Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Συνέχεια 4ου θέματος :tongue:

Κόρες, έγιναν όνειρο. Ζουμερά και ψημένα όσο ακριβώς πρέπει. Και από τις "δικές" μου συνταγές, που τις "πετάς" στο φούρνο και γίνονται μόνες τους! ;)

fdfds_zps3ae2826d.jpg

:shock::shock:

Ποπο!!!!Με ξελιγωσες.....εμεινε τιποτα να πεταχτω????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μέρος από τα "χιονάτα" μας:

ompb.jpg

Με την "κοκκινόσκονη" για την ακρίβεια:

g0gk.jpg

(Αριστερά διακρίνονται λίγο αυτά που κάναμε για τον μπαμπά μας με "μαυρόσκονη" :tongue:!)

Τελεια Κικη μου!Μπραβο σας!!!Και του χρονου!!!

Το πρωί κάθισα να σας διαβάσω με το καφεδάκι μου και διάβασα το μήνυμα της Ειρήνης που ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και πως όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο του μηνύματος. Αργότερα μέσα στη μέρα ξανασκέφτηκα το μήνυμα αυτό όταν εντελώς ξαφνικά το μωρό μου ανέβασε 39 πυρετό! Φοβήθηκα πάρα πολύ κορίτσια. Ο μπέμπης δεν είχε ξανααρρωστήσει ποτέ. Ευτυχώς πήρα τον παιδίατρο τηλ και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Το μωρό έχει τρελό κέφι παρά τον πυρετό. Περιμένουμε και αποτελέσματα των εξετάσεων που του κάναμε το πρωί γύρω στις 7.

Πάω να σας διαβάσω για να ξεχαστώ γιατί έχω αγωνία.

Είδα μόνο κάτι πολύ ωραίες φωτο.

Τα λέμε αργότερα.

Περαστικα:-(

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε?

Λοιπον σημερα φτιαξαμε με τον μικρο γλυφιτζουρια απο αλατοζυμη για το δεντρο,σας βαζω για να δειτε

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/

Πως σας φαινονται?

Εκτος απο τα στολιδακια σημερα

απλωσα ενα πλυντηριο

εφτιαξα φακες

επλυνα πιατα

επλυνα μπανιο

βαλα ενα πλυντηριο μικρο

το απλωσα

επαιξα με τον μικρο

εβαψα νυχακια

εβαλα τα σιδερωμενα στη θεση τους

αλλα ακομα δεν προλαβα να βγαλω φρυδια και ειμαι.......απαπα....δεν βλεπομαι.......

βρε βουλα τι ωραια! Διαβασα κ το μπλογκ σου, να σου πω, αυτη η γωνια της φυσης ποσο εμεινε ετσι? Εμας το πολυ πολυ να τα πεταγε δεξια αριστερα η να τα ετρωγε...:rolleyes:

Διαφημίσεις

μαλλον ανεβαζω πυρετο, τρεμω απο το κρυο κ ειμαι κουκουλωμενη... Πηρα μια ασπιρινη κ ξαπλωσα.

Καλο βραδυ κοριτσακια

Ελα βρε κοριτσακι μου...περαστικα!!!

Υ.σ.ακομα εκει ειναι!!!Την περνει παιζει(τα σκορπαει ολα στο χαλι του) και υστερα τα ξαναβαζει στη θεση του,το ωραιο ειναι οτι σχεδον καθημερινα βαζευει καποιο φυλλαρακι οταν πηγαινουμε βολτα,για να το βαλει στο κουτι του!

Ευτυχώς οι εξετάσεις του ήταν καθαρές οπότε ο παιδίατρος λέει ότι είναι κάποιο κρυωματάκι ή ιωσούλα. Θα τον θερμομετρώ ανά τρίωρο και βλέπουμε. Θα βάλω να σιδερώσω γιατί δεν πρόκειται να μπορέσω να κοιμηθώ μέχρι την επόμενη θερμομέτρηση.

4u είναι να μη μπλέξεις με μαστόρους. Τουλάχιστον θα μπορέσεις να ανάψεις τζακι τώρα που έπιασε και το κρύο. Εγώ το λατρεύω το τζάκι.

κική τα στολίδια σου είναι τέλεια!

mamavasia εγώ στο δέντρο μου που είναι 1.80 βάζω 300 φωτάκια. Βάζω μια σειρά σταθερά και τα υπόλοιπα να αναβοσβήνουν. Έτσι κανένα κομμάτι του δέντρου δε μένει ''σκοτεινό". Πέρσι μου κάηκαν αυτά που αναβοσβήνουν οπότε αγόρασα φέτος από το jumbo 240 φωτάκια λευκά με 15ευρώ. Είχε και 300 φωτάκια με 20ευρώ. Έχει και πρίζες για να τα δοκιμάσεις.

mumsofia τέλειες δημιουργίες!

