Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 16 λεπτά , Elli88 είπε:

Θα των ρωτήσω όταν πάω σίγουρα 

Expand  

Να του πεις να στα γράψει είναι κάτι που θα το κάνεις για εσένα για να έχεις μια αναφορά στο ιστορικό σου πριν τα φάρμακα για παν ενδεχόμενο. Δεν έχει να κάνει με τον γιατρό είναι για την ασφάλεια σου . Οπότε σίγουρα κάτι απτά δύο πρέπει να το προγραμματίσεις 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις σας διάβασα και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Καταρχήν ευχαριστώ για τα περαστικά που ευχηθήκατε στο μπέμπη μου. Ο πυρετός έπεσε και είναι μια χαρά. Μόνο η μυτούλα του είναι βουλωμένη. Σήμερα βέβαια έχω εγώ δέκατα αλλά δεν ξέρω αν είναι από ίωση ή από την κούραση και το ξενύχτι. Τώρα που έφαγα και ξάπλωσα νιώθω καλύτερα.

Ειρηνάκι σου εύχομαι τα καλύτερα για το παιδάκι σου και κυρίως υγεία. Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις.

Βάσια πολύ ωραίος ο στολισμός! Και του χρόνου!

Από δουλειές είμαι οκ. Μια σκούπα θα βάλω αν καταφέρω να στολίσω απόψε το δέντρο ή έστω να ξεκινήσω σιγά-σιγά.

Φιλάκια

h6cQp3.png

γεια σας κ απο μενα, εμας η μερα δεν αρχισε καλα, η μικρη ξυπνια απο τις 5,30-8,30, το ιδιο κ εμεις κ κοιμηθηκαμε οικογενειακως μεχρι τις 11,30, η μικρη ξυπνησε 12.

μου εχει αρχισει ενα στυλακι η μικρη (παλι απο την μερα που ηταν αρρωστη, νευριαζει, πεταει τα πραγματα, εχτες πεταξε το κινητο μου κατω κ τωρα δεν ανοιγει:(,( κατι προσπαθει ο αντρας μου να κανει για να δουμε...) ειναι πεισματαρα, χτυπαει τα ποδια οταν δεν της κανουμε το χατηρι κ μετα κλαιει φυσικα. για να φαει μου βγαζει την ψυχη κ για κοιμηθει... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εχω απιστευτα νευρα σαν κακομαθημενο κανει, κ εχω κ τον αντρα μου να την δικαιολογει. (κ νομιζω οτι επειδη περναει πολλες ωρες τωρα μαζι του κ εγω λειπω, φανταζομαι οτι της κανει ολα τα χατηρια κ δεν την μαλωνει!) περναει καμια αλλη τετοια???

απο δουλειες ελαχιστες σημερα, αλλαξα σεντονια, εφτιαξα το φαγητο της μικρης κ για εμας κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο. εστρωσα τραπεζι, φαγαμε κ μαζεψαφ. εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο κ το εβαλα να πλενει.

επανερχομαι

Καλησπέρα κορίτσια,

περαστικά στα αρρωστούλια και Βάσια πάρα πολύ ωραίος ο στολισμός σου,αυτό με τα αστεράκια που κρέμασες από το φώς το κάνω και εγώ αλλά με μπάλες αν και φέτος σκεφτόμουν να πάρω χιονονιφάδες να κρεμάσω θα δούμε όμως.

Σήμερα το πρωί πήγαμε και εμείς στο Περιστέρι αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.Το θεατρικό που είδαμε το περισσότερο μετά βίας το ακούσαμε μιας και οι κοπέλες δεν φορούσαν μικροφωνα αλλά τα έβαλαν προς το τέλος.Στα στρώματα και το τραμπολίνο γινόταν ο κακός χαμός και ο Μπομπ και η Ντόρα δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο.Κρίμα γιατί ο δήμος του Περιστερίου κάθε χρόνο έκανε πολύ ωραία πράγματα και πάντα οργανωμένα φέτος γινόταν ο κακός χαμός.

Μετά γυρίσαμε τελείωσα το σίδερο και ολοκλήρωσα τα τσόχινα για το παζάρι.

4ryr.th.jpg

n3q2.th.jpg

Αργότερα σκέφτομαι μήπως κάνω μουστοκούλουρα θα δω....

Τα λέμε.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Και καλο μηνα!!!

τι κανετε?

Βασια μου υπεροχο το σπιτακι σας!!!!Και του χρονου να εισαστε καλα!!!

