Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια.....έχω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 1.80 ύψος....και τα φωτάκια του τα έχω πολλά χρόνια, 10 ίσως.....είναι απο αυτά που αλλάζουν συνδυασμούς χρωμάτων.....τα έχω βαρεθεί και επίσης είναι λίγα για το συγκεκριμένο δέντρο, δηλ φτάνουν ίσα ίσα για να το φωτίσουν!

Θέλω να πάω jumbo και να πάρω άλλα φωτάκια, αλλά δεν ξέρω πόσα μέτρα να πάρω (φοβάμαι μην μου βγουν λίγα πάλι...) . Πόσα λέτε εσείς??????

θέλω να πάρω φωτάκια τέτοιο χρώμα

fusikoelato.jpg

πως τα ζητάω??? χρυσά φωτάκια ή άσπρα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, απο το πρωί σχόλασα στις 9, ευτυχώς ξαναπάω την Τρίτη, μόνο την Κυριακή θα πεταχτω στο golden γιατι πρέπει να ειναι κάποιος απο την εταιρεία για να συμμετάσχει σε απογραφή, πιστεύω να μου πάρει 2-3 ώρες.

Αύριο θα ξυπνήσω πολυ νωρίς πάλι για να πεταχτω στον ΟΑΕΔ για να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα παιδιού, μετα πρέπει οπωσδήποτε να πάω σούπερ, εχω πολλές ελλείψεις και κάποια στιγμή εκτός Σ/Κ θέλω να παμε την μικρή στο playmobil fun park, της αρέσουν πολυ, της εχω αρκετα κομμάτια στην μητέρα μου και της πηρα για τα Χριστούγεννα την εξοχική βίλα για να την στήσουμε στο δωμάτιο της, το καλο ειναι που ασχολείται.

επίσης πήγαμε στην παιδίατρο για το τελευταίο εμβόλιο και πραγματικά συγκινήθηκα γιατι ήταν κυρία, δεν έκλαψε, είπε τραγουδακια στην γιατρό η οποία της έβαλε 10 με τόνο γιατι την βρήκε εξαιρετική στην ανάπτυξη της.

Yotou, τι να πω, σε καταλαβαίνω απόλυτα, σε μας τις γυναίκες πέφτει το βάρος με τα του σπιτιού, με το μεγάλωμα των παιδιών μας, να ικανοποιήσουμε του πάντες να μην εχουν να λένε-που κατι θα βρουν-και αλλά πολλα τα οποία ειναι παντα εις βάρος του εαυτού μας, σιγουρα ειναι μια δύσκολη περίοδος για σένα λόγω του οτι πρέπει να τα κανεις όλα εσύ, αλλά σκέψου οτι θα περάσει ο καιρός, προσπάθησε να ξεκουραζεσαι, περαστικά σας.

Arisanna, μπράβο για τον αντρα σου, όλα θα πανε καλα, για την δουλεια τώρα, χαλάρωσε τα Χριστούγεννα και με τον καινούργιο χρόνο κανεις τις κινήσεις σου!

Χρύσα, έτσι όπως τα διπλώνεις τα ρουχα κάποια σιγουρα δεν χρειάζονται σίδερο.

Ειρηνη, πολυ ωραια η φωτο, μου αρέσει πολυ ειδικά το κρεμαστό, το φαγητό πολυ λαχταριστο.

Mama Konstantinou, έκανες και εσύ πολλα.

Areti, καλη ξεκούραση.

Momsofia, τέλεια αυτά που φτιάχνεις!

Εγω να σας πω την αμαρτία μου, μου αρέσει το σίδερο, όλα μου τα χρόνια με το σιδέρωμα χαλαρώνω-μη βαράτε- οταν ήμουνα πιο μικρή για να με αφήσει η μαμα μου να βγω βόλτα της σιδέρωνα όλα τα ρουχα για να τα βρει έτοιμα και να την καλοπιασω, βέβαια χρησιμοποιώ στιρελα και τα κάνω και γρήγορα, αυτο που βαριέμαι πολυ ειναι το μαγείρεμα, δεν το πολυ εχω, τα βασικά, προτιμώ να καθάρισω το σπίτι πάρα να μαγειρεψω πολύπλοκα, αύριο λέω να πάρω τσιπούρες με βραστά λαχανικά, κατι εύκολο!

nJ2dp3.png

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια.....έχω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 1.80 ύψος....και τα φωτάκια του τα έχω πολλά χρόνια, 10 ίσως.....είναι απο αυτά που αλλάζουν συνδυασμούς χρωμάτων.....τα έχω βαρεθεί και επίσης είναι λίγα για το συγκεκριμένο δέντρο, δηλ φτάνουν ίσα ίσα για να το φωτίσουν!

