Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνη μου χρονια πολλα να τον χαιρεστε τον Ανδρεουλη παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Αλεξενια να πατε..και εγω 50 ημερων την πηγα στα Τρικαλα την μικρη..

Βασια και του χρονου..

Χριστινα περαστικα σου..

Γιωτα και Δομνινα μπραβο που ξεκουραστηκατε..

Χρυσα κριμα που δεν θαδεις την αδερφη σου.μπραβο για τις εξετασεις,εφυγε και αυτο το βαρος.

Αρηςαννα μπραβο σου που το αντιμετωπιζεις ετσι το θεμα της δουλειας..

Στολισα και εγω η μεγαλη μου πολυ χαρουμενη,το κοριτσακι μου με βοηθουσε κιολας και με βοηθησε και μετα στην καθαριοτητα..σημερα αλλαξα σεντονια καθαρισα κουζινα και μικροσυσκευες εβαλα καλη σκουπα,αλλαξα ριχταρια και εβαλα φρεσκοπλυμμενα και μοσχομυριστα,ξεσκονισα πολυ καλα,επλυνα το μπανιο αλλαξα πετσετες,εβαλα ενα πλυντηριο,καθαρισα καθρεφτεςκαι τωρα που κοιμηθηκε το μικρο μου παω να πλυνω μπαλκονι..θα βαλω τον αντρα μου να περασει φωτο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπέρα!

Ειρήνη μου να χαίρεσαι το αγόρι σου!Πάντα γερός και χαρούμενος και σεις να τον καμαρώνετε!!

Βάσια και Αρετή μπράβο για το στόλισμα και του χρόνου!!να ευχαριστηθείτε τα δεντράκια σας!

Christine περαστικά σου...και ο δικός μου ο μικρούλης δεν πίνει καθόλου γάλα ρε γμτ...θηλάζει βέβαια ακόμα, αλλά για πόσο.... θα θελα να πίνει γαλατάκι...κ γω κρεμούλες με γάλα δίνω για να αναπληρώνω...

χθες και σήμερα πήγαμε κόσμος, τζάμπο, πρεναταλ, μουστάκα...πήρα πάλι αρκετά δώρα για υποχρεώσεις των Χριστουγέννων, συμπληρώνεται σιγά σιγά οι λίστα των δώρων...μόνο που αισθάνθηκα κάπως ρε παιδί μου...έδωσα ενα σωρό χρήματα για δώρα και για μένα που ξεροστάλιαζα στα μαγαζιά δεν έμεινε να πάρω τίποτα....τεσπα, next time:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από μενα, σήμερα ειναι η προτελευταια μερα δουλειας και να σας πω κάτι?Ειμαι πολυ χαρουμενη, ξερω θα μου πειτε δεν παω καλα, αφου μόλις το εμαθα οτι απολυομαι, κοντεψα να σκασω απο τη στεναχωρια μου. και τωρα, λιγες μερες μετα, δεν με νοιαζει και τοσο...

Διχασμενη προσωπικοτητα!!!

Και του χρόνου σε όσα κοριτσακια στολισατε, και με το καλο, οι υπολοιπες που θα στολισουμε αυτο το σ-κ

Εγω σημερα, αφου επιστρεψω από τη δουλεια, θα ψιλομαζεψω τον χαμό που θα βρω, και θα κανω μπανιο τα παιδακια μου, γιατι το βραδυ θα παμε επισκεψη στην αδερφη μου, γιορταζει ο γαμπρός μου σημερα.Οπότε παει το βραδινο χαλαρωμα , αφου θα μας εχει και τραπεζι.

Αυριο, θα φτιαξουμε κι εμεις τα στολιδακια ζυμης και θα στολισουμε.Ο γιοκας μου περιμενει πως και πως, μετραει τις ωρες το κουκλακι μου.

Εχει δε χεστει απο τη χαρα του που δεν θα δουλευω απο βδομαδα και το εχει πει σε όλο τον κόσμο.

Οποτε απο βδομαδα που θα καθομαι, σκεφτομαι εκτος απο τα καθημερινα , να αναλαβω από ένα δωματιο την ημερα για μια πιο γενικη καθαριοτητα, ελπιζω να τα καταφερω και να προσαρμοστω γρηγορα στα νεα δεδομενα.