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι καναμε καφεδακια και χαλαρωσαμε στο σαλονι με την συνοδεια του δεντρου!!!Ετοιμασα το φαγητο,εκανα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=tpCQYtSV0eo το εβαλα σε πηλινο πηρεξ και γυρω-γυρω εφτιαξα ζυμαρακι και το κολλησα για να μην βγαινουν ατμοι;) με την διαφορα οτι δεν τσιγαρισα το μοσχαρακι,το συνοδευσα με πουρε.Κοριτσια ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ!!!!ηταν τελειο!!!Γλυφαμε τα δαχτυλα μας!!!Υστερα πεσαμε για υπνο και τωρα σηκωθηκα,σας διαβαζω και ετοιμαζομαι να φτιαξω μια ζεστη σοκολατα!

Καλησπέρα γλυκές μου κορούλες.

Τι κάνετε? Ελπίζω όλες να είστε στα ζεστά σπιτάκια σας.

Εμείς είχαμε μία όμορφη μέρα, αν και από νωρίς το πρωί με ενοχλεί το στομάχι μου.

Σήμερα λοιπόν, είχαμε κανονίσει το πρωί, με κάτι φίλους, να πάμε στο Cap Cap, στο Αιγάλεω. Ενα φιλικό μας ζευγάρι, πηγαίνει συνεχώς εκεί και ήθελα να πάμε να το δούμε. Και εμείς και το φιογκακι. Οντως άξιζε.

Σας βάζω μερικές φωτογραφίες:

Το υπέροχο δέντρο τους και οι ιπτάμενες σκούπες του Χάρυ Πότερ

ena1_zpsb452f692.jpg

Το δέντρο που έβγαινε από τον τοίχο :tongue:

PC010024_zpsdf73ed80.jpg

Τα υπέροχα σερβίτσια που είχαν

PC010027_zpsc726e085.jpg

Ολα ήταν τόσο προσεγμένα.. ειλικρινά, λέγαμε με τον άντρα μου πως ένα τέτοιο μέρος θα μπορούσε να είναι δικό μας, μιας που θέλει μεράκι σε όλα! ;)

Ηταν και η μόνη μας "έξοδος" σήμερα γιατί το μικρό μου έχει πολύ διάβασμα και πάλι.. λες και δεν μας έφτανε το τρελό διάβασμα/γράψιμο που είχαμε από την Πέμπτη για το σχολείο, αύριο...!

Φύγαμε και πήγαμε στο αγαπημένο πεθερικό. Φάγαμε, γελάσαμε και επιστρέψαμε σπιτάκι μας. Πέσαμε κρεβατάκι αμέσως για ξεκούραση. Λατρεύω το χουχούλιασμα στο κρεβάτι όταν έξω έχει κρύο.

Τώρα διαβάζουμε αγγλικά. Εχουν αύριο διαγώνισμα στο φροντιστήριο, λεξιλόγιο και έχουν τόσες μα τόσες λέξεις να μάθουν.. έλεος ρε γμτ...! :roll: Και υπάρχουν και εκείνες οι 2 εβδομάδες που έλειπε το παιδί, στο νοσοκομείο... σίγουρα υπάρχουν λέξεις που δεν έχουμε δουλέψει καθόλου.. δεν τις ξέρουμε καν.

Μου έφερε και ο μπαμπάς μία από τις βαλίτσες του με τα χειμωνιάτικα οπότε έχω αρκετή δουλίτσα τις επόμενες ημέρες. Και μπλούζες χειμωνιάτικες και μπουφάν. Ένα μπουφάν και μία μπλούζα, θα πάνε στον παππού που σας έλεγα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Σας φιλώ γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

mamavasia είπε:
Εγώ βρε κορίτσια σκέφτομαι μέσα στο σκ τι να πρωτοκάνουμε.....

Αύριο το πρωί θα στολίσουμε, το βράδυ έχουμε πάρτυ...την Κυριακή ήθελα να πάμε στις 11 στο φεστιβάλ να δουν Μπομπ και Ντόρα απο Νίκελ αλλά πότε θα διαβάσουμε οέο???????? Τους έχει βάλει έκθεση να γράψουν για την μαμά, ασκήσεις και πότε να τα κάνουμε?????

Ελα ντε, βρε Βάσια μου... γιατί δεν μας αφήνουν ένα σαβ/κο πιο χαλαρό για να το περάσουμε με την οικογένειά μας?

