Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,τι κάνετε σήμερα?

Το πρωί αφησα το μικρό στο σχολείο και εφυγα κατευθείαν με τη μαμά και μία θεία μου, να τις πάω στο νοσοκομείο για να κάνουν κάποιες εξετάσεις και επέστρεψα πριν από λίγο.Ούτε το παιδί δεν πρόλαβα να πάρω και ευτυχως πήγε ο αντρας μου και τον παρέλαβα όταν έφτασα.Ειμαι ένα πτώμα...

Εβαλα μια μακαρονάδα να γίνεται και θα φάμε και θα ξεκουραστώ.Ευτυχώς εχθές σιδέρωσα τα περισσότερα από τα ρούχα και συμμάζεψα και το σπίτι.Τουλάχιστον δεν το βρήκα χάλια επιστρέφωντας.

Κορίτσια ευχαριστώ πραγματικά για τα καλά σας λόγια,όλες είμαστε ηρωιδες για την καθημερινοτητά μας.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsia kalispera mpainw taxysta gia ligo na sas deiksw to stefani poy etoimazw gia to Pasxa! [sorry gia ta greeklis exw ayto to laptop poy xalase me tin coca cola :mad: ]

95196723.jpg

Den to exw teleiwsei akoma alla gia na parete mia idea ;) Pws sas fainetai;;

Filakiaaaaa

Πολύ όμορφο Mαριλού και πολύ ιδιαίτερο!Το περιμάνουμε και τελειωμένο αν και το τούλι είναι τόσο πλούσιο απο μόνο του που λίγα πράγματα θέλει ακόμη.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κόρες! :P

Τι κάνετε? Έχω πήξει στη δουλίτσα.. χθες γύρισα 22.40 σπιτάκι μου! Και σήμερα αντί να κάτσω σπιτάκι, πήγα στο σπίτι μιας φίλη για πρωϊνό καφέ {μαζί με άλλη μία φίλη} και η τριάδα μας πέρασε σούπερ... ρίξαμε απίστευτο γέλιο!!! Πολύ το χρειαζόμουν και μου ανέβασε τα κέφια! ;)

Πάω να μαζευτώ λιγάκι και μετά θα σας γράψω για όλα... ;);)

Και πολύ καλά εκανες.;);)Χρωστάμε στον εαυτό μας λίγη χαλάρωση από την καθημερινότητα:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσάκια μου, καλησπέρα!!!

δεν γράφω συχνά τελευταία αλλά σας διαβάζω καθημερινά.:P

Οι δουλίτσες μου συνεχίζονται ανελλιπώς και για σήμερα έχω προγραμματίσει να φτιάξω την βεράντα μου ...που έχει πολύ δουλειά και να σιδερώσω... κάτι που μάλλον θα πάει για αύριο.

Δεν αγχώνομαι όμως διότι το σπιτάκι μου είναι γενικά σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και με έχει "πιάσει" η άνοιξη και δεν με χαλάει τίποτα.

Ειρηνούλα μου πολύ χαίρομαι που αρχίζει και ηρεμεί η κατάσταση με το φιογκάκι σου. Αν και ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι θα γινόταν αυτό πολύ σύντομα ;)

Τελικά μίλησες με την ειδικό που έλεγες. Πές μας τι σου είπε διότι σε όλες μας θα φανούν χρήσιμες κάποια στιγμή αυτές οι συμβουλές.

Σας γλυκοφιλώ!!!

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με patousitsa σε όλα όσα λέει για τη Χρύσα!! και επαυξάνω! Μην έχεις καμιά κόρη να σε κάνω συμπεθέρα καλέ?? Να καλοπερνάει ο γιόκας μου :D

Εναν γιο έχω,λες να κάνω και μία κόρη να συμπεθερέψουμε?:-P:razz::tongue::tongue:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας νοικοκυρο-κοριτσα???:D

Τι κανετε?

Εγω χαθηκα λιγες μερες γιατι ολο τρεχω-τρεχω-τρεχω...!!

Φτιαχνω τα προσκλητηρια της βαφτισης, εχω ηδη καλεσει καποια ατομα, τρεχω για το σπιτι, παω βλεπω επιπλα,πλακακια,μπανια,κουζινες,ηλεκτρικα,σχεδια,συζητησεις,προσφορες και πουθενα δεν εχω καταληξει ακομη!!!:rolleyes:

κοιταξτε τι βρηκα χθες!!:D

gt04maymsl_potlids_xl.jpg

δεν ειναι τελειο?και εγω που οοολο σκεφτομουν που να βαλω αυτα τα ρημαδο-καπακια!!

Παω να σας διαβασω γιατι εχασα πολλα!

Ματς μουτς!!

Γεια σας νοικοκυρο-κοριτσα???:D

Τι κανετε?

Εγω χαθηκα λιγες μερες γιατι ολο τρεχω-τρεχω-τρεχω...!!

