Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πιτσι μου συγνωμη που περνω και εγω το θαρρος αλλα και εγω ετσι αισθανομαι εδω και αρκετο καιρο, το παλευω ξανα με παιρνει απο κατω και ξανα μανα! και σιγουρα υπαρχουνε χειροτερα αλλα ο καθενας αναλογα την ψυχολογια βλεπει τα δικα του βουνο.

αυτα που ειπες κικι ειναι πραγματι αληθεια και πολυ ομορφα. και εγω παρολο που δεν γραφω συχνα λογω συνθηκων!! ανυπομονω να σας διαβαζω και να μοιραζομαι πραγματα μαζι σας. χαιρομαι, λυπαμαι, στεναχωριεμαι, ενθουσιαζομαι με οτι συμβαινει στη καθεμια μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες μου, εδώ είμαι πάλι.

Τα αγόρια μου έφυγαν για αγγλικά αλλά εγώ δεν είχα χρόνο να πάω. Πετάχτηκα μέχρι το σούπερ για 2 πραγματάκια που χρειαζόμουν για το αυριανό πρωϊνό, επέστρεψα και έκανα ένα ζεστό μπανάκι, λούστηκα και έκανα μασκούλα στα μαλλάκια. Γέμισα τη στιρέλα, άναψα το δεντράκι μου και τον άγιο βασίλη μας και τώρα σιδερώνω. Εχω τόσο πολύ σιδέρωμα... ότι και να σας πω είναι λίγο... :roll: . Χαμός! :tongue:

Αφού σιδερώσω, θα ετοιμάσω βραδινό γιατί τα αγόρια θα επιστρέψουν... πεινασμένα! ;)

Το σπιτάκι μου ειναι σχετικά μαζεμένο και αύριο το πρωί, ελπίζω να το μαζέψω εντελώς. Θέλω διάφορα να κάνω και θα σας βάλω φωτογραφιούλες, να σας "εμπνεύσω". ;)

Εδώ γύρω θα είμαι, σιδερώνοντας.

777885dugw57gt25.gif

http://imageshack.com/a/img42/2186/xhas.jpg

ριζοτο με μπιφτεκια λαχανηκων για σημερα

http://imageshack.com/a/img607/1716/xvjg.jpg

και ροκα μαρουλι ντοματινια η σαλατα μας

Λαχταριστά και τα 2 σου πιάτα! ;)

Γειά σας κοριτσάκια!

Χάθηκα πάλι...Η πίεση συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και εκεί που αισθάνομαι καλά και βλέπω την ελπίδα να μου χαμογελά,ξαναπέφτω πάλι και φτου απο την αρχή.

Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες...αλλα πάντα ο καθένας το δικό του βάρος το βλέπει ασήκωτο.Δεν θέλω να σας μαυρίζω μωρέ αλλα δεν μπορώ και ΄γω...κάθομαι και σκέφτομαι,τα ζυγίζω έτσι,τα βλέπω αλλιώς.Κουράστηκα δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις.Αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι οτι δικοί μου άνθρωποι δεν με νοιώθουν...Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα δουλειά...Τίποτα βρε κορίτσια δεν έρχεται...Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάλι δικαστήριο με την προηγούμενη δουλειά...έλεος δηλαδή να έχω καταθέσει χαρτιά για ταμείο εδώ και ένα χρόνο και ακόμα να μην το έχω πάρει:-( Αν μέχρι το Πάσχα έχω βγάλει άκρη έστω με αυτό θα είναι θαύμα...

Προσπαθώ να κάνω όση οικονομία μπορώ,σε όλα.Όπως όλοι σχεδόν....

Αχ,βρε κορίτσια πόσα θέλω να σας πω...

Το σπίτι το έχω σε μια καλή αλλα όχι άριστη κατάσταση...Το Σάββατο θα στρώσουμε επιτέλους και εμείς!Και σκέφτομαι να στολίσουμε την Κυριακή!!!Θέλει και το μικρό μου ζουζούνι τόσο πολύ!Θα είναι μια σταλίτσα το δέντρο μας ,μιας και ο χώρος είναι μεγάλος αλλα δεν πειράζει,θα το στολίσουμε όμορφα και με αγάπη!

Θέλω επομένως μέσα στις επόμενες δύο μέρες να πλύνω κουρτίνες και να τις σιδερώσω βεβαίως βεβαίως...και να κάνω μια καλή γενική...

Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα που σας μίλησα...Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω κάτι,αλλα σας διαβάζω λίγο σκόρπια και δεν θυμαάμια και πολλά.Πάντως μεγάλωσε πολύ το παρεάκι μας!

Πιτσάκι μου, θα σου γράψω για μένα, έτσι για να σε "τσιγκλίσω" λιγάκι ε? ;)

Νομίζω πως γεννήθηκα με τη "χαρά" στο dna μου, για να το πω απλά. Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και χαμογελαστός άνθρωπος που σκέφτομαι πάντα θετικά. Έχω περάσει πολύ-πολύ-πολύ δύσκολες καταστάσεις από όταν έχασα την μαμά μου {στα 7}, καταστάσεις που για μένα κανένα παιδί δεν πρέπει να περνάει.

Αυτό που έμαθα όμως και τηρώ ευλαβικά, από όταν άρχισα να ζω με αυτάρκεια τη ζωή μου, είναι πως δεν υπάρχει άλλη ζωή! Αυτή είναι! Μία! Και πρέπει να τη ζούμε, με αυτά που έχουμε, με το να παλεύουμε κάθε στιγμή {οχι μόνο καθημερινά αλλά κάθε στιγμή} και να μη χάνουμε στιγμή σπαταλώντας τη βασανίζοντας τον εαυτό μας.

Κατά διαστήματα, πέφτω και γω {εννοείται, άνθρωπος είμαι} και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια. Εχω αποφασίσει όμως πως για κανέναν και για τίποτα δεν θα χάνω το χρόνο που έχω με στεναχώριες. Με τίποτα! Γιατί να περάσω ένα διάστημα μέσα στη θλίψη? Γιατί να νιώθω το στομάχι μου να φουσκώνει και να κάνω κακό στον εαυτό μου?

Προχωρώ, διορθώνω ότι διορθώνεται και ξεπερνώ ΕΥΚΟΛΑ {ακόμα και αυτά που με δυσκολεύουν ΤΑ ΠΑΛΕΥΩ} όλα μου τα βάρη.

Μόνο στην υγεία πάω πάσο.

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη ;).

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω σημερα σηκωθηκα και κατευθειαν εβαλα το φαγητο,ψαροσουπα για τον μικρο και για μας καθαρισα πατατες(τις τηγανισα το μεσημερι) και τις συνοδευσα με μελιτζανες τις οποιες τις εκοψα λωριδες,τις εβαλα στο ρομποτ και τις εψησα κι υστερα εβαλα απο πανω σαλτσα ντοματας και gouda τριμμενο.Εγινε τελειο!!!

Πηρα το μικρο,πηγαμε τραπεζα,παιδικη χαρα και μετα για περπατημα,γυρισαμε,χαζεψε λιγο μικυ μεχρι να τηγανισω τις πατατες,τον ταισα,εβαλα για υπνο και μαζεψα τα πλυμμενα πιατα,μαζεψα απλωμενα ρουχα και εβαλα ενα πλυντηριο.Αυτα τα λιγα...και τωρα σας διαβαζω!

Σας φιλω γλυκα ολες!

Μμμμμ ψαροσουπίτσα.....

Wish me luck για τα στολίδια! Θέλω πολύ να βγουν ωραία και να το ευχαριστηθεί και το μικρό μου!

All the luck in the world ντάρλιγκ! :tongue:

Και μου λέει "Δλδ τι, κουράστηκες να ζεις;"

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Μπράβο του! ;)

Αυτό που λέω συχνά στις φίλες μου είναι {σκληρό αλλά αληθινό}:

"Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το παιχνίδι της. Αν δεν την θέλεις, πας σε ένα μοναστήρι και κλείνεσαι"

Υ.Γ. Μπαίνε κι εδώ, κάνει καλό.

Υπάρχει η 4U και η Ειρήνη (μια κατηγορία από μόνες τους :tongue:), το Καλαμαράκι κι η Mirtoula, το Γιωτί, η Αρετή, όλες... Κάθε μία έχει βρει ή ψάχνει να βρει τον τρόπο της. Ίντερνετ, θα μου πεις. Οκ, καμια φορά σου 'ρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι μικρό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είμαστε το Easy Living κι είμαστε καλά :tongue:! (Ή τουλάχιστον έτσι λέμε :mrgreen:)

Παραληρώ, έτσι; Το βλέπετε :lol:!