Εχω πελάτισσα, δικηγόρο, που πέρσι, αγανάκτησε και έστειλε χειρόγραφο που τις έλεγε

"Ελπίζω, κυρία Τάδε, να μας αφήσετε αυτό το σαβ/κο για την οικογένειά μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"! :shock::shock:

kiki v είπε:
Ειρήνη, πόσο γλυκός άνθρωπος είσαι! Στεναχωριέμαι απίστευτα με τα παππουδέλια :cry:...

Ειρήνη, δεν ξέρω αν επηρεάζει το ψήσιμο αλλά, για μένα, το λεμόνι δεν τους πάει. Γιατί είναι πραγματικά σαν τηγανητές (κι εγώ μόνο έτσι τις κάνω) και το λεμόνι μου φαίνεται ότι θα τις "μπασταρδεύει" (δεν μου ερχόταν καλύτερη λέξη, σορρυ).

Και γω στεναχωριέμαι μωρέ αγαπάκι, γι αυτό δεν θα το αφήσω "έτσι"... :-(

Εχεις απόλυτο δίκιο. Οπως, σωστά είπες, τις μπαστάρδεψε και έγιναν και λιγο ψητές και δεν θα ξαναβάλω λεμόνι. Ανεξάρτητα έγιναν μούρλια! ;) Ευχαριστώ.

4 U _ είπε:
Δεν χρειαζόταν αυτό... Το ζήτησε ξεκάθαρα πριν απο λίγο καιρό. Θέλει αδερφή και μάλιστα μελαχρινή και να τη λένε Μαρία! ...όπως ακριβώς η καινούργια του αγάπη! Όταν δε τον ενημέρωσα οτι μπορεί να είναι αγόρι και ξανθός σαν εκείνος ήταν ανένδοτος... :rolleyes:

Α, το άτιμο παιδί!!! Ξέρει και ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλει!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

patousitsa είπε:
μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι για το διπλανο μας αλλα κυριως να καναμε πραξη - οπως εσυ - αυτο που σκεφτομαστε.

Ματάκια μου, στο χέρι μας είναι! ;)

patousitsa είπε:
http://easy972.gr/live

ελα καλη μου. αυτο. ελπιζω να το αντεγραψα σωστα! φιλακια

Ολη μέρα, αυτόν ακούω!!! :P

aris17anna14 είπε:
Εννοειται, πάντα βγαζουμε τα φωτακια απο το δεντρο εγω ακομα και οταν λειπω.Εχουν καει σπιτια απο τα φωτακια Παναγια μου.

Περυσι ειχα παρει μια καινουργια σειρα και πριν τα βαλω στο δεντρο, ειπα να τα βαλω στην πριζα να τα δοκιμασω και μολις τα εβαλα εκανε ενα τσακ και πηραν τα μισα φωτια!Κανονικη όμως, όχι σπιθα, να φανταστειτε μου εκαψαν το χαλι, όπως τα ειχα ξεμπερδεψει και αφησει κατω, και το παταγα να σβησει σαν αναστεναρης,η βρωμα δε, δεν λεγεται...

Πω-πω... πως φοβάμαι!!!:shock:

mamavasia είπε:
Ειρήνη όταν μπορέσεις πες μου σε παρακαλώ τον φιόγκο στην πόρτα σου πως τον κάνεις και πόσα μέτρα κορδέλα παίρνεις??? Τούλι βάζεις????

Ψήνομαι να αλλάξω φέτος διακόσμηση πόρτας αλλά θέλω και κάτι εύκολο και οικονομικό...!

Τώρα πως να στο εξηγήσω εδώ, Βασιουλα μου?

Επίσης, από μέτρα είμαι εντελώς ούφο... πήρα 2 συσκευασίες από αυτό το τούλινο "δίχτυ".. θέλεις να βρω {αν εχω.. δεν θυμαμαι} φωτογραφία???

