Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Χτες πραγματικα ήμουν ένα πτωμα όπως και σημερα γιατι δεν ξεκουράστηκα

Το Σάββατο έρχονται τα χαλακια του σπιτιου εχω κάνει τις μισες δουλεις και θα συνεχισω - φωναξα μια κοπελα λιγο να με βοηθησει με το σαλονι και τα χαλια αλλα προσπαθω να γλιτώσω χρηματα και ετσι κάνω και εγώ δουλειες ...σημερα πρέπει να τελειωσω τουαλετες και λιγο να μαζεψω τα υλικα μου

Στην δουλεια χτες εφυγα 18,30 και εφτασα καλες 19,30

Το αγοράκι μου σήμερα πήγε σχολειο ειναι αρκέτα καλύτερα του έχει μεινει ο βήχας

Χτες λέω παω να ξαπλώσω δεν άντεχα άλλο και εκει που χαλάρωνα σκεφτηκα πως θέλω να κάνω ένα στεφανάκι κοκκινο λευκο

και σηκώθηκα ( οκ δεν ειμαι καλά) και σηκώθηκα τα εφτιαξα και μετα κοιμήθηκα

Και να το 1463977_10202775981626295_724588718_n_zps7c80f2b7.jpg

Σας φιλω και τα λέμε αργότερα!!!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τις δημιουργίες μου!!!

Σας στέλνω τα φιλια μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύυυυυ κρύο σήμερα εδώ θεσ/νικη 6 βαθμούς έχουμε μπρρρρρρρ

Χτες το απόγευμα πήγα για καφεδάκι με τις φίλες μου ωραία ήταν αλλά γυρίσαμε νωρίς η μια ξυπνάει νωρίς για δουλειά η άλλη ήταν κουρασμένη από το μαγαζί κ εγώ είχα το παιδί μου να προλάβω να δω πριν κοιμηθεί - το νέο της κόλλημα να λέω γράμματα της αλφαβήτας κ να βρίσκει λέξεις -καλά επινοεί κ δικές της χαχα

Γύρισα έπαιξα λίγο με τη μικρή , την έκανα μπάνιο ετοιμάστηκε κ νάνι

Εκανα κ εγώ μπανάκι κ κάθισα λίγο {σας διάβασα στα πεταχτά από το κινητό} στον καναπέ να χουχουλίασω....αλλά που αποκοιμήθηκα χε χε κ δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα

Σήμερα τα τμήματα μου απουσιάζουν κ θα πάω στο σχολείο στις 2 για ολοήμερο κ θα σχολάσω στις 3μιση χε χε τέλεια μου έκατσε!

Ξύπνησα στις 6μιση μαγείρεψα για τη μικρή ρυζάκι πολύχρωμο το λέει γιατί βάζω ανάμεικτο αρακά κτλ

Ετοίμασα πρωινό, ταπερ τσάντες , φάγαμε κ έφυγε το μικρό μου

Μάζεψα κ έπλυνα πιάτα

συμμάζεψα πλυντ. πιάτων στα ντουλάπια

Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Τίναξα ριχτάρια κ τα έστρωσα

και σκέφτομαι να κατεβάσω το πάπλωμα σήμερα

χάζεψα λίγο τα μείλ μου κ κάθισα κ ετοίμασα Μανιταρόσουπα βελουτέ για εμάς με φρέσκα μανιταράκια, πολύυυυυυ μας αρέσει

photo-2013-11-28-10-08-50-916_zps170bbf48.jpg

Και ετοιμάζω λίστα εξωτ. δουλειών για τον χαζμπαντ που θα φύγει τώρα έξω

Πάω να σας διαβάσω κ μετά να σιδερώσω εκείνο το καλάθι:rolleyes::roll:

Καλαμάρι σου έγραψα στο Χριστουγεννιάτικο για δεντράκι μικρό στο jumbo. Είναι πράσινο και κάνει 4,00 ευρώ. Πάντως στο carrefour μετά τις 15 συνήθως του μήνα, έχει εκπτώσεις στα χριστουγεννιάτικα είδη.

Ψιτ κοπελιά... Πολύ κρυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο έχουμε εμείς εδώ! 1,5 βαθμό στις 10.00 το πρωί! Παγωνιά λέμε!

