Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το αναφέρει ποιο κάτω βρε

""Λίγα μυστικά ακόμα

Αγοράζω φρέσκα μανιτάρια, τα καθαρίζω και τα κόβω σε διάφορα μεγέθη τα οποία φυλάω στην κατάψυξη. Στη συγκεκριμένη συνταγή λοιπόν τα μανιτάρια είναι κατεψυγμένα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή και κονσέρβας, η διαφορά θα είναι στο χρόνο που θα χρειαστούν στη πρώτη φάση του τσιγαρίσματος."" Εγώ έβαλα φρέσκα άσπρα μανιτάρια 500γρ

ποιες από όλες τις λίστες γιατί έχω διάφορες... :rolleyes: μισό

http://www.designfinch.com/2011/07/31/sunday-planning/

http://media-cache-cd0.pinimg.com/originals/69/5b/e0/695be0d842d2302845193ca393c61150.jpg

http://www.atypicalenglishhome.com/2012/08/household-binder-printables-school-week.html?m=1

http://www.cleanmama.net/2013/01/3-free-printable-to-do-lists-to-jumpstart-your-productivity.html

http://diyhshp.blogspot.gr/2013/02/home-management-binder-completed.html?m=1

χι χι χι

εισαι επίσημα πια Η ΛΙΣΤΟΥ της παρέας!! Ή η Ληστού των Λιστών :tongue:;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΘΕΜΑ 4ο.

Σήμερα επίσης, ήθελα μια "διαφορετική" γεύση και στο τραπέζι μας αλλά με υλικά που είχα.

Θα κάνω λοιπόν χυλοπίτες {μεσαίες} από το χωριό, που μου έφερε η θείτσα μου, με μία κόκκινη σάλτσα και για συνοδευτικό θα κάνω αυτά τα χωριάτικα {επίσης, μου έφερε η θειούλα μου} λουκάνικα, με μουστάρδα και λεμόνι στον φούρνο. Θα τα ψήσω με πιτούλες.

Η συνταγή, με έχει ενθουσιάσει!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/loukaniko-me-moustarda-kai-piperies-sti-ladokolla.html

Την έφερα στα μέτρα μου και κάνω προετοιμασία:

Στο αντικολλητικό χαρτί

PB280015_zpsc8242896.jpg

Και "πουγκάκι" και στο φούρνο:

PB280016_zps25dac422.jpg

Έλεος ρε παιδια, σεβαστειτε και εμας που ειματε στη δουλεια και εχουμε παρει ενα κουλουρι Θεσσαλινικης και τρωμε σουσαμι σουσαμι να μην τελειωσει μεχρι τισ 17.00!!!

" Δεν σας έχω φιλες":tongue::tongue::tongue::tongue:

... και απο χτες περιμένω το 2ο τζακά, για τοποθέτηση καπέλου σε καμινάδα. Είπε θα έρθει σε λιγο χτες είχε πολυ δουλειά και δεν.....

Ο πρώτος μου είπε οτι καθαρισμό δεν θέλουμε, το βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό.

Αυτός μου είπε 20 τοποθέτηση! αν δεν μου δώσει σε καλή τιμή το καπέλο το αγοράζω (έχω βρει) και το βάζει αυτός ;) αν δεν.... θα κάτσω να μάθω :)

... και απο χτες περιμένω το 2ο τζακά, για τοποθέτηση καπέλου σε καμινάδα. Είπε θα έρθει σε λιγο χτες είχε πολυ δουλειά και δεν.....

Ο πρώτος μου είπε οτι καθαρισμό δεν θέλουμε, το βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό.

Αυτός μου είπε 20 τοποθέτηση! αν δεν μου δώσει σε καλή τιμή το καπέλο το αγοράζω (έχω βρει) και το βάζει αυτός ;) αν δεν.... θα κάτσω να μάθω :)

Ωχ, μη μπλεξεις με μαστορους δεν λένε?

Ειδικα αυτή την περιοδο με τα τζάκια γίνεται ένας χαμός.

Σε βλέπω να ανεβαίνεις καμινάδα μερια...

