Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσακια μου σηκωθηκαμε το πρωι και καναμε πρωινα,εκανα σουπιτσα τραχανα και φυγαμε για Περιστερι,πηγαμε στο φεστιβαλ,περασαμε απο jumbo,γυρισαμε φαγαμε,πεσαμε για υπνο,σηκωθηκαμε καιιιιιιιιιιιι ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!!!!!

Τωρα εφτιαξα πιτσες,σε λιγο βγαινουν,εβαλα το μικρο για υπνο και θα δουμε μονος στο σπιτι!

Μεχρι να βγουν οι πιτσες θα στολισω την κουζινα μου!!!

Υ.Σ.: Κοριτσια μου θελω να σας πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν ενιωθα πολυ ομορφα για τις γιορτες που ερχονται?Λοιπον τωρα νιωθω υπεροχα!!!!!Με βοηθησαν ολοι!Πανω απ'ολα ο αντρουλης μου και ο γιοκας μου!Το περιβαλλον,η ατμοσφαιρα(βιτρινες κ.τ.λ.),ομως και εσεις με βοηθησατε πααααρα πολυ!!!!Σας ευχαριστω κοριτσια μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπήκα κι εγώ έστω και αυτή την ύστατη ώρα να πω χρόνια πολλά στο φιογκάκι μας! Χρόνια του πολλά Ειρήνη μου, να τον χαίρεσαι και να σας αξιώσει ο Θεός να τον καμαρώνετε για πολλά χρόνια!

Εμένα το πρωί ξύπνησε ο μικρός κατά τις 8 και λίγο αργότερα ξύπνησε και ο πατέρας του.. Κάναμε αγκαλίτσες, παίξαμε και μετά τους έστειλα και τους δυο στην κουνιάδα μου που είχε καιρό να τους δει. Εγώ πήγα σε μια φίλη μου για καφεδάκι και για να πάρω κάτι ρουχαλάκια που μου είχε κρατήσει για τον μικρό.. Πήγα κι ένα σούπερ μάρκετ και μετά γύρισα σπίτι για να φύγουμε για την παιδίατρο.. Ο μικρός υγιέστατος έκανε τα 2 τελευταία εμβόλια.. τώρα τον Απρίλη, μετά τα γενέθλιά του.. Γυρίσαμε σπίτι, θήλασα τον μικρό και εμείς τελικά πήραμε φαγητό από Goody's μιας και η ώρα είχε πάει καλές 3.5.. Μετά ο άντρας μου έπεσε για ύπνο κι εγώ με το μωρό καθόμασταν στον καναπέ και κάναμε διάφορα.. Το απόγευμα ανεβήκαμε πάνω σε μια γειτόνισσα για λίγο και τώρα εδώ και λίγη ώρα το μωρό κοιμάται και ο άντρας μου βλέπει τηλεόραση..

Καλή ξεκούραση σε όλες σας!

L2qIp2.png

μπηκα και εγω για ενα χρονια πολλα! ειρηνακι μου να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα γερος και καλοφωτισμενος. εγω κοριτσια δεν εχω καταφερει να κανω ακομη τη γενικη που θελω και δεν ειμαι ετοιμη για το στολισμο. αυτη η ψυχολογια βρε παιδια πολυ σημαντικο πραγμα. μαριαννα μου σε καταλαβαινω απολυτα. και εγω απαισιοδοξη εκ φυσεως. ευχομαι να παρεις τα πανω σου γρηγορα. μυρτουλα και εγω ακομη μονο με θηλασμο τον εχω και δεν ξερω και πως θα κοπει!! εχει γινει πιπιλα, υπνος και ολα τα επακολουθα!

Επιτέλους! Ηθελα όλη την ημέρα να μπω και τελικά τώρα τα κατάφερα!

(Γυρίσαμε πριν λίγο, είχαμε πάει στο Χαμάμ για ποτό και Live και μετά για "βρώμικο" )

Ειρηνάκι, Χρόνια Πολλά για το φιογκάκι μας, να το χαίρεστε, να είναι πάντα καλά, να είναι πάντα ευτυχισμένος και να σε τρελαίνει πάντα με τα φιλιά του και τις αγκαλιές του! :-P

Φιλιά πολλά να του δώσεις!

