Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπεροχο :) και του χρονου:D

εμείς καλύψαμε την καμινάδα απο νωρίς το απόγευμα ..... να δω αν θα αντέξει .... :rolleyes:

έχω ίδιο χρώμα ;)

όλα υπέροχα!

Πω-πω.. ναι, η καμινάδα... :? Ελπίζω ν' αντέξει!!!

Ευχαριστώ πολύ! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα γλυκές μου κορούλες.

Τι κάνετε? Ελπίζω όλες να είστε στα ζεστά σπιτάκια σας.

Εμείς είχαμε μία όμορφη μέρα, αν και από νωρίς το πρωί με ενοχλεί το στομάχι μου.

Σήμερα λοιπόν, είχαμε κανονίσει το πρωί, με κάτι φίλους, να πάμε στο Cap Cap, στο Αιγάλεω. Ενα φιλικό μας ζευγάρι, πηγαίνει συνεχώς εκεί και ήθελα να πάμε να το δούμε. Και εμείς και το φιογκακι. Οντως άξιζε.

Σας βάζω μερικές φωτογραφίες:

Το υπέροχο δέντρο τους και οι ιπτάμενες σκούπες του Χάρυ Πότερ

ena1_zpsb452f692.jpg

Το δέντρο που έβγαινε από τον τοίχο :tongue:

PC010024_zpsdf73ed80.jpg

Τα υπέροχα σερβίτσια που είχαν

PC010027_zpsc726e085.jpg

Ολα ήταν τόσο προσεγμένα.. ειλικρινά, λέγαμε με τον άντρα μου πως ένα τέτοιο μέρος θα μπορούσε να είναι δικό μας, μιας που θέλει μεράκι σε όλα! ;)

Ηταν και η μόνη μας "έξοδος" σήμερα γιατί το μικρό μου έχει πολύ διάβασμα και πάλι.. λες και δεν μας έφτανε το τρελό διάβασμα/γράψιμο που είχαμε από την Πέμπτη για το σχολείο, αύριο...!

Φύγαμε και πήγαμε στο αγαπημένο πεθερικό. Φάγαμε, γελάσαμε και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Πέσαμε κρεβατάκι αμέσως για ξεκούραση. Λατρεύω το χουχούλιασμα στο κρεβάτι όταν έξω έχει κρύο.

Τώρα διαβάζουμε αγγλικά. Εχουν αύριο διαγώνισμα στο φροντιστήριο, λεξιλόγιο και έχουν τόσες μα τόσες λέξεις να μάθουν.. έλεος ρε γμτ...! :roll: Και υπάρχουν και εκείνες οι 2 εβδομάδες που έλειπε το παιδί, στο νοσοκομείο... σίγουρα υπάρχουν λέξεις που δεν έχουμε δουλέψει καθόλου.. δεν τις ξέρουμε καν.

Μου έφερε και ο μπαμπάς μία από τις βαλίτσες του με τα χειμωνιάτικα οπότε έχω αρκετή δουλίτσα τις επόμενες ημέρες. Και μπλούζες χειμωνιάτικες και μπουφάν. Ένα μπουφάν και μία μπλούζα, θα πάνε στον παππού που σας έλεγα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σας φιλώ γλυκά όλες

πραγματηκα υ περοχο μερος :shock: που ειναι? οταν ερθω αθηνα θα πω στην Α να με παει;)

Ειρηνάκι αν κάνω τελικά αυτό θα σου τηλ να μου πεις....προς το παρόν μπορεί να κάνω κάτι και με τα στολίδια που θα φτιάξουμε απο εβδομάδα με τα κορίτσια!

Το πρόβλημα μου είναι πως κρεμάτε στολίδια στην εξώπορτα???? Ούτε καρφάκι δεν βάζω απο έξω....τι άλλο μπορώ????

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα, ευτυχώς επέστρεψα απο την απογραφή κατά τις 13.30 οπότε φάγαμε, κοίμησα την μικρή και σφουγγάρισα σαλόνι-κουζίνα και κατά τις 6 πήγαμε στον ξαδελφό μου για καφέ, τους πήγα ένα χριστουγενίατικο μεταλλικό κουτί οπού το γέμισα mini muffins και στο κέντρο έβαλα μία καμπανούλα Αη Βασίλη, έγινε πολύ ωραίο, το έκλεισα με κόκκινη κορδέλα και το έβαλα σε ζελατίνα, θα σας βάλω φώτο, όπως επίσης και απο τον στολισμό μας.

Άλλο σημαντικό νέο είναι οτι ξανάνοιξαν όλα μου τα δάκτυλα, σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο μπάς και ηρεμήσω λίγο γιατί δεν αντέχω άλλο.

mamavasia, πολύ ωραίος ο στολισμός, ειδικά το φωτιστικό και ο μπουφές είναι πολύ ωραία!

NASIA, τέλεια τα τσόχινα, πως τα κάνεις, εαν θέλεις πες μου γιατί ψάχνω καιρό να βρω πως γίνονται!!!