Τελειώνω το σερφάρισμα με το καφεδάκι μου και ξεκινάω καθαριότητες! Έχω πήξιμο σήμερα αλλά ελπίζω πως θα περάσουμε καλά!

Και κάτι άσχετο... Βρήκα ένα κουπόνι για πλήρη γυναικολογικό έλεγχο με 39 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω για όταν κατέβω Αθήνα. Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστο. Έχει αγοράσει καμιά σας, ανάλογη υπηρεσία;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλαμάρι συνταγή για σούπα please!!!!

Εγώ σηκώθηκα στις 6.00 και μαγείρεψα κιμά και λαζανάκι για ζυμαρικό. Μόλις θυμήθηκα πως δεν έχω τρίψει τυρί..... Εγώ προβλέπω να γυρίσω σήμερα σπίτι μετά τις 8.οο το βράδυ....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια,

ειστε όλες καλα?Εγω μετράω 3 και σημερα , και μετα απολυομαι, απολυομαι, απολυομαι και τρελαινομαι!!!:tongue:

Δεν πειράζει , ας εχουμε την υγεια μας, και όλα θα γινουν, όπως πολυ σωστα ειπαν πολλα απο τα κοριτσια.

Κι εμενα με παιρνει πααααρα πολλες φορες απο κάτω, κυριως για τα οικονομικα και το μέλλον, αυτο που δεν ξερουμε τι θα προκυψει, πολυ με αγχωνει.

Μας εχουν κανει να μην μπορουμε να κανουμε σχεδια, ονειρα.Γι αυτο, ας ζουμε την καθε μερα, την καθε στιγμη με τα αγαπημενα μας προσωπα, και να δοξαζουμε το Θεο που μας εχει καλα.Τα λεω να τα ακουω...

Εγω έβαλα σαν σκοπό από την Τρίτη που θα κάθομαι, μετα από 11 χρόνια δουλειας, ασταμάτητα, να αφοσιωθω εξ ολοκληρου στην οικογενεια μου, στο νοικοκυριο, το σπιτι μου, αλλα΄και στον εαυτο μου.

Εντάξει, θα έχουμε ελλείψεις, αλλά τι πιο ωραίο, από το να χαίρομαι την κάθε στιγμή από το μεγάλωμα των παιδιών μου, και αυτά να χαίρονται τη μανουλα τους.

Δεν θα ξεχάσω το αγοράκι μου, μια μέρα , (ηταν 3 χρονών περίπου) , που εφευγα για τη δουλειά και μου είπε, "μαμα , γιατι φευγεις καθε μερα και δουλευεισ?"

Για να εχουμε λεφτα του είπα, να τρωμε, να μη μας λειψει τιποτα.Τι να του έλεγα για πετρελαιο,, δεη, δανεια,κτλ, δεν θα καταλαβαινε.

Η απάντηση του:"Ελα μαμα , μην πας δουλεια, εγω δεν πειναω"...

Πέθανα!:(

Μιλησατε πολυ καλά (sorry δεν θυμαμαι ποιες κοπέλες) που είπατε για τις μερες που είμαστε νταουν, δεν πρεπει να το επιτρέψουμε.Εγω θα το προσπαθησω και ειστε εσεις που μου δωσατε την ευκαιρεια να το σκεφτω ετσι.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ήδη ενιωσα κι εγω καλύτερα.:-D

Πολλά φιλιά σε όλες, καλή συνέχεια στη μέρα σας.

Εμένα το απόγευμα θα είναι αφιερωμενο στο σίδερο, να μην εχω για σ-κ, γιατι έχω σκοπό να στολίσω, με άλλη διαθεση πλεον...πολυ καλυτερη.

Υ.Γ. Αύριο, θα παω κομμωτηριο, και μια βολτα απο hondo, απωθημενα ειναι αυτα...;)Ας παω γιατι ποιος ξερει ποτε πάλι...

Καλαμάρι συνταγή για σούπα please!!!!

Εγώ σηκώθηκα στις 6.00 και μαγείρεψα κιμά και λαζανάκι για ζυμαρικό. Μόλις θυμήθηκα πως δεν έχω τρίψει τυρί..... Εγώ προβλέπω να γυρίσω σήμερα σπίτι μετά τις 8.οο το βράδυ....

