Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

να με πάρεις και να έρθεις μέσα στην εβδ. ή ακόμα καλύτερα να βολτάρουμε! τι σκέφτεσαι? τι θα βάλεις? ελα και με τη πυτζάμα δεν παρεξηγώ :tongue:

αν θέλετε ελάτε μαζί μας περιστερι απογευμα ΣΚ

:tongue::tongue: για το ΣΚ δεν το βλέπω,αλλα μέσα στην εβδομάδα θα το κανονίσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέρος από τα "χιονάτα" μας:

ompb.jpg

Με την "κοκκινόσκονη" για την ακρίβεια:

g0gk.jpg

(Αριστερά διακρίνονται λίγο αυτά που κάναμε για τον μπαμπά μας με "μαυρόσκονη" :tongue:!)[/QπUOTE]

Κική , υπέροχα τα στολιδάκια σου! Μπραβο, και του χρόνου,να σε ρωτησω κατι?

Πόσα κομματια βγαινουν περιπου με μια δοση?

Τα εψησες η τα αφησες να στεγνωσουν?

ΤΗ χρυσοσκονη την εβαλες από πριν και μετα τα εψησες ,ε?

Αν μπορεις απάντησε μου, θελω να τα φτιαξω σ-κ.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων, φιλια!

Ειρήνη, "μύρισε" ο τόπος easy living! Δώσε φωτο στο λαό! Υπέροχες οι εικόνες!

Τι όμορφο σχόλιο!!! Σ' ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου!!

Μόλις γύρισα σπίτι από κομμωτήριο με αφέλειες ξανά στον ένα πόντο!

Εν τω μεταξύ, εκνευρίζομαι κάθε φορά γιατί δεν θέλουν να μου τα κόψουν. Προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη. "μα είστε σίγουρη; μα δεν θα 'ναι ωραία! μα θα πετάνε! μα να μην τις αραιώσω;" Κόψ' τα, χριστιανέ μου, να τελειώνουμε! Κάθε φορά η ίδια ιστορία.

Μπα, που να λυσσάξουνε.. "τσαμπουκά" στο μαλλί του άλλου! :tongue:
Μου θυμίζει μια ανάρτηση της Ειρήνης "μαμά, πάρε μας σπίτι και δεν θα πεινάσουμε ποτέ" :cry:
ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σκέφτηκα και γω.... :-(
Μέρος από τα "χιονάτα" μας:

ompb.jpg

Με την "κοκκινόσκονη" για την ακρίβεια:

g0gk.jpg

(Αριστερά διακρίνονται λίγο αυτά που κάναμε για τον μπαμπά μας με "μαυρόσκονη" :tongue:!)

Ονειρο! Δεν έχω λόγια, τα χάζεψα!!!! Γεια στα χέρια σας, αγαπημένη!

Υ.Γ. Λεοπάρ, δεν κάνατε??? :lol::lol::lol::lol:

Το πρωί κάθισα να σας διαβάσω με το καφεδάκι μου και διάβασα το μήνυμα της Ειρήνης που ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και πως όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο του μηνύματος. Αργότερα μέσα στη μέρα ξανασκέφτηκα το μήνυμα αυτό όταν εντελώς ξαφνικά το μωρό μου ανέβασε 39 πυρετό! Φοβήθηκα πάρα πολύ κορίτσια. Ο μπέμπης δεν είχε ξανααρρωστήσει ποτέ. Ευτυχώς πήρα τον παιδίατρο τηλ και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Το μωρό έχει τρελό κέφι παρά τον πυρετό. Περιμένουμε και αποτελέσματα των εξετάσεων που του κάναμε το πρωί γύρω στις 7.

Περαστικά στο αγαπάκι σου.

Yotou, piece of cake για κορίτσια σαν εμας! Μπράβο κοριτσάκι μου!

ή αλλιώς ....

article-0-14FA374C000005DC-280_634x441.jpg

Μαρή, 4u.. καρδιακή θα με κάνεις! Τι ποστάρεις?????