Παιδί μου ναι! Εμένα, όταν με γέννησε η μανούλα μου, στο tag μου έγραφε στο χεράκι μου

"Περίπτωση Ειρήνη" :lol::lol::lol:

l5px.jpg

Να κερασω καφεδακι?

Στο τζάκι πάλι τον πίνεις? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Υπάρχει η 4U και η Ειρήνη (μια κατηγορία από μόνες τους :tongue:), το Καλαμαράκι κι η Mirtoula, το Γιωτί, η Αρετή, όλες... Κάθε μία έχει βρει ή ψάχνει να βρει τον τρόπο της. Ίντερνετ, θα μου πεις. Οκ, καμια φορά σου 'ρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Κάτι μικρό, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είμαστε το Easy Living κι είμαστε καλά :tongue:! (Ή τουλάχιστον έτσι λέμε :mrgreen:)

Παραληρώ, έτσι; Το βλέπετε :lol:!

Καλέεεεεεε, πάω για τη ζύμη!

και η miss καταστροφή βεβαίως βεβαίως!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μαμα κ κορη μαλλον γαστρεντεριτιδα. Συνεχιζονται τα κεφια μου νταουν. Αυτο το να μην σε καταλαβαινουν οι δικοι σου μεγαλο θεμα... Κουραγιο κοριτσια, ολες μας! (να παιρνω κ εγω...) τα ασιδερωτα μου θα με πνιξουν στο τελος. Περιμενω πως κ πως να κοιμηθω. Μεσα σε ολα μας χαλασε κ η βρυση του νεροχυτη. Ειχα παρει καβατζα απο οταν εκλεισα το μαγαζι κ την αλλαξα(ειμαι ΚΑΙ υδραυλικος) τιποτα αλλο? Τα κανω ολα κ συμφερω...

Αυτό που έμαθα όμως και τηρώ ευλαβικά, από όταν άρχισα να ζω με αυτάρκεια τη ζωή μου, είναι πως δεν υπάρχει άλλη ζωή! Αυτή είναι! Μία! Και πρέπει να τη ζούμε, με αυτά που έχουμε, με το να παλεύουμε κάθε στιγμή {οχι μόνο καθημερινά αλλά κάθε στιγμή} και να μη χάνουμε στιγμή σπαταλώντας τη βασανίζοντας τον εαυτό μας.

αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!!!!

Και εγώ απογοητεύομαι κάποιες φορές...αλλά προσπαθώ να ανεβαίνω στο συννεφάκι μου και να ξεχνιέμαι με διάφορα....ειδικά επειδή δεν εργάζομαι κιόλας νιώθω ότι όλα έχουν πέσει στον σύζυγο...!!! :roll:

Διαφημίσεις

και η miss καταστροφή βεβαίως βεβαίως!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσύ μας καταστρέφεις παιδί μου. Έχεις PhD σ' αυτό!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαμα κ κορη μαλλον γαστρεντεριτιδα. Συνεχιζονται τα κεφια μου νταουν. Αυτο το να μην σε καταλαβαινουν οι δικοι σου μεγαλο θεμα... Κουραγιο κοριτσια, ολες μας! (να παιρνω κ εγω...) τα ασιδερωτα μου θα με πνιξουν στο τελος. Περιμενω πως κ πως να κοιμηθω. Μεσα σε ολα μας χαλασε κ η βρυση του νεροχυτη. Ειχα παρει καβατζα απο οταν εκλεισα το μαγαζι κ την αλλαξα(ειμαι ΚΑΙ υδραυλικος) τιποτα αλλο? Τα κανω ολα κ συμφερω...

Περαστικά, καρδιά μου.

αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!!!!

Και εγώ απογοητεύομαι κάποιες φορές...αλλά προσπαθώ να ανεβαίνω στο συννεφάκι μου και να ξεχνιέμαι με διάφορα....ειδικά επειδή δεν εργάζομαι κιόλας νιώθω ότι όλα έχουν πέσει στον σύζυγο...!!! :roll:

Και πολύ καλά κάνεις και ανεβαίνεις στο "συννεφάκι" σου, λέξη που χρησιμοποιώ συχνά και γω.

Είναι "υποχρέωσή" μου, οπως λέω, στο εαυτό μου να τον προσέχω, να τον διατηρώ κεφάτο και ΚΑΛΑ. Μόνο αρρώστια θα με ρίξει. Οσο έχω την υγεία μου και την υγεία τους οι αγαπημένοι μου, όλα τα παλεύω. Τίποτα δεν θα με ρίξει.