Του 15 λέπτου έτσι πολύ γρήγορη κ θρεπτικότατη!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

Καλαμάρι σου έγραψα στο Χριστουγεννιάτικο για δεντράκι μικρό στο jumbo. Είναι πράσινο και κάνει 4,00 ευρώ. Πάντως στο carrefour μετά τις 15 συνήθως του μήνα, έχει εκπτώσεις στα χριστουγεννιάτικα είδη.

Το είδα καλέ κ σε ευχαρίστησα κ σε ποστ εδώ νομίζω θα πάω το σκ μάλλον ή από βδομάδα ;)αυτό περιμένω κ εγώ , πριν την προπαραμονή πάντα βάζει -20% τα παιχνίδια κ σχεδόν 50% τα στολίδια παντός είδους ευχαριστώωωω πολύ κ πάλι!

εντιτ

Τώρα έχασα κ την σελίδα που ήμουν αχχχχ πάω να σας διαβάσω όχι τίποτα θέλω κ εγώ να γράψω κάτι βαθυστόχαστο!

Καλημερα κοριτσακια,

ειστε όλες καλα?Εγω μετράω 3 και σημερα , και μετα απολυομαι, απολυομαι, απολυομαι και τρελαινομαι!!!:tongue:

Δεν πειράζει , ας εχουμε την υγεια μας, και όλα θα γινουν, όπως πολυ σωστα ειπαν πολλα απο τα κοριτσια.

Κι εμενα με παιρνει πααααρα πολλες φορες απο κάτω, κυριως για τα οικονομικα και το μέλλον, αυτο που δεν ξερουμε τι θα προκυψει, πολυ με αγχωνει.

Μας εχουν κανει να μην μπορουμε να κανουμε σχεδια, ονειρα.Γι αυτο, ας ζουμε την καθε μερα, την καθε στιγμη με τα αγαπημενα μας προσωπα, και να δοξαζουμε το Θεο που μας εχει καλα.Τα λεω να τα ακουω...

Εγω έβαλα σαν σκοπό από την Τρίτη που θα κάθομαι, μετα από 11 χρόνια δουλειας, ασταμάτητα, να αφοσιωθω εξ ολοκληρου στην οικογενεια μου, στο νοικοκυριο, το σπιτι μου, αλλα΄και στον εαυτο μου.

Εντάξει, θα έχουμε ελλείψεις, αλλά τι πιο ωραίο, από το να χαίρομαι την κάθε στιγμή από το μεγάλωμα των παιδιών μου, και αυτά να χαίρονται τη μανουλα τους.

Δεν θα ξεχάσω το αγοράκι μου, μια μέρα , (ηταν 3 χρονών περίπου) , που εφευγα για τη δουλειά και μου είπε, "μαμα , γιατι φευγεις καθε μερα και δουλευεισ?"

Για να εχουμε λεφτα του είπα, να τρωμε, να μη μας λειψει τιποτα.Τι να του έλεγα για πετρελαιο,, δεη, δανεια,κτλ, δεν θα καταλαβαινε.

Η απάντηση του:"Ελα μαμα , μην πας δουλεια, εγω δεν πειναω"...

Πέθανα!:(

Μιλησατε πολυ καλά (sorry δεν θυμαμαι ποιες κοπέλες) που είπατε για τις μερες που είμαστε νταουν, δεν πρεπει να το επιτρέψουμε.Εγω θα το προσπαθησω και ειστε εσεις που μου δωσατε την ευκαιρεια να το σκεφτω ετσι.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ήδη ενιωσα κι εγω καλύτερα.:-D

Πολλά φιλιά σε όλες, καλή συνέχεια στη μέρα σας.

Εμένα το απόγευμα θα είναι αφιερωμενο στο σίδερο, να μην εχω για σ-κ, γιατι έχω σκοπό να στολίσω, με άλλη διαθεση πλεον...πολυ καλυτερη.

Υ.Γ. Αύριο, θα παω κομμωτηριο, και μια βολτα απο hondo, απωθημενα ειναι αυτα...;)Ας παω γιατι ποιος ξερει ποτε πάλι...

Ξέρεις πόση αποζημίωση δικαιούσαι; Αν όχι, στείλε μου π.μ. για να σου τα υπολογίσω αν θέλεις, να δεις τι πρέπει να σου δώσουν.

Κράτα γερά και όλα θα πάνε καλά σου εύχομαι.

