Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λατρεμένο μου πατουσίδιο ευχαιρστώ

Νιώθω κάπως καλύτερα. Ο μικρός σήμερα, έκανε μια μικρή, πρώτη προσπάθεια και αυτό και μόνο μου φτάνει για να μου ανεβάσει την ψυχολογία. Τα είπαμε, του είπα και αυριο μια προσπαθειούλα και τώρα είμαστε ξανά "αγαπημένοι" με τις αγάπες μας, τις αγκαλιές μας και τα "ωραία" μας! Και νιώθω άνθρωπος!

Συμφωνω μ' αυτό που λες οτι τα παιδάκια μας χρειάζονται περισσότερη παρέα από πιτσιρικάκια της ηλικίας τους και ήδη κάνω κάτι και γι αυτό.

Θα σας πω κι άλλα καλά ελπίζω, νέα σύντομα! :P:p

Μπράβο στον Ανδρεούλη σου!! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Πάντως είναι φοβερό πόσο εξαρτημένες συναισθηματικά είμαστε από τα μικράκια μας... πόσο οι πράξεις και το πως νιώθουν επηρεάζουν την ψυχολογία μας... τι είναι η μάνα ρε παιδιά.... δεν είναι τυχαίες τόσες σοφές ρήσεις σχετικά με τη μάνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειο!!! Μπράβο! Βάλε καμιά πασχαλίτσα και καμιά μαργαρίτα αν θέλεις να προσθέσεις κάτι (αλλά μην το φορτώσεις).

Ευπειθώς αναφέρω ότι καθάρισα τα συρτάρια του ψυγείου μου από τα ζώα (δεν εννοώ μοσχάρια και τέτοια) που βρίσκονταν εκεί μέσα. Έχουν σπάσει και οι πλαϊνοί οδηγοί για τα συρτάρια στη μετακόμιση και να δω πώς θα καταφέρω να βρω άλλους.

Είμαι εντελώς κομμάτια, αλλά ό,τι δουλειές έκανα ήταν μέχρι τώρα. Από δω και μπρος ρηλάξ. Τα έχω καταφέρει και έχω καθαρή την κουζίνα και ξεσκαρτάρω κάτι έστω μικρό κάθε μέρα. Αλλά πολλή κούραση. Ευελπιστώ ότι όταν θα μαζευτούν όλα τα μπιρμπιλώδη που κυκλοφορούν δε θα κουράζομαι τόσο.

Ευτυχώς άρχισε ο μικρός μου και κοιμάται λίιιγο πιο σερί τα προηγούμενα βράδια (ελπίζω να το κρατήσει) κι έτσι έχω και λίγο μυαλό για διάβασμα το πρωί.

Ειρήνη να μην ξανακρατήσεις μουτρα στο παιδί. Πονάτε και οι δυο. Να το ενθαρρύνεις για κάθε προσπάθεια που κάνει και αυτό θα είναι αρκετό. Ξέρω ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο και μπράβο σου για τις προσπάθειές σου.

Χρύσα είσαι ο ήρωάς μου.

Καλή σας νύχτα.....

sbxre6a2f.png

Marilou πάρα πολύ όμορφο κι ας μην είναι τελειωμένο... σίγουρα θα γίνει τέλειο! και του χρόνου να είσαι γερή...

Εγώ το απόγευμα πήρα το αίμα μου πίσω... έβαλα 2 πλυντήρια, μάζεψα ένα που είχα απλωμένο, σιδέρωσα, έκανα τα μπάνια, συμμάζεψα καλά καλά το σαλόνι, έπιασα τον επάνω όροφο και έκανα σκούπα-σφουγγάρισμα-ξεσκόνισμα και άλλαξα σεντόνια, μετά περίλαβα τα μικρά, ο μεγάλος μπήκε για μπάνιο, τον μικρό τον έχωσα στην μπανιέρα και τον άστραψα, τους έφτιαξα αυγά ματάκια φάγανε, τώρα είναι και τα 2 στον καναπέ, με χτενισμένα μαλλάκια και γυαλιστερές μυτούλες:D ο μικρός πίνει γάλα και ρεμβάζει (αυτό το ωραίο με τα μισόκλειστα ματάκια) και ο μεγάλος διαβάζει ένα βιβλίο που του πήρα από τη δανειστική το πρωί... εγώ έκατσα να σας δω λιγάκι και ο σύζυξ μας τηγανίζει πατάτες να φάμε τα δυό μας... να κάνω και εγώ ένα μπανάκι και τέλος για σήμερα!

