Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...

Σηκωθηκαμε το πρωι και εκανα τα γνωστα-καθημερινα,πηγαμε παιδικη χαρα και παιξαμε,περασαμε σουπερ,γυρισαμε τηγανισα πατατες για να συνοδευσω κοτοπουλο που ειχα στο ψυγειο,καθαρισα κυδωνια(δεν ξερω και εγω ποσα κιλα...)για να φτιαξω σε λιγο γλυκο του κουταλιου,συμαζεψα τα παντα εκτος απο το δωματιο του μικρου που εχει πεταξει τα παιχνιδια του μες τη μεση,εβαλα τον μικρο για υπνο και κοιμηθηκα και εγω!Τωρα ετοιμαζομαι να βαλω μπρος το κυδωνι,ελπιζω να το πετυχω να μην πανε χαραμι τοσα κιλα....

Σας φιλω ολες!!!!

υ.σ. μολις τσακισα μια ΙΟΝ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας νοικοκυροκοριτσα?! ειρηνη μου ποσο γλυκος ανθρωπος εισαι?! μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι για το διπλανο μας αλλα κυριως να καναμε πραξη - οπως εσυ - αυτο που σκεφτομαστε. κικι πολλη ωραιες δημιουργιες. λεω να προσπαθησω και εγω! θα σας πω αμα δοκιμασω. ακουω συνεχως το σταθμο με τα χριστουγεννιατικα. δεν θυμαμαι ποια εδωσε τη διευθυνση αλλα εχω συγκινηθει, αρχισε ξυπναει το πνευμα μεσα μου!!!!! το χριστουγεννιατικο εννοω! χι χι. η αληθεια ειναι μεχρι τωρα δεν ειχα και πολυ γιορτινη διαθεση αλλα βρε κοριτσια δεν ειμαι καλη στα λογια! σας ευχαριστω αυτο μονο εχω να πω, κανετε πολλα και ας μην το ξερετε!

Ποιο σταθμο πατουσιτσα?βαλε το link αν μπορεις!Φιλια!

http://easy972.gr/live

ελα καλη μου. αυτο. ελπιζω να το αντεγραψα σωστα! φιλακια

Α!Σ'ευχαριστω!!!Μια χαρα το αντεγραψες,μολις το εβαλα και επεσα πανω σε διαφημισεις!Το αποθηκευω!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω αυριο επειδη θα λειπω, εκανα σημερα μια σχετικη καθαριοτητα

αδειασα το πλυντηριο πιατων

μαζεψα νεροχυτη

συμμαζεψα

ξεσκονισα

σκουπισα

εβαλα τα παπλωματα μας

εβαλα ψωμι να γινεται κ επιτελους καθομαι

μονο το μπανιο μου εμεινε, δεν εχω κουραγιο θα το κανω αυριο καποια στιγμη κ την κυριακη τις σκαλες.

παω να ταισω την μικρη κ να δω τα κλεμμενα ονειρα (σαν κατι κυρα-κατινες!!!:lol::lol::lol:)

υγ. ο αντρας μου με 38 πυρετο κ στομαχοπονο....

Διαφημίσεις

Δεν χρειαζόταν αυτό... Το ζήτησε ξεκάθαρα πριν απο λίγο καιρό. Θέλει αδερφή και μάλιστα μελαχρινή και να τη λένε Μαρία! ...όπως ακριβώς η καινούργια του αγάπη! Όταν δε τον ενημέρωσα οτι μπορεί να είναι αγόρι και ξανθός σαν εκείνος ήταν ανένδοτος... :rolleyes:

χαχαχαχα!!!

τελικα θα του κανετε την χαρη????:D

Καλησπέρα αγαπημένες. Πως είστε?

Εμείς, από την ώρα που φάγαμε {οι πατάτες έγιναν ΜΟΥΡΛΙΑ, μπήκαν στις αγαπημένες συνταγές!}, κάναμε λίγα γραψίματα με το φιογκάκι και μετά ξαπλώσαμε. Αχ.. πόσο λατρεύω τις χειμωνιάτικες ξάπλες, στα καθαρά μας σεντόνια, με τα παπλώματά μας, να χουζουριάζουμε....! Δεν μπορούσα να σηκωθώ λέμε.. ήταν υπέροχο, μεσημεριανό σουρούπι! :P

Σηκώθηκα και έφυγα για δουλιτσα. Αφησα τα αγόρια να γράψουν και να πάνε tae. Εγώ δούλεψα, κάναμε υπέροχα πράγματα με τα 2 κορίτσια που είχα ραντεβού και ευχαριστήθηκα πολύ!