Πρεπει ομως να ρυθμισω τα εξοδα (???) ωστε να μην ξεμενουμε.Θα δουλεψει πολυ η καταψυξη, το νυχτερινο τιμολογιο, οι προσφορες σε ιντερνετ, τηλεφωνα,σουπερ μαρκετ, βενζινη θα καιω λιγοτερη, αφου δεν θα πηγαινοερχομαι δουλεια, και γενικα από όπου μπορω θα κόψω.Ερχεται και χειμωνας, και δεν ξερεις τι μπορει να συμβει με τα παιδια που όλο αρρωσταινουν, μια παιδιατρος, φαρμακα, πρεπει παντα να υπαρχει μια ψιλοκαβατζα σπιτι για τετοια θεματα, αχρειαστα να ειναι.

Μου λεει ο αντρας μου χτες: Ρε, δεν παμε ενα καζινο να κερδισουμε τιποτα?

Παει λεω την ψωνισε αυτος, με τι να πας καζινο, ρε φιλε?Με 40 ευρω?

Και πες οτι πας, εσενα περιμενανε να τα δωσουνε τα λεφτα τους, τι να πω?χαζο παιδι χαρα γεματο!!!

Αντε, ας το βουλωσω να κανω καμια δουλεια, γιατι αλλιως θα με διωξουνε...

Υ.Γ. Ειρηνη, αν δεν κανω λαθος το φιογκακι σου Αντρεα δεν το λενε?

Να τον χαιρεσαι , να σου χαριζει παντα όμορφες στιγμες,να ειστε παντα δεμενοι και ευτυχισμενοι!!!!! Υ Γ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα σε κανουνε???:lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα λίγακι και εχθες στα πεταχτα αλλα δεν καταφερα να σας γραψω.Δυστυχως η αδερφη μου λείπει σε επαγγελματικό ταξιδι και ενω υπολογιζαμε να επιστρεψει σημερα μαλλον ουτε αυριο θα ερθει και ετσι ειμαστε μονοι στο σπίτι της,μαζι με τη μαμα μου.Εχθες ηρθαμε το απόγευμα και κατεβηκαμε και μια βολτιτσα στον πειραια,πήραμε ενα δεντρο δωρο της αδερφης μου και στολίδια και σημερα γυριζαμε ολη την ημερα σε γιατρους. Ευτυχως οι εξετασεις μας ηταν οπως και οι προηγούμενες,οπότε το θεωρουμε καλό.Γυρισαμε σπίτι και πήρα τον μικρο και πήγαμε σινεμα.Επιστρεψαμε φτιαξαμε το δεντρο και ξεκουραστηκαμε. Αυριο η ημερα μας ειναι ελέυθερη οπότε ελπίζω να χαλαρωσουμε.

χρυσακι μπραβο που οι εξετασεις σας ηταν καλες! κριμα που λειπει η αδελφουλα σου, εσεις φευγετε αυριο? δεν θα την προλαβετε? καλες βολτες κ καλο υπολοιπο!

Καλημέρα!!!

Βουλίτσα βλέπω κέφια και χαίρομαι!!!

Άρηςάννα πολύ χάρηκα για τον αντρούλη σου,μακάρι να φύγουν όλα!Για τη δουλειά μην στεναχωριέσαι,θα χαρείς το παιδάκι σου και βλέπεις μετά!

Γιώτα μπράβο για την ξεκούραση,περαστικά στον άντρα σου...

αχ ειρηνη μου ολα τα λεφτα ο υπνος!!! ευχαριστω!

εγώ χθες κοιμήθηκα από τις 9.30, με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του μεγάλου όταν τον κόιμιζα, μου βγήκε η κούραση όλης της εβομάδας που τους είχα μόνη μου, ξύπνησα όμως στις 2 γιατί δεν αισθανόμουν καλά, τελικά είχα πυρετό 38,5 και πολύ μπούκωμα

Ξεκίνησα σήμερα και αντιβίωση αλλά δεν ξαναανέβασα πυρετό, μόνο που με πονάει πολύ όλο μου το σώμα.