Διαφημίσεις

Συνέχεια 4ου θέματος :tongue:

Κόρες, έγιναν όνειρο. Ζουμερά και ψημένα όσο ακριβώς πρέπει. Και από τις "δικές" μου συνταγές, που τις "πετάς" στο φούρνο και γίνονται μόνες τους! ;)

fdfds_zps3ae2826d.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ωχ, μη μπλεξεις με μαστορους δεν λένε?

Ειδικα αυτή την περιοδο με τα τζάκια γίνεται ένας χαμός.

Σε βλέπω να ανεβαίνεις καμινάδα μερια...

χι χι χι

πριν λίγο που ανεβήκαμε ταράτσα να του το δείξω είδα οτι έχουμε θέα θάλασσα! :tongue: ναι ναι δεν είχα ανέβει ποτέ στην ταράτσα πριν ....

θα βάλουμε σεζλονγκ το καλοκαίρι και θα κάνουμε διακοπές!:tongue::tongue::tongue:

πήρα και το σύζυγο πριν λίγο και του το ανακοίνωσα...

- αγάπη βρηκα που θα παμε διακοπές το καλοκαίρι.....

-εκείνος: Είσαι σίγουρη ότι θα πάμε?:tongue:

-Φυσικά αγάπη μου, θα πάμε... στην ταράτσα μας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Με ξελιγώσατε άτιμες με τα κέικ, τις σούπες και τα λουκάνικα!!!

Πάω για διάβασμα!!!

Κόρες, έγιναν όνειρο. Ζουμερά και ψημένα όσο ακριβώς πρέπει. Και από τις "δικές" μου συνταγές, που τις "πετάς" στο φούρνο και γίνονται μόνες τους! ;)

fdfds_zps3ae2826d.jpg

εγώ τη γλίτωσα με τα λουκάνικα .... ΔΕΝ τα τρώμε ...οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά

5ο ΘΕΜΑ

Ολοκλήρωσα το στολισμό μας:

Νιώθω όμορφα, περιτριγυρισμένη από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και με ηρεμούν.

Σας βάζω "γωνίτσες" από το παιδικό, κάποιες, όχι όλες:

Στην πόρτα του παιδικού

PB280006_zps39f0f5ab.jpg

Στην μπαλκονόπορτά του

{εκλεισα τα στόρια για να βγει η φωτό}

PB280008_zps415e9cb5.jpg

Κοντά, στο κρεβατάκι του

{Σοφάκι, είδες το περσινό σου δωράκι??? :P}

PB280010_zps2138821b.jpg

Στο προσκέφαλό του

PB280012_zps1cf22c54.jpg

Και λίγο από την κουζίνα μας:

PB280004_zpsa05e9284.jpg

PB280005_zps3618f05c.jpg

Τώρα χρειάζομαι τα εξής:

1) "Κοντά", σε μάκρος, φωτάκια, για το πάσο της κουζίνας μου

2) Να μου στολίσει το σαβ/κο ο άντρας μου το μπροστινό μπαλκόνι

3) Να αποφασίσω τι θα κάνω με την εξωπορτά μας γιατί ήδη τη στόλισα αλλά δεν μου αρέσει. Θέλω κάτι διαφορετικό φέτος.

777885dugw57gt25.gif

Πολύ όμορφα Ειρήνη! και του χρόνου!

και μόλις θυμήθηκα να σας πω .... τα στολίδια στέγνωσαν σε 2 24ωρα αλλά είχα 3 απώλειες (μου ράγισαν λίγο ... αλλά μάλλον θα καταφέρουμε να το καλύψουμε με ασημόσκονη ;)

Διαφημίσεις

fdfds_zps3ae2826d.jpg

Ε, αυτό ήταν, μας αποτελείωσες.

Μου φαίνεται θα φυγω από τωρα, λέτε να με απολυσει 2 μέρες πιο νωρις?

Τι κρίμα!!!:tongue::tongue::tongue:

5ο ΘΕΜΑ

Ολοκλήρωσα το στολισμό μας:

Νιώθω όμορφα, περιτριγυρισμένη από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και με ηρεμούν.

