Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Θα συμφωνήσω με την @Xristina96 για τα 200€ μπροστά στην αποτυχημένη γονιμοποίηση ή ακόμα χειρότερα στην αποτυχημένη εμβρυομεταφορά. Κάποιοι γιατροί δεν το συστήνουν, κάποιοι άλλοι είναι πιο λεπτομερείς. Επίσης το ουρεόπλασμα πριν την εμβρυομεταφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις γιατί τότε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα, μέχρι τότε δεν τους απασχολεί. Είναι στην φυσιολογική μικροχλωρίδα αλλά δεν θα έβγαινε θετική τιμή αν δεν ήταν διαταραγμένη η φυσιολογική μικροχλωρίδα. Μην ανησυχείς για το σύνδρομο πολυκυστικών, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε με τον γιατρό σου είναι το πως θα ανταποκριθείς στα φάρμακα μην κάνεις υπερδιέγερση. Αλλά γιατί προχωράτε σε εξωσωματική; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά ΑΜΗ δεν έχεις κάνει, με το σπέρμα απ ότι κατάλαβα δεν έχετε πρόβλημα, τι σας ωθεί στην εξωσωματική; Έχετε πολλά χρόνια που προσπαθείτε φυσικά;

Καλημέρα! Θα το δω για το ουρεόπλασμα, ίσως ζητήσω και δεύτερη γνώμη. Ενάμισι χρόνο προσπαθούμε. Εγώ έχω μεγαλούτσικο και άστατο κύκλο, έχουμε κάνει πέντε κύκλους με κλομιφαίνη, στον τελευταίο ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε καν, είδα στις 50+ μέρες περίοδο. Έχουμε κάνει και μια αποτυχημένη σπερματέγχυση. Αρχικά το πλάνο ήταν να δοκιμάσουμε με φυσικό κύκλο, αλλά δεν είμαστε Θεσσαλονίκη, θέλουμε 1:30-2:00 ώρες για να πάμε εκεί, και εγώ κουράστηκα ήδη με το πηγαινελα για τους υπέρηχους όταν έπαιρνα κλομιφαίνη. Είχαμε και μια διαφωνία με τον σύντροφο μου για το πότε θα ξεκινήσουμε προσπάθεια για παιδί που κράτησε αρκετό καιρό, εγώ ήθελα να ξεκινήσουμε νωρίτερα, και είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά εκείνο το διάστημα, με είχε πάρει πολύ από κάτω που δεν συμφωνούσαμε, σε σημείο να ήμουν πιο φορτισμένη τότε από ό,τι τώρα που δεν έχει έρθει ακόμη εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω, ίσως θα μπορούσαμε να περιμένουμε να πάμε πχ στα δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω, μου έχει κολλήσει ότι αργά ή γρήγορα στην εξωσωματική θα καταλήγαμε ούτως ή άλλως και ότι απλά κάτι συμβαίνει και δεν το έχουμε βρει ακόμη.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ τα τελείωσα μόλις χθες φίλη μου. Σήμερα θα πάω να τον εξοφλήσω κι ελπίζω να μη τον ξαναδώ στο ιατρείο του (είναι οικογενειακός φίλος :-) )για κανά δυο χρόνια ακόμα :-P

Άντε μπράβο τέλος καλά!

καλημερα σε ολη την ομορφη παρεα! κυρια καλαμαρακιον! θα παρακαλουσα σιγα σιγα να βαζετε και καμια νηστισιμη συνταγη.

Δεν νηστεύουμε βρε πατουσίτσα τι να σε κάνω..:oops::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια από μια πονεμένη και ξαγρυπνισμένη μανούλα..

Φιλάκια πολλά!

Δομνίνα περαστικά σου μωρέ σε καταλαβαίνω εγώ κ που βάζω κρέμα πάλι πονάω αρκετά ώρες ώρες

Αχ Καλαμαρακι τι με κανεις...ειμαι στην δουλεια πειναω τρελα και βλεπω το ελαιοτυροψωμο και μου τρεχουν τα σαλια...εγω κανω σκετο τυροψωμο αλλα δεν νβαζω γαλαστην ζυμη..θα το δοκιμασω οπωσδηποτε..