Θέλω να πάω jumbo και να πάρω άλλα φωτάκια, αλλά δεν ξέρω πόσα μέτρα να πάρω (φοβάμαι μην μου βγουν λίγα πάλι...) . Πόσα λέτε εσείς??????

θέλω να πάρω φωτάκια τέτοιο χρώμα

fusikoelato.jpg

πως τα ζητάω??? χρυσά φωτάκια ή άσπρα????

Λοιπόν εχω είχα πάρει για μικρό δέντρο σειρά με 100 φωτακια, οποτε θα χρειαστείς 2-3 σειρές για να ειναι πλούσιο, εγω τα είχα πάρει απο τον κόσμο του σπιτιού με διακόπτη που αλλάζει την ένταση του φωτισμού, το χρώμα ειναι το κλασσικό μονόχρωμο, ούτως ή αλλιως όπου και να πας εχουν δείγματα ανοιγμένα για να δεις τον φωτισμό!

nJ2dp3.png

και στα jumbo έχει ανοιχτά φωτάκια για να δεις φωτισμό????

Απο οτι είδα που είχα παει εχουν ενα μέρος που δοκιμαζεις τις ηλεκτρικές συσκευές, οποτε σιγουρα θα εχει κάποιον τροπο να τα δεις, επίσης θα βρεις και στο praktiker.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!

Έχετε δίκιο σε όλα όσα μου γράψατε...Παλεύω να μην το βάζω κάτω,αλλα κάποιες στιγμές δεν τα καταφέρνω.Προσπαθώ να είμαι βράχος για τον άντρα μου,να μην τον αγχώνω και αυτόν,αρκετό άγχος και κούραση έχει και αυτός. Μέσα απο όλη αυτη τη δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση,μαθαίνω πολλά για μενα,για τους άλλους....Είμαστε τόοοοσο τυχεροί που έχουμε το παιδάκι μας και ο ένας τον άλλο!Αχ,βρε κορίτσια και εσείς μανούλες είστε και καταλαβαίνετε...με ένα του χαμόγελο φωτίζεται η ζωή μου!Με μια του αγκαλιά ζεσταίνεται η ψυχή μου!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι....

Το απόγευμα φτιάξαμε καφεδάκι και παίξαμε με το μικρό.Ετοίμασα κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο για το βραδάκι.Ο μικρός έπεσε ξερός και ο αντρούλης βλέπει ποδόσφαιρο.

Αύριο θα πάω να δω το μικράκι της φίλης μας...

Πάω μπας και διαβάσω και λίγο...

Καλό σας βράδυ!

Εγώ Πιτσάκι αυτό που σκέφτομαι και με επαναφέρει στην πραγματικότητα και δεν με αφήνει να πέφτω είναι το εξής....

εγώ σαν παιδάκι είχα υπέροχες αναμνήσεις απο τους γονείς μου, απο γιορτές, απο διασκέδαση, απο καλοκαίρια και μπορεί να μην τα είχα όλα...αλλά μου προσέφεραν πολλά....το ίδιο θέλω και για τα παιδιά μου.....δεν θέλω να θυμούνται μια μαμά αγχωμένη, στενοχωρημένη και θυμωμένη επειδή τα οικονομικά είναι χάλια και γιατί υπάρχει κρίση....αυτά δεν το καταλαβαίνουν.....γιαυτό προσπαθώ να τα κάνω να διασκεδάζουν, να ξεχνιούνται, να έχουν ωραίες αναμνήσεις απο καλοκαίρι, χριστούγεννα, Πάσχα και να κάνουμε πράγματα που δεν χρειάζονται λεφτά αλλά προσφέρουν αγάπη και χτίζουν το παιδί και ξεχνιέται και η μαμά μαζί :) ....! Με νιώθεις ε???