Ελπίζω να γράψω σύντομα (σας διαβάζω καθημερινά)

Σε φιλώ, Μαρί μου.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε?

Λοιπον σημερα φτιαξαμε με τον μικρο γλυφιτζουρια απο αλατοζυμη για το δεντρο,σας βαζω για να δειτε

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/

Πως σας φαινονται?

αλλα ακομα δεν προλαβα να βγαλω φρυδια και ειμαι.......απαπα....δεν βλεπομαι.......

Υπεροχες δημιουργίες.. !

Υ.Γ. Να κάνεις φρυδάκια σήμερα, ναι?

:shock:

Ποπο!!!!Με ξελιγωσες.....εμεινε τιποτα να πεταχτω????:tongue:

Εμ... όχι αλλά για σένα, ξαναφτιάχνω!! Σε μισή ωρίτσα είναι έτοιμα! ;);)

μαλλον ανεβαζω πυρετο, τρεμω απο το κρυο κ ειμαι κουκουλωμενη... Πηρα μια ασπιρινη κ ξαπλωσα.

Καλο βραδυ κοριτσακια

Ωχ Γιωτάκι μου... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!

Με το που γύρισα σπίτι η μικρή μου ανακοίνωσε ότι αύριο γράφουν διαγώνισμα στην Ιστορία επανάληψη 8 κεφάλαια Εγώ νόμιζα ότι θα το έγραφαν Δευτέρα και θα είχα Σαββατοκύριακο μπροστά μας). Πότε θα προλαβαίναμε;; 5-7 είχε και Αγγλικά.

Τέλος πάντων το καημενούλι μου είχε διαβάσει μέχρι να έρθω, θυμόταν κι αρκετά. Βασικό είναι το μάθημα της ημέρας να το μαθαίνουμε καλά οπότε στην επανάληψη να μην έχουμε κενά.

Έτσι διαβάσαμε μέχρι τις 5 και μετά άλλη μια ωρίτσα οταν γύρισε. Είχε και Φυσική. Σκέφτηκα να μην τη στείλω Αγγλικά αλλά αυτό θα αποτελούσε κακό προηγούμενο. Άλλωστε ας μάθουν από τώρα να οργανώνουν το χρόνο τους και να προλαβαίνουν γιατί ακολουθούν δυσκολότερα χρόνια.

Την ώρα που έλειπε έβαλα δυο πλυντήρια (το ένα με τα αθλητικά μας), και μαγείρεψα φασολαδίτσα για αύριο.Χρησιμοποίησα έπιτέλους την από 14ετίας δώρο γάμου χύτρα μου, κι έγινε τέλεια σε 20' . Πόσο χαζή ήμουνα τόσα χρόνια. Από τώρα καθιερώνεται.Καθάρισα την κουζίνα μου, έκανα και τα μπάνια.

Στις 9 που πήγε για ύπνο έφτιαξα μια σουπίτσα να φάω (Δεν τρώω με ευκολία στερεές τροφές ακόμα)για να πιω ένα mesulid. Από τη Δευτέρα έβγαλα το δόντι και πονάω ακόμα. Αχ πότε θα περάσει;;

Βάσια;;;

Διαγώνισμα μεσοβδόμαδα? :roll:

Έχεις χύτρα, πουλάκι μου και δεν τη χρησιμοποιούσες για 14 χρόνια???? :tongue:

Το έβγαλες τελικά??? :-(

Και τώρα η σειρά της μάνας. Γκρρρρ!!!!

Δεν με λυπάσαι καθόλου;; Δεν μπορώ να φάω και βλέπω λαχταριστά λουκάνικα;;;. Η συνταγή καθιερώνεται. Μη σου πω ότι θα τα κάνω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα στολιδάκια τέλεια. Αχ!!! Μου φέρνεις Χριστούγεννα στην ψυχή μου. Πρέπει επειγόντως να στολίσω. Τουλάχιστον για αρχή την κουτσουλιά:P:p (γελάω μόνη μου).

