Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη, "μύρισε" ο τόπος easy living! Δώσε φωτο στο λαό! Υπέροχες οι εικόνες!

Αυτό με τη σκούπα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω κι εγώ αλλά αποκλείεται να σας βάλω φωτό μετά!

Μόλις γύρισα σπίτι από κομμωτήριο με αφέλειες ξανά στον ένα πόντο!

Εν τω μεταξύ, εκνευρίζομαι κάθε φορά γιατί δεν θέλουν να μου τα κόψουν. Προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη. "μα είστε σίγουρη; μα δεν θα 'ναι ωραία! μα θα πετάνε! μα να μην τις αραιώσω;" Κόψ' τα, χριστιανέ μου, να τελειώνουμε! Κάθε φορά η ίδια ιστορία.

Φτιάξαμε τα στολίδια μας! Έγιναν τέλεια και κατάλευκα! Κι αυτά με τη χρυσόσκονη έγιναν όμορφα! θα σας βάλω φωτό, αν τα καταφέρω. Με τρομάξατε με τα παράπονα για το imageshack.

Χρυσάκι, καλό ταξίδι να έχετε!

Σοφία, το ασπροκόκκινο και μάλιστα καρώ είναι το αγαπημένο μου! Πανέμορφο το στεφανάκι!

Γιωτούλι μου, περαστικά μωρέ!

Βίκυ, να χαίρεσαι τη μαμά σου και το κοριτσάκι σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά!

τα αγοραζεις με τα ωραια σου λευτα και τα πετας στο γκριλ στους 200C :cool::mrgreen:

ευκολακι ετσι :cool

μου αρεσαν πολυ οποτε θα βρω καμια ευκολη συνταγη να κανω ;)

Με τα ποια;

Μην ψάχνεις, ρώτα Καλαμάρι-εγγύηση!

και η miss καταστροφή βεβαίως βεβαίως!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σου 'μεινε, έτσι; Ε, μα! Κουτί σου ταίριαζε!

Εγώ Πιτσάκι αυτό που σκέφτομαι και με επαναφέρει στην πραγματικότητα και δεν με αφήνει να πέφτω είναι το εξής....

εγώ σαν παιδάκι είχα υπέροχες αναμνήσεις απο τους γονείς μου, απο γιορτές, απο διασκέδαση, απο καλοκαίρια και μπορεί να μην τα είχα όλα...αλλά μου προσέφεραν πολλά....το ίδιο θέλω και για τα παιδιά μου.....δεν θέλω να θυμούνται μια μαμά αγχωμένη, στενοχωρημένη και θυμωμένη επειδή τα οικονομικά είναι χάλια και γιατί υπάρχει κρίση....αυτά δεν το καταλαβαίνουν.....γιαυτό προσπαθώ να τα κάνω να διασκεδάζουν, να ξεχνιούνται, να έχουν ωραίες αναμνήσεις απο καλοκαίρι, χριστούγεννα, Πάσχα και να κάνουμε πράγματα που δεν χρειάζονται λεφτά αλλά προσφέρουν αγάπη και χτίζουν το παιδί και ξεχνιέται και η μαμά μαζί :) ....! Με νιώθεις ε???

Πόσο δίκιο έχεις!

Πήγα την Δευτέρα και μου έβαλε ένα διάλυμα χλωρίνης ???? στην ρίζα του δοντιού και μου το ξαναέκλεισε πρόχειρα.

:lol: Ντρέπομαι που γελάω με τον πόνο σου αλλά... διάλυμμα χλωρίνης!!

Καλά κουράγια μέχρι το βράδυ!

Και κάτι άσχετο... Βρήκα ένα κουπόνι για πλήρη γυναικολογικό έλεγχο με 39 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω για όταν κατέβω Αθήνα. Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστο. Έχει αγοράσει καμιά σας, ανάλογη υπηρεσία;

Ιατρικές υπηρεσίες, όχι, Rav.