Ο πονοκεφαλος καλα κρατει ακομα και το μεσημερι με το που γυρισω σπιτι εχει η κορη μου μπαλετο αρα η ξεκουραση παει περιπατο..

Να την δοκιμάσεις κ να με πεις κ εγώ πρώτη φορά την έκανα αλλά έγινε πολύ καλή!

Tι εγινε σημερα με τους πονοκεφάλους βρε κορίτσια?Πάλι μας ψεκαζουν?

Εγω ευτυχως ειμαι οκ τωρα...Σκουπισα τη βεραντα ,καθαρισα και αναψα το τζακι,ετοιμασα φακές για το μεσημερι,εβαλα 2 πλυντηρια,απλωσα αλλα δυο,μαζεψα τα απλωμενα και σιδερωσα τα απειρα.

c1ho.jpg

Ο σωρός που φαινεται ειναι μοναχα καλτσες και εσωρουχα για διπλωμα.

Ευτυχως τα καταφερα και αδεισαν τα καλάθια μου.Βεβαια θα φυγω και θα μεινουν ασιδερωτα αλλα δεν γινεται αλλιως.

πω πω τι είναι αυτά!!! Μπράβο ρε Χρυσάκι χρυσοχέρα , έλα κ από εδώ λίγα έχω χε χε

Κορούλες μου καλησπέρα.

Σας φιλώ γλυκά

φτου σου κ ξανά φτου σου πολύ ωραίο φαγητό θέλω κ εγώωωωωωωω

Wish me luck για τα στολίδια! Θέλω πολύ να βγουν ωραία και να το ευχαριστηθεί και το μικρό μου!

Πως βγήκαν για πες??? βάλε μας φώτος

Και βέβαια έχεις δυνάμεις! Μακάρι να μη μάθεις ποτέ πόσες δυνάμεις έχεις!

Πιτσάκι, σε καταλαβαίνω πολύ! Αλήθεια! Είμαι τρομερά επιρρεπής σε ψυχολογικές μεταπτώσεις (με ροπή προς την κατήφεια θες να την πεις; πεσσιμισμό; μαυρίλα ντιπ για ντιπ :lol:; Όπως και να το πεις μέσα θα 'σαι). Εσύ, λες, έχεις συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν (μη κατανόηση οικείων, δουλειά κλπ.). Τα σκέφτεσαι, κάνεις ό,τι μπορείς -φαντάζομαι- γι' αυτά και πότε είσαι αισιόδοξη, πότε δεν τα καταφέρνεις. Οκ. C' est la vie!

Έλεγα στον άντρα μου τις προάλλες ότι μ' έχει κουράσει όλο αυτό το πάνω-κάτω: να αγχώνομαι, να σκέφτομαι, να προσπαθώ, να ελπίζω, να παίρνω μια ανάσα, να είμαι χαρούμενη και μετά... πάλι από την αρχή. Και μου λέει "Δλδ τι, κουράστηκες να ζεις;" Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι (και συμφωνήσαμε σ' αυτό) αλλά είναι μια πλευρά της αλήθειας :roll:.

Προσπάθησε για όσα μπορείς και χαμογέλα. Ακόμα κι όταν χρειάζεται προσπάθεια ;)!

Σόρρυ που πήρα το θάρρος :oops:.

Υ.Γ. Μπαίνε κι εδώ, κάνει καλό.

Υπάρχει η 4U και η Ειρήνη (μια κατηγορία από μόνες τους :tongue:), το Καλαμαράκι κι η Mirtoula, το Γιωτί, η Αρετή, όλες... Κάθε μία έχει βρει ή ψάχνει να βρει τον τρόπο της. Ίντερνετ, θα μου πεις. Οκ, καμια φορά σου 'ρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι μικρό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είμαστε το Easy Living κι είμαστε καλά :tongue:! (Ή τουλάχιστον έτσι λέμε :mrgreen:)

Παραληρώ, έτσι; Το βλέπετε :lol:!