Ειρήνη πολύ ωραίος ο στολισμός και το φαγητό ακόμη καλύτερο!

καλαμαράκι είχα εντυπωσιαστεί με το ''κέντρο επιχειρήσεων'' αλλά και οι λίστες σου είναι επίσης καταπληκτικές

Πάω να σιδερώσω κορίτσια.

Καλό ξημέρωμα

h6cQp3.png

Κωνσταντινομαμά με πόρωσες!!!! απο εβδομάδα ξεκινάω και εγώ με τα ζυμάρια να παίξω...επίσης πολύ ωραία ιδέα το βαζάκι με το κεράκι....φτιάχνεις ατμόσφαιρα....θα το δοκιμάσω!!!! Τα στολίδια σου πολύ ωραία!!

Καλησπέρα κορίτσια μου

Με τις μεγάλες ώρες κι εγώ.

Με το που γύρισα σπίτι η μικρή μου ανακοίνωσε ότι αύριο γράφουν διαγώνισμα στην Ιστορία επανάληψη 8 κεφάλαια Εγώ νόμιζα ότι θα το έγραφαν Δευτέρα και θα είχα Σαββατοκύριακο μπροστά μας). Πότε θα προλαβαίναμε;; 5-7 είχε και Αγγλικά.

Τέλος πάντων το καημενούλι μου είχε διαβάσει μέχρι να έρθω, θυμόταν κι αρκετά. Βασικό είναι το μάθημα της ημέρας να το μαθαίνουμε καλά οπότε στην επανάληψη να μην έχουμε κενά.

Έτσι διαβάσαμε μέχρι τις 5 και μετά άλλη μια ωρίτσα οταν γύρισε. Είχε και Φυσική. Σκέφτηκα να μην τη στείλω Αγγλικά αλλά αυτό θα αποτελούσε κακό προηγούμενο. Άλλωστε ας μάθουν από τώρα να οργανώνουν το χρόνο τους και να προλαβαίνουν γιατί ακολουθούν δυσκολότερα χρόνια.

Την ώρα που έλειπε έβαλα δυο πλυντήρια (το ένα με τα αθλητικά μας), και μαγείρεψα φασολαδίτσα για αύριο.Χρησιμοποίησα έπιτέλους την από 14ετίας δώρο γάμου χύτρα μου, κι έγινε τέλεια σε 20' . Πόσο χαζή ήμουνα τόσα χρόνια. Από τώρα καθιερώνεται.Καθάρισα την κουζίνα μου, έκανα και τα μπάνια.

Στις 9 που πήγε για ύπνο έφτιαξα μια σουπίτσα να φάω (Δεν τρώω με ευκολία στερεές τροφές ακόμα)για να πιω ένα mesulid. Από τη Δευτέρα έβγαλα το δόντι και πονάω ακόμα. Αχ πότε θα περάσει;;

Βάσια;;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

μπηκα να πω ενα γεια και να δω τι κανετε! βρε ειρηνακι μου ολα πανεμορφα! στολισμοι, γλυκα, φαγητα! να ειστε γεροι να τα χαρειτε. αχ σας διαβασα ολες αλλα δεν θυμαμαι και πολλα. εμεις κοριτσια βγηκαμε εξω με τα παιδια για παιχνιδι και ακουω τωρα τον μεγαλο στον υπνο του να βογκαει και να βαριανασαινει@! ευχομαι μη "τσιμπησε" παλι κατι. φετος βρε κοριτσια δεν εχουνε παρει τα πανω τους ακομη. πολλες ιωσεις. τι πω? να ειναι ελαφρια να περνανε. φιλια σε ολες και καλο βραδυ

Διαφημίσεις

Σας διάβασα βιαστικά, έχετε γράψει και πολλά είναι και αργά.

Για τις σκέψεις που έχετε εκφράσει σχετικά με τα ψυχολογικά μας σκαμπανεβάσματα δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Συμφωνώ με όλες και με ότι έχετε γράψει. Όταν υπάρχει υγεία, όλα τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται. Είμαι κι εγώ από τη φύση μου πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη σαν την Ειρήνη μας. Απλά μερικές φορές λυγίζω από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις που μου συμβαίνουν. Αλλά έχοντας την παρεούλα σας και την καλή σας την κουβέντα (ξέρω βρε παιδί μου ότι κάπου έχω να τα πω) ξαλαφρώνω και επανέρχομαι. Και βέβαια παίρνω δύναμη από το κοριτσάκι μου που θέλει τη μανούλα γελαστή και χαρούμενη. Οπότε καλά μου κοριτσάκια είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Και μιλώντας για όλα αυτά πιτσάκι μου πολύ χάρηκα που επανήλθες. Ψηλά το κεφάλι.