Από το πρωί έβαλα ένα πλυντήριο που μπήκαν ήδη στο στεγνωτήριο, μαγείρεψα γιουβαρλάκια και την σουπίτσα του μικρού, έδωσα κρέμα στον μικρό(δεν πίνει καθόλου γάλα), φρούτα στον μεγάλο, έκανα μπάνιο τον μικρό μετά που τον γύρισε ο μπαμπάς από το κωμοτήριο, τον τάισα φρουτόκρεμα και τώρα θα πάω να τον κοιμίσω, μάζεψα την κουζίνα και έβαλα το πλυντήριο πιάτων.

η νυχτα του υπνου εχτες βλεπω!!! περαστηκα σου, τωρα πως εισαι?

στην κρεμα αντι για νερο βαζεις γαλα?

Στολίσαμεεεεεεεε!!!!!!! Γιούπι....το σπίτι έγινε χριστουγεννιάτικο...έβγάλα και πολλές φώτο και θα σας βάλω μόλις προλάβω!!!

Ειρήνη να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Ευτυχία και υγεία εύχομαι!!!

και του χρονου βασια μου, να εισαστε γεροι κ ευτυχισμενοι!

Ειρηνη μου χρονια πολλα να τον χαιρεστε τον Ανδρεουλη παντα γερος και ευτυχισμενος!!!

Αλεξενια να πατε..και εγω 50 ημερων την πηγα στα Τρικαλα την μικρη..

Βασια και του χρονου..

Χριστινα περαστικα σου..

Γιωτα και Δομνινα μπραβο που ξεκουραστηκατε..

Χρυσα κριμα που δεν θαδεις την αδερφη σου.μπραβο για τις εξετασεις,εφυγε και αυτο το βαρος.

Αρηςαννα μπραβο σου που το αντιμετωπιζεις ετσι το θεμα της δουλειας..

Στολισα και εγω η μεγαλη μου πολυ χαρουμενη,το κοριτσακι μου με βοηθουσε κιολας και με βοηθησε και μετα στην καθαριοτητα..σημερα αλλαξα σεντονια καθαρισα κουζινα και μικροσυσκευες εβαλα καλη σκουπα,αλλαξα ριχταρια και εβαλα φρεσκοπλυμμενα και μοσχομυριστα,ξεσκονισα πολυ καλα,επλυνα το μπανιο αλλαξα πετσετες,εβαλα ενα πλυντηριο,καθαρισα καθρεφτεςκαι τωρα που κοιμηθηκε το μικρο μου παω να πλυνω μπαλκονι..θα βαλω τον αντρα μου να περασει φωτο..

και του χρονου αρετουλα! να χαιρεσαι την οικογενεια!

εγω το μπανιο δεν το εκανα τελικα, ισως το απογευμα η αυριο

καλησπέρα!

Ειρήνη μου να χαίρεσαι το αγόρι σου!Πάντα γερός και χαρούμενος και σεις να τον καμαρώνετε!!

Βάσια και Αρετή μπράβο για το στόλισμα και του χρόνου!!να ευχαριστηθείτε τα δεντράκια σας!

Christine περαστικά σου...και ο δικός μου ο μικρούλης δεν πίνει καθόλου γάλα ρε γμτ...θηλάζει βέβαια ακόμα, αλλά για πόσο.... θα θελα να πίνει γαλατάκι...κ γω κρεμούλες με γάλα δίνω για να αναπληρώνω...

χθες και σήμερα πήγαμε κόσμος, τζάμπο, πρεναταλ, μουστάκα...πήρα πάλι αρκετά δώρα για υποχρεώσεις των Χριστουγέννων, συμπληρώνεται σιγά σιγά οι λίστα των δώρων...μόνο που αισθάνθηκα κάπως ρε παιδί μου...έδωσα ενα σωρό χρήματα για δώρα και για μένα που ξεροστάλιαζα στα μαγαζιά δεν έμεινε να πάρω τίποτα....τεσπα, next time:rolleyes:

δεν πειραζει βρε ερσακι, να εισαι καλα κ μεχρι τα χριστουγεννα ολο κ καποιο δωρακι θα τσιμπησεις ;)!

Διαφημίσεις

στα δικα μου τωρα

βγηκα το πρωι, εκανα διαφορες εξωτερικες δουλειες, πηγα σουπερ κ λαικη, γυρισα ετοιμασα την μικρη που ειχε ξυπνησει, την ταισα, εβαλα κ φαγαμε κ εμεις κ μαζεψα κουζινα, σαπουνισα παγκους κ εστιες, εβαλα κ τα ψωνια στην θεση τους (τα της λαικης θα πλυθουν αυριο κ θα καθαριστει κ το ψυγειο)

εφτιαξα μια ζεστη σοκολατα κ καθομαι να ξεκουραστω.