Μακάρι να μπορέσω να ανεβάσω και καμιά φωτογραφία. Πρέπει να δείτε την κουτσουλιά. Για την ώρα έκανα ένα μεγάλο βήμα. Γράφτηκα στο photobucket. Ότι θέλω θα με βοηθήσετε ε;;;;;

Μα είδες πόσο εύκολη συνταγή? 5 λεπτά προετοιμασία και μιση ωρίτσα στο φούρνο! Ετοιμο! Και παει με τόσα φαγητά... και τρελό μεζεδάκι! ;)

Να πάρεις την αγαπημένη "κουτσουλιά" και να τη στολίσεις άμεσα! Αμα θέλεις βοηθάω και γω! ;)

Για το photobucket, οτι θες εγω!

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε?σημερα εχω την εντυπωση οτι ο ηλιος λαμπει διαφορετικα,ειναι υπεροχος...γιουπι !!!!!μην περασετε για τρελληηηηηη,γιατι ειμαι,απλα σημερα μαλλον θα βγει ο ανηψουλης απο το νοσοκομειο κ πεταωωωωωωω!!!

Η Παναγία μαζί του! Με το καλό να πάει στην αγκαλιά της μανουλας του, στο σπιτάκι του!

4U θα πάω κι εγώ παιδικό φεστιβάλ αλλά επειδή έχω καθαριότητες, παιδικά πάρτυ και στολισμό δέντρου δεν έχω ακόμη κατασταλάξει τις ώρες. Διάβασα το πρόγραμμα και έχει πολύ ωραίες παραστάσεις, σου προτείνω να μην χάσεις την διήγηση παραμυθιού από τον Παραμυθοπλάστη.

Για πείτε περισσότερα βρε κορίτσια για το παιδικό φεστιβάλ. Εχασα το λινκ.

Εγώ κάνω και σήμερα κάποιες δουλίτσες {γιατί το απόγευμα δουλευω} γιατί σαβ/κο δεν θα κανω τίποτα. Εχουμε τρελο διαβασμα και θα τον παω και μπολικες βολτίτσες!

777885dugw57gt25.gif

Σ' ευχαριστώ πολύ και το πήρα απόφαση, έτσι θα τις κάνω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ελπίζω και το φιογκάκι να αρχίσει να τις τρώει έτσι... για να δούμε

Επανέρχομαι να σα μιλήσω.

Υ.Γ. Βρήκα και αυτό, μέχρι να δω το μήνυμά σου

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-patates-xoris-tipseis.html

και μου τρέχουν τα σάλια.

Ειρήνη πραγματικά γίνονται πολυ καλές, διαφορετικά δεν θα το πρότεινα αλλά ούτε θα τις έφτιαχνα! Πρόσεξε να παει το λαδάκι σου παντού.

Διαφημίσεις

το μπιλάκι μου που είναι οεο?

Και γω το σκεφτόμουν...

Σήμερα και αυριο το πρόγραμμα εχει βόλτες στα διάφορα και Κυριακή λέω να παω τα μικρά Χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο....για να δούμε, τον μικρό πρώτη φορά θα τον παω, να δω θα κάτσει?

Νομιζω θα το λατρέψει, Ερσάκι μου!

ειρηνη τι να πω,με εκανες κ δακρυσα...μακαρι να μπορουσα να στειλω κατι...

Πρέπει να βοηθάμε κορίτσι μου.

Ο συγκεκριμένος παππούς είναι τόσο χαμογελαστός... έτσι με "κέρδισε". Πάντα χαιρετούσε με χαμόγελο το φιογκάκι όταν ήταν μικράκι, στο καροτσάκι.

Δεν θα το αφήσω έτσι.

Ειρήνη πόσο με συγκινείς που πάντα μα πάντα σκέφτεσαι να βοηθήσεις όποιν μπορείς.Μπράβο κορίτσι μου!(Μια μεγάλη αγκαλία) σου στέλνω και ένα πμ..