Καλέεεεεεε, πάω για τη ζύμη!

Ναι ναι έτσι είναι! {ήταν που ήθελα τρομάρα μου να γράψω κ βαθυστόχαστο...:rolleyes::rolleyes:

ενα τραγουδι κ διαφημιση πλεον λεει,σφυριξε χαρουμενα μπορεις,,,δες την φωτεινη πλευρα της ζωης......πλεον αυτο ειπα να κανω κ γω,αρκετα αναποδα φορτοθηκα τοσα χρονια,λεω να ξαναζωντανεψω απο τις σταχτες μου..μεσα σε μια νυχτα χασαμε 7000ευρω,ισως για καποιους μικρο ποσο,για μας ειναι λεφτα δουλειας πανω απο 15ωρες την ημερα.κοιτα λιγο να ανεβεις γιατι η ζωη μας περναει κ δυστηχως αυτα που χανουμε τωρα, λογο της καταστασης που ολοι ζουμε,δεν ξαναγυρναει ποτε:tongue:να κανεις τον σταυρο σου που εχεις το βασικοτερο,το παιδι σου καλα..ολα τα αλλα θα γινουν...που θα παει θα γυρισει ο τροχος......8)8)8):cool:

Πολυαγαπημένο

κ συμφωνώ απόλυτα ;):D κάπως έτσι σκέφτηκα κ εγώ κ άλλαξα ρότα
Ψιτ κοπελιά... Πολύ κρυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έχουμε εμείς εδώ! 1,5 βαθμό στις 10.00 το πρωί! Παγωνιά λέμε!

Τελειώνω το σερφάρισμα με το καφεδάκι μου και ξεκινάω καθαριότητες! Έχω πήξιμο σήμερα αλλά ελπίζω πως θα περάσουμε καλά!

μπρρρρρρρρρρρρρ :roll::rolleyes:

Καλαμάρι συνταγή για σούπα please!!!!

Εγώ σηκώθηκα στις 6.00 και μαγείρεψα κιμά και λαζανάκι για ζυμαρικό. Μόλις θυμήθηκα πως δεν έχω τρίψει τυρί..... Εγώ προβλέπω να γυρίσω σήμερα σπίτι μετά τις 8.οο το βράδυ....

Ωραίο φαγάκι έκανες κ εσύ κυρία μου εγώ όλο λέω θα το κάνω κ όλο ξεχνιέμαι

συνταγή --> http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

Υ.Γ. Αύριο, θα παω κομμωτηριο, και μια βολτα απο hondo, απωθημενα ειναι αυτα...;)Ας παω γιατι ποιος ξερει ποτε πάλι...

Και καλά θα κάνεις, δεν θα σε σώσουν 10-20 ευρώ :D

Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ στο φόρουμ και σου το έγραψα και στα 2 θέματα. Ψυχαναγκασμός, μην δίνεις σημασία...

Φιλώ!

ααααα πες έτσι!! Ε κοίτα η παραδοχή είναι το ήμισυ της θεραπείας χαχαχα

σε πειράζω ;)

Μανιταρόσουπα,ε?Δεν έχω φαει-φτιάξει ποτέ,αλλά φαινεται τέλεια!

Καλοφάγωτη!

Τον έχωσες τον σύζυγο,ε?χαχαχα.Εγω δεν του αναθέτω τετοια, ειναι επικινδυνες αποστολές για εκείνον, οσες φορές το έκανα, το μετανιωσα.

Ή θα έκανε τα μισα, ή κάτι λάθος...:roll:

Σιγά μωρέ τι του είπα , θα έβγαινε έτσι κ αλλιώς για δικά του ε ας πάρει κ δυο τρια δικά μου αφού παίρνει το αμάξι, εγώ στο κρύο χωρίς αμάξι δεν βγαίνω! χε χε

Εμένα κάνει το άλλο σπαστικό.....θα πάει κάπου κ θα με πάρει 10.000 φορές τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει αυτά που του έγραψα στο χαρτάκι:rolleyes::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εγώ σήμερα.. φόρτσα Ιτάλια, που λένε! :mrgreen::mrgreen: Εχω κάνει τα άπειρα, θα σας βάλω διάφορα μηνύματα να σας πριζώσω ή να με βαρεθείτε και να με μπλοκάρετε! :tongue:

Λοιπόν, πήγα το φιογκάκι σχολείο, αποθήκη χαρτικών, φούρνο και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Αφού είχα κέφια, έπιασα να κάνω τα "δικά" μου.

