Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με συγκινείς...

χαχαχα βρε μικρή και γώ νόμιζα κάτι έπαθες! :tongue::tongue::tongue:

4Uδάκι μου, η αλληλεγγύη ειναι το μεγάλο όπλο μας, σε όλα τα επίπεδα. Αμα το καταλάβουμε αυτό, θα κάνουμε υπέροχα πράγματα και τη ζωή μας καλύτερη.

Υ.Γ. Στο μεταξύ, έκοβα πατάτες να τις βάλω στο φούρνο και μόλις αντιλήφθηκα πως τις έκοψα για τηγάνισμα..........:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

χαχαχα βρε μικρή και γώ νόμιζα κάτι έπαθες! :tongue::tongue::tongue:

4Uδάκι μου, η αλληλεγγύη ειναι το μεγάλο όπλο μας, σε όλα τα επίπεδα. Αμα το καταλάβουμε αυτό, θα κάνουμε υπέροχα πράγματα και τη ζωή μας καλύτερη.

Υ.Γ. Στο μεταξύ, έκοβα πατάτες να τις βάλω στο φούρνο και μόλις αντιλήφθηκα πως τις έκοψα για τηγάνισμα..........:lol::lol::lol:

δεν πειράζει καθόλου! Να τις βάλεις σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στη λαμαρίνα και ρίξε ελαιόλαδο να πάει παντού! αλάτι, ρίγανη ότι θες και στο φούρνο στους 200 για 1 ώρα. Σημαντικό: Να είναι στεγνές χωρίς νερά! Γίνονται τέλειες!

Εμ βέβαια! Αφού α). Έχεις το νου σου εδώ και β). κατά βάθος ήθελες πατάτες τηγανιτές! Ξέρεις, αυτές με τις πολλές θερμίδες! αχαχαχαχαχαχαα

και σκέφτεσαι και τι γλυκό θα φάτε μετα τις τηγανιτές πατάτες.... :tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!!

Αντε επιτέλους Παρασκευή να κάνουμε καμιά βόλτα με την ησυχία μας, να κοιμηθούμε ό,τι ώρα θέλουμε το βράδυ, να ξυπνήσουμε χαλαρά το πρωι...:D

Σήμερα και αυριο το πρόγραμμα εχει βόλτες στα διάφορα και Κυριακή λέω να παω τα μικρά Χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο....για να δούμε, τον μικρό πρώτη φορά θα τον παω, να δω θα κάτσει?

Κική ΤΕΛΕΙΑ τα στολίδια σου και του χρόνου!!

Βούλα επίσης, όλα τέλεια, γεια στα χέρια σου!!

Γιώτα και Αφροδίτη περαστικά σας...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εμ βέβαια! Αφού α). Έχεις το νου σου εδώ και β). κατά βάθος ήθελες πατάτες τηγανιτές! Ξέρεις, αυτές με τις πολλές θερμίδες! αχαχαχαχαχαχαα

:tongue::tongue::tongue: άτιμο!!!!!

δεν πειράζει καθόλου! Να τις βάλεις σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στη λαμαρίνα και ρίξε ελαιόλαδο να πάει παντού! αλάτι, ρίγανη ότι θες και στο φούρνο στους 200 για 1 ώρα. Σημαντικό: Να είναι στεγνές χωρίς νερά! Γίνονται τέλειες!

Λες ε? Θα τις φάει ο φιόγκος άραγε;;

Eυχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

:tongue::tongue::tongue: άτιμο!!!!!

Λες ε? Θα τις φάει ο φιόγκος άραγε;;

Eυχαριστώ!

θα τις φάει! και είναι πολυ πιο υγιεινές! δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά εγώ δεν τηγανίζω τπτ ποτέ.. τα κάνω όλα φούρνο ή κατσαρόλα ;)

Κορούλες καλημέρα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι.

Είναι ενας παππούς, ο οποίος "πουλάει" αυτά τα μικρά, παλιά ημερολογιάκια τοίχου, ο οποίος πρέπει να έχει μεγάλη αναγκη.