Του 15 λέπτου έτσι πολύ γρήγορη κ θρεπτικότατη!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitarosoupa-eikoli-kai-nostimi.html

Το είδα καλέ κ σε ευχαρίστησα κ σε ποστ εδώ νομίζω θα πάω το σκ μάλλον ή από βδομάδα ;)αυτό περιμένω κ εγώ , πριν την προπαραμονή πάντα βάζει -20% τα παιχνίδια κ σχεδόν 50% τα στολίδια παντός είδους ευχαριστώωωω πολύ κ πάλι!

εντιτ

Τώρα έχασα κ την σελίδα που ήμουν αχχχχ πάω να σας διαβάσω όχι τίποτα θέλω κ εγώ να γράψω κάτι βαθυστόχαστο!

Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ στο φόρουμ και σου το έγραψα και στα 2 θέματα. Ψυχαναγκασμός, μην δίνεις σημασία...

Φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύυυυυ κρύο σήμερα εδώ θεσ/νικη 6 βαθμούς έχουμε μπρρρρρρρ

Χτες το απόγευμα πήγα για καφεδάκι με τις φίλες μου ωραία ήταν αλλά γυρίσαμε νωρίς η μια ξυπνάει νωρίς για δουλειά η άλλη ήταν κουρασμένη από το μαγαζί κ εγώ είχα το παιδί μου να προλάβω να δω πριν κοιμηθεί - το νέο της κόλλημα να λέω γράμματα της αλφαβήτας κ να βρίσκει λέξεις -καλά επινοεί κ δικές της χαχα

Γύρισα έπαιξα λίγο με τη μικρή , την έκανα μπάνιο ετοιμάστηκε κ νάνι

Εκανα κ εγώ μπανάκι κ κάθισα λίγο {σας διάβασα στα πεταχτά από το κινητό} στον καναπέ να χουχουλίασω....αλλά που αποκοιμήθηκα χε χε κ δεν είχα μαγειρέψει για σήμερα

Σήμερα τα τμήματα μου απουσιάζουν κ θα πάω στο σχολείο στις 2 για ολοήμερο κ θα σχολάσω στις 3μιση χε χε τέλεια μου έκατσε!

Ξύπνησα στις 6μιση μαγείρεψα για τη μικρή ρυζάκι πολύχρωμο το λέει γιατί βάζω ανάμεικτο αρακά κτλ

Ετοίμασα πρωινό, ταπερ τσάντες , φάγαμε κ έφυγε το μικρό μου

Μάζεψα κ έπλυνα πιάτα

συμμάζεψα πλυντ. πιάτων στα ντουλάπια

Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια

Τίναξα ριχτάρια κ τα έστρωσα

και σκέφτομαι να κατεβάσω το πάπλωμα σήμερα

χάζεψα λίγο τα μείλ μου κ κάθισα κ ετοίμασα Μανιταρόσουπα βελουτέ για εμάς με φρέσκα μανιταράκια, πολύυυυυυ μας αρέσει

photo-2013-11-28-10-08-50-916_zps170bbf48.jpg

Και ετοιμάζω λίστα εξωτ. δουλειών για τον χαζμπαντ που θα φύγει τώρα έξω

Πάω να σας διαβάσω κ μετά να σιδερώσω εκείνο το καλάθι:rolleyes::roll:

Μανιταρόσουπα,ε?Δεν έχω φαει-φτιάξει ποτέ,αλλά φαινεται τέλεια!

Καλοφάγωτη!

Τον έχωσες τον σύζυγο,ε?χαχαχα.Εγω δεν του αναθέτω τετοια, ειναι επικινδυνες αποστολές για εκείνον, οσες φορές το έκανα, το μετανιωσα.

Ή θα έκανε τα μισα, ή κάτι λάθος...:roll:

Διαφημίσεις

Ξέρεις πόση αποζημίωση δικαιούσαι; Αν όχι, στείλε μου π.μ. για να σου τα υπολογίσω αν θέλεις, να δεις τι πρέπει να σου δώσουν.

Κράτα γερά και όλα θα πάνε καλά σου εύχομαι.

Αφροδιτάκι μου, θα σου πω:Δεν δικαιούμαι αποζημίωση, γιατί δεν είμαι ασφαλισμένη. Ας τα παρω από την αρχή.

