Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U πες μου πως έφτιαξες το χριστουγεννιάτικο στεφάνι για να πάρω μια ιδέα :) ελπίζω να έκανες κάτι εύκολο!!!!

Βούλα και του χρόνου!!! πολύ ωραίο....!!!!

Εγώ σήμερα σπίτι.....δεν πήγαμε τελικά στο Περιστέρι....ο άντρας μου είχε δουλειά στο σπίτι, η μεγάλη διάβασμα....αλλά μετά σκέφτηκα ότι βρέχει και θα παιδευτούμε και ότι σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο και θα γίνεται χαμός!!! Είχαμε και νεύρα το πρωί με τον σύζυγο.....στην μούγκα ήμασταν και το ψιλοσυνεχίζουμε....οπότε μείναμε εδώ!

Έφτιαξα λουκανικόπιτες.....pan cakes...και τώρα πάμε με τα κορίτσια να φτιάξουμε κουλουράκια βουτύρου!

Για γρήγορο κολατσιό σχολείου....αγοράζω σφολιάτα και λουκάνικα Φρανκφούρτης μεγάλα....ανοίγω φύλλο σφολιάτας και το χωρίζω σε 6 κομμάτια (αν βάλεις το λουκάνικο πάνω βλέπεις πως χωρίζεται), βάζω λουκάνικο με κέτσαπ (αν θέλω) και το κλείνω μακρόστενα....! το ψήνω μέχρι να ροδίσει....και γίνεται τέλειο!!!

Λοιπόν πας καθαριστήριο γειτονιάς και ζητάς κρεμάστρες! :tongue: (μου έδωσαν 3 δωρεάν - είμαι πελάτισσα)

Τη λύνεις και δίνεις κυκλικό σχήμα και μετά ντύνεις για να μην κρυώσει! Εγώ στη μια τύλιξα κοκκινο κασκόλ και στην άλλη λευκό (όχι δεν τα ήθελα πια) διακοσμείς κατα βούληση με κορδέλα, μπαλες, κουκουνάρια, γκλιτερ και οτι άλλο θες και ταιριάζει στη διακόσμησή σας ;) Το κόκκινο όσο το κοιτάω δεν με τρελαίνει μάλλον θα το αλλάξω ....

είμαι χάλια με πυρετό! και καμια διάθεση για να βγάλω φωτο.... θα σας τα δείξω όμως κάποια στιγμή και αυτά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω κ γω!

Καλαμαράκι κ 4U περαστικά σας, γρήγορα περδίκια!!

Αρετή χρόνια πολλά και καλά!Να σαι πάντα γερή και χαρούμενη μαζί με την οικογένειά σου!

Γιώτα όπως στα είπε η Κική, είναι τα terrible 2s, είναι σαν μικρογραφία της εφηβείας, δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά, θα περάσει, υπομονή μόνο και να σαι σταθερή στους κανόνες για σοβαρά θέματα...

Βάσια τέλειος ο στολισμός σου και του χρόνου!

Νάσια τέλεια τα τσόχινα στολίδια, χρυσοχέρα!!

και μεις περάσαμε πολύ όμορφο ΣΚ. Σήμερα πήγαμε με τη μεγάλη μου μόνο τελικά στο κουκλοθέατρο της χανθ, στα Χριστούγεννα του ποντικομικρούλη. Ηταν ωραία παράσταση κ μας έβαλε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, το λεω για τις θεσσαλονικιές..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια μου,

Να σας γράψω και λίγα ακόμα πραγματάκια:

1) Τις επόμενες ώρες (είπαν, μετά από 1 περίπου ώρα και μέχρι, περίπου, τις 3 το πρωϊ, θα έχουμε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και έντονες βροχές {στην Αττική}, γι αυτό μαζέψτε οτιδήποτε έχετε έξω. Εμείς, μόλις, σβήσαμε και τα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια του μπαλκονιού.

2) Χθες, περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου. Διάλεξα ένα όμορφο, χειμωνιάτικο χρώμα και νιώθω πολύ όμορφα. Μου ανέβασε τα κέφια.

Ιδού και ελπίζω να σας εμπνεύσω να φτιάξετε και τα δικά σας :)

kafe_zpsd608af89.jpg

3) Σας βάζω και μερικές ακόμα φωτογραφίες, από το στολισμό μας. Ελπίζω να σας αρέσουν:

Μία γωνιτσα, του χοντρούλη

a_zpsc9d52b93.jpg

Το καθημερινό μας "τραπέζι"

{τελικά, εδώ στολίστηκε το διακοσμητικό "σκάλα" που αγόρασα από το jumbo :P }

PC010026_zpscb17ccaa.jpg

Η σύνθεσή μου, στο τραπεζάκι του σαλονιού μας

{είδατε που σας είπα πως άλλαξα σε χρυσο-κόκκινα τα ριχτάρια μας? Αλλαξα και το ράνερ, σε χρυσο-κόκκινο για να ταιριάξει καλύτερα}