Καληνύχτα δηλαδή...καλημέρα!:)

(Εν τω μεταξύ έχει απίστευτο ψόφο)

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλό μήνα να έχουμε και όλα καλα να μας πάνε!!!!

Μπήκα λίγο πριν φύγω για δουλειά (παω για απογραφή στο golden hall που εχει η εταιρεία stand με εμπόρευμα), για να ευχηθώ...

Στο φιογκακι χρόνια πολλά, Ειρήνη να το χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμήτε!!!!

Θα τα πούμε αργότερα, καλή συνέχεια!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

Χτες ήταν πολύ κουραστικη μέρα αλλα μπορώ να πω επιτελους οτι το σπιτι μου ειναι ανθρωπινο και φυσικα καθαρο!!!

Απο τις 07,00 - 18,00 μεχρι εγινε ολο το σπιτι και μετα χαλια ...αχ τι ομορφα να ειναι καθαρο το σπιτι!!

Ειρηνάκι μου, γλυκο να χαιρεσαι το αγοράκι σου!!!!!!!!!!!Το γλυκο μας φιογκάκι!!!

Αχ Ειπες cap και θέλω τοσο πολύ να παω ...

Σε λιγο εχει δέντρο!!

ΓΙα να το ετοιμάσουμε μεχρι το μεσημερι υποσχομαι πολλες φωτο σας φιλω και σας ευχομαι Καλο Μηνα!! Τα λέμε αργότερα!!!

καλημερα κ καλο μηνα!ειρηνη να το χαιρεσαι το φιογκακι,πολλχρονος!κοριτσακια ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε για την εκδρομη,βλεπω ο καιρος μας τα χαλαει..πιο πολυ ηθελα να παμε να δει ο μεγαλος τα μερη μας κ φυσικα τον μυλο των ξωτικων..ειδωμεν!!ρενατα το εριξες εξω,ε?κ εγω ξυπνια ημουν εκεινη την ωρα,με το μπιμπερο στο χερι!πως θα ηθελα κ εγω ενα ποτακι,περασμενα μεγαλεια!!μαριανακι τι εχεις??

Κορούλες καλημέρα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι.

Είναι ενας παππούς, ο οποίος "πουλάει" αυτά τα μικρά, παλιά ημερολογιάκια τοίχου, ο οποίος πρέπει να έχει μεγάλη αναγκη.

Ο παππούς αυτός, είναι εκεί, σ αυτή τη θέση χρόνια.. από όταν είχα το φιογκάκι μωρό. Στάνταρ τον βοηθούσαμε με ψιλά και του γελούσαμε {πάντα χαιρετούσε το φιογκάκι} αλλά το ούφο εγώ δεν είχα προσέξει τα ρούχα του.:( Ντρεπόμουν να κοιτάξω επίμονα αλλά φταίω.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη φορά τον είδα όρθιο, την ώρα που πήγαινε να κάτσει στο σημείο αυτό. Τα ρουχα του κορίτσια μου... το πουλόβερ του κατασκισμένο, το τζιν τεράστιο και το συγκρατούσε με μία ζώνη. Τα παπούτσια του πολύ μεγαλύτερα από τα πόδια του...:(

Σας γράφω γιατί υπάρχουν αρκετά κορίτσια εδώ γύρω στην περιοχή της Νίκαιας και μήπως κάποια θέλει να βοηθήσει. Ο παππούς αυτός, είναι γύρω στα 80+ και κάθεται μπροστά από το Απολλώνιο {παλιό κέντρο}, στην οδό Κονδύλη {κοντά στο νούμερο 51}. Οποια μπορεί να βοηθήσει με κάποια ρούχα ή όπως αλλιώς μπορεί...