Η απάντηση του:"Ελα μαμα , μην πας δουλεια, εγω δεν πειναω"...

Πέθανα!:(

Μου θυμίζει μια ανάρτηση της Ειρήνης "μαμά, πάρε μας σπίτι και δεν θα πεινάσουμε ποτέ" :cry:

πάω να σας διαβάσω όχι τίποτα θέλω κ εγώ να γράψω κάτι βαθυστόχαστο!

:tongue:

(τι κακό και αυτό..τον τελευταίο καιρό με το που τον θηλάζω κλείνει τα μάτια του.. λέω ωραία, κοιμήθηκε.. περιμένω λίγη ώρα και πάω να τον βάλω στην κούνια.. Ε, με το που τον ακουμπάω ξυπνάει και μετά το μάτι γαρίδα)..

Κλαίει, δλδ, ή απλά δεν κοιμάται;

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ότι τις μπαλκονόπορτες δεν τις ανοίγουμε πιάνοντας τα τζάμια αλλά τις ειδικές υποδοχές που υπάρχουν;

Εγώ έχω κολλήσει καιρό τώρα στο "τα άπλυτα μπαίνουν μέσα στο καλάθι ΟΧΙ πάνω σ' αυτό"!

Γεια σας προκομένες!

Πέρασα ενα φουλ 2ημερο στην εφορία. Αφού γύρισα όλους τους υπαλλήλους σε όλους του ορόφους πήγα στον διευθυντή κατευθείαν και με επιμονή κάτι κατάφερα.... Ποτέ μην εγκαταλείπετε ειδικά αν αυτό που σας λένε δεν στέκει με τη λογική.... ! Αυτό που με τσαντίζει είναι οτι απο το σύνολο τα 1800 ευρώ είναι κερατιάτικα.... αλλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα (για να βρω το δίκιο μου πρέπει να τα πληρώσω και παραλληλα να παω δικαστικα........)

ΣΗΜ: Στο Μητρώο όταν κανετε αλλαγή στοιχείων - διευθυνση κλπ ... μην επαναπαύεστε εκεί που έχετε δηλήσει...

Έγινε το καλύτερο δυνατόν, δλδ;

χι χι χι

πριν λίγο που ανεβήκαμε ταράτσα να του το δείξω είδα οτι έχουμε θέα θάλασσα! :tongue: ναι ναι δεν είχα ανέβει ποτέ στην ταράτσα πριν ....

θα βάλουμε σεζλονγκ το καλοκαίρι και θα κάνουμε διακοπές!:tongue::tongue::tongue:

πήρα και το σύζυγο πριν λίγο και του το ανακοίνωσα...

- αγάπη βρηκα που θα παμε διακοπές το καλοκαίρι.....

-εκείνος: Είσαι σίγουρη ότι θα πάμε?:tongue:

-Φυσικά αγάπη μου, θα πάμε... στην ταράτσα μας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν θέλετε, δε, και βουνό σας καλούμε στη δική μας!

Καλά ξεμπερδέματα με το τζάκι!

και μόλις θυμήθηκα να σας πω .... τα στολίδια στέγνωσαν σε 2 24ωρα αλλά είχα 3 απώλειες (μου ράγισαν λίγο ... αλλά μάλλον θα καταφέρουμε να το καλύψουμε με ασημόσκονη ;)

Κι εγώ βρήκα ένα σπασμένο αλλά μου μυρίζεται "δάκτυλος" Δάφνης ή χερούκλα Δάφνης.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα πόσο τυχερά κορίτσια υπάρχουν στο Easy Living?

Σας στέλνουμε ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Το χειμώνα .......

στο διεθνούς φήμης σαλε- ταράτσα της Κικής!

Το καλοκαίρι.....

στην εξωτική ταράτσα της 4U!

μιλάμε μόλις πιάσατε το τζόκερ!!!