Να πω και δυο λόγια για όσα θυμάμαι

Μαράκι, μην ανησυχείς για τον μπεμπάκο. Κι εμένα πρώτη φορά έκανε πυρετό 6 μηνών και θυμάμαι έκλαιγα. Θα έλεγα να τον πας να τον δει η γαιτρός μήπως είναι το λαιμουδάκι του (το λέω αυτό γιατί συνήθως αμυγδαλίτιδες δίνουν τόσο υψηλό πυρετό.

Κική μου, τέλεια τα στολιδάκια σας και του χρόνου με υγεία.

Γιωτούλι, ωχ ρε γαμώτο, ελπίζω να μη σε ρίξει κάτω, αυτό σου έλειπε τώρα.περαστικά εύχομαι.

Μαρί μου, μακάρι να προλάβεις να κάνεις όσα θέλεις και να στολίσεις κι εσύ το σπιτάκι σου. Ούτε εγώ έχω κάνει τίποτα ακόμα. Ελπίζω ν' αρχίσω αυτό το Σαββατοκύριακο. Πραγματικά κι εγώ ανησυχώ για τη Δήμητρα.

4udάκι, τα δικά σου δεν τα σχολιάζω. Ακόμα γελάω . Δίνεις ρέστα πάλι. Thanks my sweety. Ελπίζω να σου δώσει καλή τιμή και να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

καλαμαράκι, σου έχω στείλει π.μ. Θέλω συμβουλή για μια κατασκευή. Η μικρή με ρωτάει συνέχεια. Σου απάντησε η κυρία καλαμαράκι;; χιχιχι. Αν προλάβεις μου λες αύριο, σήμερα δηλαδή, γιατί θέλει να πάμε jumbo να πάρει υλικά. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ακούγομαι πιεστική. Ξέρω ότι και συ τρέχεις.

Και τώρα η σειρά της μάνας. Γκρρρρ!!!!

Δεν με λυπάσαι καθόλου;; Δεν μπορώ να φάω και βλέπω λαχταριστά λουκάνικα;;;. Η συνταγή καθιερώνεται. Μη σου πω ότι θα τα κάνω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τα στολιδάκια τέλεια. Αχ!!! Μου φέρνεις Χριστούγεννα στην ψυχή μου. Πρέπει επειγόντως να στολίσω. Τουλάχιστον για αρχή την κουτσουλιά:P:p (γελάω μόνη μου).

Μακάρι να μπορέσω να ανεβάσω και καμιά φωτογραφία. Πρέπει να δείτε την κουτσουλιά. Για την ώρα έκανα ένα μεγάλο βήμα. Γράφτηκα στο photobucket. Ότι θέλω θα με βοηθήσετε ε;;;;;

Επίσης θέλω να σας πω (οι περισσότερες το ξέρετε) ότι το Σοφάκι μας φτιάχνει υπέροχα πράγματα.Μόλις είδα τις δημιουργίες της στο face. Σοφάκι στο λέω κι από δω είναι όλα καταπληκτικά.

Μ' αρέσει που δεν θα έγραφα και πολλά κι έχω και πρωινό εγερτήριο. Επίσης έχω ακόμα κουνούπια.

Κλείνοντας εύχομαι στο Χρυσάκι μας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπιλλάκι;;;Μπες να μας πεις νεώτερα για τη μανούλα. Σας έχω στο μυαλό μου.

Πάω για νανάκια (ελπίζω γιατί ακούω κάποιον που ροχαλίζει). Φιλακια σε όλες τις μουρίτσες.:P:p:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

τι κάνετε? Ευχομαι τα άρρωστα παιδακια να αναρρώνουν και η yotou να συνέλθει γρήγορα.

Κι εγω είπα να φτιαξω στολιδάκια το σ-κ με τα παιδακια της κουμπαρας μου, αλλα δεν ξερω ποσα κομμάτια βγαίνουν στη δόση?

Θα κάνω αυτή τη ζύμη με το κορν φλαουρ, που γινονται κατασπρα.Αν ξερει κάποια κοπέλα ας μου απαντήσει.

Στα δικά μου τώρα, όλο το απόγευμα το πέρασα με τα παιδάκια και τον αντρουλη , στους καναπέδες.Μιλάμε για λιώσιμο, είχα τόσες δουλειές να κάνω, αλλά δεν...

Ειδαμε τηλεόραση, φτιάξαμε τυροπιτάκια , έβαλα τα μικρά για ύπνο και μετά ξαπλωσαμε αγκαλιτσα και χαζεύαμε τηλεοραση.

Μετα, εντελως ξαφνικά, με επιασε μια τάση για εμετό, δεν ξέρω τι έπαθα.

Μετά την εγχειριση χολής που έκανα πριν 2 μήνες ηταν η πρώτη φορα που δεν ημουν καλα.΄Τεσπα, πέρασε μετά από κανα δίωρο και ξεραθηκαμε.