δεν προβλεπετε να κανουμε τιποτα σημερα κ αυριο μιας κ κανει κρυο κ ακομα δεν ειμαστε κ στα καλα μας. εμενα μου εχει μεινει ενας πονος στο στομαχι καθε φορα που τρωω (εστω κ λιγο κ ελαφρα), αλλα ουτε κ προβλεπετε να στολισουμε γιατι ποιος θα κατεβασει τα πραγματα απο το παταρι??? κατα τις 15 δεκεμβρη μας βλεπω.

σημερα εχει χαλαρωση κ ξεκουραση!!!

Ειρήνη μου μπήκα να σου ευχηθώ για το αγοράκι σου να είναι πάντα γερός να τον καμαρώνεις!

Εγώ κορίτσια μου εχω χαθεί πολύ τον τελευταίο καιρό από την παρέα σας, δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά :( :( Εχω πολλά θέματα που με απασχολούν και είμαι και από τη φύση μου απαισιόδοξη, η μικρή πολλή γκρίνια και κολλημένη πάνω μου μέρα νύχτα, το σπίτι είναι εντελώς χάλια, δεν κάνω ούτε καν τα βασικα.. :oops::oops:

δεν ξέρω ποτε θα ξαναμπώ, ελπίζω εσείς να είστε όλες καλά! Φιλάκια

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

μπήκα κ εγώ με τη σειρά μου να πω χρόνια πολλά στον μικρό ανδρέα της παρέας. μπορεί να μην γράφει κ διαβάζει ο ίδιος αλλά είναι το ίδιο δημοφιλής όπως κ η μαμά του.

ειρήνη να τον χαίρεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

το τελευταίο μήνυμα διάβασα, μαριάννα εύχομαι γρήγορα να αναπτερωθεί το ηθικό σου... γενικώς όλοι λίγο πολύ τα ίδια έχουμε από άποψη διάθεσης κ ψυχολογίας.

καλό σκ σε όλεςςς/

Στολίσαμεεεεεεεε!!!!!!! Γιούπι....το σπίτι έγινε χριστουγεννιάτικο...έβγάλα και πολλές φώτο και θα σας βάλω μόλις προλάβω!!!

Μπράβο βρε Βασια μου. Έτσι για να βλέπουμε και εμείς να ξεκουναμε!

Πρώτον ... Και του χρόνου

Δεύτερον ... Φωτογραφίες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά για όλους όσους γιορτάζουν και φυσικά χίλια χρόνια με Υγεία για το φιογκάκι που γιορτάζει την ονομαστική του εορτή.

Εμείς σήμερα σηκωθήκαμε νωρίς νωρίς.Εβαλα κιμά να γίνεται και ετοίμασα τα παιδιά για να πάνε στο σχολείο για τις δραστηριότητες τους.Αφού πήγα τα παιδιά ξεκινήσαμε για το σούπερ για τα ψώνια του μήνα.Πάλι ένα σωρό λεφτά μας έφυγαν και δεν ξεφύγαμε ούτε στο ελάχιστο από την λίστα που ήταν άκρως περιορισμένη.Ας κάνουν τελοσπάντων κάτι με τις τιμές γιατί ΔΕΗ και σούπερ έχουν γίνει ένας μισθός,έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς.

Μετά πήγα από το ΙΚΕΑ για να πάρω κεράκια για να φτιάξω για το παζάρι.Πρέπει να ήταν η πιο σύντομη βόλτα στο ΙΚΕΑ μόλις 10 λεπτά να βρω τα κεράκια και να τα πληρώσω.Επιστροφή στο σχολείο για παραλαβή των παιδιών.Στο μεταξύ ο άντρας μου είχε τακτοποιήσει τα ψώνια.Επιστροφή στο σπίτι και άπλωμα 2 πλυντηρίων ρούχων.Φάγαμε τα μακαρόνια που έφτιαξε ο άντρας μου και τον κιμά που είχα κάνει το πρωί μετά η υπόλοιπη οικογένεια πήγε για ύπνο και εγώ έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων,σφουγγάρισα και έστρωσα τα ριχτάρια,χλωρίνιασα μπάνια και κουζίνα και αφού τελειώσα με όλα αυτά έκατσα να φτιάξω μερικά από τα τσόχινα για το παζάρι.Τελειώσα με τα γαντάκια ακριβώς την ώρα που ξύπναγαν τα πιαδιά και ο άντρας μου.Στρώσαμε τα χαλιά στο σαλόνι και την κουζίνα και πλέον είμαστε κομπλέ.Τώρα έχουμε ανάψει το τζάκι και τα αγόρια παίζουν όνομα ζώο και έτσι βρήκα λίγο χρόνο να μπω να σας διαβάσω.