Μέρος από τα "χιονάτα" μας:

ompb.jpg

Με την "κοκκινόσκονη" για την ακρίβεια:

g0gk.jpg

(Αριστερά διακρίνονται λίγο αυτά που κάναμε για τον μπαμπά μας με "μαυρόσκονη" :tongue:!)

ΤΕΛΕΙΑ ! και του χρονου κορισάκι μου!

Μαυρόσκονη :D:tongue:

Το πρωί κάθισα να σας διαβάσω με το καφεδάκι μου και διάβασα το μήνυμα της Ειρήνης που ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και πως όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο του μηνύματος. Αργότερα μέσα στη μέρα ξανασκέφτηκα το μήνυμα αυτό όταν εντελώς ξαφνικά το μωρό μου ανέβασε 39 πυρετό! Φοβήθηκα πάρα πολύ κορίτσια. Ο μπέμπης δεν είχε ξανααρρωστήσει ποτέ. Ευτυχώς πήρα τον παιδίατρο τηλ και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Το μωρό έχει τρελό κέφι παρά τον πυρετό. Περιμένουμε και αποτελέσματα των εξετάσεων που του κάναμε το πρωί γύρω στις 7.

Πάω να σας διαβάσω για να ξεχαστώ γιατί έχω αγωνία.

Είδα μόνο κάτι πολύ ωραίες φωτο.

Τα λέμε αργότερα.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Το πρωί κάθισα να σας διαβάσω με το καφεδάκι μου και διάβασα το μήνυμα της Ειρήνης που ανέφερε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και πως όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με το περιεχόμενο του μηνύματος. Αργότερα μέσα στη μέρα ξανασκέφτηκα το μήνυμα αυτό όταν εντελώς ξαφνικά το μωρό μου ανέβασε 39 πυρετό! Φοβήθηκα πάρα πολύ κορίτσια. Ο μπέμπης δεν είχε ξανααρρωστήσει ποτέ. Ευτυχώς πήρα τον παιδίατρο τηλ και ακολουθούμε τις οδηγίες του. Το μωρό έχει τρελό κέφι παρά τον πυρετό. Περιμένουμε και αποτελέσματα των εξετάσεων που του κάναμε το πρωί γύρω στις 7.

Πάω να σας διαβάσω για να ξεχαστώ γιατί έχω αγωνία.

Είδα μόνο κάτι πολύ ωραίες φωτο.

Τα λέμε αργότερα.

Aπό τη στιγμή που το μωράκι σας είναι κεφάτο πραγματικά μη φοβάσαι τπτ. Ο οργανισμός του αμύνεται και αυτό είναι καλό... Περαστικά σας και ψυχραιμία ε? ;)

ασιδερωτα γιοκ, εχω να απλωσω κ να ξαναβαλω πλυντηρια

Η μπαταρια που αλλαξα στον νεροχυτη τσεκαριστηκε οτι δεν τρεχει κ επι την ευκαιρια καθαρισα κ το ντουλαπι του νεροχυτη(4u εγω αλλαγη μπαταριας εσυ αλλαγη καμιναδας). Πεταξα μιση τσαντα αχρηστα.

Μαμα κ κορη ειμαστε καλυτερα. Ευχαριστω πολυ για τα περαστηκα

Ειρηνη πολυ ωραια τα στολισματα!

Ειδα κ ωραια στολιδια απο ζυμη! Μπραβο κοριτσια.

Για της απολυμενες κ τις μπορει απολυμενες κουραγιο!

Περαστηκα στα αρρωστουλικα!

Σας φιλω!

Κική έχω μείνει και κοιτάω τα στολίδια....έχουν γίνει τέλειαααααα!!!!!

Να σε ρωτήσω την χρυσόσκονη την έβαλες στο ζυμάρι πριν τους δώσεις σχήμα ή την άπλωσες απο πάνω με το δάχτυλο μόλις κρύωσαν και κοκκάλωσαν????

Εσένα πόσες μέρες σου πήραν για να κρυώσουν?????!!!!!

