Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

με το μωρο μαζι..για τρικαλα λεμε,στο χωριο

ε ενταξη αν ειναι σε σπιτι που θα εχετε τις ανεσεις σας, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. πιστευω οτι οσο πιο μικρα τοσο πιο ησυχα, αλλωστε θα κοιμαται πολυ ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε ειρηνη μου, κατι ηθελα να σε ρωτησω αλλα εχει καψει φλατζα ο εγκεφαλος μου κ δεν θυμαμαι....:confused::confused::confused:

δεν δοκιμασες πατατα?

θυμηθηκα!

σε τι μαγαζι δουλευει ο αντρας σου που ειπες για τα λαμπακια κ που ειναι??

με το μωρο μαζι..για τρικαλα λεμε,στο χωριο

Αν υπάρχει θέρμανση εκεί που θα πάτε και γιατρός εύκαιρος να πάτε και να περάσετε όμορφα! Κι εμείς 40 ημερών τον πήραμε και πήγαμε Βόλο στο χωριό για το Πάσχα αλλά ήταν Μάιος! Καλά να περάσετε..

ΥΓ. Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να επηρεαστεί το πρόγραμμά της από την μετακίνηση και το ταξίδι.. Εμάς την πρώτη φορά που γυρίσαμε από το χωριό είχε τόση υπερένταση και κούραση που αναγκαστήκαμε να του δώσουμε ντεπόν για να ηρεμήσει.. έκλαιγε συνεχώς από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ!

L2qIp2.png

βρηκα κ εγω λιγο χρονο να σας γραψω,επιτελους..η μικρουλα κοιμαται κ εβαλα κ τον μεγαλο στην κουνια με ενα βιβλιο να κατσει λιγο να ηρεμησω..δεν κοιμαται πια το μεσημερι δεν με χαλαει βεβαια,γιατι το βραδυ ξεραινεται 9 παρα.Σημερα εκανα αρκετες δουλιτσες,ειχα ορεξη,το μωρο κοιμοταν ολο το πρωι κ ηταν ευκαιρια.εχουμε στρωσει κ υπνο βραδινο,χι χι!!!ζηλεψα το στολιδια απο ζυμη,αλλα δεν με κοβω να τα κανω..πειτε κ μου κ τη γνωμη σας,λεμε να φυγουμε ενα τριημερο την αλλη εβδομαδα,ειναι λετε πολυ νωρις για το μωρο?2 μηνων ειναι..μηπως βιαζομαι λιγο???

Να πάτε να πάτε,να μάθει από μικρό:D

Κι εμείς από 1,5 μηνών ξεκινήσαμε τις εξορμήσεις και δεν είχε κανένα πρόβλημα.Τώρα είναι 2 χρονών και 1 μήνα και πηγαίνουμε παντού μαζί,δεν έχει κανένα πρόβλημα και της αρέσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ε ενταξη αν ειναι σε σπιτι που θα εχετε τις ανεσεις σας, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. πιστευω οτι οσο πιο μικρα τοσο πιο ησυχα, αλλωστε θα κοιμαται πολυ ε?

γιωτακι δεν θα μεινουμε σε σπιτι,σε χοτελι που λεει κ η γιαγια μου!στην πολη θα μεινουμε,στο χωριο θα παμε για βολτα..ειναι λιγο απομερα..τερμα θεου δηλαδη

Γύρισα απο jumbo...πήρα φωτάκια με 280 λαμπάκια άσπρα....ελπίζω να μας φτάσουν...τα παλιά θα τα βάλω στο παιδικό....πήρα κουπ πατ χριστουγεννιάτικα, πήρα στολίδια ένα κουτί για την κουζίνα και δύο φουσκωτά για τα παιδιά....τα φωτάκια είχαν 20 ευρώ :mad: και ο σύζυγος φρίκαρε ολίγον!!!

Μου την βίδωσε που είχα άδειο πορτοφόλι και ήθελα να πάρω και άλλα πράγματα.....αλλά τι να κάνω!!! θα το καταπιώ και αυτό!!

Γύρισα σπίτι στις 12, έφτιαξα μακαρόνια, σκούπισα όλο το σπίτι, καθάρισα παιδικό, ετοίμασα κάποια πράγματα για να στολίσουμε αύριο..και μου μένει μόνο ξεσκόνισμα!!!

