-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, dimi.tra είπε:
Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά;
Καλημέρα! Θα το δω για το ουρεόπλασμα, ίσως ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Ενάμισι χρόνο προσπαθούμε. Εγώ έχω μεγαλούτσικο και άστατο κύκλο, έχουμε κάνει πέντε κύκλους με κλομιφαίνη, στον τελευταίο ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε καν, είδα στις 50+ μέρες περίοδο. Έχουμε κάνει και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Αρχικά το πλάνο ήταν να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο, αλλά δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, θέλουμε 1:30-2:00 ώρες για να πάμε εκεί, και εγώ κουράστηκα ήδη με το πηγαινελα για τους υπέρηχους όταν έπαιρνα κλομιφαίνη. Είχαμε και μια διαφωνία με τον σύντροφο μου για το πότε θα ξεκινήσουμε προσπάθεια για παιδί που κράτησε αρκετό καιρό, εγώ ήθελα να ξεκινήσουμε νωρίτερα, και είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά εκείνο το διάστημα, με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν συμφωνούσαμε, σε σημείο να ήμουν πιο φορτισμένη τότε από ό,τι τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσαμε να περιμένουμε να πάμε πχ στα δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω, μου έχει κολλήσει ότι αργά ή γρήγορα στην εξωσωματική θα καταλήγαμε ούτως ή άλλως και ότι απλά κάτι συμβαίνει και δεν το έχουμε βρει ακόμη.
-
EASY LIVING {Ειρήνη}
-
Θέματα
-
- 9.098 απαντήσεις
- 1.011.242 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 482.140 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.810 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.180.982 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.524 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.098 απαντήσεις
- 1.011.242 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 8.240 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 7.565 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 167 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 2.533 εμφανίσεις
-
- 1.732 απαντήσεις
- 72.708 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 2.824 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.445 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 56.021 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 4.744 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα