Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μέχρι τώρα αέρισα, έστρωσα κρεβάτια και φτιάχνω φασολάδα. Εχω να τη φτιάξω απο τον προηγούμενο χειμώνα και ο γιος δεν την έτρωγε.... Χτες όμως διάβασα στο νετ ότι ο Iron Man τρώει πολυ φασολάδα και είναι το αγαπημένο του φαγητό! :)

Θα φτιάξω και το ψωμί της Βάσιας το μεσημέρι ;) Εχω μπαλκόνια, ξεσκόνισμα, σκουπισμα, σφουγγάρισμα και μπάνια και αρχίζω σε λίγο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 9 που πήγε για ύπνο έφτιαξα μια σουπίτσα να φάω (Δεν τρώω με ευκολία στερεές τροφές ακόμα)για να πιω ένα mesulid. Από τη Δευτέρα έβγαλα το δόντι και πονάω ακόμα. Αχ πότε θα περάσει;;

Βάσια;;;

To έβγαλες Βασιλική????? Ωχ.....υπομονή και να χαπακώνεσαι...εμένα μου έλεγε να μην περιμένεις να σε πονέσει....στο 6ωρο χάπια...εγώ έπαιρνα 2 παναντολ έξτρα (έτσι μου είχε πει).....Περαστικά και υπομονή....εγώ στις 8 μέρες άρχισα να μην πονάω.....τώρα πλέον δεν νιώθω σχεδόν τίποτα!

Σουπίτσες και μαλακές τροφές να τρως.....μανίκι είναι να έχεις διάβασμα και να πονάς κιόλας!!! Υπομονή!

Η χύτρα άρχισε να γίνεται και εμένα φίλη μου εδώ και μέρες....το κρεατάκι το κοκκινιστό βγαίνει λουκούμι στο μισάωρο ενώ πρώτα ήθελα 2 ώρες να το βράσω και τελικά ήταν πάλι σκληρό!

Καλημέρα.....!!!

Πάω jumbo για 3 πραγματάκια!!!!

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε?σημερα εχω την εντυπωση οτι ο ηλιος λαμπει διαφορετικα,ειναι υπεροχος...γιουπι !!!!!μην περασετε για τρελληηηηηη,γιατι ειμαι,απλα σημερα μαλλον θα βγει ο ανηψουλης απο το νοσοκομειο κ πεταωωωωωωω!!!!:lol::lol::lol::lol: μαμαβασια μπορεις να με παρεις κ μενα τζαμπο?δεν θελω πολλα,μονο λιγα στολιδια καμμια πρασιναδα,τους χοντρους κυριους που ειναι μισο μετρο9(τους λατρευω αλλα οι ατιμοι ειναι στο 50αρι η τιμη τους,κ δεν προβλεπετε),απο δουλειες επλυνα πιατα,αερισα καλυμματα καναπε,εβγαλα παπλωματα,επλυνα μια κουβερτα,ετοιμαζω σεντονια για πλυσιμο ξεσκονισα,χλωριαστηκα μπανιο κ κουζινα,κ τωρα θα κανω σκουπθσμα σφουγγαρισμα.ελπιζω να προλαβω να κανω ενα μποτε,πριν ερθει το ετερον μπας κ παμε για κανενα καφεδακι τα 2 μας,μετα απο πολλααααα χρονια.αυτα σας φιλω προς το παρον:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ομορφα λογάκια σας!!!

Με κάνετε και ντρέπομαι...

Kiki μου, ειναι τέλεια τα στολίδια σου!!! Μπράβο!!!

Μπρορεις να τα κάνεις και γουρια ή να τα κολλησεις πάνω σε στεφάνακι με πολύχρωμες κορδέλες και να κάνεις τα άπειρα με στεφανακια και γινονται και ωραια πιαστράκια για τις κουρτινες

Χτες γυρισα γυρω στις 19,30 μαγείρεψα μια μακαρονάδα με κιμά σαλατούλα μαρούλι και μετά άρχισα λιγο τα μαζεματα..χαχα ειδα ταινιουλα στην τηλεοραση αλλα μαζι με τα γουράκια παρέα χαχα

Σηκώθηκα το πρωι με πονο χαμηλα στην μέση μάλλον ειναι απο την υγρασία υποφέρω πολύ

Αύριο έρχονται τα χαλιά και φωναξα μια γυναικα λιγο να με βοηθησει γιατι δεν παλευεται με τα ωραρια μου

Την Κυριακή μάλλον θα βάλω το δεντρο

Ευχηθείτε μου να μην με πιασει η μέση μου :) :) :) :)

Διαφημίσεις

Περαστικά στις αρρωστούλες! Κι εγώ έχω ένα ωραιότατο μπούκωμα και ξερόβηχα.

Kiki δεν πειράζει που γελάς.... κι εγώ γελάω. Τι είναι τούτο γιατρέ; Με καθησύχασε πως δεν είναι καρκινογόνο λες και στο σημείο που έχω φτάσει μπορώ να κάνω και αλλιώς!

Σήμερα πάω για το τελευταίο χλωρίνιασμα ρίζας!

Επίσης τα στολίδια σου είναι καταπληκτικά! Και του χρόνου!

