Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 U _ είπε:
θα τις φάει! και είναι πολυ πιο υγιεινές! δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά εγώ δεν τηγανίζω τπτ ποτέ.. τα κάνω όλα φούρνο ή κατσαρόλα ;)

Ειρήνη μου, συμφωνώ με 4uδάκι. Τις έχω κάνει κι εγώ και γίνονται καταπληκτικές

alexenia είπε:
ειρηνη τι να πω,με εκανες κ δακρυσα...μακαρι να μπορουσα να στειλω κατι...

Πως είσαι Αλεξένια μου;;

pitsipitsi είπε:
Καλημέρα!:)

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ απο κέφια πολύ καλύτερα:) απλά ξύπνησα με ένα μπούκωμα γερό...και στεναχωρήθηκα γιατί χτες το πρωί πήγα στην φίλη μας με το μωράκι και σκέφτομαι..λες να με γυρόφερνε και να μετέφερα άθελά μου μικρόβια;;;;

Ελπίζω όχι,θα τους πάρω τηλέφωνο να βεβαιωθώ οτι ο μπέμπης αλλα και η μαμά του είναι οκ!

Σήμερα μας έδωσαν το ημερολόγιο και φωτογραφίες του μικρού απο τον παιδικό.Εννοείται πως τον πήγα εγώ σχολείο για να πάρω πρώτη τις φωτογραφίες του παιδιού μου στα χέρια μου.Αχ,δεν πάω καλάαααα....Βγήκαν ωραίες και θα του αγοράσω μια ωραία κορνιζούλα να την βάλουμε στο δωμάτιό του.Θα χαρίσουμε και στις γιαγιάδες απο μία πιο μικρούλα.

Μπράβο Πιτσάκι μου κάθε μέρα και καλύτερα. Ναι;;Περαστικούλια. Δεν νομίζω να κόλλησε το μπεμπίνι. Συγκινήθηκες με τις φωτογραφίες του μικρού;; Αχ μωρέ το μικρούλι σου.

aris17anna14 είπε:
Δεν ξέρω, πάντως σήμερα είμαι μια χαρά,μάλλον έφαγα πολύ χτες:rolleyes:

Όσο για τον άντρα μου, είναι πολυ καλύτερα στο πρόσωπο, να φανταστεις θα ξυριστεί σημερα!

Και ειναι και απογευματινός από σημερα, μετα από 2 μέρες ρεπό. και μου είπε, καλα θα παθουν πλακα όταν με δουν ετσι, που του εφυγαν δηλαδη σε πολυ μεγαλο βαθμό τα σημαδια.

Εχτες τραγουδαγε σαν χαζό όλο το απογευμα, πολυ τον χαρηκα, και δεν έκανα καμια δουλεια για να είμαστε συνεχεια μαζι και να κανουμε τα διαφορα με τα παιδακια μας, μεσα στο κεφι.

Χορευε ζειμπεκικο με την κορη του, τα γεμισε τα βρακια του:P:p:p

Σε φιλώ και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.:-D

Τέλεια νέα.

Ειρήνη είπε:

Διαγώνισμα μεσοβδόμαδα? :roll:

Κι όμως. Πρέπει ν' αρχίσουμε να κολυμπάμε στα βαθιά πλέον

Έχεις χύτρα, πουλάκι μου και δεν τη χρησιμοποιούσες για 14 χρόνια???? :tongue:

Ναι ο μπούφος (αυτό είναι κλεμμένο). Ήμουνα της παραδοσιακής κατσαρόλας.

Το έβγαλες τελικά??? :-(

Ναι και πονάει η πληγή τώρα.:(

Μα είδες πόσο εύκολη συνταγή? 5 λεπτά προετοιμασία και μιση ωρίτσα στο φούρνο! Ετοιμο! Και παει με τόσα φαγητά... και τρελό μεζεδάκι! ;)

Γιάμι!!!!

Να πάρεις την αγαπημένη "κουτσουλιά" και να τη στολίσεις άμεσα! Αμα θέλεις βοηθάω και γω! ;)

Υes mother!!!:P

Για το photobucket, οτι θες εγω!

Μάλλον θα σε χρειαστώ. Θα σου πω.

Για πείτε περισσότερα βρε κορίτσια για το παιδικό φεστιβάλ. Εχασα το λινκ.

Εγώ κάνω και σήμερα κάποιες δουλίτσες {γιατί το απόγευμα δουλευω} γιατί σαβ/κο δεν θα κανω τίποτα. Εχουμε τρελο διαβασμα και θα τον παω και μπολικες βολτίτσες!

Από διάβασμα άλλο τίποτα. Διαγώνισμα Φυσική τη Δευτέρα. Άντε καλό μας κουράγιο.