Σας βάζω "γωνίτσες" από το παιδικό, κάποιες, όχι όλες:

Στην πόρτα του παιδικού

PB280006_zps39f0f5ab.jpg

Στην μπαλκονόπορτά του

{εκλεισα τα στόρια για να βγει η φωτό}

PB280008_zps415e9cb5.jpg

Κοντά, στο κρεβατάκι του

{Σοφάκι, είδες το περσινό σου δωράκι??? :P}

PB280010_zps2138821b.jpg

Στο προσκέφαλό του

PB280012_zps1cf22c54.jpg

Και λίγο από την κουζίνα μας:

PB280004_zpsa05e9284.jpg

PB280005_zps3618f05c.jpg

Τώρα χρειάζομαι τα εξής:

1) "Κοντά", σε μάκρος, φωτάκια, για το πάσο της κουζίνας μου

2) Να μου στολίσει το σαβ/κο ο άντρας μου το μπροστινό μπαλκόνι

3) Να αποφασίσω τι θα κάνω με την εξωπορτά μας γιατί ήδη τη στόλισα αλλά δεν μου αρέσει. Θέλω κάτι διαφορετικό φέτος.

Μπράβο βρε Ειρήνη, έχεις πολυ όρεξη εσυ, και μας τη μεταδίδεις!

Και του χρόνου, πάντα μα πάντα με υγεια και αγάπη.

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια.....έχω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 1.80 ύψος....και τα φωτάκια του τα έχω πολλά χρόνια, 10 ίσως.....είναι απο αυτά που αλλάζουν συνδυασμούς χρωμάτων.....τα έχω βαρεθεί και επίσης είναι λίγα για το συγκεκριμένο δέντρο, δηλ φτάνουν ίσα ίσα για να το φωτίσουν!

Θέλω να πάω jumbo και να πάρω άλλα φωτάκια, αλλά δεν ξέρω πόσα μέτρα να πάρω (φοβάμαι μην μου βγουν λίγα πάλι...) . Πόσα λέτε εσείς??????

θέλω να πάρω φωτάκια τέτοιο χρώμα

fusikoelato.jpg

πως τα ζητάω??? χρυσά φωτάκια ή άσπρα????

Βασιούλα μου, εξαρτάται το πόσα μέτρα θα βρεις γιατί πλέον υπάρχουν πολλών ειδών.

Θα επέλεγα 3 σειρές. Τα συγκεκριμένα φωτάκια λέγονται κίτρινα. ;)

{πουλάει και ο άντρας μου στο μαγαζί και τα έχω "μάθει"}

....και της πηρα για τα Χριστούγεννα την εξοχική βίλα για να την στήσουμε στο δωμάτιο της' date=' το καλο ειναι που ασχολείται.

Εγω να σας πω την αμαρτία μου, μου αρέσει το σίδερο, όλα μου τα χρόνια με το σιδέρωμα χαλαρώνω-μη βαράτε- οταν ήμουνα πιο μικρή για να με αφήσει η μαμα μου να βγω βόλτα της σιδέρωνα όλα τα ρουχα για να τα βρει έτοιμα και να την καλοπιασω, βέβαια χρησιμοποιώ στιρελα και τα κάνω και γρήγορα, αυτο που βαριέμαι πολυ ειναι το μαγείρεμα, δεν το πολυ εχω, τα βασικά, προτιμώ να καθάρισω το σπίτι πάρα να μαγειρεψω πολύπλοκα, αύριο λέω να πάρω τσιπούρες με βραστά λαχανικά, κατι εύκολο![/quote']

Πω-πω κορίτσι μου... του είχαμε πάρει τη βίλα {λατρεύει τα playmobile} πριν κανα 2 χρόνια και ακόμα βρίσκω "κομμάτια" της τριγύρω! :rolleyes::rolleyes:

Θα την λατρέψει πάντως! Με γεια της!

Αχ και γω.. λατρεύω το σιδέρωμα.. με χαλαρώνει απίστευτα! :P

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!

Έχετε δίκιο σε όλα όσα μου γράψατε...Παλεύω να μην το βάζω κάτω,αλλα κάποιες στιγμές δεν τα καταφέρνω.Προσπαθώ να είμαι βράχος για τον άντρα μου,να μην τον αγχώνω και αυτόν,αρκετό άγχος και κούραση έχει και αυτός. Μέσα απο όλη αυτη τη δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση,μαθαίνω πολλά για μενα,για τους άλλους....Είμαστε τόοοοσο τυχεροί που έχουμε το παιδάκι μας και ο ένας τον άλλο!Αχ,βρε κορίτσια και εσείς μανούλες είστε και καταλαβαίνετε...με ένα του χαμόγελο φωτίζεται η ζωή μου!Με μια του αγκαλιά ζεσταίνεται η ψυχή μου!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι....