Καλημερα!!

Βασια στα τζαμπο θα βρεις φωτακια ,πιστευω οτι θα χρειαστεις σιγουρα δυο σειρες τα κλασικα ασπρα.μπορεις και να τα δοκιμασεις εκει..εχεις δικιο οσον αφορα τα παιδια..δεν μπορουν να καταλαβουν την οικονομικη κριση και προσωπικα δεν θελω να μπουν στην διαδικασια εχουμε λεφτα ή οχι κτλ.δεν ειναι για τα παιδια αυτα και δεν ειναι σωστο να φορτωνονται απο μικρη ηλικια με τετοιους προβληματισμους..το σημαντικο ειναι να ειναι χαρουμενα και να μεγαλωνουν σ'ενα περιβαλλον ηρεμο και οχι στην μιζερια,την κατηφεια και το αγχος..εξαλλου τα παιδια χρειαζονται πολυ λιγοτερα απο αυτα που θεωρουμε εμεις για να περνανε καλα και να ειναι χαρουμενα..

Μαμα της λιλας μπραβο για την μικρουλα που ειναι γενναια..και μενα της αρεσε και ακομη της αρεσουν τα playmobil..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Kορίτσια μου καλημερα!

πήγα το αγορακι μου στο λεωφορειο και τωρα πίνω το καφεδακι μου.Εχω κανονισει να περασουμε να τον παρουμε από το σχολειο φευγοντας,πριν σχολασουν.Μιλησε και ο αντρας μου με τον δασκαλό του εχθες και ειπε πως τα πάει πολύ καλά ,να μην ασχοληθει καθόλου με διαβασμα αυτες τις ημερες ,να ευχαριστηθει τις βολτες του!Πολύ χαρηκα για το αγορακι μου!

Πιτσακι μου,σου μιλησαν ολα τα κοριτσια ,με τα καλύτερα λογια...δεν ξερω τι προβλήματα αντιμετωπίζεις αλλα οταν εχεις καλά την υγεια σου(ολη η οικογενεια ),ολα τα υπολοιπα παλευονται και ετσι πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε.Προβλήματα υπάρχουν σε ολα τα σπίτια ,αλλα δεν πρεπει να τους δινουμε περισσότερη αξία,διορθωνουμε οτι μπορουμε ,κανουμε delete και προχωραμε,δεν βγαινει διαφορετικα...

Ειναι πολλα που θα ηθελα να πω αλλα επειδη εδω εκτειθεμεθα ,δεν μπορω να μιλήσω...

Βασια ,αυτα ειναι φωτακια με κιτρινο φως ,οχι ,τα κλασικα φωτακια,,γιατι τωρα εχουν βγει και αυτα με το λευκο,για δεντρο 180 εγω εχω 250 φωτακια ,και ειναι καλά.

θα μπω λογικα και το βραδυ και ελπίζω να καταφερουμε καποια συναντηση..σκεφτομαι να πάμε PLAYMOBIL FUN PARK το σαββατο το απόγευμα (η σε καποια παρασταση(θα το δουμε αυτο) ,και σινεμα αυριο το απόγευμα.θελετε να κανονισουμε εκει συναντηση για οποια μπορει?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδιτάκι και ravt τι κάνετε με τα δοντάκια σας;;

Καλημέρα!

Αυτή την εβδομάδα είμαι πολύ καλύτερα. Πήγα την Δευτέρα και μου έβαλε ένα διάλυμα χλωρίνης ???? στην ρίζα του δοντιού και μου το ξαναέκλεισε πρόχειρα. Τώρα θα ξαναπάω αύριο για να δοκιμάσει πάλι με βελόνες πως έχει πάει η απονεύρωση.

Διαφημίσεις

Απο οτι είδα που είχα παει εχουν ενα μέρος που δοκιμαζεις τις ηλεκτρικές συσκευές' date=' οποτε σιγουρα θα εχει κάποιον τροπο να τα δεις, επίσης θα βρεις και στο praktiker.[/quote']

Έτσι ακριβώς αλλά αυτό ισχύει και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ π.χ. CARREFOUR, Σκλαβενίτη. Έχουν πρίζες για να δοκιμάζεις.