Αχ.. πρωϊνή αγκαλιά... από τις αγαπημένες μου Ευχαριστώ!

Ειρήνη πραγματικά γίνονται πολυ καλές, διαφορετικά δεν θα το πρότεινα αλλά ούτε θα τις έφτιαχνα! Πρόσεξε να παει το λαδάκι σου παντού.

Είμαι σίγουρη. Τώρα τις έχω να στεγνώσουν καλά και θα τις ετοιμάσω!:P

Ευχαριστώ!

Στα δικά μου:

Το φιογκάκι σήμερα έχει εκδρομή σε μουσείο και δεν πιανόταν από τη χαρά του!

Επέστρεψα σπίτι, άπλωσα ένα πλυντήριο με κιτρινόρουχα, ο αντρούλης μου στόλισε και το μπαλκόνι μας, έπλυνα τα πιατικά, έβαλα 2 ψιλές κουβερτούλες {τις έχω για βοηθητικές} και πλύθηκαν, πριν λίγο τις άπλωσα και τώρα έβαλα να πλένονται τα μαξιλάρια μας. Ευκαιρία είναι που έχει ήλιο... για να δούμε..

777885dugw57gt25.gif

Καλημερουδια!!!!

Αρηςαννα καλα εικανες και δεν ασχοληθηκες με τιποτα χθες..δεν χαθηκε ο κοσμος..πολυ χαιρομαι που ο αντρας σου ειναι καλυτερα.η καλη ψυχολογια ειναι το αλφα και το ωμεγα...για τα στολιδια νομιζω οτι τα αφηνεις να στεγνωσουν μονα τους για καλυτερο αποτελεσμα και την χρυσοσκονη την βαζεις στο ζυμαρι..ας μας πει ομως καλυτερα η Κικη..

Γιωτακι περαστικα σας οικογενειακως..

Ειρηνη μου εισαι φοβερη..δεν εχω λογια..θα δω τι εχω και εγω για τον παππουλη..με πιανει η ψυχη μου οταν βλεπω ηλικιωμενους να ειναι ετσι..σκεφτομαι τον δικο μου παππου..οτις πατατες ετσι τις κανω και εγω οπως η 4u.καταπληκτικες δεν εχω ξανατηγανισει..

Ευα 32 με το καλο να βγει το παιδακι απο το νοσοκομειο..ολα να πανε καλα..

Πιτσακι μπραβο για την ανεβασμενη διαθεση..καλο κουραγιο με τις δουλειες..

Ειμαι στην δουλεια και περιμενω πως και πως να γυρισω σπιτακι μου και να στολισουμε...ω ναι.....θα σας βαλω φωτο απο το δεντρακι με την συνδρομη του συζηξ γιοατι δεν το εχω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά τον έχω πάει στον Παραμυθοπλάστη σε αφήγηση παραμυθιού και δεν του άρεσε .... το βαρέθηκε :tongue:

Θα πάμε για Θεατρικές Παραστάσεις & Εργαστήρια! Σ & Κ απο τις 17:00 μας βλέπω ;) και ίσως και σήμερα για την Θ. Παρ. στις 19:30 αλλά το σκέφτομαι γιατί κοιμάται απο 20:30 καθημερινές που είναι κουρασμένος απο σχολείο...

Δεν τις έχω πάει στον Παραμυθοπλάστη εγώ προσωπικά αλλά έχουν πάει εκδρομή με το σχολείο και ήταν ενθουσιασμένες. Ποιος ξέρει, παιδιά είναι...

Εγώ μάλλον πρωινές ώρες σε θεατρικές και εργαστήρια αλλά δεν έχω βρει χρόνο να μελετήσω καλά το πρόγραμμα για να τα χωρέσω όλα μέσα στο Σ/Κ.

Θα σου στείλω π.μ. το κινητό μου.