Διαφημίσεις

miriki μπράβο που κάθε μέρα ξεσκαρτάρεις και από κάτι... εγώ δεν έχω το κουράγιο να το κάνω σταθερά κάθε μέρα και να τελειώνω κάποια στιγμή... περιμένω να μου έρθει η όρεξη, η οποία μου έρχεται για 2-3 μέρες (μαζί με την περίοδο you know:tongue:) και πλακώνω έτσι χαζά που κυκλοφορούν στο σπίτι- συρτάρια κτλ... το καλό είναι ότι έχουμε 2 χρόνια στο σπίτι μας και δεν έχω μαζέψει πολύ ψιλολοίδι... τα πετάω κατ'ευθείαν.. πιο πολύ παιχνίδια και τέτοια κυκλοφορούν...

Kαλημέρα κορίτσια,

Επέστρεψα.... και έφριξα... 2 μέρες έλειπα και χθες πλακώθηκα...

καθάρισα μπάνιο, WC...

τακτοποίησα, σκούπισα, σφουγγάρισα κουζίνα...

μάζεψα λίγο τα παιδικά δωμάτια

και έβαλα και σκούπα στο σαλόνι... οπότε ήρθαμε λίγο στα ίσα μας...

Για web browser...εγώ είμαι παιδί του Safari... Apple και ξερό ψωμί...

Σήμερα έχει πισίνα οπότε έβγαλα τον έτοιμο μαγειρεμένο κιμά από την κατάψυξη και το απόγευμα απλά θα βράσουμε μακαρόνια για μικρούς και μεγάλους...

Ειρήνη... μην τρελαίνεσαι με τον μικρό... μία χαρά παιδί είναι... απλά βαριέται... και έτυχε και σε δασκάλα που προωθεί τα ερευνητικά μυαλά των παιδιών... αυτό που θα πρότεινα είναι αυτό που ήδη ειπώθηκε από κάποια κοπέλα (συγνώμη που δεν θυμάμαι ποια)... πάρε 1-2 βιβλία της ηλικίας του... με ιστορίες ή ασκησούλες και κάθε φορά που τελειώνει και βαριέται πες του να κάνει κάτι από εκεί... όταν τελειώσει η σελίδα / κεφάλαιο και εφόσον δεν δημιούργησε πρόβλημα στην τάξη... μπορεί να επιλέξει να κάνετε κάτι μαζί... να πάτε βόλτα, να πάτε λούνα παρκ... να του πάρεις παγωτό κλπ... αλλά εγώ το παιδί το βρίσκω μια χαρά... και όλο αυτό το θέμα ότι ξαφνικά όλα τα παιδιά είναι υπερκινητικά και με διάσπαση προσοχής δεν μου αρέσει καθόλου... απλά είναι παιδιά!!!!

Άντε να δουλέψουμε και λίγο σήμερα....

φιλάκιααααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Αχ, όχι μόνο δεν έγραφα τίποτα τόσες μέρες αλλά ούτε και σας διάβασα....

Ήμουν (και μαλλον είμαι ακόμα) σε μια φάση που δεν μπορύσα να κάνω ούτε τα βασικά και πολύ στεναχωριόμουν και εκνευριζόμουν με αυτό...

Ξέρω θα μου πείτε η εγκυμοσύνη, και άλλα έχουν προτεραιότητα τώρα και θα έχετε απόλυτο δίκιο αλλά...