Ο παππούς αυτός, είναι εκεί, σ αυτή τη θέση χρόνια.. από όταν είχα το φιογκάκι μωρό. Στάνταρ τον βοηθούσαμε με ψιλά και του γελούσαμε {πάντα χαιρετούσε το φιογκάκι} αλλά το ούφο εγώ δεν είχα προσέξει τα ρούχα του.:( Ντρεπόμουν να κοιτάξω επίμονα αλλά φταίω.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη φορά τον είδα όρθιο, την ώρα που πήγαινε να κάτσει στο σημείο αυτό. Τα ρουχα του κορίτσια μου... το πουλόβερ του κατασκισμένο, το τζιν τεράστιο και το συγκρατούσε με μία ζώνη. Τα παπούτσια του πολύ μεγαλύτερα από τα πόδια του...:(

Σας γράφω γιατί υπάρχουν αρκετά κορίτσια εδώ γύρω στην περιοχή της Νίκαιας και μήπως κάποια θέλει να βοηθήσει. Ο παππούς αυτός, είναι γύρω στα 80+ και κάθεται μπροστά από το Απολλώνιο {παλιό κέντρο}, στην οδό Κονδύλη {κοντά στο νούμερο 51}. Οποια μπορεί να βοηθήσει με κάποια ρούχα ή όπως αλλιώς μπορεί...

Εγώ, θα πάω Δευτέρα, την ώρα που θα αφήσω το παιδί, να του πάω οπωσδήποτε ένα πουλόβερ και θα δω τι άλλο έχω. Θα τα οργανώσω μέσα στο σαβ/κο. Επίσης, θα αγοράσω sanitas, αυτά τα σκεύη αλουμινιου και οποτε μπορώ θα του πηγαίνω φαγητό. Μία μερίδα, σιγά το πράγμα.

Αν μπορείτε βοηθείστε και θα σας ενημέρωσω.

Σας φιλώ γλυκα

Υ.Γ. Μόλις τηλεφώνησα και σε μία φίλη και την ενημέρωσα μήπως μπορεί να προσφέρει κάποια ρούχα από τον άντρα της.

ειρηνη τι να πω,με εκανες κ δακρυσα...μακαρι να μπορουσα να στειλω κατι...

http://www.kitchenstori.es/2010/10/baked-french-fries.html

σου βρήκα και λινκ ...έτσι τις κάνω αλλά εγώ γεμίζω τη λαμαρίνα γι' αυτό και μου παίρνει περίπου 1 ώρα... Δες στις φωτο τι ωραίες γίνονται!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:)

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ απο κέφια πολύ καλύτερα:) απλά ξύπνησα με ένα μπούκωμα γερό...και στεναχωρήθηκα γιατί χτες το πρωί πήγα στην φίλη μας με το μωράκι και σκέφτομαι..λες να με γυρόφερνε και να μετέφερα άθελά μου μικρόβια;;;;

Ελπίζω όχι,θα τους πάρω τηλέφωνο να βεβαιωθώ οτι ο μπέμπης αλλα και η μαμά του είναι οκ!

Σήμερα μας έδωσαν το ημερολόγιο και φωτογραφίες του μικρού απο τον παιδικό.Εννοείται πως τον πήγα εγώ σχολείο για να πάρω πρώτη τις φωτογραφίες του παιδιού μου στα χέρια μου.Αχ,δεν πάω καλάαααα....Βγήκαν ωραίες και θα του αγοράσω μια ωραία κορνιζούλα να την βάλουμε στο δωμάτιό του.Θα χαρίσουμε και στις γιαγιάδες απο μία πιο μικρούλα.

4U πότε θα τα πούμε απο κοντά εμείς;;;Σκέφτομαι πολλές φορές να σε πάρω αλλα όλο μένω μόνο εκεί...

Ειρήνη πόσο με συγκινείς που πάντα μα πάντα σκέφτεσαι να βοηθήσεις όποιν μπορείς.Μπράβο κορίτσι μου!(Μια μεγάλη αγκαλία) σου στέλνω και ένα πμ.

Σοφάκι οι δημιουργίες σου είναι όνειρο!Μπράβο σου!

Και εμεένα αύριο θα μου φέρουν τα χαλιά.Γιούπιιιιιιι

Κική τι ωραία τα στολίδια σας!!!Και του χρόνου!!! Είχαμε κάνει και εμείς πέρυσι και θα κάνουμε και φέτος!

Σήμερα έχω φουλ δουλειές για να στρώσουμε όπως σας είπα αύριο...Έχω ανοίξει και αερίσει πολύ καλά,έβγαλα κουρτίνες σιγά σιγά και τις πλένω.Για φαγητάκι δεν ξέρω σήμερα.Μάλλον μια γρήγορη μακαρονάδα.

Πάω να μαζευτώ....