Εγώ βρε κορίτσια σκέφτομαι μέσα στο σκ τι να πρωτοκάνουμε.....

Αύριο το πρωί θα στολίσουμε, το βράδυ έχουμε πάρτυ...την Κυριακή ήθελα να πάμε στις 11 στο φεστιβάλ να δουν Μπομπ και Ντόρα απο Νίκελ αλλά πότε θα διαβάσουμε οέο???????? Τους έχει βάλει έκθεση να γράψουν για την μαμά, ασκήσεις και πότε να τα κάνουμε?????

βρηκα κ εγω λιγο χρονο να σας γραψω,επιτελους..η μικρουλα κοιμαται κ εβαλα κ τον μεγαλο στην κουνια με ενα βιβλιο να κατσει λιγο να ηρεμησω..δεν κοιμαται πια το μεσημερι δεν με χαλαει βεβαια,γιατι το βραδυ ξεραινεται 9 παρα.Σημερα εκανα αρκετες δουλιτσες,ειχα ορεξη,το μωρο κοιμοταν ολο το πρωι κ ηταν ευκαιρια.εχουμε στρωσει κ υπνο βραδινο,χι χι!!!ζηλεψα το στολιδια απο ζυμη,αλλα δεν με κοβω να τα κανω..πειτε κ μου κ τη γνωμη σας,λεμε να φυγουμε ενα τριημερο την αλλη εβδομαδα,ειναι λετε πολυ νωρις για το μωρο?2 μηνων ειναι..μηπως βιαζομαι λιγο???

αν δεν βαριέσαι να μαζεύεις τα ενα σωρό που χρειάζεται να πάεις μαζί σου, why not?καλά να περάσετε!

Γύρισα απο jumbo...πήρα φωτάκια με 280 λαμπάκια άσπρα....ελπίζω να μας φτάσουν...τα παλιά θα τα βάλω στο παιδικό....πήρα κουπ πατ χριστουγεννιάτικα, πήρα στολίδια ένα κουτί για την κουζίνα και δύο φουσκωτά για τα παιδιά....τα φωτάκια είχαν 20 ευρώ :mad: και ο σύζυγος φρίκαρε ολίγον!!!

Μου την βίδωσε που είχα άδειο πορτοφόλι και ήθελα να πάρω και άλλα πράγματα.....αλλά τι να κάνω!!! θα το καταπιώ και αυτό!!

αχχ....κ μεις αυριο θα κάνουμε ενα πέρασμα από Jumbo και ο προυπολογισμός που εχω για εκει είναι πολύ μικρός, δυσανάλογα μ αυτά που θέλω να πάρω...τεσπα κ γω θα το καταπιώ, μπορώ κ αλλιώς?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κι απο μενα! Τα καταφερα να σας διαβασω μα ποσα γραφετε!

Περαστικα σε ολες τις αρρωστουλες και στα αρρωστα παιδακια!

Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. Τα παιχνιδια μαζευονται σχετικα γρηγορα γιατι δεν φερνει πια πολλα αλλα συγκεκριμενα αυτα που παιζει μαζι με ενα καλαθακι που τα βαζει οπότε ψιλολυνεται το θεμα. Στο θεμα του φαγητου επειδη η μικρη μου ειναι κακοφαγη το πιατο της μενει στο τραπεζι αρκετες ωρες γιατι παιρνει τωρα μια μπουκια, μετα απο μιση ωρα αλλη μια κοκ οπότε δεν μαζευεται και γρηγορα. Ειχα παρει ενα μικρο σκουπακι για ευκολια αλλα μου βγηκε μαπα και δεν ρουφαει τιποτα. Σας ευχαριστω που με δικαιολογειτε λογω ηλικιας των παιδιων αλλα πιστευω οτι δεν αρκει αυτο - κατι γινεται λαθος. Στην κουζινα εχω ενα μικρο παγκο περιπου 60*60 κι ενα ντουλαπι τραπεζι το οποιο ομως εχει επανω του τα μπιμπερο των παιδιων και το δισκακι με το ψωμι (δεν εχω βρει πιο βολικη λυση γιατι οπου και να το βαλω στο τραπεζοντουλαπο θα το βρω στο τελος) και δεν μπορω να τα μεταφερω καθε τρεις και λιγο.