To έβγαλες Βασιλική????? Ωχ.....υπομονή και να χαπακώνεσαι...εμένα μου έλεγε να μην περιμένεις να σε πονέσει....στο 6ωρο χάπια...εγώ έπαιρνα 2 παναντολ έξτρα (έτσι μου είχε πει).....Περαστικά και υπομονή....εγώ στις 8 μέρες άρχισα να μην πονάω.....τώρα πλέον δεν νιώθω σχεδόν τίποτα!

Σουπίτσες και μαλακές τροφές να τρως.....μανίκι είναι να έχεις διάβασμα και να πονάς κιόλας!!! Υπομονή!

To 1 παναντολ δεν μ' έπιανε, για 2 δεν είχα σκεφτεί και πίνω μεσουλιντ. Θα το κάνω όμως είναι πιο ελαφριά. Από υπομονή άλλο τίποτα Βασιούλα μου. Απλώς βαρέθηκα να πονάω.

Η χύτρα άρχισε να γίνεται και εμένα φίλη μου εδώ και μέρες....το κρεατάκι το κοκκινιστό βγαίνει λουκούμι στο μισάωρο ενώ πρώτα ήθελα 2 ώρες να το βράσω και τελικά ήταν πάλι σκληρό!

Καλημέρα.....!!!

Πάω jumbo για 3 πραγματάκια!!!!

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε?σημερα εχω την εντυπωση οτι ο ηλιος λαμπει διαφορετικα,ειναι υπεροχος...γιουπι !!!!!μην περασετε για τρελληηηηηη,γιατι ειμαι,απλα σημερα μαλλον θα βγει ο ανηψουλης απο το νοσοκομειο κ πεταωωωωωωω!!!!:lol::lol::lol::lol: μαμαβασια μπορεις να με παρεις κ μενα τζαμπο?δεν θελω πολλα,μονο λιγα στολιδια καμμια πρασιναδα,τους χοντρους κυριους που ειναι μισο μετρο9(τους λατρευω αλλα οι ατιμοι ειναι στο 50αρι η τιμη τους,κ δεν προβλεπετε),απο δουλειες επλυνα πιατα,αερισα καλυμματα καναπε,εβγαλα παπλωματα,επλυνα μια κουβερτα,ετοιμαζω σεντονια για πλυσιμο ξεσκονισα,χλωριαστηκα μπανιο κ κουζινα,κ τωρα θα κανω σκουπθσμα σφουγγαρισμα.ελπιζω να προλαβω να κανω ενα μποτε,πριν ερθει το ετερον μπας κ παμε για κανενα καφεδακι τα 2 μας,μετα απο πολλααααα χρονια.αυτα σας φιλω προς το παρον:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Ευάκι μου. Με το καλό το παιδάκι στο σπίτι του.Και ποτέ-ποτέ ξανά νοσοκομεία. Όλα να πάνε καλά.

Καλημέρα κοριτσάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ομορφα λογάκια σας!!!

Με κάνετε και ντρέπομαι...

Kiki μου, ειναι τέλεια τα στολίδια σου!!! Μπράβο!!!

Μπρορεις να τα κάνεις και γουρια ή να τα κολλησεις πάνω σε στεφάνακι με πολύχρωμες κορδέλες και να κάνεις τα άπειρα με στεφανακια και γινονται και ωραια πιαστράκια για τις κουρτινες

Χτες γυρισα γυρω στις 19,30 μαγείρεψα μια μακαρονάδα με κιμά σαλατούλα μαρούλι και μετά άρχισα λιγο τα μαζεματα..χαχα ειδα ταινιουλα στην τηλεοραση αλλα μαζι με τα γουράκια παρέα χαχα

Σηκώθηκα το πρωι με πονο χαμηλα στην μέση μάλλον ειναι απο την υγρασία υποφέρω πολύ

Αύριο έρχονται τα χαλιά και φωναξα μια γυναικα λιγο να με βοηθησει γιατι δεν παλευεται με τα ωραρια μου

Την Κυριακή μάλλον θα βάλω το δεντρο

Ευχηθείτε μου να μην με πιασει η μέση μου :) :) :) :)

Δεν θα σε πιάσε, δεν θα σε πιάσει

Περαστικά στις αρρωστούλες! Κι εγώ έχω ένα ωραιότατο μπούκωμα και ξερόβηχα.