Εγώ, θα πάω Δευτέρα, την ώρα που θα αφήσω το παιδί, να του πάω οπωσδήποτε ένα πουλόβερ και θα δω τι άλλο έχω. Θα τα οργανώσω μέσα στο σαβ/κο. Επίσης, θα αγοράσω sanitas, αυτά τα σκεύη αλουμινιου και οποτε μπορώ θα του πηγαίνω φαγητό. Μία μερίδα, σιγά το πράγμα.

Αν μπορείτε βοηθείστε και θα σας ενημέρωσω.

Σας φιλώ γλυκα

Υ.Γ. Μόλις τηλεφώνησα και σε μία φίλη και την ενημέρωσα μήπως μπορεί να προσφέρει κάποια ρούχα από τον άντρα της.

Ειρηνάκι καλημέρα,

Τί διαστάσεις έχει ο παππούλης;

Είναι ψηλός, παχύς;;;

Έχω ρούχα του καλού μου που τα έχω για δόσιμο. Τα δίνουμε σε ένα κύριο που το μόνο του έσοδο είναι τα 130 ευρώ που παίρνει από το ενοίκιο μίας μικρής αποθήκης που έχει. Ούτε σύνταξη, ούτε δουλειά ούτε τίποτα. Οι γείτονες του πηγαίνουν φαγητό σε μπολάκια. Αλλά τώρα μπορώ να τα μοιράσω.

Επίσης θέλω να σε ρωτήσω εσύ γενικά τα ρούχα και τα παιχνίδια πού τα πηγαίνεις. Μιας και μένεις και εσύ στη Νίκαια θα με βολεύει μιας και το έχεις ψάξει.

Διαφημίσεις

Δεν χρειαζόταν αυτό... Το ζήτησε ξεκάθαρα πριν απο λίγο καιρό. Θέλει αδερφή και μάλιστα μελαχρινή και να τη λένε Μαρία! ...όπως ακριβώς η καινούργια του αγάπη! Όταν δε τον ενημέρωσα οτι μπορεί να είναι αγόρι και ξανθός σαν εκείνος ήταν ανένδοτος... :rolleyes:

Βρε το παιδάκι μου!!!

Σκέψου όμως... αν βρει αδερφή και μελαχρινή θα είσαι τυχερή. Θα την έχει όπα όπα. Τώρα αν βγει σαν εκείνο πες του ότι στην τρίτη προσπάθειά σας... θα το κάνετε το μελαχρινό κοριτσάκι. Άσε που μέχρι να γεννήσεις μπορεί να έχει ερωτευθεί ξανθό κοριτσάκι. Ξεκίνα τα προξενιά λοιπόν.

Καλαμαρακι, φοβερες οι λίστες, θα τις εκτυπώσω και εγω!

Σε ευχαριστούμε, καλα μιλάμε θα πέσει πολυ οργάνωση.

χι χι χι

εισαι επίσημα πια Η ΛΙΣΤΟΥ της παρέας!! Ή η Ληστού των Λιστών :tongue:;)

χε χε ναι ναι τι να σου πω να ναι καλά το άγιο pinterest που βρίσκω τα πάντα ;)

Ειρήνη πολύ ωραίες οι γωνίες σου :D κ του χρόνου

Πω-πω... με τρέλανες! Λατρεύω τα μανιτάρια και δεν έχω κάνε ποτέ μανιταρόσουπα!!!

Ήδη την έσωσα! ;)

Να την κάνεις είναι τρομερά ελαφριά χωρίς κρέμες γάλακτος κτλ κ πολύ θρεπτική :D

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε?

Λοιπον σημερα φτιαξαμε με τον μικρο γλυφιτζουρια απο αλατοζυμη για το δεντρο,σας βαζω για να δειτε

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/

Πως σας φαινονται?

Πάρα πολύ όμορφα μπράβο!!

Ευτυχώς οι εξετάσεις του ήταν καθαρές οπότε ο παιδίατρος λέει ότι είναι κάποιο κρυωματάκι ή ιωσούλα. Θα τον θερμομετρώ ανά τρίωρο και βλέπουμε. Θα βάλω να σιδερώσω γιατί δεν πρόκειται να μπορέσω να κοιμηθώ μέχρι την επόμενη θερμομέτρηση.