ΘΕΜΑ 1ο

Η σκούπα μου τελευταία δεν "ρουφούσε" καλά, οπότε έπρεπε να την καθαρίσω. Την καθάρισα και το τι έβγαλε... :?:-? Ντροπή μου λέμε! :tongue:

Λοιπόν, την "έλυσα", έπλυνα καλά τον σωλήνα {όταν είναι ανοξείδωτος δεν σκουριάζει} και τον έβγαλα στον ήλιο να στεγνώνει:

PB280003_zps0c92731b.jpg

Ο άντρας μου, έλυσε το κάτω μέρος, το πέλμα, οπου μέσα γινόταν... οτι και να σας πω είναι λίγο! Και σκεφτείτε πως μ αυτή τη σκούπα, που είναι μέσα στη βρώμα και τα βακτήρια, σκουπίζουμε τα χαλιά μας, που τα μικρά μας ξαπλώνουν και παίζουν... :(

a_zps69e77329.jpg

{δείτε αριστερά, πόσες βρωμιές ακόμα βγάλαμε!}

Σας έβγαλα φωτογραφία, τα μισά {σημειώστε, τα ΜΙΣΑ} από ότι έβγαλα από μέσα...τρίχες και "μαλλιά" από τα χαλιά και φυσικά άλλου είδους βρωμιές...:roll:

PB280001_zps78bd3306.jpg

Τα βύθισα μέσα σε νερό με χλωρίνη και τα άφησα για μισή ωρίτσα.

PB280002_zps326c3e42.jpg

Μετά καλό πλύσιμο, σκούπισμα και στον ήλιο για λίγο.

Έλαμψε κόρες! Ασε δε το πως ρουφάει τώρα!!!

Επανέρχομαι.

Υ.Γ. Το "ανέβασα" και στο blog μας.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

By the way, τμήμα marketing, θα κάνει χριστούγεννα στο blog μας??? :P xaxaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Πολυαγαπημένο

κ συμφωνώ απόλυτα ;):D κάπως έτσι σκέφτηκα κ εγώ κ άλλαξα ρότα

Ωραίο φαγάκι έκανες κ εσύ κυρία μου εγώ όλο λέω θα το κάνω κ όλο ξεχνιέμαι

συνταγή --> http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

ααααα πες έτσι!! Ε κοίτα η παραδοχή είναι το ήμισυ της θεραπείας χαχαχα

σε πειράζω ;)

Εμένα κάνει το άλλο σπαστικό.....θα πάει κάπου κ θα με πάρει 10.000 φορές τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει αυτά που του έγραψα στο χαρτάκι:rolleyes::evil:

Monty Python rules!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια αισθάνομαι ηρωίδα των ταινιών τους....... τόση τρέλλα!

Ευχαριστώ για την συνταγή, την είδα την σουπίτσα και στο θεματάκι σου με τις μαγειρικές μας!

Το άλλο ήμισυ ψάχνω....:tongue:

Κι εμένα κάνει το ίδιο...... με το χαρτάκι μπροστά στα ράφια με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει τα χρώματα των συσκευασιών για σιγουριά!

Θυμάσαι στην ταινία Kramer vs Kramer, που λέει το αγοράκι στον μπαμπά του στο σούπερ μάρκετ '' όχι αυτό, η μαμά παίρνει αυτό με τους κύκλους (tide)''; Κάπως έτσι...

Βρε καλαμαρίδιο τι τρομέρή σούπα είναι αυτή.....είμαι μανιταρού αλλά ο άντρας μου όχι και τόσο....φοβάμαι ότι αν την κάνω θα την φάω μόνη!!!! τι μανιτάρια βάζεις γιατί δεν λέει η συνταγή????