Kiki δεν πειράζει που γελάς.... κι εγώ γελάω. Τι είναι τούτο γιατρέ; Με καθησύχασε πως δεν είναι καρκινογόνο λες και στο σημείο που έχω φτάσει μπορώ να κάνω και αλλιώς!

Σήμερα πάω για το τελευταίο χλωρίνιασμα ρίζας!

Επίσης τα στολίδια σου είναι καταπληκτικά! Και του χρόνου!

Vasiliki περαστικά για το δοντάκι σου!

4U θα πάω κι εγώ παιδικό φεστιβάλ αλλά επειδή έχω καθαριότητες, παιδικά πάρτυ και στολισμό δέντρου δεν έχω ακόμη κατασταλάξει τις ώρες. Διάβασα το πρόγραμμα και έχει πολύ ωραίες παραστάσεις, σου προτείνω να μην χάσεις την διήγηση παραμυθιού από τον Παραμυθοπλάστη.

Περαστικά και σε σένα Αφροδίτη μου.

Σήμερα μετά την προσευχή, ο διευθυντής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα λειτουργεί το ολοήμερο! Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Έκλαιγα έξω από το σχολείο και μετά πήγα στο γραφείο του να δηλώσω το όνομα της μικρής γιατί θα δωθεί σειρά προτεραιότητας σε παιδιά εργαζόμενων γονέων-πάλι καλά!

Μπράβο, επιτέλους

Κορούλες καλημέρα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι.

Είναι ενας παππούς, ο οποίος "πουλάει" αυτά τα μικρά, παλιά ημερολογιάκια τοίχου, ο οποίος πρέπει να έχει μεγάλη αναγκη.

Ο παππούς αυτός, είναι εκεί, σ αυτή τη θέση χρόνια.. από όταν είχα το φιογκάκι μωρό. Στάνταρ τον βοηθούσαμε με ψιλά και του γελούσαμε {πάντα χαιρετούσε το φιογκάκι} αλλά το ούφο εγώ δεν είχα προσέξει τα ρούχα του.:( Ντρεπόμουν να κοιτάξω επίμονα αλλά φταίω.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη φορά τον είδα όρθιο, την ώρα που πήγαινε να κάτσει στο σημείο αυτό. Τα ρουχα του κορίτσια μου... το πουλόβερ του κατασκισμένο, το τζιν τεράστιο και το συγκρατούσε με μία ζώνη. Τα παπούτσια του πολύ μεγαλύτερα από τα πόδια του...:(

Σας γράφω γιατί υπάρχουν αρκετά κορίτσια εδώ γύρω στην περιοχή της Νίκαιας και μήπως κάποια θέλει να βοηθήσει. Ο παππούς αυτός, είναι γύρω στα 80+ και κάθεται μπροστά από το Απολλώνιο {παλιό κέντρο}, στην οδό Κονδύλη {κοντά στο νούμερο 51}. Οποια μπορεί να βοηθήσει με κάποια ρούχα ή όπως αλλιώς μπορεί...

Εγώ, θα πάω Δευτέρα, την ώρα που θα αφήσω το παιδί, να του πάω οπωσδήποτε ένα πουλόβερ και θα δω τι άλλο έχω. Θα τα οργανώσω μέσα στο σαβ/κο. Επίσης, θα αγοράσω sanitas, αυτά τα σκεύη αλουμινιου και οποτε μπορώ θα του πηγαίνω φαγητό. Μία μερίδα, σιγά το πράγμα.

Αν μπορείτε βοηθείστε και θα σας ενημέρωσω.

Σας φιλώ γλυκα

Υ.Γ. Μόλις τηλεφώνησα και σε μία φίλη και την ενημέρωσα μήπως μπορεί να προσφέρει κάποια ρούχα από τον άντρα της.