4 U _ είπε:
%CE%9C%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD26.jpg

ερωτευτηκα!!! πόσο το θέλω στο δωμάτιό μας... (μινιμαλ σαν τα γούστα μου)

Μ' αρέσει πολύ

4 U _ είπε:
εξαφανίζομαι γιατί κόλλησα και δεν έχω κάνει σχεδόν τπτ........

Πολυλογού:P:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια,

Ειρήνη ο σταθμός σου:

http://easy972.gr/live όλη την μέρα χριστουγεννιάτικα

Εγώ από το πρωί πήγα για κορδέλες,σκούπισα,ξεσκόνισα,έβαλα χταποδάκι με μακαρονάκι να γίνετε.Επλυνα το πάπλωμα μας και τώρα στεγνώνει.Ελπίζω να στεγνώσει μέχρι το μεσημέρι γιατί ποιος τον ακούει τον άντρα μου.:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Ειρήνη μακάρι να ήμουν και εγώ πιο κοντά να βοηθούσα.Πόσοι ακόμα όμως υπάρχουν και δεν τους έχουμε ανακαλύψει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βάσια είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις μόνο 3 πραγματάκια στο τζάμπο;Γιατί εγώ όποτε μπαίνω το 20ρικο το έχω σίγουρο.

Καλημέρα κορτσούδια μου!

Σήμερα κοιμηθήκαμε πολύ καλύτερα. Ο μικρούλης μου κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε στις 1 στις 3 και στις 6.. Βικάκι μου αυτές τις μέρες απλά κλαίει.. τον παίρνω αγκαλιά, τον βάζω σε στάση ξαπλωτή για να τον κοιμήσω και απλά με σπρώχνει με τα χεράκια του.. Σήμερα όμως πείναγε ο κακομοίρης και είναι και ανυπόμονος.. Δεν μπορεί να περιμένει να του αλλάξω πρώτα πάνα και μετά να φάει αλλά όσες φορές δοκίμασα να τον αλλάξω ταισμένο και νυσταγμένο ξύπναγε και μετά δεν ξανακοιμόταν με τίποτε.. Με ξεζούμισε το κολοκυθάκι μου σήμερα.. Ευτυχώς ξύπνησε κατά τις 8.30 αλλά εγώ είχα βάλει ξυπνητήρι στις 8 και πρόλαβα να κάνω μπάνιο..

Μαράκι 1981 να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ που μου αρρώστησε ο μπέμπης το προηγούμενο σβκ για πρώτη φορά μέσα στο άγχος ήμουν αλλά εμένα ήταν ζαβλακωμένο κοτόπουλο.. Για να είναι ορεξάτος ο δικός σου με 39 πυρετό μια χαρά είναι..

Σήμερα έβγαλα τα σεντόνια του μπέμπη και τα έβαλα για πλύσιμο, έφτιαξα το φαγητό του (κοτοπουλάκι με πατάτα- καρότο - κολοκύθα - φασολάκια - ρυζάκι) και έφυγα για δουλειά..

Το βράδυ προβλέπεται σουβλακοκατάσταση (κάθε Παρασκευή) και αύριο θα πάμε στην παιδίατρο..

Θέλω επίσης να πάω σε μια φίλη μου που έχει δίδυμα αγοράκια 9 μήνες μεγαλύτερα από τον δικό μου για να μου δώσει ρουχαλάκια που μου έχει κρατήσει και θέλω οπωσδήποτε να βγάλω το μικρούλη μου βόλτα.. 10 μέρες έχει να βγει..

Αύριο θα αλλάξω πετσέτες στο μπάνιο, θα κάνω ένα γρήγορο ξεσκόνισμα και θα

μαγειρέψω κάτι απλό για να προλάβω να κάνω όλα τα υπόλοιπα. Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια απίστευτη λαχτάρα για γλυκό και έτσι λέω να κάνω και ένα κέηκ για να τρώμε το πρωί.

Το σπίτι δεν το στολίζω.. Ποτέ δεν μου άρεσε και ειδικά μετά την απώλεια της μητέρας μου αισθάνομαι κάπως.. ίσως βάλω κάτι όμορφα μπλε φωτάκια που έχω στο πάσο του σαλονιού.. θα αρέσει και στο μικρούλι μου..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ είπε:
Δεν τις έχω πάει στον Παραμυθοπλάστη εγώ προσωπικά αλλά έχουν πάει εκδρομή με το σχολείο και ήταν ενθουσιασμένες. Ποιος ξέρει, παιδιά είναι...

Εγώ μάλλον πρωινές ώρες σε θεατρικές και εργαστήρια αλλά δεν έχω βρει χρόνο να μελετήσω καλά το πρόγραμμα για να τα χωρέσω όλα μέσα στο Σ/Κ.

Θα σου στείλω π.μ. το κινητό μου.

xi xi xi γούστα είναι αυτά! τι να πεις με τα παιδιά...