Καλαμαρίδιο θύμησε μου σε πια σελίδα εκτυπώνεις αυτες τις ωραίες χρωματιστές to do λιστες που κολλάς στο ψυγείο ή τα ημερολόγια?????

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εγώ σήμερα.. φόρτσα Ιτάλια, που λένε! :mrgreen::mrgreen: Εχω κάνει τα άπειρα, θα σας βάλω διάφορα μηνύματα να σας πριζώσω ή να με βαρεθείτε και να με μπλοκάρετε! :tongue:

Λοιπόν, πήγα το φιογκάκι σχολείο, αποθήκη χαρτικών, φούρνο και επέστρεψα σπιτάκι μου.

Αφού είχα κέφια, έπιασα να κάνω τα "δικά" μου.

ΘΕΜΑ 1ο

Η σκούπα μου τελευταία δεν "ρουφούσε" καλά, οπότε έπρεπε να την καθαρίσω. Την καθάρισα και το τι έβγαλε... :?:-? Ντροπή μου λέμε! :tongue:

Λοιπόν, την "έλυσα", έπλυνα καλά τον σωλήνα {όταν είναι ανοξείδωτος δεν σκουριάζει} και τον έβγαλα στον ήλιο να στεγνώνει:

PB280003_zps0c92731b.jpg

Ο άντρας μου, έλυσε το κάτω μέρος, το πέλμα, οπου μέσα γινόταν... οτι και να σας πω είναι λίγο! Και σκεφτείτε πως μ αυτή τη σκούπα, που είναι μέσα στη βρώμα και τα βακτήρια, σκουπίζουμε τα χαλιά μας, που τα μικρά μας ξαπλώνουν και παίζουν... :(

a_zps69e77329.jpg

{δείτε αριστερά, πόσες βρωμιές ακόμα βγάλαμε!}

Σας έβγαλα φωτογραφία, τα μισά {σημειώστε, τα ΜΙΣΑ} από ότι έβγαλα από μέσα...τρίχες και "μαλλιά" από τα χαλιά και φυσικά άλλου είδους βρωμιές...:roll:

PB280001_zps78bd3306.jpg

Τα βύθισα μέσα σε νερό με χλωρίνη και τα άφησα για μισή ωρίτσα.

PB280002_zps326c3e42.jpg

Μετά καλό πλύσιμο, σκούπισμα και στον ήλιο για λίγο.

Έλαμψε κόρες! Ασε δε το πως ρουφάει τώρα!!!

Επανέρχομαι.

Υ.Γ. Το "ανέβασα" και στο blog μας.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

By the way, τμήμα marketing, θα κάνει χριστούγεννα στο blog μας??? :P xaxaxaxaxa

Την προηγούμενη φορά που έπλυνα την σκούπα εξαιτίας σου!! δεν σκέφτηκα να κάνω και εγχείρηση...... Τώρα όμως που είδα τι θησαυρούς έβγαλες από εκεί, θέλω κι εγώ!

Διαφημίσεις

ΘΕΜΑ 2ο

Το 3ο και τελευταίο χαλί μου, δεν είχε πλυθεί, μιας που φέτος ήταν η πρώτη φορά, που για οικονομικούς λόγους, δεν "δώσαμε" για πλύσιμο/φύλαξη τα χαλιά μας.

Ήρθε η μέρα του λοιπόν:

Πήρα την πεντακάθαρή μου σκούπα :tongue: και το πέρασα μία "καλή".

Μετά τα σύνεργα, νεράκι και υγρό πλυσίματος χαλιών

fdsfsd_zps20c24635.jpg

Και βουρ!

Το πέρασα πολύ καλά.. έλαμψε!

PB280014_zpse6661ca0.jpg

Τώρα, το έχω αφήσει να "στεγνώσει" και σε καμιά ωρίτσα, θα το περάσω με τη σκούπα ξανά και μετά ξύδιασμα... READY! ;)

777885dugw57gt25.gif

Την προηγούμενη φορά που έπλυνα την σκούπα εξαιτίας σου!! δεν σκέφτηκα να κάνω και εγχείρηση...... Τώρα όμως που είδα τι θησαυρούς έβγαλες από εκεί, θέλω κι εγώ!