Αχ Ειρήνη μου, Αδελφή ψυχή μου!!!.Θυμάσαι που σου έλεγα για τον κύριο στη λαική;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κορούλες καλημέρα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι.

Είναι ενας παππούς, ο οποίος "πουλάει" αυτά τα μικρά, παλιά ημερολογιάκια τοίχου, ο οποίος πρέπει να έχει μεγάλη αναγκη.

Ο παππούς αυτός, είναι εκεί, σ αυτή τη θέση χρόνια.. από όταν είχα το φιογκάκι μωρό. Στάνταρ τον βοηθούσαμε με ψιλά και του γελούσαμε {πάντα χαιρετούσε το φιογκάκι} αλλά το ούφο εγώ δεν είχα προσέξει τα ρούχα του.:( Ντρεπόμουν να κοιτάξω επίμονα αλλά φταίω.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη φορά τον είδα όρθιο, την ώρα που πήγαινε να κάτσει στο σημείο αυτό. Τα ρουχα του κορίτσια μου... το πουλόβερ του κατασκισμένο, το τζιν τεράστιο και το συγκρατούσε με μία ζώνη. Τα παπούτσια του πολύ μεγαλύτερα από τα πόδια του...:(

Σας γράφω γιατί υπάρχουν αρκετά κορίτσια εδώ γύρω στην περιοχή της Νίκαιας και μήπως κάποια θέλει να βοηθήσει. Ο παππούς αυτός, είναι γύρω στα 80+ και κάθεται μπροστά από το Απολλώνιο {παλιό κέντρο}, στην οδό Κονδύλη {κοντά στο νούμερο 51}. Οποια μπορεί να βοηθήσει με κάποια ρούχα ή όπως αλλιώς μπορεί...

Εγώ, θα πάω Δευτέρα, την ώρα που θα αφήσω το παιδί, να του πάω οπωσδήποτε ένα πουλόβερ και θα δω τι άλλο έχω. Θα τα οργανώσω μέσα στο σαβ/κο. Επίσης, θα αγοράσω sanitas, αυτά τα σκεύη αλουμινιου και οποτε μπορώ θα του πηγαίνω φαγητό. Μία μερίδα, σιγά το πράγμα.

Αν μπορείτε βοηθείστε και θα σας ενημέρωσω.

Σας φιλώ γλυκα

Υ.Γ. Μόλις τηλεφώνησα και σε μία φίλη και την ενημέρωσα μήπως μπορεί να προσφέρει κάποια ρούχα από τον άντρα της.

Βοήθησε με λίγο...Καθοδήγησε με με βάση το κατάστημα ΝΕΟΣΕΤ στο Περιβολάκι.

Γέλα όσο θες! Φαρμακευτική χλωρίνη βάζουν στην απονεύρωση! Έτσι του πα κι εγώ μόλις τη γεύτηκα! "Καλά, να με ξεκάνεις πολεμάς;" του λεω αχαχαχαχαχαχαχαχ

Χα χα χα κι εγώ φρίκαρα την πρώτη φορά!

Δεν ξέρω, πάντως σήμερα είμαι μια χαρά,μάλλον έφαγα πολύ χτες:rolleyes:

Όσο για τον άντρα μου, είναι πολυ καλύτερα στο πρόσωπο, να φανταστεις θα ξυριστεί σημερα!

Και ειναι και απογευματινός από σημερα, μετα από 2 μέρες ρεπό. και μου είπε, καλα θα παθουν πλακα όταν με δουν ετσι, που του εφυγαν δηλαδη σε πολυ μεγαλο βαθμό τα σημαδια.

Εχτες τραγουδαγε σαν χαζό όλο το απογευμα, πολυ τον χαρηκα, και δεν έκανα καμια δουλεια για να είμαστε συνεχεια μαζι και να κανουμε τα διαφορα με τα παιδακια μας, μεσα στο κεφι.

Χορευε ζειμπεκικο με την κορη του, τα γεμισε τα βρακια του:P:p:p

Σε φιλώ και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.:-D

Πολύ χαίρομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...