YOTOU, ακριβώς στην ίδια θέση με την μικρή είμαι και εγώ με την δική μου, τώρα στην επίσκεψη που πήγαμε, φύγαμε άρον άρον γιατί δεν καθόταν καθόλου ήσυχη, επίσης εμένα δεν κάθετε ούτε πάνα να της αλλάξω και με τα χέρια μου γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το έργο, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί διαμορφώνουν χαρακτήρα.

mamakonstantinou, πολύ ωραίο το δέντρο σας!!

etoil, πολύ ωραίες φωτο έβαλες, έχετε πολύ κρύο?

Ειρήνη, το χρώμα τέλειο, ποιά μάρκα είναι?

επίσης το cap cap είναι cafe? πολύ ωραίο φαίνεται.

Εύχομαι καλό βράδυ!!!

nJ2dp3.png

Κοριτσάκια μου,

Να σας γράψω και λίγα ακόμα πραγματάκια:

1) Τις επόμενες ώρες (είπαν, μετά από 1 περίπου ώρα και μέχρι, περίπου, τις 3 το πρωϊ, θα έχουμε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και έντονες βροχές {στην Αττική}, γι αυτό μαζέψτε οτιδήποτε έχετε έξω. Εμείς, μόλις, σβήσαμε και τα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια του μπαλκονιού.

2) Χθες, περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου. Διάλεξα ένα όμορφο, χειμωνιάτικο χρώμα και νιώθω πολύ όμορφα. Μου ανέβασε τα κέφια.

Ιδού και ελπίζω να σας εμπνεύσω να φτιάξετε και τα δικά σας :)

kafe_zpsd608af89.jpg

3) Σας βάζω και μερικές ακόμα φωτογραφίες, από το στολισμό μας. Ελπίζω να σας αρέσουν:

Μία γωνιτσα, του χοντρούλη

a_zpsc9d52b93.jpg

Το καθημερινό μας "τραπέζι"

{τελικά, εδώ στολίστηκε το διακοσμητικό "σκάλα" που αγόρασα από το jumbo :P }

PC010026_zpscb17ccaa.jpg

Η σύνθεσή μου, στο τραπεζάκι του σαλονιού μας

{είδατε που σας είπα πως άλλαξα σε χρυσο-κόκκινα τα ριχτάρια μας? Αλλαξα και το ράνερ, σε χρυσο-κόκκινο για να ταιριάξει καλύτερα}

PC010028_zps936317bd.jpg

Τα λατρεμένα μου κλαριά, με ενσωματωμένα φωτάκια, που έχω σε ένα μεγάλο βάζο δαπέδου και έβαλα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, "γλιτεριαστά" κλαριά. Είναι όνειρο, αναμμένα:

PC010029_zps3ea557bc.jpg

Α και το πάσο μας, με τα φτηνά φωτάκια:

PB290017_zpsc18e66e9.jpg

Σας φιλώ γλυκά

ααααααα τι ωραια :D

Ειρηνάκι αν κάνω τελικά αυτό θα σου τηλ να μου πεις....προς το παρόν μπορεί να κάνω κάτι και με τα στολίδια που θα φτιάξουμε απο εβδομάδα με τα κορίτσια!

Το πρόβλημα μου είναι πως κρεμάτε στολίδια στην εξώπορτα???? Ούτε καρφάκι δεν βάζω απο έξω....τι άλλο μπορώ????

Εννοείται να με πάρεις, θα σου τα πω, αναλυτικά.

Ο άντρας μου, στερεώνει πάντα το στεφάνι μας {ελαφρύ}, με συνδετήρα. Τον "ανοίγει", τον λυγίζει όσο πρέπει για να "κάτσει" σωστά και τον στερεώνει σε ένα ελαφρύ κενό, πάνω από την κάσα, της πόρτας.

πραγματηκα υ περοχο μερος :shock: που ειναι? οταν ερθω αθηνα θα πω στην Α να με παει;)

Στο Αιγάλεο. ;)

Γειά σας και απο εμένα' date=' ευτυχώς

επέστρεψα απο την απογραφή κατά τις 13.30 οπότε φάγαμε, κοίμησα την μικρή και σφουγγάρισα σαλόνι-κουζίνα και κατά τις 6 πήγαμε στον ξαδελφό μου για καφέ, τους πήγα ένα χριστουγενίατικο μεταλλικό κουτί οπού το γέμισα mini muffins και στο κέντρο έβαλα μία καμπανούλα Αη Βασίλη, έγινε πολύ ωραίο, το έκλεισα με κόκκινη κορδέλα και το έβαλα σε ζελατίνα, θα σας βάλω φώτο, όπως επίσης και απο τον στολισμό μας.

Άλλο σημαντικό νέο είναι οτι ξανάνοιξαν όλα μου τα δάκτυλα, σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο μπάς και ηρεμήσω λίγο γιατί δεν αντέχω άλλο.

[b']Ειρήνη[/b], το χρώμα τέλειο, ποιά μάρκα είναι?