Το απόγευμα φτιάξαμε καφεδάκι και παίξαμε με το μικρό.Ετοίμασα κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο για το βραδάκι.Ο μικρός έπεσε ξερός και ο αντρούλης βλέπει ποδόσφαιρο.

Αύριο θα πάω να δω το μικράκι της φίλης μας...

Πάω μπας και διαβάσω και λίγο...

Καλό σας βράδυ!

Μπράβο Πιτσάκι μου. Προχώρα την καθημερινότητά σου και τη ζωή σου ;).

.....και ξεχνιέται και η μαμά μαζί :) ....! Με νιώθεις ε???

Μεγάλη αλήθεια!

Οπως έχω γράψει και εδώ αρκετές φορές, το παιδί μου το νιώθω "φάρμακο". Οτι και αν έχω, οτι και αν έχει συμβεί αυτό το παιδί μου τα "παίρνει" όλα!

Kορίτσια μου καλημερα!

πήγα το αγορακι μου στο λεωφορειο και τωρα πίνω το καφεδακι μου.Εχω κανονισει να περασουμε να τον παρουμε από το σχολειο φευγοντας,πριν σχολασουν.Μιλησε και ο αντρας μου με τον δασκαλό του εχθες και ειπε πως τα πάει πολύ καλά ,να μην ασχοληθει καθόλου με διαβασμα αυτες τις ημερες ,να ευχαριστηθει τις βολτες του!Πολύ χαρηκα για το αγορακι μου!

θα μπω λογικα και το βραδυ και ελπίζω να καταφερουμε καποια συναντηση..σκεφτομαι να πάμε PLAYMOBIL FUN PARK το σαββατο το απόγευμα (η σε καποια παρασταση(θα το δουμε αυτο) ,και σινεμα αυριο το απόγευμα.θελετε να κανονισουμε εκει συναντηση για οποια μπορει?

Χρύσα μου, μπράβο στο αγοράκι σου!!!!

Θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό. Θέλω πολύ να καταφέρουμε να βρεθούμε έστω για λίγο!

photo-2013-11-28-10-08-50-916_zps170bbf48.jpg

Πω-πω... με τρέλανες! Λατρεύω τα μανιτάρια και δεν έχω κάνε ποτέ μανιταρόσουπα!!!

Ήδη την έσωσα! ;)

Ψιτ κοπελιά... Πολύ κρυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έχουμε εμείς εδώ! 1,5 βαθμό στις 10.00 το πρωί! Παγωνιά λέμε!

Α πα πα πα κρύοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Δεν θα ξεχάσω το αγοράκι μου, μια μέρα , (ηταν 3 χρονών περίπου) , που εφευγα για τη δουλειά και μου είπε, "μαμα , γιατι φευγεις καθε μερα και δουλευεισ?"

Για να εχουμε λεφτα του είπα, να τρωμε, να μη μας λειψει τιποτα.Τι να του έλεγα για πετρελαιο,, δεη, δανεια,κτλ, δεν θα καταλαβαινε.

Η απάντηση του:"Ελα μαμα , μην πας δουλεια, εγω δεν πειναω"...

Πέθανα!:(

.... αγόρι μου!!!!!!!!!!!! :( Να μου το φιλήσεις!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια κ απο μένα. το ξέρω χάθηκα αλλά σας διαβάζω.

βάλτε κ εμένα στο κλαμπ των ίσως απολυμένων όμως.

την δευτέρα μας ανακοίνωσαν ότι ο οργανισμός που δουλεύω θα προβεί σε απολύσεις. γιούπιιιι! ειρωνικά το λέω ναι;

άντε να δούμε τι θα γίνει. την τρίτη ήμουν χάλια αλλά το ξανασκέφτηκα κ λέω γιατί να στεναχωριέμαι προκαταβολικά. όταν έρθει η στιγμή τότε.

πάντως άρχισε ο κανιβαλισμός στην κεντρική υπηρεσία για τις ειδικότητες. όχι εσύ δεν χρειάζεσαι όχι εγώ έχω πτυχίο κ πάει λέγοντας. κάποιοι συνάδελφοι σκέφτονται κ για εικονικό διαζύγιο για να μπουν στις μονογονεικές οικογένειες.

