει καλύτερα}

PC010028_zps936317bd.jpg

Τα λατρεμένα μου κλαριά, με ενσωματωμένα φωτάκια, που έχω σε ένα μεγάλο βάζο δαπέδου και έβαλα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, "γλιτεριαστά" κλαριά. Είναι όνειρο, αναμμένα:

PC010029_zps3ea557bc.jpg

Α και το πάσο μας, με τα φτηνά φωτάκια:

PB290017_zpsc18e66e9.jpg

Σας φιλώ γλυκά

Αχ τί ωραία στολισμένο το σπιτάκι σας!!!

Και τα νυχάκια υπέροχα και το χρώμα αλλά βέβαια και το δαχτυλιδάκι. Πως πηγαίνει με τα νυχάκια!!!!!!!!!!!

Τι ωραίο μαγαζί.......αλλά μόλις ακούσει ο δικός μου Αιγάλεω....θα φρικάρει!!! του πέφτει μακριά!!! Θα κάνω μια δοκιμή να του το πώ πάντως!

Για πείτε και οι άλλες με τι κρεμάτε τα στολίδια στην πόρτα σας??????

Στην πάνω πλευρά της πόρτας (ασφαλείας) έχει βίδες. Ξεβίδωσε ο άντρας μου λίγο τη μία που βρίσκεται στη μέση του φάρδους της πόρτας, πέρασε ένα συρματάκι γύρω γύρω και την ξαναβίδωσε. Ότι στόλισμα της πόρτας θέλω το κρεμάω από εκεί. Ελπίζω να κατάλαβες.

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα.

mamavasia πολύ ωραία στολίσατε και του χρόνου με υγεία.

Ειρήνη περαστικά σου,

4U, καλαμαράκι, μαρία είστε καλύτερα? ήταν και κάποια άλλη άρρωστη? δεν θυμάμαι

εγώ είμαι πολύ καλύτερα, συνεχίζω φυσικά την αντιβίωση και νιώθω κομμένη αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια.

Το Σάββατο αν και δεν ήμουν στα καλά μου, πήγαμε το απόγευμα στο χοντος, μου πήρα διάφορα δωράκια (δηλαδή πράγματα που χρειαζόμουνα αλλά τα είπαμε δωράκια), πήγαμε και λίγο στο καφέ, μισή ωρίτσα άντεξαν τα καμάρια μου.

Την Κυριακή έκανα γίγαντες, έβρασα μπρόκολο, έκανα σοκολατένια κούκις, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων και το μάζεψα, έβαλα ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, πανάκι τα μπάνια, μπάνια γενικά τον λαό, σκούπισε-σφουγγάρισε ο άντρας μου.

Το μεσημέρι φάγαμε το φαί μας, ήπιαμε και το κρασάκι μας, αλλά τα μικρά δεν ήθελαν να κοιμηθούν και εμείς κουτουλούσαμε, γενικά χθες που δεν τους πήγαμε πουθενά είχαν μια απίστευτη ενέργεια, τρέχανε και φωνάζανε ασταμάτητα.

Το απόγευμα κόψαμε και μια τουρτίτσα αναμεταξύ μας.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...