Φτιαχνω τα προσκλητηρια της βαφτισης, εχω ηδη καλεσει καποια ατομα, τρεχω για το σπιτι, παω βλεπω επιπλα,πλακακια,μπανια,κουζινες,ηλεκτρικα,σχεδια,συζητησεις,προσφορες και πουθενα δεν εχω καταληξει ακομη!!!:rolleyes:

κοιταξτε τι βρηκα χθες!!:D

gt04maymsl_potlids_xl.jpg

δεν ειναι τελειο?και εγω που οοολο σκεφτομουν που να βαλω αυτα τα ρημαδο-καπακια!!

Παω να σας διαβασω γιατι εχασα πολλα!

Ματς μουτς!!

Κουραστική αλλά ευχάριστη διαδικασία Χριστιάνα!Κάνε τη βόλτα σου και θα καταλήξεις,που θα πάει:?:

Ομορφη εικόνα αλλά δεν ξέρω αν είναι πρακτικό,νομίζω θα κρεμάσουν τα πορτάκια με το βάρος.:confused::)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου...

Φορτώνω τις μπαταρίες μου {ξεκουραση, παιχνίδι & διάβασμα με τον φιόγκο) γιατί δουλεύω τρελά μέχρι και το Σάββατο.

Αύριο, είναι η μόνη μέρα που δεν δουλεύω και θα ξεκουραστώ, θα σας αφιερωθώ... και σε σας και στο σπίτι... ;););)

Να μου προσέχετε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Να μαι και εγώ....σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές και γυρνώντας κατά τις 12 το μεσημέρι σπίτι....βρήκα χρόνο μια ώρα να κάνω decoupage στις γλάστρες μου (αυτές τις άσπρες τις βαρετές που έλεγα).....έκανα την πρώτη για πείραμα, έγινε τέλεια!!!!!...θα φτιάξω και τις άλλες και θα σας ανεβάσω φώτο να δείτε!!!! Ζωντάνεψαν ....τόσο όμορφες και χωρίς κόστος!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,πως είναι τα κέφια σας σήμερα?

Μόλις πήγα το πιτσιρίκι μου σχολείο,μας πήρε ο υπνος σήμερα και είμαστε από το πρωί στην τρεχάλα.

Εχθές το απόγευμα σιδέρωσα τα υπόλοιπα ρούχα και πήγαμε στο εξοχικό μας για κάποιες μικροδουλειές.Γυρίσαμε το βραδάκι,έκοψα τα χόρτα για να κάνω σήμερα πίττα,κάναμε τα μπανάκια μας και αφού έβαλα το μικρό για ύπνο αραξα επιτέλους και εγώ.

Σημερα έχω αρκετές δουλειες και ένα σπίτι στο οποίο γίνεται χαμός,μισή μέρα αν δεν ασχοληθείς γίνεται μπάχαλο.Προς το παρόν πίνω το καφεδάκι μου ηρεμα,θα οργανωθώ και θα ξεκινήσω.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα Χρύσα!! και εγώ έχω σίδερο σήμερα... μια από τα ίδια με το σπίτι, χθές από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ είμασταν εκτός και σήμερα θέλει οργάνωση!! Να κάνεις βρε μια κόρη να την κάνουμε νύφη... ή μπορώ να κάνω και εγώ μία να την κάνεις νύφη εσύ! χαχαχαχαχα όποια προλάβει:tongue:

mamavasia πολύ ωραία η ιδέα σου για τις γλάστρες... έχω κι εγώ κάποιες παλιές, λές να γίνονται?? ξέρεις οι πλαστικές οι κλασικές.. να βάλεις φωτό να δούμε να εμπνευστούμε κι εμείς!

Καλημέρα Χρύσα!! και εγώ έχω σίδερο σήμερα... μια από τα ίδια με το σπίτι, χθές από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ είμασταν εκτός και σήμερα θέλει οργάνωση!! Να κάνεις βρε μια κόρη να την κάνουμε νύφη... ή μπορώ να κάνω και εγώ μία να την κάνεις νύφη εσύ! χαχαχαχαχα όποια προλάβει:tongue:

Διαθέσιμη και για τριτο σε βλέπω,μπραβο,μπραβο!Ξεκίνα και περιμένω αποτελέσματα:tongue::P:p.Καλημέρα!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ε μα να μην έχω κι εγώ κι ένα κοριτσάκι.... θέλω ένα κοριτσάκι αλήθεια! το θέμα είναι άμα σου βγεί μαντραχαλάκι τι κάνεις... τους παλεύεις 4 άντρες μέσα σε ένα σπίτι??:D ο άντρας μου λέει να το κάνουμε κι αν είναι αγοράκι να το ανταλλάξουμε στο μαιευτήριο με ένα κοριτσάκι ομοιοπαθούντων... :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...