Αυτό βάζω, κορίτσι μου:

http://www.epilegin.gr/uploads/yfasmata_0_6843_0_6843.jpg

mirtoula4 είπε:
χθες και σήμερα πήγαμε κόσμος, τζάμπο, πρεναταλ, μουστάκα...πήρα πάλι αρκετά δώρα για υποχρεώσεις των Χριστουγέννων, συμπληρώνεται σιγά σιγά οι λίστα των δώρων...μόνο που αισθάνθηκα κάπως ρε παιδί μου...έδωσα ενα σωρό χρήματα για δώρα και για μένα που ξεροστάλιαζα στα μαγαζιά δεν έμεινε να πάρω τίποτα....τεσπα, next time:rolleyes:

Tουλάχιστον, Ερσάκι μου, προχωράς με τα δώρα σας. Εγώ, δεν έχω πάρει απολύτως τίποτα... :-(

marianna88 είπε:
Εγώ κορίτσια μου εχω χαθεί πολύ τον τελευταίο καιρό από την παρέα σας, δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά :( :( Εχω πολλά θέματα που με απασχολούν και είμαι και από τη φύση μου απαισιόδοξη, η μικρή πολλή γκρίνια και κολλημένη πάνω μου μέρα νύχτα, το σπίτι είναι εντελώς χάλια, δεν κάνω ούτε καν τα βασικα..

Ελπίζω, αυτό το άσχημο διάστημα, να περάσει γρήγορα και να νιώσεις καλά και πάλι. Βράσε το σπίτι ε?

mama konstantinou είπε:
Υ.Σ.: Κοριτσια μου θελω να σας πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν ενιωθα πολυ ομορφα για τις γιορτες που ερχονται?Λοιπον τωρα νιωθω υπεροχα!!!!!Με βοηθησαν ολοι!Πανω απ'ολα ο αντρουλης μου και ο γιοκας μου!Το περιβαλλον,η ατμοσφαιρα(βιτρινες κ.τ.λ.),ομως και εσεις με βοηθησατε πααααρα πολυ!!!!Σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!!

Αχ, τώρα νιώθω πολύ όμορφα, όπως σίγουρα θα νιώθουν όλα τα κορίτσια!

Μπράβο Βουλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Στα πολύ πεταχτά μεταξύ δύο επισκέψεων:

Χρόνια πολλά πολλά κι ευτυχισμένα στο φιογκάκι, Ειρήνη! Να χαίρεται το όμορφο όνομά του!

Επίσης, χρόνια πολλά στην Αρετή μας που γιορτάζει σήμερα! Αρετούλα να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να τη χαίρεσαι κι εσύ φυσικά!

Περαστικά στους αρρωστούληδες!

Βάσια, Βούλα και όσες άλλες στολίσατε και του χρόνου! Ζηλεύω λίγο, εμείς το άλλο σ/κ, αν δεν με πρήξει η μικρή στο μεταξύ :rolleyes:.

Γιώτα, καλωσήρθες στα terrible twos. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλες μανούλες, αλλά εμείς περάσαμε σίγουρα τέτοια φάση. Μάνα, κουράγιο ;)!

Πήγαμε το πρωί στο πλανητάριο και είδαμε το "Η ζωή του Κυρίου Δεντρούλη" Η μικρή ενθουσιάστηκε! Μετά γυρίσαμε σπίτι μας, μαζί με την ξαδερφούλα της και λύσσαξαν! Έφυγαν πριν λίγο και τώρα περιμένουμε πάλι κόσμο. Πώς θα αντέξει η Δ χωρίς μεσημεριανό ύπνο, δεν ξέρω αλλά οκ, βλέπουμε :rolleyes:.

Ήρθαν. Έφυγα!

Φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

christine_2 είπε:
εγώ χθες κοιμήθηκα από τις 9.30, με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του μεγάλου όταν τον κόιμιζα, μου βγήκε η κούραση όλης της εβομάδας που τους είχα μόνη μου, ξύπνησα όμως στις 2 γιατί δεν αισθανόμουν καλά, τελικά είχα πυρετό 38,5 και πολύ μπούκωμα

Ξεκίνησα σήμερα και αντιβίωση αλλά δεν ξαναανέβασα πυρετό, μόνο που με πονάει πολύ όλο μου το σώμα.

Από το πρωί έβαλα ένα πλυντήριο που μπήκαν ήδη στο στεγνωτήριο, μαγείρεψα γιουβαρλάκια και την σουπίτσα του μικρού, έδωσα κρέμα στον μικρό(δεν πίνει καθόλου γάλα), φρούτα στον μεγάλο, έκανα μπάνιο τον μικρό μετά που τον γύρισε ο μπαμπάς από το κωμοτήριο, τον τάισα φρουτόκρεμα και τώρα θα πάω να τον κοιμίσω, μάζεψα την κουζίνα και έβαλα το πλυντήριο πιάτων.

Ωχ κορίτσι μου.. περαστικά!