...όπως το είπες... ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ έβγαλα! :|:neutral:

Αποφάσισα να λύνω τη σκούπα 1 φορά τον μήνα γιατί μαζεύει τα απίστευτα εκει μέσα...

777885dugw57gt25.gif

ΘΕΜΑ 3ο.

Ήθελα μία άλλη γεύση για κέικ και επειδή είχα λίγα κάστανα έκανα κέικ κάστανου... :tongue:

Βρήκα μία από τις συνταγές του ίντερνετ, την έφερα στα μέτρα μου και... βουαλά!

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει, κόρες, αλλά από μυρωδιά, μοσχοβόλισε όλο το σπίτι! :P

Δεν έβαλα πολλά κάστανα, δεν είχα και δεν ήξερα και πως θα γίνει, τα πολτοποίησα και:

PB280003_zps803c9504.jpg

777885dugw57gt25.gif

ΘΕΜΑ 2ο

Το 3ο και τελευταίο χαλί μου, δεν είχε πλυθεί, μιας που φέτος ήταν η πρώτη φορά, που για οικονομικούς λόγους, δεν "δώσαμε" για πλύσιμο/φύλαξη τα χαλιά μας.

Ήρθε η μέρα του λοιπόν:

Πήρα την πεντακάθαρή μου σκούπα :tongue: και το πέρασα μία "καλή".

Μετά τα σύνεργα, νεράκι και υγρό πλυσίματος χαλιών

fdsfsd_zps20c24635.jpg

Και βουρ!

Το πέρασα πολύ καλά.. έλαμψε!

PB280014_zpse6661ca0.jpg

Τώρα, το έχω αφήσει να "στεγνώσει" και σε καμιά ωρίτσα, θα το περάσω με τη σκούπα ξανά και μετά ξύδιασμα... READY! ;)

Ειρηνη μου, υπάρχει ειδικό υγρό πλυσίματος χαλιων???

Διαφημίσεις

Βρε καλαμαρίδιο τι τρομέρή σούπα είναι αυτή.....είμαι μανιταρού αλλά ο άντρας μου όχι και τόσο....φοβάμαι ότι αν την κάνω θα την φάω μόνη!!!! τι μανιτάρια βάζεις γιατί δεν λέει η συνταγή????

Καλαμαρίδιο θύμησε μου σε πια σελίδα εκτυπώνεις αυτες τις ωραίες χρωματιστές to do λιστες που κολλάς στο ψυγείο ή τα ημερολόγια?????

Το αναφέρει ποιο κάτω βρε

""Λίγα μυστικά ακόμα

Αγοράζω φρέσκα μανιτάρια, τα καθαρίζω και τα κόβω σε διάφορα μεγέθη τα οποία φυλάω στην κατάψυξη. Στη συγκεκριμένη συνταγή λοιπόν τα μανιτάρια είναι κατεψυγμένα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή και κονσέρβας, η διαφορά θα είναι στο χρόνο που θα χρειαστούν στη πρώτη φάση του τσιγαρίσματος."" Εγώ έβαλα φρέσκα άσπρα μανιτάρια 500γρ

ποιες από όλες τις λίστες γιατί έχω διάφορες... :rolleyes: μισό

http://www.designfinch.com/2011/07/31/sunday-planning/

http://media-cache-cd0.pinimg.com/originals/69/5b/e0/695be0d842d2302845193ca393c61150.jpg

http://www.atypicalenglishhome.com/2012/08/household-binder-printables-school-week.html?m=1

http://www.cleanmama.net/2013/01/3-free-printable-to-do-lists-to-jumpstart-your-productivity.html

http://diyhshp.blogspot.gr/2013/02/home-management-binder-completed.html?m=1

Το αναφέρει ποιο κάτω βρε

""Λίγα μυστικά ακόμα

Αγοράζω φρέσκα μανιτάρια, τα καθαρίζω και τα κόβω σε διάφορα μεγέθη τα οποία φυλάω στην κατάψυξη. Στη συγκεκριμένη συνταγή λοιπόν τα μανιτάρια είναι κατεψυγμένα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή και κονσέρβας, η διαφορά θα είναι στο χρόνο που θα χρειαστούν στη πρώτη φάση του τσιγαρίσματος."" Εγώ έβαλα φρέσκα άσπρα μανιτάρια 500γρ