Κική έχω μείνει και κοιτάω τα στολίδια....έχουν γίνει τέλειαααααα!!!!!

Να σε ρωτήσω την χρυσόσκονη την έβαλες στο ζυμάρι πριν τους δώσεις σχήμα ή την άπλωσες απο πάνω με το δάχτυλο μόλις κρύωσαν και κοκκάλωσαν????

Εσένα πόσες μέρες σου πήραν για να κρυώσουν?????!!!!!

έτσι όπως το βλέπω την έβαλε στο ζυμάρι...

τι έγινε δεν βλέπουμε καλά? Μήπως να πας εσυ στο ραντεβού μου για μέτρηση?:tongue:

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι και εγω!!

Κικη τα στολιδια εγιναν ΤΕΛΕΙΑ....μπραβο σε μαμα και κορη...

Βικυ ειναι σιγουρο?ευχομαι να μην γινει τιποτα...

4αδακι τι εγινε τελικα ηρθε ο μαστορας?χαχα διακοπες στην ταρατσα,διολου ασχημα...

Μαρια περαστικα στον μεμπουλη σου..μην ανησυχεις καποια ιωσουλα θα εχει..αφου ειναι ορεξατος αυτο ειναι το πιο σημαντικο..

Ειρηνη την σκουπα την καθαρισα και εγω το Σαββατο που μας περασε..το τι ειχε δεν λεγεται...κεικ καστανου?μιαμ μιαμ

Εγω γυρισα το μεσημερι μπανιαρισα τα κοριτσια,φορεσαμε καθαρα ρουχαλακια,καθαρισα πατατουλες,τηγανισα και σνιτσελ και φαγαμε.μαζεψα την κουζινα και σαπουνισα παγκους και εστιες.κοιμισα την μικρη,εβαλα ενα πλυντηριο και ξεκινησα σιδερο παρεα με καφεδακι.τελειωσα τακτοποιησα τα ρουχα ξυπνησε το μπουμπουκι μου και την ταισα,επλυνα το μπανιο εβαλα σκουπα και φυγαμε οικογενειακως για σουπερ μαρκετ..γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα εβαλα να βραζουν ρεβυθακια για αυριο επλυνα την μικρη,πιτζαμουλες και οι δυο, γαλατα,δοντια και υπνο..τωρα μπορω να χαλαρωσω ...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Ιδέες για κατασκευές με τα παιδιά μας...

http://www.redtedart.com/kids-crafts/

προετοιμάζομαι για τις γιορτές των Χριστουγέννων που το σχολείο κλείνει και θα έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να κάνουμε πράγματα ;)

Εδω ειμαι και εγω!!

Κικη τα στολιδια εγιναν ΤΕΛΕΙΑ....μπραβο σε μαμα και κορη...

Βικυ ειναι σιγουρο?ευχομαι να μην γινει τιποτα...

4αδακι τι εγινε τελικα ηρθε ο μαστορας?χαχα διακοπες στην ταρατσα,διολου ασχημα...

Μαρια περαστικα στον μεμπουλη σου..μην ανησυχεις καποια ιωσουλα θα εχει..αφου ειναι ορεξατος αυτο ειναι το πιο σημαντικο..

Ειρηνη την σκουπα την καθαρισα και εγω το Σαββατο που μας περασε..το τι ειχε δεν λεγεται...κεικ καστανου?μιαμ μιαμ

Εγω γυρισα το μεσημερι μπανιαρισα τα κοριτσια,φορεσαμε καθαρα ρουχαλακια,καθαρισα πατατουλες,τηγανισα και σνιτσελ και φαγαμε.μαζεψα την κουζινα και σαπουνισα παγκους και εστιες.κοιμισα την μικρη,εβαλα ενα πλυντηριο και ξεκινησα σιδερο παρεα με καφεδακι.τελειωσα τακτοποιησα τα ρουχα ξυπνησε το μπουμπουκι μου και την ταισα,επλυνα το μπανιο εβαλα σκουπα και φυγαμε οικογενειακως για σουπερ μαρκετ..γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα εβαλα να βραζουν ρεβυθακια για αυριο επλυνα την μικρη,πιτζαμουλες και οι δυο, γαλατα,δοντια και υπνο..τωρα μπορω να χαλαρωσω ...