Σας βάζω φωτό από τα στολιδάκια μου.

gw3g.jpg

u1kv.jpg

Επίσης κορίτσια ότι και τυχαίνει μην το βάζετε κάτω αυτή η περίοδος είναι η πιο ωραία και η πιο αισιόδοξη του χρονου ας μην την χαλάμε με στεναχώριες και προβλήματα.

Και τέλος χρόνια πολλά σε όσες έχετε ήδη στολίσει να είσαστε καλά να ξαναστολίσετε και του χρόνου.

Κορίτσια μου καλησπέρα σας!

Να σας ευχαριστήσω όλες, την κάθε μία ξεχωριστά, για τις γλυκές σας ευχές. Είπα στο φιογκάκι πως πολλές φίλες μου, του ευχόντουσαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ρώταγε συνεχώς... ποιες.. που τον ξέρουν.. γιατί του ευχοντουσαν! :tongue::tongue:

Του εξήγησα πως είναι οι φίλες μου από το "κομπιούτερ" και πως τον συμπαθούν πολύ γιατί τους μιλάω πολύ συχνά για εκείνον! Μας κατα-συγκινήσατε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Είχαμε μία υπέροχη μέρα.

Ξυπνήσαμε με αγκαλιές, φιλιά και ρουφήγματα! Τον κατάφαγα τον κοντούλη! :tongue: {ευχαριστιέμαι το διάστημα που ακόμα υπάρχει πιο κοντός άνθρωπος από μένα στο σπίτι!!! :lol::lol::lol:}.

Ετοιμαστήκαμε, έκανα πρωϊνά και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Πήγαμε στο bazaar του σχολείου και πήραμε ένα σωρό πράγματα! Οι τιμές ήταν.. συμβολικότατες!! Πήραμε gormiti {έχουμε πήξει!!! :shock: } με 0,50/τεμμάχιο, υπέροχη, ντάμα, σκάκι, τεράστια χριστουγεννιάτικη πιατέλα με 1?, παζλ και ένα σωρό πράγματα! Το φιογκάκι, χοροπήδαγε από χαρά με τα νέα του πράγματα!

Φύγαμε και βουρ.. Γλυφάδα. Είχαμε μία εντελώς χριστουγεννιάτικη μέρα.. όλα ήταν στολισμένα, χαζέψαμε στολισμούς.. βολτάραμε... Ήπιαμε ζεστό καφεδάκι, σε ένα τέλειο καφέ, υπέροχα στολισμένο και το κατα-ευχαριστηθήκαμε. Μετά βόλτα ξανά και επιστρέψαμε σπιτάκι μας.

Αράξαμε, παίξαμε, διαβάσαμε {πόσα τους είχε πάλι... :rolleyes:} και αύριο θα έχουμε αγγλικά γιατί γράφει διαγώνισμα {λεξιλόγιο}, στο φρονιστήριο, με μπόλικη ύλη! Μπα και περάσει καμιά Δευτερα και δεν έχουμε διαγώνισμα.. θα χαλάσει το σερί! :?

Το πρωί, του έχουμε υποσχεθεί να τον πάμε στο cap cap για να δει τους υπέροχους στολισμούς και κανονίσαμε με μεγάλη παρέα. Ελπίζω να του αρέσει όσο πιστεύω.

Φάγαμε, κάναμε τα μπάνια μας και τώρα το φιογκάκι βλέπει σκούμπι ντου στο star και εμείς πιάσαμε από έναν καναπέ, με το δεντράκι μας και χαλαρώνουμε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ.

Με κάνετε και νιώθω πολύ όμορφα!

Καλό σας βράδυ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...