Vasiliki περαστικά για το δοντάκι σου!

4U θα πάω κι εγώ παιδικό φεστιβάλ αλλά επειδή έχω καθαριότητες, παιδικά πάρτυ και στολισμό δέντρου δεν έχω ακόμη κατασταλάξει τις ώρες. Διάβασα το πρόγραμμα και έχει πολύ ωραίες παραστάσεις, σου προτείνω να μην χάσεις την διήγηση παραμυθιού από τον Παραμυθοπλάστη.

Σήμερα μετά την προσευχή, ο διευθυντής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα λειτουργεί το ολοήμερο! Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Έκλαιγα έξω από το σχολείο και μετά πήγα στο γραφείο του να δηλώσω το όνομα της μικρής γιατί θα δωθεί σειρά προτεραιότητας σε παιδιά εργαζόμενων γονέων-πάλι καλά!

Περαστικά στις αρρωστούλες! Κι εγώ έχω ένα ωραιότατο μπούκωμα και ξερόβηχα.

Kiki δεν πειράζει που γελάς.... κι εγώ γελάω. Τι είναι τούτο γιατρέ; Με καθησύχασε πως δεν είναι καρκινογόνο λες και στο σημείο που έχω φτάσει μπορώ να κάνω και αλλιώς!

Σήμερα πάω για το τελευταίο χλωρίνιασμα ρίζας!

Επίσης τα στολίδια σου είναι καταπληκτικά! Και του χρόνου!

Vasiliki περαστικά για το δοντάκι σου!

4U θα πάω κι εγώ παιδικό φεστιβάλ αλλά επειδή έχω καθαριότητες, παιδικά πάρτυ και στολισμό δέντρου δεν έχω ακόμη κατασταλάξει τις ώρες. Διάβασα το πρόγραμμα και έχει πολύ ωραίες παραστάσεις, σου προτείνω να μην χάσεις την διήγηση παραμυθιού από τον Παραμυθοπλάστη.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά τον έχω πάει στον Παραμυθοπλάστη σε αφήγηση παραμυθιού και δεν του άρεσε .... το βαρέθηκε :tongue:

Θα πάμε για Θεατρικές Παραστάσεις & Εργαστήρια! Σ & Κ απο τις 17:00 μας βλέπω ;) και ίσως και σήμερα για την Θ. Παρ. στις 19:30 αλλά το σκέφτομαι γιατί κοιμάται απο 20:30 καθημερινές που είναι κουρασμένος απο σχολείο...

Σήμερα μετά την προσευχή, ο διευθυντής ανακοίνωσε πως από Δευτέρα λειτουργεί το ολοήμερο! Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Έκλαιγα έξω από το σχολείο και μετά πήγα στο γραφείο του να δηλώσω το όνομα της μικρής γιατί θα δωθεί σειρά προτεραιότητας σε παιδιά εργαζόμενων γονέων-πάλι καλά!

Μπράβο κοριτσάκι μου!:D

Κορούλες καλημέρα.

Θέλω να σας μιλήσω για κάτι.

Είναι ενας παππούς, ο οποίος "πουλάει" αυτά τα μικρά, παλιά ημερολογιάκια τοίχου, ο οποίος πρέπει να έχει μεγάλη αναγκη.

Ο παππούς αυτός, είναι εκεί, σ αυτή τη θέση χρόνια.. από όταν είχα το φιογκάκι μωρό. Στάνταρ τον βοηθούσαμε με ψιλά και του γελούσαμε {πάντα χαιρετούσε το φιογκάκι} αλλά το ούφο εγώ δεν είχα προσέξει τα ρούχα του.:( Ντρεπόμουν να κοιτάξω επίμονα αλλά φταίω.

Σήμερα λοιπόν, πρώτη φορά τον είδα όρθιο, την ώρα που πήγαινε να κάτσει στο σημείο αυτό. Τα ρουχα του κορίτσια μου... το πουλόβερ του κατασκισμένο, το τζιν τεράστιο και το συγκρατούσε με μία ζώνη. Τα παπούτσια του πολύ μεγαλύτερα από τα πόδια του...:(

Σας γράφω γιατί υπάρχουν αρκετά κορίτσια εδώ γύρω στην περιοχή της Νίκαιας και μήπως κάποια θέλει να βοηθήσει. Ο παππούς αυτός, είναι γύρω στα 80+ και κάθεται μπροστά από το Απολλώνιο {παλιό κέντρο}, στην οδό Κονδύλη {κοντά στο νούμερο 51}. Οποια μπορεί να βοηθήσει με κάποια ρούχα ή όπως αλλιώς μπορεί...

Εγώ, θα πάω Δευτέρα, την ώρα που θα αφήσω το παιδί, να του πάω οπωσδήποτε ένα πουλόβερ και θα δω τι άλλο έχω. Θα τα οργανώσω μέσα στο σαβ/κο. Επίσης, θα αγοράσω sanitas, αυτά τα σκεύη αλουμινιου και οποτε μπορώ θα του πηγαίνω φαγητό. Μία μερίδα, σιγά το πράγμα.