Renata-ch είπε:
Επιτέλους! Ηθελα όλη την ημέρα να μπω και τελικά τώρα τα κατάφερα!

(Γυρίσαμε πριν λίγο, είχαμε πάει στο Χαμάμ για ποτό και Live και μετά για "βρώμικο" )

Ειρηνάκι, Χρόνια Πολλά για το φιογκάκι μας, να το χαίρεστε, να είναι πάντα καλά, να είναι πάντα ευτυχισμένος και να σε τρελαίνει πάντα με τα φιλιά του και τις αγκαλιές του! :-P

Φιλιά πολλά να του δώσεις!

Καληνύχτα δηλαδή...καλημέρα!:)

(Εν τω μεταξύ έχει απίστευτο ψόφο)

Ρηνάκι μουυυυυυυυυυυυ, τώρα θυμήθηκα για το sms! :shock::shock::shock::-(

stavroulitsa είπε:
Τί διαστάσεις έχει ο παππούλης;

Είναι ψηλός, παχύς;;;

Έχω ρούχα του καλού μου που τα έχω για δόσιμο. Τα δίνουμε σε ένα κύριο που το μόνο του έσοδο είναι τα 130 ευρώ που παίρνει από το ενοίκιο μίας μικρής αποθήκης που έχει. Ούτε σύνταξη, ούτε δουλειά ούτε τίποτα. Οι γείτονες του πηγαίνουν φαγητό σε μπολάκια. Αλλά τώρα μπορώ να τα μοιράσω.

Επίσης θέλω να σε ρωτήσω εσύ γενικά τα ρούχα και τα παιχνίδια πού τα πηγαίνεις. Μιας και μένεις και εσύ στη Νίκαια θα με βολεύει μιας και το έχεις ψάξει.

Κοριτσάκι μου

Δεν τα παω καλά με τις διαστάσεις, κάθε είδους αλλά είναι περίπου στο 1.80 {νομίζω... :rolleyes:} και κανονικός. Εχει λίγα παχάκια, αυτά τα γεροντικά. Εσύ που ξέρεις το μέρος, είναι στην Κονδύλη, μπροστά στο Απολλώνιο. Είναι κάθε μέρα εκεί και Σάββατο. :-(

Ρούχα δίνω σε πολύ κόσμο {και δεν πιστεύω στο να μην "μιλάμε" γι αυτά ή να τα κάνουμε χωρίς να τα μαθαίνει κανείς. ολοι πρέπει να προσπαθούμε και να βοηθάμε ΟΠΟΥ μπορούμε}. Μου δίνει και κόσμος και τα προωθώ. Ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο των ρούχων, το δίνω και στον ανάλογο άνθρωπο. Αλλά δίνω και σε Δήμο Κορυδαλλού, Δήμο Νίκαιας, κάποια αφήνω στις κρεμάστρες Αλλυλεγγύης, δίνω σε οικογένειες που μαθαίνω πως έχουν θέμα... είναι πολύς ο κοσμος, βρε κοριτσάκι μου. Οπου μπορώ, βασικά... :-(

Παιχνίδια δίνω επίσης, ανάλογα. Κάποια τα πάω στην εκκλησία, στην Παναγίτσα, σε κάποιες φίλες, σε κάποιες πελάτισσες {για τα παιδάκια τους}. Κατα διαστήματα και εδώ, έχω στείλει και σε σωματεία, που ζητούσαν.

kalamaraki είπε:
Ειρήνη πολύ ωραίες οι γωνίες σου :D κ του χρόνου

Να την κάνεις είναι τρομερά ελαφριά χωρίς κρέμες γάλακτος κτλ κ πολύ θρεπτική :D

Την Πέμπτη που λέτε το απόγευμα βγήκαμε για καφεδάκι με την etoiledunord Μαρία.;) Πολύ γλυκιά κοπέλα γελάσαμε κ περάσαμε πολύ ωραία! Θα το επαναλάβουμε εννοείτε!!:D

Ευχαριστώ, Ελενάκι μου.

Θα την κάνω γιατί σίγουρα θα την λατρέψω!

Αχ, τι όμορφα που βρεθήκατε!!!!

Υ.Γ. Περαστικά!

mamavasia είπε:
Να και ο δικός μας στολισμός ...και του χρόνου με υγεία για όλους!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!!

Το δεντράκι μας :) ...τελικά ήθελε και άλλα φωτάκια μάλλον!