Εμεις λεμε να στολισουμε αυτο το ΣΚ γιατι το ζηταει η μικρη αλλα δεν κανω κατι ιδιαιτερο γιατι το γουστο μου ειναι πολυ κιτς οπότε προσεχω...

Οι συνανθρωποι μας που εχουν αναγκη ειναι πολλοι πια και πολλους απο αυτους ουτε που τους ξερουμε. Εγω εχω οικογενεια στο οικογενειακο μου περιβαλλον που περναει δυσκολα και παρολα αυτα δεν δειχνονται καθολου απο αξιοπρεπεια και απο ντροπη. Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω όποτε μπορώ αλλά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Έχω πήξει τις τελευταίες μέρες, αναρωτιέμαι πώς τα βολεύετε εσείς που έχετε και παιδάκια! Κάνω πολλές δουλειές στο καινούριο σπίτι, πατόκορφα! οργανώνω και τις δουλειές μου με βάση τους νέους χώρους και το περίεργο πρόγραμμά μου.

Όλα καλά γενικά.

Να πάρει, ήθελα να πω διάφορα αλλά δε θυμάμαι!

Μπράβο για τους στολισμούς! Εγώ έχω φωτάκια όλο το χρόνο και δεν κάνω τίποτα ξεχωριστό για τα Χριστούγεννα.

Να είστε καλά όλες

Σας καλησπερίζω κάτω από τη διεθνούς φήμης σαλε-ταράτσα μου :tongue:!

Χάρηκα πολύ πολύ που σας άρεσαν τα στολιδάκια μου! Λοιπόν, η δόση μου έβγαλε περίπου 40 κομμάτια αλλά, φυσικά, αυτό εξαρτάται κι από το μέγεθος των κουπ πατ που έχει κανείς. Τη "χρυσόσκονη" την έβαλα μέσα στη ζύμη και έπλασα για να πάει παντού. Δεν έχουν στεγνώσει ακόμη τελείως (προχθές το απόγευμα τα κάναμε). Πιστεύω όμως ότι αύριο θα είναι οκ.

Γρήγορα περαστικά σε αρρωστούληδες και ημι-αρρωστούληδες, πονεμένους, ώστε να έχουμε όλοι ένα όμορφο σ/κ!

Βούλα, πολύ όμορφα τα στολίδια σας! Και του χρόνου!

Κυρία Καλαμαράκι, πού είσαι; :lol: (Απίστευτη η κόρη σου, Βάσω!)

Εύα, με το καλό να βγει το παιδάκι και να έιναι σιδερένιος!

Σοφάκι, σ' ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ιδέες. Αν δεήσω να ασχοληθώ με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για το σπίτι μου, θα δοκιμάσω το στεφανάκι. Φέτος έχω πάθει overdose χριστουγεννιάτικου στη δουλειά :cool:.

Μια χαρά θα είναι η μέση!

Ειρήνη, πόσο γλυκός άνθρωπος είσαι! Στεναχωριέμαι απίστευτα με τα παππουδέλια :cry:...

Πιτσάκι, είδα το γελαστό emoticon και φαντάστηκα χαμογελαστή πιτσοφατσούλα :D!

Αλεξένια, συμφωνώ με τη mirtoula, αν δεν βαριέσαι εσύ να μαζεύεις όλη την προίκα, γιατί όχι;

Μωρέ κι εμένα έτσι ωραία έγιναν αλλά όταν στέγνωσαν άλλα έσπασαν τελείως κι άλλα έχουν τόσα ραγίσματα που είναι για πέταμα. Δεν διεσώθη ούτε ένα! Επομένως παραμένω στην πετυχημένη αλατοζύμη μου!

Μη μου λες τέτοια! 4U;;;;

Να περάσεις σήμερα τόσο όμορφα όσο χθες!