Αν μπορείτε βοηθείστε και θα σας ενημέρωσω.

Σας φιλώ γλυκα

Υ.Γ. Μόλις τηλεφώνησα και σε μία φίλη και την ενημέρωσα μήπως μπορεί να προσφέρει κάποια ρούχα από τον άντρα της.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φτιάξαμε τα στολίδια μας! Έγιναν τέλεια και κατάλευκα! Κι αυτά με τη χρυσόσκονη έγιναν όμορφα!

Μωρέ κι εμένα έτσι ωραία έγιναν αλλά όταν στέγνωσαν άλλα έσπασαν τελείως κι άλλα έχουν τόσα ραγίσματα που είναι για πέταμα. Δεν διεσώθη ούτε ένα! Επομένως παραμένω στην πετυχημένη αλατοζύμη μου!

:lol: Ντρέπομαι που γελάω με τον πόνο σου αλλά... διάλυμμα χλωρίνης!!

Καλά κουράγια μέχρι το βράδυ!

Γέλα όσο θες! Φαρμακευτική χλωρίνη βάζουν στην απονεύρωση! Έτσι του πα κι εγώ μόλις τη γεύτηκα! "Καλά, να με ξεκάνεις πολεμάς;" του λεω αχαχαχαχαχαχαχαχ

Καλημέρα σε όλες! Εγώ χθες είχα τρεχάτη μέρα αλλά περάσαμε πολύ ωραία!

Έκανα τις καθαριότητές μου (βλέπε γενική :-P ), άναψα το τζάκι, έφτιαξα μάφινς και ρολάκια ζαμπόν-τυρί για τα πιτσιρίκια, κάναμε την εργασία της μικρής μου, ετοίμασα ζυμάρι αλατοζύμης, έβαψα αρκετά στολιδάκια που είχα ψήσει άλλη μέρα και υποδεχτήκαμε τους φίλους μας.

Έβαλα τα παιδάκια να φτιάξουν στολιδάκια με το ζυμάρι και έπειτα έβαλαν ασημόσκονες στα ζωγραφισμένα και πέρασαν κορδελίτσες. Διάλεξαν ποια θέλουν και τα πήραν μαζί τους. Έπειτα έπαιξαν σε οοοοοοοολο το σπίτι και πέρασαν 3 διασκεδαστικές ώρες!

ΟΚ, το σπίτι θέλει πάλι καθάρισμα αλλά δε με νοιάζει καθόλου!

Σήμερα λοιπόν θα ξεσκονίσω, θα σκουπίσω, θα τακτοποιήσω τα παιχνίδια, θα περάσω τα μπάνια, θα ετοιμάσω τον ξενώνα για τον αδελφό μου, θα κάνω μια μακαρονάδα, θα βάλω τα πλυντήρια και τα στεγνωτήριά μου και είμαστε οκ.

Καλημέρα σε όλες και περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται ποικιλοτρόπως!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μωρέ κι εμένα έτσι ωραία έγιναν αλλά όταν στέγνωσαν άλλα έσπασαν τελείως κι άλλα έχουν τόσα ραγίσματα που είναι για πέταμα. Δεν διεσώθη ούτε ένα! Επομένως παραμένω στην πετυχημένη αλατοζύμη μου!

Γέλα όσο θες! Φαρμακευτική χλωρίνη βάζουν στην απονεύρωση! Έτσι του πα κι εγώ μόλις τη γεύτηκα! "Καλά, να με ξεκάνεις πολεμάς;" του λεω αχαχαχαχαχαχαχαχ

Καλημέρα σε όλες! Εγώ χθες είχα τρεχάτη μέρα αλλά περάσαμε πολύ ωραία!

Έκανα τις καθαριότητές μου (βλέπε γενική :-P ), άναψα το τζάκι, έφτιαξα μάφινς και ρολάκια ζαμπόν-τυρί για τα πιτσιρίκια, κάναμε την εργασία της μικρής μου, ετοίμασα ζυμάρι αλατοζύμης, έβαψα αρκετά στολιδάκια που είχα ψήσει άλλη μέρα και υποδεχτήκαμε τους φίλους μας.

Έβαλα τα παιδάκια να φτιάξουν στολιδάκια με το ζυμάρι και έπειτα έβαλαν ασημόσκονες στα ζωγραφισμένα και πέρασαν κορδελίτσες. Διάλεξαν ποια θέλουν και τα πήραν μαζί τους. Έπειτα έπαιξαν σε οοοοοοοολο το σπίτι και πέρασαν 3 διασκεδαστικές ώρες!

ΟΚ, το σπίτι θέλει πάλι καθάρισμα αλλά δε με νοιάζει καθόλου!

Σήμερα λοιπόν θα ξεσκονίσω, θα σκουπίσω, θα τακτοποιήσω τα παιχνίδια, θα περάσω τα μπάνια, θα ετοιμάσω τον ξενώνα για τον αδελφό μου, θα κάνω μια μακαρονάδα, θα βάλω τα πλυντήρια και τα στεγνωτήριά μου και είμαστε οκ.

Καλημέρα σε όλες και περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται ποικιλοτρόπως!

πανέμορφες εικόνες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...