Πολύ ωραίο δώρο, μπράβο!!!

Τέλεια νέα για τα δαχτυλάκια σου! Μαζί σου για τον ψυχολόγο, μαζί σου για οτιδήποτε σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα!

Το χρώμα στα νυχάκια είναι της Peggy Sage, no. 382, Bohemian Pink. ;)

Δείτε εδώ, φωτογραφίες από το cap cap. O στολισμός και το μενού αλλάζει με την εποχή. Πριν 1 μηνα είχαν halloween στολισμό!

Σήμερα, οι φίλοι μας έφαγαν πίτσα-χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία σοκολάτα... ονειρο! Με "πουρέ" πορτοκαλιού, τζίντζερ και κούκις... δοκίμασα, τέλειο!

https://www.google.gr/search?q=cap+cap&client=firefox-a&hs=CEu&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=75abUoebO8SOtQa-6oGgCg&ved=0CD4QsAQ&biw=1467&bih=693#q=cap%20cap%20%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%85%20%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%89&revid=1265940138&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&tbm=isch&imgdii=_

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα' date=' ευτυχώς επέστρεψα απο την απογραφή κατά τις 13.30 οπότε φάγαμε, κοίμησα την μικρή και σφουγγάρισα σαλόνι-κουζίνα και κατά τις 6 πήγαμε στον ξαδελφό μου για καφέ, τους πήγα ένα χριστουγενίατικο μεταλλικό κουτί οπού το γέμισα mini muffins και στο κέντρο έβαλα μία καμπανούλα Αη Βασίλη, έγινε πολύ ωραίο, το έκλεισα με κόκκινη κορδέλα και το έβαλα σε ζελατίνα, θα σας βάλω φώτο, όπως επίσης και απο τον στολισμό μας.

[b']mamavasia[/b], πολύ ωραίος ο στολισμός, ειδικά το φωτιστικό και ο μπουφές είναι πολύ ωραία!

NASIA, τέλεια τα τσόχινα, πως τα κάνεις, εαν θέλεις πες μου γιατί ψάχνω καιρό να βρω πως γίνονται!!!

YOTOU, ακριβώς στην ίδια θέση με την μικρή είμαι και εγώ με την δική μου, τώρα στην επίσκεψη που πήγαμε, φύγαμε άρον άρον γιατί δεν καθόταν καθόλου ήσυχη, επίσης εμένα δεν κάθετε ούτε πάνα να της αλλάξω και με τα χέρια μου γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το έργο, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί διαμορφώνουν χαρακτήρα.

mamakonstantinou, πολύ ωραίο το δέντρο σας!!

etoil, πολύ ωραίες φωτο έβαλες, έχετε πολύ κρύο?

Ειρήνη, το χρώμα τέλειο, ποιά μάρκα είναι?

Εύχομαι καλό βράδυ!!!

παρασκευη σαββατο ειχε βοριαδακι 3αρακι μποφορ και ειχε παγετο:shock:

σημερα ηταν μαλακος καιρος αλλα με πολυ υγρασια....αυριο να δω τι θα κανει που θα ειμαι στη γυρα ολη μερα :rolleyes:

Τι ωραίο μαγαζί.......αλλά μόλις ακούσει ο δικός μου Αιγάλεω....θα φρικάρει!!! του πέφτει μακριά!!! Θα κάνω μια δοκιμή να του το πώ πάντως!

Για πείτε και οι άλλες με τι κρεμάτε τα στολίδια στην πόρτα σας??????

Τι ωραίο μαγαζί.......αλλά μόλις ακούσει ο δικός μου Αιγάλεω....θα φρικάρει!!! του πέφτει μακριά!!! Θα κάνω μια δοκιμή να του το πώ πάντως!

Για πείτε και οι άλλες με τι κρεμάτε τα στολίδια στην πόρτα σας??????

Αν θελήσετε να πάτε, να μου πείτε, για να σας πω για τις ώρες και μέρες που πρέπει να αποφύγετε.

Αλλη ιδέα, είναι με λεπτή πετονιά, την οποία στερεώνεις στο ματάκι.

Το κάνει η φίλη μου. ;)

777885dugw57gt25.gif

καλο μηνα κοριτσια και απο εμενα. mamavasia υπεροχος στολισμος! να ειστε γεροι καιτου χρονου με υγεια. νασια μου υπεροχα στολιδια, μπραβο σου. καλαμαρακι και 4u περαστικα σας βρε κοριτσια γρηγορα. ειρηνακι μου ωραια νυχια αλλα και φανταστικο δαχτυλιδι. πολυ μου αρεσε. εμεις κοριτσια σημερα φαγαμε στα πεθερικα μου. καλα περασαμε. γυρισαμε απογευμα και ηρθε ενας φιλος του αντρα μου! παιξανε με τα παιδια και εγω καθαρισα το μπανιο! θα προσπαθησω αυτη τη βδομαδα πρωτα ο θεος να κανω γενικη και μετα στολισμο. να δουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...