QTKFfI0l.jpg

Φέτος στόλισα και το παράθυρο της κουζίνας μας

wcg7FWnl.jpg

Επίσης κρέμασα αστέρια απο το φώς και λαμπυρίζουν....εδώ δε φαίνεται!

2LCHd9ql.jpg

Τα φώτα αυτά τα λατρεύω...δίνουν τόσο ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι μαζί με το δέντρο μας

poooNxJl.jpg

8pXlRIbl.jpg

Τα υπόλοιπα διακοσμητικά μας

rMwoNCol.jpg

khZqdl9l.jpg

Και του χρόνου, με υγεία!!!

4 U _ είπε:
Χτες το πρωί ΣΜ και βόλτα ενώ το βράδυ πήγαμε Περιστέρι. Στις 6 που φτάσαμε είχε πολύ κοσμο αλλά κατα τις 7 αρχισαν να αραιώνουν!

Ψηνόμουν πολύ να πάμε αλλά τελικά αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι, την πολυκοσμία... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

4 U _ είπε:
και Καλό Μήνα ;)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, κορούλες!!!

Ξεχάστηκα! :P

YOTOU είπε:
γεια σας κ απο μενα, εμας η μερα δεν αρχισε καλα, η μικρη ξυπνια απο τις 5,30-8,30, το ιδιο κ εμεις κ κοιμηθηκαμε οικογενειακως μεχρι τις 11,30, η μικρη ξυπνησε 12.

Πω-πω.. ταλαιπωρία Γιωτάκι μου! :?

Παράθεση
μου εχει αρχισει ενα στυλακι η μικρη (παλι απο την μερα που ηταν αρρωστη, νευριαζει, πεταει τα πραγματα, εχτες πεταξε το κινητο μου κατω κ τωρα δεν ανοιγει:(,( κατι προσπαθει ο αντρας μου να κανει για να δουμε...) ειναι πεισματαρα, χτυπαει τα ποδια οταν δεν της κανουμε το χατηρι κ μετα κλαιει φυσικα. για να φαει μου βγαζει την ψυχη κ για κοιμηθει... ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, εχω απιστευτα νευρα σαν κακομαθημενο κανει, κ εχω κ τον αντρα μου να την δικαιολογει. (κ νομιζω οτι επειδη περναει πολλες ωρες τωρα μαζι του κ εγω λειπω, φανταζομαι οτι της κανει ολα τα χατηρια κ δεν την μαλωνει!) περναει καμια αλλη τετοια???
Χμ... αυτό είναι θέμα...
  NASIA είπε:

Μετά γυρίσαμε τελείωσα το σίδερο και ολοκλήρωσα τα τσόχινα για το παζάρι.

4ryr.th.jpg

n3q2.th.jpg

Αργότερα σκέφτομαι μήπως κάνω μουστοκούλουρα θα δω....

Τα λέμε.

Είναι υπέροχα Νάσια μου!! Τόσο του γούστου μου!!!

mama konstantinou είπε:

Και του χρόνου, Βουλίτσα μου!!!

777885dugw57gt25.gif

4U πες μου πως έφτιαξες το χριστουγεννιάτικο στεφάνι για να πάρω μια ιδέα :) ελπίζω να έκανες κάτι εύκολο!!!!

Βούλα και του χρόνου!!! πολύ ωραίο....!!!!

Εγώ σήμερα σπίτι.....δεν πήγαμε τελικά στο Περιστέρι....ο άντρας μου είχε δουλειά στο σπίτι, η μεγάλη διάβασμα....αλλά μετά σκέφτηκα ότι βρέχει και θα παιδευτούμε και ότι σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο και θα γίνεται χαμός!!! Είχαμε και νεύρα το πρωί με τον σύζυγο.....στην μούγκα ήμασταν και το ψιλοσυνεχίζουμε....οπότε μείναμε εδώ!

Έφτιαξα λουκανικόπιτες.....pan cakes...και τώρα πάμε με τα κορίτσια να φτιάξουμε κουλουράκια βουτύρου!

Για γρήγορο κολατσιό σχολείου....αγοράζω σφολιάτα και λουκάνικα Φρανκφούρτης μεγάλα....ανοίγω φύλλο σφολιάτας και το χωρίζω σε 6 κομμάτια (αν βάλεις το λουκάνικο πάνω βλέπεις πως χωρίζεται), βάζω λουκάνικο με κέτσαπ (αν θέλω) και το κλείνω μακρόστενα....! το ψήνω μέχρι να ροδίσει....και γίνεται τέλειο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...