ο γιος μας ενθουσιάστηκε με το μουσείο κυκλαδικής τέχνης και με ένα συγκεκριμένο άγαλμα! "Γυναίκα που περιμένει μωρό" όλο μου λέει πως είχε τα χεράκια της και το έφτιαξε με πηλό στο σχολείο.. και ναι ναι έμαθε να γράφει το όνομα του μόνος του (χωρίς να το βλέπει)... λιώνω λέμε! :lol:

Εσύ δεν πήρες κανένα μήνυμα; :cool:

Έβαλα τις πατατούλες όπως με συμβούλεψε το 4uδακι μας {έβαλα και λεμονάκι.. ελπίζω να μην έκανα χαζομαρούλα και δεν ψηθούν γρήγορα... :confused:} και πετάχτηκα λίγο σε κάποιες εξωτερικές δουλίτσες. {πάντως από εμφάνιση, σκίζουν!!]

Ειρήνη, δεν ξέρω αν επηρεάζει το ψήσιμο αλλά, για μένα, το λεμόνι δεν τους πάει. Γιατί είναι πραγματικά σαν τηγανητές (κι εγώ μόνο έτσι τις κάνω) και το λεμόνι μου φαίνεται ότι θα τις "μπασταρδεύει" (δεν μου ερχόταν καλύτερη λέξη, σορρυ).

Εμεις λεμε να στολισουμε αυτο το ΣΚ γιατι το ζηταει η μικρη αλλα δεν κανω κατι ιδιαιτερο γιατι το γουστο μου ειναι πολυ κιτς οπότε προσεχω...

Φωτεινή, άμα αρέσει σ' εσάς, κιτς για ποιον; Με το καλό να στολίσετε και να το ευχαριστηθείτε!

(Τα κορίτσια μας έχουν λίγες μέρες μόνο διαφορά, ε;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Το σπίτι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά θα κάνω μια καλή καθαριότητα αύριο με έμφαση σε δευτερεύοντα πραγματάκια. Το απόγευμα θα βολτάρω με την κόρη μου και απλά θα φροντίσω το βράδυ, όταν θα πάω για ύπνο, να είναι όλα στη θέση τους, ώστε να ξεκινήσω αύριο απευθείας τις καθαριότητες. Πάω να ξυπνήσω το μπουμπούκι μου. Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μη μου λες τέτοια! 4U;;;;

Να περάσεις σήμερα τόσο όμορφα όσο χθες!

Εσύ δεν πήρες κανένα μήνυμα; :cool:

το έγραψα μια απο τις προηγούμενες μέρες ... ραγισαν πολυ λίγα και λίγο καλύπτονται μάλλον με βαφή και ασημόσκονη που θα μπει απο πάνω. Τα δικά μας τα εκανα μισο εκ. πάχος. Θεωρώ ότι και τα δικά σου περίπου τόσο είναι.

Όπως είχα πει εγώ εκανα τρύπα μικρή γιατί θα περάσω πετονιά. Με ανησυχεί η μεγάλη τρύπα θεωρώ ότι είναι πιο ευκολο να ραγίσει - τσακίσει εκεί...

Μεσοβδόμαδα θα πάρω υλικά και ασημόσκονη να φτιάξουμε και άλλα ;)

Δεν χρειαζόταν αυτό... Το ζήτησε ξεκάθαρα πριν απο λίγο καιρό. Θέλει αδερφή και μάλιστα μελαχρινή και να τη λένε Μαρία! ...όπως ακριβώς η καινούργια του αγάπη! Όταν δε τον ενημέρωσα οτι μπορεί να είναι αγόρι και ξανθός σαν εκείνος ήταν ανένδοτος... :rolleyes:

γεια σας νοικοκυροκοριτσα?! ειρηνη μου ποσο γλυκος ανθρωπος εισαι?! μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι για το διπλανο μας αλλα κυριως να καναμε πραξη - οπως εσυ - αυτο που σκεφτομαστε. κικι πολλη ωραιες δημιουργιες. λεω να προσπαθησω και εγω! θα σας πω αμα δοκιμασω. ακουω συνεχως το σταθμο με τα χριστουγεννιατικα. δεν θυμαμαι ποια εδωσε τη διευθυνση αλλα εχω συγκινηθει, αρχισε ξυπναει το πνευμα μεσα μου!!!!! το χριστουγεννιατικο εννοω! χι χι. η αληθεια ειναι μεχρι τωρα δεν ειχα και πολυ γιορτινη διαθεση αλλα βρε κοριτσια δεν ειμαι καλη στα λογια! σας ευχαριστω αυτο μονο εχω να πω, κανετε πολλα και ας μην το ξερετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...