Σας παρακαλώ, κορίτσια μου, κάντε "ενέσεις" αισιοδοξίας στο κουφαράκι σας. Είστε οι μόνες που μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

777885dugw57gt25.gif

Τελειωσα το σιδερο!!!!!:P

Αλλα τωρα παω να απλωσω ενα πλυντηριο οποτε αυριο παλι τα ιδια:evil:

Επλυνα και λιγα πιατικα που ειχα,το απογευμα εβαλα και σκουπα οποτε ολα οκ!

Ειρηνακη τελεια η φωτο!Μ'αρεσει πολυ αυτο το στυλ!

Αχ βρε Γιωτουλι!!!Περαστικα...

Kαλησπερουδια αν και σε λιγο θα πω καληνυχτα με την κουραση που εχω..τεσπα το παραβλεπω..ευτυχως που δεν εχω μαγειρεμα θα τηγανισω σνιτσελ αυριο οταν γυρισω.φτιαχνω μονο μοσχαρακι για την μικρη..

Γιωτα ωχ γαστρεντεριτιδα?δεν εχω χειροτερο..περαστικα και στις δυο σας..

Κικη καλη επιτυχια με τα στολιδακια..φανταζομαι τρελα θα περασε ο πατερας σου παιζοντας πολυ ποκετ..χιχι..μπραβο στον αντρα σου...

Πιτσακι εχεις δικιο πλεον δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ειναι καπως αλλα επειδη και με το να πεφτεις να αγχωνεσαι δεν δινεις λυση στα προβληματα μην το επιτρεπεις στον εαυτο σου..εχεις την υγεια σου ανεκτιμητο αγαθο εχεις την οικογενεια σου και οφειλεις πρωτα για σενα και μετα για τον αντρα σου και το παιδακι σου να εισαι καλα..περναει η ζωη σα νερακι και εγω δεν θελω μετα απο χρονια να σκεφτομαι οτι εχασα στιγμες..

Ειρηνη συμφωνω απολυτα μαζι σου...παρεπιπτοντως η φωτο υπεροχη..

Χρυσα και εγω σου φτιαχνω το αγαπημενο σου φαγητο το αγαπημενο σου γλυκο,καφεδακι και οτι θες αρκει να μου σιδερωσεις..το σιχαινομαι..το μονο που μου αρεσει ειναι η αισθηση του φρεσκοπλυμμενου και φρεσκοσιδερωμενου..με το καλο να ερθεις..

Ετοιλ μπιφτεκια λαχανικων...μιαμ μιαμ..καλη φαση θα ψαξω για καμια ευκολη συνταγη..

Το απογευμα ηρθε ο ξαδερφος μου επισκεψη,ηρθε και η αδερφη μου με την οικογενεια τα παιδια παιξανε,φυγανε κατα τις οκτωμιση εκανα τα παιδια μπανιο,τα γαλατα τους,δοντακια και υπνο..εκανα και εγω το μπανακι μου και ηρεμω ...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Kαλησπερουδια αν και σε λιγο θα πω καληνυχτα με την κουραση που εχω..τεσπα το παραβλεπω..ευτυχως που δεν εχω μαγειρεμα θα τηγανισω σνιτσελ αυριο οταν γυρισω.φτιαχνω μονο μοσχαρακι για την μικρη..

Γιωτα ωχ γαστρεντεριτιδα?δεν εχω χειροτερο..περαστικα και στις δυο σας..

Κικη καλη επιτυχια με τα στολιδακια..φανταζομαι τρελα θα περασε ο πατερας σου παιζοντας πολυ ποκετ..χιχι..μπραβο στον αντρα σου...

Πιτσακι εχεις δικιο πλεον δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην ειναι καπως αλλα επειδη και με το να πεφτεις να αγχωνεσαι δεν δινεις λυση στα προβληματα μην το επιτρεπεις στον εαυτο σου..εχεις την υγεια σου ανεκτιμητο αγαθο εχεις την οικογενεια σου και οφειλεις πρωτα για σενα και μετα για τον αντρα σου και το παιδακι σου να εισαι καλα..περναει η ζωη σα νερακι και εγω δεν θελω μετα απο χρονια να σκεφτομαι οτι εχασα στιγμες..

Ειρηνη συμφωνω απολυτα μαζι σου...παρεπιπτοντως η φωτο υπεροχη..