καλέ ναι το έγραψα .. αυτός μέτραγε και εγώ χάζευα θάλασσα ;) Θα μας καλέσει να μας πει τιμές καπέλου καμινάδας :roll:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Χάθηκα, πάλι, αλλά δεν ήμουν πολύ καλά τις τελευταίες μέρες...

Εκτός αυτού, έχω πάει το laptop σε τεχνικό, μήπως καταφέρει και βρει τι φταίει και δεν ανάβει η οθόνη (του πήρα καινούρια για να αντικαταστήσω τη σπασμένη, αλλά δε δουλεύει και δεν έχω καταφέρει να βρω μόνη μου τι μπορεί να φταίει). Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι και πολυ εύκολο να γράφω από το κινητό...

Στο σπίτι δεν κάνω σχεδόν τίποτα τις τελευταίες μέρες... Ασχολούμαι πολύ με το μικρό και όταν μας το επιτρέπει ο καιρός, είμαστε συνέχεια έξω..

Προσπαθώ να κάνω τα βασικά. Μαγείρεμα - νεροχύτης, μπάνιο, πλύσιμο - σίδερο (το βράδυ μόλις κοιμηθεί ο μικρός). Ξεσκόνισμα, σκούπισμα κάνω μια φορά την εβδομάδα, αν και θα ήθελα πιο συχνά. Μπαλκόνια τώρα με τις βροχές δεν έχω κάνει καθόλου...

Σκέφτομαι να φωνάξω γυναίκα, να κάνουμε τζάμια - παντζούρια, φωτιστικά, μπαλκόνια και γενική στα μπάνια, γιατί θέλω να στολίσω, αλλά δεν αισθάνομαι καλά να μην είναι καθαρό το σπίτι...

Επίσης θέλω να κατεβάσω και να πλύνω κουρτίνες, να βγάλω τα καλύμματα του καναπέ και να τα πλύνω (τα έγραψε με μαρκαδόρο ο μικρός) και να περάσω με αφρό καθαρισμού χαλιών το χαλί του σαλονιού (το οποίο, επίσης, έγραψε ο μικρός). Τέλος, θέλω να περάσω με ξύδι όλα τα χαλιά (3 στο σύνολο)... Λέτε να προλάβω μέχρι το άλλο ΣΚ, για να στολίσω?

Το πρόβλημα μου είναι το πλυντήριο, το οποίο βρίσκεται στην ταράτσα και δεν είναι εύκολο με το μικρό να ανεβοκατεβαίνω δύο ορόφους με ρούχα..

Αυτά προς το παρόν.

Ελπίζω να γράψω σύντομα (σας διαβάζω καθημερινά)

Α! Η Δήμητρα τι να κάνει? Έχει επικοινωνήσει καμία μαζί της? Έχει πολύ καιρό να γράψει..

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε?

Λοιπον σημερα φτιαξαμε με τον μικρο γλυφιτζουρια απο αλατοζυμη για το δεντρο,σας βαζω για να δειτε

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/

Πως σας φαινονται?

Εκτος απο τα στολιδακια σημερα

απλωσα ενα πλυντηριο

εφτιαξα φακες

επλυνα πιατα

επλυνα μπανιο

βαλα ενα πλυντηριο μικρο

το απλωσα

επαιξα με τον μικρο

εβαψα νυχακια

εβαλα τα σιδερωμενα στη θεση τους

αλλα ακομα δεν προλαβα να βγαλω φρυδια και ειμαι.......απαπα....δεν βλεπομαι.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...