Καλό ξημέρωμα

Μπράβο κ περαστικά του!

καλαμαράκι[/b], σου έχω στείλει π.μ. Θέλω συμβουλή για μια κατασκευή. Η μικρή με ρωτάει συνέχεια. Σου απάντησε η κυρία καλαμαράκι;; χιχιχι. Αν προλάβεις μου λες αύριο, σήμερα δηλαδή, γιατί θέλει να πάμε jumbo να πάρει υλικά. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ακούγομαι πιεστική. Ξέρω ότι και συ τρέχεις.

Αχχχ τι να σε κάνω που είμαι άρρωστη από την Πέμπτη κ σέρνομαι ακόμη. Σου έστειλα πμ το κινητό μου αλλά μάλλον άργησα εεε? Πάρε με αν θες να σε πω , αν κ αυτό που μου είπες ήταν εξαιρετική ιδέα ;)

Παρατήρηση: Γυναίκα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ! :tongue:

Ε μα....άντρες!!

http://www.paidikomouseio.gr/

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

για τις φίλες μας στα Βόρεια :)

Ωραίο το μουσείο!

Να κ για εμάς τις βόρειες διάφορες δραστηριότητες http://www.ipolistonkosmo.gr/kids.php

Εμένα χαζμπαντ κ κόρη έχουν πάει σε παράσταση καραγκιόζη τώρα :D

Κυρία Καλαμαράκι, πού είσαι; :lol: (Απίστευτη η κόρη σου, Βάσω!)

Εδωωωωωωω με φώναξε κανείς??? χαχαχαχα όντως άπαιχτη η μικρή!

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα λίγακι και εχθες στα πεταχτα αλλα δεν καταφερα να σας γραψω.Δυστυχως η αδερφη μου λείπει σε επαγγελματικό ταξιδι και ενω υπολογιζαμε να επιστρεψει σημερα μαλλον ουτε αυριο θα ερθει και ετσι ειμαστε μονοι στο σπίτι της,μαζι με τη μαμα μου.Εχθες ηρθαμε το απόγευμα και κατεβηκαμε και μια βολτιτσα στον πειραια,πήραμε ενα δεντρο δωρο της αδερφης μου και στολίδια και σημερα γυριζαμε ολη την ημερα σε γιατρους. Ευτυχως οι εξετασεις μας ηταν οπως και οι προηγούμενες,οπότε το θεωρουμε καλό.Γυρισαμε σπίτι και πήρα τον μικρο και πήγαμε σινεμα.Επιστρεψαμε φτιαξαμε το δεντρο και ξεκουραστηκαμε. Αυριο η ημερα μας ειναι ελέυθερη οπότε ελπίζω να χαλαρωσουμε.

Χρυσάκι μπράβο για τις εξετάσεις!!! Όσο για την αδερφή σου κρίμα γμτ...αλλά τι να κάνεις

Στα δικά μας

Την Πέμπτη που λέτε το απόγευμα βγήκαμε για καφεδάκι με την etoiledunord Μαρία.;) Πολύ γλυκιά κοπέλα γελάσαμε κ περάσαμε πολύ ωραία! Θα το επαναλάβουμε εννοείτε!!:D

Αλλά μου είχε αρχίσει ένας ξερός βήχας...γκρρρρ . Την Παρασκευή πήγα με το ζόρι στο σχολείο αλλά δεν μπορούσα να λείψω είχα αναλάβει εκτάκτως το ολοήμερο γιατί έλειπαν άλλες δυο συνάδελφοι κ δεν ήθελα να τους κρεμάσω. Φωνή δεν έβγαινε κ εως να σχολάσω από το 8ωρο μου έγινα κομμάτια.