Δούλευα εδω και 9 χρόνια σε μια εταιρεια επιπλων, στο λογιστηριο, η εταιρεια εκλεισε, δεν πηραμε ούτε ευρω από αποζημιωση, αλλά ούτε και δεδουλευμένα αρκετών μηνων:mad:Το αφεντικο, εξαιρετικός ανθρωπος,αλλά δυστυχώς έπεσε έξω, τον έριξαν για την ακριβεια, και τα ξέρω καλά γιατι εγω ήμουν εκέινη που ηξερε τα πάντα από τα οικονομικα της εταιρειας.Να φανταστείτε, τωρα ζει με τα λεφτα της πεθερας του:roll:Αληθεια, το ξερω γιατι με τον ίδιο και τη γυναίκα του, μιλάμε πολυ συχνα, και τα ξέρω.

Τεσπα, ας ειναι καλά ο ανθρωπος , εμεις δεν πηραμε μια.

Αμεσως μετα την απολυση, μπηκα ταμειο και βρηκα και άλλαη δουλεια.

Το καινουργιο αφεντικό όμως δεν ηθελε ακομα να με βάλει στο ικα, (προφανως κατι ηξερε) και έτσι, ειμαι "μαυρη".

Οποτε πάλι δεν θα παρω αποζημιωση. Αυτα.

Και έχει ο Θεός...

καλημέρα κορίτσια κ απο μένα. το ξέρω χάθηκα αλλά σας διαβάζω.

βάλτε κ εμένα στο κλαμπ των ίσως απολυμένων όμως.

την δευτέρα μας ανακοίνωσαν ότι ο οργανισμός που δουλεύω θα προβεί σε απολύσεις. γιούπιιιι! ειρωνικά το λέω ναι;

άντε να δούμε τι θα γίνει. την τρίτη ήμουν χάλια αλλά το ξανασκέφτηκα κ λέω γιατί να στεναχωριέμαι προκαταβολικά. όταν έρθει η στιγμή τότε.

πάντως άρχισε ο κανιβαλισμός στην κεντρική υπηρεσία για τις ειδικότητες. όχι εσύ δεν χρειάζεσαι όχι εγώ έχω πτυχίο κ πάει λέγοντας. κάποιοι συνάδελφοι σκέφτονται κ για εικονικό διαζύγιο για να μπουν στις μονογονεικές οικογένειες.

κορίτσια θα μας διαλύσουν εντελώς όμως έ; δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

παρακάτω:

την δευτέρα είχαμε διπλή γιορτή, η μαμά μου κ η μικρή μου. είχα κόσμο δύο μέρες. κυριακή κ δευτέρα. ευτυχώς ο κόσμος μοιράστηκε γιατί 30 άτομα στο σπίτι όλα μαζί θα γινόταν χαμός. τα παιδιά έπαιξαν το ευχαριστήθηκαν κ εμείς οι μεγάλοι βρεθήκαμι λίγο γιατί είχαμε χαθεί. βέβαια εγώ έτρεχα κ δεν τους πολυχάρηκα κ μετά φυσικά είχαμε το όλο συμμάζεμα του σπιτιού.

δεν έχω στολίσει ακόμα, κατά τις 6 του μήνα. τα λέμε πάλι

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα..

Χθες το βράδυ το μικρό μου αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί.. και έτσι τον πήρα και τον ακούμπησα στον καναπέ και έβλεπε με τον πατέρα του ποδόσφαιρο.. (τι κακό και αυτό..τον τελευταίο καιρό με το που τον θηλάζω κλείνει τα μάτια του.. λέω ωραία, κοιμήθηκε.. περιμένω λίγη ώρα και πάω να τον βάλω στην κούνια.. Ε, με το που τον ακουμπάω ξυπνάει και μετά το μάτι γαρίδα).. Τελικά κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ και ξύπνησε στις 1 και μετά στις 5:45 όπου πήγε καλές 6.30 για να κοιμηθεί και πάλι.. Ε, αυτό ήταν.. κοιμήθηκα κι εγώ τόσο βαριά μετά που με ξύπνησε η πεθερά μου με το κινητό διότι χτύπαγε το κουδούνι κι εγώ δεν άνοιγα.. Ε που να ανοίξω αφού δεν άκουγα τίποτε. Ευτυχώς κοιμόταν και ο μικρός και ξύπνησε κι αυτός εκείνη την ώρα.. Έφυγα τρέχοντας να πάω λαϊκή για να ψωνίσω για το μικρό και μετά κατευθείαν στη δουλειά..

Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε.. Κι εγώ έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου.. Έχασα πολλά και αγαπημένα πρόσωπα (πατέρα, αδερφό, μητέρα) και είχα και μια δυσκολία στις προσωπικές μου σχέσεις.. Αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο και πήγα, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα.. Με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά και τώρα πια μπορώ να πω ότι δεν στενοχωριέμαι για τίποτε. Μου φτάνει που είμαστε καλά με τον άντρα μου και που έχουμε το παιδάκι μας, το οποίο ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά μέχρι να αποκτήσουμε..

Όταν όμως βλέπω το μωρό μου να γελάει και μυρίζω την απίστευτη μωρουδίλα του με μιας μου περνάνε όλες οι μαύρες και απαισιόδοξες σκέψεις.. Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη ζούμε και με τα καλά και με τα άσχημά της..

Και μετά τις πρωϊνές μου αμπελοφιλοσοφίες να σας πω ότι ευτυχώς για σήμερα δεν έχω μαγείρεμα μιας και περίσσεψε από χθες ογκρατέν κουνουπίδι για τον σύζυγο και εγώ θα κάνω ομελέτα για μένα..

Το σίδερο το σιχαίνομαι και ευτυχώς τώρα που η πεθερά κρατάει το μωρό το έχει αναλάβε εξ ολοκλήρου..

Δεν είμαι καθόλου του καλλιτεχνικού, περισσότερο είμαι επί του πρακτέου.. Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι τακτικό, καθαρό και συμμαζεμένο και προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον άντρα μου επί τούτου.. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ότι τις μπαλκονόπορτες δεν τις ανοίγουμε πιάνοντας τα τζάμια αλλά τις ειδικές υποδοχές που υπάρχουν;

Λατρεύω τη μαγειρική αλλά δεν είμαι για γκουρμέ γεύσεις.. προτιμώ την κλασσική ελληνική μιας και ο άντρας μου είναι αρκετά περίεργος με το φαγητό..

Όσο για τα υπόλοιπα.. Είμαι η Δομνίνα και είμαι καλά!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

καλημέρα κορίτσια κ απο μένα. το ξέρω χάθηκα αλλά σας διαβάζω.

βάλτε κ εμένα στο κλαμπ των ίσως απολυμένων όμως.

την δευτέρα μας ανακοίνωσαν ότι ο οργανισμός που δουλεύω θα προβεί σε απολύσεις. γιούπιιιι! ειρωνικά το λέω ναι;

άντε να δούμε τι θα γίνει. την τρίτη ήμουν χάλια αλλά το ξανασκέφτηκα κ λέω γιατί να στεναχωριέμαι προκαταβολικά. όταν έρθει η στιγμή τότε.

πάντως άρχισε ο κανιβαλισμός στην κεντρική υπηρεσία για τις ειδικότητες. όχι εσύ δεν χρειάζεσαι όχι εγώ έχω πτυχίο κ πάει λέγοντας. κάποιοι συνάδελφοι σκέφτονται κ για εικονικό διαζύγιο για να μπουν στις μονογονεικές οικογένειες.

κορίτσια θα μας διαλύσουν εντελώς όμως έ; δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

παρακάτω:

την δευτέρα είχαμε διπλή γιορτή, η μαμά μου κ η μικρή μου. είχα κόσμο δύο μέρες. κυριακή κ δευτέρα. ευτυχώς ο κόσμος μοιράστηκε γιατί 30 άτομα στο σπίτι όλα μαζί θα γινόταν χαμός. τα παιδιά έπαιξαν το ευχαριστήθηκαν κ εμείς οι μεγάλοι βρεθήκαμι λίγο γιατί είχαμε χαθεί. βέβαια εγώ έτρεχα κ δεν τους πολυχάρηκα κ μετά φυσικά είχαμε το όλο συμμάζεμα του σπιτιού.

δεν έχω στολίσει ακόμα, κατά τις 6 του μήνα. τα λέμε πάλι

Ωχ, τα ιδια κι εσεις?Εσυ τουλάχιστον θα πάρεις αποζημίωση?

Τι να πω, τουλάχιστον να δουλεύει ο ένας στο σπίτι, τι να πουν και άλλοι που ειναι και οι 2 ανεργοι με παιδια?

