Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Κάνω την έκπληξη σήμερα και ανοίγω εγώ το καφέ.. Μπορώ να ανακοινώσω ότι επιτέλους ξεκουράστηκα! Χθες έπεσα για ύπνο στις 10 το βράδυ.. λίγο πριν πέσω στο κρεβάτι ξύπνησε ο μικρός, τον τάισα και έπεσα.. δεν είχα προλάβει να κλείσω το μάτι μου και ξύπνησε πάλι.. ευτυχώς ήταν ο άντρας μου ξύπνιος και τον κοίμισε εκείνος.. Έτσι κατάφερα να κοιμηθώ σερί από τις 10 μέχρι τις 6.30 σήμερα το πρωί που ξύπνησε πάλι το αγοράκι μου.. Τον άλλαξα, τον τάισα, τον κοίμησα και κάθομαι και απολαμβάνω πρωϊνό καφεδάκι στην ησυχία του σπιτιού μου μιας και κοιμάται και ο άντρας μου..

Ωχ,κάτι ακούω.. τρέχω..

Για σήμερα έχουμε σούπερ, παιδίατρο και σε μια φίλη για καφέ για να πάρω και κάτι ρουχαλάκια για το μωρό..

Φαγητό; Λέω να κάνω χάμπουργκερ..

Σας φιλώ!

Χαμπουργκερ? Για πες... δικα σου μπιφτεκια?

Αχ, ωραιο το σπιτικο βρωμικο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα λίγακι και εχθες στα πεταχτα αλλα δεν καταφερα να σας γραψω.Δυστυχως η αδερφη μου λείπει σε επαγγελματικό ταξιδι και ενω υπολογιζαμε να επιστρεψει σημερα μαλλον ουτε αυριο θα ερθει και ετσι ειμαστε μονοι στο σπίτι της,μαζι με τη μαμα μου.Εχθες ηρθαμε το απόγευμα και κατεβηκαμε και μια βολτιτσα στον πειραια,πήραμε ενα δεντρο δωρο της αδερφης μου και στολίδια και σημερα γυριζαμε ολη την ημερα σε γιατρους. Ευτυχως οι εξετασεις μας ηταν οπως και οι προηγούμενες,οπότε το θεωρουμε καλό.Γυρισαμε σπίτι και πήρα τον μικρο και πήγαμε σινεμα.Επιστρεψαμε φτιαξαμε το δεντρο και ξεκουραστηκαμε. Αυριο η ημερα μας ειναι ελέυθερη οπότε ελπίζω να χαλαρωσουμε.

Πολυ μου αρεσει να ειμαι φιλοξενουμενη, χαχαχα !!!

Ωραια, ε?Αλλαξες παραστασεις, μπραβο για την βόλτα σας, καλη συνεχεια!!!

Καλησπέρα αγαπημένες. Πως είστε?

Εμείς, από την ώρα που φάγαμε {οι πατάτες έγιναν ΜΟΥΡΛΙΑ, μπήκαν στις αγαπημένες συνταγές!}, κάναμε λίγα γραψίματα με το φιογκάκι και μετά ξαπλώσαμε. Αχ.. πόσο λατρεύω τις χειμωνιάτικες ξάπλες, στα καθαρά μας σεντόνια, με τα παπλώματά μας, να χουζουριάζουμε....! Δεν μπορούσα να σηκωθώ λέμε.. ήταν υπέροχο, μεσημεριανό σουρούπι! :P

Σηκώθηκα και έφυγα για δουλιτσα. Αφησα τα αγόρια να γράψουν και να πάνε tae. Εγώ δούλεψα, κάναμε υπέροχα πράγματα με τα 2 κορίτσια που είχα ραντεβού και ευχαριστήθηκα πολύ!

Βρήκα και τέλεια, υπέροχα, λαμπάκια εσωτερικού χώρου {πολύχρωμα τα ήθελα και ταίριαξαν όνειρο!} και έβαλα στο πάσο μας.. δείχνει ΟΝΕΙΡΟ κόρες.. πολύ "ζεστό"! Κόστος... 2?! :tongue::tongue:

Φυσικά δεν τα αφήνουμε αναμμένα το βράδυ, ποτέ, ούτε καν το δέντρο! Ασφάλεια πάνω απ' όλα.

Ανάψαμε και τα φωτάκια του μπαλκονιού!!! Και του χρόνου!

Επέστρεψα, κάναμε όλοι τα μπανάκια μας και άλλαξα τα ριχτάρια του σαλονιου. Ολο το σπίτι μοσχομυρίζει μαλακτικό.. !

Αυριο, με την ηρεμία μου, θα αλλάξω και τα 2 ράντερ που έχω, για να δέσουν με το χρωματισμό των ριχταριών.

Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό βράδυ, πάω να δω Χάρυ Πότερ με το φιογκάκι!

Εννοειται, πάντα βγαζουμε τα φωτακια απο το δεντρο εγω ακομα και οταν λειπω.Εχουν καει σπιτια απο τα φωτακια Παναγια μου.

Περυσι ειχα παρει μια καινουργια σειρα και πριν τα βαλω στο δεντρο, ειπα να τα βαλω στην πριζα να τα δοκιμασω και μολις τα εβαλα εκανε ενα τσακ και πηραν τα μισα φωτια!Κανονικη όμως, όχι σπιθα, να φανταστειτε μου εκαψαν το χαλι, όπως τα ειχα ξεμπερδεψει και αφησει κατω, και το παταγα να σβησει σαν αναστεναρης,η βρωμα δε, δεν λεγεται...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Βουλίτσα βλέπω κέφια και χαίρομαι!!!

Άρηςάννα πολύ χάρηκα για τον αντρούλη σου,μακάρι να φύγουν όλα!Για τη δουλειά μην στεναχωριέσαι,θα χαρείς το παιδάκι σου και βλέπεις μετά!

Γιώτα μπράβο για την ξεκούραση,περαστικά στον άντρα σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μανούλα να χαίρεσαι το φιογκάκι σου!!!Μακάρι όλα από εδώ και πέρα να είναι τέλεια στη ζωή του και οι δυσκολίες να σας κάνουν πιο δυνατούς!!!Γέμισε το φιογκάκι με φιλιά σήμερα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ χθες κοιμήθηκα από τις 9.30, με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του μεγάλου όταν τον κόιμιζα, μου βγήκε η κούραση όλης της εβομάδας που τους είχα μόνη μου, ξύπνησα όμως στις 2 γιατί δεν αισθανόμουν καλά, τελικά είχα πυρετό 38,5 και πολύ μπούκωμα

Ξεκίνησα σήμερα και αντιβίωση αλλά δεν ξαναανέβασα πυρετό, μόνο που με πονάει πολύ όλο μου το σώμα.

Από το πρωί έβαλα ένα πλυντήριο που μπήκαν ήδη στο στεγνωτήριο, μαγείρεψα γιουβαρλάκια και την σουπίτσα του μικρού, έδωσα κρέμα στον μικρό(δεν πίνει καθόλου γάλα), φρούτα στον μεγάλο, έκανα μπάνιο τον μικρό μετά που τον γύρισε ο μπαμπάς από το κωμοτήριο, τον τάισα φρουτόκρεμα και τώρα θα πάω να τον κοιμίσω, μάζεψα την κουζίνα και έβαλα το πλυντήριο πιάτων.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Να χαίρεστε το αγοράκι σας σήμερα. Γερό και τυχερό και ευτυχισμένο να είναι πάντα κοριτσάκι μου.

Υ.Γ. Το ότι τον αποκαλείς φιογκάκι μου θυμίζει που λέγαμε και εμείς τον μικρό μου "μπεμπάκο" μέχρι περίπου τα δύο του (τότε τον βαπτίσαμε) και είχαμε μία φίλη που μου έλεγε

"Βρε... το παιδί θα πάει στρατιώτης και στην αναφορά θα φωνάζει ο διοικητής "ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ!!!!" και ο δικός σου θα απαντάει "ΠΑΡΩΝ"

Στολίσαμεεεεεεεε!!!!!!! Γιούπι....το σπίτι έγινε χριστουγεννιάτικο...έβγάλα και πολλές φώτο και θα σας βάλω μόλις προλάβω!!!

Ειρήνη να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Ευτυχία και υγεία εύχομαι!!!

Στολίσαμεεεεεεεε!!!!!!! Γιούπι....το σπίτι έγινε χριστουγεννιάτικο...έβγάλα και πολλές φώτο και θα σας βάλω μόλις προλάβω!!!

Ειρήνη να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Ευτυχία και υγεία εύχομαι!!!

Μπραβο Βασια, και του χρόνου,σήμερα ειναι και ακρως χειμωνιατικη η μερα , οποτε καθηστε να χαρειτε το στολισμενο σπιτακι σας.

Αντε, βαλε μας φωτο να παρουμε μια γευση!!!

Ειρήνη όταν μπορέσεις πες μου σε παρακαλώ τον φιόγκο στην πόρτα σου πως τον κάνεις και πόσα μέτρα κορδέλα παίρνεις??? Τούλι βάζεις????

Ψήνομαι να αλλάξω φέτος διακόσμηση πόρτας αλλά θέλω και κάτι εύκολο και οικονομικό...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...