Εχω πολλές δουλειές να κανω σημερα (ετσι ειπα και χτες)γιατι θελω επιτέλους να στολισω!!!!!Δεν νομιζω να τα προλάβω όλα.Θα δουμε..

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εγω ευτυχως καλυτερα, αλλα οπως ενιωθα εγω εχτες ετσι ειναι ο αντρας μου σημερα. του εφτιαξα τσαι, για να δουμε πως θα παει...

κοιμηθηκα εχτες 8 ωρες μετα απο παρα πολυ καιρο, πραγματικα ξεκουραστηκα, η μικρη το πρωι ξυπνησε κατουρημενη μετα απο πολλες μερες (λογω της ιωσης πινει παρα πολυ νερο κ γαλα). παντως ειναι καλυτερα!

χρυσα μου σημερα ταξιδευετε? καλο ταξιδι να εχετε κ καλα αποτελεσματα!

βασουλα μου η χυτρα ειναι must! εγω πρωτα βραζω τα φασολια για μιση ωρα στην χυτρα, μετα τα ξεζουμισω κ μετα για αλλα 10 λεπτα με ολα τα υπολοιπα υλικα!

πατουσακι ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο, να μεινει εκει!

μαρια πως ειναι το μικρακι σου?

αφου ηπια το καφεδακι μου κ εφτιαξα κ 2ο(!) παω να ξεκινησω να κανω καμια δουλιτσα!!!

σας φιλω!

Καλημέρα κοριτσάκια,

τι κάνετε? Ευχομαι τα άρρωστα παιδακια να αναρρώνουν και η yotou να συνέλθει γρήγορα.

Κι εγω είπα να φτιαξω στολιδάκια το σ-κ με τα παιδακια της κουμπαρας μου, αλλα δεν ξερω ποσα κομμάτια βγαίνουν στη δόση?

Θα κάνω αυτή τη ζύμη με το κορν φλαουρ, που γινονται κατασπρα.Αν ξερει κάποια κοπέλα ας μου απαντήσει.

Στα δικά μου τώρα, όλο το απόγευμα το πέρασα με τα παιδάκια και τον αντρουλη , στους καναπέδες.Μιλάμε για λιώσιμο, είχα τόσες δουλειές να κάνω, αλλά δεν...

Ειδαμε τηλεόραση, φτιάξαμε τυροπιτάκια , έβαλα τα μικρά για ύπνο και μετά ξαπλωσαμε αγκαλιτσα και χαζεύαμε τηλεοραση.

Μετα, εντελως ξαφνικά, με επιασε μια τάση για εμετό, δεν ξέρω τι έπαθα.

Μετά την εγχειριση χολής που έκανα πριν 2 μήνες ηταν η πρώτη φορα που δεν ημουν καλα.΄Τεσπα, πέρασε μετά από κανα δίωρο και ξεραθηκαμε.

Εχω πολλές δουλειές να κανω σημερα (ετσι ειπα και χτες)γιατι θελω επιτέλους να στολισω!!!!!Δεν νομιζω να τα προλάβω όλα.Θα δουμε..

ευχαριστω κοριτσακι μου, η ταση για εμετο μπορει να μην εχει σχεση με την επεμβαση, κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας (εμεις οικογενιακως)

περαστηκα σου να ειναι. ο αντρας σου πως παει?

4u είναι να μη μπλέξεις με μαστόρους. Τουλάχιστον θα μπορέσεις να ανάψεις τζακι τώρα που έπιασε και το κρύο. Εγώ το λατρεύω το τζάκι.

και εμείς το λατρεύουμε! Ο σύζυγος βέβαια θα ήθελε να πετάξει και τπτ να ψήσει αλλά εγώ δεν αφήνω για πολλούς λόγους :tongue: Η πλάκα είναι ότι όποιος άντρας έρχεται σπίτι μας ρωτάει αν ψήνουμε και τι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά σταματά μόλις δει το φρύδι μου να σηκώνεται μέχρι την καμινάδα!

Παρατήρηση: Γυναίκα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ! :tongue:

4udάκι, τα δικά σου δεν τα σχολιάζω. Ακόμα γελάω . Δίνεις ρέστα πάλι. Thanks my sweety. Ελπίζω να σου δώσει καλή τιμή και να ξεμπερδέψεις γρήγορα.

απλά τα πράγματα ... αν δεν δώσει αυτός θα χάσει :tongue:

ευχαριστω κοριτσακι μου, η ταση για εμετο μπορει να μην εχει σχεση με την επεμβαση, κυκλοφορει ιωση γαστρεντεριτιδας (εμεις οικογενιακως)

περαστηκα σου να ειναι. ο αντρας σου πως παει?

Περαστικά σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...