Βρήκα και τέλεια, υπέροχα, λαμπάκια εσωτερικού χώρου {πολύχρωμα τα ήθελα και ταίριαξαν όνειρο!} και έβαλα στο πάσο μας.. δείχνει ΟΝΕΙΡΟ κόρες.. πολύ "ζεστό"! Κόστος... 2?! :tongue::tongue:

Φυσικά δεν τα αφήνουμε αναμμένα το βράδυ, ποτέ, ούτε καν το δέντρο! Ασφάλεια πάνω απ' όλα.

Ανάψαμε και τα φωτάκια του μπαλκονιού!!! Και του χρόνου!

Επέστρεψα, κάναμε όλοι τα μπανάκια μας και άλλαξα τα ριχτάρια του σαλονιου. Ολο το σπίτι μοσχομυρίζει μαλακτικό.. !

Αυριο, με την ηρεμία μου, θα αλλάξω και τα 2 ράντερ που έχω, για να δέσουν με το χρωματισμό των ριχταριών.

Σας φιλώ και σας εύχομαι καλό βράδυ, πάω να δω Χάρυ Πότερ με το φιογκάκι!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Σας διαβασα λίγακι και εχθες στα πεταχτα αλλα δεν καταφερα να σας γραψω.Δυστυχως η αδερφη μου λείπει σε επαγγελματικό ταξιδι και ενω υπολογιζαμε να επιστρεψει σημερα μαλλον ουτε αυριο θα ερθει και ετσι ειμαστε μονοι στο σπίτι της,μαζι με τη μαμα μου.Εχθες ηρθαμε το απόγευμα και κατεβηκαμε και μια βολτιτσα στον πειραια,πήραμε ενα δεντρο δωρο της αδερφης μου και στολίδια και σημερα γυριζαμε ολη την ημερα σε γιατρους. Ευτυχως οι εξετασεις μας ηταν οπως και οι προηγούμενες,οπότε το θεωρουμε καλό.Γυρισαμε σπίτι και πήρα τον μικρο και πήγαμε σινεμα.Επιστρεψαμε φτιαξαμε το δεντρο και ξεκουραστηκαμε. Αυριο η ημερα μας ειναι ελέυθερη οπότε ελπίζω να χαλαρωσουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Κάνω την έκπληξη σήμερα και ανοίγω εγώ το καφέ.. Μπορώ να ανακοινώσω ότι επιτέλους ξεκουράστηκα! Χθες έπεσα για ύπνο στις 10 το βράδυ.. λίγο πριν πέσω στο κρεβάτι ξύπνησε ο μικρός, τον τάισα και έπεσα.. δεν είχα προλάβει να κλείσω το μάτι μου και ξύπνησε πάλι.. ευτυχώς ήταν ο άντρας μου ξύπνιος και τον κοίμισε εκείνος.. Έτσι κατάφερα να κοιμηθώ σερί από τις 10 μέχρι τις 6.30 σήμερα το πρωί που ξύπνησε πάλι το αγοράκι μου.. Τον άλλαξα, τον τάισα, τον κοίμησα και κάθομαι και απολαμβάνω πρωϊνό καφεδάκι στην ησυχία του σπιτιού μου μιας και κοιμάται και ο άντρας μου..

Ωχ,κάτι ακούω.. τρέχω..

Για σήμερα έχουμε σούπερ, παιδίατρο και σε μια φίλη για καφέ για να πάρω και κάτι ρουχαλάκια για το μωρό..

Φαγητό; Λέω να κάνω χάμπουργκερ..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

βαλτε με κ εμενα στο κλαμπ των ξεκουραστων!!! απο τις 11 παρα κοιμαμαι!!!

σημερα ΑΝ δεν βαρεθω θα κανω το μπανιο κ θα βγω εξω για δουλειες.

να εχουμε ολοι ενα καλο σκ!!!