Χρυσα και εγω σου φτιαχνω το αγαπημενο σου φαγητο το αγαπημενο σου γλυκο,καφεδακι και οτι θες αρκει να μου σιδερωσεις..το σιχαινομαι..το μονο που μου αρεσει ειναι η αισθηση του φρεσκοπλυμμενου και φρεσκοσιδερωμενου..με το καλο να ερθεις..

Ετοιλ μπιφτεκια λαχανικων...μιαμ μιαμ..καλη φαση θα ψαξω για καμια ευκολη συνταγη..

Το απογευμα ηρθε ο ξαδερφος μου επισκεψη,ηρθε και η αδερφη μου με την οικογενεια τα παιδια παιξανε,φυγανε κατα τις οκτωμιση εκανα τα παιδια μπανιο,τα γαλατα τους,δοντακια και υπνο..εκανα και εγω το μπανακι μου και ηρεμω ...

αααααα!!αρετουλα ολα κ ολα...της εταξα κ ζαμπονοτυροπιτα..μην με σαμποταρεις λεγοντας της για τα αγαπημενα της φαγητα:):)κατσε να ερθει πρωτα απο εμενα κ μετα ολη δικη σου..τελικα δεν ειμαι η μονη που το σιχαινομαι ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γειά σας κοριτσάκια!

Χάθηκα πάλι...Η πίεση συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και εκεί που αισθάνομαι καλά και βλέπω την ελπίδα να μου χαμογελά,ξαναπέφτω πάλι και φτου απο την αρχή.

Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες...αλλα πάντα ο καθένας το δικό του βάρος το βλέπει ασήκωτο.Δεν θέλω να σας μαυρίζω μωρέ αλλα δεν μπορώ και ΄γω...κάθομαι και σκέφτομαι,τα ζυγίζω έτσι,τα βλέπω αλλιώς.Κουράστηκα δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις.Αυτό που με πονάει πιο πολύ είναι οτι δικοί μου άνθρωποι δεν με νοιώθουν...Έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα δουλειά...Τίποτα βρε κορίτσια δεν έρχεται...Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάλι δικαστήριο με την προηγούμενη δουλειά...έλεος δηλαδή να έχω καταθέσει χαρτιά για ταμείο εδώ και ένα χρόνο και ακόμα να μην το έχω πάρει:-( Αν μέχρι το Πάσχα έχω βγάλει άκρη έστω με αυτό θα είναι θαύμα...

Προσπαθώ να κάνω όση οικονομία μπορώ,σε όλα.Όπως όλοι σχεδόν....

Αχ,βρε κορίτσια πόσα θέλω να σας πω...

Το σπίτι το έχω σε μια καλή αλλα όχι άριστη κατάσταση...Το Σάββατο θα στρώσουμε επιτέλους και εμείς!Και σκέφτομαι να στολίσουμε την Κυριακή!!!Θέλει και το μικρό μου ζουζούνι τόσο πολύ!Θα είναι μια σταλίτσα το δέντρο μας ,μιας και ο χώρος είναι μεγάλος αλλα δεν πειράζει,θα το στολίσουμε όμορφα και με αγάπη!

Θέλω επομένως μέσα στις επόμενες δύο μέρες να πλύνω κουρτίνες και να τις σιδερώσω βεβαίως βεβαίως...και να κάνω μια καλή γενική...

Αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα που σας μίλησα...Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω κάτι,αλλα σας διαβάζω λίγο σκόρπια και δεν θυμαάμια και πολλά.Πάντως μεγάλωσε πολύ το παρεάκι μας!

ενα τραγουδι κ διαφημιση πλεον λεει,σφυριξε χαρουμενα μπορεις,,,δες την φωτεινη πλευρα της ζωης......πλεον αυτο ειπα να κανω κ γω,αρκετα αναποδα φορτοθηκα τοσα χρονια,λεω να ξαναζωντανεψω απο τις σταχτες μου..μεσα σε μια νυχτα χασαμε 7000ευρω,ισως για καποιους μικρο ποσο,για μας ειναι λεφτα δουλειας πανω απο 15ωρες την ημερα.κοιτα λιγο να ανεβεις γιατι η ζωη μας περναει κ δυστηχως αυτα που χανουμε τωρα, λογο της καταστασης που ολοι ζουμε,δεν ξαναγυρναει ποτε:tongue:να κανεις τον σταυρο σου που εχεις το βασικοτερο,το παιδι σου καλα..ολα τα αλλα θα γινουν...που θα παει θα γυρισει ο τροχος......8)8)8):cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...