ο γιος μας ενθουσιάστηκε με το μουσείο κυκλαδικής τέχνης και με ένα συγκεκριμένο άγαλμα! "Γυναίκα που περιμένει μωρό" όλο μου λέει πως είχε τα χεράκια της και το έφτιαξε με πηλό στο σχολείο.. και ναι ναι έμαθε να γράφει το όνομα του μόνος του (χωρίς να το βλέπει)... λιώνω λέμε! :lol:

για πειτε ποιες θα πατε εκθεσιακο περιστεριου το σκ κ ποιες ωρες, αν ειμαστε καλα να ερθουμε. (ευτυχως εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα, αλλα ο μπαμπας μας κολλησε.... ζητησε σουπα για το μεσημερι)

απο το πρωι:

αλλαξα σεντονια στο παιδικο

εφτιαξα γαλα-καφε κ τσαι

ετοιμασα την μικρη

απλωσα ενα πλυντηριο

εβαλα ενα 2ο

εφτιαξα σουπα για τον αντρα μου

εψησα τυροπιτες κ φαγαμε (τσακωσαμε κ απο μια ασπιρινη)

εβαλα την μικρη για υπνο, ξαπλωσε κ ο αντρας μου κ εγω κατεβηκα για δουλεια

Κορίτσια μου εδώ τριγύρω είμαι.

Έβαλα τις πατατούλες όπως με συμβούλεψε το 4uδακι μας {έβαλα και λεμονάκι.. ελπίζω να μην έκανα χαζομαρούλα και δεν ψηθούν γρήγορα... :confused:} και πετάχτηκα λίγο σε κάποιες εξωτερικές δουλίτσες. {πάντως από εμφάνιση, σκίζουν!!]

Πήρα ψωμάκι και... 3 γαλακτομπούρεκα {Αρετή, εσύ φταις!!!:lol::lol::lol:}, πήρα κάποια πραγματάκια για τη δουλίτσα μου και ένα κόκκινο βερνίκι για μία πελάτισσα, που μου το είχε ζητήσει και σούπερ για 3 πραγματάκια.

Α και έλιωσα το πλυντήριο. Απλωσα τα μαξιλάρια μας, έβαλα αμέσως 2 ριχτάρια {τα χρυσοκόκκινα, των χριστουγέννων}, "βγήκαν", τα άπλωσα και τώρα έβαλα και το 3ο ριχτάρι.. χαμός!

Σας φιλώ γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

βρηκα κ εγω λιγο χρονο να σας γραψω,επιτελους..η μικρουλα κοιμαται κ εβαλα κ τον μεγαλο στην κουνια με ενα βιβλιο να κατσει λιγο να ηρεμησω..δεν κοιμαται πια το μεσημερι δεν με χαλαει βεβαια,γιατι το βραδυ ξεραινεται 9 παρα.Σημερα εκανα αρκετες δουλιτσες,ειχα ορεξη,το μωρο κοιμοταν ολο το πρωι κ ηταν ευκαιρια.εχουμε στρωσει κ υπνο βραδινο,χι χι!!!ζηλεψα το στολιδια απο ζυμη,αλλα δεν με κοβω να τα κανω..πειτε κ μου κ τη γνωμη σας,λεμε να φυγουμε ενα τριημερο την αλλη εβδομαδα,ειναι λετε πολυ νωρις για το μωρο?2 μηνων ειναι..μηπως βιαζομαι λιγο???

Ειρήνη είπε:
Κορίτσια μου εδώ τριγύρω είμαι.

Έβαλα τις πατατούλες όπως με συμβούλεψε το 4uδακι μας {έβαλα και λεμονάκι.. ελπίζω να μην έκανα χαζομαρούλα και δεν ψηθούν γρήγορα... :confused:} και πετάχτηκα λίγο σε κάποιες εξωτερικές δουλίτσες. {πάντως από εμφάνιση, σκίζουν!!]

Πήρα ψωμάκι και... 3 γαλακτομπούρεκα {Αρετή, εσύ φταις!!!:lol::lol::lol:}, πήρα κάποια πραγματάκια για τη δουλίτσα μου και ένα κόκκινο βερνίκι για μία πελάτισσα, που μου το είχε ζητήσει και σούπερ για 3 πραγματάκια.

Α και έλιωσα το πλυντήριο. Απλωσα τα μαξιλάρια μας, έβαλα αμέσως 2 ριχτάρια {τα χρυσοκόκκινα, των χριστουγέννων}, "βγήκαν", τα άπλωσα και τώρα έβαλα και το 3ο ριχτάρι.. χαμός!

Σας φιλώ γλυκά

βρε ειρηνη μου, κατι ηθελα να σε ρωτησω αλλα εχει καψει φλατζα ο εγκεφαλος μου κ δεν θυμαμαι....:confused::confused::confused:

δεν δοκιμασες πατατα?

alexenia είπε:
με τη δημητρα εχει μιλησει καμια?ειναι καλα??

καμια μαλλον, ειχαμε μεινει στο οτι θα εκανε την επεμβαση ο πατερας της.

υγ. το μωρο θα το παρετε μαζι η θα το αφησετε?

YOTOU είπε:
καμια μαλλον, ειχαμε μεινει στο οτι θα εκανε την επεμβαση ο πατερας της.

υγ. το μωρο θα το παρετε μαζι η θα το αφησετε?

με το μωρο μαζι..για τρικαλα λεμε,στο χωριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...