κορίτσια θα μας διαλύσουν εντελώς όμως έ; δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

.... κορίτσι μου.. και σένα ε? :(

Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε.. Κι εγώ έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου.. Έχασα πολλά και αγαπημένα πρόσωπα (πατέρα, αδερφό, μητέρα) και είχα και μια δυσκολία στις προσωπικές μου σχέσεις.. Αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο και πήγα, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα.. Με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά και τώρα πια μπορώ να πω ότι δεν στενοχωριέμαι για τίποτε. Μου φτάνει που είμαστε καλά με τον άντρα μου και που έχουμε το παιδάκι μας, το οποίο ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά μέχρι να αποκτήσουμε..

Όταν όμως βλέπω το μωρό μου να γελάει και μυρίζω την απίστευτη μωρουδίλα του με μιας μου περνάνε όλες οι μαύρες και απαισιόδοξες σκέψεις.. Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη ζούμε και με τα καλά και με τα άσχημά της..

Η Παναγία να στο φυλάει, κορίτσι μου!

Ειρηνη μου, υπάρχει ειδικό υγρό πλυσίματος χαλιων???

Ναι ματάκια μου, υπάρχουν διάφορα. Εγώ παίρνω το vanish. :D

Αχ, ζηλεύω με τις καθαριότητες που κάνετε!

Από την άλλη βδομάδα, θα σας δείξω εγω, θα κάνω τα άπειρα.

Μάλλον δεν παω καλα,ε?

Γιατί εμείς πάμε? Τι λες και συ? :tongue::tongue::tongue:

Έλεος ρε παιδια, σεβαστειτε και εμας που ειματε στη δουλεια και εχουμε παρει ενα κουλουρι Θεσσαλινικης και τρωμε σουσαμι σουσαμι να μην τελειωσει μεχρι τισ 17.00!!!

" Δεν σας έχω φιλες":tongue::tongue::tongue::tongue:

Και δίκιο έχεις! ;);)

χι χι χι

πριν λίγο που ανεβήκαμε ταράτσα να του το δείξω είδα οτι έχουμε θέα θάλασσα! :tongue: ναι ναι δεν είχα ανέβει ποτέ στην ταράτσα πριν ....

θα βάλουμε σεζλονγκ το καλοκαίρι και θα κάνουμε διακοπές!:tongue::tongue::tongue:

πήρα και το σύζυγο πριν λίγο και του το ανακοίνωσα...

- αγάπη βρηκα που θα παμε διακοπές το καλοκαίρι.....

-εκείνος: Είσαι σίγουρη ότι θα πάμε?:tongue:

-Φυσικά αγάπη μου, θα πάμε... στην ταράτσα μας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μήπως χωράμε κι εμείς???? ;););)

Πολύ όμορφα Ειρήνη! και του χρόνου!

και μόλις θυμήθηκα να σας πω .... τα στολίδια στέγνωσαν σε 2 24ωρα αλλά είχα 3 απώλειες (μου ράγισαν λίγο ... αλλά μάλλον θα καταφέρουμε να το καλύψουμε με ασημόσκονη ;)

Και του χρόνου, κορίτσι μου!!!! Πάντα να φτιάχνεις όμορφα πράγματα, με χαμόγελα.

Ευχαριστώ. :P

Ε, αυτό ήταν, μας αποτελείωσες.

Μου φαίνεται θα φυγω από τωρα, λέτε να με απολυσει 2 μέρες πιο νωρις?

Τι κρίμα!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαα!!!

Αντε, απολύσου και έλα. Κερνάω λουκανικάκια, πιτούλα και μπυρίτσα!

Μπράβο βρε Ειρήνη, έχεις πολυ όρεξη εσυ, και μας τη μεταδίδεις!

Και του χρόνου, πάντα μα πάντα με υγεια και αγάπη.

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια που λατρεύετε το σίδερο....όταν θα θέλετε χαλάρωση εκτός σπιτιού σας, να μου τηλεφωνείτε. Εσείς θα χαλαρώνετε σιδερώνοντας τα ρούχα μου και μετά θα σας κερνάω και καφεδάκι, σοκολάτα ή ότι άλλο θέλετε!

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...