ποιες από όλες τις λίστες γιατί έχω διάφορες... :rolleyes: μισό

http://www.designfinch.com/2011/07/31/sunday-planning/

http://media-cache-cd0.pinimg.com/originals/69/5b/e0/695be0d842d2302845193ca393c61150.jpg

http://www.atypicalenglishhome.com/2012/08/household-binder-printables-school-week.html?m=1

http://www.cleanmama.net/2013/01/3-free-printable-to-do-lists-to-jumpstart-your-productivity.html

http://diyhshp.blogspot.gr/2013/02/home-management-binder-completed.html?m=1

Καλαμαρακι, φοβερες οι λίστες, θα τις εκτυπώσω και εγω!

Σε ευχαριστούμε, καλα μιλάμε θα πέσει πολυ οργάνωση.

Γεια σας προκομένες!

Πέρασα ενα φουλ 2ημερο στην εφορία. Αφού γύρισα όλους τους υπαλλήλους σε όλους του ορόφους πήγα στον διευθυντή κατευθείαν και με επιμονή κάτι κατάφερα.... Ποτέ μην εγκαταλείπετε ειδικά αν αυτό που σας λένε δεν στέκει με τη λογική.... ! Αυτό που με τσαντίζει είναι οτι απο το σύνολο τα 1800 ευρώ είναι κερατιάτικα.... αλλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα (για να βρω το δίκιο μου πρέπει να τα πληρώσω και παραλληλα να παω δικαστικα........)

ΣΗΜ: Στο Μητρώο όταν κανετε αλλαγή στοιχείων - διευθυνση κλπ ... μην επαναπαύεστε εκεί που έχετε δηλήσει...

Μιαμ μιαμ μανιταρόσουπα...εχω να κάνω αιώνες. Θα κάνω σύντομα.

Την σκουπα μου εγώ την καθαρίσω κάθε φορά που σκουπίζω (δεν παίρνει σακούλα) καθαρίζω καλά φίλτρα και κάδο. Τα υπόλοιπα 2 φορές το χρόνο

Το ΣΚ μας βλέπω για Περιστέρι ;)

ΘΕΜΑ 3ο.

Ήθελα μία άλλη γεύση για κέικ και επειδή είχα λίγα κάστανα έκανα κέικ κάστανου... :tongue:

Βρήκα μία από τις συνταγές του ίντερνετ, την έφερα στα μέτρα μου και... βουαλά!

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει, κόρες, αλλά από μυρωδιά, μοσχοβόλισε όλο το σπίτι! :P

Δεν έβαλα πολλά κάστανα, δεν είχα και δεν ήξερα και πως θα γίνει, τα πολτοποίησα και:

PB280003_zps803c9504.jpg

σλουρπ!!!!! :!::!::!::!::D

ΘΕΜΑ 4ο.

Σήμερα επίσης, ήθελα μια "διαφορετική" γεύση και στο τραπέζι μας αλλά με υλικά που είχα.

Θα κάνω λοιπόν χυλοπίτες {μεσαίες} από το χωριό, που μου έφερε η θείτσα μου, με μία κόκκινη σάλτσα και για συνοδευτικό θα κάνω αυτά τα χωριάτικα {επίσης, μου έφερε η θειούλα μου} λουκάνικα, με μουστάρδα και λεμόνι στον φούρνο. Θα τα ψήσω με πιτούλες.

Η συνταγή, με έχει ενθουσιάσει!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/loukaniko-me-moustarda-kai-piperies-sti-ladokolla.html

Την έφερα στα μέτρα μου και κάνω προετοιμασία:

Στο αντικολλητικό χαρτί

PB280015_zpsc8242896.jpg

Και "πουγκάκι" και στο φούρνο:

PB280016_zps25dac422.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...