Καλημέρα!:)

Τι κάνετε κορίτσια;

Εγώ απο κέφια πολύ καλύτερα:) απλά ξύπνησα με ένα μπούκωμα γερό...και στεναχωρήθηκα γιατί χτες το πρωί πήγα στην φίλη μας με το μωράκι και σκέφτομαι..λες να με γυρόφερνε και να μετέφερα άθελά μου μικρόβια;;;;

Ελπίζω όχι,θα τους πάρω τηλέφωνο να βεβαιωθώ οτι ο μπέμπης αλλα και η μαμά του είναι οκ!

Σήμερα μας έδωσαν το ημερολόγιο και φωτογραφίες του μικρού απο τον παιδικό.Εννοείται πως τον πήγα εγώ σχολείο για να πάρω πρώτη τις φωτογραφίες του παιδιού μου στα χέρια μου.Αχ,δεν πάω καλάαααα....Βγήκαν ωραίες και θα του αγοράσω μια ωραία κορνιζούλα να την βάλουμε στο δωμάτιό του.Θα χαρίσουμε και στις γιαγιάδες απο μία πιο μικρούλα.

4U πότε θα τα πούμε απο κοντά εμείς;;;Σκέφτομαι πολλές φορές να σε πάρω αλλα όλο μένω μόνο εκεί...

Ειρήνη πόσο με συγκινείς που πάντα μα πάντα σκέφτεσαι να βοηθήσεις όποιν μπορείς.Μπράβο κορίτσι μου!(Μια μεγάλη αγκαλία) σου στέλνω και ένα πμ.

Σοφάκι οι δημιουργίες σου είναι όνειρο!Μπράβο σου!

Και εμεένα αύριο θα μου φέρουν τα χαλιά.Γιούπιιιιιιι

Κική τι ωραία τα στολίδια σας!!!Και του χρόνου!!! Είχαμε κάνει και εμείς πέρυσι και θα κάνουμε και φέτος!

Σήμερα έχω φουλ δουλειές για να στρώσουμε όπως σας είπα αύριο...Έχω ανοίξει και αερίσει πολύ καλά,έβγαλα κουρτίνες σιγά σιγά και τις πλένω.Για φαγητάκι δεν ξέρω σήμερα.Μάλλον μια γρήγορη μακαρονάδα.

Πάω να μαζευτώ....

να με πάρεις και να έρθεις μέσα στην εβδ. ή ακόμα καλύτερα να βολτάρουμε! τι σκέφτεσαι? τι θα βάλεις? ελα και με τη πυτζάμα δεν παρεξηγώ :tongue:

αν θέλετε ελάτε μαζί μας περιστερι απογευμα ΣΚ

http://www.kitchenstori.es/2010/10/baked-french-fries.html

σου βρήκα και λινκ ...έτσι τις κάνω αλλά εγώ γεμίζω τη λαμαρίνα γι' αυτό και μου παίρνει περίπου 1 ώρα... Δες στις φωτο τι ωραίες γίνονται!

Σ' ευχαριστώ πολύ και το πήρα απόφαση, έτσι θα τις κάνω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ελπίζω και το φιογκάκι να αρχίσει να τις τρώει έτσι... για να δούμε

Επανέρχομαι να σα μιλήσω.

Υ.Γ. Βρήκα και αυτό, μέχρι να δω το μήνυμά σου

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites-patates-xoris-tipseis.html

και μου τρέχουν τα σάλια.

777885dugw57gt25.gif

ευχαριστω κοριτσακι μου, η ταση για εμετο μπορει να μην εχει σχεση με την επεμβαση, κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας (εμεις οικογενιακως)

περαστηκα σου να ειναι. ο αντρας σου πως παει?

Δεν ξέρω, πάντως σήμερα είμαι μια χαρά,μάλλον έφαγα πολύ χτες:rolleyes:

Όσο για τον άντρα μου, είναι πολυ καλύτερα στο πρόσωπο, να φανταστεις θα ξυριστεί σημερα!

Και ειναι και απογευματινός από σημερα, μετα από 2 μέρες ρεπό. και μου είπε, καλα θα παθουν πλακα όταν με δουν ετσι, που του εφυγαν δηλαδη σε πολυ μεγαλο βαθμό τα σημαδια.

Εχτες τραγουδαγε σαν χαζό όλο το απογευμα, πολυ τον χαρηκα, και δεν έκανα καμια δουλεια για να είμαστε συνεχεια μαζι και να κανουμε τα διαφορα με τα παιδακια μας, μεσα στο κεφι.

Χορευε ζειμπεκικο με την κορη του, τα γεμισε τα βρακια του:P:p:p

Σε φιλώ και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...