Τέσπα, χθες γύρισα σπίτι και βρέθηκα προ της υπέροχης εκπλήξεως να κοιμάται η μικρή οπότε είχε χρόνο και να χαλαρώσω ένα 20λεπτο και να ξεκινησω μαγειρέματα κτλ χωρις να την κυνηγάω και φυσικά σηκώθηκε πολύ ευδιάθετη και μπόρεσα τελικά να τελειωσω 3 φαγητά, σκουπισμα, σφουγγάρισμα, πλυντήριο, συμμάζεμα και δουλιτσα στον υπολογιστή! Μπορώ να πω ότι σήμερα νιώθω πολύ-πολύ καλύτερα και δεν έχω και μαγείρεμα :D:D

Ελπίζω να προλάβω κάποια στιγμή να διαβάσω και τα νέα σας και τις συμβουλές σας!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Για web browser...εγώ είμαι παιδί του Safari... Apple και ξερό ψωμί...

Έτσι έτσι!

Νόνι έχω δύο σπίτια μέσα σε ένα και τα δυο με πολλή σαβούρα, οπότε ο μόνος τρόπος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε καμιά πενταετία είναι να ξεσκαρτάρω κάθε μέρα.

Κορίτσια είμαι πολύ κουρασμένη....... Το ξενυχτίσαμε πάλι χτες..... Πώς θα δουλέψω....... γμτ

sbxre6a2f.png

ΜΙα γρήγορη καλημέρα! :)

Έχω αρκετή δουλίτσα, ίσα που προλαβαίνω να σας διαβάσω στα πεταχτά σε κάτι διαλείμματακια.

ΠΑΤΟΥΣΙΔΙΟ μην ανησυχείς που θα αφήσεις το παιδάκι σου για να πας να γεννήσεις.

Σε καταλαβαίνω γιατί είχα τα ίδια άγχη. 5 μερούλες θα είναι, θα περάσουν πολυυυυυ γρήγορα, πίστεψε με.

Θα είναι υπέροχα που θα γίνεται 4, μην το σκέφτεσαι καθόλου!!! Ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα γεννήσεις, θα γυρίσεις, θα προσαρμοστείτε (οικογενειακώς στα νέα δεδομένα, και ειδικά το πρώτο παιδάκι σου! τα άτιμα, είναι πολύ προσαρμοστικά, πίστεψέ με, σε λίγο θα είναι σαν να ήσασταν πάντα 4!).

αχ, τα σκέφτομαι και συγκινούμαι, κλείνω, ρεζίλι θα γίνω πάλι στο γραφείο (έχω γίνει πολυ ευσυγκίνητη, σε κάθε γέννα και πιο πολύ δάκρυ. Αν είχα 4 παιδιά όπως η φίλη μας η 4σταρ θα έκλαιγα όλη μέρα!!!!!!)

Καλημέρα κόρες! :P

Τι κάνετε? Έχω πήξει στη δουλίτσα.. χθες γύρισα 22.40 σπιτάκι μου! Και σήμερα αντί να κάτσω σπιτάκι, πήγα στο σπίτι μιας φίλη για πρωϊνό καφέ {μαζί με άλλη μία φίλη} και η τριάδα μας πέρασε σούπερ... ρίξαμε απίστευτο γέλιο!!! Πολύ το χρειαζόμουν και μου ανέβασε τα κέφια! ;)

Πάω να μαζευτώ λιγάκι και μετά θα σας γράψω για όλα... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κόρες! :P

Τι κάνετε? Έχω πήξει στη δουλίτσα.. χθες γύρισα 22.40 σπιτάκι μου! Και σήμερα αντί να κάτσω σπιτάκι, πήγα στο σπίτι μιας φίλη για πρωϊνό καφέ {μαζί με άλλη μία φίλη} και η τριάδα μας πέρασε σούπερ... ρίξαμε απίστευτο γέλιο!!! Πολύ το χρειαζόμουν και μου ανέβασε τα κέφια! ;)

Πάω να μαζευτώ λιγάκι και μετά θα σας γράψω για όλα... ;);)

απλώς σε ζηλεύω.....ένας μήνας μου έμεινε (το πολύ) χωρίς και δουλειά και παιδί τα πρωινά και δεν έχω παρέα για καφεδάκι...όλοι δουλεύουν...και μετά πάλι στο πήξιμο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...