Πιστεύω πως με 2 συσκευασίες, θα είσαι εντάξει.

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω ξυπνησα πριν απο λιγο,σηκωθηκα σαν την γατα(γιατι ο μικρος μου κοιμαται ακομα),εφτιαξα καφεδακι,τσακισα μια φετα κεικ σοκολατενιο(της πεθερουλας),και τωρα σας διαβαζω.

Σημερα το προγραμμα εχει φακες και λεω να φτιαξω στολιδια για το δεντρο με ζυμη σε σχημα γλυφιτζουρια,για να δω αν θα πετυχει:rolleyes:

Βαριεμαι να ξεκουνηθω απο τον καναπε.....

Είμαστε τόοοοσο τυχεροί που έχουμε το παιδάκι μας και ο ένας τον άλλο!Αχ,βρε κορίτσια και εσείς μανούλες είστε και καταλαβαίνετε...με ένα του χαμόγελο φωτίζεται η ζωή μου!Με μια του αγκαλιά ζεσταίνεται η ψυχή μου!!!

!

Ετσι μπραβο!Ετσι να σκεφτεσαι!Καθε φορα που παει να σε παρει απο κατω,να εστιαζεις στο παιδακι σου και ολα θα πανε καλα!

Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!Αυτη την εποχη που ολα πανε........ολοι πανω κατω ετσι νιωθουμε....προσπαθουμε να πιαστουμε απο καπου για να νιωθουμε ομορφα....

Kορίτσια μου καλημερα!

πήγα το αγορακι μου στο λεωφορειο και τωρα πίνω το καφεδακι μου.Εχω κανονισει να περασουμε να τον παρουμε από το σχολειο φευγοντας,πριν σχολασουν.Μιλησε και ο αντρας μου με τον δασκαλό του εχθες και ειπε πως τα πάει πολύ καλά ,να μην ασχοληθει καθόλου με διαβασμα αυτες τις ημερες ,να ευχαριστηθει τις βολτες του!Πολύ χαρηκα για το αγορακι μου!

Πιτσακι μου,σου μιλησαν ολα τα κοριτσια ,με τα καλύτερα λογια...δεν ξερω τι προβλήματα αντιμετωπίζεις αλλα οταν εχεις καλά την υγεια σου(ολη η οικογενεια ),ολα τα υπολοιπα παλευονται και ετσι πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε.Προβλήματα υπάρχουν σε ολα τα σπίτια ,αλλα δεν πρεπει να τους δινουμε περισσότερη αξία,διορθωνουμε οτι μπορουμε ,κανουμε delete και προχωραμε,δεν βγαινει διαφορετικα...

Ειναι πολλα που θα ηθελα να πω αλλα επειδη εδω εκτειθεμεθα ,δεν μπορω να μιλήσω...

Βασια ,αυτα ειναι φωτακια με κιτρινο φως ,οχι ,τα κλασικα φωτακια,,γιατι τωρα εχουν βγει και αυτα με το λευκο,για δεντρο 180 εγω εχω 250 φωτακια ,και ειναι καλά.

θα μπω λογικα και το βραδυ και ελπίζω να καταφερουμε καποια συναντηση..σκεφτομαι να πάμε PLAYMOBIL FUN PARK το σαββατο το απόγευμα (η σε καποια παρασταση(θα το δουμε αυτο) ,και σινεμα αυριο το απόγευμα.θελετε να κανονισουμε εκει συναντηση για οποια μπορει?

Χρυσακι μου σημερα ταξιδευετε?Καλο ταξιδι!Με το καλο να φτασετε!

καλημέρα!!!!

Σήμερα φτιάχνω τραχανά ζεστό και ομελέτα για την μικρή που δεν τον τρώει!

Εμείς Χρύσα έχουμε πάρτυ για Σάββατο βράδυ οποτε δεν θα μπορέσουμε....και το σκ στολισμό σπιτιού....την Κυριακή ίσως πάμε στο εκθεσιακό Περιστερίου το πρωί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...