Πω πω , εφιαλτης!

Ευχομαι το καλυτερο σε ολους, όλες!

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα..

Χθες το βράδυ το μικρό μου αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί.. και έτσι τον πήρα και τον ακούμπησα στον καναπέ και έβλεπε με τον πατέρα του ποδόσφαιρο.. (τι κακό και αυτό..τον τελευταίο καιρό με το που τον θηλάζω κλείνει τα μάτια του.. λέω ωραία, κοιμήθηκε.. περιμένω λίγη ώρα και πάω να τον βάλω στην κούνια.. Ε, με το που τον ακουμπάω ξυπνάει και μετά το μάτι γαρίδα).. Τελικά κοιμήθηκε στις 11 το βράδυ και ξύπνησε στις 1 και μετά στις 5:45 όπου πήγε καλές 6.30 για να κοιμηθεί και πάλι.. Ε, αυτό ήταν.. κοιμήθηκα κι εγώ τόσο βαριά μετά που με ξύπνησε η πεθερά μου με το κινητό διότι χτύπαγε το κουδούνι κι εγώ δεν άνοιγα.. Ε που να ανοίξω αφού δεν άκουγα τίποτε. Ευτυχώς κοιμόταν και ο μικρός και ξύπνησε κι αυτός εκείνη την ώρα.. Έφυγα τρέχοντας να πάω λαϊκή για να ψωνίσω για το μικρό και μετά κατευθείαν στη δουλειά..

Διάβασα με προσοχή όλα όσα γράψατε.. Κι εγώ έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου.. Έχασα πολλά και αγαπημένα πρόσωπα (πατέρα, αδερφό, μητέρα) και είχα και μια δυσκολία στις προσωπικές μου σχέσεις.. Αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο και πήγα, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μάλιστα.. Με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά και τώρα πια μπορώ να πω ότι δεν στενοχωριέμαι για τίποτε. Μου φτάνει που είμαστε καλά με τον άντρα μου και που έχουμε το παιδάκι μας, το οποίο ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά μέχρι να αποκτήσουμε..

Όταν όμως βλέπω το μωρό μου να γελάει και μυρίζω την απίστευτη μωρουδίλα του με μιας μου περνάνε όλες οι μαύρες και απαισιόδοξες σκέψεις.. Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη ζούμε και με τα καλά και με τα άσχημά της..

Και μετά τις πρωϊνές μου αμπελοφιλοσοφίες να σας πω ότι ευτυχώς για σήμερα δεν έχω μαγείρεμα μιας και περίσσεψε από χθες ογκρατέν κουνουπίδι για τον σύζυγο και εγώ θα κάνω ομελέτα για μένα..

Το σίδερο το σιχαίνομαι και ευτυχώς τώρα που η πεθερά κρατάει το μωρό το έχει αναλάβε εξ ολοκλήρου..

Δεν είμαι καθόλου του καλλιτεχνικού, περισσότερο είμαι επί του πρακτέου.. Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι τακτικό, καθαρό και συμμαζεμένο και προσπαθώ να εκπαιδεύσω τον άντρα μου επί τούτου.. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ότι τις μπαλκονόπορτες δεν τις ανοίγουμε πιάνοντας τα τζάμια αλλά τις ειδικές υποδοχές που υπάρχουν;

Λατρεύω τη μαγειρική αλλά δεν είμαι για γκουρμέ γεύσεις.. προτιμώ την κλασσική ελληνική μιας και ο άντρας μου είναι αρκετά περίεργος με το φαγητό..

Όσο για τα υπόλοιπα.. Είμαι η Δομνίνα και είμαι καλά!

Σας φιλώ γλυκά!

Καλημερα Δομνινα, εσυ εχεις περασει τραγικες καταστασεις με τετοιες απώλειες στη ζωή σου.

Μπράβο σου για τον ψυχολόγο, όλες μας χρειαζόμαστε που και που πιστευω.

Βοηθηθηκες αρκετα, και ζεις τη ζωη σου με την οικογενεια σου, σε θαυμαζω για το θάρρος σου!!!!!

Καβατζωσες πεθερα για σίδερο, ε?Τυχερουλα,εμενα κοντευει να μου φερει και τα δικα της να της σιδερωσω, ετοιμη ειναι...:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...