Πήγα μετά στο ίκα σαν επείγον κ με γεια μου Βρογχίτιδα κ φαρυγγίτιδα μαζί! Σούπερρρρ

Έψαξα σε τέσσερα φαρμακεία να βρω τα φάρμακα που μου έγραψε, δεν λέω ήταν γενναιόδωρη μου έγραψε θεραπεία για ένα μήνα κ αντιβίωση για 7 μέρες , τα φάρμακα μου {τα παίρνω όποτε αρρωσταίνω λόγω αλλεργικού άσθματος} κοστίζουν 90-100ευρώ με την συμμετοχή μου πληρώνω 18ευρώ μόνο.

Πήγα σπίτι μετά.....κ από το απόγευμα Παρασκευής εως τώρα δεν ξεμύτισα, ύπνος κ πάλι ύπνος. Μόνο χτες σηκώθηκα λίγο το πρωί ετοίμασα pancakes της μικρής που τα ζήτησε κ πήγα λαική κ τους μαγείρεψα πατάτες με αυγουλάκια κ ξανά στο κρεβατάκι μου. Όλη μέρα κοιμάμαι γμτ κ είχα κανονίσει για τσίπουρα με τις φίλες μου το Σαββατόβραδο....γκρρρρρ

Σήμερα κάπως καλύτερα αλλά όχι ιδανικά....μάλλον αύριο δεν θα πάω σχολείο γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω ακόμη από τον βήχα.

Σηκώθηκα μάζεψα στεγνωτήριο κ πλυντ. πιάτων .

Ετοίμασα πρωινά

Καθαριότητα δεν έχω κάνει δεν έχω κουράγιο, πονάει όλο το στέρνο μου από το βήχα. Είπε ο χαζμπαντ θα σκουπίσει κ θα σφουγγαρίσει κ λίγο να ξεσκονίσει να ψευτοκαθαρίσω λίγο το μπάνιο κ καλά είμαστε.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωρά κ μεγάλα μωρά κάτι πήρε το μάτι μου, Γιωτάκι εσύ? κ ποιος άλλος ? γράψατε κ πολλά άτιμες πάλι:shock:

Σήμερα θα τους κάνω σνιτσελ με ρυζάκι , το ζήτησαν αμφότεροι :rolleyes::D

Να και ο δικός μας στολισμός ...και του χρόνου με υγεία για όλους!!! Καλές γιορτές να έχουμε!!!

Το δεντράκι μας :) ...τελικά ήθελε και άλλα φωτάκια μάλλον!

QTKFfI0l.jpg

Φέτος στόλισα και το παράθυρο της κουζίνας μας

wcg7FWnl.jpg

Επίσης κρέμασα αστέρια απο το φώς και λαμπυρίζουν....εδώ δε φαίνεται!

2LCHd9ql.jpg

Τα φώτα αυτά τα λατρεύω...δίνουν τόσο ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι μαζί με το δέντρο μας

poooNxJl.jpg

8pXlRIbl.jpg

Τα υπόλοιπα διακοσμητικά μας

rMwoNCol.jpg

khZqdl9l.jpg

Γεια σας!

Πολύ όμορφα όλα Βάσια μου και του χρόνου!

Καλαμάρι άρρωστη και εγώ εδώ και μέρες με μπούκωμα και φρικτούς πονοκεφάλους ... γκρρρ

Παρασκευή απογευμα αρχίσαμε στολισμούς και σχεδόν τελειώσαμε έως το βραδυ.

Χτες το πρωί ΣΜ και βόλτα ενώ το βράδυ πήγαμε Περιστέρι. Στις 6 που φτάσαμε είχε πολύ κοσμο αλλά κατα τις 7 αρχισαν να αραιώνουν! Είδαμε μια θεατρική παράσταση και παίξαμε με πλαστελίνες. Πήραμε μπαλόνια. Αγοράσαμε 1 υπέροχο βιβλίο με μόνο 3? και άλλο ένα για δώρο στην ίδια τιμή ;)

Σήμερα φτιάξαμε 2 Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, παίξαμε επιτραπέζια, μαγειρέψαμε, φάγαμε και είδαμε μια παιδική ταινία. Το απόγευμα το πρόγραμμα λέει παιδότοπο αλλά πραγματικά με πονάει τόσο η κεφάλα μου που δεν ξέρω αν θα το αντέξω.... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...