PC010028_zps936317bd.jpg

Τα λατρεμένα μου κλαριά, με ενσωματωμένα φωτάκια, που έχω σε ένα μεγάλο βάζο δαπέδου και έβαλα και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, "γλιτεριαστά" κλαριά. Είναι όνειρο, αναμμένα:

PC010029_zps3ea557bc.jpg

Α και το πάσο μας, με τα φτηνά φωτάκια:

PB290017_zpsc18e66e9.jpg

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σιδερωνω γκρρρρ

Και μόλις κατάλαβα πως δεν ευχήθηκα

Να χαίρεσαι το φιογκάκι σου Ειρήνη :wink:

Σ ευχαριστώ Λενάκι μου.

Ολες δηλαδη, γιατί οι ευχές σας ηταν ΥΠΕΡΟΧΕΣ. Νιώθω όμορφα, εσείς με κάνατε να νιώσω όμορφα. :D

Εγώ σήμερα σπίτι.....δεν πήγαμε τελικά στο Περιστέρι....ο άντρας μου είχε δουλειά στο σπίτι, η μεγάλη διάβασμα....αλλά μετά σκέφτηκα ότι βρέχει και θα παιδευτούμε και ότι σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο και θα γίνεται χαμός!!! Είχαμε και νεύρα το πρωί με τον σύζυγο.....στην μούγκα ήμασταν και το ψιλοσυνεχίζουμε....οπότε μείναμε εδώ!

Βάσια μου, αν θέλεις εξήγηση για την πόρτα, το στολισμό, να σε πάρω τηλέφωνο, μήπως στο εξηγήσω ε?

είμαι χάλια με πυρετό! και καμια διάθεση για να βγάλω φωτο.... θα σας τα δείξω όμως κάποια στιγμή και αυτά...

Αυτό σου λειπε... :-(

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αγαπάκι μου!

Υ.Γ. Υπέροχη η χθεσινή σας, τηλεφωνική έκπληξη! Το φιογκάκι, το κατα-ευχαριστήθηκε! Ευχαριστώ!

Καλησπερα

Ειρηνακη χρονια πολα στο φιογκακι σου:D

Παντα γερο και δυνατο:D

Ευχαριστώ, γλυκό μου κορίτσι!!!!

και μεις περάσαμε πολύ όμορφο ΣΚ. Σήμερα πήγαμε με τη μεγάλη μου μόνο τελικά στο κουκλοθέατρο της χανθ, στα Χριστούγεννα του ποντικομικρούλη. Ηταν ωραία παράσταση κ μας έβαλε σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, το λεω για τις θεσσαλονικιές..

Μπράβο Ερσάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα φιλες

σημερα ειμαστε στη γυρα και στη χαλαρουιτα:cool:

ξυπνησαμε αργα 10.30 παρακαλω μετα απο 3 χρονια:cool:

ειδαμε παιδικα στο λαπ τοπ μια που 8-11 δεν ειχαμε ρευμα

και μετα πηγαμε στη γιαγια μας που γιορταζε χθες να μας περηθαλψει:mrgreen:

της πηγαμε και το μικρο μας δωρακι.στοληδακια που καναμε και το καταχαρηκε :D

μετα πηγαμε λιμανι που ειχε μια ωραια εκδηλοση για παιδια το σχολειο της γυσης και οι γιατροι χωρις συνορα ηταν πολυ ομορφα

και μετα βολτα στην παραλια που σημερα ειχε πεζοδρομηθει και ηταν πανεμορφα και διαφορες μικρες εκδηλοσεις οπος ιστιοπλοικος αγονας (σνιφ)

μετα παιδοτοπο πλειμομπιλ για καφε και παιχνιδη και μετα πεζοδρομο καλαμαριας για καρουζελ

σας βαζω φοτο απο την ομορφη μερα μας και παω να σας διαβασω;)

1) Τις επόμενες ώρες (είπαν, μετά από 1 περίπου ώρα και μέχρι, περίπου, τις 3 το πρωϊ, θα έχουμε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και έντονες βροχές {στην Αττική}, γι αυτό μαζέψτε οτιδήποτε έχετε έξω. Εμείς, μόλις, σβήσαμε και τα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια του μπαλκονιού.

2) Χθες, περιποιήθηκα και τα νυχάκια μου. Διάλεξα ένα όμορφο, χειμωνιάτικο χρώμα και νιώθω πολύ όμορφα. Μου ανέβασε τα κέφια.

Ιδού και ελπίζω να σας εμπνεύσω να φτιάξετε και τα δικά σας :)

kafe_zpsd608af89.jpg

εμείς καλύψαμε την καμινάδα απο νωρίς το απόγευμα ..... να δω αν θα αντέξει .... :rolleyes:

έχω ίδιο χρώμα ;)

όλα υπέροχα!