σας φιλω

Καλημέρα κοριτσάκια και από μενα, σήμερα ειναι η προτελευταια μερα δουλειας και να σας πω κάτι?Ειμαι πολυ χαρουμενη, ξερω θα μου πειτε δεν παω καλα, αφου μόλις το εμαθα οτι απολυομαι, κοντεψα να σκασω απο τη στεναχωρια μου. και τωρα, λιγες μερες μετα, δεν με νοιαζει και τοσο...

Διχασμενη προσωπικοτητα!!!

Και του χρόνου σε όσα κοριτσακια στολισατε, και με το καλο, οι υπολοιπες που θα στολισουμε αυτο το σ-κ

Εγω σημερα, αφου επιστρεψω από τη δουλεια, θα ψιλομαζεψω τον χαμό που θα βρω, και θα κανω μπανιο τα παιδακια μου, γιατι το βραδυ θα παμε επισκεψη στην αδερφη μου, γιορταζει ο γαμπρός μου σημερα.Οπότε παει το βραδινο χαλαρωμα , αφου θα μας εχει και τραπεζι.

Αυριο, θα φτιαξουμε κι εμεις τα στολιδακια ζυμης και θα στολισουμε.Ο γιοκας μου περιμενει πως και πως, μετραει τις ωρες το κουκλακι μου.

Εχει δε χεστει απο τη χαρα του που δεν θα δουλευω απο βδομαδα και το εχει πει σε όλο τον κόσμο.

Οποτε απο βδομαδα που θα καθομαι, σκεφτομαι εκτος απο τα καθημερινα , να αναλαβω από ένα δωματιο την ημερα για μια πιο γενικη καθαριοτητα, ελπιζω να τα καταφερω και να προσαρμοστω γρηγορα στα νεα δεδομενα.

Πρεπει ομως να ρυθμισω τα εξοδα (???) ωστε να μην ξεμενουμε.Θα δουλεψει πολυ η καταψυξη, το νυχτερινο τιμολογιο, οι προσφορες σε ιντερνετ, τηλεφωνα,σουπερ μαρκετ, βενζινη θα καιω λιγοτερη, αφου δεν θα πηγαινοερχομαι δουλεια, και γενικα από όπου μπορω θα κόψω.Ερχεται και χειμωνας, και δεν ξερεις τι μπορει να συμβει με τα παιδια που όλο αρρωσταινουν, μια παιδιατρος, φαρμακα, πρεπει παντα να υπαρχει μια ψιλοκαβατζα σπιτι για τετοια θεματα, αχρειαστα να ειναι.

Μου λεει ο αντρας μου χτες: Ρε, δεν παμε ενα καζινο να κερδισουμε τιποτα?

Παει λεω την ψωνισε αυτος, με τι να πας καζινο, ρε φιλε?Με 40 ευρω?

Και πες οτι πας, εσενα περιμενανε να τα δωσουνε τα λεφτα τους, τι να πω?χαζο παιδι χαρα γεματο!!!

Αντε, ας το βουλωσω να κανω καμια δουλεια, γιατι αλλιως θα με διωξουνε...

Υ.Γ. Ειρηνη, αν δεν κανω λαθος το φιογκακι σου Αντρεα δεν το λενε?

Να τον χαιρεσαι , να σου χαριζει παντα όμορφες στιγμες,να ειστε παντα δεμενοι και ευτυχισμενοι!!!!! Υ Γ Ε Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!

βαλτε με κ εμενα στο κλαμπ των ξεκουραστων!!! απο τις 11 παρα κοιμαμαι!!!

σημερα ΑΝ δεν βαρεθω θα κανω το μπανιο κ θα βγω εξω για δουλειες.

να εχουμε ολοι ενα καλο σκ!!!

σας φιλω

Καλημερα Yotou,

μπραβο που ξεκουραστηκες, το ειχες αναγκη !

Φιλια, καλη συνεχεια!

Καλημεραααα!!!!!!!

Goodmorning!!!!!!!

Buongiorno!!!!!

Bunjour!!!!

ibuenos dias!!!!

God morgen!!!!

Και για οποιν δεν καταλαβε ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Καλα καλε , καλημερα !!!

χαχαχα, ξεχασες το guten morgen.

Φιλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...