Αυτό σου λειπε... :-(

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αγαπάκι μου!

Υ.Γ. Υπέροχη η χθεσινή σας, τηλεφωνική έκπληξη! Το φιογκάκι, το κατα-ευχαριστήθηκε! Ευχαριστώ!

και αύριο πρωί στις 10 έχω και μια δουλειά που δεν μπορώ να αναβάλω.....:rolleyes:

και εμείς επίσης ;) που είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε στο φιλαράκι μας ;)

Διαφημίσεις

Να και ο δικός μας στολισμός ...και του χρόνου με υγεία για όλους!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!!

Το δεντράκι μας :) ...τελικά ήθελε και άλλα φωτάκια μάλλον!

QTKFfI0l.jpg

Φέτος στόλισα και το παράθυρο της κουζίνας μας

wcg7FWnl.jpg

Επίσης κρέμασα αστέρια απο το φώς και λαμπυρίζουν....εδώ δε φαίνεται!

2LCHd9ql.jpg

Τα φώτα αυτά τα λατρεύω...δίνουν τόσο ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι μαζί με το δέντρο μας

poooNxJl.jpg

8pXlRIbl.jpg

Τα υπόλοιπα διακοσμητικά μας

rMwoNCol.jpg

khZqdl9l.jpg

ομορφα :) και του χρονου βασια μου

καλα αυτα τα φωτακια ποτε δεν ειναι αρκετα :rolleyes: εγω καθε χρονο περνω και παλη λιγα ειναι:rolleyes:

γεια σας κ απο μενα, εμας η μερα δεν αρχισε καλα, η μικρη ξυπνια απο τις 5,30-8,30, το ιδιο κ εμεις κ κοιμηθηκαμε οικογενειακως μεχρι τις 11,30, η μικρη ξυπνησε 12.

μου εχει αρχισει ενα στυλακι η μικρη (παλι απο την μερα που ηταν αρρωστη, νευριαζει, πεταει τα πραγματα, εχτες πεταξε το κινητο μου κατω κ τωρα δεν ανοιγει:(,( κατι προσπαθει ο αντρας μου να κανει για να δουμε...) ειναι πεισματαρα, χτυπαει τα ποδια οταν δεν της κανουμε το χατηρι κ μετα κλαιει φυσικα. για να φαει μου βγαζει την ψυχη κ για κοιμηθει... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εχω απιστευτα νευρα σαν κακομαθημενο κανει, κ εχω κ τον αντρα μου να την δικαιολογει. (κ νομιζω οτι επειδη περναει πολλες ωρες τωρα μαζι του κ εγω λειπω, φανταζομαι οτι της κανει ολα τα χατηρια κ δεν την μαλωνει!) περναει καμια αλλη τετοια???

απο δουλειες ελαχιστες σημερα, αλλαξα σεντονια, εφτιαξα το φαγητο της μικρης κ για εμας κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε κ μαζεψαφ. εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει.

επανερχομαι

υπομονη :rolleyes: ομμμμμμ

:rolleyes:

Καλησπερακαι απο μενα..καλο μηνα κοριτσια τον τελευταιο και αυτου του χρονου..

Καταρχας σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας,να ειστε καλα με τις οικογενειες σας..

Βασια παρα πολυ ωραιος ο στολισμος..να ειστε καλα και του χρονου..

Βουλα πολυ ομορφο το δεντρακι σας..

Ειρηνη μου τελεια ολα..πολυ ωραια τα φωτακια στο πασο..ζηλεψα και εβαλα και εγω..καλα τα νυχακια φοβερα..το ειχα στο νου μου να τα βαψω,ελπιζω να τα καταφερω αργοτερα..

Γιωτα μου ειναι της ηλικιας..φαση ειναι και θα περασει..υπομονη...

Σημερα ειχα το πιο γλυκο ξυπνημα..η μεγαλη μου να μου λεει χρονια πολλα μανουλα και η μικρη να με φιλαει..τις πηρα και τις δυο στο κρεβατι μου και καναμε ις αγκαλιες μας..σηκωθηκα ο αντρας μου μας εφτιαξε καφεδακια και γαλατα για τις μικρες και καθισαμε χαλαρα βλεποντας τηλεοραση και με το δεντρακι αναμμενο..μετα μαγειρεψα ηρθε η αδερφη μου με τον γαμπρο και τα ανηψια μου και φαγαμε ολοι παρεα..μαζεψα την κουζινα και αφου κοιμηθηκε το ζουζουνι μου χαλαρωσαμε..εφτιαξα και μια πορτοκαλοπιτα για να παω αυριο στην δουλεια..

Νασια μπραβο σου για τις κατασκευες.. μουστοκουλουρα μιαμ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...